![]() |
#2461 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Hej ;**
No właśnie? ;** Cytat:
![]() A ja po weekendzie do szkoły ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Yw, ty masz grzywkę na bok, ale taką jakby pełną, coś w tym stylu http://ikf.styl.fm/img86513.fryzury-grzywki.203798.jpg nie? I powiedz mi, ona ci nie spada na oczy ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Tina, ja tez po weekendzie do szkoły.. porażka.
MIałam sie uczyc, więc ide sie uczyć. Oczywiście kochamy Hanie jakby to inaczej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczętaaaa.
![]() A ja już po tych testach próbnych... Dzisiaj miałam ostatni. Nawet nie było tak źle jak się obawiałam. ![]() I w ogóle już mi się ferie zaczynają. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
Tina, wybacz że się wciskam do pytania nie do mnie ale ja w sumie mam podobną grzywkę
![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
Nie opada
![]() No i po disco xD Diabełkowe fotki na nk ;p A jak wam dzień minął? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Ano u Hani to szkoda gadać. Kolejny big love niewypał ;x Koniec w tym temacie.
A ja też w sumie mam taką grzywęęę, tyle że już mnie sto lat u fryzjera nie było i trochę jej się urosło i już nie jest taka na całe czoło. Ale na oczy nie opadają. Kwestia ułożenia i trochę lakieru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idziecie na to?
Yeah, that's what I'll be And when I come home They'll be damn proud of me I'll carry this flag To the grave if I must Because it's flag that I love And a flag that I trust' RISE AGAINST! <3 Edytowane przez tinulka17 Czas edycji: 2010-01-29 o 21:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
Tina, dawaj fotki
![]() a myslałam, że to ja mam z Was wszystkich najdłuższe włosy! ![]() Tina, zetnij, zetnij, zetnij...! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, postaramy się pomóc. Mi nie opada, trzyma się normalnie na bok, ale ja właśnie chyba mam całkiem inne włosy. Ale takie do pasa mieć...
![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wieczór(;
pamiętacie mnie jeszcze?;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Wtajemniczenie
|
Tak, czekamy na zdjęcia
![]() Pati, of course, że pamiętamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
to ja sobie Was popodczytuję i sprobuję się wbić w rozmowę jakoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
Jak było? Opowiadaj coś
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
Fajnie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
U la la
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Wtajemniczenie
|
Ywon, super! Oby tak dalej,
![]() Mi tez zawsze bulgota w brzuchu, jemu tez, więc spoko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
Haa z tym brzuchem to chyba każdy tak ;p
Ja jak przesiadywałam codziennie po 3-4 godziny i gadaliśmy cały czas to w końca raz się temat musiał skończyć i cicho było, a nam zaczęło w brzuchach obojgu burczeć to się śmialiśmy, że to kontynuacja rozmowy :P Ale kurde jakieś szczegóły Ywon. Ja teraz jestem spragniona takich drobnostek, bo sama już ich nie przeżywam, a było sporo i baardzo tęsknię do tego xD Jakieś podchody typu szukanie pretekstu, żeby Cię złapać za rękę? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Heh
![]() Właściwie to teraz, jak ochłonęłam, to stwierdzam że to straszna lipa była ten wyjazd do niego. Przeokropna. Masakraaaaa. No porażkaaa. AAAA idę się na czymś wyżyć bo nie wytrzymam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zetne diable ;D Cytat:
ofc. zdj jutro ;D ja mam tak samo ;D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Hejpa
![]() Iwon co Ty gadasz?? Czemu niby masakra? ![]() Zapuszczam! ![]() ![]() Sebastian do mnie jedzie także żegnam się, miłego dnia ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Monika, ja musze miec podcinane koncówki, tez mam takie poniszczone, a nie wiem od czego, bo nie prostuje, ani nie susze, ani nic ;//
Milego spotkania ![]() Ywon, czemu masakra? ![]() Tina, ale daj zdjęcie, żeby było całe włosy widać, to Ci powiem, czy mam dłuższe ![]() Dziewczyny, dzisiaj bezpowrotnie umarły moje ferie. rest in pis i wgl żal. ;// aaa edit: Monika, co dajesz swojemu na walentynki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
No po prostu, masakra... Nie mieliśmy o czym gadać i w ogóle. No i jakoś tak dziwnie. No nie wiem, zobaczymy...
Chro bidulko ;* Ja mimo że mam ferie, jutro idę do szkoły xD Na chemię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
Eee tam nie martw sie, my tez prawie ic nie gadalismy na naszym perwszym spotkaniu.
Z resztą, teraz tez jakoś wcale nie gadamy ze soba nie wiadomo ile, jak jest chęć to się gada, jak nie ma to nie, bez gadania tez jest fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Chro, ja mojemu kupiłam sagę o Mordimerze Madderinie (?? pewnie źle tytuł.) Piekary, razem 5 książek. Na święta nic mu nie kupiłam (bo nie było tej książki w sklepach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2010-01-31 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Wtajemniczenie
|
o, on tak lubi ksiązki? Mój jedyne co to czytał cala serie 'mrocznej wiezy" S. Kinga, a tak to nic
![]() ja daję taką duuużą antyramę z naszymi zdjęciami w środku, juz ja przygotowałam ![]() A jak sie meczyłam ło matko... nie przykleilam tych zdjęć i mi sie rozsypaly jak zakrywałam szybka, ulozylam od nowa, znow sie wysypalo, potem je przykleilam tasma dwustronna, nakladam szybke, zadowolona przykładam do ściany, żeby zobaczyc, jak wygląda, a tu do gory nogami ![]() ![]() Aaa zrobiłam jeszcze jeden mały myk z tymi zdjęciami, każde jest podpisane datą kiedy było zrobione, i okazją, np. pierwsza rocznica itd. Tak sobie pomyślałam, że jak kiedyś juz bedzie musiał odklejać te zdjęcia to niech sobie poczyta, jak nam fajnie było, niech sobie powspomina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
Ahh fajnie macie ;D
Chro, wyślę. A ja sobię ryczę ;D Bo ferie się skończyły, musiałam od babci jechać, tęskni mi się za przyjaciółkami, z nimi zawsze wesoło, gardło mnie boli po meczu, ale to nic, bo z nimi ;D
![]() |
![]() |
#2490 |
BAN stały
|
dzieńdobry, czy można sę dołączyć ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.