|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Dzieńdoberek Maksiki z Podwójnym Serkiem ;**
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14175000] dlatego ja mam w miare posprzatane w pokoju ![]() [/QUOTE] On jest mistrzem takich wizyt. Przyjmowałam go już w pidżamie, szlafroku, z maseczką na twarzy itp, itd. ![]() Tak, ale nasz powiat dostał przydział w czwartek ![]() Pojechałam na zakupy i miałam kupić sukienkę. Jak zwykle nie kupiłam, albo szmatki jakieś albo sama nie wiem co. Jutro do Łodzi jadę ale wątpię żebym w Manufakturze coś 'weselnego' znalazła. |
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
No dziewczyny, zawiodłam się:C!
Przychodzę a tu raptem pół strony do poczytania... :/ Zabieram się za wypisywanie kartek i lecę wysłać Na dziś mam:Jasmina, Niemcy Corinne, Holandia Robert, Polska xd Dziś wieczorem osiemnastka i chyba sobie odpuszczę naukę z matmy, ot tak z okazji piątku ![]() Milego dnia Rogaliki
|
|
|
|
#2463 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W życiu takiego odcieniu różu nie widziałam ![]() Ależ wiesz o co chodzi Gratki Zdolniacha ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14173094]dostalam dzisiaj pierwsza jedynke w tym roku szkolnym[/QUOTE] Gratki Cytat:
i na mycie ![]() A rano wstałam o 7 i uczyłam się jeszcze 1,5 h , ha ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O jaaa, tyle angielskiego To mi się 4 h nie chce siedzieć xDI tak było ![]() Martyna, czemu mi powiedziłaś przez telefon, że dziewczyny po mnie zaczęły jechać jak to TY zaczęłaś? Cytat:
-------------------- Spr. dziś nie było W poniedziałek będzie, więc tego, dziś, jutro i w niedzielę po 2 h z bio A oprócz tego 100 zadań z matmy (30 na lekcję z podstawy, 70 na fakultet z rozszerzenia xD), 50 zadań z chemii
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-11 o 14:39 Powód: literówka |
|||||||
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja we wtorek zaliczam antyk z polskiego. 20 notatek z 1 klasy do nauki. |
|
|
|
|
#2465 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
to zapowiada sie pracowity weekend u Ciebie . ale az tyle musisz sie uczy do tej biologii ? z tymi zadaniami z matmy to jeszcze by poszło jakos ale z chemii o nie . ------ hej ![]() na matnie zaczelismy dzisiaj dopiero omwiac logarytmy. nawet spoko ![]() a u denstysty nie bylam ![]() . bo okazało sie ze remontuja w srodku czy cos , wizyta przełozona na 23 wrzesnia.
|
||
|
|
|
#2466 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy czy umrę xD
Idę robić zadanka z matmy ile zdążę, a potem spotykam się z G.. Już bio sobie dziś odpuszczę ![]() A jutro mam jazdę. Ciekawe co powie nowy instruktor ![]() No to idę. Wpadnę do Was wieczorem na chwilę ![]() Miłego dnia, Kotlety Schabowe
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oni was chcą zamęczyć? Biedne dziecko ![]() Ja mam sporo do roboty przez weekend, ale to nic w porównaniu z tym, co napisałaś. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14187454]a u denstysty nie bylam ![]() . bo okazało sie ze remontuja w srodku czy cos , wizyta przełozona na 23 wrzesnia.[/QUOTE]Szczęście w nieszczęściu ![]() --- Wróciłam do domu zmęczona, zła i przybita. Miałam koszmarny dzień Muszę się dziś wyrwać z domu i odreagować, żeby o tym wszystkim nie myśleć i nie zamulać ![]() Może wpadnę jeszcze wieczorem. Trzymajcie się Żaby
|
|
#2469 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, zupki grochowe z kiełbasą (tym od podręcznika
) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie TŻ kiedyś odwiedził, jak akurat pomagałam rodzicom skrobać rybę. myślałam, że umrę!Cytat:
Więc biorę pod uwagę: 1. Jednostka wobec zbiorowości w ujęciu twórców dwóch wybranych epok. 2. Konfrontacja marzeń bohaterów literackich z rzeczywistością. 3. Różne sposoby poszukiwania radości życia. 4. Niepokoje i dylematy młodego człowieka XX wieku. 5. Wartość życia w oczach bohaterów literackich. 6. Motyw młodości w literaturze XIX i XX w. 7. Sylwetki 'kobiet fatalnych' w literaturze. I teraz jestem w kropce, który z nich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
(chociaż ja z moją kiełbasą nie lepsza, ale przynajmniej ją schowałam w grochówce )Cytat:
____ A ja mam dziś rocznicę , ale będziemy ją świętować w niedzielę prawdopodobnie. Nic TŻowi jeszcze nie kupiłam, specjalnie uciekłam dziś z kilku lekcji ( ), żeby pochodzić po sklepach i coś wypatrzyć, no i nic! Myślałam o takim dużym olejku do kąpieli o zapachu figi-daktyle (tak było napisane), na którym była naklejka, że zawiera feromony miłosne ; D ale nie zdecydowałam się ostatecznie. Nie chcę kupować mu bielizny, na zegarek/fajną biżuterię mnie nie stać, książkę już ode mnie dostał, kreatywny album też mu zrobiłam, na B. Narodzenie dostał ode mnie bluzkę, kubek też mu dawałam już. No i.. Wiem, że fajną koncepcją byłoby zrobienie romantycznej kolacji przy pachnących świecach, upieczenie do tego ciasteczek, spokój, relaks, dobra muzyka (jakiś jazz może, coś nastrojowego) i pobycie razem, po prostu, bez ograniczenia czasowego, ale nie mamy szans tego zrealizować, bo TŻ jedzie do Warszawy na egzaminy i wraca w niedzielę wieczorem. a ja w pon. rano oczywiście idę do szkoły.Męczy mnie to dzisiaj.. I jeszcze @ mi się zbliża, w wyniku czego chodzę taka --> (chwaliłam się już, że dostałam dziś pierwszą pałę? z matmy.) W dodatku rano mama mnie zdenerwowała, poczułam, jakby w ogóle mi nie ufała. Wie, że @ mi się spóźnia i rano konwersacja wyglądała tak: - Dostałaś @ już? - Nie. - Miesiąc temu byliście na Mazurach.. (aluzja wielkości Wieży Eiffla!) - ?! ECH, CO ZA DZIEŃ!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-11 o 15:50 |
||||||||
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj ciasto wcześniej robiłam. I byłam taka uwalona, że masakra. Ale już się chyba chłopok do mojego 'domowego' wyglądu przyzwyczaił ![]() Też kocham Grega <3333 Moja też mi czasem sugeruje, że do babci się jej jeszcze nie śpieszy . Ale zawsze ją wyśmieję
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Różne wizje zaświatów - Przedstaw sposób prezentacji motywu na przykładach literackich i malarskich, 2. Sposób traktowania tematów biblijnych w literaturze i filmie. 3. Różne wizje przyszłości z literatury fantastycznonaukowej. 4. Koniec i poczatek - biblijne i literackie wizje stworzenia i zagłady świata. To tacy główni faworyci, ostatni najlepszy;D W ogóle, u mnie poloneza tańczy 10 osób z klasy i to tylko te, które nie mają zwolnienia z wfu. A ja mam;/ głupia ręka.
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe kto będzie tańczył. Mam nadzieję, że się załapię ![]() Też przeglądam te tematy. Jakiś super nie widzę. I szukam uosia, który mi pomoże napisać
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Hej:mam takie pytanie: jaki macie z etak powiem tryb nauki i przygotowan do matury? Juz sie za to bierzecie czy jak?
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
wezmę się po studniówce chyba;D
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łooj, to faktycznie kiepski dzień ![]() ja dzisiaj w sumie po tym salonie zmęczona jestem. Nic nowego się nie dowiedziałam. Tzn. niektóre uczelnie zrobiły fajne ulotki, bo wiem teraz co zdawać. Ogólnie chciałam iść na wykład o biologii i WOSie, ale niestety było to później, a my już wyjeżdżaliśmy. Ale jakich przystojniaków widziałam Tłok tam nieziemski, miałam klaustrofobiczne myśli już. ![]() po południu się przespałam i czuję się o wiele lepiej.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-11 o 17:53 |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Tez kocham housa i w ogole od kiedy go ogladam to stalam sie bardziej bezczelna
![]() Pod studniowce-nie za pozno??
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja dostałam dzisiaj tematy maturalne. 194 więc jest co wybierać. Ale taki najbardziej rzucający mi się w oczy to motyw w przyjaźni ale chyba wybiorę jednak "zwatpienie w miłość prawdziwa. Omów zjawisko na podstawie utworów literackich różnych epok".
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez, szczegolnie fzyki ktora olewalam. Ale ciezko mi sie zabrac w ogole i strasznie meczy mnie ta nauka, dlatego dzisiaj dzien odpoczynku
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- trudny temat, a dodatkowym utrudnieniem jest to ze na podstawie roznych epok. moga byc chamskie pytania do tego tematu.
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im więcej mam zajęć, tym łatwiej mi się zorganizować Wiadomo, że coś kosztem czegoś, więc nie będę już tu zbyt wiele czasu spędzała, nawet w weekendy W tym tygodniu przekonałam się ile pracy mnie czeka, bo plan mam trochę ambitny, więc wiem, że muszę włożyć duuużo pracy i tak zrobię W tym momencie nauka jest dla mnie najważniejsza A co się stało? ![]() Cytat:
![]() Najlepsze, ale jakie dłuuugie Już sobie wyobrażam pierwszy majowy weekend. klp będzie zamulać Romantyczny wieczór byłby super pomysłem Kolacja przygotowana przez Ciebie, nastrojowa muzyka, wolna chata ( ).Ale dziwisz się, że tak myśli? Mamy tak już mają ![]() Nie smutaj, Machaczko Pałkami Cytat:
A tak dla przypomnienia (a może i dla powiadomienia ) - pisałyśmy o kalendarzach przygotowań do matury dostępnych na stronie operonu.
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że o tematach maturalnych gadacie
![]() Ja już wybrałam ;D Typologia bohaterów fantastycznych w literaturze i filmie Chciałam wziąć "Człowiek w poszukiwaniu różnych światów" ale koleżanka już go wzięła ;((
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
to co z ekolezanka wziela? moga wszyscy w szkole ten sam temat wybrac. ja jeszcze nie mam listy tematow
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Idę - wiadomo dokąd
![]() Miłego wieczoru. Wpadnę jeszcze później na chwilę
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie w szkole tak jest że temat nie może się w klasie 2 razy powtórzyć/...
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Ania u mnie też tak jest.
Zaraz zabiorę się za wybór tematu jakiegoś. I na dniach zacznę czytać lektury i pisać pracę.
|
#2487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14180857] mozna [/QUOTE]
Właśnie dzisiaj się dowiedziałam, dostaliśmy deklaracje. Cytat:
![]() A dzisiaj przyszły do mnie książki Oxford... 11 sztuk, bo zamawialiśmy w klasie grupowo. Nie wiem, jak ja to do szkoły zataszczę ![]() Cytat:
![]() Bo po coś weselnego, to się do Ptaka jeździ. Chociaż ja go nie znoszę i więcej tam nie pojadę. Cytat:
![]() To ja chyba nie nadążam... ![]() Martyna-oszukaniec ![]() Że dobrze jeździsz i zdasz Cytat:
ja w szlafroku, z płatkami w zębach (czyli jak wygląda aparatka po jedzeniu musli, a przed myciem zębów )Czemu u mnie nie ma takich fajnych tematów? Chociaż może są, dzisiaj muszę je wreszcie przeczytać ![]() Dobre Ja ze swoją nigdy o okresie nie rozmawiam, jakoś tak. Jak się źle czuję i to widzi, to mówię "no bo źle, nie mogę powiedzieć" i wiadomo, że chodzi o @ ![]() do G. ![]() A u mnie z tymi deklaracjami: przyszedł dyr, rozdał je. Jeszcze mówił, żeby przyjść z dowodami na wychowawczą, będziemy weryfikować dane. Ja: "...jak ktoś nie ma, to paszport?" a kolega: "J., to ja Ci pożyczę" potem jeszcze do mnie mówił "tylko żebyś mi tam ładnie napisała na moje nazwisko, żeby mi wstyd nie było" ![]() Ogólnie w klasie popłoch, większość się zastanawia, czy brać fizykę R czy P. I z tym angielskim ustnym parę osób jest złych... A ja nie wiem, co robić wstępnie chciałam zrobić tak, że niemiecki zdam jako obowiązkowy, a angielski wezmę jako dodatkowy pisemny R, a ustny P. Ale teraz jak można jednak zdawać 6 przedmiotów, to zastanawiam się, czy nie zdać jako obowiązkowego angola i dodatkowo go wziąć na R i jeszcze wziąć P z niemieckiego. Bo wtedy bym się nie bała tych obowiązkowych, a przy niemieckim jednak trochę tak, na dobre się go uczę od dwóch lat. A skoro będę się uczyła na pisemny angielski R, to nie zrobi mi różnicy ustny.Dzisiaj jeden kolega powiedział "a ch.. z tym, podejdę do tego ustnego R, to nawet jak nie zdam, nic mi to nie zrobi, bo liczy się tylko pisemny". A wczoraj dowiedziałam się od kumpla (pisałam kiedyś o nim, to ten, co po biol-chemie zdawał na maturze R z polskiego, angielskiego, historii i wosu ), który idzie teraz na politologię do Wrocławia, że UŁ w czerwcu (!) wprowadził, że na politologię trzeba zdawać ustny R... Bo by mieli za dużo kandydatów czy coś ![]() Ale się rozpisałam, teraz będę cały weekend nad tym myśleć
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-11 o 19:59 |
||||
|
|
|
#2488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja właśnie w Ptaku byłam. I no nie było nic ciekawego, owszem, tysiąc stoisk z sukienkami ale nic mi się nie podobało. Taki targ to jest. I jeszcze w niektórych hurtem chcą sprzedawać. Po co mi 20 sukienek ? ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Już od dawna o tym mówimy
|
||
|
|
|
#2490 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jesli chodzi o prezenty to ja nigdy niewiem co kupic teraz jestem na etapie wymyslania prezentu dla mojego chrzesniaka kochanego na urodzinki. znalazłam tak fajna strone, gdzie robia bukiety ze spioszkow fajna sprawa. uu z matmy ? za kart czy co ![]() Cytat:
u mnie poloneza moga tanczyc wszyscy Cytat:
Beata jestes normalnie moim wzorcem jesli chodzi o nauke musze sie tez w koncu porzadnie zmobilizowac.Cytat:
![]() kurcze ja bym sie nie czuła na angielski R tym bardziej ze ustny bym musiala zdac tez R. ale mozna sprobowac polozylam sie po poludniu spac i jakos zasnełam. ide teraz odmyc naczynia , bede pozniej
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

dlatego ja mam w miare posprzatane w pokoju 

W życiu takiego odcieniu różu nie widziałam
i na mycie
O jaaa, tyle angielskiego
W poniedziałek będzie, więc tego, dziś, jutro i w niedzielę po 2 h z bio 

Muszę się dziś wyrwać z domu i odreagować, żeby o tym wszystkim nie myśleć i nie zamulać 
myślałam, że umrę!

więc jest co wybierać. Ale taki najbardziej rzucający mi się w oczy to motyw w przyjaźni ale chyba wybiorę jednak "zwatpienie w miłość prawdziwa. Omów zjawisko na podstawie utworów literackich różnych epok". 

).