![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Bo Ty Kochanie wiesz że ja jestem
Twoją największą fanką .<3
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
|
Dziewczynka w różowym dresie sprząta liście.
Jej równo przycięta grzywka, sięga akurat do połowy trzonka grabi. Zastanawiam się jak sobie poradzi z całą tą jesienią....
#2463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja .? Jak Miło Skarbie ![]() ----- `Może Możemy Być Szczęśliwi Gdziekolwiek .? `Czułam, Że Czujesz To Co Ja . `W Moim Innym Świecie Jest Inna Prawda . `I Nigdy Cię Nie Spotkam .
![]() |
#2465 | |
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() ![]() ________________________ Cały cholerny świat odczuwa lęk przed zaangażowaniem. Akt autodestrukcyjnej rozpaczy egzystencjalnej. Umrę, nikt mnie nie znajdzie aż do trzeciego miesiąca, kiedy już będę się namiętnie rozkładać na dywanie. Ach, Ci chimeryczni samotni.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-16 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
xoxo
|
Wczorajsze myśli jutro inaczej trawią duszę...
Bo to wszystko jeszcze nabierze barw... tak, że zajarzy w oczy. chcę: jeździć po świecie, przeżywać ekscytujące przygody, ulepszać świat, poznawać wielu ludzi, uczyć się, żyć, kochać, walczyć... dlaczego mi to utrudniasz ? Możesz mieć wszystko. Urodę, świetną pracę, wspaniałą rodzinę, wille z basenem, wakacje na Hawajach, stały karnet do solarium ale i tak będziesz nieszcześliwy. Czemu? Bo w Twoim idealnie poukładanym świecie zabraknie tych, którzy są Ci najbardziej potrzebni a których z własnej winy mieć nie będziesz- przyjaciół Nie pojmuję już ani jednego słowa , wypowiedzianego przez Twoje usta ... Wiem z doświadczenia, że jeżeli musisz przekonywać samą siebie, że Twój związek ma sens to znaczy, że go nie ma. Szczęście jest wtedy, gdy przytulam się do Ciebie bez konkretnego powodu i wiem, że odpowiesz mi na to słodkim pocałunkiem. Kręcę się na karuzeli własnych emocji.. Większość spraw została już załatwiona, zostało jeszcze parę.. Na myśl przychodzi tylko: "Czas nauczyć się żyć".. Życie daje czasem w kość, ale wystarczy się podnieść, iść swoją drogą dalej.. Ciągle drży moje serce, gdy pamięć przywołuje Ciebie. Są ludzie, których telefon ucieszy nawet o 4 nad ranem... Otulając się kołdrą włączam muzykę próbując zagłuszyć krzyk rzeczywistości. Czerwień szminki: czerwieńsza od róży. czerwieńsza od krwi. czerwieńsza od wiśni. Czerwień serca: czerwieńsza od szminki. Jeżeli spróbujemy oddzielić serce od umysłu okaże się że powstaną nam dwie oddzielne osoby które będą zawsze mieć odmienne zdanie na ten sam temat. Tylko która będzie miała racje ? Przeszłość. . . powraca jak pieprzony bumerang. . . nie zaprzeczam, że o Panu myślę, nie zaparzeczam . marzymy o PRAWDZIWYM uczuciu, a jak go doświadczamy,wychodzi z nas albo zwierzę albo tchórz... przychodzę i odchodzę. Zostawiam niekiedy radość, czasami smutek. Odwiedzam wiele miejsc nie pozostawiając nic, a w niektórych zostawiam wszystko.. Gwiazdy zabrały kolejny dzień Słońce odebrało sny Anioł stróż się mnie wyżekł Uciekają ćmy...
#2467 |
Wtajemniczenie
|
Tak wiele dała tak mało dostała.
nie wszystko jest różowe jak w bajkach kolorowe. "hej słodka" napisałeś i do wielu wysłałeś. Pragnę cofnąć Czas. Jeszcze wczoraj przysięgałeś miłości po grób. . Nigdy więcej już nie powiem "Kocham" Mam wyje.bane na was cha.my
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
BAN stały
|
Dot.: ;**
mnie masz, facet, bo tylko o Tobie myslec potrafie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Wtajemniczenie
|
Kolejny cudowny opis od Ciebie <3
keeendy ubóstwiam Cię ![]() Z tych nudów to będę wam co chwila dodawać opisy... Tak to jest jak człowiek siedzi cały dzień w domu bo jest chory... ![]() Z listy: * życie jest zbyt krótkie aby wtapiać się w tłum. * Uśmiech zaginął gdzieś zalany łzami, Nieszczęście krąży gdzieś pomiędzy nami. * żyję między żarem a lodem. I na koniec opis mojej byłej przyjaciółki ![]() * Dane mi było spotkać mą drugą połowę, W przyszłości przed Bogiem potwierdzę to słowem... * Oddajcie mi moją tiarę i plastikową różdżkę!!! Ja dalej chcę być czarodziejką!!! * My skin is like a map... * Anyone who can touch you, Can hurt you or heal you * Pocketful of sunshine... |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Rozeznanie
|
Staram sie jak mogę, ale niestety czasu nie da się wydłużyć
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękować ![]() _______ 1. Czy gdybym była biedronką policzyłbyś moje kropeczki?... 2. Tak jak i mięśnie zanikają bez ćwiczeń tak i serce zanika bez krztyny miłości. 3. I jeśli najdzie mnie taka ochota to usiądę na środku ulicy, zatrzymam ruch uliczny i zacznę histerycznie płakać. Miliony ludzi rozczula się na widok nieszczęśliwej miłości serialowej BrzydUli, niech porozczulają się i nade mną... 4. -Porozmawiasz ze mną.? -O czym? O tym jak żałujesz? Jak kochasz? Jak przepraszasz? Nie mogę. Mam alergię na kłamstwa. 5. -Dlaczego nie chcesz choć spróbować mnie pokochać...? -Kocham już mojego psa, kota, chomika, wiewiórkę i papugę sąsiadów. Na frajera zabrakło mi już miejsca. 6. Nie wińcie mnie za moją głupotę. Podobno w dzieciństwie wypadłam z kołyski. 7. Poznasz ją po zapachu drogich perfum i prowadzonym na smyczy smutku. 8. -I co się stało z tą piękną miłością? -Zła wróżka zabrała. 9. W tej bajce Kopciuszek przegrał, bo ksiażę poleciał na wypięty biust złej siostry. Niestety, będę was odwiedzała coraz rzadziej. Szkoła, zajęcia poza lekcyjne i te sprawy... Ale miło mi, że o mnie pamiętacie ;*
Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-09-16 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Weź mocno mnie obejmij, jakby świat miał dziś się skończyć, Ja chwycę cię mocniej i przytulę, weź mnie dotknij. Wierzchem swojej dłoni przejedź po moim policzku,spójrz mi w oczy, jestem - przyjdź tu.. Zrobić Ci krzywdę? Uwierz nie ma takiej opcji, Kocham Cię, bądź mym oparciem, inspiracją, Uosobieniem marzeń, piękną, zmysłową kochanką, Po prostu ze mną bądź nie zawiodę, obiecuję! Przed Tobą klękam, bo Ty jesteś tego warta, A ja kocham Cię wiesz, jeszcze nieraz to powtórzę, Jesteś mą drugą połówką, czekałaś na mnie najdłużej. Ty beze mnie marzniesz, ja bez Ciebie nie istnieję, Dam Ci moje ciepło, którym z miejsca Cię ogrzeję, Chcę być Twoim cieniem, robić z Tobą mnóstwo rzeczy, Życie z Tobą przeżyć, możesz ufać mi i wierzyć. Kocham Cię nie plotę, mój plan realizuje, Jesteś moim tlenem, który wciągam gdy Cię czuję ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() Baardzo mii milo, ze wymienilas mnie, nie spodziewalam sie.. ![]() <33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Raczkowanie
|
-kiedy masz wolną chate??
![]() -dzis i jutro do jakiesj 20 -łaa ![]() ![]() ![]() -okej okej -to będe niedługo ;p -mam spoko muze i barek zapełniony -i to właśnie wystarczy ![]() -i sa łózka ![]() ![]() -łaa ![]() ![]() ![]() -ale trzy spale;P ;* Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-09-16 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
![]()
NieZTejBajki- miło
![]() ---------------------------------------------------------------------- Dlaczego ludzie boją się ciszy i samotności? Bo zmusza do myślenia ![]() Żeby dopasować się do życia pełnego zakrętów, trzeba być nieco skrzywionym ![]() Zamiast iść prosto nieraz wole sobie skręcić... ![]() ----------------------------------------------------------------------- Prośba: coś zabawnego lub miłego co mogę odpisać na pytanie: I co mi jeszcze napiszesz/powiesz? (do TŻ) Proszę... ![]()
#2474 |
Konto usunięte
|
mojee boskie wizażanki. ;***
meniusia4 - fajne, faajne ;DD <3
kocham każdą Twoją brudną skarpetkę. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz: a co bys chciał skarbie usłyszeć ![]() ![]() ![]() Coś jak pokerowa gra, stawke wlejmy w szkła, ej pijmy, żyjmy, se urzyjmy aaa...
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Raczkowanie
|
Extremalna - dziękuję
![]() ![]() ![]() i już nie ma takiego dnia, gdy oczu nie wypełnią łzy. no co?? jesień idzie! wrzuciłąm telefon do pralki. może wypierze wszystkie kłamstwa które mi pisałeś wczoraj napisałam w pamiętniku że już sobie radzę. a dziś? przypomniałam sobie Twój uśmiech i wszystko szlag trafił |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Raczkowanie
|
* If You are rich, I'm single.![]() /Jeśli jesteś bogaty, jestem singlem ( lub wolna) ![]() *
#2478 |
Przyczajenie
|
- a może powinnam odejść i zmienić mój punkt widzenia...
- to było i zależało od nas... -chodź i wejdź pod moją skórę... -pokażę ci miejsca gdzie możemy być i o których wszyscy marzą... -gdy Cie przy mnie nie będzie, będę spać nocami po Twojej stronie...
![]() |
#2479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo napisz, że wszystko i nic ![]() Nie no najlepiej zapytaj co chce wiedzieć a jak powie, że wszystko (co jest baardzo dużym pojęciem) to mu napisz żeby się dokładniej określił... Swoją drogą nienawidzę takich momentów w rozmowie boo ciężko coś wtedy wymyślić... ![]() "Bo taki z niego typ chłopaka w stylu: mamo zabrali mi lizaka" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyno, dziękuje Ci bardzo. Ja już myślałam że mnie nikt tu nie pamięta. dowartościowałaś mnie. A opisy masz cudownee. ![]() ![]() A ja nie chce więcej biec w ogonie. Jedziemy do piekła autobusem MZK. Wyglądasz jak połączenie whisky i tekili.. Męski szowinista z odrobina wrażliwości.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
NieZTejBajki-
![]() ![]() ![]() * Dla Ciebie mogę być uosobieniem każdego zwierzątka ![]()
#2482 |
Raczkowanie
|
![]()
keeendy
![]() ![]() ![]() a ja chce coś takiego... no wiesz ![]() xxxLOLKAxxx ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- Jak kochasz się z katoliczką, to ona krzyczy "o Boże, o Jezu" itp. Ateistka krzyczy "o tak, o jak dobrze, o tak rób" itp. A co krzyczy muzułmanka? "Allah, Allah"? I nie wiesz, czy ona przeżywa orgazm, czy zaraz się zdetonuje... ![]() - a co być zrobil, gdybym powiedziała Ci ![]() ![]() - zgłosilbym cie do listy UNESCO chyba ![]() - wychowam syna w milosci do fantasy - najlepiej od razu urodzić elfa : P ![]() -------------------------------------------------------------- bash
Mapa mojego życia... On na niej drogowskazem ![]() Edytowane przez NieMyslPoczuj Czas edycji: 2009-09-16 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[...].Przyjaciel To ktoś, kto pozwala mi być taką, jaką jestem i nie myśli, że jestem niespełna rozumu... Ktoś kto z wyrazu mojej twarzy odczytuje, że potrzebuje porozmawiać o tym, co się dzieje.[...].;** |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
|
*Im więcej czasu mija tym bardziej boli.
*I żyli długo i... Ciiii! Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko! *marzenia się spełniają? takie bajki tylko dzieciom! *bo książe zbyt szybko zapomniał, że miał kochać... *Gdzieś tam na ławce zostało serce. Wieczny inicjał, wiecznej miłości. *I'm not a girl, not yet a women. All I need is time. *Możesz zredukować mnie do łez z pojedynczym westchnieniem. *Inside, I am a monster Inside, I'm disaster Inside, it's getting colder But I won't go Until I say goodbye <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
my own performance, NieZTejBajki - dziękuję dziewczyny <3
------------------------------------------- a zaufanie wreszcie schowałam tam, gdzie jego miejsce. masz rację, w dupie. tam, gdzie nie będzie osiągalne dla takich frajerów jak ty. czasem daję ludziom możliwość bycia cholernie blisko. jeśli jesteś jednym z nich, nie spieprz tego. uczuć nie było. były tylko zmysły warte tyle, co tych kilka zbliżeń. stanęłam chyba w złej kolejce, gdy Bóg rozdawał jego serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Rozeznanie
|
to najważniejszy track z moich historii miłosnych.
Lubię jak życie mnie lubi i jak ja lubię życie. tańcz, tańcz, tańcz, tańcz, tańcz, tańcz głupia tylko weź się tym wszystkim nie zalej w trupa tylko weź się nie zatrać w tym wszystkim za bardzo to taniec godowy najpiękniejszy z tańców. Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. nie ma cię gdy moje życie spada w dół i nie ma cię gdy wszystko łamie się w pół.. i nie ma cię i nie wiem już gdzie jesteś.. każdy dzień jest taki sam. kiedy kochamy siebie cały świat jest cudowny. ech mała! :d brakuje tego spojrzenia jakbym była ostatnią kobietą na świecie. jeśli chcesz wiedzieć co ma na myśli kobieta nie słuchaj jej - patrz na nią.
#2487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`obiecaj mi, że rzucisz mnie w słoneczny dzień. że będę mogła pójść wtedy na plażę i popatrzeć na tyłki chłopaków. nie chcę siedzieć w domu i płakać razem z chmurami.` może o to chodziii ? ![]() _________________________ _____ -noszę obcasy więc ustalam zasady, a pewnego pięknego dnia wstanę i powiem że zmieniam swoje życie. -ej a tak w ogóle to nie przebywaj ze mną, jeśli boisz się, że się do Ciebie przyzwyczaję. -gdybym była Bogiem, stanowczo zabroniłabym przeżywania uniesień i wzdychania do kogoś, kto natychmiast nie rewanżuje się w ten sam sposób. -Co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce? -Nic. Zupełnie nic. Przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasem nawet się uśmiecham.. z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz? -jak zadzwonię do Ciebie o 4 nad ranem pójdziesz ze mną na spacer? moze komuś coś się przyda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
m4dziar4 - dziękuję
![]() ![]() NieZTejBajki - ohh, dziękuję za takie wyróżnienie ![]() _________ bądź moją ziemią obiecaną takich jak Ty nie było w baśniach i nie robi mi już różnicy czy posłodziłam herbatę czy nie 23 uderzenia serca dla mojej przyszłej miłości ktoś powiedział mi, że ta planeta jest niewielka uśmiechając się wtedy do mnie, wziąłeś kawałek mojego serca złodziej emocji uderzasz prosto w serce obłok emocji spłynął wprost na moją głowę wszyscy zauważą moje roziskrzone oczy, bo jestem zakochana Twoje ramiona są najcieplejsze
#2489 |
Zadomowienie
|
lecz to nie wina tych, którzy chcą
Byłeś szczęśliwy,to teraz rzygaj tym szczęściem. -Chciałam z Tobą porozmawiać to jak zwykle nie miałeś czasu. -Teraz już mam. Mów. -Teraz już nie chcę.. `w raju Adam kochał Ewę. dzisiaj frajer kocha dziwkę. `Mozesz byc na moim ciele nawet w chuj bolesna blizna` ''Obcisła przykrótka bluzka pasuje do wymrzonego wózka..'' ;]
#2490 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wiesz że Ty też ![]() I kradnę bo jakby to nie było ![]() Cytat:
![]() ![]() ~♥~
A mój móżdżek wypełniony miłością. Wiesz ja już nie chce księcia z bajki bo on taki jakiś przereklamowany. A jego niebieskie oczy promieniowały szczęściem. Lubie tracić kontrole przy Tobie. Nawet telewizor z wyłączonym głosem drażnił ją jak nigdy. Przecież miałeś kłamać gdy będzie źle. Bo my nie musieliśmy mieć różdżkę aby czarować wystarczyła miłość. Bo ty wyzwoliłeś we mnie wiarę w rzeczy niemożliwe. A wino już dawno straciło smak tak jak twoje serce które zostało pozbawione miłości. Niewyjaśniona miłość na dnie zakurzonej walizki Była gotowa dla Niego odnaleźć początek tęczy. Nawet świat miał jakąś inną barwę, wiedziała że coś złego się szykuje. Co noc oglądam nagranie na którym ja i ty i za każdym razem ściska serce że straciliśmy coś tak niemożliwie pięknego. Panuj nad własnymi uczuciami bo jeśli zawładną tobą będą Ci rozkazywać. Miłość wsiąknięta w stary dywan. Nawet serce chciało wyrwać się z jej duszy, miało dość ciągłych łez. A on był światłem jej dni. -Chyba nie nadajemy się na przyjaciół. -Masz racje tego już nie można nazwać przyjaźnią. - Chciałabym ci powiedzieć, że.. *cisza* - Że co ? - Że masz plamę na koszulce. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.