|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
hehe xD zapach jak zapach ja tam lubię sam fakt, że są nowe
swoją drogą... Przydałoby się kupić jakieś fajne na wiosnę
|
|
|
|
#2463 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Cytat:
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
No przydałoby się kupić.. ale szkoda ze znów się skończy na adidasach
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiście nie zamierzam nawet patrzeć na adidasy
chcę jakieś ładne, wiosenne i najlepiej na obcasie xD
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze tak mówię.. że jakieś fajne butki.. a i tak kończe na adidasach i tak
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-11 o 20:48 |
|
|
|
#2467 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Nawet mam upatrzone ale chyba na ładny uśmiech musiałabym je kupić, bo paliwo się kończy i urodziny TŻ coraz bliżej...
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Skoro o butach..wygrałam właśnie na all w licytacji tenisówki na koturnie, których tak potrzebowałammmmmm
ajem hepi![]() U mnie w domu remont od przyszłego tygodnia. Niby fajnie, nowe meble etc. Ale moja mama robi z tego kolejny "dobry" pretekst do sprzątania i to w remontach jest najgorsze;P ale jak po wszystkim usiądzie się i popatrzy na efekty.. ale i tak wolę w te miejsce jechać pozwiedzać jakieś Egipty albo Tunezjee.. (mama mnie wyklnie jak przepuszczę całą kasę na wycieczki i nigdy tego mieszkanka sobie nie kupięA właśnie...eks ma jutro urodziny
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie kupilam juz 4 pary butow na wiosne a u mnie spadl snieg
![]() haha nawet opony juz mam letnie ;] |
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
OMG! jestem padnięta
ta praca mnie wykączy ;/ .. ide spac .. paaa
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
U mnie śniegu na ulicach brak
z tym, że na trawnikach gdzieniegdzie taki przeleżały na wpół roztopiony sobie leży.Tata do końca marca mi nie da zmienić opon choćby nie wiem jak gorąco było ![]() Zdobycz
właśnie tak! ![]() Edytowane przez Mandarynkia Czas edycji: 2010-03-11 o 23:07 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Mandarynkia fajne
też sobie chcę jakieś takie kupić ale czekam na razie na kasę bo bidnie w moim portfelu dobra idę spać dobranoc
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() zajrzałam na chwilę i uciekam, bo musimy z Tż pozałatwiać jakieś sprawy ;/ kurde, wyjechałam wczoraj z Piaseczna dosyć późno, dojeżdzamy do Ryk - a tam zima! nie wspomnę o tym, co zastałam u mnie w Rio ;|noo.. i na życzenie Marci usuwam Ją z pierwszego posta ![]() miłego dnia!
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
a tej co sie stało
![]() u mnie snieg juz od 16 wczoraj padał. teraz na ulicy leży piękny śnieg... super:[
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... a ja nie znoszę tego całego szumu z urządzaniem. Nie mam do tego głowy. Ja bym to komuś zleciła i O.
![]() Jak musiałam wybierać kafelki do mojego mieszkania to przeżywałam męki... ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- haha, czad: http://www.sadistic.pl/polski-tuning...c5af4fc5f92f5d
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama uwielbiam ogolnie jak wchodze do sklepu[jakiegokolwiek] to dostaje takiej dawki energii i radosci, ze to głowa mała xD
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam chodzić po tych sklepach z rzeczami do dekoracji wnętrz bo tam zawsze jest ten cudowny zapach drewna
|
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Ja też lubię biegać po takich sklepach, ale tylko jak kupuje coś sobie do pokoju...
z moją mamą nie ma problemów bo jest zdecydowana i wie co chce kupić, tata w sumie długo się zastanawia nad wszelkimi kafelkami itd ale to kwestia podejścia "zawodowego". Bierze dobre a niekoniecznie "ładne". Obudzili mnie mam na 14 wykład dopiero...a nie mogę pospać. Wiertarka od rana brzęczy..
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
jeeep na calym osiedlu do 18 nie bedzie prądu,niech zyja laptopy !
cale szczescie ze ide na 14 do pracy;p aaaa i zaraz jestem umowiona z kolezanka bo idziemy przeszperac pewien lumpek gdzie pare dni temu moja kolezanka znalazla chanell'ke za 15 zł !
|
|
|
|
#2481 |
|
Konto usunięte
|
Hej! Jestem zdezorientowana i zdenerwowana. Dowiedziałam się dziś, że od pon są zapisy na warszatty terenowe(jakieś badanie, przeprowadzanie ankiet itd), dziś są tematy, to trwa 2 tygodnie, zapisy są na kwiecień, lipiec i wrzesień. Kompletnie nie wiem na jakiej to zasadzie, ile to czasu dziennie ma zajmować, bo w kwietniu są zajęcia normalne i muszę to z tym pogodzić. W lipcu tokiepsko, bo czas odpocząć po sesji, a we wrześniu(to początek września) to nie wiadomo jak z lokum we Wrocławiu, bo miejsce badań to Wrocław przeważnie, bądź też ogólnie dolny śląsk(co mnie nie ratuje, bo jestem z opolskiego) lub jedne są w Zgorzelcu. K..r...a co za kobieta z naszych ćwiczeń nic nam o tym nie powiedziała, a Ty decyduj sama nieświadoa, w pon są zapisy już, oczywiście miejsca na ćwiczenia ograniczone. Jak będę zwlekać to zajmą mi miejsce na 2tematy ćwiczeń na 4, które wydają się najciekawcze. BUuuu
A co z marcią..? |
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i od razu wszystko bym zmieniała w moim pokoju ![]() Każdą płytkę, panel dotykam.. jakbym nigdy ich nie widziała xD Dziewwwczyny mam bajere ![]() Jak moge wyciąć kawałek piosenki.. ?? bo chce wyciąć refren piosenki żeby była na dyzywonek w telefooonie
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-12 o 12:31 |
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie stało. czytam Was cały czas. Ostatnio tutaj pisałam ok 3tyg temu.. Nikt nie zauważył, że mnie nie ma oprócz Moni. A wcześniej jak coś napisałam to miałam wrażenie, że mój post nawet był nieczytany, więc nie widzę sensu pisania skoro jestem olewana ..
Trzymajcie się! |
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
marcia, ja o Tobię pamiętam, podobnie jak o innych, ale jak nie piszesz, to zakładam, że np. zdechł Ci komp czy masz zapieprz na uczelni i nie piszesz... Dużo z nas już tak miało.
Co do olewania, myślę, że przesadzasz, tutaj w sumie większość z nas pisze ot tak, nie na wszystkie posty dostajemy odpowiedź.. Ja się tam tym nie przejmuję za specjalnie. Szkoda, marcia. ![]() Ej dziewczyny, a pamiętacie Karusięsnk? Sprawdzałam, nadal odwiedza Wizaż, ale do nas już nie wpada. A ja nadal o niej pamiętam, bo non stop spotykam jej chłopaka - studiuję z nim przecież. ;P Nie raz mam ochotę go o nią zapytać ale tak jakoś mi głupio... Szczególnie że nie wiem czy nadal są razem. xD ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam że jeżeli ktoś nie pisze na wątku, to jego sprawa - nie chce, nie ma czasu, ma inne wątki i tyle..
Dużo osób już nie piszę na naszym wątki.. Ale jeżeli nie pisze to ma powodu i trudno no, jego sprawa.. ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- I normalnie odtwarza Ci w komie ? Bo kiedyś pamiętam, że uciełam w jakims programie Audiocoś tam.. i nie działało mi na komie.. ale mialam i stary kom.. na tym nie próbowałam.. Sciągne ten Twój.. ;]---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Ooo booonyyy.. nie moge tego wyciąć Chce mi ktoś pomóc ?
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-12 o 13:37 |
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie kombinuję z dzwonkami więc Ci niestety nie pomogę. Mnie wystarczy jakiś taki co jest wgrany. ;P
O rany, wiecie co... zaczęli mi kościół budować za oknem. :/ Normalnie nie trzeba będzie wychodzić na msze. ;P Mnie prześladują kościoły... tylko że teraz niemal już będę w nim mieszkać, bo mnie dzielić od niego będzie malusieńka uliczka. Wrzucę Wam potem zdjęcie. ;P
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
Tenebris bedziesz nam zdawać relację co się na każdej mszy działo
.. wyzwałam wczoraj tz bo mnie strasznie zdenerwował i jestem ciekawa czy dzisiaj po mnie przyjedzie :P
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Tene
kościół za oknem nie noo. super A jak zaczną Ci dzwonić na msze rano
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie... dzwonnica jest na moją stronę ;P
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Tene o matkowspłczuję :d
Kardashi tez kiedyś kombinowałam z dzwonkiem żeby tak zrobić ale nie nauczyłam się tego robić ![]() A ja obiecałam że nie kupię żadnych adidasów na wiosnę tylko jakieś ładne butki i na obcasie, bo baleriny to podstawa ![]() Ilu mi kiedyś baba torebkę Chanel wyrwała z ręki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

swoją drogą... Przydałoby się kupić jakieś fajne na wiosnę

ta praca mnie wykączy ;/ ..

nie wspomnę o tym, co zastałam u mnie w Rio ;|

?? bo chce wyciąć refren piosenki żeby była na dyzywonek w telefooonie