|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: dzidziuś 2012/2013 czyli bardzo odlegle planowanie...:)
|
|
|
|
#2462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A nam 3 listopada stuknie 9 lat bycia razem (a znamy się 2 lata dłuzej jeszcze) |
||
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka - są dwujajowi ale nikt poza nami ich nie rozróżnia mimo, że nigdy nie ubieramy ich tak samo
![]() a my w październiku 3 latka po ślubie dopiero i 4 latka ogólnie razem ![]() no to macie już ładny staż
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
To tacy do siebie podobni?? A może masz zdjęcia jakieś??
My dopiero 1 sierpnia mieliśmy 1 rocznicę ślubu, ale staż jest faktycznie dużo większy. |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka - nie wklejam fotek chlopakow na forach :/więc niestety tutaj też nie wkleję:/
mam w swoim profilu pare fotek. Ale to stare sprzed roku. Musze dodać dziś jakieś nowe. Zaraz wyślę Ci zaproszenie
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to czekam na jakies nowe i dzięki za zaproszenie.
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
wkleilam na szybko najnowsze fotki
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Sonerko chłopcy są super. Na tym zdjęciu ze stolikiem to wyglądają jakby siedział jeden przy lustrze
świetnie
|
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
Madzia oglądałam właśnie na spokojnie jeszcze raz zdjęcia Twojego mieszkania. Masz już upatrzone jakieś meble? Na jakie kolory będziesz malować ściany? Trochę Ci zazdroszczę tego wybierania, zastanawiania się, kupowania
To jest fajny etap w życiu, wprowadzać się do własnego mieszkania i powli je urządzać
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenko - no już ktoś mi to właśnie mówił,że tak kjakby przy lustrze jedno dziecko siedziało:|)
![]() fajnie z tym mieszkankiem ile ono ma pokoików ?duże się wydaje!
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
78m2. salon, sypialnia, jadalnia, pokój dziecka, łazienka, wc, kuchnia.
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() marao miałaś fotki wstawić jakieś z urlopu
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tez w miarę slonecznie
![]() Umylam wloski i niedugo pędze kupic sobie jakas bluzeczke ![]() ale jestem napalona hehe;D dawno się nie robilo zakupów:P |
|
|
|
#2474 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Bełchatowie też słońce praży Madzia a jakie elementy z mebli chcesz mieć? Albo inaczej jakie Ci są potrzebne i ile? Z jakich firm oglądasz? Ja mam w salonie meble z voxa i tak średnio jestem z nich zadowolona, bo się bardzo rysują niestety Natomiast w sypialni mam z Wajnerta i jeszcze ani jednej rysy nie ma. Pomimo że mąż wcale nie uważa i upuszcza na nie różne przedmioty. Cytat:
Ja dzisiaj robię mojemu mężowi bitki wołowe. Wyzwanie przede mną wielkie, bo pierwszy raz w życiu tego się podejmuje Dziewczyny wy jak oprawiacie surowe mięso to zakładacie rękawiczki? Bo mój mąż się dzisiaj smiał ze mnie, że mięso w rękawiczkach obrabiam Edytowane przez marao Czas edycji: 2010-08-20 o 10:13 |
||
|
|
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
ja tez w rękawiczkach:P
jakoś nie przepadam za mieskiem i przyprawami pod paznokciami |
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
marao
w rękawiczkach nie oprawiam super fotki!! a czy w podpisie te liczby to Twoje kg? na tyle nie wyglądasz wcale
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
Tak Ollliwka to niestety moje kg, które próbuje zgubić od jakiegoś roku z marnym rezultatem. Jak miło czytać takie słowa od rana
Może tak bardzo nie widać bo staram się to jakoś ubiorem maskować.Aaa i jeszcze zapominiałam dodać, że mój mąż dzisiaj zdaje egzamin na prawko na motor, więc proszę o
Edytowane przez marao Czas edycji: 2010-08-20 o 10:22 |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
marao a ile masz wzrostu? to też ma znaczenie tutaj
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem dosyć wysoka. Mam 174. Dlatego też tych kg aż tak nie widać, ale ja się źle z nimi czuję. Nie lubię, jak mi boczki zwisają albo brzuch odstaje za bardzo. Kiedyś ważyłam 68kg i do tej wagi chciałabym wrócić. Przytyło mi się jak zamieszkałam z mężem. Jak on je, to ja też nie potrafię się powstrzymać. A on może wszystko i w dużych ilościach, a i tak jest chudy. NIESPRAWIEDLIWOŚĆ
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
oj taaak coś o tej niesprawiedliwości wiem, mój małżonek 183 cm i waży 66
ma niedowagę... jest strasznie chudy no a ja przy nim jak krowa się czuje choć wiem, że on chciałby bardzo przytyać a nie może a ja chce schudnąć a mi się nie chce najgorsze jest to, że chude mam tylko palce u rąk a reszta to tak wlasnie w miare proporcjonalnie jest, choć wolałabym chyba mieć mega grube nogi a płaski brzuch np. ![]() najokrutniej mam przed @ i to jakieś dwa tyg. bo mam wtedy apetyt i zachcianki a la ciążowe ostatnio przez tydzień jadłam po 3 brzoskwinie dziennie a normalnie od owoców uciekam
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-08-20 o 10:45 |
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
cześć lula177 jak tam?
Ollliwka chciałabym żeby mnie przed @ rzucało na owoce. Ja mam rzuty na czekoladę i ciastka i wszystko co ma masę kalorii A przed samą @ mam brzuch jak piłka wydęty. Masakra normalnie. |
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostało mi niecałe 10 miesięcy do ślubu więc teraz w żadnym razie nie możemy sobie pozwolić na dziecko;/ ale już za 10 miesięcy się zacznie he
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
A jak stoisz z przygotowaniami. Ja 10 miesięcy przed ślubem bałam się wpady. Dopiero na 4 miesiące przed mi przeszło, bo stwierdziłam, że i tak nie będzie nic widać
My za rok ruszamy ze starankami. Mąż chce pojechać do Chorwacji na wakcje i tam spłodzić dziecko I mamy problem
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to faktycznie macie problem ja powiem szczerze, że też boję sie wpadki teraz no ale nie mam jakichś fiksacji przez to najwyżej byśmy musieli przesunąć ślub na późniejszy termin...chociaż wolałabym, żeby nie było żadnej wpadki bo to nasza wymarzona data![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- aha jeszcze pytałaś o przygtowania więc mamy już wszytsko no oprócz sukni i garnituru hehe znaczy mamy wszystko pozałatwiane, to co wymaga dłuższych terminów już od roku salę, orkiestrę, kamerę i fotografa zamawialiśmy w tamtym roku pod koniec sierpnia a teraz niedługo wybieram się pooglądać suknie i zdecydować czy mój wymarzony fason będzie dla mnie wymarzony
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nigdy wpadki się nie obawiałam a przed ślubem szczerze mówiac nie pomyślałam o tym nawet
![]() marao sęk w tym, że ja mam apetyt przed @ na wszystko dosłownie np. jem twixa i zagryzam ogórkiem albo papryką tyle, że z tymi brzoskwiniami to taka "zachcianka"
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-08-20 o 13:11 |
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Oj nie, to ja mam tylko konkretnie na słodkie
Z jednej strony ciekawe jak smakuje Twix zagryzany ogórkiem Musze spróbować kiedyś
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marao sliczne zdjęcia i pogoda widzę też wam dopisała. z mebli troszkę tego jest, potem wezmę liste to napiszę co konkretnie a szukam w różnych salonach i już nawet nazw nie pamietam Wiem tylko, ze meble z black red white są podobno badziewne.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

Byłam słuchaczką filologicznego studium doktoranckiego.

świetnie 

Natomiast w sypialni mam z Wajnerta i jeszcze ani jednej rysy nie ma. Pomimo że mąż wcale nie uważa i upuszcza na nie różne przedmioty.
ma niedowagę... jest strasznie chudy no a ja przy nim jak krowa się czuje 
Musze spróbować kiedyś