|
|
#2461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Hej ;**
No właśnie? ;** Cytat:
![]() A ja po weekendzie do szkoły Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Yw, ty masz grzywkę na bok, ale taką jakby pełną, coś w tym stylu http://ikf.styl.fm/img86513.fryzury-grzywki.203798.jpg nie? I powiedz mi, ona ci nie spada na oczy ?
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Tina, ja tez po weekendzie do szkoły.. porażka.
MIałam sie uczyc, więc ide sie uczyć. Oczywiście kochamy Hanie jakby to inaczej
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczętaaaa.
A ja już po tych testach próbnych... Dzisiaj miałam ostatni. Nawet nie było tak źle jak się obawiałam. ![]() I w ogóle już mi się ferie zaczynają. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
Tina, wybacz że się wciskam do pytania nie do mnie ale ja w sumie mam podobną grzywkę
ale nie aż tak pełną, tak na tą chwilę.
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
Nie opada
Po moich eksperymentach jest elegancko obcięta ;PNo i po disco xD Diabełkowe fotki na nk ;p A jak wam dzień minął? *
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano u Hani to szkoda gadać. Kolejny big love niewypał ;x Koniec w tym temacie.
A ja też w sumie mam taką grzywęęę, tyle że już mnie sto lat u fryzjera nie było i trochę jej się urosło i już nie jest taka na całe czoło. Ale na oczy nie opadają. Kwestia ułożenia i trochę lakieru
|
|
|
|
|
#2467 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tobie nie opada?Cytat:
) boję się fryzjera. Teraz, gdy urosły mi wlosy, chciałabym je jakoś ładnie wycieniować, lub zrobić grzywkę, ale ja boję się obcięcia końcówek a co dopiero grzywki. I w poniedziałek pokażę wam zdjęcia bez grzywki i z grzywką i powiecie jak lepiej ( już wam kiedyś pokazywałam, ale jeszcze raz, chcę się upewnić ).No i boję się, że ta grzywka bd spadać na oczy. Ale pokaże wam zdj.Idziecie na to?
Yeah, that's what I'll be And when I come home They'll be damn proud of me I'll carry this flag To the grave if I must Because it's flag that I love And a flag that I trust' RISE AGAINST! <3 Edytowane przez tinulka17 Czas edycji: 2010-01-29 o 22:54 |
||
|
|
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
Tina, dawaj fotki
![]() a myslałam, że to ja mam z Was wszystkich najdłuższe włosy! Tina, zetnij, zetnij, zetnij...!
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie, postaramy się pomóc. Mi nie opada, trzyma się normalnie na bok, ale ja właśnie chyba mam całkiem inne włosy. Ale takie do pasa mieć...
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wieczór(;
pamiętacie mnie jeszcze?;d |
|
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, czekamy na zdjęcia
![]() Pati, of course, że pamiętamy
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sobie Was popodczytuję i sprobuję się wbić w rozmowę jakoś
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak było? Opowiadaj coś
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie było
Najpierw byliśmy na spacerze a potem filmy oglądaliśmy Podczas prawie całego filmu mi się w brzuchu przelewało. Taaaaka siaraaa xD I chyba w następną sobotę też pojadę ![]()
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
U la la
no to słodko
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
Ywon, super! Oby tak dalej,
Mi tez zawsze bulgota w brzuchu, jemu tez, więc spoko Śmiejemy sie, ze dzieci do nas gadają
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Haa z tym brzuchem to chyba każdy tak ;p
Ja jak przesiadywałam codziennie po 3-4 godziny i gadaliśmy cały czas to w końca raz się temat musiał skończyć i cicho było, a nam zaczęło w brzuchach obojgu burczeć to się śmialiśmy, że to kontynuacja rozmowy :P Ale kurde jakieś szczegóły Ywon. Ja teraz jestem spragniona takich drobnostek, bo sama już ich nie przeżywam, a było sporo i baardzo tęsknię do tego xD Jakieś podchody typu szukanie pretekstu, żeby Cię złapać za rękę? ;> |
|
|
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
Heh
Nieee wiem, może trochę ;p Tak mi w sumie głupio tu pisać bo się boję że to ktoś przeczyta xDDWłaściwie to teraz, jak ochłonęłam, to stwierdzam że to straszna lipa była ten wyjazd do niego. Przeokropna. Masakraaaaa. No porażkaaa. AAAA idę się na czymś wyżyć bo nie wytrzymam. |
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zetne diable ;D Cytat:
ofc. zdj jutro ;D ja mam tak samo ;D
|
|
|
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejpa
Iwon co Ty gadasz?? Czemu niby masakra? ![]() Zapuszczam! tylko mam końcówki poniszczone nie wiem sama od czego i będę musiała trochę skrócić ![]() Sebastian do mnie jedzie także żegnam się, miłego dnia ![]()
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika, ja musze miec podcinane koncówki, tez mam takie poniszczone, a nie wiem od czego, bo nie prostuje, ani nie susze, ani nic ;//
Milego spotkania ![]() Ywon, czemu masakra? ![]() Tina, ale daj zdjęcie, żeby było całe włosy widać, to Ci powiem, czy mam dłuższe ![]() Dziewczyny, dzisiaj bezpowrotnie umarły moje ferie. rest in pis i wgl żal. ;// aaa edit: Monika, co dajesz swojemu na walentynki?
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
No po prostu, masakra... Nie mieliśmy o czym gadać i w ogóle. No i jakoś tak dziwnie. No nie wiem, zobaczymy...
Chro bidulko ;* Ja mimo że mam ferie, jutro idę do szkoły xD Na chemię No ale potem do kina ;p z nim :x Znów będzie porażka? xD Trzymajcie kciuki, błagam xD
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee tam nie martw sie, my tez prawie ic nie gadalismy na naszym perwszym spotkaniu.
Z resztą, teraz tez jakoś wcale nie gadamy ze soba nie wiadomo ile, jak jest chęć to się gada, jak nie ma to nie, bez gadania tez jest fajnie
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
Chro, ja mojemu kupiłam sagę o Mordimerze Madderinie (?? pewnie źle tytuł.) Piekary, razem 5 książek. Na święta nic mu nie kupiłam (bo nie było tej książki w sklepach
) więc teraz na imieniny dałam mu 2, na walentynki dam 1, a na urodziny (21.02) dam ostatnie 2 książki. a dzisiaj myślałam że je widział u mnie bo kiedyś mu wspominałam gdzie trzymam słodycze i są one w ostatniej szufladzie w biurku, a w szufladzie wyżej są te książki. Wyszłam po coś do picia i jakiś czas mnie nie było, potem przychodzę a Seba mówi że widział gdzie mam te słodycze ja zonk, zapytałam go czy jeszcze gdzieś zaglądał, on mówił że tylko tam. Potem mnie wypytywał o prezent na urodziny, ale już wcześniej gadaliśmy o tych książkach i raczej wie że je dostanie. Tylko po co głupio gada że musi sobie kupić 2 ostatnie części, że niby ode mnie 1 dostanie bla bla bla. Ale mnie wystraszył i tak po co ja mu mówiłam jakimi słodczami go poczęstuję, nie mógł się chyba doczekać, aaaa
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2010-01-31 o 20:08 |
|
|
|
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
o, on tak lubi ksiązki? Mój jedyne co to czytał cala serie 'mrocznej wiezy" S. Kinga, a tak to nic
![]() ja daję taką duuużą antyramę z naszymi zdjęciami w środku, juz ja przygotowałam ![]() A jak sie meczyłam ło matko... nie przykleilam tych zdjęć i mi sie rozsypaly jak zakrywałam szybka, ulozylam od nowa, znow sie wysypalo, potem je przykleilam tasma dwustronna, nakladam szybke, zadowolona przykładam do ściany, żeby zobaczyc, jak wygląda, a tu do gory nogami i od nowa ukladanie.![]() Aaa zrobiłam jeszcze jeden mały myk z tymi zdjęciami, każde jest podpisane datą kiedy było zrobione, i okazją, np. pierwsza rocznica itd. Tak sobie pomyślałam, że jak kiedyś juz bedzie musiał odklejać te zdjęcia to niech sobie poczyta, jak nam fajnie było, niech sobie powspomina
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh fajnie macie ;D
Chro, wyślę. A ja sobię ryczę ;D Bo ferie się skończyły, musiałam od babci jechać, tęskni mi się za przyjaciółkami, z nimi zawsze wesoło, gardło mnie boli po meczu, ale to nic, bo z nimi ;D
|
|
|
#2490 |
|
BAN stały
|
dzieńdobry, czy można sę dołączyć ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Tzn że każda inna godzina coś znaczy?
Także mam nadzieję, że mnie jeszcze kochacie chociaż troszkę troszkę 

*

) boję się fryzjera. Teraz, gdy urosły mi wlosy, chciałabym je jakoś ładnie wycieniować, lub zrobić grzywkę, ale ja boję się obcięcia końcówek a co dopiero grzywki. I w poniedziałek pokażę wam zdjęcia bez grzywki i z grzywką i powiecie jak lepiej ( już wam kiedyś pokazywałam, ale jeszcze raz, chcę się upewnić 

No ale potem do kina ;p z nim :x Znów będzie porażka? xD Trzymajcie kciuki, błagam xD
) więc teraz na imieniny dałam mu 2, na walentynki dam 1, a na urodziny (21.02) dam ostatnie 2 książki.
i od nowa ukladanie.