|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
nie dawaj sobie wywlekać kokoszki
|
#2462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a cycki to pokazywać se możeta |
|
|
|
|
#2463 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
nie dam
menżowi nie daję wywlekać to czemu wy mata mieć lepiej ![]() Cytat:
za akceptacjęTymeniu-do roboty,szalejemyyyyyyy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
No to stawiam
Suty w słup ![]() Niemal dostałam zawała - zamknięto trzecią część wontka wymiatającego i w subskrypcji pokazał mnie się zamknięty a myślałam że zamkli nam ten, ojoj, idę się napić
|
|
|
|
#2465 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
tzn zamknięty wątek nie suty w słup pod stanikiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2467 | ||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cytat:
az wlazlam sprawdzic czy wszystko w porzadku i czy na bacznosc to co ma stac stoi
|
|
#2468 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2469 |
|
czyli Endżi
|
Wymiatacie
![]() Kattko, uściskuję i głasiam ![]() Mentorko moja pięknowłosa. Szugar powiedziała mi że ta waniliowa odżywka z OrganiX Hair będzie dla mnie za delikatna. Zarekomendowała mi poszukanie na zimę czegoś z dodatkową parafiną, gliceryną i nie zaszkodziłby niezabójczy sylikon. Zamierzam ją jeszcze przemaglować, ale bardzo chciałabym zasięgnąć i Twojej rady Masz jakieś typy? Generalnie aktualna kondycja jest niezgorsza, ale cały czas muszę te moje mohery dopieszczać, bo lubią pokaprysić jak dostają zbyt dietetyczne papu ![]() Skusiłam ją też na tą odżywkę koloryzującą Chi Jeśli chciałabyś też to mogę Ci kupić - problema ni ma.Dostałam dziś od wizażu lokówkę do przetestowania Fajna sprawa, ale oni chyba nie wiedzą o tym, że moje włosy mają szczerze w nosie tego typu stylizacje. Rambo i Kejsula pomalutku zdrowieją. Najbardziej martwię się tą moją małą, bo paskudztwa skórne strasznie powoli jej schodzą. Całe czółko ma wyłysiałe i po raz pierwszy widzę kocią mimikę w pełnej krasie - pojęcia nie miałam że kociaki tak non stop się hardkorowo marszczą! Normalnie jak mopsiki Kąpielujemy ją, maścimy i ostrzykujemy - powoli do celu.Kupiłam dzisiaj zarąbiastą sukienkę-tunikę w jedynym słusznym kolorze (jak dobrze mawia nasza Maleksandra ) tj czarna, z ćwiekami i z paskiem w talii. Gwiazda rocka lat 80. ![]() A tak w ogóle to mam dziwną dolegliwość Prawa połowa twarzy mi zdrętwiała Zaczęło się od ust, ale myślałam że to tak na opryszczkę czy coś. Potem powiększyło się o nos, policzek i łuk brwiowy. Teraz jak się macam to już czoła nie czuję. Wszystko w połowie. To jakieś postresowe brzydactwo neurologiczne i muszę zajść do lekarza. W ogóle nie znam się na tych procedurach - na zasadzie gdzie, do kogo i z jakim papierem, ale koleżanki mnie pokierowały. Nie chcę mówić nikomu z rodziny, bo tylko bez sensu będą się denerwować. Mam tylko nadzieję, że to coś odwracalnego, bo śmiesznie tak wyglądać jak Joker z Batmana
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-30 o 23:01 |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno jakże by to tak, kiedyż nawet połowy-śmy normy nie wyrobiły
Mnie z % tylko czerwona herbata na podorędziu ![]() Endżi Twoja buźka w avku ??
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2009-10-30 o 22:53 |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, to może być od przewiania. Pewnie za bardzo szalałaś na motorze
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Myszołapko, ja myślałam, że to przez te zbereźności nas zamkli
|
|
|
|
#2472 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aniołku
i uściskaj kociaki. a mnie tam nie zamkną ![]() nie dam się
|
|
|
#2473 |
|
czyli Endżi
|
Malina, nieee... coś Ty - ta laska przed chwilą to Laetitia Casta
Ale nie tylko Ty się nabrałaś ![]() Tymenko, no właśnie nie bardzo od przewiania. Na motorze śmigałam ostatnio dawno-dawno a na zewnątrz zawsze opatulam się ogromniastym szalem po prababci. W życiu nie miałam czegoś takiego. W necie piszą, że najbardziej prawdopodobną przyczyną jest duży stres. No a na brak wrażeń ostatnio nie mogłam narzekać. A tak jest zawsze - człowiek sam siebie uspokaja, że jest ok i nic mu nie jest, ale organizm zawsze się zbuntuje ![]() Zapomniałam powiedzieć, że Taka Taka mi się śniła Ale wyglądała jak na swoim najczęstszym awatarku - ta kobietka z długimi czarnymi włosami. Wyrywałam się i chciałam zrobić coś głupiego a Ty mnie trzymałaś i powstrzymałaś ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Winterro, no no - neurolog właśnie. Planuję iść prywatnie. Ale od razu mówię, że jeśli będą chcieli mi robić jakieś zastrzyki to ucieknę z krzykiem i powiem że mają się pocałować w tyłek
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-30 o 23:07 |
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, od stresu. Idz ty szybko do lekarza
Sama nabrałam ochoty na tą odżywkę CHI. Tylko ona brudzi ręcznik jak się zmywa
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
W tyłek to oni by Cię chcieli kłuć a nie całować
Serio?? Dwie ręcę bym dała, że to Ty A Casta jest piękna Tymeno ja myślę, że Witer dość dobrze pokazała z czym będą mieli do czynienia, jeśli nas zamkną za zbereźnictwo
|
|
#2476 |
|
czyli Endżi
|
Kociaki są chyba niefotogeniczne takie chore, łyse i jednookie
W realu musiałybyście zobaczyć Obydwa asy pakują mi się na kolana, ale Rambo (jak sama nazwa wskazuje ) zajmuje taką powierzchnię, że się na nich nie mieści... Tymenko, nie wiem czy te ciemne wersje kolorystyczne brudzą. Moja platynka jest jasnobłękitna i nic nie brudzi. Bardzo wsiąka we włosy. Malina, nooo prawda. Niezła jak na Fhrancuzkę - kobiety tej narodowości rzadko mi się podobają Wyjątek to Brygida Bardott - jedna z najpiękniejszych istot świata
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-30 o 23:13 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Aniele - miałem podobnie (jedną stroną piłem drugą się wylewało
Wymiziaj kotki
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to pikne są te kociaki
![]() Ciemne farbują, Fenris pisała ![]() Moja szefowa też miała zapalenie nerwów twarzy - chodziła na terapie ponad miesiąc, nie bagatelizuj
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Aniele, Ty mi się nie śniłaś, ale myślałam o Tobie
trzym się i idź do neurologa koniecznie pamiętam, jak kiedyś walczyłam z wszystkim, studia, dorywcza praca, mama w szpitalu i jeszcze zaczęły mi się praktyki poza Warszawą wydawało mi się, że świetnie sobie daję radę skończyło się ciężim półpaśćcem przeleżałam wtedy miesiąc w szpitalu kilkanaście lat później rozliczne stresy odchorowałam w szpitalu z krwawieniem, którego nikt nie umiał wytłumaczyć poleżałam w szpitalu, wszyscy zaczęli mnie głaskać i przeszło:") srtes dobrej nocy dziewczyny i Chpaku |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Tako
|
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
Dobrej nocy wszystkim Wymiataczkom i Wymiataczowi
|
|
|
|
#2482 |
|
rude jest piękne:)
|
Aniolku idz do lekarza
![]() a zddjecia nawet jednookich kociakow tez sa sliczne ,fajnie,ze do Ciebie trafily ,mi sie teraz tez udalo znalesc dom dla dwojki kociastych od tej samej matki co nasz Rumcajs.....mial byc jeden ali dostali 2 maluchy ![]() dobranoc Tako ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- dobrej nocy Tri
|
#2483 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Współczuję Cytat:
![]() Ciekawe czy jest coś w tym "micie", że po pewnym czasie włosy przyzwyczajają się do używanego kosmetyku i nie chcą reagować tak dobrze jak na początku. Takuniu Właśnie takie ciężkie stresy potrafią się strasznie niedorzecznie odbić na organiźmie. W ogóle zero związku z kosmicznymi dolegliwościami - a jednak. Trzeba znaleźć sposób żeby się wyciszyć i szybko się poprawia. Krwawienia też miałam, ale chyba nie aż tak ciężkie jak Ty. Źle to wspominam, bo bardzo nie lubię widoku krwi ![]() Zuzinko,
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Jestem martwa po żywym
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Obudzać się !
![]() Wstawać ! Do sklepów - bo wam wszytku wykupią ! Sprzątać, prać, gotować, myć, jeść i co tam jeszcze ! Ale zimno ![]() "Córuś moja, dziecię moje, co u ciebie stuka ? Pani matko dobrodziejko kotek mleczka szuka. Oj kot, pani matko, kot, kot narobił mi w pokoiku loskot" ![]() Bym czyż była najpierwsiejsza ? ![]() Witajcie !
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-10-31 o 08:17 |
|
|
|
#2486 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witojta
A ja znowu siedzę w mym nowym staniku tzn coś oprócz tego też założyłam ![]() i na zakupy też w nim pójdę nudne to się robi ![]() ciągle w tym samym łazić
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Trzecia! ![]() Milej soboty |
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
czwarta
a to dla mamy, wypisy z matki http://pl.wikiquote.org/wiki/Wyprawa_czarownic
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Miłej soboty. |
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Szachownico - kochać ciem bendem po wsze czasy.
Możeś ty jest ta moja córka, której nie miałam ? Przeczytałam. Wsio. Poniżej są przykłady zdań, które sprawiają, że w trakcie i po lekturze pana P. jestem skołowana. Pana P. należy czytać OSTROŻNIE, wszędzie czają się zasadzki. ![]() Kąpiele nie są higieniczne. Wiesz, że nigdy nie uznawałam kąpieli. Siedzieć tak we własnym brudzie... Magrat pierwsza byłaby skłonna przyznać, że posiada otwarty umysł. Był otwarty jak pole, jak niebo. Żaden umysł nie mógłby być bardziej otwarty bez specjalnej interwencji chirurgicznej. I ciągle czekała, aż coś go wypełni. – (...) O rany, ależ wielgachny kocur! – To lew – wyjaśniła babcia Weatherwax, zerkając na wypchany łeb nad kominkiem. – Cokolwiek to było, musiało walnąć w ścianę z piekielną szybkością. – Ktoś go zabił. – Babcia rozejrzała się badawczo. – No pewno – zgodziła się niania. – Gdybym zobaczyła, jak coś takiego przegryza mi się przez ścianę, sama bym to walnęła pogrzebaczem. ![]()
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-10-31 o 10:10 Powód: podkreślenie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

za akceptację

Masz jakieś typy? Generalnie aktualna kondycja jest niezgorsza, ale cały czas muszę te moje mohery dopieszczać, bo lubią pokaprysić jak dostają zbyt dietetyczne papu
Prawa połowa twarzy mi zdrętwiała

) zajmuje taką powierzchnię, że się na nich nie mieści...