|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.6
Cytat:
ja bym zjadła, ale nie jestem głodna. ![]() słodziaak. <33 ja mam tylko bluzę z hello kitty. ![]() Cytat:
![]() komplemenciara. ![]() Jak ja nie cierpię smerfów.! miło. cholernie miło. <33 Cytat:
![]() idziem. chodżż. 33 ![]() Cytat:
![]() _________________ wgl to dobry wieczór. właśnie wróciłam od przyjaciela. <3 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Oglądałyście może Happy Feet?
jakia to słodka bajeczka! ![]() i jest tam pingwinica GLORIA! ![]() ![]() nie to co w Madagaskarze....hipopotam ica Gloria.... a tu taka słodka pingwinica ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Kochana ja to zwykle bazarowe kupowałam za 12 zł xD
Ale cycochy megaśne byly ![]() Cytat:
![]() umyj mu samochód i niech ci kupi kurtkę ![]() No cytrynki, cytrynki... co ja za to biedna moge ![]() Kiedyś to pomarańczki było ale chciało mi się odchudzać ![]() Kogo moje cudne oczy widza ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15006863] słodziaak. <33 ja mam tylko bluzę z hello kitty. ![]() wgl to dobry wieczór. właśnie wróciłam od przyjaciela. <3[/QUOTE] ja mam niebieską bluzkę z HK. kupiłam ją dla psióly na 18 ale jak ją ubrałam to stwierdziłam ze bd lepiej wyglądać niż ona i zostala u mnie ![]() ![]() ![]() Przyjaciela mówisz... ciekawe co to za przyjaciel z <3 ![]() ___ Wróciłam z F. koncert jest jutro...a myslalam ze dzis do tego pobili mojego kumpla ;/;/
![]() |
#2464 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oglądałam początek ![]() Cytat:
hehe ![]() ![]() Hello Kitty rządzi ![]() przyjaciel od serca. ![]() taaki prawdziwy przyjaciel. cóż, wierzę w przyjaźń damsko-męsko trochę ;D lubię go, uwielbiam z nim rozmawiać i jest faajnie git. ![]() o koncercik się szykujęe. zabierzz głupią Madzię ze sobąą. ![]() co sie staałoo z kolegą.? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przykre...ale nie jakoś powaznie? w sensie że no wies do szpitala musiał jechac albo złamane ma coś? ![]() mam nadzieję że nie.... a to łobuzy....tylko takich ![]() Madziu trzeba było całośc oglądac bo śmieszne i fane to było ![]() słodki był ten główny pingwin jak był mały i mała Gloria ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-30 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jakoś chciałam wpaść do was ![]() alee faajnee byłoo , śmiaałaam z tego nieźlee ![]() opuszczam was. sen jest silniejszy. </3 kocchaam was. <333 śpijcie słodkoo smerfy moje. <333 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
a dajesz maleńka
![]() ja już nie wierze w przyjazn damsko- meską ![]() predzej czy pozniej jedna z dwojki bd chciala czegos wiecej.. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Madzia i Gloria : Kilka buł dostał na twarz... miał rozwalony policzek, ale chyba nic złamanego... wszystko przez laskę ![]() Głupi zazdrosny ex ;/ edit : Dobranoc Madzia ![]()
#2468 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co tam u Ciebie, maleńka? ![]() Cytat:
![]() No, przynajmniej Ty mnie kochanie chcesz! <33 Cytat:
![]() czemu pobili Twojego kumpla? teraz musisz przytyć i z cytrynek zrobią się na nowo pomarańczki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem sympatycznie bys w tych spioszkach wygladala ![]() ![]() A co do kumpla to psiolka chodzila z nim 2 lata potem się na 4 miechy rozstali i ona chodzila przez miesiac z innym teraz znow jest z tym kumplem, a ten miesieczny wielce zazdrosny i miedzy innymi zaczal chodzic z jej najlepsza psiolka ![]()
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15007648]
ale jakoś chciałam wpaść do was ![]() alee faajnee byłoo , śmiaałaam z tego nieźlee ![]() opuszczam was. sen jest silniejszy. </3 kocchaam was. <333 śpijcie słodkoo smerfy moje. <333[/QUOTE] hahah no tak ![]() ![]() to dobranoc kochana ![]() ![]() ![]() idę oglądac Brzydulę bo się do poniedziałku nie wytrzymam. ZW
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-30 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
uciekam spać ;]
Dobranoc ![]()
#2472 |
Zadomowienie
|
Wróciłam z kina,bajka jak dla mnie przepiękna
![]() Całkiem inna niż te które ostatnio były tworzone...jest tajka magiczna,wzruszająca i pełna uroku.Polecam wam ![]() Dodaje link z muzyką do bajki, przy tej muzyce można się błogo rozmarzyć hehe http://www.youtube.com/watch?v=sjAWA...aynext_from=PL
#2473 |
Zadomowienie
|
wow!!!
ale się odcinek zakończył! moja reakcja : ![]() ![]() ![]() ![]() lol! i jeszcze Ulki wspaniałe zachowanie w stosunku do Aleksa i Pauliny! ha! Ulka górą! idę spac ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]()
#2475 |
Zakorzenienie
|
dżem dobry
![]() ![]() wpadłam się zamledować , bo mam w cholere sprzątania a jeszcze mi na dzisiaj też wcisnęli chrześnicę cfffffaniaki pfe ![]() cyaaa maleńkie <3. !
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() a tak wogóle to ja Witam. ![]()
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry.
![]() Aleeee mnie główka boli. ![]() W ogole tak poszłam, wczoraj z przyjaciólką na tany tany do klubu w sumie nie wiedziałyśmy czy nas wpuszczą, ale sie tak odstawiłyśmy ze nie bylo problemu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po drodze zachaczylysmy jeszcze o kolegów, wiec w rezultacie bylysmy kolo 3 w domciu ![]() ![]()
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
buuu.
śnieg był ![]() ![]() ![]() Jest ktoś? ![]()
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
śnieg? ![]() ![]() ja jestem zasluchana w reggae i bujam się zamiast sprzątać ![]()
![]() |
#2481 |
Rozeznanie
|
Dorota bierz sie za sprzątanie . Raus. !
![]() Owszem był śnieggg. Ale się zmyyył . buuuu ![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
no już sprzątam, sprzątam... na brata się wkur.wiam bo nic nie robi ale sprzatam
![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
był u was śnieg ? ;o u mnie to tylko szron, a teraz słonce
![]() Oj Sylwia ty imprezowiczko ![]() wgl dzien doberek ![]() ![]()
#2484 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
dobraa. to pytanie erotyczne : Gdzie mieszkasz dokładnie.? ![]() taak, wiem.ale póki to nie jest z mojej strony to wierzę.xD Boże. jaki debil ;// mam nadzieję że koledze nic nie będzie. ![]() na pracęę.! zaaa***istyy pomysł. ![]() ja to wszsystkich chcę . tylko mnie nikt ![]() a panienka to nie jest uzależniona.? ![]() Cytat:
![]() ja poczekam aż bedzie na DVD ![]() muzykaaa superr.! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zależy na kogo urodzinki. ja wczorajj przyjaciółce kupowałam ![]() Cytat:
![]() to widzę ,że zabawa udana ![]() ![]() _____________ a ja sobie wstałam rano i myślałam,że trzeba iść do szkoły i wzięłam se prysznic i wydarłam sie na wszystkich że się spóźnią ![]() aa potem mnie mama oświeciła,że sobota jest ;D i poszłam ddaleej spać i właśnie wstałam ![]() i czeka mnie sprzątanie ;// |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15011290]
dobraa. to pytanie erotyczne : Gdzie mieszkasz dokładnie.? ![]() taak, wiem.ale póki to nie jest z mojej strony to wierzę.xD Boże. jaki debil ;// mam nadzieję że koledze nic nie będzie. ![]() a ja sobie wstałam rano i myślałam,że trzeba iść do szkoły i wzięłam se prysznic i wydarłam sie na wszystkich że się spóźnią ![]() aa potem mnie mama oświeciła,że sobota jest ;D i poszłam ddaleej spać i właśnie wstałam ![]() i czeka mnie sprzątanie ;//[/QUOTE] Wejherowo. 30 km od Gdyni :P hahaha wariatka xDDD i tak dobrze ze mama cie oswiecila a nie ze poszlabys do sql a tam zamknięte xD ![]()
#2486 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15011290][SIZE=4]
oo. ![]() to widzę ,że zabawa udana ![]() ![]() _____________ a ja sobie wstałam rano i myślałam,że trzeba iść do szkoły i wzięłam se prysznic i wydarłam sie na wszystkich że się spóźnią ![]() aa potem mnie mama oświeciła,że sobota jest ;D i poszłam ddaleej spać i właśnie wstałam ![]() i czeka mnie sprzątanie ;//[/QUOTE] No całkiem całkiem ![]() No to raz raz leniuszku sprzątac! Echh kurde ja tez powinnam, i chyba zaraz sie za to wezme ..
![]() |
#2488 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Gościcino ul. Drzewiarza 7/15 woj pomorskie :P
#2490 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.