|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
ja dzisiaj za dwie pary pończoch i rajstopy zapłaciłam 44zł. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2462 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moja ma zakaz uzywania moich kosmetyków ![]() ![]() chodzi do 6 klasy ,ale do szkoły się nie maluje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no racja. ![]() Cytat:
![]() ![]() a kasy to ucieka szybkooo. nawet nie wiesz na co ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Moja facetka od angola jest obleśna
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16598694] moja ma zakaz uzywania moich kosmetyków ![]() ![]() ![]() ![]() Moja niby też. Ale jak ja mam np. na 7.40 a ona na 10.05 to kto ją tam wie ![]() Kiedyś mi się jeszcze coś gorszego śniło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam je jakoś o 16.15 czy 16.20, a o 16.40 byłam już w banku przelew zrobić ![]() ![]() ![]() no właśnie, jak założę sukienkę to wtedy będę widziała co zostawić, co ew. zdjąć xD aaa no kotek mi biegał i się załapał ![]() Cytat:
![]() ja mam starszego brata i chyba nie jest najgorzej ;P jakbym miała siostrę to byśmy się chyba pozabijały, jeśli miałaby taki charakterek jak ja ![]() kwiatka żywego ;> ![]()
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
tak, sztucznego ładnego nie znalazłam. czerwoną różę żywą chcę ![]() pokażę wam buty. mogą być?
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładne, ale wyyysooookie ![]()
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Twoje mi się tak bardzo podobają ![]() ale te, co kupiłam są dokładnie takie o jakich myślałam (chociaż mogłyby mieć krytą wewnętrzną stronę, no,ale co tam. za 139zł to cudów nie wymagam ![]() byłam u Ryłki, w Eksbucie i w Nessi. dziadostwo samo, a jeszcze ceny 2 razy wyższe ![]()
#2469 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj czasem się zdarzają takie sny ![]() ![]() śliczne!!! ![]() właśnie takich szukam ! bez żadnych kokardek, wstążek. no i troszkę niższe ![]() ale naprawdę są ładne ! zasiedziałam się na zwykle. ale robiłam testy także mam usprawiedliwienie ![]() idę. do jutra Żbiczki ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem co miałaś zamiar z nią robić skoro patrzyłaś jej się TAM ![]() ![]() ja mam taką co ma włosy ciemny blond do pasa, końcówki ma takie suche, zniszczone, mam ochotę czasami podejść i jej ściąć je ![]() Martyna buty ładne, fajny obcas mają i dobrze, że nie mają "czubów" ![]() http://demotywatory.pl/757280/Papierek-z-gumy-Orbit skąd ja to znam ![]() http://demotywatory.pl/756381/Wygoda dobreee ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Jaki szał z tymi butami.
Poszłam w nich na poloneza wczoraj, a dziewczyny z klasy ![]() I się rozpływają nad nimi. Kobiety to kobiety. Ale jeszcze później taki chłopak. Stoję tak, a on 'ładne masz buty' ja ![]() Skąd on to wiedział ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() prawie jak gej ![]() ![]()
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słaba jakość. Ale to nie mój kolega, jakiś obcy ![]() Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-01-20 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
a no pokazywałaś je
![]() mówiłam Ci wtedy, że są sexy ![]()
#2476 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16593361]no i jutro mam spr. z historii;] ![]() Ha, ja już nie mam sprawdzianów z historii ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja padłam i... trzy godziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogą ![]() ![]() Kasia, pewnie, że się nadają pierścionek i bransoletka, ale nie za dużo wtedy tego? ![]() I powiedz, czy buty wygodne, jak przyjdą ![]() ---- Nie żebym miała jutro matmę, fizykę od rana i czekała cztery godziny na ten wos ![]() ![]() Idę, bo mimo spania i tak już padam. Martę znowu wcięło? ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-20 o 22:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
normalnie zdycham jak je widzę
![]() Cytat:
![]() podnieca się torebunią pewnie. pisała mi, że kupiła ![]() idę spać ;* dobranoc;*
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
ale granatową?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jaką, napisała, że kupiła
![]() jak wpadnie tutaj to pewnie powie jaką ![]() jutro mam czołówkę do filmu i dupa, nawet się nie wyśpię, nie pomalowałam paznokci nawet ![]() idę. ;*
#2480 |
Zakorzenienie
|
Jaka marudna Martyna...
Też już idę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Rozeznanie
|
hop hooop, jest tu ktoś kto oprócz mnie ma ferie? Tak pusto tu rano
![]() o matko, ale koszmar xD Cytat:
bardzo elegancie, ładne ![]() Cytat:
![]() witam ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczę jak nałożę na siebie ;D to balerinki, więc powinny być wygodne, ale się okaże ![]() Cytat:
dlatego dla mnie brat to chyba najlepsze rozwiązanie ... ![]()
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kociaki ;**
Cytat:
![]() Ja też bym chciała skórzane, ale matowe. Oddychaj ! wdech - wydech - wdech - wydech - wdech - wydech ![]() Ale fajnie ta nasz sala zaczyna wyglądać, mam foty ![]() Temat sali to diabelska grota. Kupiłam sobie koronkowe stringi i białą koszulę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
hej
![]() przepraszam, że nie pocytuję, ale do dziadków czas lecieć a później drogeria >.> zna któraś jakieś dobre cienie w kremie perłowe, ale o takim odcieniu: http://bizuteria.intelishop.pl/pic/_bp490.jpg ? dzisiejszy polonez - rozpływam się, niech koleżanki partnera nie będzie częściej, bo ma takie zastępstwo, że jeeeja a są w naszym układzie momenty, gdzie jakby wymieniamy się w parach ![]() Miłego: * |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
Heej
![]() Łeee, ja też nie mam rodzeństwa, a chciałabym... sad, sad, sad... :P A butki są śliczne - obie pary ![]() Co do snów, to ja też mam czasami takie, żeee łoooł, szkoda, że częściej mi się nie śnią ![]() ![]() Normalnie ale mam ciąg zdołowań. Nie dość, że jestem na hardkorowo rygorystycznej diecie to w dodatku chłopak, którego byłby idealnym kandydatem na Tżeta chyba kręci z inną dziewczyną ;( Ech, i nawet czekolady zjeść nie mogę, żeby humor poprawić, łeee.
#2486 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() koleżanka z klasy kupiła podobne na all. nie mam narazie jak ![]() ![]() Cytat:
![]() heeeja ;* ale tu pusto jakoś dzisiaj. u mnie tak nudno, że łooo. jutro chyba nie idę do szkoły, bo cała klasa nie idzie i co pójdę sama ? nie chce mi się samej siedzieć ![]() z wosu sorka dała mi zaległe ćwiczenia, bo ostatnio mnie nie było na fakultetach.. super ![]() ale mam na to tydzień ![]() zastanawiam się czy założyć rajstopy czy pończochy(te bezszwowe) w sobotę, skoro te rajstopy w spray'u takie żółte.. ![]() w ogóle tak się zdenerwowałam ![]() wysłałam dzisiaj mamę na pocztę, gdy jechała do pracy. i co? paczki od 15.01. leżą na poczcie ![]() wielką łaskę by mi zrobili gdyby listonosz przyniósł mi zawiadomienie do skrzynki ![]() pożyczyłam od przyjaciółki dwie pary butów, bo moje czarne mają za dużą dziurę i mi noga wypływała. nie mogę się zdecydować, bo jedne są takie z odkrytymi palcami a drugie nie. chce któraś zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- z Atmosphere na all jest dużo tych czarnych balerinek, ze skóry ekologicznej.. poniżej 30zł a siostra mi pisała, że w sklepie w UK nawet 5 funtów nie kosztują ![]()
![]() |
#2487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja zawsze wychodzę z założenia, ze sny ukazują nasze ukryte emocje albo pragnienia ![]() Koty ![]() Martyna mam podobne ![]() Tylko wycięte na palce i diamenciki z przodu ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-01-21 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieee Później zgram te zdjęcia. No i jak na polonezie będę to zrobię całej sali. Bo teraz to głównie ludzi mam. A wam przecież moich pokemonów nie będę pokazywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Konto usunięte
|
hej ;*
jestem bez humoru. kupiłam buty. no ale nie jestem do końca zadowolona :0 żadnego wyboru! i jeszcze z moją nogą to trudno ;(. Martyna-jakimi sposobami chciałas rozchodzic te buty Twoje? no prócz chodzenia w skarpetkach ![]() w ogóle spr z historii zawaliłam. ale to moja wina ;d. no ale spr z niemca poszedł dosyc dobrze ![]() no i idę się uczyc. pa;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() troszkę podobne do moich, ale jednak inne ![]() Fakt, czuby to horror... ![]() Ja to sobie na swoje ferie jeszcze troche poczekam, no ale dobra. Mam od 12 lutego czy jakoś tak ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16615971] kupiłam buty. no ale nie jestem do końca zadowolona :0 żadnego wyboru! i jeszcze z moją nogą to trudno ;(. Martyna-jakimi sposobami chciałas rozchodzic te buty Twoje? no prócz chodzenia w skarpetkach ![]() [/QUOTE] Pokaż ![]() Mi się średnio chodzi w moich , też mam całe zakryte - znaczy tak jak Martyna. Ale w domu zdecydowanie jest gorzej niż np. na sali gimnastycznej, tam tak tego bólu śródstopia nie czuje :P zauważyłam tez, że jak leżą w zimnie to potem jest wygodniej. Hej ![]() Była u mnie kol. i robiłyśmy coś do szkoły, ale w sumie średnio wyszło, bo zajęte byłyśmy oglądaniem zdjęć ze studniówek ![]() Matko dzisiaj kręciliśmy czołówke, masakryczne było śmianie, a cała szkola patrzyła na nas tak -> o.O ta czołówka wyszła nam troszke przydługa ale to nic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.