Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 13:25   #2461
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

eluska

no wiem wiem, mowilas, ze bedzie ok

a ty sie nie denerwuj, bo zlosc.....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 13:28   #2462
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Ja w pracy mam Lotusa takie to sobie.... w domu tez BAT króluje nie ma bata na BAT'a
Lotusa uzywalismy do tej pory- teraz nastala era Outlooka. Jak Lotus mi sie nawet podobal - jakis taki byl wash-and-go,czyli wszystko w jednym, tak ten Outlook -to normalnie jak cie moge....ale nic to przyzwyczaim sie i bedzie git.
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 13:31   #2463
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Lotusa uzywalismy do tej pory- teraz nastala era Outlooka. Jak Lotus mi sie nawet podobal - jakis taki byl wash-and-go,czyli wszystko w jednym, tak ten Outlook -to normalnie jak cie moge....ale nic to przyzwyczaim sie i bedzie git.
no na pewnoe Lotus jest bardziej rozbudowany i to jest fajne a jak mowisz ja tez nie znosze outlooka no ale co zrobic wiekszosc firm tylko to posiada.... co robic.... w ogole miscrosoft opanowal wszystko ale zeby to jakies dobre bylo to nie bardzo jakos
Stary 2009-11-09, 13:41   #2464
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
no na pewnoe Lotus jest bardziej rozbudowany i to jest fajne a jak mowisz ja tez nie znosze outlooka no ale co zrobic wiekszosc firm tylko to posiada.... co robic.... w ogole miscrosoft opanowal wszystko ale zeby to jakies dobre bylo to nie bardzo jakos
no dokladnie...ale faktycznie DirectX im sie udal i fajne gry sa z ta technologia...nawet dyplom przy uzyciu tego pisalam - ale ja niestety jestem zboczona w tym wzgledzie - bo ktora dziewczyna pisze na dyplom symulator czolgu, to ja naprawde nie wiem
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-11-09, 13:43   #2465
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdis!
Szybiutko nadrobiłam - super, że u Was dobrze wszystko, no bo generalnie tak jest u Wszystkich, nie?
Domi już w domku - trzymaj się tam ładnie i nie ródź jeszcze - będzie dobrze! no i ten antybiotyk cały w szpitalu wybrałaś, więc nawet gdyby przy porodzie Ci nie dali to pewnie już to starczy jako zabezpieczenie (ale jeszcze mów przed że masz ta bakterię -mąż też niech pilnuje ) Dzięki za fotkę pościeli - i do nas w końcu dotarła, to muszę zrobić zdjęcie koszyczka, może z Jacusiem w środku (bo jak u Ciebie tam taki słodki miś, to u nas Jacuś
A jaki kolor wózka w końcu bo się pogubiłam w tym Twoim opisie???
Sylu - no to życzę miłego remontowania A dotąd jak tam było u Ciebie w przedpokoju??? A Jacuś u nas śpi..., hm, mam wrażenie, że ostatnio (jak czas przesuneliśmy ) więcej właśnie - tzn. On szybko w sumie zaczął spać krótko, po 5 minutek parę razy wprawdzie, ale serio króciutko, no i teraz jakby ostatnio lepiej trochę! A jak sobie nie drzymnie chwilkę to w pewnym momencie taki rozdrażniony jakby, nerwowy, no i płaczek może się pojawić, a tak to śmieje się fajowo wciąż
Magdzia - super przebranko, no i fajowo, że zabawa się udała Też bym tak chciała - ale u nas nikt czegoś takiego nie robił, a pewnie znając moich kumpli, nawet gdybym z czyms takim wyskoczyła, to pewnie sie nie będzie im chciało przebierać, ech, pod tym względem to są... upierdliwie dorośli (zawsze chyba tacy byli - tylko ja się do nich "nie podałam" )
A swoją drogą, to zaryzykuję i spytam: Magdzia, to serio aż dotąd ta ginka Wam zabroniła staranek? Tyle trwało wyleczenie tych bakterii z posiewów Waszych? Ła - no to dziadostawa były koszmarnie zażarte jakieś, więc tym bardziej super, że już je pokonaliście i macie "zielone światło" - gratulacje!
Zanka, Alkamor - gratuluję Waszych smyków dużych, z tyloma już ząbkami
Werdi.... - jakiż ładniutki "menik" Twój, no no , ciacho jak tu już dziewczyny pisały
Eluśka - przyszły teść na pewno już powalony na kolany i żyje zaczarowany pod wpływem Twego wdzięku i uroku
Garfi - super, że z Tz ładniutko się układa, no a że zaliczonka się zaliczają to zwykła rzecz: połowa semestru już prawie - powodzonka!
Właśnie - i Kaacha się też uczy jeszcze - więc od razu w tym miejscu ja Wam Lejdiski studentki życzę lekkich, miłych kolosów i zaliczeń - powodzenia z tej "drugiej strony" , bo i ja właśnie już od pon. zaczynam swoje wykłady (właśnie jeszcze mi podpowiedzcie: jakie lubicie zaliczenia i egzaminy? W jakiej postaci najlepiej???)
Ali - śliczne zdjęcia , no i do twarzy Ci z humorkiem , no i właśnie mądzre gadasz: tym razem sie uda i będzie "gites majonez"
To samo i Misi , no i Vcelki - no i może to u oby już już JUŻ?
Tadzia - ale fajowy ten Twój piesek Tadzik , no i kolorki też fajne!
My mamy tez kilka, bo lubimy się troszkę bawić kolorami i np. na 1 ścianie daliśmy po 2 kolory czy 2 odcienie Ostatecznie mamy: zielony groszek w kącikach do nauki , odcienie żółtego - słoneczny żółty też na 1 ścianie przedpokoju, odcienie takiego brzoskwiniowego, morelowego, no i pomarańcz i czerwony, no i tapetę natryskową zmywalną do 10 tys. cykli szczątką ryżową (w przedpokoju i na schodkach, tam gdzie się brudzi, żeby zmyć łatwo), aha - a białą ściane to mamy tylko 1 w kuchni, tam gdzie kuchenka, żeby łatwo sobie w razie "W"szybko odmalować, bez dobierania kolorów (bo my mieszamy farby, więc tylko nr mamy zapisane)
Motylku - z kumpleką to pogadaj, tak ja Magdzia pisała, ja bym tak zrobiła, bo szkoda wszak przyjaźni, zwłaszcza że miałaby się skończyć przez facetów? I to jeszcze nie jakiś takich Waszych serio jedynych, ostatecznych, jedynych - eee, serio szkoda! Solidarność kobieca też wszak istnieje, no
Zuzia - czyli teraz Ty wybywasz do M? A 11 ma wolne? Nie może sobie urlopu wziąć na czw. i piątek? Mielibyście tyle czasu... ?

Kurcza - czy ja już do Wszystkich wszystko napisałam co chciałam?
Ej, pewnie nie...., sorki, może mi sie przypomni nim Jacuś się obudzi

Magdzia - fajna magisterka z tym symulatorem czołgu, extra! Ja już Ci pisałam raz - że mi się takie właśnie babeczki podobają i jestem z nich dumna

Zapmniałam napisać do Gusi - że super z tym ang. i Ją podziwiam (podobnie zresztą jak Ali, Magdzia też się łądnie uczy, tylko mi się nie chce! Ja to po prostu lenik zwykle i niesystematyczny człowiek, ech... )

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-11-09 o 13:49
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:00   #2466
domi7ks
Zakorzenienie

Jane witaj
ale sie złożylo, ze mamy te sama bakterie chociaz mam nadzieje, ze juz jej nie ma, ze sie jej pozbyli w piatek ide do gina na kontrole, dzis musze zadzwonic i sie z nim umowic. I wtedy dokladnie zapytam czy daja przy porodzie antybiotyk, itp. No i mam nadzieje, ze mnie nie wysle znow do szpitala jak narazie, nie chce zapeszac tfu tfu czuje sie super, od rana brzuszek mieciutki. Poszlam jedynie umyc glowe, bo mialam wielkie kluski to mi troszke stwardnial, ale juz leze pokornie znow no i Jane...zamowilsimy wozeczek
a nad tym stojakiem sie zastanawiam do wanny http://allegro.pl/item802961091_stoj..._cena_hit.html
, bo wlasiciwe jeszzce jego nam brakuje, spirytusu do pepuszka, karuzeli na lozeczko (no i na pozniej maty edukacyjnej i lezaczka). Jane a Ty masz karuzele?bo sie zastanawiam czy sama nie zrobic jakiejs bo mam takie misie teletubisie ktore by sie nadawaly i pelno zabaewk jest u mnei w domu jeszce z takimi zapinkami, ktora by sie nadawaly na karuzele
Jane a spirytus kupilas w aptece?

wczoraj tak wspominalismy z Tz jak cudownie bylo w Zakopanem zeszlego roku i teraz jest taka pogoda, ktora wydaje sie byc ponura, ale przywoluje wspomnienia

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-11-09 o 14:01
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:00   #2467
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
no dokladnie...ale faktycznie DirectX im sie udal i fajne gry sa z ta technologia...nawet dyplom przy uzyciu tego pisalam - ale ja niestety jestem zboczona w tym wzgledzie - bo ktora dziewczyna pisze na dyplom symulator czolgu, to ja naprawde nie wiem
Tylko Ty Magdzia

Jane - dziekuje

EEEE jak to powiedziec zeby nie bylo obrzydliwie jedna plamka na wkladce mala malutenka no ale brzuch nie boli juz wcale.... glupia juz jestem calkiem....
Stary 2009-11-09, 14:09   #2468
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Bo te dwa watki kiedys byly razem i pisalysmy razem, ale w wyniku pewnych nieporozumien podzielismy sie

A ja mam ogromna ochote na jakas perfumke nowa. Moja stoja praktycznie niezuzywane, ale cos nowego bym chciala. Niestety, nie znam zapachow za bardzo
Aha to ja nie wiedzialam ze watki sie rozlaczyly.....Ale jest jak jest....

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Motylku - z kumpleką to pogadaj, tak ja Magdzia pisała, ja bym tak zrobiła, bo szkoda wszak przyjaźni, zwłaszcza że miałaby się skończyć przez facetów? I to jeszcze nie jakiś takich Waszych serio jedynych, ostatecznych, jedynych - eee, serio szkoda! Solidarność kobieca też wszak istnieje, no
TAk wiem.....w srode w wolne z nia pogadam.....:rolley es:

Miska-Ja trzyma MOCNO kciuki.....zeby sie udaloooo....

A ja wrocilam z Miasta i z urzedow....i jestem zla bo nic nie zlatwilam: mur: i tylko czas i pieniadze stracone.....

Ale i cos mnie plecki bola...strasznie... i lopatki chyba zle spalam
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:09   #2469
Vcelka
Wtajemniczenie

Mischoko to jeszcze nic nie znaczy. Ja nadal trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Jane fajnie, że wpadłaś - zapodaj nam jakieś zdj. Jacusia, bo pewnie od poprzednich zdjęć już trochę urósł

Marzą mi się już święta, ale coś czuję, że będą smutne.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:19   #2470
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w pracy mam Lotusa takie to sobie.... w domu tez BAT króluje nie ma bata na BAT'a
:
Misia ten BAT bezplatny jest? Moze bym zmienila na niego bo outlook mnie wkurza

Wrocilam ze spacerku i mala jeszcze mi spi na dworku, ciekawe jak dlugo. Musze jakos obiad zrobic zanim wstanie, pewnie jak zwykle nie uda sie.

No i wykrakalam, juz zaczyna sie krecic
Lece, postaram sie wrocic

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:19   #2471
Jane2008
Zadomowienie

Misia - 1 plameczka to nic.... i cicho, juz nawet o niej nie wspominaj, a tak w ogóle to się może zdawało, że to plameczka...., trzymam kciuki!!!!
Domi - co do bakterii to musiałabyś robic jeszcze teraz posiew, to nie wiem czy warto, bo jak masz skróconą szyjkę to już pewnie nie będą chcieli Cię męczyć - - - - moja gin uważa (i tak zaleca się odnośnie tej bakterii wg światowego programu jej zwalczania), że skoro raz u kogoś wyszła, to traktować trzeba tę osobę, że po prostu ją ma! może jesteśmy nosicielami i nam nie szkodzia, bo to często ponoć - tylko własnie dla baby przy porodzie groźna, a czasem też czytałam,że może wywiłać wcześniejszy poród! No, ale chodzi mi o to, że u nas mówią, że jeśli już 1 taka bakterię miałam, to np. drugi raz też musiałabym dostać antybiotyk przy porodzie, profilaktycznie choćby!
Spirytus "robiliśmy" , nie ma raczej takiego w aptece!
A karuzelę jak pisałam kiedyś mamy od siostry po Jej dzieciach, ale spokojnie faktycznie możesz powymyslać i zrobić fajową swoją! Bardzo dobry pomysł - życzę więc Twórczej weny!
A stojak mamy bez tylu aż wieszaczków - tylko te szczebelki grubsze, mocno widoczne, pomalowane na biało , no i od razu z wanienkę kupowaliśmy i za wszystko daliśmy 49 zł
A jaki kolor wózia Domi? A sprawdzaliście go czy fajnie się nim jeździ, amortyzatory, miękki jest dość???

Blondi - ojej, zapmniałam, a tyle o Tobie myślałam i Oliwierku, bo tak pisałaś o tej wadze i wynikach... - no i co? Byłaś u lekarki? I co? Co mówiła o tych wynikach i wadze? Choć waga to mi się wydaje, że sprawa indywidualna raczej, tylko te wyniki ważne! Ale kurcza, generalnie to na najczęściej baby na mleku modyfikowanym to właśnie dośc duże i ciężkie są, nie? Widać Twój Maluszej ma swoją linię i szybkie spalania, no i dobrze bo zdrowszy będzie w życiu dorosłym, nie? 3mam kciuki i dawaj znać co lakrz mówił, ok?

Aha -Domi, a siedziałaś kiedyś na tym fotelu-pufie? Bo kurcza, noe ja nie wiem, ale raz siadłam na takiej w sklepie, bo tez myślałam, że może do karmienia np. byłaby fajna, no i niewygodna była strasznie Dobrze byłoby może jakbyś sobie ją wypróbowała... - może lepiej kupić ją już po porodzie, co? No wiesz, żebyć była mega zadowolona, a fotel bardzo się przydał, a nie tak średnio... A kolor pomrańczowy fajny - a czerwony jeszcze lepszy

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-11-09 o 14:23
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:20   #2472
magdaka13
Wtajemniczenie

tu masz triala:
http://mpliki.pl/internet/klienci_po...professional;/
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2009-11-09, 14:22   #2473
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

A ja sie zastanaiwam co slychac u Cinusiowej :conf used: cos sie dlugo nie odzywa
Stary 2009-11-09, 14:25   #2474
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Mischoko to jeszcze nic nie znaczy. Ja nadal trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Mowisz? cholerka zwariuje od teg oczekania

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Misia ten BAT bezplatny jest? Moze bym zmienila na niego bo outlook mnie wkurza
sprawdz tutaj, wydaje sie byc do pobrania za darmo... jak nie to ja ci podesle pelkna wersje
http://programy.internetstandard.pl/...al.4.2.12.html

i tu masz jeszcze kilka zrzutów jak program wyglada.... ja nie moge z outlookiem od dawna pierwsze co to instaluje BATa albo wlasnei jak Magdaka mowi przez stronke wszystko lepsze niz otlook
http://www.komputerswiat.pl/download...awiaturze.aspx

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Misia - 1 plameczka to nic.... i cicho, juz nawet o niej nie wspominaj, a tak w ogóle to się może zdawało, że to plameczka...., trzymam kciuki!!!!

Blondi - ojej, zapmniałam, a tyle o Tobie myślałam i Oliwierku, bo tak pisałaś o tej wadze i wynikach... - no i co? Byłaś u lekarki? I co? Co mówiła o tych wynikach i wadze? Choć waga to mi się wydaje, że sprawa indywidualna raczej, tylko te wyniki ważne! Ale kurcza, generalnie to na najczęściej baby na mleku modyfikowanym to właśnie dośc duże i ciężkie są, nie? Widać Twój Maluszej ma swoją linię i szybkie spalania, no i dobrze bo zdrowszy będzie w życiu dorosłym, nie? 3mam kciuki i dawaj znać co lakrz mówił, ok?
nie zdawalo sie ale jedna plameczka to rzeczywiscie jeszcze nic....

Blondi ja tylko napisze ze ten Twoj Oliwerek jest sliczny no.... on mi sie wydaje taki bardzo powazny jak na swoj wiek ale ma cudne oczka..... to nic ze szczuplutki wazne ze zdrowy

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2009-11-09 o 14:28
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:29   #2475
syla39
Wtajemniczenie

Nie spi moj malutek ale moze da mi cos napisac.

Domi mi pod koniec ciazy brzuszek twardnial caly czas. Cokolwiek zrobilam, gdziekolwiek sie ruszylam robil sie twardy wiec nie martw sie az tak bardzo. To kolejne dolegliwosci 3 trymestru.

Jane powiedz jak to zrobilas ze wiecej ci Jacus spi? Moja ucina sobie tylko drzemeczki a tak niedawno przesypiala pol a nawet 3/4 dnia. No i doszlo marudkanie wieczorne Usypia na rekach

Misia

Robi mi sie opryszczka. Znowu nie bede mogla Lenki calowac. A najlepsze jest to ze tutaj zovirax jest na recepte

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:30   #2476
Vcelka
Wtajemniczenie

Mischoko na luzaka podchodź do tego ( wiem - łatwo mówić ), ale normalnie sobie pracuj, nie myśl o tym, nic już nie zrobisz - co będzie to będzie.

Domi własnie jaki w końcu wybraliście kolor wózka, bo zastanawiałaś się nad dwoma ( mi się podobał koła 02 ).

Syla na opryszczkę najlepsze są tabl. heviran ( ale też na receptę ), mój mąż je bierze i opryszczki nie ma w ogóle, a potrafił mieć z 10 razy / rok.

U nas jest tak beznadziejna pogoda, pada ciągle i jest już ciemno przez ten deszcze brrrr

Edytowane przez Vcelka
Czas edycji: 2009-11-09 o 14:32
Stary 2009-11-09, 14:32   #2477
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Syla Vcelka dzieki Staram sie nie myslec i nawet dosc spokojna jestem nie powiem ale jednak w glowie to siedzi....
Stary 2009-11-09, 14:36   #2478
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Syla-ja uzywam zowiraksu...na opryszczki...

U nas tez pogoda do BANI!!!!!! jak ponuro....spac sie chce.,,,,

bede pozniej obadek trzeba wykabinowac...hehe
Stary 2009-11-09, 15:13   #2479
domi7ks
Zakorzenienie

Jane ja chce własnie stojak z suszarka przyda nam sie, bo nie mamy takiej duzej suszarki, jeszcze nawet w lazience nie mamy powieszonej
wiec taka mi tylko odpowiada. No i wanienke mamy tą na 100 cm, bo cztalam, ze lepiej kupic te wieksza wanienke no i lejdiski mi tak radzily a wozeczek zamowilismy kolo KOŁA 01, Tz wybieral, bo ja sie wahalam..zreszta po zakupie znow sie wahalam:P niestety nie sprawdzalismy zadnego wozka, bo nie mielsimy gdzie...do rzeszowa pewnie musilibysmy jechac..wiec zaufalismy intuicji i zamowilsimy ten..najwyzej bedzie jaki bedzie, ale wierze, ze bedzie fajny
Jane boje sie tej bakterii a jesli mi nie podadza antybiotyku tylko to oleja???srasznie sie boje...zobaczymy co mi gin na wizycie powie. Dzis moj Tz idzie po wypis, zobaczymy co mi powypisuje w karcie ciazy i w tej wypisowej...
ale oby tylko z Dzidzia bylo dobrze

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Domi mi pod koniec ciazy brzuszek twardnial caly czas. Cokolwiek zrobilam, gdziekolwiek sie ruszylam robil sie twardy wiec nie martw sie az tak bardzo. To kolejne dolegliwosci 3 trymestru.
dzis mam mieciutki jak nic nie robie...tylko ja sie boje tej skroconej szyjki tak mnei nastraszyli tym porodem przedwczesnym

Cytat:
Domi własnie jaki w końcu wybraliście kolor wózka, bo zastanawiałaś się nad dwoma ( mi się podobał koła 02 ).
wybralismy KOŁA 01

Stary 2009-11-09, 15:21   #2480
Vcelka
Wtajemniczenie

Domiś nie martw się przedwczesnym porodem, Jane też miała taką bakterię i zobacz urodziła o czasie. Wszystko będzie dobrze - tylko leż sobie i sie nie przemęczaj, nie stresuj a juz niedługo będziesz nam pisała, że chcesz już urodzić, bo to już 40 tydz.

A my za tydzień jedziemy na zaręczyny do mojego R. siostry, w sumie to takie zapoznanie rodziny, bo oni juz mieli swoje zaręczyny, a oficjalnych nie chcą. Mam za zadanie zrobić sałatkę gyrosową - teściowa mnie poprosiła

Stary 2009-11-09, 15:33   #2481
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Dziewczyny nikt..od kilku dni źle ze mną.. serduszko bolało.. na zjedździe..i głowa ..oj na mydło mnie przerobić..

Jane nie wiem czy powalony.. nie było kiedy ułożyć włosów i niewyspana byłam bardzo.. ;] czyli cienie pod oczami lekkie były hihi

Przyszły mi dziś koraliki na kolczyki.. to cosik porobię.. relaks...

Sylwuś..Zovirax na receptę.. to jaja dopiero
Ale tam chyba jest taka substancja, taki składnik ciekawy acyklowir i pewnie dla tego..

są zastrzeżenie dla matek karmiących piersią --> "Ostrożnie stosować w okresie karmienia piersią".

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:38
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:34   #2482
zanka205
Zakorzenienie

Domi pamiętasz jak u mnie było, skracająca się szyjka i miałam pessar założony, cukrzyca i do tego ciśnienie mi zaczęło się podnosić, ale dotrwałam do 36. t.c. i urodziłam szczęśliwie zdrowego synka
jesteś już tak daleko że nawet teraz gdybyś urodziła (odpukać) nic dzidzi nie będzie ani Tobie, oczywiście najlepiej do 38. t.c. wytrwać
a oszczędzasz się więc będzie dobrze, jesteś dzielna

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:36   #2483
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domiś nie martw się przedwczesnym porodem, Jane też miała taką bakterię i zobacz urodziła o czasie. Wszystko będzie dobrze - tylko leż sobie i sie nie przemęczaj, nie stresuj a juz niedługo będziesz nam pisała, że chcesz już urodzić, bo to już 40 tydz.

A my za tydzień jedziemy na zaręczyny do mojego R. siostry, w sumie to takie zapoznanie rodziny, bo oni juz mieli swoje zaręczyny, a oficjalnych nie chcą. Mam za zadanie zrobić sałatkę gyrosową - teściowa mnie poprosiła

No własnie, Jane miala te bakterie i jeszcze dlugo latala i wykladala...musze o tym myslec i przypominac sobie w chwilach zwatpienia
Nam 29 listopada minie rok od zareczyn

Stary 2009-11-09, 15:39   #2484
garfieldek
Zakorzenienie

syla na opryche dobra jest tez masc z olejku drzewa herbacianego (wyszusza i łagodzi zaczerwienienie) taka paskudna pogoda, ze mi sie tez czesto robi bleee najgorsze sa te bolace strupki

Jane witaj i dzieki Kurcze tylko jakos ostatnio nie mam weny do nauki, ale musze sie wziasc w garsc jesli chce zdac ten semestr..... ale łatwo nie bedzie

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:39   #2485
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Domi pamiętasz jak u mnie było, skracająca się szyjka i miałam pessar założony, cukrzyca i do tego ciśnienie mi zaczęło się podnosić, ale dotrwałam do 36. t.c. i urodziłam szczęśliwie zdrowego synka
jesteś już tak daleko że nawet teraz gdybyś urodziła (odpukać) nic dzidzi nie będzie ani Tobie, oczywiście najlepiej do 38. t.c. wytrwać
a oszczędzasz się więc będzie dobrze, jesteś dzielna

Zanko a Tobie kiedy zaczela sie skracac szyjka?i wlasciwie jaki byl powod urodzenia Filipka wczesniej?
Ja mam dzis 34+4...ale mi pessaru nie zalzyliby juz, bo to jest za późno...chyba we wczesniejszych tygodniach zakladaja

Stary 2009-11-09, 15:40   #2486
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:

Nio to mała imprezka się szykuje a potem wesele
super..sałatka z gyrosem..pycha..
Stary 2009-11-09, 15:42   #2487
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

hejka
Darianna witaj

dzisiaj mały miał mieć szczepienie bo w piątek się szczepionki skończyły.Miały do mnie dzwonić jakby nie było.Ale ja rano zadz i mi powiedziano że nie ma jeszcze.Później zadz o 12 i mi powiedziano że są więc szybko poleciałam i oczywiście ZONK szczepionek brak a ja w deszczu leciałam a mówię że ktoś mi przez tel powiedział że są bo inaczej bym nie przyszła a drugie że mieli mi dzwonić jak nie będzie
Na piątek ma na mnie szczepionka czekać powiesiła w gabinecie kartkę żeby zostawiły jedną dla mnie
Ale weszłam do lekarza z wynikami i według p.dr. ma takie sobie muszę mi zupkę np na schabie gotować i dużo mięska.Często mam przychodzić małego ważyć.W piątek znowu u niej będę wtedy mi więcej powie.

A co do teściowej to szkoda gadać skończyłam ten temat bo na samą myśl mi się żygać chce
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:45   #2488
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Nio to mała imprezka się szykuje a potem wesele
super..sałatka z gyrosem..pycha..
Niom wesele będzie w maju

Stary 2009-11-09, 15:48   #2489
zanka205
Zakorzenienie

Domi mi się zaczęła skracać koło 31. tc a w 32. miałam założony
nie wiem czemu urodziłam wcześniej, po prostu wody odeszły
może młody był już za duży a ja za mała, dużo przytyłam i organizm nie dawał rady, może przez cukrzycę... nie wiadomo, mogę się tylko domyślać

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 16:06   #2490
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Vcelka..Fajowo..też bym na jakieś poszła..ale nic na razie nigdzie się nie zapowiada..

Darianna Witaj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości