|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Ja dzisiaj pojechalam do wordu,zeby sie zapisac na moje trzaecie podejcie..Nie zdalam dwa tyg temu,podczas drugiego podejcia.Myslalam,ze bede czekala na egzamin ze dwa miesiace,bo chcialam tylko sobote,bo studiuje w innym miescie.A ona do mnie:to w ta sobote o 9.30! nigdy nie spodziewalamn sie,ze bede miala egzamin po praru dniach
![]() Wezme sobie ze dwie h godziny w piatek po poludniu <nie moge znowu opusic piatek,bo mam wazne cwiczenia ,a juz raz tak zrobilam jak zdawalam za drugim razem..> wiem ,ze umiem,ale wiem,ze panika mnie zabije;/ Dzisiaj jak przejezdzalam kolo wordu to zaczela mi sie trzasc noga...Boze,to panaroja;// |
|
|
|
#2462 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
hmm, mnie przez cały kurs nigdy instruktor nie uczył wrzucania na luz...
Zawsze trzymałam sprzęgło i od razu po zatrzymaniu wrzucałam 1. Mówił mi, że będę mieć pewność, że w stresie nie zapomnę wrzucić biegu. Jest mi tak wygodnie - chyba się przyzwyczaiłam i noga mnie nie boli ![]() Ale zobaczę co będzie mówił mój tata jak zacznę z nim jeździć..hmm... Co do kręcenia w miejscu, to ja często kręciłam, żeby wyrobić się ze skrętem... Szczególnie podczas zawracania z wykorzystaniem szerokości ulicy i parkowaniu równoległym... Ale np. na łuku podczas kursu instruktor mnie uczył jeździć na samym półsprzęgle, a podejrzewam że podczas egzaminu by mi to nie wyszło, bo bez gazu nie mogłam ruszyć ...Niewiem, może to ta tóżnica pomiędzy 6, a 5-biegową? Poza tym gratuluję Agacik ![]() i trzymam kciukasy za resztę
|
#2464 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy
bo są przecież dwa uda albo się uda albo się nie uda ihaa!powodzenia życzę dziewczynom,które jutro zdają aby szczęście Wam sprzyjało,bo na egzaminie to najbardziej się liczy ![]() agacik91 gratulacje )
Edytowane przez df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 Czas edycji: 2009-11-02 o 19:46 |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
mineralka91
lukrecjowa calipso85 Mary Alice ![]() kciukam mocno za jutro! Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-02 o 20:32 |
|
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
My nie odpowiemy Ci na to pytanie, bo nie wiemy. Musisz zapytać się w swoim ośrodku. ![]() Cytat:
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
agacik91 gratulacje
![]() Cytat:
teraz poćwiczysz łuk i będzie dobrze![]() do trzech razy sztuka ![]() mineralka91
lukrecjowa calipso85 Mary Alice calipso85 ![]() trzymam kciuki za jutro
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
O cholerka, znowu pokićkałam listę.
Dziewczyny, miałyście mnie powiadamiać jak coś jest nie tak.
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie zdać, wszystkie!
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
mineralka91
lukrecjowa calipso85 Mary Alice ![]() a jutro 100%-owa zdawalność, z okazji urodzin mojej Mamy ![]()
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uczyłam się jeździć na 5 biegowej - zdałam na 6cio. Łuk robiłam na półsprzęgle.
|
|
|
#2472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z błedem ![]() dzięki pomarańczo ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
bo te warszawskie to inne sa
|
||
|
|
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
mineralka91
lukrecjowa calipso85 Mary Alice calipso85 Powodzenia jutro! |
|
|
|
#2474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadnijcie na czym oblalam??? Tak jak pisałam na zawracaniu w bramie, którego poprostu na kursie nie robiłam. Niby wydaje się proste, ale jak widac uwaliłam na tym. Ale od początku: Teoria 0 błędów, wyszłam po 5 minutach ![]() Siedzę sobie czekam ze wspierającym TŻ-kiem a tu łażą Ci egzaminatorzy i jeden jakoś szczególnie mi sie "spodobał" na mojego egzaminatora i nie minęło 15 minut jak wyczytuja i mnie i wychodzi własnie on. Idziemy na plac, miałam światla cofania i płyn hamulcowy. Łatwizna. Zrobione. Na co on jedziemy na łuk, to ja ruszam a tu ruszyc nie mogę i słyszę żebym zerknęła na kontrolki. Okazało się że ręcznego nie wyłączyłam (a zawsze się dziwiłam jak można ręcznego nie opuścic) . No ale ok górki i łuku byłam pewna no i oba za 1 razem. No to wyjeżdżamy...z Word'u w prawo, później w lewo we Wrocławską chyba no i znów w prawo i tam moje tragiczne zawracanie i koniec. Za długo sobie nie pojeździłam. Pogadałam z nim , posmiałam się, ogólnie mam bardzo miłe wrażenia, facet spoko (obym następnym razem trafiła na niego). Wracam i opowiadam dziewczynie z którą czekałam na egzamin że egzaminator fajny, gdzie pojechałam, na czym oblałam. A w tym momencie wyczytuje ją ten sam egzaminator zabral ją tam gdzie mnie i na tym samym oblała (wiem, bo z TŻ tam pojechaliśmy, bo on chciał zobaczyc gdzie zawaliłam). Jakies pechowe to miejsce.No i kolejny czyli 2 raz będzie 19 listopada.- proszę o dopisanie. Dla zdających w Warszawie na Bemowie: też sie bałam tych 6-biegowych, wzięłam 2 dodatkowe na takiej i gasł mi kilka razy a tu na egzaminie (samochód nr 42) czułam się tak jak na 5 -biegówce, łuk na półsprzęgle, żeby ruszyc nie trzeba było dawac gazu od razu. No ogólnie ok. agiii ![]() mineralka91
lukrecjowa calipso85 Mary Alice calipso85 Powodzenia!
Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r. Edytowane przez onlythebest Czas edycji: 2009-11-02 o 20:53 |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście jakieś pechowe miejsce.
|
|
|
#2476 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz mi na pw nazwisko tego egzaminatora ?co do tego na czym oblałaś - co się stało? co zrobiłaś źle? a to chyba to samo miejsce gdzie ja robiłam zawracanie w bramie ![]() takie troche nieporadne zrobilam, bo ten egaminator mnie stresował ![]() na 3 egzaminy, na kazdym wyjechałam w prawo ![]() widze ze sie nie przejmujesz jakos bardzo, wiec ciesze się damy rade!termin na czwartek podobno szczesliwy na ktora godzinę masz? |
|
|
|
|
#2478 |
|
Raczkowanie
|
trzymam kciuki równiez!
A co do mojej relacji... oj dlugo by mówic Krytykowal mnie prawie cala droge Ale czasem był tez fajny wiec w sumie ciezko go ocenic... wybrał wg mnie latwa dosc trase i parkowanie prostopadłe przodem wiec nie bylo zle Ale jak juz uslyszalam ze skrecamy na prawo do worda to normalnie powoli zaczynalam oddychac bo denerwowalam sie strasznie... jeszcze do konca nie bylam pewna czy zdam ale powiedzial ze jazda niezle i ze wynik pozytywny
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanko, bo w środę lub czwartek chcę jechać zapisać sie na egzamin.. i tu pojawia się problem, bo nie wiem o której powinnam jechać, zeby wszystko załatwić? http://www.mord.krakow.pl/contact to "przyjmowanie stron w administracji" tzn ze do 15 tylko mozna sie zapisać
Nic z tego ie rozumiem
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mineralka91
lukrecjowa calipso85 Mary Alice trzymam ![]()
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo I trzymam kciuki za dziewczynki które jutro zdają ![]()
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zaskoczona, że tak miło przyjęłyście mnie do swojego grona
![]() Jestem na razie spokojna, ale na dzisiejszej jezdzie już mi się nogi trzęsły ![]() napewno wpadne do Was jutro i zdam relację. Pozdrawiam!!! Ps. Bierzecie coś na uspokojenie przed egzaminem? Oprócz must have egzaminacyjnego-snickersa?
"Jeśli przebywasz ciągle z tymi samymi ludźmi, to stają się oni w końcu częścią twojego życia. A skoro są już częścią twojego życia to chcą je zmieniać, bo ludziom wydaje się, że wiedzą jak powinno wyglądać twoje życie, nikt jednak nie wie jak powinien przeżyć własne.." Paulo Coelho |
|
|
|
#2483 | |||||
|
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny, ostatnio nie mam za wiele czasu żeby tu zaglądać, ale kciuki oczywiście trzymam. Przykro mi, że ostatnio taki pogrom wśród zdających. Nie dajcie się Kochane!!!!
A Wam: coff3ina, DeepSeaDolphin, agacik91 serdecznie gratuluję .Cytat:
. Na razie jestem lekko spięta, ale nie jest najgorzej. Niestety nie będzie mojego Tż, który ostatnio mnie wspierał i rozśmieszał, więc mam nadzieję, że nie będę się tam sama przed egzaminem nakręcać.Cytat:
![]() Cytat:
U nas przed egzaminem wszyscy się gapią na zdających na placu, komentują jak ktoś obleje, lamentują kto ile razy oblał, a że ten czy tamten nikogo nie puszcza... Nie mogę tego słuchać. To strasznie człowieka dołuje i idzie się z jeszcze większym lękiem na ten egzamin. Dlatego warto mieć kogoś kto z nami pogada o pierdołach, rozśmieszy. Albo zostaje jeszcze radio i słuchawki .Cytat:
Cytat:
.mineralka91
lukrecjowa calipso85 Mary Alice Powodzenia jutro!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|||||
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
ja nie chce mieszac , ale ja na 1 probe wzielam sobie do butelki melise i pilam w pociagu przed egzaminem i mnie troche otumanilo
gorzej niz na jazdach jezdzilam. zalezy moze od organizmu..
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyłączam się![]()
|
|
|
#2486 |
|
Konto usunięte
|
mam pytanie do HITYNY, czy odebrałaś już prawko????
|
|
|
|
#2487 |
|
BAN stały
|
proponuję za jakiś czas wpisywać godziny przy osobach bo nie wiem ile czekać na rezultaty ;(
jak zły pomysł to nie bijcie ;p ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- przeliczyłam nasze statystyki od początku wizażu do do wczoraj mam nadzieję, że się nie pomyliłam hehe dużo się od ostatniej nie zmieniło nie liczyłam tych, co nie wiadomo, za którym...no więc średnia wyszła 2,6 -> więc za 3 zdajemy tak średnio ![]() egzamin z WIZAŻEM zdawało - 367 osób do tej pory za pierwszym razem zdało - 117 osób ![]() jeśli chodzi o miesiące zdawano tak: styczeń: 27 luty: 22 marzec: 44 kwiecień: 32 maj: 22 czerwiec: 24 lipiec: 40 sierpień: 41 wrzesień: 45 październik: 39 listopad: 16 grudzień: 15 ![]()
|
|
|
|
#2488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A co do skutków, to oprócz chwilowych ataków histerii, chyba mi się ogólnie stan psychiczny poprawił, jestem mniej wybuchowa
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Mnie można też dopisać nie zdałam już 6 razy a nie jeżdżę źle już nie mam siły ;(5 razy na mieście 1 raz moja wina był nakaz jazdy z prawej strony znaku 2 raz skrzyżowanie czerwone swiatło więc zatrzymałam się i miałam strzałkę kierunkową w prawo lecz jak ruszyłam ona zgasła ;/ 3 raz (po 32 minutach) wracając do wordu skręciłam w lewo z pasa do jazdy na wprost ;/ dodam tylko ze pas dla skrecających w lewo miał jakieś 3 metry 4 raz na jednokierunkowej nie zjechałam do lewej krawędzi 5 raz najechałam na ciągłął linię przy skręcie 6 raz plac "podobno" zatrzymałam się nie dokońca w kopercie lecz nie wiem czy tak na pewno było bo zanim wyszłam kazał mi jeszcze cofnać ... i kazał mi tak ustawić wogóle lusterka ze lini nie widziałam przysięgam stanął z tyłu i mówił zebym jego twarz w lusterku widziała tak mam ustawić ... szok nigdy nie miałam z łukiem problemu ... ratujcie teraz znów godziny musze wykupić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.

teraz poćwiczysz łuk i będzie dobrze

Nic z tego ie rozumiem

.