![]() |
#2461 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]() _____________________ lubię na Ciebie patrzeć, wtedy wyobrażam sobie, że cały jesteś mój być tylko dodatkiem
![]() |
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cieszę się kochana, że Ci się podoba
![]() Cytat:
![]() ![]() Dotyk Twojej dłoni, samk Twojego ciała.. Mało. Ciągle mało.. Pełna gama z przewagą szarości i czerni Trudno to zrozumieć lecz nic nie daje siły by żyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
`Dzień w dzień zaćpana muzyką.`
~♥~ `Została Ci jedynie fascynacja mną.` ~♥~ `Jesteś moim taki małym pasożytem( ;`
#2464 |
Rozeznanie
|
wiooo. ;d Powracam do was Złociutkie bo krótkiej przerwie chyba mnie jeszcze pamiętacie? ufff.
![]() ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
W moim sercu czarna tęsknota. Moje serce żrą mole. Za długo nie ma go kto kochać.
![]() |
#2465 |
Konto usunięte
|
kiedy ja naprawdę mam uczucia, z tym że nie przy sobie.
pamiętasz tamtą wiadomość? czytam ją przed zaśnięciem. najpiękniejsze słowa, to Twoje słowa. i wsysam jak gąbka każdy Twój oddech. po co być dla wszystkich sztucznie miłym, jak można być po prostu sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
wróciłam, na chwilę. // Odlecieć z wiatrem i złe myśli wypalić promieniami słońca.
żyję. mimo braku czasu na miłość i wiele innych rzeczy które może nie są już tak istotne choć nieodzowne. mimo braku miejsca w umyśle i w słowach. była swoim własnym fundamentem uczuć. nie znana dla niej była kwestia zdrady. nie chciała go kochać, wręcz przeciwnie; pragnęła czuć do niego odrazę, brzydzić się nim i czuć wstręt na samą myśl o nim. Próbowała nieudolnie odpędzić go od siebie. Chciała zapomnieć i uciec od wspomnień i teraźniejszości... Chciała... Bo masz tak czasami, że pragniesz rzucić wszystko co w danej chwili jest dla Ciebie ważne i uciec. Nie ważne gdzie, byle by najdalej od myśli. Wychodzisz. Wsiadasz w autobus i jedziesz, nie wiedząc gdzie. Wysiadasz. Mijasz ludzi, zafascynowanych sobą i obojętnych na wszystko, tak jak Ty. Rzucasz słowa na wiatr, zdejmujesz z siebie swoje nastroje, oddychasz wolnością i marzniesz bez własnego siebie. Masz tak, prawda ? Bo przecież bez względu na to jak bardzo pragnąłbyś się uwolnić od świata, wciąż trwasz. zawiązać Życiu pętlę na szyi i powiesić na suchej gałęzi.
#2467 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam po dłuższej przerwie, tęsknił ktoś?
![]() oddam wszystko, by czuć Twą bliskość ![]() jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką mówią 'bądź sobą' a każą brać przykład z innych. Ciągle Cię słucham i wciąż słyszę 'nigdy', Ty lepiej milcz... Twoje obietnice mi zbrzydły. To moja wina, szukam odpowiednich słów. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
Choc Cię tu nie ma,czuję Twoją obecnośc.
Nigdy przedtem nie byłam tak blisko Ciebie. Czy jeszcze kiedyś będzie tak jak dawniej? Twoje zimne spojrzenie mówi mi,że nie.... Obiecaj mi,że nigdy,przenigdy nie będziesz się bawic moimi uczuciami. Obiecaj,że nigdy mnie nie rozczarujesz, że nie rozkochasz mnie w sobie,a potem sobie pójdziesz... Mówiłeś o miłości ,a myślałeś o sksie. Mowiłeś o szczęsciu, a myslałeś o zaspokojeniu. Mówiłeś o mnie, a myślałeś zawsze o sobie. Jesteś jedynym mężczyzną,którego kocham, jedynym, o którym myślę dniem i nocą. I jedynym,który o tym nie wie... Tak wielki lęk,że rodzi tesknotę. Tak wielki lęk,że nasze spotkania już nie wystarczą. Tak wielki lęk,że nie zniosę już dni i godzin pomiędzy nami. Nasza miłośc na dystans,krótko mówiąc,zupełnie mi się nie podoba. Dopiero kiedy skona ostatni motyl w moim brzuchu i żadna łza nie narodzi się w moich oczach,dopiero wtedy będę wiedziała że przestalam Cię kochac.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
'nierealne marzenia ale są do spełnienia ,bo dzięki wam <3.
![]()
#2470 |
Raczkowanie
|
Nic nie wróci dni minionych nie warto ronić łez...
Nasza miłość sie skończyła, nie szukaj jej... Tamten kasztan i ławka już nie będą w Twych snach.. Wielkie uczucie nam się tylko śniło ![]() Chciałam dać Ci szymny wiatr ![]() Bo to nie ja w Twych marzeniach i snach.. _____ -[...] właśnie biegam po mieście i szukam kogoś w kim mógłbym się zakochać… -I co żadna Ci nie pozwala? -Gorzej. Nie znalazłem tej właściwej. -Biedaczku…
#2471 |
Raczkowanie
|
Witam;**
Zbliżają się moje urodziny, czy w związku z tym, mogłabym prosić o jakieś opisy na szesnastkę? ;* Z góry dzięki;*
![]() |
#2472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
~*~*~*~ Za dużo pytań czynów znacznie mniej. Niech miłosc jak wiatr w góre uniesie nas. Nie ważne jest miejsce nie liczy się czas. ~*~*~*~
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Rilen - kradnij ile się da złociutka.
![]() _____ czuję pewną pewność, że kiedyś Cię znajdę. szkoda, że nie jestem Twoim ulubionym przysmakiem. bez końca rozkoszowałabym się dotykiem Twoich ust. wybacz, że Cię kocha, ale nie potrafię inaczej. jestem szczęśliwa - możliwe, że wariowałam. każdy mój oddech woła o Ciebie. ciężko za wami nadążyć.. <3
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-27 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
czy widzisz, jak moje oczy świecą, gdy Cię widzą ?
próbuję zebrać myśli. wszystkie są Tobą. ![]() moje życie to wykrzyknik. Twoje, co najwyżej znak zapytania. ![]() odurzająca moc Twojego uśmiechu. all I want is your lips next to mine. so be mine. put your hands on my hips.
![]() |
#2475 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14947324] nie wszystkie moje. ale ;D Uśmiechnij się. jutro będzie gorzej. po kolorowych zakrętaach.^^ szukając szczęścia w zwykłych momentach. din't worry. be happy. siedzę w starej rozciągniętej piżamie, piję herbatę w ulubionym kubku. nie myślę o przeszłości. jestem szczęśliwa. [/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _________ wczoraj niespodziewanie przyszedł smutek. i tęsknota. Tę chwilę w pamięci mieć jak zdjęcie.. Moja głupia naiwność i wiara w to, że jest w Tobie coś dobrego.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no też sie zgadzam,że prawdziwe ![]() Cytat:
uwielbiaj - pisałaś ze dużo opisów sie powtarza, no ale wybacz zobacz ile ten watek ma czesci zawsze się cos powtórzy jak Ci sie nie podoba masz dosyć to czy ktoś Cię zatrzymuje? właśnie z takich pierdół robią się klótnie.Tyle z mojej strony. - "Dr Chase: Jakbyś się czuł, gdybym zaczął się wtrącać w twoje życie osobiste? Dr House: Nie cierpiałbym tego. Dlatego przezornie go nie mam." "Dr House: Czy ja jestem martwy? Amber[po pauzie]: Jeszcze nie. Dr House: Powinienem być. Amber: Czemu? Dr House: Ponieważ życie nie powinno być czymś przypadkowym. Ponieważ samotni, stroniący od ludzi, ćpuny powinni ginąć w wypadkach autobusów, a młode, zakochane osoby, które są wyrywane z łóżka w środku nocy, powinny wychodzić z nich cało. Amber: Użalanie się nad sobą nie jest do ciebie podobne." "Dr Wilson[ swej rezygnacji]: Chcę trochę zmienić otoczenie. Dr House: Kup sobie paprotkę!" Dr House: Ludzie mówią, że bez miłości nie da się żyć. Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy. nie bałabym sie gdybyś obok był. stoję obok a Ty nie zwracasz na mnie uwagi. Nie mam odwagi by walczyć o Ciebie. Nie potrzebuję nic, tylko ciebie. w twoje zdjęcie wpatruje się co dnia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cmentarz umarłych nadziei. Nie pędź tak, proszę. Daj odpocząć. Żyjąc w iluzji, że opóźni się rozstanie. Zacznij mnie pocieszać, w końcu! I skończmy te przemiłe sceny. Są sprawy, do których lepiej nie wracać. Więc lepiej nie wracaj.
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Na dnie serca miejsce jest
Zrobione całe z łez Ze słonych kropel mały kruchy świat Na dnie serca jestem dziś Niebo milczy, szeptem łzy Nikogo więcej nie ma tylko ja. Ostatni raz kończy się wszystko... Zrujnowaliśmy miłość. Nie psujmy nic więcej. wczoraj ktoś powiedział mi : przecież trzeba kochać coś by ż.y.ć. Ktoś otwiera cicho drzwi. Tanią miłość daje mi.. -Lubisz jesień? -Nie. Wtedy bardziej tęsknię.. Nie zostawiaj mnie. On wie, że dalej chcę, żeby był mój.
#2480 |
Zadomowienie
|
- Co to jest prawdziwe Ja ? - to kim jesteś, a nie to co z Ciebie uczyniono. słodko jest nie myśleć o n i c z y m. [...] i tylko chce Ci powiedzieć, ten pociąg nie pojedzie, jeśli Ty w nim nie będziesz.
![]() |
#2481 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Słonko dziękuję za uznanie, ale od pn do pt nie odpowiadam ![]() Cytat:
![]() |
#2482 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie miłe panie
![]() Tak się składa, że jestem tu nowa ![]() coś ode mnie : "You set my soul alight" ![]() ("Rozjasniłeś moją duszę") ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
"Dr Chase: Jakbyś się czuł, gdybym zaczął się wtrącać w twoje życie osobiste?
Dr House: Nie cierpiałbym tego. Dlatego przezornie go nie mam." "Dr House: Czy ja jestem martwy? Amber[po pauzie]: Jeszcze nie. Dr House: Powinienem być. Amber: Czemu? Dr House: Ponieważ życie nie powinno być czymś przypadkowym. Ponieważ samotni, stroniący od ludzi, ćpuny powinni ginąć w wypadkach autobusów, a młode, zakochane osoby, które są wyrywane z łóżka w środku nocy, powinny wychodzić z nich cało. Amber: Użalanie się nad sobą nie jest do ciebie podobne." "Dr Wilson[ swej rezygnacji]: Chcę trochę zmienić otoczenie. Dr House: Kup sobie paprotkę!" Dr House: Ludzie mówią, że bez miłości nie da się żyć. Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy. nie bałabym sie gdybyś obok był. stoję obok a Ty nie zwracasz na mnie uwagi. Nie mam odwagi by walczyć o Ciebie. Nie potrzebuję nic, tylko ciebie. w twoje zdjęcie wpatruje się co dnia. .[/QUOTE] House jest niesamowity. i dziękuje Ci, że dodałaś to ![]() ![]() swoją drogą - masz fenomenalne pomysły na opisy. zawsze jakiś podkradam ![]() so give love a try, sweety. a ja idę prosto na szczyt i nie zatrzyma mnie nikt. jutro nigdy się nie spóźnia.
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
ostatnio nie mam zbyt wiele czasu. ograniczam przyjemności, mniej śpię. wróżę z herbaty ekspresowej.
Wszystko zaczyna się układać. Co prawda, w ślimaczym tempie - ale ważne, że toczy się dobrym torem. A wszystko to wywołuje u mnie naciąganie bocznych mięśni twarzy, które tworzą uśmiech. a to co, jakiś przyspieszony kurs wiedzy o życiu ?! Dziękuję za kolejny cudowny moment, dzięki któremu czuję się gorzej niż idiotka
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
dontgivemenames.<3 ; Cukrowa Panna.<3 cudne! okradam!
;** --- `dotnknij mnie, nie pożałujesz.<3 `małe przeciążenie, poczekaj chwile. `będę sobą, będąc z Tobą! `Tylko się nie przekochaj! `chowam się w kwiotkach. `masz plastikowe serce!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
' Siedzimy obok siebie, a ja tłumaczę Ci cicho chemię. Równania reakcji. Trudne, nie możesz tego pojąć. - Czyli, że teoretycznie zawsze wszystko wychodzi, a w praktyce bywa różnie? - pytasz. A ja myślę wtedy o życiu. O Nas. O naszej Miłości. Tej, której nie ma. A wg obliczeń powinna być. Miała być szalenie namiętna, wzruszająco romantyczna i nieskończenie długa. I w sumie, to te trzy cechy się zgadzają, ale tylko u jednej strony. - Taak... W praktyce bywa różnie. - odpowiadam cicho, nie mając w tej chwili wcale na myśli chemii. '
![]() |
#2487 |
Wtajemniczenie
|
rilen - miło
![]() -------------------- Była bardziej sobą, niż ktokolwiek na świecie. Beztrosko cieszysz się życiem, a chwilę później stoisz na deszczu i widzisz, jak Twój świat się wali. mi to w kur.we obojetne, przeciez za toba nie tesknie. Wziął ją w ramiona i złozył na jej ustach pocałunek, który mówił wszystko o długich dniach i nocach, kiedy za nią tęsknił. lepsze jutro, z Nim.. To jest mój pie*dolony motorek, który pozwala mi żyć. Kiedy mogę wstać rano i wiedzieć, że ktoś w tym samym czasie też wstaje i myśli o mnie. Lubię takie pieprzone, drobne rzeczy, jak trzymanie za rękę i szczery uśmiech. Chcę po prostu aby Ktoś umiał wytrzymać ze mną, a ja z Nim. patrzę Ci prosto w oczy .. i znajduję tylko obojętność. Usiadłam i objęłam głowę rękami. Marzyłam, żeby mi ją odkręcić, położyć na podłodze przed sobą i dać jej takiego kopa, żeby się odchrzaniła i poleciała, gdzie pieprz rośnie, i żebym jej nigdy nie mogła odnaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
absurdalnie - bywaj częściej
![]() Spraw by moje myśli przestały wciąż i wciąż krążyć wokół Ciebie. Stłucz mi kubek na głowie. Może to coś da. Mógłbyś pomóc mi znaleźć mój sens istnienia? Nie mam ochoty ma chorobę wieku czy inne dziwactwo. Jesteś nieosiągalny. Jak zrywanie jabłek w zimie, jak wyprawa na Marsa.
#2489 |
Raczkowanie
|
En general, je n'ai pas beaucoup de temps || ogólnie rzecz biorąc nie mam zbyt wiele czasu ...
pomysł na opis : ą żeneral, ży ne pa boku dy tą libre ![]() a serce to nie serce to tylko kawał mięsa życie? nie ma życia prześwit między wieżowcami || happysad "nie ma nieba" ej, ale to nie była miłość nie ?
#2490 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
okradaaaam Was dziewczynki z tychże cudnaśnych opisów ! ; * _____________________ Somewhere deep inside now You realize he's all You need.
Gdzieś głęboko w środku właśnie uświadamiasz sobie, że on jest wszystkim, czego potrzebujesz. somehow everything I own smells of You.. jakoś tak wszystko co mam, pachnie jak Ty.. Your taste still lingers on my lips. Twój smak ciągle utrzymuje się na moich ustach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.