![]() |
#2461 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
dziękuje
![]() <3 ![]() __ bo ty nosisz w Sobie to, czego tak potrzebuje ja. działa jak adrenalina.. ![]() __ Mateusz <3 ![]() Edytowane przez Paulishia Czas edycji: 2010-02-08 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
normalnie poczułam się naga ![]() ---------------------------------------------------- tonight . just u and me . ![]() /dziś wieczorem. tylko Ty i ja./ nie rozpoznaje tych wszystkich marzeń . and with a smirk he says, 'don't have a fit, this'll just pinch a bit' /i z głupawym uśmiechem dodaje: "Nie obawiaj się, to będzie tylko chwilka"./ as he tries not to grin . /jakby nie starał się nawet uśmiechnąć./ I'll swallow my pride with an aspirin and shut my mouth . /przełknę moją dumę z aspiryną i zamknę usta./ .
#2463 |
Raczkowanie
|
Tylko nie wiem czy mi starczy sił bo serce mam ze szkła i jak nic w każdej z chwil może zmienić się w pył.
Chciała złamać mu serce, a porysowała swoje. I don't sleep, I don't eat, I don't live, I don't feel Moc bliskości. Lojalność, szczerość w sercu, prawda w oczach. Łzy jak radość - nigdy na pokaz . To nasz świat, nasz czas, właśnie tak! Wytyczony szlak, mapa w sercu wyryta. Edytowane przez Kaskowa Kurcakowa Czas edycji: 2010-02-08 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Raczkowanie
|
a na imprezie, ludzie dolewali mi wódki , mówiąc 'nie myśl o nim, zapomnij'
zobacze krzywe ryje, co chwile będą wyznawać sobie miłość, porzygam się, to jest gwarantowane. 'byłeś moim ideałem, dokładnie tak...byłeś!' __________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grrr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 'papapapapa powodzenia, z Bogiem!'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ______________ Czy kiedykolwiek próbowałeś spać ze złamanym sercem? Przeżyję , pod warunkiem że Ty będziesz przy moim boku. Nie rozumiem jak to możliwe, że czuję ten ból i wciąż jeszcze żyję.
![]() |
#2466 |
dream big
|
*Czas to przekleństwo, gdy jest miłość.
![]() |
#2467 |
Przyczajenie
|
mimo to powtarzam sobie, że świadomi przetrwają
Krew ścieka po rękach i krzepnie na ubraniu To przez ambicję wybrałam taki los to wszystko śpij spokojnie, na każdego jest czas |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Przyczajenie
|
Why are you so snippy?
Puchatek, jak zwykle, zerwał się z łóżka w przekonaniu, że właśnie dzisiaj zrobi coś wyjątkowo pożytecznego. Wystarczyło jednak jedno spojrzenie w okno, by zmienił zdanie. Ten poranek nie było pożytecznym porankiem. Był to bowiem poranek cudowny i należało go wykorzystać na rzeczy cuuudowne:P On przyszedł z Aniołami. Nie szukał miłości. I spotkali się. Zawsze samotni znaleźli siebie. Pierwszy raz otrzymał miłość. I zrzekł się swoich skrzydeł. Dla niej!
#2469 |
Przyczajenie
|
(...)I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei.
wiesz, dobrze jest Cię mieć. NAJPIĘKNIEJSZE 5 miesięcy mojego życia. <3 Szukasz kogoś, kto zawiąże ci oczy opaską i zaprowadzi na plażę byś mogła poczuć piasek pod stopami, kogoś kto obudzi się o świcie, bo nie mógł się doczekać aby z tobą porozmawiać ej uważaj bo życie jest niezdrowe, a sufity zawsze są gotowe żeby spaść na głowę if you knew how I missed you, you woudn't stay away today. siedzę na parapecie w moim pokoju. uczę się zapomnieć. posiadam kilka złudzeń w mojej głowie.
#2470 |
Raczkowanie
|
Siem < 3 ;d
_________________________ __________ Chłopczyku daj mi żyć. Tak bardzo chciałam czegoś więcej , że nie dbałam o to co miałam. - nie dam. ;d - czego? - a siebie ![]() bo są takie rzeczy , które dają mi szczęście. ja , parkiet + piłka, jedyny patent by nie myśleć o Tobie. móf mi Pauliś, lub Gizmo ziom ! ![]() _________________________ __ chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy..
Pan M. ♥ </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
dream big
|
*Ciężko jest być we dwoje. Tylko jedno jest jeszcze trudniejsze - samotność.
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
dajsesiana - zaskakujesz ! <33
![]() ![]() _______________________ Leciutki wietrzyk szemrał w anielskiej chmurze spalin... Wśród ludzi też bywa samotnie... :[ Oszukam czas... uciekne od tych wszystkich smutnych spraw. By słowo My trwało wiecznośc.
#2473 |
Raczkowanie
|
- Co Daje Ci brak miłości? - To, że jestem bezpieczna.. . - Bezpieczna?. . Przed czym się chronisz? - Przed tym, że ktoś odejdzie... -Co zrobisz gdy on Cie zostawi? -Nic... Będę żyć dalej... -A nie będziesz cierpieć? -Będę, ale najważniejsze by on tego nie widział... - Widzisz? - Śnieg? Widzę. - Teraz jest piękny i biały, prawda? A za kilka dni będzie brudy. Aż w końcu całkiem stopnieje. - Taka już kolej rzeczy. - Właśnie. Dlatego nie chcę się zakochać. chciałabym tak po prostu usiąść i gapić się na ciebie bez żadnego pohamowania, bez żadnego limitu ogarnij się, swoje życie, wszystko w nim, zbierz się do kupy i nie trać sił, unieś głowę, otrzyj łzy, postaw sobie cel i twardo w jego stronę idź. zimno mi... fizycznie, psychicznie i emocjonalnie -Pocałuj mnie ten ostatni raz! - Po co?! - Bo musi mi to wystarczyć do końca życia bez ciebie! - Proszę Cię! - O co? - Odejdź! - Ale dlaczego? - Bo jak na ciebie patrze moje serce zaczyna mocniej bić! - To chyba dobrze? - Nie, nie chcę się zakochać! Nie krzycz i nie tup! Bądź rozsądną dziewczynką!
#2474 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - oj , dzięki Misiek ;*
kradnij ile wlezie ;d < 3 _________________________ ____ następna łza na policzku , już nie liczę ich. codziennie rano , Ty cały dzień już gubię się uratuj mnie. mój czas przestał płynąć. mój blask nagle zgasł , wypalony lont zmieniłam się. stoje w miejscu a życie wciąż trwa , naszą przyszłość przysłania mi mgła. razem z Tobą odeszły moje sny. w temte dni byłeś przeznaczony mi. nie ma NAS , jestem JA jesteś TY. :< puste słowa nie znaczą nic. musisz trwać wiecznie. nie mów że chcesz zapomnieć, bo ja chce tylko Ciebie <3. przynieś ukojenie moim zmysłom, nie widzisz że dla Ciebie robie wszystko. rozpal w moim sercu ten płomień. zatracona w Tobie. ciągle czekam na Ciebie , w drzwiach ze łzami. tak wiele przecież łączy nas.. czuje życie przestaje grzać. ;< tak ciężko odejść, po prostu tak. wszystko z piosenek Honey - Po nocy przyjdzie dzień i Uratuj Mnie <3. sieeem < 33 ![]() _______________________ przeznaczenie widzę tylko w Jego oczach..
Pan M. ♥ </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
nic bardziej mylnego
niż jej obojętne spojrzenie. czuła, że promienieje. Uśmiechała się widząc swoje odbicie w lustrze, śpiewała myjąc naczynia. Jej mózg wytwarzał zdecydowanie za dużo fenyloetyloaminy. to dobrze.. wpadła po uszy. dostawała bizka gdy nie spotkała go na korytarzu, albo nie usłyszała jego uroczego głosu.. a jego nie interesowało nawet jak jej na imię..
![]() |
#2476 |
Przyczajenie
|
dajsesiana- okradam
![]() * Na imprezie nie trzęsę tyłkiem, lecz parkietem ! * Kocham nicości przestrzeń..... * Jak granat rozerwałeś mą codzienność,dziękuję ci za wszystko,za szarych dni odmienność... * Trzy ostatnie słowa : PRZEPRASZAM ZA KRZYWDY... * Zabrałeś mi wszystko...Zapomniałeś zabrać wspomnień... * Pytają się czemu nie chce spoważnieć... Nie obchodzi mnie,że sztywniaków drażnię ;] * Być Kimś Innym. Kimś Wyróżniającym Się W Tłumie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() To są opisy mojego autorstwa: "Każdy ma swój świat, swoje myśli i marzenia Wszystkie są ważne, bo są warte spełnienia" "Serce jak ogień gorące, ciepłe jak w letni dzień słońce" "Oderwać się od rzeczywistości i żyć w świecie marzeń" "Żeby życie można było poukładać jak klocki lego" "Pocałuj mnie, bo chce poczuć smak twoich ust" "Bo nic nie jest ważniejsze od Ciebie" Takie beznadziejne, ale nie mam talentu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
|
- poproszę lek przeciwbólowy. - a na co ma być.? - na serce. - a jaki rodzaj miłości.? - wielka, bezgraniczna i nieodwzajemniona. - och, przepraszam, ale niestety wszystkie już wyszły, jest duże zapotrzebowanie. ` Im bardziej stajesz się dla mnie niedostępny, tym bardziej Cię pragnę..` `chciałam, być dla Ciebie kimś ważnym, kimś istotnym w twoim życiu jak kiedyś. ale wiesz co.? przeszło mi. po tym, jak się zabawiłeś moimi uczuciami, nie chcę już dla Ciebie być. nie chcę być nikim, nie chcę być w ogóle. widzisz do czego doprowadziłeś.? `boli mnie, boli mnie jak cholera, płakać mi się chce . boli mnie brak Ciebie. nie sądziłam , że aż tak, że aż tak bardzo będzie bolało . -proszę pani , niech mnie pani zrozumie . ja nie mogłam się nauczyć . - dlaczego .? - nie mogę się skupić na nauce . - jak to .? - ciągle myślę o Nim . - w tym wieku to nie jest miłość . siadaj . niedostateczny . -puk, puk! -kto tam? -miłość -wypie.rdalaj -czemu? -bo ranisz... dlaczego ciągle się na mnie patrzysz ?
- bo boję się, że jak spuszczę wzrok, to Cię zgubię . < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Raczkowanie
|
- a proszę bardzo słonko ; **
Cytat:
narysowałam Cię na ścianie. czy się udałeś, tego nie wiem. jak wpadną goście zawsze da się zastawić sprytnie jakimś meblem. teraz już mogę łatwo dotknąć, chwycić za rękę, pocałować. pić razem kawę. bardzo śmieszne. mam chore serce. doszła głowa. i nie zależy już od Ciebie, jak długo będziesz, czy zostaniesz. jeśli za bardzo czymś mnie wkurzysz, zamówię sobie malowanie. a On nawet kiedy złościł się i robił głupią minę, był najprzystojniejszym stworzeniem w całym wszechświecie. Może to czas zagoił rany. A może tylko ostudził emocje i kazał spojrzeć w drugą stronę. Być może to bezsilność moich naiwnych oczekiwań, że to wszystko da się jeszcze odwrócić, cofnąć o parę tygodni, miesięcy, zmieniła moje nastawienie.. chcesz mi udowodnić że IQ może być ujemne ? świetnie ci idzie . ! -,- podaj mi... - co ? - receptę na Ciebie. Zrobiłbym największą kanapkę na świecie , gdybyś mnie o to poprosił . Poszłabym na koniec świata . Wypełniłabym rzeki Tymbarkiem . Dla Ciebie . namaluję ci mój świat na ścianie Twojego pokoju , żebyś wiedział co zrujnowałeś . są chwile gdy wyłączam komórkę i wychodzę z domu nie mówiąc nikomu dokąd idę.. jednak Ty i tak wszędzie mnie znajdujesz.. Pochylił się w moją stronę tak mocno, że nasze nosy prawię się zetknęły. Też się odrobinę pochyliłam. A potem pokręcił głową dotykając nosem mojego nosa i powiedział: - Gdybyśmy byli Eskimosami, już byśmy się zaręczyli. Najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu z wszystkiego. Śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać. Twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż. skondensowane serce w puszce 250ml.
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Przyczajenie
|
* Tak, serce kobiety jest... zadziwiające!
* I NIE MAM JUŻ KOGO OBWINIAĆ BO TO TYLKO MOJA WINA!!! * ...może za często działam nie słuchając rozumu, a potem ślepo podążam za ciosem? * ...i znów te kłamstwa, zasypiam w poczuciu wiary w nowy dzień... * ta bajka nie ma szans na szczęśliwe zakończenie - w końcu ktoś ją opuści, niekoniecznie żywy.... * Nie poddawaj się! Przez Ciebie i ja się poddam..... Przecież byłeś dla mnie wzorem! Brałam z Ciebie przykład..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
Zobaczyłam Go i wydawało mi się, że patrzę na zupełnie obcą twarz, szczęśliwa że zapomnienie podziałało odwróciłam twarz. I wtedy odezwał się, a jego głos skręcił każdą możliwą cząstkę mojego wnętrza.Bo z Jego słów nie zostałam jeszcze wyleczona... To normalne. Pierwszy etap. Tęsknota. Przepiękne słowo. Zdefiniować? Nieodparta chęć posiadania tego, co było lub może być. Mogę ci wyjaśnić, czym jest, jestem ekspertem, tęsknię codziennie. Jeśli tak, jeśli wierzysz w przeznaczenie, to możesz spać spokojnie. Bo zgodnie z tą filozofią, co ma się stać, stanie się. Siedź, więc spokojnie, możesz tęsknić, umiarkowanie lub nawet bardzo, ale zachowaj spokój. Wiesz, temu jednemu mężczyźnie chciałabym dać, tak zwyczajnie, tak najzwyczajniej w świecie - jak podarek imieninowy czy urodzinowy - całe moje życie. Bez reszty. Chciałabym być z nim i podróżować z nim, i czekać na niego wtedy, kiedy nie mógłby mnie ze sobą zabierać. Chciałabym dla niego utrzymywać dom w czystości i robić zapasy na zimę, kompoty, konfitury, marynować grzyby, kwasić ogórki, butelkować szczaw, pomidory, kisić kapustę i inne wspaniałości. Chciałabym mu zrobić na drutach albo na szydełku długi długi ciepły szalik i ciepły sweter, i ciepłe rękawiczki, i ciepłą czapkę, i bardzo ciepłe skarpety, i w ogóle. Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale dla drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko. I, czy ja wiem... może jutro zgaśnie słońce, przecież może; albo nam je przesłoni, na zawsze, jakiś straszny potworny grzyb... Przecież może. polubiłam tę dziwaczność, odsypywanie nocnych rozmów , dziwne spojrzenia sąsiadów gdy znów wyszłam wyrzucić śmieci bez spodni, nalewanie zupy na ręke , ten błogi stan zakochania o tak... uwielbiam ! A ja wydłubię sobie oczy, żeby Cię nie widzieć i utnę nos, żeby nie czuć ulubionego zapachu - Ciebie zbieram na tytanowy zamek do mojego serca ! mam już milion pięćset łez! Jeszcze drugie tyle i żaden kretyn tam się nie dostanie trzymam się kurczowo czegoś, co wyślizguje mi się za każdym razem z rąk obłąkanych tak samo jak ja, i tłucze o rzeczywistość, która rani brzegiem jak kubeł zimnej wody wylanej na nabrzmiałe czerwienią oczy ..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Miłośc była tóż obok mnie, a ja i tak poszłam na około.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
przesiąknięta Tobą.
bądź sobą. to mi wystarczy. życie to pasmo wyboru, bo przecież każdy może być kim chce. bo niekiedy okazuje się że książę jest głupszy od swojego białego rumaka. a przeznaczenie i tak zrobi swoje. 'nie mówię że nie wytrzymałaby bez myślenia o Tobie, bo wytrzymałaby tylko że ja wcale nie chce.'
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
myszka23101 , dajsesiana -jest mi niezmiernie miło że znalazłam się wyróżniona w takim gronie
![]() rudzielczyku- gdzieś Ty ?? ![]() Pogrzeb. Nienawidzę obłudy.Po prostu nienawidzę. Ludzie płaczą za Tobą jakby nie umieli bez Ciebie żyć,jakbyś był ich największą miłością,jakby umarli razem z Tobą. Po czym po paru miesiącach życia bez Ciebie mają już kogo kochać na nowo,w ich pamięci stajesz się jedynie gościem,bardzo sporadycznym gościem,już nie przychodzą do Ciebie co pare dni,nawet nie ma ich raz w miesiącu.Przychodzą raz w roku gdy jest to święto dla zapomnianych by zagłuszyć własne wyrzuty sumienia i poczuć się że mimo iż Cię nie ma zrobili coś dla Ciebie. ![]()
#2485 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - a daj spokój .. jaka tam ze mnie talenciara .. :-D
ale dziękuje .za te opisiki . pomoglas bardzo ![]()
#2486 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Nie lubię walentynek.Pewnie dlatego,że nie należą do moich ulubionych świąt... '' Nienawidzę serduszkowego szału! Jednak tak bardzo chciałabym przytulić się do wielkiego pluszowego serca ..'' ''Walentynki. Wzrost sprzedaży tego czego na codzień nie sposób sprzedać...'' święto zakochanych ? no nie ja nie potrzebuje święta żeby kochać. Jestem antywalentynkowiczem ;D Walentynki ... to tandeta ... społecznie akceptowana. Na ulicach tyle czerwonych serc, że mam wrazenie, że jestem na after-party WOŚP... Serduszkowo, czerwono - komercyjna miłość... niektóre źródło wizaż ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
|
Czas pozbawił mnie wszystkiego. Nie potrafię uronić pojedynczej łzy, nie potrafię ułożyć ust na kształt banana. Niby jestem. Ale jakby mnie nie było...
'Wiedz dobrze, że czas nie goi ran !' nie pokładaj wiary w bezkresnym niebie... nie szukaj światła w ludzkich sercach... nie znajdziesz tam NIC!
![]() |
#2488 |
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - arigato ^ ^ <3
![]() martiska - łii . ;* też kradnę w takim razie talenciaro ![]() _____________
- lubię Cię , ale lubię też misia koala a nie mogę go mieć . jeśli po wypiciu alkoholu płaczę zamiast się śmiać, to znaczy, że on odszedł. mam wy***ane na wszystko, cudowne uczucie. kolejny raz wypuszczę ten gorzki dym z ust a każdy taki raz będzie dedykacją dla Ciebie. teraz to wspomnienia po prostu ją zżerały a serce nie słuchało. na siłę przypominała sobie o tych najpiękniejszych i najbardziej krzywdzących chwilach. być może nie chciała , ale nie szanowała samej siebie . ej to jest jedna myśl i jeden rytm a ty płaczesz nad głupią karykaturą faceta. za każdym uśmierceniem Cię w sercu , olewam żałobę. Ciebie i mnie każdego sądzi ten sam Bóg , więc postępuj godnie jak na człowieka przystało. |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
|
Wiem, że wierzysz. Wiem, że Ci zależy.
Płoną, bo są poza kontrolą. Chcesz to hejtuj, jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcję, że potrafię Twój dzień zburzyć. Nie myślę o gniewie, jestem w 7 niebie. Rzekomo to atak jest najlepszą obroną. Świat jest nasz, więc Ty też przestań się bać.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." ![]() Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2010-02-08 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
`znowu spadłam na ziemię z podniebnej podróży marzeń...
`chcesz trzymać mnie w złotej klatce i mieć mnie tylko dla siebie. Przepraszam,ale nie umiem tak żyć.. `że niby on nie jest ideałem.? a ma takie piękne oczy,usta,głos.... dajsesiana-dziewczyno.. zadziwiasz. ;] ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.