![]() |
#2461 |
Mother of Cat
|
Dot.: Licealistki ;>
Ty się Rapi, ciesz.
mój ojciec zaprasza na święta rodzinę dziewczyny brata ![]() ****a mać. I jak ja się będę czuła, kiedy TŻ będzie u siebie, a ja u siebie - patrząc na NICH? ![]() Tak samo nie chcę iść na wesele dalszej kuzynki 26 czerwca. Bo TŻ-ta nie będzie ![]()
![]() |
#2462 |
Konto usunięte
|
Jezu, jak to dobeze,że w tym roku nie dosięgną mnie święta, zakopie się pod kołdrą i jedynie gdzie pójde to z psem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
;{ ja będę miała skichane święta maksymalnie. nie wiadomo co kto gdzie i jak, ciotka w ciąży babka w poznaniu obrażona że taka stara a wpadła, brat z rodziną nie wie czy iść do rodzeństwa żony czy do rodziny żony czy do nas, pewnie kłótnia będzie i dupsko ;p
e tam nie idź na wesele, ja tam nie lubie takich imprez;p ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
ja mam nadzieję - oby nie, że nie będę mieć przedszkola w domu, bo jak się absolutnie wszyscy zwalą to ja skacze przez okno i nie ma przebacz.... niektóre bachory w mojej rodzinie są tak rozwydrzone tak hałaśliwe i niewychowane że superniania by sobie z nimi nie poradziła!!!:{
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Nie mam zamiaru. 3. Dokładnie!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Konto usunięte
|
Całę szczęście całą moja roidzina mieszka w Ostrowcu
![]() dzisiaj miałam okropny sen, nienawidzę mojego ojca, śniło mi się , że umarł, tak się spłąkałąm, że spać już nie mogłam;/ ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Ja mam wesele 9.01 i nie wiem z kim pójdę, gadałąm ze szwagra bratem, bo byłam juz raz z nim i było fajnie, ale da mi odp. we wtorek, bo zaczyna nową pracę i nie wie czy będzie miał wolne, jak nie to nie wiem co uczynię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Ja się pokłociłam z kolegą xD bo oglądał licealne ciąże wczoraj i wyśmiał laske że nie chce karmić piersią bo jej obwisną.
On że ona jest głupia i na pewno nie będzie źle. Wysłałam mu fotkę babki która karmiła piersią: http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../cd/Ptosis.jpg http://www.hopkinscosmeticsurgery.or...es/brlift1.gif on niestety nie zdawał sobie sprawy że piersi mogą bardzo obwisnąć aż do pępka i myślał że do końca życia zostają wysoko ![]() szczerze przeraziły mnie te piersi ze aż tak oklapną. nie będę karmić piersią chyba. z resztą z tego co wiem po cesarce i tak nie można (?) Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie znów się zwali cała rodzinka, łamanie opłatka i te duperele... jak ja tego nie lubię! wrrr, wychodzi mi opryszczka na ustach, bo ostatnio się stresowałam sporo i coś mnie łapie... a w tym tyg umówiłam się z... nowym kolegą ;D zawsze mnie złapie jak nie trzeba-.- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
to compeed plaster na opryszczkę!
![]()
![]() |
#2469 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
Moja ciotka miała 2 cesarki i po każdej karmiła. A to, czy piersi opadną zależy też i od nas. Ja bym chciała karmić. Boję się tylko początków, kiedy dziecko nie umie ssać... Prędzej, czy później i tak sobie zrobię plastykę i powiększenie ![]() EDIT: Nigdy nie miałam opryszczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Konto usunięte
|
mnie się ostatnio z dwóch zajadów zrobiły 2 ogromne opryszczki w kącikach tak, że nie mogłam jeść, o mówieniu mogłam zapomnieć, ale wszyscy byli szczęśliwi z tego 2 powodu
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Mnie z miski B na C urosły, bo biorę antydzieciowe tabletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
przykro mi ;{{{ kurcze ja też jakoś nigdy nie miałam opryszczki hmm
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Mother of Cat
|
A ja chcę, żeby urosły
![]() Co to, kurczę, jest. Ledwo 89 cm w biuście ![]()
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
90 to bardzo idealnie ;p w konczu ideał to 90-60-90
![]()
![]() |
#2475 |
Mother of Cat
|
Jak dla mnie, to ideałem byłoby mieć ok. 100
![]() w talii mam 60, a w biodrach chyba 90 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
No to idealne wymiary. Lepiej mieć 90-60-90 i mniej w biuście niż 120-90-120 :PPP bo nie liczy się ilość a jakość
![]()
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
nie umiem tego przykleić
![]() to znaczy dobrze mi się przykleja tylko na noc, idealnie gładko że nigdzie nie odłazi - a w dzień zawsze się zgdzieś zmarszczy, gdzieś odklei przy brzegu i tak bleee wygląda ;P jestem pewna, że powiększę sobie biust. ale już po urodzeniu dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
JUHUUUUUU ludzie licytują moją bluze :d kilka godzin do końca a już 30 zł kosztuje.
Z allegrowych wyprzedaży zebrałam już 90 zł ![]() Ja się do tych wszystkich operacji plastycznych przekonałam po założeniu aparatu. Musiałam wyrwać bardzo dużo zdrowych zębów, dłutować ósemki i dziewiątkę, potem ból i noszenie tego ale jestem szczęśliwa. Mimo tego bólu i pieniędzy uwielbiam mój nowy uśmiech. Tak samo będzie z piersiami - brzydsze obwisłe nieładne, operacja - co z tego że boli jak potem jest pięknie. Skoro żyjemy w czasach w których poprawianie wyglądu jest możliwe, to czemu nie? Skorzystałam z korekcji uśmiechu i aż płakać mi się chce ze szczęścia. Piersi też poprawie ![]()
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2009-12-06 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
Ja nie muszę nic powiększać
![]() Jestem tak powiedzmy bliżej marzeń Anemone ![]() Rapi, jak Ty się rozstępów pozbyłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Ja mam sporo rozstępów, bo jak byłam mała brałam leki na alergię, a wtedy się dosłownie puchnie
![]() a jak rosłam, to też szybko w górę strzeliłam i mam na plecach takie poprzeczne ;/ Kiedyś je spłycę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Masaże
![]() ![]() oj rosiek też mnie leczyli sterydami. Wyglądałam jak olinek okrąglinek ![]()
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze brałam te wszystkie piguły, dostawałam zastrzyki - a nawet na kontrole nie chodziłam, lekarka tylko prosiła mamę o przychodzenie po recepty, żeby 'mnie nie męczyć ani żebym czegoś nie złapała w poczekalni'. Gdzie ludzie mają rozum to nie wiem! I w sumie gdybyśmy wtedy nie zmieniły lekarki, to chyba by mnie nie było już na świecie, przez tamtą dostałam wstrząsu anafilaktycznego. Wiecie, może i teraz narzekamy na polską służbę zdrowia, ale 10 lat temu też kolorowo nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
No nie było... Ale kiedyś był dentysta w podstawówce, a teraz nie ma obowiązku zatrudniania pielęgniarki nawet;p
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
ehe... u nas jest 3 razy w tygodniu po 2-3 godziny... o ile w ogóle zache jej się przyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
My mamy w szkole i pielęgniarkę i dentystkę. We wrześniu był przegląd, wszystkie ząbki zdrowe
![]() W gimnazjum była pielęgniarka, w podstawówce i pielęgniarka, i dentystka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Konto usunięte
|
u mnie zawsze jest tylko pielęgniarka. a do dentysty sama często chodzę, bo lubię i zawsze jestem zawiedziona, że nic nie będzie dłubała, bo wszysko ok;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Kurcze :d teraz dentysta to raczej rzadkość.
U mnie już właściwie przestała przychodzić, obok szkoły jest przychodnia. W razie czego i tak nas tam kierują, a pielęgniarka nawet leków wydawać nie może. Role reanimatorów przejeli wuefiści którzy mają kurs pierwszej pomocy...
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Kurczę, chciałam wystawić na wymianki/allegro stare telefony, bo mam je w niezłym stanie - no wiadomo, ryski od użytkowania, ale to normalne. znalazłam 1 telefon, ale nie mogę znaleźć ładowarki, znalazłam drugi - z ładowarką, ale gdzieś posiałam baterię ![]() super, nie ma to jak mieć farta ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Ja mam samsunga e250 w którym nie działa klawisz potwierdzania, takie "ok"
![]() ![]()
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
a mi się dzisiaj tak nic nie chce ;/
ach też bym chciała spedzić samotnie święta .. no ale jednak jestem skazana na ojca i babcie. ech. na mikołaja tata mi dał kase , babcia też, mama kupiła kosmetyki ; ) nie narzekam ; ]
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.