|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
ruda wiewiora -uwielbiam tą rudą miłość
abunee - grise - też piszę egzaminy, więc powodzenia ![]() ciiri - ![]() * * * Kiedy kropla rozczarowania zgasi ogień naszych uczuć. Oto jestem, cała we łzach, tonę... Chociaż 'na zawsze' nie istnieje, my ślepo wierzymy. Hakiem mi miłość, sznurkiem przeznaczenie. Powieś mnie A poeci kłamią. Skłam ze mną o życiu, umieraniu i miłości. Na tej emocjonalnej huśtawce, którą ty rozbujałeś. Ani ja, ani ty, ani my.
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
Witam po nieobecności.
![]() Kiedy będziesz pewien swoich uczuć, daj mi znać. Czekam kiedy nasze spojrzenia zetkną się ze sobą. Nie mam sił dotykać się tylko spojrzeniem. Chwile z Tobą trwają krócej niż całe życie. Mogę nawet wziąć wino i tańczyć z Tobą w deszczu. Stworzymy swój własny świat. Chcesz? Przytul mnie czasem. I to wszystko. W życiu czasem trzeba zmienić coś więcej niż tylko poglądy.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
nie liczę się z tobą. już nie. a ty wiesz o mnie tyle co świnia o gwiazdach. w tej chwili jesteś mój i w moich ramionach, nie myśl tak o tej blondi na wprost. |
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
rządzimy! ;DCytat:
Będziemy się poznawać ustami i palcami. Siedzę zanurzona w oceanie wanny, zmywam z siebie Ciebie, dotyk Twój poranny. Zmysłowa pokusa. i to, co zawsze robimy, to zabawa na prześcieradle. Zgaśmy światło. |
|
|
|
|
#2465 |
|
Rozeznanie
|
N I C - tyle wiem o miłości i żyje tą nadzieją,że kiedyś los odwróci się i ty będziesz miał złamane serce a ja wykrzyczę światu BYŁO WARTO moje głupie i naiwne serce nadal przyspiesza, słysząc Twoje imię.. rozhisteryzowana upuściła palącego się papierosa na swoje ulubione rajstopy. wypaliła dziurę. jak na złość, układała się w kształt serca. a oczy? oczy były przepełnione niemą prośbą o pomoc. nikt nie potrafił zrozumieć krzyku jej źrenic.
|
|
#2466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boskie ! ![]() patrysiowa_ - No dziękuje miso, ale nie masz za co ; ) Maniuuur - Kocham ! ;* Słońce meee ! ![]() Kinderka13 - No ja wiem, że nawet nieprzeczytaszj pochwały, znając życie, ale i tak Talent jakich małoo !;D;D;D;;D ![]() ![]() I okradłam jeszcze duuużo, duużo więcej taalentów ! XDD No, więc postanowiłam coś dodać, bo dawno się nie udzielałam ! Kupiłam bluzkę w twoim ulubionym kolorze , przefarbowałam włosy na blond, zrobiłam makijaż, i czekałam na Ciebie 3 godziny przed kinem ! czemu ? - nie wiem ! Człowieku, co ty robisz ? Raz traktujesz jak księżniczkę, kochasz, całujesz, nosisz na rękach Raz jak ... nikogo, ignorujesz ! Zastanów się, jaką role w moim życiu chcesz grać ! Głowa pełna nie poukładanych myśli, serce pełne Ciebiee! <3** A teraz co mi powiesz ? Mówiłeś, że jetseś dla mnie za ,,cool'' - zmieniłam styl ... Mówiłeś, że jestem ,,kujonicą'' - zgłupiałam ... - Mówiłeś , że chcesz blondynkę... - Przefarbowałam włosy... A teraz co mi powiesz ? Jakie bezsensowne argumenty jeszcze rzucisz ? _____________________ ...I gdy pocałujesz żabę, stanie się On pięknym księciem ! - A gdy pocałuje pięknego księcia ? - Nie stanie się On żabą. - Tak, wiem ale czy przestanie być egoistą ! |
|
|
|
|
#2467 | |
|
Rozeznanie
|
Always our souls entwine. Erase this vast divide. | Zawsze nasze dusze splotą się. Zmażą to olbrzymie rozdzielenie.
Cover my eyes. Cover my ears. Tell me, these words are a lie. | Zakryj moje oczy. Zakryj moje uszy. Powiedz mi, że te słowa są kłamstwem. Once I cry - now I wipe away the tears. Once I die - now I'm alive. | Raz płakałam - teraz ocieram łzy. Raz umarłam - teraz jestem żywa. Czarny_Aniolek taaa ? hahaale właśnie przypominałaś mi kogoś, ale głupio było mi się zapytać, żebym się nie zbłaźniła. ![]() Cytat:
wow.
![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-04-25 o 10:36 |
|
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Nie jesteś mi bliski ani troche bliski. |
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
Idę, idę, idę, idę, idę na wyprawę. // Firma
Nie będę tłumaczył się, że budzik rano dzwoni i zawsze jest za wcześnie. // Maleo Reggae Rockers Całe wydarzenie rozdmuchałeś w swych lirykach. // Peja Mimo, że młoda, to rozumem przecież jest dojrzała.// Long and Junior ciiri, xsxs, Kinderka13, otojest -
|
#2470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy można przestać kochać niebo, tylko dlatego, że czasem jest burza? dzisiaj przydałby mi się sok z gumi jagód, zdecydowanie. Tysiące myśli, w których brak jakiejkolwiek logiki. `każdy człowiek na Ziemi, ma skarb, który powinien odnaleźć. My serca, rzadko już o tym mówimy, gdyż ludzie, boją się podążać za naszymi głosami.
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
"Ani czas, ani mądrość nie zmieniają człowieka – bo odmienić istotę ludzką zdolna jest wyłącznie miłość. "
"Bo człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najgorsza udręka, najcięższa tortura. " "Kocham tego człowieka, który siedzi przede mną, bo nie jest moją własnością ani ja nie należę do niego. " "Nie ma nic trudniejszego od czekania. " "Nie trzeba za wiele rozmyślać o miłości." [ "11 minut" ] Nie skarżę się, bo po co? Zamknij oczy i pomyśl ;] Może w kosmos?
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
I`m drunk . why are you still ugly ? /jestem pijana. dlaczego wciąż jesteś brzydki ? /
|
#2473 | ||
|
Zadomowienie
|
dziewczyny,
znów się tu zaczyna robić nieciekawie pełno tu jest off'ów i próśb. co do off'ów : tak trudno dodać choć jeden opis? =\ co do próśb : od tego jest wątek z prośbami. ___________ Cytat:
Cytat:
o kochane, rozbawiłyście mnie tym prawie że do łez. __________ Jeszcze się zdziwisz jak mnie zobaczysz na tej samej ulicy. Wrócę. Jeden dzień bez daty potrafił zmienić wszystko, a daty na które liczyła, nie zmieniły nic. Odrywała tylko szare kartki, czytała słowa próbując znaleźć w nich przepowiednię. Jeden dzień nauczył ją tak wiele. Jak mało znaczą słowa i jak bardzo są nieodpowiednie i niepotrzebne. Jak dużo kryje się w innych rzeczach, w stopionym w ośmy kolor tęczy odcieniu ich połączonych spojrzeń. Tak jak ocean łączy się na horyzoncie z niebem. Jeden dzień, choć nawet nie wiedziała dzień którego roku i mięsiąca. Tysiące niedorznych, błahych spraw po drodze, które nigdy nie miały mieć znaczenia. Jedno porzucone w biegu marzenie, na którego spełnienie nie starczyło sił i wiary. Sny o lepszym jutrze, które nigdy nie stawało się jutrem. Jej świadomość stanęła bowiem w miejscu owego nieokreślonego, nieskończonego, nieśmiertelnego dnia. Wszystko wokół biegnie. "Nie ja." ' Dziewczyny są jak gąbki, chłoną nastrój jak wodę. Wystarczy, ze posłuchacie smutniejszej piosenki i już płacz. '
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-04-25 o 11:56 |
||
|
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Też Cie kocham Słońce
;*______ Wspomnienia są miłe. Ale czemu dalej tak się potoczyło ? Ciebie bardzo zmieniło... Hakuna matata ; D![]() magnetycznej sile osobowości ... niczego tak bardzo nie chce, jak tego, by z nim być... Najpierw setki wątpliwość, kakao, ptasie mleczko, czekolada..niepokój w głowie i przeświadczenie że faceci to dno, i czas sobie dać na troche spokój z tym wszystkim, przecież to nic nie boli. Potem wyjaśnienie sytuacji, uśmiech na twarzy od którego bolą wargi i mnóstwo energii, i to uczucie : naprawdę się zakochałam ! Pomyśl... jak by było cudownie, gdybyśmy mogli żyć dłużej, wraz z naszymi przyjaciółmi... Spędzając dni na zabawie i leżąc na ziemi ze śmiechu. Wygłupiając sie na całego, nie bojąc się już nigdy, że będziemy bezsilni. Mając wszystkich przy sobie . . . How many really know what love is? Millions never will Do you know until you lose it [Like You'll Never See Me Again] Ilu naprawdę wie czym jest miłość? Miliony nigdy jej nie pozna. Czy ty ją do końca poznasz, zanim ją stracisz? To ona jest wszystkim do czego dążymy.
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
wiadomix a ty jesteś naszym guru, dyrektorka piekła
iii ty też ;*take me out tonight oh take me anywhere, i don't care i don't care, i don't care driving in your car i never never want to go home... "kiedy patrzysz w głąb ludzi, widzisz krajobrazy, gdy spojrzysz w głąb mnie, ujrzysz plażę." bo czasami muzyka pachnie wiosną.
|
#2476 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, że jestem jedną z tych co nie boją się żyć...
I really don’t know how to put my feelings into words but now, today, I will try…. When you touch my hand, I feel like a child again. You have the power to make me happy From the very moment I saw you, I knew you were the special one for me I give you my hand, my heart, and my love, from this day forward for as long as we both shall A najchętniej przybiłbym cie do tylniego siedzenia mojego samochodu... Zawsze wiedziałaś jak ich zostawiać by pragnęli więcej Może jestem twoją niewolnicą, ale Skarbie, kocham to co robie... - Wypuściłam szczęście .. - Jak to wypuściłaś szczęście ? - Nie zdołałam go złapać bo było trochę za ciężkie... - A jak wyglądało .. ? - Miało metr osiemdziesiąt i zielone oczy Znów mu zaufała, znów się zawiodła, bo uwierzyła w drugiego człowieka. Ile razy można? Dlatego mam od ciebie prośbę - jeśli naprawdę mnie kochasz, pozwól mi odejść. Nie próbuj się ze mną kolegować, przyjaźnić, bo to mnie zabija. Powoli, od środka męczy moje serce. Znienawidź mnie, znów obrzuć wyzwiskami. To moja jedyna prośba do ciebie... Ich oczy się spotkały. Jej - pełne łez, zielone. Jego - pogrążone w smutku, niebieskie. Uściskały się serdecznie, pocałowały czule, szepnęły ostatnie "Kocham" i pożegnały. - Nie chcę cię znać - wyszeptała, po czym odwróciła się i odeszła. Mój Anioł Stróż jest egoistą zakochanym w sobie. Ma brązowe oczy, jeździ na motorze...I akurat wtedy kiedy go potrzebuje siedzi sobie na piwie z kumplem. Ale ważne, że jest mój^^ -Te Twoje oczy... Te zimne bladopopielate oczy mają nieodparty powab... I te zabójcze wygięte wargi... <3
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
xxxLOLKAxxx - dziekuję mojej bogini kupy i złomu
![]() ciiri - Yeeahh, od razu mi samoocena skoczyła do góry <3NieidealnaJa & impresion - dziękuję ruda - chcę być Twoim wielkim i obwisłym bąblem <3 ' - Co Twoim zdaniem powinna robić dziewczyna, która kocha?
- Nic. Kochać. ' ' Najpierw minie nasza miłość, potem sto i dwieście lat, potem znów będziemy razem, komediantka i komediant, ulubieńcy publiczności odegrają nas w teatrze ... '
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
cloude
rozbraja mnie Twoja obojętność. chciałam byś przyszedł, jak kiedyś..
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Bo dwie połowy razem znaczą idealny stan ...
Życie jest tak głupie i bezsensowne, że aż fajne.. ![]() Jesteś Hardcorem ?! Tak ! To na komputerze usuń kosz z pulpitu !
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
Ehm więc powróciłam, nie wiem czy jeszcze mnie tu ktoś pamięta, jeśli nie to trudno ; - ** .
I nadal brnę w tym samym błocie co kilka miesięcy temu,
tylko zmienił się mały szczegół, teraz jestem mniej naiwna, lecz tak samo głupia. Po dodaniu mojej miłości i Twojej nienawiści można wywnioskować, że są szanse na nasz związek. Po raz ostatni wypije za to, że jestem młoda, za to, że jestem piękna i może jeszcze za to że miłość to gówno. Zachorowałam. Zachorowałam na to, że gdy codziennie idę z głową uniesioną ku górze w dłoni trzymając tlącego się papierosa momentalnie wykonuje identyczny ruch! Przechodząc obok Ciebie raptownie go gaszę odwracając w tym samym momencie głowę w prawo. Choler*,*a, czemu ja Ci mówiłam, że palę tylko wtedy gdy cierpię? Nienawidzę gdy pieszczotliwie do mnie mówisz kotku. Porównujesz mnie wtedy do zwierzęcia, które nie myśli samodzielnie, tylko łasi się by dostać jakiś przysmak czy też by się pobawić. Czy ja naprawdę mam tak prostą osobowość, a do tego cztery łapy i ogon ? Zsunę z siebie ostatnie kawałki materiału, obleje się strumieniem zimnej wody i wykrzyczę, że tak trzeba. |
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję.
![]() To nie tak, że mówisz i masz! Dziś, w chłodny wieczór, schowam się pod Twoją bluzą, a Ty uspokoisz mój oddech. Będę dla Ciebie najważniejsza, niezbędna, niepowtarzalna. Paranoją jest fakt, że pomimo tego jak mnie do siebie zraziłeś, potrafię o Tobie myśleć, z większą częstotliwością niż 60 razy na minutę. Chcę na niego patrzeć całą noc i cały dzień I zanim zasnę chcę go wziąć i chcę go mieć! Mieć taką niewiedzę o rzeczywistości jaką mają marzenia przepełnione po brzegi nadzieją . Czas przyśpiesza bieg naszych serc. bądź je spowalnia.... Niby dorosła, a myśli jak pusta dziesięciolatka. xsxs - moja nowa miłość. ; *
|
#2482 |
|
Rozeznanie
|
no fajnie <3
_______ z pełną adoracją wpatrywała się w twarz ukochanego
i znajdywała w niej coraz to nowe uroki piski dzieci, skoczne tony zachrypniętych głośników, dzwonki ruszających karuzeli
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko ma swoje priorytety, niestety
Wszystko ma swoje wady, zalety . gdyby tak cofnąć czas... Napraw to ! Nie będę na pokaz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
czekoladowe szczescie -
matematyczka00 - xsxs - ![]() TwojaKokaina - Miłości mojaa ;*` kiedy jesteś blisko zapominam o całym świecie..
` zbyt wiele łez i słów a za mało miłości.. ` Dlaczego nie daliśmy rady? Co było przyczyną naszego rozstania? Dlaczego nam sie nie udało ?! ` Wyjdź z mojego serca i głowy! Daj mi spokój! |
|
|
|
#2485 |
|
Rozeznanie
|
Mówią że pieniądze szczęścia nie dają, mają racje szczęście powinna dawać osoba którą kochasz . A pieniądze mogą dać to czego pragniesz gdy druga osoba zawodzi . - Co czujesz gdy zawodzi człowiek? - A co ty czujesz gdy ty jesteś tym człowiekiem? Kobiety przynajmniej niektóre są łatwe ... Nie pod względem erotycznym... Łatwe do rozgryzienia, a ty mówisz że nie możesz zrozumieć. Tajemnicza kobieca zagadka czasu . W te dni, życie staje sie lepsze. W dni kiedy on jest obok <3. brak zaufania, brak godności, brak miłości i pogodności . </33 + przepraszam za nieobecność : ) poprawię się za nie długo .
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
Zanim noc otuli mnie swoim ciepłem słyszę twoje słowa ciche jak powietrze to ty chwytałeś po swojemu serca bicie jesteś jasnym słońcem całym życiem banalne słowa cisną się na twoje słodkie usta niecierpliwie czekam, aby ten słowotok wreszcie ustał + otojest , nienaruszona . <3
Edytowane przez bryym Czas edycji: 2010-04-25 o 13:44 |
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
po bezbarwnej stronie tęczy.... nie potrafiła oprzeć się urokowi jego oczu , który przeszywał ją i powodował drganie nawet najmniejszej komórki jej ciała... W trampkach , podartych spodniach , z poobdzieranymi kolanami i rozczochraną czupryną pójdę do ciebie prosząc o miłość... Szmer serca , rozbiegane myśli , roześmiane oczy - podobno się zakochała... Wraz z dymem papierosa wyparowała miłość.. Wraz z łykiem wina wypłukały się marzenia... Wraz z zachodem słońca odeszła nadzieja... ,, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna- pamiętam i niezmiennie dobra.
xsxs- Jestem Twoją fanką. Od teraz. Czas start ! . ![]() Gdybyś wiedział, ile znaczysz Ty,
gdy cały świat jest niczym, gdy piekło zamienia się z niebem i słońce krąży wśród gwiazd, byś rozumiał... Idź sobie, idź. Przy Tobie boleśniej odczuwam swoją małość. Ty tylko pstrykniesz palcem , gdy ja muszę stawać na głowie, by znaleźć się w niebie. Nigdy tam nie byłam. Domyśl się, dlaczego. Nie ważna jest ilość Ciebie, możesz być jedną nogą tu, drugą tam, mieć trzy palce, ośmiu nie mieć, zgubić głowę i złamać żebro. Jakościowo jesteś najlepszy. Ja tylko rozmawiam ze sobą, nie zwierzam się ze swoich uczuć, a wydaje mi się, że ściany mają uszy. Albo Ty rozumiesz mnie, tylko patrząc. Znasz mnie od początku do końca, ja Cię znam odkąd istnieje świat. Wyciągnij dłoń, podaruję Ci niebo.
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Uśmiechnij się i przymknij oczy pokaż zrobione łóżko w ciszy,
usiądźmy obok siebie dotknij,pocałuj powiedz że kochasz. Całować włosy myślami Przeczesywać je słowami poczuć chwilę się rzeźbiarzem zostać niewolnikiem marzeń. Ten deszcz! tłukąc kroplami życia o ziemię spłukał historii kurz, wzbudził nadzieję. bo przecież nasze zegarki miały te same godziny obijając się głucho o ściany jednego dworca gdy śledziłyśmy rozkład ucieczek tykały nam miłością wiedziały że mamy nadzieje. zgłodniałaś około czwartej trzydzieści a mój słaby wzrok na karku rozgryzł za tobą kilka cenowych zagadek musiałeś być inny .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
bo na nocnej wyprawie bardzo dobrze się bawie.
![]() Wypij za lepsze jutro - i za tych co nie mogą, Jak się bawię - to się bawię hardcorowo. I królewny odstawiają beznadzieje, Snobistyczne towarzycho to nie moi przyjaciele. Now I will be happy, damn happy./ Ja teraz będę szczęśliwa, cholernie szczęśliwa. Cocoon in a corner and die./ Zaszyj się w kącie i zdechnij.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-04-25 o 13:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Jestem Twoją fanką. Od teraz. Czas start !