Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 15:03   #2461
malka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez klekotka10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy produkty z oferty internetowej można zamawiać po jednej sztuce, czy moge zamówić np. 10 sztuk jednego produktu??
Możesz ile tylko chcesz . To nie jest oferta limitowana
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:10   #2462
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny czy produkty z oferty internetowej można zamawiać po jednej sztuce, czy moge zamówić np. 10 sztuk jednego produktu??

możesz zamówic ile chcesz pod obrazkiem jest pole w które wpisujesz ilość sztuk oczywiście za każda zapłacisz tyle ile jest podane np. kupisz 10 pomadek za 6,90/szt. więc płacisz 69 nie że mam Cię za jakiegoś głupa tylko piszę dla przypomnienia

PS: zależy też czy mają zamawiany produkt w brakach

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
pilne! chce kupic corce na lato (ma 5latek) w kat09,2010 (bo tam jest najtanszy) to mleczko turkusowe w kulce... czy ktos juz je kupil...mlode mamy co o nim myslicie...bardzo prosze o odp....
ponawiam!!!!! pilne...[/QUOTE]

jak najbardziej jeśli dobrze pamietam to mleczko ma SPF 30 ale jeśli Twoja córeczka ma jasną skórę postawiłabym na wyższe filtry

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:13   #2463
mode24
Raczkowanie

ehhh a ja mam znów problem z Avonem

w poprzednim katalogu zapomniałam dopisach kodu na pudełko do bizuterii choc warunek spełniłam- napisałam do nich, odpisali że otrzymam z nastepnym zamówieniem

dzis na fakturze mam zestaw podróżny z kat. 5, na który kod wpisałam, ale nie otrzymałam ani w 5 ani w 6

a po pudełku na bizu ani śladu

co wiecej nie wpadłam na to, że na torby Batyckiego trzeba wpisywac jakis kod- zadzwoniłam do BOK i mam zadzwonić w nastepnym katalogu to mi dopiszą, ale jak to będzie wyglądac tak jak z tymi kufrkami to sama nie wiem co robic...
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:37   #2464
dodocia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
pilne! chce kupic corce na lato (ma 5latek) w kat09,2010 (bo tam jest najtanszy) to mleczko turkusowe w kulce... czy ktos juz je kupil...mlode mamy co o nim myslicie...bardzo prosze o odp....
ponawiam!!!!! pilne...[/QUOTE]

moje dzieci są zachwycone. same się tym smarują. kulka wydaje się, ze ciężko chodzi, ale po skórze chodzi tak jak powinna. ja napewno kupię jeszcze jedną
dodocia@buziaczek.pl
dodocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:40   #2465
francesca22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Woda Bond Girl 007 będzie w ofercie netto 9/2010 w zestawie za 59,9 zł
. woda perfumowana
.balsam do ciała 150 ml
.żel pod prysznic 200ml
w pudełeczku
taki zestawik to jak najbardziej tak zaokrąglijmy do 60, masz perfumy za 20, żel za 20 i balsam za 20 wiem że to się inaczej liczy ale ja zawsze liczę sobie tak [/QUOTE]

Nio to czekam do katalogu 09
Stary 2010-05-07, 15:59   #2466
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
taki zestawik to jak najbardziej tak zaokrąglijmy do 60, masz perfumy za 20, żel za 20 i balsam za 20 wiem że to się inaczej liczy ale ja zawsze liczę sobie tak
Nio to czekam do katalogu 09[/QUOTE]

możesz wypróbowac sobie ten zapach w katalogu 8 to jest kod na 5 próbeczek tego zapachu 10801 cena 4,90,-
myślę że lepiej wydać niecałe 5 zł i mieć pewność co do produktu niż żałować źle wydanych pieniędzy

A.

Stary 2010-05-07, 16:02   #2467
crescent
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem w szoku !!!! nie uwierzycie!!

dzwonie na Avon non stop, żeby spytać czy jest możliwość wysłania do mnie kuriera po zareklamowana maje, do której nie pasują dopinki. Pani ( mam ochotę ożyć ostrego epitetu, ale na forum nie wypada ) stwierdza, ze mam poszukać fv i jej podać jakie fv to były. pytam grzecznie, czy ona nie ma dostępu do moich fv, ponieważ nie jestem teraz w domu i nie mam ich pod reką. Baba ( no jakoś Pani za ładnie ) na to: nie mam dostepu do Pani fv. ja mowie: jak to, zawsze jak dzwoniłam konsultant sprawdzał na fv. Baba: prosze Pani to Pani ma sprawę do avonu, a nie avon do Pani.

opadła mi szczęka! dosłownie!!!

mówie jej jeszcze raz łopatologicznie, ze nie mam możliwości teraz sprawdzić numerów fv, bo nie ma mnie w domu.

zaczęła szukać. po 2 min ciszy z jej strony pytam : hallo? ( sprawdzałam czy tam jest). baba: szukam, skoro mam znaleźć to potrwa. juz sie we mnie zagotowało! ale mowie dobra nie bede sie wdawać w pyskówke.

znalazła i mówi: ale pani nie zamawiała dopinek, na fv są same maje. no to ja jej, ze dopinki bedą na fv z następnego katalogu. baba: westchnięcie pt " spier****". szuka. znalazła i mowi: ale paczki pani ma z kwietnia więc ja pani nie przyjme reklamacji, bo wszelkie niezgodności zgłasza sie natychmiast.

ja: słucham? klientka dzisiaj mi oddała produkty i z tego co ja się orientuje to ma na to 3 miesiące. baba na to: ze w mojej gestii leżało sprawdzić majki przed daniem klientce. ( pomijajac caly absurd tego co powiedziała plus to, ze to były dwa różne katalogi). Mówi ze ona reklamacji nie przyjmuje. No to proszę ja o połączenie z jej przełożonym. nie moze. no to prosze ją o powtórzenie nazwiska. TRZASK! rozłączyła się! normalnie wtedy sie we mnie zagotowało. ( rozmawiałam z nia 15 min na moj koszt!).

dzwonie drugi raz, trafiłam na Pana, który nie widział żadnego problemu w wysłaniu do mnie kuriera, ani nawet w "dorzuceniu" mu jeszcze tuszu do rzęs, który mam do zwrotu.

wysmarowałam maila ze strefy z reklamacją na ta konsultantke ( jednak podałam tylko nr tel, z którego dzwoniłam i dokładną godzinę rozmowy i czas jej trwania...). Pewnie nic to nie da, ale jestem tak wściekła, że listem poleconym bym nawet skarge mogła wysłac!!!!

wrrrrrr.....

to sie wygadałam
Stary 2010-05-07, 16:03   #2468
adie94
Zadomowienie

kochane miała już któraś z was kosmetyk z lini clearskin professional? w 8 jest promocja na zestawik za 39,90 . polecacie czy raczej nie?

A.

Stary 2010-05-07, 16:07   #2469
francesca22
Zadomowienie

Składam zamówienie
zielone światełka przy:
- Gruboziarnisty peeling do ciała Jardin
- Maseczka Kiwi Naturals
- tusz Pełnia rzęs
- UCR SZMINKA BROZNE TREAS.

dla siebie wzięłam tylko 2 szt. preparatu do demakijazu - jeden dam klientce jako gratis.

oraz miałam produkty kolorowe za ponad 100 , wiec pewnie sie załapię na Torbę ... <jupi>
a zamówienie na kwotę 269 zł || zawsze to cos - choć miałam na ponad 500

Edytowane przez francesca22
Czas edycji: 2010-05-07 o 16:18
francesca22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:14   #2470
adie94
Zadomowienie

crescent są ludzie i parapety, paniusia pewnie miała ważniejsze rzeczy takie jak no hmm paznokietki? po co kilkać i szukać jakiejś majki? ah ah lakier mi nie wysechł.. ;/ współczuję, wiem ile to nerwow kosztuje, a ile pieniędzy! powiedz jeszcze ze dzwoniłaś do Warszawy..

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Składam zamówienie
zielone światełka przy:
- Gruboziarnisty peeling do ciała Jardin
- Maseczka Kiwi Naturals
- tusz Pełnia rzęs
- UCR SZMINKA BROZNE TREAS.

dla siebie wzięłam tylko 2 szt. preparatu do demakijazu - jeden dam klientce jako gratis.
ja z netto zamowilam sypki puder "idealny kolor" za 13,90. nie wiem dlaczego w 7 był na stronie pt.: "ostatni raz w katalogu", na wizazu ma bardzo dobre opinie. jestem ciekawa tej maseczki ma być nawilżająca a podobno świetnie się sprawdza przy cerze tłustej/mieszanej
daj znać czy warto się o nią połaśić

A.

Stary 2010-05-07, 16:16   #2471
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
crescent są ludzie i parapety, paniusia pewnie miała ważniejsze rzeczy takie jak no hmm paznokietki? po co kilkać i szukać jakiejś majki? ah ah lakier mi nie wysechł.. ;/ współczuję, wiem ile to nerwow kosztuje, a ile pieniędzy! powiedz jeszcze ze dzwoniłaś do Warszawy..

no do warszawy...generalnie zostałam i tak załatwiona, ze tak sie wyraze, w koncu po mojemu, ale po co było tracic te 15 min?? tak żałuję, że nie zapamiętałam nazwiska..no ale niegdy nie zakładałam, ze zostane tak zle obsluzona no to po co...;]

sama sobie podczas studiów pracuję na infolinii przychodzącej i wiem, ze po czasie rozmowy ze spokojem można dojść do konsultanta, który przeprowadzał rozmowę. mam nadzieje, ze w avonie mają podobnie
Stary 2010-05-07, 16:19   #2472
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
no do warszawy...generalnie zostałam i tak załatwiona, ze tak sie wyraze, w koncu po mojemu, ale po co było tracic te 15 min?? tak żałuję, że nie zapamiętałam nazwiska..no ale niegdy nie zakładałam, ze zostane tak zle obsluzona no to po co...;]

sama sobie podczas studiów pracuję na infolinii przychodzącej i wiem, ze po czasie rozmowy ze spokojem można dojść do konsultanta, który przeprowadzał rozmowę. mam nadzieje, ze w avonie mają podobnie
pytałam czy do Waw-y bo wiesz.. międzymiastowe a za to się trochę płaci (chyba że dzwonilaś na bezpłatny nr ).. czasem lepiej idzie dogadać się z facetem

A.

Stary 2010-05-07, 16:25   #2473
francesca22
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

ja z netto zamowilam sypki puder "idealny kolor" za 13,90. nie wiem dlaczego w 7 był na stronie pt.: "ostatni raz w katalogu", na wizazu ma bardzo dobre opinie. jestem ciekawa tej maseczki ma być nawilżająca a podobno świetnie się sprawdza przy cerze tłustej/mieszanej
daj znać czy warto się o nią połaśić

co do maseczki to nie wiem - klentka ja zamówiała ale jak bedzie uzywac zapytam sie jej co i jak
Stary 2010-05-07, 16:26   #2474
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
pytałam czy do Waw-y bo wiesz.. międzymiastowe a za to się trochę płaci (chyba że dzwonilaś na bezpłatny nr ).. czasem lepiej idzie dogadać się z facetem
akurat z komory dzwonilam wiec poszlo z darmowych

no, zebys wiedziala, drugi raz jak zadzwonilam po tym rozłączeniu to gadalam z facetem i 3 min mu zajelo ustalenie wszystkiego i wyslanie kuriera , wiec mozna

Edytowane przez crescent
Czas edycji: 2010-05-07 o 16:27 Powód: lit
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:29   #2475
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Ja w tamtym tygodniu dzwoniłam do avonu bo miałam na fakturze mgiełkę róża i brzoskwinia a w paczce nie było. Pani zanotowała i powiedziała, że doślą w następnym zamówieniu. Wczoraj złożyłam ostatnie zamówienie z katalogu 6 a tam mam na fakturze jako produkt bezpłatny zamiast mgiełki, kulkę perceive :| I co? Muszę znowu dzwonić...
A czemu miałabyś ją mieć jeszcze raz na fakturze skoro już był zafakturowany? Poczekaj spokojnie do paczki, prawdopodobnie powinna w niej być. A kulka Perceive- może jako produkt przeprosiniowy?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:38   #2476
Agniecha1978
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny , Dziś złożyłam zamówienie , Tylko brak próbek serum Rozjaśniającego ANEW . I mam do was pytanko:
Otóż na mojej fakturze znalazłam taka oto rzecz i chciała bym się was zapytac co to jest
PR.ANEW LUMINOSITY
Z góry dzięki , jeżeli to już na forum jest napisane przepraszam was serdecznie . Co myślicie o wodzie toaletowej Bali Bliss Czy podoba wam sie zapach?? Jakie ma nuty
Pozdrawiam
Agnieszka
Agniecha1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:52   #2477
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agniecha1978 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny , Dziś złożyłam zamówienie , Tylko brak próbek serum Rozjaśniającego ANEW . I mam do was pytanko:
Otóż na mojej fakturze znalazłam taka oto rzecz i chciała bym się was zapytac co to jest
PR.ANEW LUMINOSITY
Z góry dzięki , jeżeli to już na forum jest napisane przepraszam was serdecznie . Co myślicie o wodzie toaletowej Bali Bliss Czy podoba wam sie zapach?? Jakie ma nuty
Pozdrawiam
Agnieszka
Jest to serum rozjaśniające, redukujące przebarwienia i przywracajace blask ziemistej, zmeczonej cerze będzie dostępnie w katalogu 8 w cenie 90,00 co do wieku od którego można stosować to nie wiem ale myslę że 30+

A.

Stary 2010-05-07, 17:22   #2478
Agniecha1978
Raczkowanie

Cytat:
Jest to serum rozjaśniające, redukujące przebarwienia i przywracajace blask ziemistej, zmeczonej cerze będzie dostępnie w katalogu 8 w cenie 90,00 co do wieku od którego można stosować to nie wiem ale myslę że 30+
To super Ale za 0 zł Aż w to nie wierze . Za zwyczaj kosztuje 5 zł lub 1 zł ale żeby za 0:00 zł To już zdziwiona jestem A co sądzicie na temat wody toaletowej Bali Bliss ?

Agnieszka
Stary 2010-05-07, 17:31   #2479
Taste
Raczkowanie

Cytat:
To super Ale za 0 zł Aż w to nie wierze . Za zwyczaj kosztuje 5 zł lub 1 zł ale żeby za 0:00 zł To już zdziwiona jestem A co sądzicie na temat wody toaletowej Bali Bliss ?

Agnieszka
To próbka jest.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 17:37   #2480
adie94
Zadomowienie

Cytat:

Agnieszka
heh, myślę że zawsze powinni dorzucać jakiś gratisik bo to dzięki nam (konsultantkom) zarabiają
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-Bliss-EDT.htm - Bali Baliss
osobiście nie miałam możliwości przetestować ale myślę że zapowiada się nieźle

A.

Stary 2010-05-07, 17:44   #2481
taka jedna
Zakorzenienie

Mam w brakach na fakutrze tylko
ZLOCISTY PUDER W PEDZLU
Ale mimo to mam zafakturowane 7 tych zestawów za 14,90 mimo że miałam na styk na 7.
I nie mam sprayu po opalaniu za 50gr mimo że miałam 4 produkty zamówione do opalania.

Edit: jednak mam, tylko gdzieś wysoko i nie zauważyłam

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2010-05-07 o 17:49
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 17:47   #2482
klekotka10
Raczkowanie

Dziewczynki która z tych myjek do ciała jest teraz dostępna w ofercie internetowej?? http://allegro.pl/listing/search.php...ing=avon+myjka Ja nie mam pojęcia bo u mnie w dalszym ciagu IOS sie nie wyświetla.

http://www.suwaczek.pl/cache/b194546531.png?html
klekotka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 17:50   #2483
Agniecha1978
Raczkowanie

Cytat:
heh, myślę że zawsze powinni dorzucać jakiś gratisik bo to dzięki nam (konsultantkom) zarabiają
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-Bliss-EDT.htm - Bali Baliss
osobiście nie miałam możliwości przetestować ale myślę że zapowiada się nieźle
Niom Zamówiłam w promocji 3 szt za 30 zł sprzedam po 15 zł za szt dla klientek i Jedna dla mnie .

A co do tego Czegoś z 0 zł to na 100% próbka Bo nie ma nic za darmo
Stary 2010-05-07, 17:51   #2484
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki która z tych myjek do ciała jest teraz dostępna w ofercie internetowej?? http://allegro.pl/listing/search.php...ing=avon+myjka Ja nie mam pojęcia bo u mnie w dalszym ciagu IOS sie nie wyświetla.

przyłączam się do pytania

A.

Stary 2010-05-07, 18:03   #2485
KarolaKG
Zakorzenienie

[QUOTE=adie94;19114514]
Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość

chetnie bym podała ale wiesz.. punkty karne
wpisz sobie w googlach avon katalog 8 2010 i 9 2010 i wyskoczy baaardzo dużo pozycji.. ja ściagam z chomiczka
No rozumniem ale i tak dzieki
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 18:04   #2486
katharsist
Raczkowanie

No widzę, że kolejny wątek dla mnie
Co do linii Clearskin Professional to mogę z czystym sumieniem polecić peeling. Jest świetny, oczyszcza głęboko pory i to uczucie chłodu. Ja najpierw myję buźkę żelem potem na wilgotną twarz peeling i znów żel, żeby wymyć resztę drobinek. I efekt jest świetny
Stary 2010-05-07, 18:17   #2487
adie94
Zadomowienie

[QUOTE=KarolaKG;19120647]
Cytat:

No rozumniem ale i tak dzieki
chodzi mi o to że tym linkiem robiłabym reklame ..a za reklame jest kara

proszę

A.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-07, 18:18   #2488
koira
Przyczajenie

Właśnie wystawili mi fakturę i nareszcie dostanę Maję, no chyba jakieś święto dziś jest i oczywiście tak jak większość mam próbkę Anew Luminosity pozdrawiam
koira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 18:19   #2489
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
No widzę, że kolejny wątek dla mnie
Co do linii Clearskin Professional to mogę z czystym sumieniem polecić peeling. Jest świetny, oczyszcza głęboko pory i to uczucie chłodu. Ja najpierw myję buźkę żelem potem na wilgotną twarz peeling i znów żel, żeby wymyć resztę drobinek. I efekt jest świetny
dziękuje za info ;*

A.

Stary 2010-05-07, 18:34   #2490
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
kochane miała już któraś z was kosmetyk z lini clearskin professional? w 8 jest promocja na zestawik za 39,90 . polecacie czy raczej nie?
Też przyłączam się do pytania. Najbardziej intresują mnie opinie o tym kremie w buteleczce z popmką. To jest podobny do tego niebieskiego w starym opakowaniu?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości