Weryfikacja aukcji Allegro - zanim napiszesz, przeczytaj pierwsze posty - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-07, 23:21   #2461
pin3ska
Zakorzenienie

Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro - zanim napiszesz, przeczytaj pierwsze posty

Dobrze, ze za wpisanie na czarną liste sprawy założyć nie można, bo ława oskrżonych murowana dla wielu z nas .

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:23   #2462
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez savage5 Pokaż wiadomość
Witam szanowne panie
otorz tk jak pisalem pani dottorressa;mieszkam w szwajcarii i popsiadam perfumerie kilka sztuk i nie bawie sie w wysylanie zdjec ani wypisywanie numerow poniewaz posiadam hurtownikow w polsce i hurt nie interesuje mnie ta tyle by wydzwaniac do polski po to aby podac numer seryjny;ci ktorzy maja ochote przeczuytaja 2,3 komentarze i sie decyduja;ja mam 130 pracownic i nie mam ochoty sie zajmowac takimi rzeczami:tak jak pisalem perfumy sa wysylane paczkami do polski i tm sa na miejscu wiec nie moge zrobic ani foto ani podac wam numerow;w allegro sprzedaje dla zabawy ale sa granice tej zabawy jesli klient traktuje mnie tak jak dotorres to nie mam ochoty na zabawe;200 klientow sie nie myli;pozatym jest kilka komentarzy z aliena;trzeba bylo tylko przeczytac anie zawrtacac mi glowe;wystarczy ze mam pomoc w wysylaniu i staniu codzien w kolejnych na poczcie to nie musze jeszcze obciazac szukaniem i podawaniem numerow;jedna z was tu na forum kupila wczoraj alöien edt u mnie i wysyla po kilka ml ppo ludziach;mozecie wiec zasiegnac u niej opinii i to prawda nie zalezy mi na waszym upnie wiec blokujacie wszystkie 3 moje konto i nie kupujcie nic;naprawde zaden problem i niemam ochoty sie tym zajmowac po calym dniu pracy i 100 zapachow:naleze do bardzo milych osob co swiadcza o tym komentarze ale wasza kolezanka dottoressa byla nie mila i tym samym sie odwdzieczylem;prosze o wyrozumienie püozdroewienia z alp
p:s:jesli jeszcze raz napiszecie o podrobach dam spürawwe do adwokata po za posadzanie jest kara a jestem czesto w polsce wiec nie ma najmniejszego problemu:
Aleś sobie koleś tym postem reklamę zrobił ...
Nikt z czytających wizaż u Ciebie nie kupi .
Piszesz, że należysz do miłych osób... hmmmmm....
"Nie mam ochoty się tym zajmować", "nie bawię się w wysyłanie zdjęć", "trzeba bylo tylko przeczytac anie zawracac mi glowę" - miły aż ma się ochotę Ci .......
I na przyszłość, nie bierz się za straszenie tylko naucz się podstawowych zasad pisowni .
Pozdrowienia z Polski .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:29   #2463
pin3ska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Nikt z czytających wizaż u Ciebie nie kupi .
Asiuuuuula, nie strasz Pana , nic nie wskórasz, bo on i tak klientów z wizażu nie potrzebuje, zwlaszcza tych pytających i jest ponad nas maluczkich - to z jego posta dobitnie można wywnioskowac

Nie dla niego sprawy przyziemne jak spisywanie numerków skoro on wielkie interesy kręci w ALPACH [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/pin3ska/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/pin3ska/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]

A wielka szkoda, ze savage5 taki niechetny do współpracy i pomocy kupującym, bo koło tego Aliena sama sie kilka dni temu kręciłam

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)

Edytowane przez pin3ska
Czas edycji: 2010-07-07 o 23:37
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:36   #2464
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
naleze do bardzo milych osob
Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Siarko, i z niebywałym poczuciem humoru, nie? .

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez pin3ska Pokaż wiadomość
on wielkie interesy kręci w ALPACH
Ty też lepiej uważaj, różnie można zrozumieć to coś napisała .
Stary 2010-07-08, 09:33   #2465
HannaGaca
Przyczajenie

Czy ta Lolita oryginalna? Dziwny jasny kolor troche mnie dziwi ale może pod światło tak jest?
http://www.allegro.pl/item1128850171...o_polecam.html
HannaGaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:35   #2466
jessica855
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HannaGaca Pokaż wiadomość
Czy ta Lolita oryginalna? Dziwny jasny kolor troche mnie dziwi ale może pod światło tak jest?
http://www.allegro.pl/item1128850171...o_polecam.html
ok jest
świeżutka
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 10:10   #2467
dottoressa
Zakorzenienie

Czy ten Alien EDP jest oryginalny? co możecie powiedzieć o sprzedawcy?
http://www.allegro.pl/item1091037839...lep_f_vat.html

mikozzz

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

ysl opium edp od iv32
http://www.allegro.pl/item1126896241...90_ml_edp.html

oryginał?

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 10:50   #2468
Marsiglia
BAN stały

Pan zrobił błąd udzielając sie na forum, ale skąd to forum zna? Pewnie ktoś miły, czytający wizaż podrzucił mu linka do dyskusji...
Marsiglia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 11:17   #2469
dottoressa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marsiglia Pokaż wiadomość
Pan zrobił błąd udzielając sie na forum, ale skąd to forum zna? Pewnie ktoś miły, czytający wizaż podrzucił mu linka do dyskusji...
ja napisałam mu w mailu:
Cytat:
Cieszę się jednak, że tak wyszło, ponieważ udzielam się w dziale perfumeryjnym na dużym polskim forum. Osoby, którym zależy na oryginałach zgłaszają się do nas z prośbą weryfikacji aukcji.Kilka z nich pytało o Pańskie aukcje - przedstawię zatem tą bardzo miłą korespondencję i problemy, jakie można przy zakupach z Panem napotkać.
Teraz nie mam już wątpliwości.
i widocznie odszukał sobie w googlach po swoim nicku

Stary 2010-07-08, 11:23   #2470
Marsiglia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
ja napisałam mu w mailu:

i widocznie odszukał sobie w googlach po swoim nicku

ahhh, no chyba ze
No to mial czas na takie poszukiwania, ale juz czasu na foto kodu nie miał
Stary 2010-07-08, 11:24   #2471
dottoressa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marsiglia Pokaż wiadomość
ahhh, no chyba ze
No to mial czas na takie poszukiwania, ale juz czasu na foto kodu nie miał
ile mnie jeszcze rzeczy na tym świecie zadziwi...?

Stary 2010-07-08, 20:31   #2472
justynaneyman
Zakorzenienie

Sprzedający muzyczka1973, Mitsouko 50ml
http://www.allegro.pl/item1102052049..._guerlain.html

Bardzo- jak zwykle będę wdzięczna

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:39   #2473
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Sprzedający muzyczka1973, Mitsouko 50ml
http://www.allegro.pl/item1102052049..._guerlain.html

Bardzo- jak zwykle będę wdzięczna
niepodrobkowa pojemnosc i zapach, reszta aukcji tez wyglada dobrze...
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:02   #2474
marycha0033
Zadomowienie

Może mi ktoś pomóc
Carolina Herrera 212 Sexy
wawaperfumy :
http://allegro.pl/item1101255871_car...ml_tester.html
lub
greig :
http://allegro.pl/item1097554625_car...ml_tester.html

marycha0033 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:14   #2475
Marsiglia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marycha0033 Pokaż wiadomość
Może mi ktoś pomóc
wawaperfumy :
http://allegro.pl/item1101255871_car...ml_tester.html
lub
greig :
http://allegro.pl/item1097554625_car...ml_tester.html

Obydwie aukcje są OK. Mozesz smialo kupować.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 22:20   #2476
marycha0033
Zadomowienie

ok dziękuję

Stary 2010-07-09, 08:21   #2477
savage5
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
ile mnie jeszcze rzeczy na tym świecie zadziwi...?
WITAM DROGIE PAMIE
WIDAC MACIE DUZO CZASU NA PLOTKOWANIE JA NIESTETY NIE;NIE POWINNISCIE ZBYT POCHOPNIE OCENIAC LUDZI NIE ZNAJAC ICH;KODU NIE WPISUJE PONIEWAZ WIEM ZE PERFUMY SA ORYGINALNE-PRZYCHODZA BEZPOSREDNIO Z FRANCJI OD PRODUCENTA NA PALETACH I NIE MUSZE JESZCZE USWIADAMIAC KLIENTOW;CI KTORZY KUPUJA U MNIE OD LAT WIEDZA ZE SA ORYGINALY A NOWI KLIENCI CZYTAJA MOJE KOMENTARZE I TEZ WIEDZA ZE TO ORYGINAL I DLATEGO NIE MM CZASU I CHECI ZAJMOWAC SIE DROBNOSTKAMI;PROSZE WZIASC SOBIE 5 MIN CZASU I POCZYTAC OSTATNIE KOMENTARZE I NIE TYLKO JA TROSZCZE SIE O KLIENTOW OD POCZATKU DO KONCA NAWET GDY POTRZEBA WYSLAC NATYCHMIAST TO TO ROBIE BEZ WPLYWU PIENIEDZY I JESZCZE NIKT MNIE W POLSCE NIE ZAWIODL I MAM NAPRAWDE SUPER OPINIE NA ALLEGROI GDYBY TAK JAK JUZ TU KTOS PISAL STLUKLA SIE BUTELKA LUB ZAGINELA TO BYM OCZYWISCIE WYSLAL DRUGA ALE DO TEJ PORY TAK JESZCZE NIE BYLO BO PACZKI SA PAKOWANE PFOFESJONALNIE;NALEZE NAPRAWDE DO BARDZO MILYCH OSOB;ALE PANI DOTORRESSA NACISNELA NA ODCISK MI SWOJA NIE UFNOSCIA KTOREJ NIE LUBIE ;TRESZTA 200 OSOB NA ALLEGRO NIE KLAMIE I DLATEGO TAKA MOJA REAKCJA;NIE MAM CZASU BO PRACUJE CALYMI DNIAMI I NAPRAWDE CZY SPRZEDAM DZIENNIE 100 BUTELEK CZY 101 TO MI WSZYSTKO JEDNO;MYSLE ZE WAM ROWNIEZ BY NA TYM NIE ZALEZALO PRZY BRAKU CZASU;CIESZE SIE JEDNAK ZE ZROBILEM POSPOLITE PORUSZENIE I WPROWADZILEM TROCHE SWIEZEGO WIATRU I SMAKU NA TYM CIEKAWYM FORUM;BO PRZECIEZ PISZECIE JUZ O MNIE KTORYS DZIEN Z KOLEI ;AZ ZADZIWIAJACE JEST JAK BARDZO KOBIETY TRZYMAJA SIE RAZEM SZKODA TYLKO ZE NIE JEST TAK TEZ ROWNIEZ NA ULICY;W PRACY ITD:SZKODA ZE TAK WYSZLO BO WY BYSCIE MIELI ZAWSZE TANIO I PEWNE ORYGINALNE PERFUMY A JA KLIENTOW BO POSIADAM PRAWIE WSZYSTKIE ZAPACHY JAKIE SA I TE STARE KTORE JUZ NIE SA PRODUKOWANE;ZRESZTA WSPOLPRACUJE Z PERFUMERIAMI W INNYCH KRAJACH I KAZDY PERFUM MOZNA ZAMOWIC PRAWIE;KWESTJA CENY:JESLI WAM ZECHCE ODPISAC KOLEZANKA Z WASZEGO FORUM SSUE CHYBA MA TAKI NIK KTORA KUPILA U MNIE ALIEN TO SPYTAJCIE SIE JEJ O TRANZAKCJE ZE MNA;ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO CIEKAWYCH SYTUACJI O KTORYCH MOZNA POTEM KILKA DNI PLOTKOWAC:::BO COZ INNEGO MOZNA ROBIC:POZDRAWIAM
savage5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 08:32   #2478
jessica855
Zakorzenienie

Savage5 komentarze o oryginalności perfum jeszcze nie świadczą, są i tacy co mają 300 komentarzy a handlują podróbami...
nie raz widziałam jak do typowych porób ludzie wystawiali pozytywne komentarze, bo albo się nie znali
albo bali się odwetowego
nikt kupować "kota w worku" nie chce
czasem lepiej się upewnić, tym bardziej że Alien itd do najtańszych nie należą.
a Pańskie zdjęcia są po prostu niewyraźne...
brak fotek spodu butelki itd.
stąd pytania wizażanek
i nie ma co się obrażać
pozdrawiam

Edytowane przez jessica855
Czas edycji: 2010-07-09 o 08:34
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 09:13   #2479
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Też go kojarzę jako wiarygodnego , no zestawów z błyszczykiem nie podrabiają .
Dzieki Asiuuula, juz capnelam te buteleczke

Cytat:
WITAM DROGIE PAMIE
WIDAC MACIE DUZO CZASU NA PLOTKOWANIE JA NIESTETY NIE;NIE POWINNISCIE ZBYT POCHOPNIE OCENIAC LUDZI NIE ZNAJAC ICH;KODU NIE WPISUJE PONIEWAZ WIEM ZE PERFUMY SA ORYGINALNE-PRZYCHODZA BEZPOSREDNIO Z FRANCJI OD PRODUCENTA NA PALETACH I NIE MUSZE JESZCZE USWIADAMIAC KLIENTOW (.....)
To ze Pan wie, ze sa oryginalne nie znaczy ze klient również ma te pewnosc, no bo niby skad Dlatego wlasnie pyta i nie ma sie co obrazac na takie pytania - zadna z nas nie wyda pieniedzy na perfumy co do ktorych nie ma pewnosci, ze sa oryginalne. Jest tyle perfumerii i sprzedajacych, ktorzy takich informacji udzielaja, ze troche dziwi podejscie na zasadzie "prosze sobie znalezc 5 minut i poczytac moje komentarze"
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 09:20   #2480
gidran
Zadomowienie

Cytat:
WITAM DROGIE PAMIE
WIDAC MACIE DUZO CZASU NA PLOTKOWANIE JA NIESTETY NIE;NIE POWINNISCIE ZBYT POCHOPNIE OCENIAC LUDZI NIE ZNAJAC ICH;KODU NIE WPISUJE PONIEWAZ WIEM ZE PERFUMY SA ORYGINALNE-PRZYCHODZA BEZPOSREDNIO Z FRANCJI OD PRODUCENTA NA PALETACH
Tak się składa, że kod świadczy nie tylko o oryginalności, ale także wskazuje na datę produkcji i świeżość kosmetyków. Skoro pan taki "przemiły", to jaki jest problem w podaniu go, a skoro ma pan 100 pracowników, to jednego mógłby oddelegować na przykład do udzielania klientom UPRZEJMYCH odpowiedzi, które świadczą o SZACUNKU, którym przemiłe osoby zwykły darzyć swych rozmówców. Skoro jest pan taki zapracowany, to nie rozumiem po co traci swój czas na forum plotkujących bab, z których i tak większość nie skorzysta już z pana oferty, choćby cysternami pan te perfumy woził prosto z rozlewaka. A pana korespondencja z jedną z wizażanek potwierdza fakt, że komentarze nie są jedynym wyznacznikiem w ocenie transakcji. Dziwi mnie też to, że uczciwa osoba jest aż tak poruszona "aktem nieufności"...
Przepraszam za OT, ale gość się sam prosi

Edytowane przez gidran
Czas edycji: 2010-07-09 o 09:25
gidran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 09:21   #2481
zania
Matka buldoga

Cytat:
WITAM DROGIE PAMIE
WIDAC MACIE DUZO CZASU NA PLOTKOWANIE JA NIESTETY NIE;NIE POWINNISCIE ZBYT POCHOPNIE OCENIAC LUDZI NIE ZNAJAC ICH;KODU NIE WPISUJE PONIEWAZ WIEM ZE PERFUMY SA ORYGINALNE-PRZYCHODZA BEZPOSREDNIO Z FRANCJI OD PRODUCENTA NA PALETACH I NIE MUSZE JESZCZE USWIADAMIAC KLIENTOW;CI KTORZY KUPUJA U MNIE OD LAT WIEDZA ZE SA ORYGINALY A NOWI KLIENCI CZYTAJA MOJE KOMENTARZE I TEZ WIEDZA ZE TO ORYGINAL I DLATEGO NIE MM CZASU I CHECI ZAJMOWAC SIE DROBNOSTKAMI;PROSZE WZIASC SOBIE 5 MIN CZASU I POCZYTAC OSTATNIE KOMENTARZE I NIE TYLKO JA TROSZCZE SIE O KLIENTOW OD POCZATKU DO KONCA NAWET GDY POTRZEBA WYSLAC NATYCHMIAST TO TO ROBIE BEZ WPLYWU PIENIEDZY I JESZCZE NIKT MNIE W POLSCE NIE ZAWIODL I MAM NAPRAWDE SUPER OPINIE NA ALLEGROI GDYBY TAK JAK JUZ TU KTOS PISAL STLUKLA SIE BUTELKA LUB ZAGINELA TO BYM OCZYWISCIE WYSLAL DRUGA ALE DO TEJ PORY TAK JESZCZE NIE BYLO BO PACZKI SA PAKOWANE PFOFESJONALNIE;NALEZE NAPRAWDE DO BARDZO MILYCH OSOB;ALE PANI DOTORRESSA NACISNELA NA ODCISK MI SWOJA NIE UFNOSCIA KTOREJ NIE LUBIE ;TRESZTA 200 OSOB NA ALLEGRO NIE KLAMIE I DLATEGO TAKA MOJA REAKCJA;NIE MAM CZASU BO PRACUJE CALYMI DNIAMI I NAPRAWDE CZY SPRZEDAM DZIENNIE 100 BUTELEK CZY 101 TO MI WSZYSTKO JEDNO;MYSLE ZE WAM ROWNIEZ BY NA TYM NIE ZALEZALO PRZY BRAKU CZASU;CIESZE SIE JEDNAK ZE ZROBILEM POSPOLITE PORUSZENIE I WPROWADZILEM TROCHE SWIEZEGO WIATRU I SMAKU NA TYM CIEKAWYM FORUM;BO PRZECIEZ PISZECIE JUZ O MNIE KTORYS DZIEN Z KOLEI ;AZ ZADZIWIAJACE JEST JAK BARDZO KOBIETY TRZYMAJA SIE RAZEM SZKODA TYLKO ZE NIE JEST TAK TEZ ROWNIEZ NA ULICY;W PRACY ITD:SZKODA ZE TAK WYSZLO BO WY BYSCIE MIELI ZAWSZE TANIO I PEWNE ORYGINALNE PERFUMY A JA KLIENTOW BO POSIADAM PRAWIE WSZYSTKIE ZAPACHY JAKIE SA I TE STARE KTORE JUZ NIE SA PRODUKOWANE;ZRESZTA WSPOLPRACUJE Z PERFUMERIAMI W INNYCH KRAJACH I KAZDY PERFUM MOZNA ZAMOWIC PRAWIE;KWESTJA CENY:JESLI WAM ZECHCE ODPISAC KOLEZANKA Z WASZEGO FORUM SSUE CHYBA MA TAKI NIK KTORA KUPILA U MNIE ALIEN TO SPYTAJCIE SIE JEJ O TRANZAKCJE ZE MNA;ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO CIEKAWYCH SYTUACJI O KTORYCH MOZNA POTEM KILKA DNI PLOTKOWAC:::BO COZ INNEGO MOZNA ROBIC:POZDRAWIAM
Witam i mam prosbe. Prosze nastepnym razem nie uzywac CapsLocka. Pisanie duzymi literami oznacza krzyk, a na tym forum jest to niepotrzebne. Poza tym, nie wzmocnilo to Pana wypowiedzi nawet o stopien.
Stary 2010-07-09, 09:29   #2482
dottoressa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gidran Pokaż wiadomość
Tak się składa, że kod świadczy nie tylko o oryginalności, ale także wskazuje na datę produkcji i świeżość kosmetyków. Skoro pan taki "przemiły", to jaki jest problem w podaniu go, a skoro ma pan 100 pracowników, to jednego mógłby oddelegować na przykład do udzielania klientom UPRZEJMYCH odpowiedzi, które świadczą o SZACUNKU, którym przemiłe osoby zwykły darzyć swych rozmówców. Skoro jest pan taki zapracowany, to nie rozumiem po co traci swój czas na forum plotkujących bab, z których i tak większość nie skorzysta już z pana oferty, choćby cysternami pan te perfumy woził prosto z rozlewaka. A pana korespondencja z jedną z wizażanek potwierdza fakt, że komentarze nie są jedynym wyznacznikiem w ocenie transakcji. Dziwi mnie też to, że uczciwa osoba jest aż tak poruszona "aktem nieufności"...
Przepraszam za OT, ale gość się sam prosi
gidran, ale czego tu się spodziewać, skoro:

Cytat:
w allegro sprzedaje dla zabawy ale sa granice tej zabawy

Stary 2010-07-09, 09:34   #2483
Bellatrix
gamma Orionis

Cytat:
CIESZE SIE JEDNAK ZE ZROBILEM POSPOLITE PORUSZENIE I WPROWADZILEM TROCHE SWIEZEGO WIATRU I SMAKU NA TYM CIEKAWYM FORUM;BO PRZECIEZ PISZECIE JUZ O MNIE KTORYS DZIEN Z KOLEI ;AZ ZADZIWIAJACE JEST JAK BARDZO KOBIETY TRZYMAJA SIE RAZEM SZKODA TYLKO ZE NIE JEST TAK TEZ ROWNIEZ NA ULICY;W PRACY ITD: (...) ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO CIEKAWYCH SYTUACJI O KTORYCH MOZNA POTEM KILKA DNI PLOTKOWAC:::BO COZ INNEGO MOZNA ROBIC:POZDRAWIAM
Nie wiem, czy cieszyć może zwrócenie na siebie uwagi moderatorów - jeszcze jeden post napisany w ten sposób [caps lock i nielogiczna interpunkcja, czego efektem jest bełkotliwy słowotok - radzę zapoznać się z regulaminem Forum] i na dodatek w wątku do tego nie przeznaczonym, a będą kartki.

Radzę zakończyć dyskusję albo ją przenieść - to się tyczy wszystkich osób.

Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 17:30   #2484
marycha0033
Zadomowienie

Czy mogę prosić o weryfikację?
Oraza_perfumy
http://allegro.pl/item1097575892_car...edp_100ml.html

Stary 2010-07-09, 17:32   #2485
anka_res
Zakorzenienie

Ech, a ja mam wrażenie, że Pan Savage5 sprzedaje oryginalne produkty (do kwestii obsługi klienta nie ustosunkuję się) i dlatego szkoda, że z forum i korespondencją wyszło, jak wyszło, bo my tutaj naprawdę lubimy perfumy

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez marycha0033 Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o weryfikację?
Oraza_perfumy
http://allegro.pl/item1097575892_car...edp_100ml.html

W porządku. Brać
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 08:53   #2486
HannaGaca
Przyczajenie

Dziękuje za poprzednie odpowiedzi i proszę o następne
http://www.allegro.pl/item1106123138...in_okazja.html

http://www.allegro.pl/item1124319638...nal_tanio.html

http://www.allegro.pl/item1135557694...m_od_1_zl.html
dziękuje
HannaGaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 10:43   #2487
dottoressa
Zakorzenienie

dziewczyny, czy Opium EDP od YSL jest często podrabiane? w dodatku 50 ml?
mam tu taką aukcję, nie wiem czy takie zdjęcie wystarczy do weryfikacji, czy poprosić o jeszcze...
http://www.allegro.pl/item1137928002..._ubytkiem.html

sprzedajacy: giwojna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-10, 19:11   #2488
annika77
Rozeznanie

GG do annika77

Kochane!

Powoli dojrzewam do własnej butli Coco Mademoiselle EDP... może gdzies kiedyś jakąś używkę capnę, ale rozważam też nową. Rzuccie okiem na te aukcje (testery):

http://www.allegro.pl/item1139217369...ster_oryg.html

http://www.allegro.pl/item1139023000..._oryginal.html

Czy ta pierwsza aby nie za tania? Ile muszę dać za 100 ml żeby na bank mieć oryginał (oczywiście nie chodzi mi o jakieś super-okazje, tylko o regularną sprzedaż)?

Pozdrawiam weekendowo
setki Jimmy Choo edp

annika77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 19:21   #2489
ever-dream
Wtajemniczenie

Pytanie, dot. sprzedawcy asiek781.

Dziewczyny, jak myślicie? Oryginalny czy nie?

http://www.allegro.pl/item1104199724...na_ubytek.html
Stary 2010-07-10, 19:29   #2490
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Pytanie, dot. sprzedawcy asiek781.

Dziewczyny, jak myślicie? Oryginalny czy nie?

http://www.allegro.pl/item1104199724...na_ubytek.html
Moim zdaniem oryginał , bezpieczna pojemność .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości