|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
napisałam Wam długiego posta i mi wcięło
![]() Justyś gratulacje Michel:super że się jak na razie wszystko ukłąda ok, ![]() Ania, brzuszek ![]() Qdlatek, współczuję,tak jak dziewczyny mówią,porozmawiajcie i ustalcie sobie wspólnie Beatrice, ja też jeszcze żadnej suknie nie przymierzałam, jedynie w internecie sobie pooglądałam
#2462 |
Zakorzenienie
|
Justyś to super
![]() Tyle, że teraz będziesz miała mniej czasu dla nas ![]()
#2463 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mehja wracając do tego kamerzysty to oczywiście wierze Ci co napisałas z panem kowalskim.Tylko poprostu chodziło mi o to,że kazdy ma inną opinie i w sumie to juz sama nie wiem ![]() ![]() Qdlatek naprawde bardzo mi przykro,że zmarł dziadek twojego TŻeta.Myśle,że dziewczyny mają rację powinnaś porozmawiać z jego rodzicami i powinniście w takiej sytuacji postanowić współnie czy wesele sie odbędzie.To jest jedyne wyjście z tej sytuacji.Nie martw sie głowa do góry wszystko będzie dobrze!!! ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ah jeszcze zapomniałam dodać,że niektóre z was kobietki zaprosiłam na nk do znajomych chyba azakowana,justyś,ania i jeszcze chyba jakąs ![]() Justyś ja też byłam przed świętami za suknią w kielcach i ceny są masakryczne.Mieszkam we Wrocławiu i suknie są bardzo drogie dlatego pojechałam do Kielc,bo pomyslałam sobie,że napewno suknie będą tańsze a tu na to samo wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Agusia ja już zaakceptowałam
![]()
#2465 |
Wtajemniczenie
|
Agusia wysłałam Ci zaproszenie na nk, jeżeli to jesteś Ty
![]()
#2466 |
Zakorzenienie
|
Justys gratulacje
![]() Agusia zaraz zaakceptuje. nie mialam pojecia kto mnie zaprosil i mialam do Agi pisac bo ja mialas w znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Justys to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje wam wszystkim za otuche..bardzo oboje przezywamy to co sie stalo...jednak decyzja juz zapadła. Mam bardzo rozsadnego tescia. Tez uwaza ze to dziadek. a slub za ponad 7 miesiecy...ale powiedzial ze dziadek bylby napewno szczesliwy gdybysmy nie odkladali nic przez niego.
Tylko siostra tz sie czepia ze zle robimy.... niewiem juz sama. @ nie mam 2 miesiace juz...kurcze... i jakos z moimi nastrojami nie najlepiej..i samopoczuciem...
#2470 |
Zakorzenienie
|
A byłaś z tym u lekarza? Luteine przepisują w takich przypadkach - jeśli oczywiście nie jesteś w ciąży.
#2471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem juz mialam niedawno taka syt. dala mi luteine bralam ja cale 14 dni a po 7 juz powinien byc @... no dostalam wtedy ale tak jakos krotko mialam. w nast mies znów strasznie....a od listopada nic.... a jakos sie strasznie czuje senna...taka zmeczona...niewiem.. musze chyba znow isc chociaz luteine mam..ale niewiem czy to dobry pomysl brac bez konsultacji..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Luteina Ci nie zaszkodzi ale dobrze by było skonsultować z lekarzem.
I zrób sobie badania hormonalne jeżeli sie to powtarza któryś raz. To może być oznaka tego schorzenia, które ja mam ale oczywiście nie musi ![]()
#2473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaraz zaakceptuje. Justys super z tym stażem!!!! ![]()
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
No wiec staz jest w Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej na Zeromskiego, dokładnie w budynku internatu koło Norwida. Staz trwa min.3 m-ce,a ile Ci dadza zalezy od urzedu Pracy. A stanowisko moje to pracownik adm.
Gusiak jestem pod wrazeniem Twojego wygladu na sylwestrze, na spotkaniu tak skromnie wygladałas ![]() Agusia ceny jak ceny, ja chciałabym juz wybrac ta moja suknie, a potem bede martwic sie o cene. Mam nadzieje, ze ten wyjazd cos zaowocuje, no i ze pogoda dopisze, bo łazic po salonach w taka pogode jak u nas była w południe to masakra, mróz i padajacy snieg no i zimno, brr.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
A fryzurke tu na Sliskiej miałas robiona? pewnie pisałas gdzie, ale ja nie pamietam juz:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
A macie do niej jakieś namiary to byśmy dopisały do listy bo naprawdę ładną Ci tą fryzurkę zrobiła
![]()
#2479 |
Zakorzenienie
|
No własnie, taka nawet typowo slubna.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo - salon fryzjerski Joanna ul. Śliska tel. 504 020 868
a w ogóle to chyba takie loczki podpięte na bok chyba modne są, bo sporo dziewczyn tak było uczesanych
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-01-06 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Przed świętami mówili w Tv o takich fryzurach. Wracają do łask wszelkiego rodzaju loczki i tapiry - lata 80 zarówno w modzie jak i makijażu i fryzurach
![]() Aniu jak sie pojawisz to wpisz proszę ten adres na I stronę ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2010-01-06 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Łoj, bede miała problem by wybrac fryzjera.... Wogole tak myslałam, ze probna bym zrobiła sobie na slub mojej kolezanki w lipcu, ale wydaje mi sie ze za poźno, bo poźniej bede miała m-c do slubu i gdyb cos z nia było nie tak, to gdzie ja znajde dobrego fryzjera w m-c?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
Justys gratuluję stażu!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Ja próbną fryzurę robiłam w marcu czyli 3 miesiące przed ślubem. Tak na wszelki wypadek i w tym samym dniu makijaż. A tydzień przed ślubem i tak zmieniłam koncepcje bo miałam właśnie mieć taką fryzurę jak Gusiak ale się okazało, że moje włosy są niepodatne na kręcenie i za ciężkie. Po dwóch godzinach miałam je prawie proste.
#2485 |
Zakorzenienie
|
zrobione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
Potwierdzam.
#2487 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki.
Od początku roku już trzy osoby związane z naszą uczelnią umarły. Ponoć jest takie przysłowie "nie każdy starzec przeżyje marzec". Na ślubie mojego kolegi, jego matka była w żałobie po swojej matce. A innym razem kuzyn - pan młody był w żałobie po ojcu. Uważam, że najzdrowiej jest zadać sobie pytanie "czy ONI chcieliby, by z ich powodu przesuwać tak ważne wydarzenie jak ślub?" Podejrzewam, że w znakomitej większości przypadków jednak dziadkowie, a nawet rodzice, gdyby przewidzieli swoją śmierć, to pobłogosławiliby młodym, żeby pobierali się zgodnie z zamierzaniami. Bo czymże jest żałoba, jak nie zewnętrznym symbolem pamięci i smutku. Czy to oznacza, że jak człowiek przestanie się ubierać na czarno i zacznie tańczyć, to tęsknota za zmarła osobą sama odejdzie? Ja cały czas przed ślubem miałam świadomość, że babcia może mi umrzeć w każdej chwili. Szczęśliwie mam ją do dziś, ale wiem, że nie przekładałabym niczego i moi rodzice też by nie chcieli. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Qdlatek, nie przejmuj się tym, co ludzie powiedzą - nawet siostra. Ważne jest, co Ty uważasz i Twój narzeczony.
#2488 |
Zadomowienie
|
Kurde co ja miałam napisać...
Primo ![]() Secondo ![]() ![]() Na tym moja znajomość sie kończy ![]() Dobry pomysł ze zrobieniem tej próbnej fryzury na jakąś impreze, ja bede miec w czerwcu wesele to moze sie skusze... No i moze Emir rzeczywiście ma racje z tą sztywnościa przed weselem. Ja tez pewnie chodziłabym na palcach... |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, ze to jest smutne, ale z drugiej strony nic nie poradzimy..... Przykro mi. Justys gratulacje! Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-06 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
Justys gratulacje, super ze Cie przyjeli, może uda sie zostac na dłuzej niz 3 miesiace
![]() Qdlatek bardzo mi przykro z powodu tego co sie stało. Hm... szkoda ze nie moge zobaczyc fryzury Gusiak, nk nie chce sie odpalic ![]() Ja wczoraj spedziłam cały dzien na oladaniu w necie sukien i spodobały mi sie tylko dwie, ktore pewnie nie na moja figure sa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.