Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 22:56   #2461
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

sorry dziewczuszki ale mnie wywaliło na ponad h z neta ogólnie :|

Tancia, ona już dawno po ślubie więc jej tu nie ma

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:57   #2462
lusmarija
Wtajemniczenie

dobrze ja uciekam spać, bo z tych emocji zapomniałam że ja jutro rano do pracy

dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:59   #2463
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ehhhh Wy moje dyktatorki mody
Ostatnio doradzałam koleżance w wyborze sukni ślubnej "na żywo" a nie w sieci i też była zadowolona z mojej pomocy. Stwierdziła, że powinnam założyć własny salon. Sama bym się trochę bała. Tancia rozkręcimy wspólny biznes To by było spełnienie moich marzeń - pomaganie w doborze kiecek zamiast udręki z dzieciakami w szkole
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 23:00   #2464
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
aaaa i wiem jaki nick ma dziewczyna za którą jestem w pracy
i co? fajnie jest?

Humor mi się zje*** bo przeczytałam artykuł na gazeta.pl jak pedofile się nie czają w necie i jakie teksty lecą i jestem w szoku. To jakaś masakra jest. Okres mam dopiero za tydzień, ale i tak się jakoś wczułam i tak mi szkoda tych dzieci Ale trochę się, dzięki Waszym pięknym sukniom, uśmiałam na koniec i idę spać.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 23:03   #2465
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie chciałam. Tylko mnie nie bij

Chciałabym, żeby moja świadkowa się tak ubrała
http://2.bp.blogspot.com/_S9zJSy9bcs...2_15387980.jpg

A dla Lusi to wybrałam coś takiego:
http://img220.imageshack.us/img220/9292/novmx7lm0.jpg

Mam nadzieję, że się spodoba

A tu jeszcze mam coś dla miłośniczek jeansu:
http://images37.fotosik.pl/105/2025194619e27d3a.jpg

No i jeszcze zapomniałam dodać, że marzę, żeby zobaczyć TŻ w takim stroju:
http://img136.imageshack.us/img136/3420/588714vt5.jpg
Martulka jesteś the best!!! ale się uśmiałam przy tych zdjęciach

Cytat:
Ostatnio doradzałam koleżance w wyborze sukni ślubnej "na żywo" a nie w sieci i też była zadowolona z mojej pomocy. Stwierdziła, że powinnam założyć własny salon. Sama bym się trochę bała. Tancia rozkręcimy wspólny biznes To by było spełnienie moich marzeń - pomaganie w doborze kiecek zamiast udręki z dzieciakami w szkole
szczerze mówiąc to marzy mi sie żeby popracować w takim salonie z sukniami ślubnymi- po dostawie najpierw bym je wszystkie zmierzyła a dopiero potem poszła do pracy je sprzedawać

dobranoc wariatki
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 23:06   #2466
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc to marzy mi sie żeby popracować w takim salonie z sukniami ślubnymi- po dostawie najpierw bym je wszystkie zmierzyła a dopiero potem poszła do pracy je sprzedawać
No tak zupełnie poważnie, to też chciałabym pracować w takim salonie, ale nie wiem jak tam wyglądają zarobki (pewnie nieciekawie, szczególnie jeśli to nie jest salon firmowy). Albo mogłabym zostać konsultantką ślubna lub wedding plannerką, bo nieźle sobie radzę z takimi organizacyjnymi sprawami, no ale w moim mieście ludzie nie mają kasy na korzystanie z takich usług, a w Poznaniu pewnie też już jest wystarczająco dużo takich firm
Stary 2009-11-19, 23:08   #2467
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
No tak zupełnie poważnie, to też chciałabym pracować w takim salonie, ale nie wiem jak tam wyglądają zarobki (pewnie nieciekawie, szczególnie jeśli to nie jest salon firmowy). Albo mogłabym zostać konsultantką ślubna lub wedding plannerką, bo nieźle sobie radzę z takimi organizacyjnymi sprawami, no ale w moim mieście ludzie nie mają kasy na korzystanie z takich usług, a w Poznaniu pewnie też już jest wystarczająco dużo takich firm
ja weedding planerką bym nie mogła być bo organizację własnego wesela sama mogłabym komuś powierzyć gdybym miała na to kasę ale suknie ślubne to fajny temat i taki troszkę bajkowy więc mogłabym sobie tam posiedzieć troszkę
Stary 2009-11-19, 23:15   #2468
Remmi
Rozeznanie

Dziewczyny,
ale się usmiałam jak Was czytałam Może ja sama wybiorę którąś z tych pieknych sukienbędę miała kłopot z głowy

A tak poważnie - z racji tego, że lepiej się czuję, jutro lece do salonu szukać tej jedynej sukni

Niedawno wróciliśmy z tańców, jednak pojechałam mimo, że jeszcze ostro kaszlę. Dziś ćwiczyliśmy cza-czę, fajnie było, humor mi się poprawił i od razu ozdrowiałam (byle gardło przestało mnie boleć)

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
A zrób rozeznanie rynku, może się okazać, że wcale tak dużo firm nie ma np. w Poznaniu, a konkurencyjność w gospodarce jest zalecana
Stary 2009-11-19, 23:19   #2469
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
A zrób rozeznanie rynku, może się okazać, że wcale tak dużo firm nie ma np. w Poznaniu, a konkurencyjność w gospodarce jest zalecana
Nieee, bo ja cykor jestem bałabym się zaryzykować
A poza tym jak się ma taką pracę, to rodzina schodzi na drugi plan, bo trzeba być cały czas pod telefonem, a dla mnie bycie z dziećmi w przyszłości jest najważniejsze.
Stary 2009-11-19, 23:30   #2470
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Nieee, bo ja cykor jestem bałabym się zaryzykować
A poza tym jak się ma taką pracę, to rodzina schodzi na drugi plan, bo trzeba być cały czas pod telefonem, a dla mnie bycie z dziećmi w przyszłości jest najważniejsze.
Taki urok własnej firmy, zwłaszcza w weekendy .. masakra.. wiem coś o tym, jeszcze nie tak dawno mój TŻ woził zespół po weselach, to każdy weekend od kwietnia do października miał zajęty
Stary 2009-11-19, 23:37   #2471
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
ale się usmiałam jak Was czytałam Może ja sama wybiorę którąś z tych pieknych sukienbędę miała kłopot z głowy

A tak poważnie - z racji tego, że lepiej się czuję, jutro lece do salonu szukać tej jedynej sukni

Niedawno wróciliśmy z tańców, jednak pojechałam mimo, że jeszcze ostro kaszlę. Dziś ćwiczyliśmy cza-czę, fajnie było, humor mi się poprawił i od razu ozdrowiałam (byle gardło przestało mnie boleć)

my też tańczyliśmy ostatnio cza-czę

a w ogóle to wychaczyłam moją ukochaną wodę toaletową na all, która już wycofana jest nie wiedziec czemu z produkcji i nie można jej prawie nigdzie dostać, na all jak się pojawi raz na kilka tygodni to następnego dnia już jej nie ma, a tu ktoś przed godziną wystawił aukcję i zapolowałam i kupiłam najlepsze że i wczoraj TŻ kupił dla mnie gdzieś ją bo tak skomlałam że musze mieć zapas ( swojej mam jeszcze z 50ml ) no i będe miała dwie jak 2 lata temu, bo wtedy nie wiedziałam że TŻ mi kupi, i sama wtedy kupiłam i popsułam niespodziankę, ale teraz sama mu powiedziałam że chcę tą wodę na urodzinki jeśli uda mu się gdzieś ją dostać, no i teraz napisałam do Niego żeby szybko kupował, a okazało się ze już ma i zapytałam czy mogę sobie sama kupić żeby mieć zapas i choć niezadowolony że znowu powielam Jego prezent, to się Kochany zgodził i jestem normalnie happy mam zapas kochanego zapachu na 2,5-3 lata TŻcik smutny, bo martwi się że nie będę się już tak cieszyła jak będę miała 2 takie same 100ml buteleczki, ale ja się bardzo cieszę, nieważne że kupiłam sobie sama, ale to ile czasu poświęcił żeby dla mnie dostać tą wodę, no mogłabym Go teraz chwalić i chwalić

Spadam obejrzeć Brzydulę.
DObranoc Girls

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-11-19 o 23:39
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 07:04   #2472
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam milusio

O lol ale piękne suknie tutaj zapodałyście i pomyśleć ze kiedyś była taka moda nie mogę się powstrzymać od śmiechu

Dziś mamy piątek matko jak ten czas gna z tygodnia na tydzień istna paranoja :P

W szkole dali nam obowiązkowy fakultet w piątki od 17 do 21 chyba jakieś żarty ale co zrobić mus to mus najważniejsze żeby teraz do 15.30 w pracy wytrzymać

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 08:24   #2473
caprica6
Wtajemniczenie

Tancia Ty to masz jednak gust
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 09:29   #2474
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Ale szał! Ale szał! Mogę ściągnąć pomysł?? Plissssssssssssssssssss!! !!! Chociaż kurcze..moja mama z chrzestną płaczące na "cudownych rodziców mam"...ja chyba nie mogę tego przegapić Ale "We Are Family"? Boski pomysł
Świetny pomysłAle u mnie to nie przejdzie. Moja mama pewnie by się z tego śmiała i by jej się podobało, ale rodzice TZ ta To są starsi ludzie i chyba by nie wiedzieli co zrobić przy takiej piosence :/ Ale jeszcze pogadam z TZtem co on o tym myśli

Powoli wracam do świata żywych ... pisałam Wam już wcześniej, że jestem chora, ale wczoraj to byłam wręcz nieprzytomna Dostałam @ i głowa mnie bolała tak niemiłosiernie, że nie mogłam jej podnieść z poduszki - zjadłam 3 silne prochy przeciwbólowe i nic nie pomogło :/ Dzisiaj zjadłam jeszcze jeden i trochę mi lepiej ...

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hej wszystkim
wczoraj byli u nas znajomi i sie dowiedzialam ze beda mieli dziecko, masakra ale sie ciesze jak bedzie nasz slub to ich dzidzius bedzie mial 3 miesiace ale powiedzieli ze i tak beda
No ja mam nadzieję, że nasi znajomi też dotrzymają słowa i zjawią się na ślubie - tyle że ja mam już dwie koleżanki w ciąży (będą rodziły jakieś 3-4 miesiące przed naszym ślubem) i bratowa tz (jakies dwa m-ce przed). No i jeszcze mój kuzyn z zoną starają się o dzidziusia....

Ale mam ndzieję, że przyjdą na nasz ślub, bo bardzo mi na tym zależy Już smiejemy się z TZtem, że specjalnie wynajmiemy jakaś opiekunkę dotych wszystkich maluchów
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 09:41   #2475
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
u mnie są jakieś loty z internetem ciągle :| napisałam maila, może odpiszą..
dziś czuję się ciut lepiej, choć zrezygnuję z kawy aby nie paść na zawał przy nadążającej się okazji..
zaczynam sie zastanawiać kiedy ja sobie pośpię jak normalny człowiek..

Stary 2009-11-20, 09:44   #2476
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
taaaaak wino działa na mnie bardzo pozytywnie- wszystkie smuteczki dnia codziennego od razu idą w zapomnienie dlatego też zamiast kwiatów na ślub chcę dostać wino
dziewczyny a same powiedzcie czy starsza część waszej rodziny jakbyście chciały wino zamiast kwiatów nie pomyśli sobie o was jak o jakiś żulach??? bo tak ostatnio już zaczęłam się zastanawiać czy tylko młodym tego nie powiedzieć... kurdę właśnie sobie wyobrażam moich starszych wujków jak czytają zaproszenia o tym winie i coś mi tu nie gra ja jak dostałam takie zaproszenie to się bardzo wczułam i z chęcią dałam winko i jeszcze kilka śmiesznych toastów w necie z tżtem znaleźliśmy to napisaliśmy młodej parze ale wiadomo jak to starsi...

Wiesz co, też się nad tym zastanawiam .. ja też chciałam wino, i chciałam nawet napisać jakiś specjalny wierszyk na zaproszeniach, ale TZ powiedział, że w jego rodzinie to ciotki tego nie zrozumieją... więc chyba tylko znajomym i mojej rodzince powiemy, że nie chcemy kwiatów, a rodzine TZta niech sobie robi co chce ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 09:59   #2477
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Piękne suknie wkleiłyścieMoja ciotka miała taka bufiastą 15 lat temu. No ale moda taka była i nic nie poradzimy. z naszych tez sie kiedyś będą śmiali.

Co do prezentów zamiast kwiatów to nie wiem co my zrobimy. Bo tż chce kwiaty a ja nie wiem co. co do reakcji rodziny to się nie obawiam bo zarówno u mnie jak i tżta chcieli coś zamiast kwiatków (maskotki, kupony lotto).
A co do osób starszych to moja babcia powiedziała, że to super pomysł bo kwiatki zwiędną i nawet się nas pytała co byśmy zamiast kwiatków chcieli. No i jest bardzo za prezencikami dla gości
No a z drugiej strony na zdjęciach grupowych tak łyso bez kwiatków.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 10:01   #2478
mariiasia
Zadomowienie

hej laseczki!
kurczę, nie mogę przeboleć, że mnie ominęła wczoraj taka ciekawa foto-dyskusja! ale za to jak Was teraz nadrobiłam to uśmiałam się do łez

a tak wogóle to muszę Wam coś powiedzieć: STAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!
przyśnilo mi się pierwszy raz moje i tzta wesele!!!!! ale to był koszmar, śniło mi się, że wstałam rano, a mama mi mowi, że dziś ślub, a ja na to, że jak to dziś, że dopiero za rok! a ona na to, że zwolniło się miejsce i że dziś! i że nic nie bylo załatwione, że goście już byli na sali, a ja dopiero dekoracje robiłam, że tż nawet nie wiedział że dziś ślub i że o 18.30 do niego dopiero zadzwoniłam, że mama dzwoniła do teściowej, która ją zjechała że nie zdąży do fryzjera, że nie miałam ani kwaitów, ani sukni, nic..... normalnie dramat..........

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 10:02   #2479
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny witam was w piękny weekendowy poranek właśnie sobie ogoliłam nóżki i jadę do domku i do tżcika ale najpierw śniadanko
Stary 2009-11-20, 10:05   #2480
mariiasia
Zadomowienie

a co do kwiatków, to też się zastanawialiśmy, bo jakby nie było, kwiatki zwiędną i żaden z nich pożytek, a takie winko to by się wypiło w romantyczne wieczorki we dwoje z tym że stare ciotki, przynajmniej niektóre to na pewno by się oburzały i sądzę że mama tżta też zastanawialiśmy się nad kuponami totka, zdrapkami itp, a nóż widelec bysmy coś wygrali

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-20, 10:07   #2481
agator74
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Wiesz co, też się nad tym zastanawiam .. ja też chciałam wino, i chciałam nawet napisać jakiś specjalny wierszyk na zaproszeniach, ale TZ powiedział, że w jego rodzinie to ciotki tego nie zrozumieją... więc chyba tylko znajomym i mojej rodzince powiemy, że nie chcemy kwiatów, a rodzine TZta niech sobie robi co chce ....

w sumie dobry pomysl, my tez myslelismy zamiast kwiatow o kuponie lotka lub misia (upiera sie przy tym tz) dla naszego dzidzi w przyszlosci

dzisiaj sie ladny dzien zapowiada, sloneczko swieci

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 10:07   #2482
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny witam was w piękny weekendowy poranek właśnie sobie ogoliłam nóżki i jadę do domku i do tżcika ale najpierw śniadanko
o jaaaa, ale ci dobrze, a ja kwitnę w pracy do 12, potem do krk do szkoly i chyba zostaję do jutra, a tżcik będzie tęsknił.....

a jak już tancia jesteś, to mam prośbę, bo wiesz, jak już kiedyś wspominałam, mam spory problem z wyborem sukni, pomożesz? bo widzę że ty i martoolka to specjalistki pierwsza klasa!!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-20, 10:13   #2483
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a co do kwiatków, to też się zastanawialiśmy, bo jakby nie było, kwiatki zwiędną i żaden z nich pożytek, a takie winko to by się wypiło w romantyczne wieczorki we dwoje z tym że stare ciotki, przynajmniej niektóre to na pewno by się oburzały i sądzę że mama tżta też zastanawialiśmy się nad kuponami totka, zdrapkami itp, a nóż widelec bysmy coś wygrali
ja to wczoraj nad tym myślałam i chyba na zaproszeniach nie będziemy drukować żadnych wierszyków ale młodszej części rodziny, znajomym i takim spoko luzakom powiemy że chcemy winko zamiast kwiatków a reszta niech sobie żyje spokojnie i przyniesie kwiatuszki- parę bukietów nie zaszkodzi dostać na własnym weselu
Cytat:
a jak już tancia jesteś, to mam prośbę, bo wiesz, jak już kiedyś wspominałam, mam spory problem z wyborem sukni, pomożesz? bo widzę że ty i martoolka to specjalistki pierwsza klasa!!!
kochana dzisiaj niestety mam już weekend ale mam tu godną zastępczynię- Martulkę- ona ci na pewno znajdzie coś odpowiedniego
Stary 2009-11-20, 10:15   #2484
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
a ja nie mam weekendu
dziś kwitnę w pracy do 18..
jutro szkoła w tym 12h zajęć, w niedzielę kolejne 12h ale tym razem z 5h przerwą.. (jak dla mnie

Stary 2009-11-20, 10:22   #2485
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
ja to wczoraj nad tym myślałam i chyba na zaproszeniach nie będziemy drukować żadnych wierszyków ale młodszej części rodziny, znajomym i takim spoko luzakom powiemy że chcemy winko zamiast kwiatków a reszta niech sobie żyje spokojnie i przyniesie kwiatuszki- parę bukietów nie zaszkodzi dostać na własnym weselu

kochana dzisiaj niestety mam już weekend ale mam tu godną zastępczynię- Martulkę- ona ci na pewno znajdzie coś odpowiedniego
my ogólnie musimy sie dobrze zastanowić też, czy wolimy kasę czy prezenty wiadomo, kaska się bardziej przyda, ale jakieś pamiątki też fajno dostać, poza tym nie chciałabym nikogo z proszonych gości urazić.

Ty i martoolka mogłybyście dawać lekcje Przemko z brzyduli

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
a ja nie mam weekendu
dziś kwitnę w pracy do 18..
jutro szkoła w tym 12h zajęć, w niedzielę kolejne 12h ale tym razem z 5h przerwą.. (jak dla mnie
ojojo, to widzę że cię czeka taki weekend jak mnie, zero rewelacji. chociaż dla urozmaicenia jutro z tżcikiem się wybieramy do kina na 2012, podobno lipa, ale tż się strasznie napalił na ten film

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-20, 10:25   #2486
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

ojojo, to widzę że cię czeka taki weekend jak mnie, zero rewelacji. chociaż dla urozmaicenia jutro z tżcikiem się wybieramy do kina na 2012, podobno lipa, ale tż się strasznie napalił na ten film
ja byłam na tym filmie, efekty efektami ale film można przewidzieć..

Stary 2009-11-20, 10:30   #2487
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
ja byłam na tym filmie, efekty efektami ale film można przewidzieć..
czyli ja się będę nudzić a tż będzie podniecał, aż nie wyjdzie z kina i nie powie że średnio bardzo mu się podobało

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-20, 10:30   #2488
Aaś
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No dobra możesz, ale musisz mi zapłacić za prawa autorskie do pomysłu. Tylko przypadkiem nie wpłacaj tego na konto ZAIKSU
Ok Tylko czy mnie będzie na to stać?

Kurczę. W pierwszym momencie myslałam że się pomyliłam i weszłam na wątek o najbrzydszych sukniach

A w ogóle to mogę być teraz Waszym guru na temat kalendarzyka Zostałam wczoraj spacyfikowana na naukach Ale przynajmniej babka nie była jakaś mega nawiedzona i pozostawiła decyzję każdej parze bez umoralniania że tylko npr jest jedyny właściwy
Ale i tak najlepszy tż. Po 5 min: "ty też masz już dość?"

A. I założyłam mu na palec mój pierścionek coby posiedział w nim tę godzinę. Już teraz wiem co miała Chili na myśli pisząc o paróweczkach z palców
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 10:32   #2489
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A. I założyłam mu na palec mój pierścionek coby posiedział w nim tę godzinę. Już teraz wiem co miała Chili na myśli pisząc o paróweczkach z palców
czemu twój tż musiał przez godzinę nosić pierścionek?
Stary 2009-11-20, 10:35   #2490
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
rudzian z Ciebie ale jak ja kupię to masz pisać, że jest ładna bo mi przykro będzie
będę kłamać jak z nut

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

widze, ze jestes tego nieswiadoma, ale w krajach arabskich $ w paszporcie czesto moze zdzialac cuda z reszta jak sie nie spodoba pokoj to zawsze mozna isc do rezydenta czy tez prosto do recepcji i walczyc o lepszy - z tego co wiem zazwyczaj nie robia problemow. co do czarterow to pisalam o krajach arabskich... w najwiekszych polskich biurach najczesciej lata sie TravelService, AMC, AirBerlin, AirCairo, Lotus, Aurela itp. zadna z tych linii nie jest polska... polskie linie to rzadkosc
z reszta w rozpisce takiej Itaki tez jakos nie widac zbyt wielu polskich linii http://www.itaka.pl/linie_lotnicze/index.php ja widze tylko dwie... na taka ilosc to niewiele
a ja widzę, że jesteś świadoma tylko tego jak jest w krajach arabskich.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Fajnie byłoby się kiedyś spotkać w realu i zrobić sobie seans oglądania ślubnych filmów
jak kupimy z tżcikiem mieszkanko to zapraszam
Cytat:
własnie o tym samym sobie pomyślałam- że za 10 lat pewnie wszyscy będą ryczeli ze śmiechu na widok mojej pięknej Kate, Lorny Samoy i tak dalej- jakie to smutne:cry :
nieeeee

Dziewczyny, mierzyliśmy wczoraj te obrączki http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,2149 i one sie tż bardziej podobają a mi te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1882 więc będziemy debatować, mamy na to miesiąc wlasnie tego się obawiałam Ale tż powiedział, ze możemyu wziąć te co mi sie bardziej podobająNo, ale zobaczymy
Poza tym mierzyliśmy też w Kruku - strasznie cienkie te obrączki tam mają, malo złota to i ceny niższe, ale takie liche te obrączki tam były. Bylismy też w Yes, ale nawet nic nie zmierzyliśmy i byliśmy w Łodzińskich, tam sa obrączki firmy Breuning i tez kicha. Kiedyś byliśmy w Red Ruubin i mi się nie podobało, więc Apart ma wg nas najlepsze obrączki, nie da sie ukryć tez, że najdroższe, ale widac różnicę w jakości (ilośc zlota, wykonanie, wzory) między Apartem a pozostałymi, więc wiem za co płacę, wiadomo, że za marke też, ale to akurat nie problem, bo bija konkurencję na łeb.

Wczoraj był fajny dzień Aha i mama wzięła ciasta do degustacji i przec chwilą próbowałam i trzy rodzaje mi baaaaaardzo smakowały, także juz chyba wiem gdzie zamówię

Zapraszam do mojego suwaczka6 miesięcy i 30 dni

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-11-20 o 10:39
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości