|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany
|
|||
| tak |
|
14 | 100,00% |
| nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
Hejka
![]() Ale dzisiaj ładny dzien się zapowiada Wczoraj byłam na rekolekcjach wieczorem, byłam zdegustowana kazaniem, nie będe Wam tu opowiadać ale wiem na pewno ze dzisiaj na rekolekcje nie pójde.U mnie bez zmian, własnei kawaler wstał wiec uciekam. Miłego dnia
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny:
Oolcia - tak zazwyczaj jest, że dzieci mają więcej ubrań niż rodzice. Ja jak prasuję, to mam 3 rzeczy męża, 5 moich i ze 20 córki Kociaku - nie przejmuj się nami, masz teraz przyjaciółki problemy na głowie Homi - przeginasz, w góry w takim stanie??? Ja wiem marzenia, ale ty masz dziecko i ono potrzebuje mieć zdrową matkę!!! I piszę ci to z własnego doświadczenia: jak miałam 8 lat, moja mama po operacji serca wróciła sparaliżowana. mając 8 lat musiałam ją kąpać, ubierać, wozić na spacery, chodzić do szkoły i robić te wszystkie rzeczy które wykonują rodzice. Byłam sama z mamą do moich 22 urodzin. Nie miałam żadnych zajęć dodatkowych tylko szkoła i dom, żadnych znajomych, przyjaciół - bo komu potrzebny taki dziwoląg. Ja nigdy nie jeździłam na wycieczki, nie chodziłam na dyskoteki, jak skończyłam liceum poszłam do pracy i na studia wieczorowe i ... nie dałam rady. Poddałam się, rzuciłam szkołę. Kobieto, przemyśl to proszę!!! Jedź w te góry, ale nie forsuj się!!! |
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Jest ktoś kto wypije ze mną kawkę póki mały śpi????? ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Dziękuje za miłe komentarze do zdjęć na nk
|
#2464 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Pije kawke, wcinam sniadanie...zaraz musze glowe umyc i wziac sie za robote - po 15 wyjezdzamy na lotnisko.. a jeszcze przed poludniem kolezanka wpadnie na szybka pozegnalna kawke ![]() homi - biedulko zeby to w koncu przestalo tak bolec... bibisi - ja juz od dawna jestem zniesmaczona tym co ksieza robia wiec do kosciola po prostu nie chodze... nie wiem jak to bedzie jak maly bedzie mial isc do Komunii.. tatus bedzie z nich chodzil... Kotku - no to faktycznie Twoja znajoma nie ma ciekawie jesli mozesz to pomoz jej w miare mozliwosci - my rozumiemy i poczekamy ![]() Dziewczynki kochane nie wiem czy uda mi sie jeszcze zajrzej dzisiaj zeby cos napisac - postaram sie chociaz szybko przeczytac co naskrobiecie... Wiec juz teraz zycze Wam milych najblizszych kilku dni - nie wiem kiedy znajde czas zeby sie odezwac - mam nadzieje ze szybko... piszcie zebym miala co czytac... buziaczki dla Was wszystkich
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
Niunia szczęśliwej podróży i miłego pobytu w pl,teraz juz muszę zmykać połgodzinna drzemka julka szybko minęła, ale chociaż pół kawki wypiłam i zupa na gazie, oluś ja tez miałam drętwienie rąk i nóg, po porodzie minęło, trzymajcie się pa
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
a ja sie dzis zebrałam w sobie i poszłam na targ.ojj cieżko bylo z powrotem ale dałam rade pooddychalam ciepłym świerzym wiosennym powietrzem,kupilam kocyk dla synka do wózka i koszule nocna rozpinaną do karmienia u nas targ jest tylko 2 razy w tygodniu wiec ludzi bylo co nie miara, juz mnie wkurzały te szturchające mnie babcie które poprzyjezdzały z okolicznych wiosek,przepychaja sie jakby mialo dla nich zabraknac czegos. wrrrr ide zjesc jakies sniadanie bo przed wyjsciem tylko jogurt wciągnełam, do potem pa niunia szcześliwej podrózy! szerokiej drogi czy moze szerokiego nieba hi hi |
|
|
|
#2467 |
|
Rozeznanie
|
Niunia
szczęśliwego lotu i miłego pobytu w kraju!!! |
|
|
|
#2468 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje kochane... a jednak nie wytrzymalam i zajrzalam na chwile...
![]() zaraz biore sie za smazenie kotletow na szybki obiadek... homi - zajrzyj na PW
|
#2469 |
|
Rozeznanie
|
niunia szczęśliwej podróży, oki odpiszę jak będę się lepiej czuła
Prażynko masz rację,ale w chwili obecnej nawet nie myślę o wyjeździe ,nie chce mi się nawet gadać z tego bólu |
|
|
|
#2470 |
|
Rozeznanie
|
jestem jeszcze na moment - pazurki mi schna - musialam od nowa pomalowac bo wczorajsze ozdoby odpadly
![]() L. wroci za godzine - ja zwarta i gotowa - musze sie tylko przebrac... stresik mnie powoli dopada... hihi jak tak dalej bedzie to jutro rano juz do Was zajrze uzaleznilam sie dziewczynki od Was i od forum...
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Niunia,
do zobaczenia w kraju!!! |
|
|
|
#2472 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Ale dzisiaj piękny słoneczny poranek Ja dzisiaj wybieram sied o Lublina, trochę na zakupy , trochę do koleżanki Wróce pewnie od razu z meżem po 15 a obiad może sam sie ugotuje w tym czasie Zresztą czy zawsze musi być obiad hihihihiNiunia odezwij sie jak już odpoczniesz po podróży. ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Moi panowie wyszli dzisiaj wpól do 7 wiec stąd ta moja obecność tak rano No ale zabieram samochód wiec maż dzisiaj autobusem do pracy
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz nie mam sił do mojej przyjaciółki, chyba sobie odpuszcze , pomimo,że chciała mojej pomocy , to nic do niej nie trafia, Ona wszystko robi dobrze i dla dzieci i nic do niej nie przemawia,żeby sobie odpuściła![]() Nic jeszcze nie porobiłam w domu, przez problemy mojej psiapsiółki. Koniec juz nie jeźdżę , mam swoje obowiązki a świeta za pasem. Niunius juz u Mamci w Polsce wyleguje sie w łóźeczku hihi. Jestem ciekawa czy zauważą że schudła tak dużo
|
#2474 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() witam laseczki z dobrą wiadomością z rana teścik z rana zrobiony a na nim 2 kreseczki a więc MERIDIANEK ![]() mąż jak tylko mała otworzyła oczy powiedział jej że będzie miała rodzeństwo a ta popłakała się z radości ,zaczęła nas całować i ciągle powtarzać dziękuję wam ,dziękuję, ,ale w niej radość z powodu rodzeństwa niesamowita mnie dalej boli,ale dam radę m oczywiście bać nie będę ale zamierzam jeść tak jak do tej pory, mało a wszystko bez pozwolenia na żadne pokusy, obym tylko wytrwała w postanowieniu nie podjadania szukam tel.do instytutu matki i dziecka ,do lekarz ,która prowadziła ciąże Judytki by zapisać się na wizytę , więc marzenia się spełniają jak nie te obecne to te zaległe, przyszłe |
|
|
|
#2475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj w klubie Cieszę się że twoja córka tak dobrze zareagowała. My na razie nic mojej nie mówimy, bo już 4 razy poroniłam i nie chcę jej rozczarować. Rodzicom mówimy w święta, w młodej może w maju (prezent komunijny). Będę już po badaniach prenatalnych i będę miała pewność że wszystko jest OK!!! ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Aleś długo nas trzymała w tej niepewności!!! |
|
|
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
ja w skowronkach ,ale tak się trochę zamartwiam to ta 2 kreseczka to taka bladziuchna była
sama się zdziwiłam ja córka przyszła mnie całować i dziękować za siostrzyczkę albo braciszka ,mąż jej powiedział na ucho ,a ta od razu z krzykiem wielkim i łzach w oczkach dziękuję ,dziękuję mam jeszcze 1 powód do radości poprosiłam szwagierkę by mi kupiła kalosze ,dziś mi je przyniosła a one takie czadowe ,jasno błękitne , z nadrukiem jeansowym, zajefane strasznie mam te kaloszki i cena super promocyjna ,bo kupowała od jakiejś znajomej |
|
|
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
HOMI gratuluje! to juz bedzie 4 Meridianków
superreszta laseczek mobilizowac sie ! stworzymy nowe forum : MAMUŚKI hi hi moja kreska tez byla baaardzo bladziutka bo wykryłam ciąże bardzo wczesnie( przez to ze planowana to test robilam codziennie hi hi) a ja nie mam nic ciekawego do napisania,mialam ciezka noc i zapowiada sie ciezki dzien, ból jakby przy @ pół nocy przepłakałam i co godzine w wc bylam teraz zjadłam sniadanko i mały harcuje w brzuszku, a ja sie zwijam z bólu aha juz ustaliliśmy nieodwołalnie ze bedzie Kacper wiec mój ogórek ma juz imie hi himilego dnia
|
|
|
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
a co sie z Wami dzieje? czyzby porzadki wiosenne?
ciekawe jak tam Niunia pewnie wypoczywa po podróży
|
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
Homi ogroooooooooomne gratulacje, tak się cieszę, całuski i dużo zdrówka, juz czwarty meridianek ,ale jaja ha ha ha a wiosna dopiero się zaczyna tak że brac się dziewczyny do roboty, u mnie przepiękny dzień byłam z małym 3 godziny na spacerze i zeby nie głod to jeszcze bysmy nie wrócili a teraz on śpi a ja biorę się za okna bo święta tuz tuz a u mnie nic się nie dzieje, pa kochane
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- I zapomniałabym sie pochwalić zgubiłam kolejne 1,100 hurra może to zasługa spacerków z julkiem, oby tak dalej bo w nic nie wchodzę
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
Basiu super ze udaje Ci sie ładnie i powoli chudnac. ciekawe jak to bedzie ze mna.
znów mnie straaasznie głowa boli,taki zatokowy ból wczoraj jak brałam prysznic to para odetkała mi zatoki,ciekawe czy pomoże inhalacja spróbuje z kroplami mietowymi bo innych nie mam
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
No dziewczyny ja to sie nie wezmę do roboty , bo ja mogę być Babcią dla Waszych meridianków. A co tu dzisiaj takie pustki, nie ma rudzielca i taka cisza Ooolcia ty sie oszczędzaj bo tu juz końcówka i Kacperek pcha sie na świat ![]() Prażynko a Ty jak się czujesz ....
|
#2482 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
no kochane nie wytrzymalam jednak i musialam do Was zajrzec - i baardzo sie z tego ciesze po pierwsze dla HOMI OGROMNE GRATKI!!!! kochana gratuluje 2 kreseczek ![]() Piegusku - gratki za zrzucone kiloski kociaku -skoro przyjaciolka nie da sobie pomoc to chyba nic niestety nie poradzisz... My przezylismy podroz - jak ladowalismy to trzeslo ale maly spal wiec nie odczul ani tego ani zmian cisnienia - co zawsze dla mnie jest najgorsze... pozniej podroz autem i ok 4 rano bylismyw domku.. maly po 10 minutach znowu spal i wstalismy o 10... ja jeszcze troszke siedzialam z rodzicami i dzisiaj juz teraz ledwo na oczy wszyscy patrzymy wiec mam nadzieje ze dzisiaj wczesniej polozymy sie do lozek... Bylismy na spacerku bo piekna pogoda, na zakupach i nie mam juz nawet sily dzisiaj isc do kuzynki ktora mieszka na tym samym osiedlu... Jutro jedziemy do Mielna - do drugich dziadkow wiec pewnie zaliczymy spacerek po plazy postaram sie do Was wieczorkiem jutro odezwac... buziaczki dla Was kochane..
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Niuniuś :0 Pisz czy zauważyli spadek wagi jaka była reakcja. Buziaczki
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
no ja sie zastrzele, napisalam posta i nacisnełam cos i sie skasowal, wrrrrrrrr
Niunia fajnie ze szczesliwie dojechalas, pisz chociaz raz dziennie co u Ciebie Kotku staram sie oszczedzac ale chce tez jak najwiecej zrobic przed porodem, planuje mycie okien ale troszke sie boje, maz zdeklarowal ze mi pomoze ale nie wiem czy moje nerwy to wytrzymaja, pewnie i tak bede musiala po nim poprawiac. inhalacja pomogla mi na godzine i znow mam pozatykane zatoki, jakby nie ciaza wzielabym cos na to a tak to sie mecze bleee caly dzien mnie te podbrzusze napiernicza, nawet no-spa nie pomogla ![]() ja na dzis sie juz żegnam, spokojnej nocy kobietki |
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Oolcia , mo żeby to nie skończyło sie wczęśniejszym terminem
Kiedy masz następną wizytę: Powiedz o wszystkim lekarzowi |Buziaczki dla Kacperka")A gdzie Anula- diabełek
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
Oolciu Prazynko wspolczuje zlego samopoczucia...
Tak - zauwazono ze mnie troche mniej narazie rodzice i babcia.. zobaczymy jutro reakcje tesciow...milej nocki kochane
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Homi gratulacje !!!!!! ![]() I z forum dla odchudzających zrobiło sie forum cieżarnych hihi O ludzie zeby aby nie poszło w moja stronę ![]() Niunia obawiam sie ze wyśpisz sie jak wyjedziesz z Polski, na razie korzystaj ze spotkań z rodziną i przyjaciółmi. Oolcia to dla Ciebie za pomysł mycia okien w Twoim stanie !! Dołoze jeszcze to jakby baty nie pomogły albo Ja wczoraj bylam pól dnia u kolezanki, wróciłam od razu po Arka, później z dzieciakiami pojechaliśmu po mężą do pracybo został dłuzej, cały dzień w rozjazdach. Dzisija idę na przymiarkę mojego weselnego stroju, aż sie boje. Prazyna to cyab jakieś sprawy z ciśnieniem ta krew, mojemu Arkowi poszła wczot=raj też z nosa, trochęmnnei to zmartwiło i chyba pójde po niedzieli i zrobie mu badanie krwi. Kociaku choćbyśnei wiem jak sie starała to kolezanka i tak zrobi swoje wiec poprzestań na tym. Nasz diabełek chyab robi porządki. Odezwij sie czasem Diablico Kingul i Emily to już całkei chyba o nas zapomniałay. Piegusku na lato wyskoczysz w bikini zobaczysz ![]() No rozpisałam siejak nigdy ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- A tak w ogóle to jutro rano jedziemy na wieś wiec znowu nei bedzie mnie na forum, moze pójde trochę na pole to się odstresuje , będą tylko maliny i ja hihi
Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane.Bo one nadają życiu sens. Edytowane przez bibisi Czas edycji: 2010-03-25 o 06:55 |
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() wcinam śniadanko bo mnie już ssie a to maja pora,u mnie słonecznie ale powiewa chłodny wiaterek mój chyba oszalał wczoraj namawiał mnie na kupno ślicznego dresiku welurowego i body w rozmiarze 62, no ale go opierdaczyłam i przestał gadać głupoty Oolcia chyba powinnaś iść do gin, to niepokojące ,a mycie okien Twoim stanie ?, kobieto dziewczynki dziękuję za gratulacje , na razie nie mam zamiaru nic mówić rodzinie ,dopiero za jakiś czas ,żeby oszczędzić im denerwowania się o mnie i dziecko, ale może być z tym ciężko bo przecież mała ciągle o rodzeństwie nawija , ale to nie pierwszy raz ja gada że będzie miała rodzeństwo to może się udaa ból prawie mija jest oki,taki ból jak teraz to nic
|
|
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kochane Ciężarówki
i te które nimi nie są![]() Mnie dzisiaj od rana głowa napiernicza Wczoraj znowu sie wkurzyłam ale sama tylko o tym wiem Koleżanka przyniosła mi do pracy taki super rowerek dla mojego Borynia , jest to taki własciwie pojazd On tylko siedzi a z tyłu sie pcha a do tego spiewa i szczeka , super bajer z Happy firmy, Koleżanka nie chciała za niego nic. Uważam ,że na tak małego szkraba to wystarczy , w tym roku. Przyszłam do domu a tu na gg widze poczte od córki , która mi pisze że musi kupic Boryskowi rowerek ( ocho pomyslałam zajączek![]() i że ma już upatrzone na allegro i przesłała mi linki (po co???). Zajrzałam i włos mi sie zjerzył 280 zł i 350 zł, więc jej napisałam że mam rowerek za darmo dla B. i też jej podesłałam linka bo znalazłam go na allegro - koszt 120 zł. Odpisała,że Ona jednak kupi te co obserwuje a ten niech zostanie u mnie w domu ![]() Kupie cos z ubranek i spokój.... Ale sie rozpisałam, nie wiem czy zrozumiałyście bo piszę tak bardzo nie składnie szybko , bo zaraz biegne na spotkanie, i juz na mnie czekaja
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

jesli mozesz to pomoz jej w miare mozliwosci - my rozumiemy i poczekamy 

uzaleznilam sie dziewczynki od Was i od forum...

pewnie wypoczywa po podróży

albo