![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Spokojnie kochana. Ja jeszcze nic nie wiem, żadnych konkretów nie mam, hehe
![]() ![]() No na bank, ktoś kupi... ![]() ![]() Dobra dziewczynki, teraz już śmigam na prawdę spać. Do...dzisiaj ![]() ![]()
#2462 |
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item697731194_mich...ertyficat.html
widziałyście to ? ![]() wierzycie że to jego prawdziwy odcisk ? ja to taka w gorącej wodzie kąpana w jednym miejscu nie potrafię usiedzieć jak się na coś napalę ![]() do dzisiaj Motylku ![]()
Edytowane przez paulinana Czas edycji: 2009-07-29 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ręce opadają. Cytat:
Yo Mike! You are the king of pop my brother! When I heard this song is one of your favorite songs, you're the original banger. You dig that? You dig that. But if you get caught, here is what you're going to say" Yo, Mike, jesteś Królem Popu, Bracie! Słyszałem, że ta piosenka jest jedną z Twoich ulubionych, ale to Ty jesteś inspiracją do tworzenia takich piosenek. Łapiesz? Łapiesz. Ale jak Cię złapią, to masz tak mówić:" i dalej idzie piosenka. W tych wyrażeniach jest sporo slangu. "Banger" to slangowe wyrażenie określające piosenki taneczne, niosące ze sobą pozytywną energię, puls i niepowtarzalność (coś na wzór Billie Jean). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam spaciu
![]() Racja nie smućmy sie za bardzo, bo Majkiemu bedzie smutno ![]() Aczkolwiek nieraz nachodzą te wszystkie pytania bez odpowiedzi oraz te "dlaczego" i "gdyby" i trzeba to z siebie wyrzucić... Trzymajta sie ciepło...sexy Majka w snach życzę wszystkim Wam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest raczej możliwe,że to jest odcisk Jego palca. Jego tzw. wiry są zbyt nisko. Jeśli spojrzysz na swoją dłoń, wiry te są na opuszku palca. Wiem co nieco, bo mój tata był technikiem kryminalistyki ![]() ![]() ![]() EDIT : No i jednak ja nie mam racji. Teraz mój tata potwierdził,że jest to możliwe,że to Jego odcisk, nawet powymieniał mi co tam na nim jest i że to jest odcisk prawego kciuka ![]()
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-07-29 o 23:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobranoc kamuha ![]()
![]() |
#2467 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobranoc Majkelki ![]() Edit: Kamuha - fajny pomysł z tą dyskusją "Poznajmy się" ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-07-29 o 23:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak na prawdę to dziękuję za rozwianie wątpliwości na ten temat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13499314]Ta dziewczyna się sama nauczyła angielskiego, czaicie to? ![]() Dobranoc Majkelki ![]() ![]() ja tam nic nie skumałam o czym oni 'śpiewali' ![]() ![]()
![]() |
#2469 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dwa tygodnie temu dostaliśmy zaproszenie na wesele kuzyna, więc czas najwyższy wrzucić ten bilet na Allegro, może uda sie odzyskać chociaż część z 220 zł. ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślę, że jednak nie- I hope, że głupota ludzka ma swoje granice. Ja np. mam od koleżanki egzemplarz Gazety Wyborczej, poświęconej temu wydarzeniu i rozdawanej tylko przed koncertem. Pewnie też można za nią zgarnąć sporo kasy. Przez tyle lat nigdy nie sprzedałam niczego związanego z Michaelem- gdybym zrobiła to teraz, czułabym się jak ostatnia szmata. ![]() Buzieńki, śpij spokojnie i słodko śnij. ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-30 o 00:01 Powód: zaś literówka- dążenie do perfekcji mnie gubi :D |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13499314]Ta dziewczyna się sama nauczyła angielskiego, czaicie to?
![]() [/QUOTE] 20 lat z Mike'em zrobiło swoje- sama wiesz, że nasz Guru nie śpiewa zbyt wyraźnie, więc teraz zbieram plony wieloletniej traumy niezrozumienia słów, które czasami wręcz wystękiwał w piosenkach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Rozeznanie
|
na mnie też już czas
![]() uciekam spać ![]() trzymta sie ![]() ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
W Martini widać denko
![]() ![]() Jutro czekają mnie: trudny dzień i niełatwy wieczór, na który czekam z utęsknieniem, ale i lękiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
Kapitalny wątek! Michaela kocham od urodzenia... Wychowałam się na nim (mamusia słuchała
![]() ![]()
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieźle mu powiedział ale wiecie co jak tak obejrzałam ten koncert z monachium to mi się wydaję, że niektóre piosenki to są stworzone dla Nas , tak jakby wiecie przewidział że o nim będziemy fantazjować i chciał podłożyć pod to muzyke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczeta
![]() ![]() jejku nie nadarzam za wami ![]() ![]() a w uszkach mam dzis rano say say say ![]() ![]() What can I do, girl, to get through to you? ‘Cause I love you, baby Standing here baptised in all my tears Baby through the years you know I’m crying miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13496483]Jak krowa na wymionach
![]() Normalnie życie jak w Madrycie macie w tej pracy ![]() ![]() [/QUOTE] Wiesz teraz mamy zycie jak w Madrycie - przez ostatnie dwa lata mialam takie z....l ze nei wiedzialam jak sie nazywam - tak jest przy reazlizacji projektow - w koncu mozna odetchnac a nei non stop jzda pbez czymanki do tego czwesto po 10-12 godzin siedzenia w robocie a nawet 16 godzin ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
A tak bajdełej - dziendoberek Majkelki jeszcze dwa dni do upragnionego urlopu ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2009-07-30 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
haj babki...
Aniu, jest duzo prawdy w tym co piszesz... ludzie powinni czytac madre rzeczy, a nie glupie artykuly.. bo jakby polowa tych pisarzyn przeczytala ksiazki MJ to by wiedzieli o co chodzi... tylko, ze prawda jest nudna i zle sie sprzedaje... No dreams about Majk... ![]() pol nocy nie spalam, bo jacys palanci darli ryja pod moimi oknami... ziemniaki przygotowane juz mialam, prawie ciepnelam, ale naszczescie przeniesli sie dalej i tam darli gebe... a tam juz ziemniak by nie dolecial ![]() break of dawn w moich uszach nał, wiec drinke coffee do konca i smigam ruszyc mozgiem, bo rysunek trza wydac ![]() sialalalala ..."can you move, can you soothe, till break of dawn and you know it's true, oh" ![]()
#2479 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() mnie jak na złość Majk się nie śnił... może miał inne sprawy do załatwienia w każdym bądź razie jeśli nie przyjdzie do mnie do końca tygodnia to ja do niego przyjdę i zrobię co trzeba( ![]() ![]() ![]() edit: fotki na dzień dobry ![]() Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-07-30 o 09:13 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotki bosssskie ![]()
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Proponuję na początek dnia:
http://www.youtube.com/watch?v=nZHsL6C3awY I dzień dobry wszystkim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
![]() Własnie jem nektarynkę i o mało się nie zadławiłam kiedy przypomniało mi się...co mi się dziś śniło !!!!!!!!!! AAAAA!!!! I chyba nie chcecie tego wiedzieć ![]() Witam laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze, że przynajmniej jedna rzecz wieczorkiem Cię uszczęśliwiła ![]() ![]() ![]() Morfeusza powiadasz? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-07-30 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. parę dni temu mogłam poobserwować, jak o 3 w nocy dwóch panów pod moimi oknami 'walczyło' o względy cycatej blondyny w wydekoltowanej bluzce rodem z tureckiego bazarku (wielkie cekinowe logo "Chanel" raczej nie pochodziło ze stajni modnej Coco), różowych kozaczkach (sic!) i z kilogramem spływającej tapety. Niestety, wychodziło na to, że nie rozstrzygną sporu szybko, a że byli dość mocno akustyczni, to im pomogłam, dzwoniąc na 112 i zamawiając wizytę panów Policjantów z pobliskiego posterunku. Myślę, że na izbie jakoś rozwiązali tę kwestię. ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Dzieńkuperek. ![]() ![]() Dzieńpaluszek. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzałam film i jestem ciekawa co ta niewiasta musiała mu powiedzieć, że tak się cieszył ![]() Cytat:
![]() nooo powiedz co Ci się śniło ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-07-30 o 09:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie prawda że Majki nie lubi całować się z języczkiem...może ta cała Brooke wcisnęła mu swój do gardła, dlatego powiedział, że to było obrzydliwe ![]() ....a to było bosssskie, zmysłowe, subtelne, aaaaa!!!... I jeszcze mogłabym coś powiedzieć, ale nie powiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.