|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
sorry dziewczuszki ale mnie wywaliło na ponad h z neta ogólnie :|
Tancia, ona już dawno po ślubie więc jej tu nie ma
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze ja uciekam spać, bo z tych emocji zapomniałam że ja jutro rano do pracy
![]() dobranoc
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio doradzałam koleżance w wyborze sukni ślubnej "na żywo" a nie w sieci i też była zadowolona z mojej pomocy. Stwierdziła, że powinnam założyć własny salon. Sama bym się trochę bała. Tancia rozkręcimy wspólny biznes
To by było spełnienie moich marzeń - pomaganie w doborze kiecek zamiast udręki z dzieciakami w szkole |
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Humor mi się zje*** bo przeczytałam artykuł na gazeta.pl jak pedofile się nie czają w necie i jakie teksty lecą i jestem w szoku. To jakaś masakra jest. Okres mam dopiero za tydzień, ale i tak się jakoś wczułam i tak mi szkoda tych dzieci Ale trochę się, dzięki Waszym pięknym sukniom, uśmiałam na koniec i idę spać.
|
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobranoc wariatki
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale suknie ślubne to fajny temat i taki troszkę bajkowy więc mogłabym sobie tam posiedzieć troszkę
|
|
#2468 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
ale się usmiałam jak Was czytałam ![]() A tak poważnie - z racji tego, że lepiej się czuję, jutro lece do salonu szukać tej jedynej sukni Niedawno wróciliśmy z tańców, jednak pojechałam mimo, że jeszcze ostro kaszlę. Dziś ćwiczyliśmy cza-czę, fajnie było, humor mi się poprawił i od razu ozdrowiałam (byle gardło przestało mnie boleć )---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bałabym się zaryzykować ![]() A poza tym jak się ma taką pracę, to rodzina schodzi na drugi plan, bo trzeba być cały czas pod telefonem, a dla mnie bycie z dziećmi w przyszłości jest najważniejsze. |
|
|
|
|
#2470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my też tańczyliśmy ostatnio cza-czę ![]() a w ogóle to wychaczyłam moją ukochaną wodę toaletową na all, która już wycofana jest nie wiedziec czemu z produkcji i nie można jej prawie nigdzie dostać, na all jak się pojawi raz na kilka tygodni to następnego dnia już jej nie ma, a tu ktoś przed godziną wystawił aukcję i zapolowałam i kupiłam jak 2 lata temu, bo wtedy nie wiedziałam że TŻ mi kupi, i sama wtedy kupiłam i popsułam niespodziankę, ale teraz sama mu powiedziałam że chcę tą wodę na urodzinki jeśli uda mu się gdzieś ją dostać, no i teraz napisałam do Niego żeby szybko kupował, a okazało się ze już ma i zapytałam czy mogę sobie sama kupić żeby mieć zapas i choć niezadowolony że znowu powielam Jego prezent, to się Kochany zgodził i jestem normalnie happy mam zapas kochanego zapachu na 2,5-3 lata![]() Spadam obejrzeć Brzydulę. DObranoc Girls Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-11-19 o 23:39 |
|
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam milusio
![]() O lol ale piękne suknie tutaj zapodałyście Dziś mamy piątek matko jak ten czas gna z tygodnia na tydzień istna paranoja :PW szkole dali nam obowiązkowy fakultet w piątki od 17 do 21 najważniejsze żeby teraz do 15.30 w pracy wytrzymać ![]()
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancia Ty to masz jednak gust
|
|
|
|
#2474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mnie to nie przejdzie. Moja mama pewnie by się z tego śmiała i by jej się podobało, ale rodzice TZ ta Powoli wracam do świata żywych ... pisałam Wam już wcześniej, że jestem chora, ale wczoraj to byłam wręcz nieprzytomna ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Ale mam ndzieję, że przyjdą na nasz ślub, bo bardzo mi na tym zależy Już smiejemy się z TZtem, że specjalnie wynajmiemy jakaś opiekunkę dotych wszystkich maluchów
|
||
|
|
|
#2475 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
u mnie są jakieś loty z internetem ciągle :| napisałam maila, może odpiszą.. dziś czuję się ciut lepiej, choć zrezygnuję z kawy aby nie paść na zawał przy nadążającej się okazji.. zaczynam sie zastanawiać kiedy ja sobie pośpię jak normalny człowiek..
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, też się nad tym zastanawiam .. ja też chciałam wino, i chciałam nawet napisać jakiś specjalny wierszyk na zaproszeniach, ale TZ powiedział, że w jego rodzinie to ciotki tego nie zrozumieją... więc chyba tylko znajomym i mojej rodzince powiemy, że nie chcemy kwiatów, a rodzine TZta niech sobie robi co chce .... |
|
|
|
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Piękne suknie wkleiłyście Co do prezentów zamiast kwiatów to nie wiem co my zrobimy. Bo tż chce kwiaty a ja nie wiem co. co do reakcji rodziny to się nie obawiam bo zarówno u mnie jak i tżta chcieli coś zamiast kwiatków (maskotki, kupony lotto). A co do osób starszych to moja babcia powiedziała, że to super pomysł bo kwiatki zwiędną i nawet się nas pytała co byśmy zamiast kwiatków chcieli. No i jest bardzo za prezencikami dla gości No a z drugiej strony na zdjęciach grupowych tak łyso bez kwiatków.
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki!
kurczę, nie mogę przeboleć, że mnie ominęła wczoraj taka ciekawa foto-dyskusja! a tak wogóle to muszę Wam coś powiedzieć: STAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!! przyśnilo mi się pierwszy raz moje i tzta wesele!!!!! ale to był koszmar, śniło mi się, że wstałam rano, a mama mi mowi, że dziś ślub, a ja na to, że jak to dziś, że dopiero za rok! a ona na to, że zwolniło się miejsce i że dziś! i że nic nie bylo załatwione, że goście już byli na sali, a ja dopiero dekoracje robiłam, że tż nawet nie wiedział że dziś ślub i że o 18.30 do niego dopiero zadzwoniłam, że mama dzwoniła do teściowej, która ją zjechała że nie zdąży do fryzjera, że nie miałam ani kwaitów, ani sukni, nic..... normalnie dramat..........
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny witam was w piękny weekendowy poranek
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
a co do kwiatków, to też się zastanawialiśmy, bo jakby nie było, kwiatki zwiędną i żaden z nich pożytek, a takie winko to by się wypiło w romantyczne wieczorki we dwoje
z tym że stare ciotki, przynajmniej niektóre to na pewno by się oburzały i sądzę że mama tżta też zastanawialiśmy się nad kuponami totka, zdrapkami itp, a nóż widelec bysmy coś wygrali
|
|
#2481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie dobry pomysl, my tez myslelismy zamiast kwiatow o kuponie lotka lub misia (upiera sie przy tym tz) dla naszego dzidzi w przyszlosci dzisiaj sie ladny dzien zapowiada, sloneczko swieci
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak już tancia jesteś, to mam prośbę, bo wiesz, jak już kiedyś wspominałam, mam spory problem z wyborem sukni, pomożesz? bo widzę że ty i martoolka to specjalistki pierwsza klasa!!!
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2484 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
dziś kwitnę w pracy do 18.. jutro szkoła w tym 12h zajęć, w niedzielę kolejne 12h ale tym razem z 5h przerwą.. (jak dla mnie
|
|
|
#2485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiadomo, kaska się bardziej przyda, ale jakieś pamiątki też fajno dostać, poza tym nie chciałabym nikogo z proszonych gości urazić.Ty i martoolka mogłybyście dawać lekcje Przemko z brzyduli ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#2486 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Tylko czy mnie będzie na to stać?![]() Kurczę. W pierwszym momencie myslałam że się pomyliłam i weszłam na wątek o najbrzydszych sukniach ![]() A w ogóle to mogę być teraz Waszym guru na temat kalendarzyka Zostałam wczoraj spacyfikowana na naukach Ale przynajmniej babka nie była jakaś mega nawiedzona i pozostawiła decyzję każdej parze bez umoralniania że tylko npr jest jedyny właściwy![]() Ale i tak najlepszy tż. Po 5 min: "ty też masz już dość?" A. I założyłam mu na palec mój pierścionek coby posiedział w nim tę godzinę. Już teraz wiem co miała Chili na myśli pisząc o paróweczkach z palców |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu twój tż musiał przez godzinę nosić pierścionek?
|
|
#2490 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, mierzyliśmy wczoraj te obrączki http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,2149 i one sie tż bardziej podobają a mi te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1882 więc będziemy debatować, mamy na to miesiąc wlasnie tego się obawiałam Ale tż powiedział, ze możemyu wziąć te co mi sie bardziej podobają No, ale zobaczymy![]() Poza tym mierzyliśmy też w Kruku - strasznie cienkie te obrączki tam mają, malo złota to i ceny niższe, ale takie liche te obrączki tam były. Bylismy też w Yes, ale nawet nic nie zmierzyliśmy i byliśmy w Łodzińskich, tam sa obrączki firmy Breuning i tez kicha. Kiedyś byliśmy w Red Ruubin i mi się nie podobało, więc Apart ma wg nas najlepsze obrączki, nie da sie ukryć tez, że najdroższe, ale widac różnicę w jakości (ilośc zlota, wykonanie, wzory) między Apartem a pozostałymi, więc wiem za co płacę, wiadomo, że za marke też, ale to akurat nie problem, bo bija konkurencję na łeb. Wczoraj był fajny dzień Aha i mama wzięła ciasta do degustacji i przec chwilą próbowałam i trzy rodzaje mi baaaaaardzo smakowały, także juz chyba wiem gdzie zamówię![]() Zapraszam do mojego suwaczka ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-20 o 10:39 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

To by było spełnienie moich marzeń - pomaganie w doborze kiecek zamiast udręki z dzieciakami w szkole 
Ale trochę się, dzięki Waszym pięknym sukniom, uśmiałam na koniec i idę spać.

jak 2 lata temu, bo wtedy nie wiedziałam że TŻ mi kupi, i sama wtedy kupiłam i popsułam niespodziankę, ale teraz sama mu powiedziałam że chcę tą wodę na urodzinki jeśli uda mu się gdzieś ją dostać, no i teraz napisałam do Niego żeby szybko kupował, a okazało się ze już ma i zapytałam czy mogę sobie sama kupić żeby mieć zapas i choć niezadowolony że znowu powielam Jego prezent, to się Kochany zgodził i jestem normalnie happy 

Ale u mnie to nie przejdzie. Moja mama pewnie by się z tego śmiała i by jej się podobało, ale rodzice TZ ta
bo tak ostatnio już zaczęłam się zastanawiać czy tylko młodym tego nie powiedzieć... kurdę właśnie sobie wyobrażam moich starszych wujków jak czytają zaproszenia o tym winie i coś mi tu nie gra

czemu twój tż musiał przez godzinę nosić pierścionek?