|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Lotusa uzywalismy do tej pory- teraz nastala era Outlooka. Jak Lotus mi sie nawet podobal - jakis taki byl wash-and-go,czyli wszystko w jednym, tak ten Outlook -to normalnie jak cie moge....ale nic to przyzwyczaim sie i bedzie git.
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...ale faktycznie DirectX im sie udal i fajne gry sa z ta technologia...nawet dyplom przy uzyciu tego pisalam - ale ja niestety jestem zboczona w tym wzgledzie - bo ktora dziewczyna pisze na dyplom symulator czolgu, to ja naprawde nie wiem
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
Hej Lejdis!
Szybiutko nadrobiłam - super, że u Was dobrze wszystko, no bo generalnie tak jest u Wszystkich, nie? Domi już w domku - będzie dobrze! no i ten antybiotyk cały w szpitalu wybrałaś, więc nawet gdyby przy porodzie Ci nie dali to pewnie już to starczy jako zabezpieczenie (ale jeszcze mów przed że masz ta bakterię -mąż też niech pilnuje ![]() A jaki kolor wózka w końcu bo się pogubiłam w tym Twoim opisie??? Sylu - no to życzę miłego remontowania - tzn. On szybko w sumie zaczął spać krótko, po 5 minutek parę razy wprawdzie, ale serio króciutko, no i teraz jakby ostatnio lepiej trochę! A jak sobie nie drzymnie chwilkę to w pewnym momencie taki rozdrażniony jakby, nerwowy, no i płaczek może się pojawić, a tak to śmieje się fajowo wciąż Magdzia - super przebranko, no i fajowo, że zabawa się udała A swoją drogą, to zaryzykuję i spytam: Magdzia, to serio aż dotąd ta ginka Wam zabroniła staranek? Tyle trwało wyleczenie tych bakterii z posiewów Waszych? Ła - no to dziadostawa były koszmarnie zażarte jakieś, więc tym bardziej super, że już je pokonaliście i macie "zielone światło" - gratulacje! ![]() Zanka, Alkamor - gratuluję Waszych smyków dużych, z tyloma już ząbkami Werdi.... - jakiż ładniutki "menik" Twój, no no Eluśka - przyszły teść na pewno już powalony na kolany i żyje zaczarowany pod wpływem Twego wdzięku i uroku Garfi - super, że z Tz ładniutko się układa, no a że zaliczonka się zaliczają to zwykła rzecz: połowa semestru już prawie - powodzonka!Właśnie - i Kaacha się też uczy jeszcze - więc od razu w tym miejscu ja Wam Lejdiski studentki życzę lekkich, miłych kolosów i zaliczeń - powodzenia z tej "drugiej strony" Ali - śliczne zdjęcia , no i właśnie mądzre gadasz: tym razem sie uda i będzie "gites majonez" To samo i Misi , no i Vcelki - no i może to u oby już już JUŻ? ![]() Tadzia - ale fajowy ten Twój piesek Tadzik , no i kolorki też fajne! My mamy tez kilka, bo lubimy się troszkę bawić kolorami i np. na 1 ścianie daliśmy po 2 kolory czy 2 odcienie Ostatecznie mamy: zielony groszek w kącikach do nauki , odcienie żółtego - słoneczny żółty też na 1 ścianie przedpokoju, odcienie takiego brzoskwiniowego, morelowego, no i pomarańcz i czerwony, no i tapetę natryskową zmywalną do 10 tys. cykli szczątką ryżową Motylku - z kumpleką to pogadaj, tak ja Magdzia pisała, ja bym tak zrobiła, bo szkoda wszak przyjaźni, zwłaszcza że miałaby się skończyć przez facetów? I to jeszcze nie jakiś takich Waszych serio jedynych, ostatecznych, jedynych - eee, serio szkoda! Solidarność kobieca też wszak istnieje, no Zuzia - czyli teraz Ty wybywasz do M? A 11 ma wolne? Nie może sobie urlopu wziąć na czw. i piątek? Mielibyście tyle czasu... ?Kurcza - czy ja już do Wszystkich wszystko napisałam co chciałam? Ej, pewnie nie...., sorki, może mi sie przypomni nim Jacuś się obudzi Magdzia - fajna magisterka z tym symulatorem czołgu, extra! Ja już Ci pisałam raz - że mi się takie właśnie babeczki podobają i jestem z nich dumna Zapmniałam napisać do Gusi - że super z tym ang. i Ją podziwiam (podobnie zresztą jak Ali, Magdzia też się łądnie uczy, tylko mi się nie chce! Ja to po prostu lenik zwykle i niesystematyczny człowiek, ech... ) Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-11-09 o 13:49 |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Jane
![]() ale sie złożylo, ze mamy te sama bakterie w piatek ide do gina na kontrole, dzis musze zadzwonic i sie z nim umowic. I wtedy dokladnie zapytam czy daja przy porodzie antybiotyk, itp. No i mam nadzieje, ze mnie nie wysle znow do szpitala jak narazie, nie chce zapeszac tfu tfu czuje sie super, od rana brzuszek mieciutki. Poszlam jedynie umyc glowe, bo mialam wielkie kluski to mi troszke stwardnial, ale juz leze pokornie znow no i Jane...zamowilsimy wozeczek![]() a nad tym stojakiem sie zastanawiam do wanny http://allegro.pl/item802961091_stoj..._cena_hit.html , bo wlasiciwe jeszzce jego nam brakuje, spirytusu do pepuszka, karuzeli na lozeczko (no i na pozniej maty edukacyjnej i lezaczka). Jane a Ty masz karuzele?bo sie zastanawiam czy sama nie zrobic jakiejs bo mam takie misie teletubisie ktore by sie nadawaly i pelno zabaewk jest u mnei w domu jeszce z takimi zapinkami, ktora by sie nadawaly na karuzele ![]() Jane a spirytus kupilas w aptece? ![]() wczoraj tak wspominalismy z Tz jak cudownie bylo w Zakopanem zeszlego roku i teraz jest taka pogoda, ktora wydaje sie byc ponura, ale przywoluje wspomnienia
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-09 o 14:01 |
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jane - dziekuje ![]() EEEE jak to powiedziec zeby nie bylo obrzydliwie jedna plamka na wkladce mala malutenka no ale brzuch nie boli juz wcale.... glupia juz jestem calkiem....
|
|
|
#2468 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Miska-Ja trzyma MOCNO kciuki.....zeby sie udaloooo.... A ja wrocilam z Miasta i z urzedow....i jestem zla bo nic nie zlatwilam ![]() ![]() Ale i cos mnie plecki bola...strasznie... i lopatki chyba zle spalam
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Mischoko to jeszcze nic nie znaczy. Ja nadal trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Jane fajnie, że wpadłaś - zapodaj nam jakieś zdj. Jacusia, bo pewnie od poprzednich zdjęć już trochę urósł ![]() Marzą mi się już święta, ale coś czuję, że będą smutne.
|
#2470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrocilam ze spacerku i mala jeszcze mi spi na dworku, ciekawe jak dlugo . Musze jakos obiad zrobic zanim wstanie, pewnie jak zwykle nie uda sie.No i wykrakalam, juz zaczyna sie krecic ![]() Lece, postaram sie wrocic
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
Misia
Domi Spirytus "robiliśmy" , nie ma raczej takiego w aptece!A karuzelę jak pisałam kiedyś mamy od siostry po Jej dzieciach, ale spokojnie faktycznie możesz powymyslać i zrobić fajową swoją! Bardzo dobry pomysł A stojak mamy bez tylu aż wieszaczków - tylko te szczebelki grubsze, mocno widoczne, pomalowane na biało , no i od razu z wanienkę kupowaliśmy i za wszystko daliśmy 49 zł A jaki kolor wózia Domi? A sprawdzaliście go czy fajnie się nim jeździ, amortyzatory, miękki jest dość??? Blondi Aha -Domi, a siedziałaś kiedyś na tym fotelu-pufie? Bo kurcza, noe ja nie wiem, ale raz siadłam na takiej w sklepie, bo tez myślałam, że może do karmienia np. byłaby fajna, no i niewygodna była strasznie Dobrze byłoby może jakbyś sobie ją wypróbowała... - może lepiej kupić ją już po porodzie, co? No wiesz, żebyć była mega zadowolona, a fotel bardzo się przydał, a nie tak średnio... A kolor pomrańczowy fajny - a czerwony jeszcze lepszy
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-11-09 o 14:23 |
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
tu masz triala:
http://mpliki.pl/internet/klienci_po...professional;/
|
#2473 |
|
BAN stały
|
A ja sie zastanaiwam co slychac u Cinusiowej
![]() :conf used: cos sie dlugo nie odzywa
|
|
|
|
#2474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://programy.internetstandard.pl/...al.4.2.12.html i tu masz jeszcze kilka zrzutów jak program wyglada.... ja nie moge z outlookiem od dawna pierwsze co to instaluje BATa albo wlasnei jak Magdaka mowi przez stronke wszystko lepsze niz otlook ![]() http://www.komputerswiat.pl/download...awiaturze.aspx Cytat:
Blondi ja tylko napisze ze ten Twoj Oliwerek jest sliczny no.... on mi sie wydaje taki bardzo powazny jak na swoj wiek ale ma cudne oczka..... to nic ze szczuplutki wazne ze zdrowy
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-11-09 o 14:28 |
|||
|
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie spi moj malutek ale moze da mi cos napisac.
Domi mi pod koniec ciazy brzuszek twardnial caly czas. Cokolwiek zrobilam, gdziekolwiek sie ruszylam robil sie twardy wiec nie martw sie az tak bardzo. To kolejne dolegliwosci 3 trymestru. Jane powiedz jak to zrobilas ze wiecej ci Jacus spi? Moja ucina sobie tylko drzemeczki a tak niedawno przesypiala pol a nawet 3/4 dnia. No i doszlo marudkanie wieczorne Usypia na rekach![]() Misia Robi mi sie opryszczka . Znowu nie bede mogla Lenki calowac
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
Mischoko na luzaka podchodź do tego ( wiem - łatwo mówić ), ale normalnie sobie pracuj, nie myśl o tym, nic już nie zrobisz - co będzie to będzie.
Domi własnie jaki w końcu wybraliście kolor wózka, bo zastanawiałaś się nad dwoma ( mi się podobał koła 02 ). Syla na opryszczkę najlepsze są tabl. heviran ( ale też na receptę ), mój mąż je bierze i opryszczki nie ma w ogóle, a potrafił mieć z 10 razy / rok. U nas jest tak beznadziejna pogoda, pada ciągle i jest już ciemno przez ten deszcze brrrr
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-11-09 o 14:32 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Syla Vcelka dzieki
Staram sie nie myslec i nawet dosc spokojna jestem nie powiem ale jednak w glowie to siedzi....
|
|
#2478 |
|
BAN stały
|
Syla-ja uzywam zowiraksu...na opryszczki...
U nas tez pogoda do BANI!!!!!! jak ponuro....spac sie chce.,,,, bede pozniej obadek trzeba wykabinowac...hehe |
|
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jane ja chce własnie stojak z suszarka
przyda nam sie, bo nie mamy takiej duzej suszarki, jeszcze nawet w lazience nie mamy powieszonejwiec taka mi tylko odpowiada. No i wanienke mamy tą na 100 cm, bo cztalam, ze lepiej kupic te wieksza wanienke no i lejdiski mi tak radzily a wozeczek zamowilismy kolo KOŁA 01, Tz wybieral, bo ja sie wahalam..zreszta po zakupie znow sie wahalam:P niestety nie sprawdzalismy zadnego wozka, bo nie mielsimy gdzie...do rzeszowa pewnie musilibysmy jechac..wiec zaufalismy intuicji i zamowilsimy ten..najwyzej bedzie jaki bedzie, ale wierze, ze bedzie fajny![]() Jane ale oby tylko z Dzidzia bylo dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
tak mnei nastraszyli tym porodem przedwczesnym![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Domiś nie martw się przedwczesnym porodem, Jane też miała taką bakterię i zobacz urodziła o czasie. Wszystko będzie dobrze - tylko leż sobie i sie nie przemęczaj, nie stresuj a juz niedługo będziesz nam pisała, że chcesz już urodzić, bo to już 40 tydz.
A my za tydzień jedziemy na zaręczyny do mojego R. siostry, w sumie to takie zapoznanie rodziny, bo oni juz mieli swoje zaręczyny, a oficjalnych nie chcą. Mam za zadanie zrobić sałatkę gyrosową - teściowa mnie poprosiła
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nikt..od kilku dni źle ze mną.. serduszko bolało.. na zjedździe..i głowa ..oj na mydło mnie przerobić..
Jane nie wiem czy powalony.. nie było kiedy ułożyć włosów i niewyspana byłam bardzo.. ;] czyli cienie pod oczami lekkie były hihi![]() Przyszły mi dziś koraliki na kolczyki.. to cosik porobię.. relaks... ![]() Sylwuś..Zovirax na receptę.. to jaja dopiero ![]() Ale tam chyba jest taka substancja, taki składnik ciekawy acyklowir i pewnie dla tego.. są zastrzeżenie dla matek karmiących piersią --> "Ostrożnie stosować w okresie karmienia piersią".
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-09 o 15:38 |
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Domi pamiętasz jak u mnie było, skracająca się szyjka i miałam pessar założony, cukrzyca i do tego ciśnienie mi zaczęło się podnosić, ale dotrwałam do 36. t.c. i urodziłam szczęśliwie zdrowego synka
jesteś już tak daleko że nawet teraz gdybyś urodziła (odpukać) nic dzidzi nie będzie ani Tobie, oczywiście najlepiej do 38. t.c. wytrwać a oszczędzasz się więc będzie dobrze, jesteś dzielna
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, Jane miala te bakterie i jeszcze dlugo latala i wykladala...musze o tym myslec i przypominac sobie w chwilach zwatpienia ![]() Nam 29 listopada minie rok od zareczyn
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
syla na opryche dobra jest tez masc z olejku drzewa herbacianego (wyszusza i łagodzi zaczerwienienie)
![]() bleee najgorsze sa te bolace strupki ![]() Jane witaj i dzieki Kurcze tylko jakos ostatnio nie mam weny do nauki, ale musze sie wziasc w garsc jesli chce zdac ten semestr..... ale łatwo nie bedzie |
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanko a Tobie kiedy zaczela sie skracac szyjka?i wlasciwie jaki byl powod urodzenia Filipka wczesniej? Ja mam dzis 34+4...ale mi pessaru nie zalzyliby juz, bo to jest za późno...chyba we wczesniejszych tygodniach zakladaja |
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio to mała imprezka się szykuje a potem wesele ![]() super..sałatka z gyrosem..pycha.. ![]()
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Darianna witaj dzisiaj mały miał mieć szczepienie bo w piątek się szczepionki skończyły.Miały do mnie dzwonić jakby nie było.Ale ja rano zadz i mi powiedziano że nie ma jeszcze.Później zadz o 12 i mi powiedziano że są więc szybko poleciałam i oczywiście ZONK szczepionek brak a mówię że ktoś mi przez tel powiedział że są bo inaczej bym nie przyszła a drugie że mieli mi dzwonić jak nie będzie![]() Na piątek ma na mnie szczepionka czekać powiesiła w gabinecie kartkę żeby zostawiły jedną dla mnie ![]() Ale weszłam do lekarza z wynikami i według p.dr. ma takie sobie muszę mi zupkę np na schabie gotować i dużo mięska.Często mam przychodzić małego ważyć.W piątek znowu u niej będę wtedy mi więcej powie. A co do teściowej to szkoda gadać skończyłam ten temat bo na samą myśl mi się żygać chce
|
|
|
|
#2488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Domi mi się zaczęła skracać koło 31. tc a w 32. miałam założony
nie wiem czemu urodziłam wcześniej, po prostu wody odeszły może młody był już za duży a ja za mała, dużo przytyłam i organizm nie dawał rady, może przez cukrzycę... nie wiadomo, mogę się tylko domyślać
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka..Fajowo..też bym na jakieś poszła..
ale nic na razie nigdzie się nie zapowiada..Darianna Witaj ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

nie ma bata na BAT'a
...ale faktycznie DirectX im sie udal i fajne gry sa z ta technologia...nawet dyplom przy uzyciu tego pisalam - ale ja niestety jestem zboczona w tym wzgledzie - bo ktora dziewczyna pisze na dyplom symulator czolgu, to ja naprawde nie wiem
i spytam: Magdzia, to serio aż dotąd ta ginka Wam zabroniła staranek? Tyle trwało wyleczenie tych bakterii z posiewów Waszych? Ła - no to dziadostawa były koszmarnie zażarte jakieś, więc tym bardziej super, że już je pokonaliście i macie "zielone światło" - gratulacje! 
- ale fajowy ten Twój piesek Tadzik
jak narazie, nie chce zapeszac tfu tfu czuje sie super, od rana brzuszek mieciutki. Poszlam jedynie umyc glowe, bo mialam wielkie kluski to mi troszke stwardnial, ale juz leze pokornie znow

no ale brzuch nie boli juz wcale.... glupia juz jestem calkiem....

:conf used:
Kurcze tylko jakos ostatnio nie mam weny do nauki, ale musze sie wziasc w garsc jesli chce zdac ten semestr..... ale łatwo nie bedzie
a mówię że ktoś mi przez tel powiedział że są bo inaczej bym nie przyszła a drugie że mieli mi dzwonić jak nie będzie