|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cześć dziewczyny,
jestem nowa na tym forum. Fajnie, że Was tu znalazłam, bo w sumie potrzebuję Waszego wsparcia, mąż niebawem wylatuje do Afganistanu... Na dziś tyle by się nie rozkleić. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
jestem tu nowa na tym forum. Fajnie, że jesteście bo potrzebuję Waszego wsparcia. Czasem człowiek czuje się taki osamotniony, tylko myśli kłębią się w głowie. Mój mąż niebawem wylatuje do Afganistanu i jakoś mi ciężko się robi na sercu... To tyle na dziś by się nie rozkleić, jakiś taki dzień do doopy mam. Pozdrawiam Was serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Raczkowanie
|
Dzięki Pidzi
![]() ![]() ![]()
#2464 |
Przyczajenie
|
Witam z rana,
ja właśnie się dowiedziałam, że mój mąż wylatuje 16-18 września... ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- W ogóle jestem tu nowa na forum, ale cieszę się, że Was znalazłam. Nie ma jak wsparcie pokrewnych dusz, bo kto jak kto, ale Wy - żony/kobiety żołnierzy zrozumiecie najlepiej. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2466 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a Twój gdzie służy? napisz coś więcej o Was ![]() Cytat:
ja tak,odliczam dni do powrotu i już naprawdę malutko zostało, co nie znaczy że już jest ok bo tęsknię coraz bardziej, coraz bardziej się dłuży no i coraz bardziej się boję o niego bo już tak niewiele zostało. ja swojego odwiozłam do jednostki skąd on jechał do innej i potem dopiero na lotnisko do Wrocławia. pożegnaliśmy się więc w jego jednostce bo i tak nie mogłam być na lotnisku bo ich zawieźli pod sam samolot i tak samo będzie przy powrocie jego. a ja nie umiałabym się pożegnać w domu z nim bo chciałam jak najwięcej czasu spędzić z nim i jeszcze z 20minut postaliśmy zanim się pożegnaliśmy. a gdziekolwiek to jest to i tak to jest chyba najgorszy moment całej misji bo do dzisiaj płaczę jak to piszę... a Twojemu Tż może być raźniej na lotnisku jeśli będziesz z nim bo inni pewnie też będą ze znajomymi. ja tak wtedy myslałam,jak odwiozłam Tż. wybór należy do Was. nie myśl o tym zbyt dużo bo się zamęczysz. potem szybko zapomnisz o wszystkim złym. dacie radę i będziesz odliczać dni tak jak ja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Raczkowanie
|
Może i ma
![]() Cytat:
![]() Freya16 i _Sofie_ dacie radę...razem damy bo i mój TŻ jeszcze w tym roku wyjeżdża na misję. Narazie o tym nie myślę, nie chcę o tym myśleć, pisać bo i po co... Jeszcze chwilkę pobędzie w Polsce. Zacznę z pewnością bardziej to przeżywać tuż przed wyjazdem i w trakcie misji. Narazie cieszę się chwilami razem spędzonymi. Polecam ten sposób bo przedwczesne mówienie o tym sprawia, że tylko niepotrzebnie się nakręcamy... A popłaczemu w poduszki jak już wyjadą ![]() _Sofie_, witaj na forum. Cieszymy się, że nas znalazłaś. I powielam pytanie lovebird. Napiszesz coś o sobie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Przyczajenie
|
O kurcze! Widzę, że zdublowałam wczorajszy post, a myślałam, że wywaliło go w kosmos upss
![]() Coś o sobie... hmm... Obecnie przede wszystkim mama 4letnich bliźniaków, szczęśliwa mężatka od 7lat oczywiście z żołnierzem, nieustannie z tym samym ![]() To pierwsza misja mojego męża, choć miał jechać pierwszą turą do Iraku, ale badania wyszły nie takie. Dziewczyny ja wiem, że dam radę - nie ma wyjścia, ale strach i tak we mnie siedzi... a co więcej, nie chcę się z nim oswajać.
#2469 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny za każdym razem moje posty będą sprawdzane przez moderatora?
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Napisałam trochę o sobie i post pewnie pojawi się niebawem... ![]()
#2470 |
Raczkowanie
|
Hej Sofie. To jesteśmy razem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pidzi staram się nie mysleć o samym rozstaniu. Przyjdzie czas to będziemy decydować. Świeci słońce, dziś jest piątek i wszystko będzie dobrze ![]()
#2471 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mój żołnierz też wczoraj wrócił z Elbląga i weekendowo będziemy odpoczywać tym razem u moich rodziców ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Raczkowanie
|
Szukałam takiego tematu. Przyznam, że wątek jest długi, więc nie będę go czytać całego.Mój facet chce iść do wojska. Jest po studiach, więc pewnie dostałby się na jakieś wyższe stanowisko, po szkoleniu oficerskim. Ma kategorię D (za wysoki) . Jak pomyślę o tym, że ma biegać po poligonie i wyjeżdżać na długie miesiące to az płacz we mnie wzbiera. Jak wygląda wasze życie z takim facetem? To co przeczytałam w necie to jakaś masakra. Czy naprawdę widujecie się z nimi bardzo rzadko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Sissi7 witaj. Wszystko zależy od tego gdzie trafi. Nie wszyscy jeżdżą na poligony i wylatują na misje. Na szkolenia też nie jeżdżą wszyscy. Trafiłaś akurat na dziewczyny, które mają "wędrujących" mężów, ale jest wiele osób w sztabach i nie tylko, które pracują od 7.30 do 15.30 i nie przejmują się możliwością wezwania w weekend czy odwołania z urlopu. Wszystko zależy do jakiej jednostki trafi i jakie stanowisko zajmie
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co znaczy widywać się rzadko? Zależy od interpretacji tego pojęcia i od tego, gdzie Twój TŻ trafi (jak napisała już Freya). Są u nas na wątku dziewczyny, które mieszkają z TŻ-ami, więc widują się codziennie po pracy, a są i takie, które widują się weekendowo. Niektóre rzadziej, ale to rzadkość. Wiesz, zawsze jest opcja przeprowadzenia się za TŻ-em. U mnie to, że widujemy się rzadko nie ma zbytnio związku z wojskiem - oboje studiujemy, więc tak czy siak byśmy się widywali weekendami ![]() A napiszesz coś więcej o sobie/Was? Freya, to się sobą nacieszcie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2475 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja tam widuję męża bardzo często, czasem za by się wydawało ![]()
![]() |
#2476 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opinie w necie są idiotyczne i nie można sie nimi w żaden sposób sugerować. Tak jak dziewczyny napisały, nie ma reguły - jedne widują się codziennie, inne weekendowo (ja ![]() Ja tam swojego mundurowego nie zamieniłabym za nic, jak pewnie każda z nas tutaj ![]() Nie mam ostatnio czasu wiele tu pisać... w ogóle widzę że większosć dyskusji się w klubie toczy ![]() ![]() TŻ na urlopie więc mamy siebie na codzień, choć wcale nie mamy więcej czasu bo najmłodszy absorbuje większość uwagi ![]() Jutro chrzciny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
dziś nasi żołnierze mają święto, więc wszystkiego najlepszego dla nich ![]() ![]()
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam nową
![]() i również przyłączam się do życzeń dla naszych kochanym mundurowych ![]() My dziś odsypiamy wczorajszą wyprawę. ![]() Ninka śpi więc my szalejemy na kompach. Szkoda że TŻ już jutro wraca do pracy ale potem jeszcze tylko 4 dni i mamy URLOPIK ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
dawno nie pisałam, ale to wszystko przez tą naszą przeprowadzkę. nie przypuszczałam, że przygotowanie do przeprowadzki i sama przeprowadzka to tak czasochłonne zajęcie. od 2 tygodni biegałam po sklepach (bo musieliśmy właściwie kupić wszystko - tak to jest jak się wcześniej u teściów mieszkało i nie miało się właściwie nic ![]() ![]() ![]() i choć brakuje nam kilku rzeczy, to jestem bardzo, ale to bardzo szczęśliwa, że nareszcie jesteśmy sami! ![]() szkoda tylko, że teraz do pracy będę musiała dojeżdżać 30 km w jedną stronę ![]() _Sofie_, witam na wątku ![]() Sissi7 również witam u nas. swoją drogą to dziwne, że za sam za wysoki wzrost twój Tż ma kategorię D :/ coś mi się wydaję, że za młodu do wojska twój Tż nie chciał iść i stąd ta "D" ![]()
![]() |
#2481 | ||
Raczkowanie
|
miałaś rację ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w niedzielę mieliśmy małą imprezę z której w zasadzie zrobiła się imprezka czterodniowa ![]() Ewelinko ![]() ![]() bardzo przyjemnie zleciało ![]() aicila, gratuluję przeprowadzki!
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj odespałam a Ninka to już na pewno, gorzej z TŻ-tem, bo z poniedziałku na wtorek znowu pobudka o 4 i do pracy. Tak czy inaczej potwierdzamy, że imprezka była I Klasa
![]() ![]() ![]() Aicila nie ma to jak na swoim ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A rozłąki cementują związek... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że temat misji opanował wątek... pozwólcie jednak, że ja przejdę do rzeczy zdecydowanie przyjemniejszych. I tak w ubiegłą niedzielę minął rok odkąd jesteśmy razem z TŻ . Oczywiście nie obyło się bez świętowania ![]() ![]() Ostatni weekend wydłużony o 1 dzień a tak ciężko było wrócić do pracy ![]() ![]() Planowałam, planowałam...no i zapisałam się w końcu do fitness klubu. Świetne miejsce! ![]() ![]() ![]() Libelle, jak wypoczynek u rodziców? Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2011-08-17 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O kochana a tu niedługo - bo dokładnie za tydzień - my będziemy świętowali roczek ale Ninki
![]() ![]() ![]() ![]() Wypoczynek u rodziców zaczynamy w przyszłym tyg, bo na poniedziałek zapisałam mojego dzielnego TŻta do dentysty ![]() ![]() Na razie żyjemy samą drogą, bo nie mam pojęcia jak taki szmat drogi zniesie Ninka więc chyba podzielimy trasę na pół z większym postojem w Jeleniej nie mówiąc już pewnie o licznych mniejszych. Zapewne odezwę się jak już dojadę, bo zamierzam zabrać ze sobą laptopa - muszę popracować nad jednymi zdjęciami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
|
Wczoraj w Afganistanie zginął kolejny polski żołnierz
![]() ![]()
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh...faceci..... tacy odważni a zwykłego dentysty się boją ![]() przypomina mi się jak Tż opowiadał, że na misji był dentysta...z Chin. Nie żebym miała coś przeciw Chińczykom, tyle że Pan po polsku bardzo słabo rozumiał ![]() ![]() ['][']['] zawsze mam nadzieję że to już ostatni i więcej takich wiadomości nie będzie.... ['][']
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.