2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 17:51   #2461
Remmi
Rozeznanie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Hello

Ale dziś fajowa pogoda Touran już gotowy do jazdy, ale powiedziałam TŻ-owi, że do końca zimy jeżdżę terenówką . Dziś pod uczelnią nie było gdzie zaparkować normalnie, to wjechałam w zaspę jeszcze na drodze śmiało jechałam i wszystkich zostawiałam w tyle hehe no teraz odkrywam uroki Mercedesika, już nawet nie przeszkadza mi kiepskie ogrzewanie na nogi

Woda sodowa - generalnie wolałabym żywego kwiatka we włosach i możliwe, że tez będę miała wpięty żywy kwiatek we włoskach.
W każdym razie z tego co wstawiłaś, to chyba najbardziej podoba mi się ten pierwszy tuż za Twoją suknią, może jeszcze w drugim poście podajże 3-cie zdjęcie od tyłu.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A ja dziś byłam na kursie na prawko Póki co jestem zadowolona A teraz siedzę u tżta i czekam aż wróci ze szkoły :nudy: ... mógłby już być...
O i jak się jeździło po takim śniegu?

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
a mam pytanko ile bedziecie miec cieplych posilkow 2 czy 3 bo ja sie wlasnie zastanawiam a jakie macie desery do wyboru?
U nas chyba będą 4 dania ciepłe. A jeśli chodzi o deser to nie wiemy jeszcze jakie będzie w ogóle. W lutym-marcu będziemy ustalać menu.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
byliśmy dzisiaj z TŻtem mierzyć obrączki.. tak kiedyś chciałam mieć zwykłe klasyczne, ale mi się tak średnio podobały a obrączki są na całe zycie.. najprawdopodobniej zdecydujemy się na takie. ja dodatkowo będę miała diamencik

bylismy też w biurze parafialnym sprawdzić czy jesteśmy zapisani w kalendarz i była strasznie niemiła pani.. bylismy też w jednej kwaciarni, która chciał TŻ, ale raczej jej nie weźmiemy i namówiłam TZta na inną
Obrączki fajne, nawet mi się podobają Ja też wpierw tylko klasyczne, a jednak będziemy mieli paseczek pośrodku z białego złota

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-01-09 o 17:53
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:55   #2462
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Hello

Obrączki fajne, nawet mi się podobają Ja też wpierw tylko klasyczne, a jednak będziemy mieli paseczek pośrodku z białego złota

są też takie same obrączki, tylko że w środku jest żółte złoto, a na końcówkach białe, ale pani powiedziała że jeżeli lubię nosić srebro to lepiej wziąc z przewagą białego złota.. myslałam że diamenciki są o wiele droższe, a kosztują ok. 200 zł
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:59   #2463
madmuazelle
BAN stały

Aaś,dzięki.Ten avek idealnie do mnie pasuje.

Co do woalek,no fajne ale ciężko mi coś wybrać z tych wklejonych.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Oglądneliśmy sobie film Max Payne,ale jak dla mnie niezbyt ciekawy,w pewnym momencie mi się usneło.

Matko,wy już wiecie ile dań itp a my nic,no prawie nic oprócz tego że chcemy 5 rodzai mięs. I napewno ma być rosół.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-09 o 18:01
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:05   #2464
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
są też takie same obrączki, tylko że w środku jest żółte złoto, a na końcówkach białe, ale pani powiedziała że jeżeli lubię nosić srebro to lepiej wziąc z przewagą białego złota.. myslałam że diamenciki są o wiele droższe, a kosztują ok. 200 zł
To fajnie trafiłaś z diamencikiem.

A pamiętam jeszcze nie tak dawno byłam na anty białego złota w obrączce, ale TŻ-owi się podobały takie, więc od niechcenia przymierzyłam i wtedy zaiskrzyło wzieliśmy obrączki soczewkowe 4,5 mm szerokości z paseczkiem z białego złota. Do końca stycznia odbierzemy nasze obrączki to Wam pokażę Już nie mogę się doczekać .
Stary 2010-01-09, 18:07   #2465
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
To fajnie trafiłaś z diamencikiem.

A pamiętam jeszcze nie tak dawno byłam na anty białego złota w obrączce, ale TŻ-owi się podobały takie, więc od niechcenia przymierzyłam i wtedy zaiskrzyło wzieliśmy obrączki soczewkowe 4,5 mm szerokości z paseczkiem z białego złota. Do końca stycznia odbierzemy nasze obrączki to Wam pokażę Już nie mogę się doczekać .

my chcielismy na poczatku 5mm, bo mamy długie paluchy, ale w końcu chyba wybierzemy 6mm, bo TŻ stwierdził że 5mm wyglądają ubogo
Stary 2010-01-09, 18:08   #2466
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Matko,wy już wiecie ile dań itp a my nic,no prawie nic oprócz tego że chcemy 5 rodzai mięs. I napewno ma być rosół.
Rosół u mnie też obowiązkowo I też pewnie będzie z 5 rodzajów mięs... 100 sztuk na 40 osób A samych ciepłych posiłków chyba 4 będą...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:08   #2467
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Aaś,dzięki.Ten avek idealnie do mnie pasuje.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Oglądneliśmy sobie film Max Payne,ale jak dla mnie niezbyt ciekawy,w pewnym momencie mi się usneło.

u nas jak sie podpisywalo umowe to wlascicielka restauracji dawala cale menu ale szczegoly jakie dania i ile to dopiero przed samym weselem
u mnie rowniez rosolek nie moze byc nic innego oczywiscie

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2010-01-09 o 18:10
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:14   #2468
can't be perfect
Wtajemniczenie

my też dostalismy menu.. u nas jest 5 porcji mięsa na osobę.. jesli chodzi o ciepłe posiłki to z tego co widziałam w rozpisce to są 3 bodajże, ale na tej sali jest tak, że po obiedzie obsługa mięso kłądzie do podgrzewacza i na kazym stole stoi takie naczynie, więc jak ktoś ma ochotę zjeść coś ciepłego to w każdej chwili może to zrobić
Stary 2010-01-09, 18:22   #2469
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
nie ma sprawy, sama mam problem, bo chce mieć bukiet z kalii a nie podobaja mi sie we wlosach jak wyglada, wg mnie jak uszy shreka.... więc Cię rozumiem doskonale. nie wiem co ja zrobię, muszę mieć dlugi bukiet...
Wrzucam ci kilka bukietow. Jak szukasz dlugiego bukietu, to wydaje mi sie, ze ostatni moglby byc fajny jakbys go zmodyfikowala kolorystycznie do swoich potrzeb i uzywa moze troche innych kwiatow

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
hmmm najbardziej jeśli już miałabym się na któryś zdecydować to wybrałabym ten co i Twoim faworytem jest, ale jednak dużo bardziej podobają mi się żywe kwiaty, i sama chciałabym takiego kwiatuszka mieć we włosach. A Ty chcesz koniecznie sztuczny?
Niestety do woalki tylko taka opcja wchodzi w gre
Cytat:
już wysłałam ja to nie mam swojego suwaczka ale patrzę na inne majówki i dodaję sobie dni
Ja caly czas na Danaeee suwaczek spogladam, dzis to juz mnie w ogole przestraszyl: 126 dni, albo jak niektorzy wola 18 tygodni!

Cytat:

A moze obilo ci sie gdzies o oczy cos ciekawszego?Bo ja to juz nie wiem...pewnie powinnam ten pierwszy po prostu zamowic i juz nie wydziwiac. Ale co bedzie jak sie wam nie bede podobac w dniu slubu?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:23   #2470
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
my też dostalismy menu.. u nas jest 5 porcji mięsa na osobę.. jesli chodzi o ciepłe posiłki to z tego co widziałam w rozpisce to są 3 bodajże, ale na tej sali jest tak, że po obiedzie obsługa mięso kłądzie do podgrzewacza i na kazym stole stoi takie naczynie, więc jak ktoś ma ochotę zjeść coś ciepłego to w każdej chwili może to zrobić
o to fajny pomysl z tymi podgrzewaczami u nas o ile pamietam bo bylam juz tam na weselu to sa wszystkie dania o kazdej porze no i oczywiscie zimna plyta caly czas ale zeby mieska caly czas lezaly to nie a szkoda chociaz wiadomo, ze Panstwo Mlodzi to zawsze najmniej jedza dopiero po weselu nadrabiaja
Stary 2010-01-09, 18:27   #2471
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wrzucam ci kilka bukietow. Jak szukasz dlugiego bukietu, to wydaje mi sie, ze ostatni moglby byc fajny jakbys go zmodyfikowala kolorystycznie do swoich potrzeb i uzywa moze troche innych kwiatow

Niestety do woalki tylko taka opcja wchodzi w gre
Ja caly czas na Danaeee suwaczek spogladam, dzis to juz mnie w ogole przestraszyl: 126 dni, albo jak niektorzy wola 18 tygodni!

A moze obilo ci sie gdzies o oczy cos ciekawszego?Bo ja to juz nie wiem...pewnie powinnam ten pierwszy po prostu zamowic i juz nie wydziwiac. Ale co bedzie jak sie wam nie bede podobac w dniu slubu?
helo czekalam wlasnie jak sie pojawisz bo mam pytanko pamietasz jak mi podawalas bukiety z bordowych róż? no i juz bylam zdecydowana na ten od Ciebie ale znalazlam jeszcze taki i jestem ciekawa co sadzisz?
Stary 2010-01-09, 18:28   #2472
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

ja też patrzę na suwaczek Danaeee ślubuję 6 dni po niej

Cytat:
o to fajny pomysl z tymi podgrzewaczami u nas o ile pamietam bo bylam juz tam na weselu to sa wszystkie dania o kazdej porze no i oczywiscie zimna plyta caly czas ale zeby mieska caly czas lezaly to nie a szkoda chociaz wiadomo, ze Panstwo Mlodzi to zawsze najmniej jedza dopiero po weselu nadrabiaja
u nas jest tak, że po obiedzie oprócz podgrzewaczy jest zi,mna płyta, jak jest czas na kawę, to wszystko ze stołu jest ściągane i dopiero dają ciasta. co chwilę zmieniają talerze więc obsługa pierwsza klasa.. ja nie lubię właśnie tego na weselu że nagle rano wszystko jest na stołach.ciasto obok mięsa.. tak jakoś dla mnie niechlujnie to wygląda
Stary 2010-01-09, 18:32   #2473
201701300931
Konto usunięte

Jak miło widzieć, że mój suwaczek jest tak rozchwytywany Dobrze, że znowu zaczęłam więcej pisać. Chociaż tradycyjnie powinnam się uczyć...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:32   #2474
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
ja też patrzę na suwaczek Danaeee ślubuję 6 dni po niej

u nas jest tak, że po obiedzie oprócz podgrzewaczy jest zi,mna płyta, jak jest czas na kawę, to wszystko ze stołu jest ściągane i dopiero dają ciasta. co chwilę zmieniają talerze więc obsługa pierwsza klasa.. ja nie lubię właśnie tego na weselu że nagle rano wszystko jest na stołach.ciasto obok mięsa.. tak jakoś dla mnie niechlujnie to wygląda
no u nas oczywiscie tez zimna plyta jest pozniej nie ze od samego poczatku lezy na stole
a co do ciast to u nas beda na oddzielnym stole tak samo jak rozne alkohole bo oczywiscie nie chce miec tylko wodki ja np za sama wodka to nie przepadam
Stary 2010-01-09, 18:39   #2475
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Rosół u mnie też obowiązkowo I też pewnie będzie z 5 rodzajów mięs... 100 sztuk na 40 osób A samych ciepłych posiłków chyba 4 będą...
No to nieźle,ale lepiej jak więcej żarełka,niż miałoby braknąć.

Cytat:
u nas jak sie podpisywalo umowe to wlascicielka restauracji dawala cale menu ale szczegoly jakie dania i ile to dopiero przed samym weselem
No widzisz,u nas przy podpisywaniu umowy,nie dawała nam babka menu.Dopiero będziemy rozmawiać na ten temat.
Ja to rosolarz jestem,moja rodzina również.Tż ta nie jestem do końca pewna.

Cytat:
Fajny ten pomysł z podgrzewaczami. Chcesz coś na ciepło,to dajesz na podgrzewacz i już.

Cytat:
Hm,ja tu kiedyś wklejałam,takie taką opaske na głowe z kwiatuszkami,mi się nawet podobał,niektórym niezbyt. Choc faktycznie jak się przyjrzy to wygląda jak bandaż na głowie.

Czas edycji: 2010-01-09 o 18:42
Stary 2010-01-09, 18:42   #2476
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Jak miło widzieć, że mój suwaczek jest tak rozchwytywany Dobrze, że znowu zaczęłam więcej pisać. Chociaż tradycyjnie powinnam się uczyć...
tradycyjnie to ja powinnam pisać pracę i uczyć się już do egzaminów, żeby sesja poszła mi bez poprawki to wtedy w lutym bedę miała czas na organizowanie slubu

Cytat:
no u nas oczywiscie tez zimna plyta jest pozniej nie ze od samego poczatku lezy na stole
a co do ciast to u nas beda na oddzielnym stole tak samo jak rozne alkohole bo oczywiscie nie chce miec tylko wodki ja np za sama wodka to nie przepadam
ja wiem że nie od razu jest zimna płyta:O chodziło mi o to że nie podoba mi się jak stawiają kawę i ciasta że leży na stole jakieś mięsko
a pomysł z osobnym stolikiem nawet fajny

TŻ do mnie dzwonił że w sobote idziemy zamawiać obrączki chłopak bardziej napalił się niż ja
Stary 2010-01-09, 18:47   #2477
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
tradycyjnie to ja powinnam pisać pracę i uczyć się już do egzaminów, żeby sesja poszła mi bez poprawki to wtedy w lutym bedę miała czas na organizowanie slubu

ja wiem że nie od razu jest zimna płyta:O chodziło mi o to że nie podoba mi się jak stawiają kawę i ciasta że leży na stole jakieś mięsko
a pomysł z osobnym stolikiem nawet fajny

TŻ do mnie dzwonił że w sobote idziemy zamawiać obrączki chłopak bardziej napalił się niż ja
a to spoko myslalam, ze moze nie dokladnie napisalam i zle mnie zrozumialas
o to cos nowego, zeby chlopak bardziej sie napalil u nas oczywiscie to ja sie nie moglam doczekac
Stary 2010-01-09, 18:49   #2478
madmuazelle
BAN stały

Znalazłam coś takiego,niektóre są dziwne.
Wkliłam też tą opasko-bandaż z kwiatuszkami.
Stary 2010-01-09, 18:52   #2479
madmuazelle
BAN stały

A ten kapelusz

Spadam na kolejny film-Galerianki tym razem. :0)

Czas edycji: 2010-01-09 o 18:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 19:05   #2480
Esti10
Zakorzenienie

dziewczyny a czy u was zimne napoje i cieple sa bez ograniczen? bo u nas tak a spotkalam sie kiedys z restauracja w ktorej bylo 0,5l zimnego napoju i 1 kawa i herbata na jedna osobe a kazda nastepna dodatkowo platna normalnie masakra

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2010-01-09 o 19:11
Stary 2010-01-09, 19:34   #2481
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwielbiam rosół
My nie dostaliśmy menu, ale już końcem przyszłego tygodnia pojedziemy do naszego zajazdu i omówimy już menu na miejscu

Cytat:
Podgrzewacze to fajny pomysł
U nas jednym z argumentów za wyborem tego właśnie miejsca na wesele był fakt, że na weselu przyjaciół przekonaliśmy się, że jedzenie jest dobre i obsługa naprawdę super.

Cytat:
dziewczyny a czy u was zimne napoje i cieple sa bez ograniczen? bo u nas tak a spotkalam sie kiedys z restauracja w ktorej bylo 0,5l zimnego napoju i 1 kawa i herbata na jedna osobe a kazda nastepna dodatkowo platna normalnie masakra

Napojów jest jakaś tam ilość na osobę (nie pamiętam ile) w cenie, plus mamy trochę butelek w zapasie i gdyby zostały wykorzystane, to dopłacimy po weselu
A herbata i kawa bez ograniczeń jest-sama pewnie będę piła litry herbaty
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 19:36   #2482
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

u nas nie ma w cenie zimnych napoi, ale ciepłe kawa herbata są bez ograniczeń.. też kiedys słyszałam że na jednym weselu mozna było wypić 2 szklanki ciepłego napoju, a jak więcej poszło to młodzi musieli dopłacic.. dziwne.

toska Ty przeciez niedługo slubujesz masz juz piosenkę na pierwszy taniec?? co robicie na podziekowanie dla rodziców,=?? robicie jakieś podziękowanie dla gości?? bo nie pamietam czy pisałaś, a ja ostatnio to raczej nie czytam wszystkiego

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-09 o 19:39
Stary 2010-01-09, 19:46   #2483
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Uwielbiam rosół
My nie dostaliśmy menu, ale już końcem przyszłego tygodnia pojedziemy do naszego zajazdu i omówimy już menu na miejscu

Podgrzewacze to fajny pomysł
U nas jednym z argumentów za wyborem tego właśnie miejsca na wesele był fakt, że na weselu przyjaciół przekonaliśmy się, że jedzenie jest dobre i obsługa naprawdę super.

Napojów jest jakaś tam ilość na osobę (nie pamiętam ile) w cenie, plus mamy trochę butelek w zapasie i gdyby zostały wykorzystane, to dopłacimy po weselu
A herbata i kawa bez ograniczeń jest-sama pewnie będę piła litry herbaty
no wlasnie u Ciebie to juz tuz tuz ale Ci zazdroszcze
Stary 2010-01-09, 19:48   #2484
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no wlasnie u Ciebie to juz tuz tuz ale Ci zazdroszcze
no ja też dzisiaj mam taki dzień, że nie mogę doczekać się dnia slubu i na samą myśl o slubie mam dzisiaj banana na buzi
Stary 2010-01-09, 19:53   #2485
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też dzisiaj mam taki dzień, że nie mogę doczekać się dnia slubu i na samą myśl o slubie mam dzisiaj banana na buzi
ja tez im blizej slubu to ciagle o tym mysle, jak to wszystko sie uda i czy bedzie po mojej mysli juz nie moge sie doczekac
Stary 2010-01-09, 19:57   #2486
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez im blizej slubu to ciagle o tym mysle, jak to wszystko sie uda i czy bedzie po mojej mysli juz nie moge sie doczekac
wiem jedno że i tak to będzie najpiekniejszy dzień w moim zyciu i humoru nie popsuje mi nawet schlany ojciec TZta
Stary 2010-01-09, 20:05   #2487
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
wiem jedno że i tak to będzie najpiekniejszy dzień w moim zyciu i humoru nie popsuje mi nawet schlany ojciec TZta
a co juz wiesz, ze sie upije? ja mialam bardziej na mysli czy ladnie bede wygladac tzn czy makijaz sie uda i fryzurka, czy sukienka bedzie dobrze lezec a goscmi i ich humorami czy innymi sytuacjami to wogole sie nie bede przejmowac bo to w koncu bedzie nasz dzien

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 20:27   #2488
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Super To trzymam żebyście bezproblemowo sfinalizowali transakcję
dziękuję za kciuki

Cytat:
samoa zazdroszczę
Na Ciebie przodowniku pracy tez przyjdzie czas

Cytat:
iiiiiiihhhhaaaaa

Cytat:
My wczoraj bylismy w Ikei, wiec dzis w planie mamy reorganizacje pokoju malego: zawieszenie zyrandola i karnisza, pomalowanie tych desek co sa na dole sciany (jak one sie nazywaja???jak mnie czasem wkurza, ze przez mowienie caly bozy dzien po angielsku zapominam polskich slowek!!!) i pomalownie sufitu. Strasznie ci zazdroszcze mozliwosci wyjscia do restauracji, my zawsze musimy zalatwiac kogos do dziecka...
my jutro jedziemy do Ikei i innych sklepów z meblami
a co do bejbika to dziś rozmawialam z rodzicami i ustaliłam tyle - moge miec dziecko już/niedługo pod warunkiem - że pn-pt jest u moich rodziców i tż je urodziDlatego jeszcze kilka lat poczekamy, chociaz mój tata nie wierzy w moj upór

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Samoa ekstra!! Obyście jak najszybciej wszystko dopięli

A ja dziś byłam na kursie na prawko Póki co jestem zadowolona A teraz siedzę u tżta i czekam aż wróci ze szkoły :nudy: ... mógłby już być...
juz dzis zaczęlismy i od poniedziałku bierzemy sie ostro za formalności
Póki co jestes zadowolona, bo teria pewnie Ciekawa jestem Twoich relacji po jazdach

Cytat:
No to narazie wygrywa moj faworyt. Ciekawa jestem co na to Samoa, tancerka, toska, remmi, Aas, chili, Danaeee, lusmarija, mad, Black, certina, anesh, obca, can't, gospella...tyle jestem w stanie wymienic z pamieci, jak kogos pominelam, to sie nie gniewac na sklerozowata sodowke
tez mi sie podoba a ruda, chociaż na takiej brunetce woalka z kwiatkiem tez jest fajna. Wg mnie będziesz wygladać super, ciekawa tylko jestem jak wygladasz

Cytat:
byliśmy dzisiaj z TŻtem mierzyć obrączki.. tak kiedyś chciałam mieć zwykłe klasyczne, ale mi się tak średnio podobały a obrączki są na całe zycie.. najprawdopodobniej zdecydujemy się na takie. ja dodatkowo będę miała diamencik
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A nam zostało dziś równe 30 tygodni do ślubu. Jak powiedziałam o tym TŻtowi to stwierdził, że jak się liczy w tygodniach to faktycznie wydaje się mniej niż w dniach albo miesiącach Samoa - Twój sposób obliczania wymiata
a ja 23 tygodnie po co ja wymyślilam ten sposób:ha haha:

Cytat:
durny ten film, pewnie dlatego, że jest oparty nn agrze komputerowej.

Cytat:
Spadam na kolejny film-Galerianki tym razem. :0)
a ten film fajny.

Dzis jesteśmy jeszcze o kolejny krok bliżej, bo zarezerwowaliśmy mieszkanie:ju pi: Także w końcu pewnie skumam o co kaman z tymi karniszami I będe randkować z tżcikiem w naszym mieszkanku! Zamienie sie w Tancerkę

Jutro jedziemy na targi ślubne obczaic zaproszenia i buty ślubne, plus zaliczymy rajd po marketach budowlanych i Max Flizie w poszukiwaniu insrpiracji do łazienki i sklepach meblowych, bo poszukujemy kuchni.
Chyba padnę po tym weekendzie, tyle emocji to j achyba nigdy nie miałam.
Stary 2010-01-09, 20:32   #2489
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Ale dziś fajowa pogoda Touran już gotowy do jazdy, ale powiedziałam TŻ-owi, że do końca zimy jeżdżę terenówką . Dziś pod uczelnią nie było gdzie zaparkować normalnie, to wjechałam w zaspę jeszcze na drodze śmiało jechałam i wszystkich zostawiałam w tyle hehe no teraz odkrywam uroki Mercedesika, już nawet nie przeszkadza mi kiepskie ogrzewanie na nogi
o ja! Ale Ci zazdroszczę tego autkaFajnie musialas wyglądać na tej zaspie Ja ostatnio zaliczyłam lekki poslizg n azakrecie, nie mam pojęcia dlaczego, bo jechalam równo - nie dodawalam anie ujmowałam gazu, nie hamowałam a do tego wolno jechałam, ale zniosło mi lekko tył, w sumie tylko ja poczułam, ale byłam bardzo zdziwiona why to sie stało. Dlatego marzę o 4x4 ale to może we fjuczer

Woda wrzucila bukiety - ten jest boski http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1263060830

Popatrzyłam na suwaczek a tam 5 miesięcy i 10 dni - ałłłła
Stary 2010-01-09, 20:35   #2490
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
a co juz wiesz, ze sie upije? ja mialam bardziej na mysli czy ladnie bede wygladac tzn czy makijaz sie uda i fryzurka, czy sukienka bedzie dobrze lezec a goscmi i ich humorami czy innymi sytuacjami to wogole sie nie bede przejmowac bo to w koncu bedzie nasz dzien
no wiem.. on ma delikatnie mówiąc problemy z alkoholem...
ja się martwię fryzurą hehe

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Na Ciebie przodowniku pracy tez przyjdzie czas
prędzej czy później pewnie tak

ale kurczę fajnie jest urządzać swoje własne mieszkanko

i już to widzę oczyma wyobraźni jak wątek PM2010 zamieni się w dialog samoa-tancia o planowaniu przestrzennym mebli, sprzętów w mieszkanku

i nie nazywaj mnie proszę "przodownikiem pracy" bo mi głupio że się obijam hehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości