Michaelowa Nibylandia III - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 23:38   #2461
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia III

Cytat:
Napisane przez paulinana Pokaż wiadomość
blanoc blanoc

ja już się nie mogę doczekać na te koszulki
Spokojnie kochana. Ja jeszcze nic nie wiem, żadnych konkretów nie mam, hehe ale fajnie,że pomysł się przyjął

Cytat:
Napisane przez jvlka900 Pokaż wiadomość
lekka przesada..
ciekawe czy ktos kupi ;p
No na bank, ktoś kupi...

Dobra dziewczynki, teraz już śmigam na prawdę spać. Do...dzisiaj dobranoc

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 23:38   #2462
paulinana
Rozeznanie

http://allegro.pl/item697731194_mich...ertyficat.html

widziałyście to ?
wierzycie że to jego prawdziwy odcisk ?

ja to taka w gorącej wodzie kąpana w jednym miejscu nie potrafię usiedzieć jak się na coś napalę

do dzisiaj Motylku

Edytowane przez paulinana
Czas edycji: 2009-07-29 o 23:39
paulinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 23:41   #2463
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość

Ręce opadają.

Cytat:
Napisane przez agulinda01 Pokaż wiadomość
słuchajcie bo tak mnie zastanawia http://www.youtube.com/watch?v=LxgPx...eature=related co w tym filmiku mówi shaggy do michaela ale tak wiecie ja mogłybyście napisać to po polsku bo ja z ang cienka jestem
Idzie to mniej więcej tak:

Yo Mike! You are the king of pop my brother! When I heard this song is one of your favorite songs, you're the original banger. You dig that? You dig that. But if you get caught, here is what you're going to say"
Yo, Mike, jesteś Królem Popu, Bracie! Słyszałem, że ta piosenka jest jedną z Twoich ulubionych, ale to Ty jesteś inspiracją do tworzenia takich piosenek. Łapiesz? Łapiesz. Ale jak Cię złapią, to masz tak mówić:" i dalej idzie piosenka.
W tych wyrażeniach jest sporo slangu. "Banger" to slangowe wyrażenie określające piosenki taneczne, niosące ze sobą pozytywną energię, puls i niepowtarzalność (coś na wzór Billie Jean).
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 23:42   #2464
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ja też uciekam spaciu
Racja nie smućmy sie za bardzo, bo Majkiemu bedzie smutno
Aczkolwiek nieraz nachodzą te wszystkie pytania bez odpowiedzi oraz te "dlaczego" i "gdyby" i trzeba to z siebie wyrzucić...
Trzymajta sie ciepło...sexy Majka w snach życzę wszystkim Wam
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 23:44   #2465
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/item697731194_mich...ertyficat.html

widziałyście to ?
wierzycie że to jego prawdziwy odcisk ?

ja to taka w gorącej wodzie kąpana w jednym miejscu nie potrafię usiedzieć jak się na coś napalę

do dzisiaj Motylku
Jeszcze Ci tylko odpowiem, bo potem bym zapomniała
Nie jest raczej możliwe,że to jest odcisk Jego palca. Jego tzw. wiry są zbyt nisko. Jeśli spojrzysz na swoją dłoń, wiry te są na opuszku palca. Wiem co nieco, bo mój tata był technikiem kryminalistyki mogę to potwierdzić u niego Chyba,że Michael był jakiś... 'zmutowany'.

EDIT :

No i jednak ja nie mam racji. Teraz mój tata potwierdził,że jest to możliwe,że to Jego odcisk, nawet powymieniał mi co tam na nim jest i że to jest odcisk prawego kciuka także jest to prawdą ;]

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Edytowane przez Blue_Butterfly_
Czas edycji: 2009-07-29 o 23:50
Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 23:45   #2466
paulinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość

Yo Mike! You are the king of pop my brother! When I heard this song is one of your favorite songs, you're the original banger. You dig that? You dig that. But if you get caught, here is what you're going to say"
Yo, Mike, jesteś Królem Popu, Bracie! Słyszałem, że ta piosenka jest jedną z Twoich ulubionych, ale to Ty jesteś inspiracją do tworzenia takich piosenek. Łapiesz? Łapiesz. Ale jak Cię złapią, to masz tak mówić:" i dalej idzie piosenka.
W tych wyrażeniach jest sporo slangu. "Banger" to slangowe wyrażenie określające piosenki taneczne, niosące ze sobą pozytywną energię, puls i niepowtarzalność (coś na wzór Billie Jean).
O dziękuję o przetłumaczenie fajny gość z tego Shaggiego tylko tańczyć to on nie potrafi

dobranoc kamuha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 698654524_2.jpg (20,9 KB, 2 załadowań)

Stary 2009-07-29, 23:45   #2467
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:

Ta dziewczyna się sama nauczyła angielskiego, czaicie to? Bo mi się to w pale nie mieści. RESPECT, ja tam nie byłam w stanie rozróżnić słów.

Dobranoc Majkelki

Edit: Kamuha - fajny pomysł z tą dyskusją "Poznajmy się"

Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Czas edycji: 2009-07-29 o 23:52
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 23:49   #2468
paulinana
Rozeznanie

Cytat:
Jeszcze Ci tylko odpowiem, bo potem bym zapomniała
Nie jest raczej możliwe,że to jest odcisk Jego palca. Jego tzw. wiry są zbyt nisko. Jeśli spojrzysz na swoją dłoń, wiry te są na opuszku palca. Wiem co nieco, bo mój tata był technikiem kryminalistyki mogę to potwierdzić u niego Chyba,że Michael był jakiś... 'zmutowany'.

ha ha czyli dobrze przewidywałam że to nie jego odciski palców zostane detektywem

a tak na prawdę to dziękuję za rozwianie wątpliwości na ten temat

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13499314]Ta dziewczyna się sama nauczyła angielskiego, czaicie to? Bo mi się to w pale nie mieści. RESPECT, ja tam nie byłam w stanie rozróżnić słów.

Dobranoc Majkelki [/QUOTE]

ja tam nic nie skumałam o czym oni 'śpiewali'

Stary 2009-07-29, 23:55   #2469
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasica123 Pokaż wiadomość
Straszne on chyba nigdy nie pozwolil sobie na milosc, wydaje mi sie ze nie do konca wierzyl w to ze ktos moze kochac go bezinteresownie... w sumie sam ojciec, mozna powiedziec go do tego przyzwyczail: jak było dobrze to git-kochany syn, jak troche gorzej to wpi....l
Ide spaciu zaraz, tylko do klubu musze zerknac na chwile bo te koszulki ja ce syckie dobrej nocki Majkelównyy
Kiedyś (jeszcze w okresie "Bad") powiedział też, że widzi dwie możliwości: albo zakochać się w kobiecie tak sławnej jak On (może stąd chwilowe zainteresowanie Madonną) albo takiej, co nigdy o Nim nie słyszała- tylko te dwie możliwości dałyby Mu pewność jej autentycznego uczucia. Stąd pewnie zainteresował się Lisą Marie a potem Debbie. Dwa przeciwne bieguny. Oba bez happy-endu.

Cytat:
Zawsze zarzuty piszą na 1 stronie gazet a wyjaśnienie na ostatniej małym druczkiem... i to jest najbardziej przygnębiające
Niestety, ceną sławy jest pogodzenie się z tym, że będą pluli.

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Wiecie, nie potrafię już dłużej siedzieć dziś na tym temacie, bo strasznie mnie to dobija. Bo nigdy choćby najdłuższe wywody nie odpowiedzą na pytania: "Dlaczego umarł, dlaczego musiało się to stać?" i "Czy gdyby oskarżenia o pedofilię się nie pojawiły - żyłby nadal?".
Po prostu dziś już nie mam na to siły.
Dobranoc.
Ja Cię przytulam dzisiaj ale coś czuję, że jutro, po koncercie, to ja będę potrzebowała wsparcia.

Cytat:
ja też! tylko 50 zł ? teraz za bilet na koncert Madonny trzeba zapłacić 220 zł (bez urazy )
Kurczę, kupiłam sobie bilet na Madonnę zaraz po tym, jak ruszyła oficjalna sprzedaż. Po odejściu Mike'a odechciało mi się tego koncertu, ale obiecywałam sobie, że jakoś sie przełamię i pojadę.
Dwa tygodnie temu dostaliśmy zaproszenie na wesele kuzyna, więc czas najwyższy wrzucić ten bilet na Allegro, może uda sie odzyskać chociaż część z 220 zł.

Cytat:
Spokojnie kochana. Ja jeszcze nic nie wiem, żadnych konkretów nie mam, hehe ale fajnie,że pomysł się przyjął
No na bank, ktoś kupi...

Dobra dziewczynki, teraz już śmigam na prawdę spać. Do...dzisiaj
dobranoc
Pomysł jest świetny i oryginalny, więc musiał się przyjąć.

Myślę, że jednak nie- I hope, że głupota ludzka ma swoje granice.
Ja np. mam od koleżanki egzemplarz Gazety Wyborczej, poświęconej temu wydarzeniu i rozdawanej tylko przed koncertem. Pewnie też można za nią zgarnąć sporo kasy. Przez tyle lat nigdy nie sprzedałam niczego związanego z Michaelem- gdybym zrobiła to teraz, czułabym się jak ostatnia szmata.

Buzieńki, śpij spokojnie i słodko śnij.

Edytowane przez anka1709
Czas edycji: 2009-07-30 o 00:01 Powód: zaś literówka- dążenie do perfekcji mnie gubi :D
Stary 2009-07-29, 23:58   #2470
paulinana
Rozeznanie

Cytat:
EDIT :

No i jednak ja nie mam racji. Teraz mój tata potwierdził,że jest to możliwe,że to Jego odcisk, nawet powymieniał mi co tam na nim jest i że to jest odcisk prawego kciuka także jest to prawdą ;]
łiiiii czyli moja kariera detektywa legła w gruzach

Stary 2009-07-29, 23:58   #2471
anka1709
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13499314]Ta dziewczyna się sama nauczyła angielskiego, czaicie to? Bo mi się to w pale nie mieści. RESPECT, ja tam nie byłam w stanie rozróżnić słów.
[/QUOTE]

20 lat z Mike'em zrobiło swoje- sama wiesz, że nasz Guru nie śpiewa zbyt wyraźnie, więc teraz zbieram plony wieloletniej traumy niezrozumienia słów, które czasami wręcz wystękiwał w piosenkach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 00:00   #2472
paulinana
Rozeznanie

na mnie też już czas
uciekam spać
trzymta sie snów z udziałem Majkiego życze

Stary 2009-07-30, 00:03   #2473
anka1709
Zakorzenienie

W Martini widać denko a i papierosy się powoli kończą (obiecałam sobie, że jak cena za paczkę przekroczy 10 zł, to rzucam to cholerstwo), więc i na mnie powoli czas.
Jutro czekają mnie: trudny dzień i niełatwy wieczór, na który czekam z utęsknieniem, ale i lękiem.

Stary 2009-07-30, 00:55   #2474
Claire-K
Raczkowanie

Kapitalny wątek! Michaela kocham od urodzenia... Wychowałam się na nim (mamusia słuchała ). Późno jest, więc po prostu subskrybuję
Stary 2009-07-30, 01:18   #2475
agulinda01
Zakorzenienie

Cytat:

Jeju kocham Cie właśnie tego original banger nie mogłam przetłumaczyć a to slang
Nieźle mu powiedział ale wiecie co jak tak obejrzałam ten koncert z monachium to mi się wydaję, że niektóre piosenki to są stworzone dla Nas , tak jakby wiecie przewidział że o nim będziemy fantazjować i chciał podłożyć pod to muzyke
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 07:35   #2476
donay
Zadomowienie

czesc dziewczeta

jejku nie nadarzam za wami duzo mnie nie ma w domu i potem jak wracam padam na łoże i nie mam siły otwierać augensów
a w uszkach mam dzis rano say say say ładnie tam majkel śpiewa

What can I do, girl, to get through to you?
‘Cause I love you, baby
Standing here baptised in all my tears
Baby through the years you know I’m crying

miłego dnia

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon
donay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 07:39   #2477
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13496483]Jak krowa na wymionach
Normalnie życie jak w Madrycie macie w tej pracy
[/QUOTE]

Wiesz teraz mamy zycie jak w Madrycie - przez ostatnie dwa lata mialam takie z....l ze nei wiedzialam jak sie nazywam - tak jest przy reazlizacji projektow - w koncu mozna odetchnac a nei non stop jzda pbez czymanki do tego czwesto po 10-12 godzin siedzenia w robocie a nawet 16 godzin

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
No dziewczynki, nie ma co płakać, wszystko rozbija się nie o samą wielkość miseczki tylko też to ile ma się pod biustem.
Ja mam D ale pod biustem 70 więc miseczka wcale nie jest taka duża

A w ogóle to dobry wieczór tym z którymi się nie widziałam dziś

Co do włosów na klacie to racja, ciemnoskórzy mają busz na głowie a na ciele skromniutko Wygodnie mają
Madie ja wg starych nieporzadnych rozmiarow mam 75E - to nie mowie juz jak sie porzadnie obmierze jaki bede miec rozmiar - ale zamierzam sie obkupic w tym porzadnym cycnikowym sklepie

A tak bajdełej - dziendoberek Majkelki jeszcze dwa dni do upragnionego urlopu

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2009-07-30 o 08:00
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 08:20   #2478
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

haj babki...

Aniu, jest duzo prawdy w tym co piszesz... ludzie powinni czytac madre rzeczy, a nie glupie artykuly.. bo jakby polowa tych pisarzyn przeczytala ksiazki MJ to by wiedzieli o co chodzi... tylko, ze prawda jest nudna i zle sie sprzedaje...

No dreams about Majk...
pol nocy nie spalam, bo jacys palanci darli ryja pod moimi oknami... ziemniaki przygotowane juz mialam, prawie ciepnelam, ale naszczescie przeniesli sie dalej i tam darli gebe... a tam juz ziemniak by nie dolecial

break of dawn w moich uszach nał, wiec drinke coffee do konca i smigam ruszyc mozgiem, bo rysunek trza wydac

sialalalala ..."can you move, can you soothe, till break of dawn and you know it's true, oh"

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 09:02   #2479
mysz672
Zakorzenienie

witam
mnie jak na złość Majk się nie śnił... może miał inne sprawy do załatwienia w każdym bądź razie jeśli nie przyjdzie do mnie do końca tygodnia to ja do niego przyjdę i zrobię co trzeba( ) chociaż raz mi się już śnił, ale to był jeden ze smutniejszych snów jakie miałam...
edit: fotki na dzień dobry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1248896118.jpg (54,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1248879720.jpg (22,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1248786593.jpg (40,3 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez mysz672
Czas edycji: 2009-07-30 o 09:13
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 09:16   #2480
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
witam
mnie jak na złość Majk się nie śnił... może miał inne sprawy do załatwienia w każdym bądź razie jeśli nie przyjdzie do mnie do końca tygodnia to ja do niego przyjdę i zrobię co trzeba( ) chociaż raz mi się już śnił, ale to był jeden ze smutniejszych snów jakie miałam...
edit: fotki na dzień dobry
nie martw sie, jeszcze ci sie przysni... przyjdzie i zaatakuje z nienacka

fotki bosssskie

It is what it is

Stary 2009-07-30, 09:26   #2481
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
nie martw sie, jeszcze ci sie przysni... przyjdzie i zaatakuje z nienacka

fotki bosssskie
mam nadzieję a co do tych krzyków pod Twoim oknem to ja mam ostatnio co sobotę od rana muzykę w stylu majteczki w kropeczki, krzyki, wrzaski, bo jakieś państwo przyjeżdża sobie na działkę i coś tam robią... czasami zdarza się to nawet częściej... ręce opadają. kiedy człowiek chce sobie odpocząć to jakieś złe istoty burzą tę błogą ciszę...
Stary 2009-07-30, 09:32   #2482
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
mam nadzieję a co do tych krzyków pod Twoim oknem to ja mam ostatnio co sobotę od rana muzykę w stylu majteczki w kropeczki, krzyki, wrzaski, bo jakieś państwo przyjeżdża sobie na działkę i coś tam robią... czasami zdarza się to nawet częściej... ręce opadają. kiedy człowiek chce sobie odpocząć to jakieś złe istoty burzą tę błogą ciszę...
ja mam tak codziennie, gdy sa wakacje, pecha mam bo moja ulica to taka prawie glowna jak sie wraca z rynku, a tam sa wiadomo parasolki i pelno piwa.. i jak schleja te geby to potem ida i dra ryja, jak jest brzydka pogoda, to zas auta jezdza na pelnym gazie, a jak sa pod moimi oknami, to zwykle wlaczaja dwojke... wiec ryk silnika nieprzecietny, nie wspomne o motorach... szczescie, ze mi dziecka wczoraj nie obudzili bo wgryzlabym sie takim w aorte a ja wczoraj padałam juz na dziub.. i jeszcze TZ sie miziac chciał wiec jak juz spelnilam sie jako zona dajac i dostajac w zamian big O, a potem oddałam sie w ramiona pana M (Morfeusza of kors) to suddenly they came from nowhere... i jazda na calego.. a co drugie slowo to qrw, chuuuu itd..

It is what it is

Stary 2009-07-30, 09:37   #2483
anka1709
Zakorzenienie

Proponuję na początek dnia:
http://www.youtube.com/watch?v=nZHsL6C3awY

I dzień dobry wszystkim.

Stary 2009-07-30, 09:38   #2484
madie
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Własnie jem nektarynkę i o mało się nie zadławiłam kiedy przypomniało mi się...co mi się dziś śniło !!!!!!!!!!
AAAAA!!!!
I chyba nie chcecie tego wiedzieć

Witam laski
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 09:41   #2485
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Własnie jem nektarynkę i o mało się nie zadławiłam kiedy przypomniało mi się...co mi się dziś śniło !!!!!!!!!!
AAAAA!!!!

Witam laski
pewnie Majk cie zbałamucił i cykorzysz sie nam powiedziec, bysmy cie nie zjadły z zazdrosci

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:

I dzień dobry wszystkim.
witaj Aneczko

It is what it is

Stary 2009-07-30, 09:44   #2486
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tak codziennie, gdy sa wakacje, pecha mam bo moja ulica to taka prawie glowna jak sie wraca z rynku, a tam sa wiadomo parasolki i pelno piwa.. i jak schleja te geby to potem ida i dra ryja, jak jest brzydka pogoda, to zas auta jezdza na pelnym gazie, a jak sa pod moimi oknami, to zwykle wlaczaja dwojke... wiec ryk silnika nieprzecietny, nie wspomne o motorach... szczescie, ze mi dziecka wczoraj nie obudzili bo wgryzlabym sie takim w aorte a ja wczoraj padałam juz na dziub.. i jeszcze TZ sie miziac chciał wiec jak juz spelnilam sie jako zona dajac i dostajac w zamian big O, a potem oddałam sie w ramiona pana M (Morfeusza of kors) to suddenly they came from nowhere... i jazda na calego.. a co drugie slowo to qrw, chuuuu itd..
ja mieszkam na ulicy, która raczej służy jako objazd kiedy główna jest, że tak powiem, zatkana. także czasami jest beznadziejnie. ostatnio jakieś chłopaki sprawili sobie motorki i myślą, że są super jak jeżdżą w środku nocy na pełnym gazie... a i jeszcze po przeciwnej stronie mamy sąsiada alkoholika, który jak wraca to opowiada na cały głos historię swojego życia, a potem ląduje na przeciwko naszego domu w rowie... i dodam jeszcze, że nasz sąsiad wprost uwieeelbia kosić swoje podwórko 2 razy tygodniowo z samego rańca... ale ogólnie nie narzekam
dobrze, że przynajmniej jedna rzecz wieczorkiem Cię uszczęśliwiła
Morfeusza powiadasz? tak, tak, oczywiście

Edytowane przez mysz672
Czas edycji: 2009-07-30 o 09:45
Stary 2009-07-30, 09:47   #2487
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tak codziennie, gdy sa wakacje, pecha mam bo moja ulica to taka prawie glowna jak sie wraca z rynku, a tam sa wiadomo parasolki i pelno piwa.. i jak schleja te geby to potem ida i dra ryja
Mnie klub niedaleko domu otworzyli, a że selekcję mają jakąś niemrawą i alkohol tani, to i profil klienta łatwo sobie wyobrazić...
Np. parę dni temu mogłam poobserwować, jak o 3 w nocy dwóch panów pod moimi oknami 'walczyło' o względy cycatej blondyny w wydekoltowanej bluzce rodem z tureckiego bazarku (wielkie cekinowe logo "Chanel" raczej nie pochodziło ze stajni modnej Coco), różowych kozaczkach (sic!) i z kilogramem spływającej tapety.
Niestety, wychodziło na to, że nie rozstrzygną sporu szybko, a że byli dość mocno akustyczni, to im pomogłam, dzwoniąc na 112 i zamawiając wizytę panów Policjantów z pobliskiego posterunku.
Myślę, że na izbie jakoś rozwiązali tę kwestię.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
co mi się dziś śniło !!!!!!!!!! (...)
Witam laski
Mnie się już dawno nic nie śniło- albo śniło, ale nie pamiętam.
Dzieńkuperek.

Cytat:
---
witaj Aneczko
Dzieńpaluszek.

Stary 2009-07-30, 09:47   #2488
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:

I dzień dobry wszystkim.
dzień dobry

obejrzałam film i jestem ciekawa co ta niewiasta musiała mu powiedzieć, że tak się cieszył

Cytat:
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
AAAAA!!!!

Witam laski
dzień dobry
nooo powiedz co Ci się śniło nic Ci nie zrobimy jeśli będziemy zazdrosne ()

Edytowane przez mysz672
Czas edycji: 2009-07-30 o 09:51
Stary 2009-07-30, 09:50   #2489
madie
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie Majk cie zbałamucił i cykorzysz sie nam powiedziec, bysmy cie nie zjadły z zazdrosci

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

witaj Aneczko
powiem tak:
to nie prawda że Majki nie lubi całować się z języczkiem...może ta cała Brooke wcisnęła mu swój do gardła, dlatego powiedział, że to było obrzydliwe
....a to było bosssskie, zmysłowe, subtelne, aaaaa!!!...
I jeszcze mogłabym coś powiedzieć, ale nie powiem
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 09:54   #2490
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie klub niedaleko domu otworzyli, a że selekcję mają jakąś niemrawą i alkohol tani, to i profil klienta łatwo sobie wyobrazić...
Np. parę dni temu mogłam poobserwować, jak o 3 w nocy dwóch panów pod moimi oknami 'walczyło' o względy cycatej blondyny w wydekoltowanej bluzce rodem z tureckiego bazarku (wielkie cekinowe logo "Chanel" raczej nie pochodziło ze stajni modnej Coco), różowych kozaczkach (sic!) i z kilogramem spływającej tapety.
Niestety, wychodziło na to, że nie rozstrzygną sporu szybko, a że byli dość mocno akustyczni, to im pomogłam, dzwoniąc na 112 i zamawiając wizytę panów Policjantów z pobliskiego posterunku.
Myślę, że na izbie jakoś rozwiązali tę kwestię.
brawo, brawo bardzo mądrze ale szkoda mi blondyny, gdybyś nie zadzwoniła pewnie mogłaby się pochwalić swoim psiapsiólkom, że kolejnego ugościła między nogami

Cytat:
powiem tak:
to nie prawda że Majki nie lubi całować się z języczkiem...może ta cała Brooke wcisnęła mu swój do gardła, dlatego powiedział, że to było obrzydliwe
....a to było bosssskie, zmysłowe, subtelne, aaaaa!!!...
I jeszcze mogłabym coś powiedzieć, ale nie powiem
jestem niewtajemniczona: skąd wiecie, że nie lubi?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości