Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 14:07   #2461
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
My też wszystko w parowarze robimy. Mięso, rybę, ziemniaki, warzywa (ziemniak to też warzywo chyba) ryż, kaszę. Niestety nie wszyscy tak lubia ale dla mnie jest ok. Żołądek mnienie boli no i nie mam zgagi
a jak masz np na jednej półce warzywa, lub kaszę, a na innej mięsko, to nie przechodzi smakiem lub zapachem? tak z ciekawości bo tz mięsa nie jada, a tak mogłabym wszystko za jednym razem, a nie 4 garnki brudzić

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:25   #2462
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
a jak masz np na jednej półce warzywa, lub kaszę, a na innej mięsko, to nie przechodzi smakiem lub zapachem? tak z ciekawości bo tz mięsa nie jada, a tak mogłabym wszystko za jednym razem, a nie 4 garnki brudzić
Mięsko i ryba zawsze w dolnym naczyniu. Może kapać w trakcie przyrządzania i wtedy to co jest niżej nieciekawie smakuje. Zawsze wszystko razem robimy. Oszczędność czasu i energii choć i tak w naszym przypadku są 4 naczynia do mycia ale znacznie szybciej niż przy tradycyjnym gotowaniu. No i nic się nie przypali o ile nie zapomnisz wlać wody do zbiorniczka
Stary 2010-08-04, 15:02   #2463
drcron
Zakorzenienie

Dziewczyny czy jesli po kolizji w ktorej uczestniczylo dziecko to dziecko spi wiecej niz normalnie ale zachowuje sie normalnie no moze mniej je bo opuscilo jeden posilek to powinno sie z tym dzieckiem jecgac do szpitala by sprawdzili czy wszystko ok czy raczej tylko obserwowac ??

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:03   #2464
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

izazula a jaki masz/polecasz parowar?? Ja prawie każde mięso robię na elektrycznym grillu Szybko, baaaardzo smacznie i jak zdrowo

drcron czy Wam znowu coś się przytrafiło?? Co się stało??

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2010-08-04 o 15:04
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:15   #2465
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
izazula a jaki masz/polecasz parowar?? Ja prawie każde mięso robię na elektrycznym grillu Szybko, baaaardzo smacznie i jak zdrowo

drcron czy Wam znowu coś się przytrafiło?? Co się stało??
Mamy parowar TESLA. Był tani i stwierdziliśmy że nie będzie nam żal wydanych pieniędzy gdyby się z różnych powodów nie sprawdził. Jestem z niego zadowolona. A grillową to mamy patelnię i też lubię z niej mięsko

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy jesli po kolizji w ktorej uczestniczylo dziecko to dziecko spi wiecej niz normalnie ale zachowuje sie normalnie no moze mniej je bo opuscilo jeden posilek to powinno sie z tym dzieckiem jecgac do szpitala by sprawdzili czy wszystko ok czy raczej tylko obserwowac ??
Dziecko zawsze lepiej zbadać nawet jak na pierwszy rzut oka nic się nie dzieje. Tak mi się wydaje
Stary 2010-08-04, 16:04   #2466
fasolka73
Rozeznanie

Ehhh...Was to na 2 dni zostawić, to potem człek zamiast sprzątać to musi nadrabiać te kilometry stron Coś ktoś ostatnio mnie o chusty pytał, a więc ja strasznie chciałabym mieć taką:
http://allegro.pl/item1159162604_tka...zo_wzorow.html
Droga, ale może na forum chustowym uda się tanio Bardzo mi się one podobają, zwłaszcza te frędzle

Cytat:
Hehehehehehehe!! Mój też się pyta czy choć raz napisałam że jest fajny Tak więc laski MAM FAJNEGO MĘŻA
mój też pyta czy o nim piszę że jest fajny
Więc piszę : Mój mąż jest baaardzzooo fajny i nie zamienię go na innego!!!!!

Cytat:
Dziewczyny MARCEL MA DWA ZĘBY Wczorajsze zachowanie zostało wytłumaczone, bo już chciałam Go na allegro wystawić
Moje gratulacje!!!

A my właśnie wróciliśmy z zakupów i mała padła, uff....Coś też wypatruję u niej ząbków, bo gmyra sobie non stop w buzi, ślina cieknie strumieniami(mokra cała koszulka) i taka znowu nieodkładalna marudka się z niej zrobiła (o,jak dobrze, że mam chustę )
Czytam o tym wprowadzaniu innych pokarmów przez Was , ale ja zgadzam się w pełni z Anią P cycuś jak najdłużej. To taka wygoda przecież, a do 6 miesiąca spoko starczy dzieciowi A Hania ma apetyt straszny, bo jak widzi jak jem jabłko, albo arbuza, to mlaszcze języczkiem i widać, że wie że to jedzenie i też by chciała Oj, z jedzeniem to ona nie ma problemów żadnych.
Dobra, idę sobie kawusię de-lur zrobić
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 16:10   #2467
drcron
Zakorzenienie

Gmyrelka nam nic sie nie stalo mialysmy tylko mala stluczke i troche pokrecilysmy baczki na ulicy <cud ze nie dachowalysmy > efektem jest u nas na pierwszy rzut oka wymiana belki tylnej bo sie wygiela wymiana drzwi bocznych tylnych <dzieki Bogu dzisiaj Julke posadzilam z przodu obok mnie a nie tam za mna jak zawsze > nadkole do wymiany i cale kolo bo sie wygielo ledwo na lawete wciagneli auto tak oszacowal mechanik obok naszego domu ze na oko to rzeba zrobic w drugim aucie nie wiem bo pojechalo do serwisu Opla do swidnicy byla to moja wina dostalam 300 mandatu < mniej sie nie dalo a musial mi dac bo byl z kolega > ale nie dostalam punktow ja jechalam z domu do lekarza bylo kolo 12 na 13 mialam wizyte w sprawie mojej piersi nie jechalam szybko bo dopiero co z wiochy wyjechalam i jechalam pod gore a moj robaczek wiecej niz 60 pod gore nie wyciagnie a ja dopiero sie rozpedzalam no i droge zajechal mi jakis wariat ktory pozniej nawet sie nie zatrzymal ja odbilam na pobocze a tam bylo kawalek jezdni urwanej i zachaczylam kolem wiec mnie zarzucilo dalej slizglam sie na trawie i nie chcac wpasc w przepasc bo tam taki wielki dol byl odbilam w druga strone no i grzmotlam tylem auta w przud jadacego z naprzeciwka ktory tez scinal zakret < bo to bylo na zakrecie pod gore > na liczniku mialam moze ze 45 nie wiecej i tak pozniej mna zakrecilo i wyladowalam w rowie kawalek dalej dzieki Bogu Julce nic sie nie stalo nawet sie nie obudzila bo spala w foteliku fotelik nie drgnal ja mam tylko stluczone kolano i oberwalam w twarz bo krew z nosa mi poszla ale nic sie nikomu innemu nie stalo wiec jestem szczesliwa a auto sie zrobi
a w ogole Pani w ktora udezylam to zaczela na mnie krzyczec ze jestem nie odpowiedzialna ze powinnam w row jechac a nie w nia to tylko na nia popatrzylam i zapytalam czy wezwac jej pogotowie bo chyba z jej glowa cos jest nie tak a pozniej mowi do mnie ze ona nie chce wzywac policji bo oni dadza mi mandat i punkty dostane ze mozemy sie dogadac ze ona zawiezie auto do serwisu Opla a ja poniose wszystkie koszty naprawy z wlasnej kieszeni w tym momencie przyjechal szwagier bo mial mnie odcholowac do domu byslal ze ujade autem i powiedzial bym sie na to nie godzila ze po to place ubezpieczenie zeby oni sie tym zajeli no i jeszcze moj Tz przyjechal ale to juz jak byla policja i okazalo sie ze on i policjant to znajomi wiec tylko mandat dostalam i nic wiecej ale teraz juz Tz mi nie da swojego auta a moje miesiac zas bedzie naprawiane pewnie
a i moja Julka pierwszy raz byla spisywana z dowodu

Izazula o 18 ma do nas przyjechac nasz lekarz to znaczy lekarz Juleczki sprawdzic czy z nia wszystko dobrze odrazu moja noge obejzy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 16:19   #2468
fasolka73
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Gmyrelka nam nic sie nie stalo mialysmy tylko mala stluczke i troche pokrecilysmy baczki na ulicy <cud ze nie dachowalysmy >
ło matko i córko!!!!! Drconiku, Ty to umiesz nam dostarczyć wrażeń...
Skóra mi ścierpła jak czytałam opis Twojej małej stłuczki , jak to mogło się skończyć.... Straszne...
Dobrze, że Wam nic się nie stało
Stary 2010-08-04, 16:44   #2469
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

drcron mój Boże!! Przecież Ty każdego dnia masz przygody!! Dobrze że nic się Wam nie stało

fasolka ja bym chciała cycusiować dłuuugo bo to wygoda, ale 4 października wracam do pracy i muszę Marcelka nauczyć jeść "konkrety"... Także pewnie skończy 5 miechów i się biorę za dokarmianie

Dziewczyny pomocy!! Ledwie Mu zęby wyszły a ja już płacze Tak mnie nimi gryzie że szok I nie wiem co teraz zrobić bo przecież nie odstawie dziecka od piersi tylko dlatego że mnie to piekielnie boli ... (początki karmienia też były bolesne) choć do tego bólu to się raczej nie przyzwyczaję ...

Nie mniej jednak za gratulacje DZIĘKUJEMY

Stary 2010-08-04, 16:59   #2470
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

drcronik po prostu szok! dobrze ze Jula cala i nic wam sie nie stalo!
Kobito to oczywiscie w zartach-zeby nie bylo, ale jakby cie zamknal z pokoju bez scianek i z gumowymi scianami to by bylo niebezpieczne
uwazaj na siebie !
no i daj koniecznie znac co lekarz powiedzial
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:01   #2471
aneczkkaa
Zakorzenienie

dziękuje za życzenia chyba zamówie jakąs kolacje do domu nie mam czasu na gotowanie maciej prawie nie śpi a jak nie śpi to musze przy nim siedziec i go zabawiać bo inaczej placz teraz wierci sie w łóżeczku obraca sie do okoła osi i sie cieszy

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

drcron ja normalnie nie moge aż sie cała spociłam jak to czytalam kobieto dobrze ze nic sie nie stało <zawał>
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:03   #2472
fasolka73
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze że nic się Wam nie stało

fasolka ja bym chciała cycusiować dłuuugo bo to wygoda, ale 4 października wracam do pracy i muszę Marcelka nauczyć jeść "konkrety"... Także pewnie skończy 5 miechów i się biorę za dokarmianie
no jasne! Ja bede siedziec w domku, nie wracam do pracy, to moge cycusiowac online, ale jakbym wracala, to pewnie byloby inaczej, to zrozumiale

a silikonowe oslonki?
Stary 2010-08-04, 17:05   #2473
anakazar
Zakorzenienie

Dziewczyny pomocy!! Ledwie Mu zęby wyszły a ja już płacze Tak mnie nimi gryzie że szok I nie wiem co teraz zrobić bo przecież nie odstawie dziecka od piersi tylko dlatego że mnie to piekielnie boli ... (początki karmienia też były bolesne) choć do tego bólu to się raczej nie przyzwyczaję ...

Nie mniej jednak za gratulacje DZIĘKUJEMY [/QUOTE]
Grymelka gratulujęi współczuje bólu

A ja muszę pochwalic moją Ninke
Musiałam ją dzisiaj wziąc na spacer,ale tylko tu blisko do PKO ,bo wiem że dalej nawet nie miałam szans z nią isc,no bo wieciei szok!bo latałam z nią 3 godziny,bo była grzeczna jak anioł,uśmiechnięta,gaworz ąca-nie to dzieckotak to ja mogę życ

a teraz śpi już 4 godzinę i chcę ją obudzic,ale nie mogę,bo mała śpi jak zabita,ja zaraz lece na pazurki,a chcę,żeby wstała,bo tak może marudzic mi w nocy

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:30   #2474
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

fasolka osłonki testowałam przy Hani i niezbyt mi to szło... ale może powinnam teraz podjąć próbę ponownie ...

I jeszcze chciałam Wam pochwalić swego synka - dzisiaj spał do 5:30 rano Oby tak dalej

Stary 2010-08-04, 17:51   #2475
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Bratnia dusza czy co ?
Na naszym ślubie byliśmy tylko my i świadkowie. Obiad i deser w dobrej knajpce. Nawet rodziców nie było. Zostali poinformowani już po wszystkim.
chyba podobne poglady mamy na wiele spraw

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Aneczkkaa- 100 lat; 100 lat!!! I oby się spełniły wszystkie aktualne marzenia.

Moja znajoma też miała taki ślub. Byli tylko oni i my świadkowie. Rodzina dowiedziała sie o wszystkim po fakcie. Oczywiście był to tylko cywilny.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Darusia - Ja będę trzymała kciuki za Ciebie. Fakt że dużo tego na rynku ale np. ja często szukam czegoś ciekawego i orginalnego i nie jest tak łatwo znaleźć.

Właśnie dałam pierwszy raz małej chrupka i ona nie bardzo wie co z nim zrobić. Przekłada z ręki do ręki a do buzi woli ciągnąć skarpetkę z nogi.
he he jak się dowie po co chrupki to bedzie darcie żeby dać więcej

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
a tak z innej beczki to macie jakieś fajne sprawdzone przepisy na dania z parowaru? by my kupiliśmy sobie ale nie wiem co w nim robić poza warzywami
Przepisów nie mam ale mięsko robiłam i rybe małemu w tym . Tylko mięska na dół trzeba kłaść

Drcron - Ty to jesteś niebezpieczna dla otoczenia i siebie siedz Ty w domu.
Ale dobrze ze nic wam się nie stało .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 19:19   #2476
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
drcron mój Boże!! Przecież Ty każdego dnia masz przygody!! Dobrze że nic się Wam nie stało

a oslonki ??

juz doczytalam ze wyprobujesz moze sprobuj jakos inaczej go dostawiac ??
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
drcronik po prostu szok! dobrze ze Jula cala i nic wam sie nie stalo!
Kobito to oczywiscie w zartach-zeby nie bylo, ale jakby cie zamknal z pokoju bez scianek i z gumowymi scianami to by bylo niebezpieczne
uwazaj na siebie !
no i daj koniecznie znac co lekarz powiedzial
lekarka powiedziala ze nic jej nie jest zeby obserwowac i wrazie czego jutro do przychodni a i rano musze z nia jechac zawiesc siuski < moze mnie ktos zawiezie > bo ona od dwoch dni bardzo malo siusia starcza nam pampers na caly dzien jeden i jeden na noc i tak prawie suchego sciagam z pupy tak jakby tylko raz dziennie siusiu robila i raz w nocy i lekarka podejzewa jakies bakterie w moczu i trzeba to sprawdzic

hehe Darusia jakby mnie zamkneli tam to tez pewnie bym wywinela ja poprostu chyba pechowiec jestem choc w czepku na glowie sie rodzilam bo mi sie lozysko do glowy przykleilo i wylazlo razem ze mna wiec szzescie powinnam miec no poniekat mam bo zawsze wychodze bez szwanku ale dzis przezylam w ulamku kilku sekund pieklo jezdze pomalu ale teraz bede jeszcze wolniej jezdzila nie ma co

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

chcialam wam sie pochwalic naszym pamietnikiem startowac tez bedziemy w konkursie moze uda sie wygrac cosik

Stary 2010-08-04, 19:19   #2477
P0P70
Zakorzenienie

Drcron- Twój opis tej "małej stuczki" mnie powalił na łopatki. Ciary miałam na całych plecach. Ty sie już lepiej nie ruszaj z domu a siuśki niech ktoś inny zawiezie.
Ja ma pecha i jestem łamaga ale Ty bijesz wszelkie rekordy. I dobrze że w tym czepku się urodziłaś bo pomimo tego pecha to Ty masz jednak DUŻE SZCZĘŚCIE.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:20   #2478
drcron
Zakorzenienie

http://www.bebilon.com.pl/pamietnik/...drcron;page:-1

Stary 2010-08-04, 20:07   #2479
libra777
Zakorzenienie

Tak w skrócie:
Aneczka wszystkiego naj!!!!!!!!!!
Gmyrelka za ząbki
Drcron Ty to masz przeboje dobrze ,że wszystko ok.
Pamiętnik śliczny
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:11   #2480
yoonka
Rozeznanie

Drcron to ten dziad co na was wjechal powinien przestac jezdzic, a nie Ty! to wielkie szczescie, ze nic Wam sie nie stalo. obserwuj mala i jak cos Cie zaniepokoi, wal do lekarza.

Ferrou dzisiejszy makijaz to taki moj codzienny, tylko ja zamiast rozu mam beż i dodatkowo roztarte kreski kredka. very much mi sie podoba

POP widze, ze opracowujesz kolejne metody podtuczenia Oliwki ciekawe czy zaskoczy

ja mam 10 lat mlodsza siostre, wiec przez 10 lat bylam jedynaczka a potem juz nie. musze przyznac, ze lekko nie bylo, ale teraz zaczynamy sie dogadywac.

Toś dzis miala drugie szczepienie... hexa i rotarix. bidulka taka placzliwa jest ciagle podkowki robi i mruzy oczka jak za szybko sie rusze w zasiegu jej wzroku. temp. 38 stopni. zbijac jak bedzie 38,2 czy wiecej?? bedzie ciezka noc... biedna mala

dzisiaj bylam u dietetyczki, za tydzien odbieram diete. myslalam, ze niewiele robie bledow zywieniowych, a jednak zebrala sie tego kupka. ale bede lachon za pare miesiecy
Stary 2010-08-04, 20:17   #2481
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
dziewczyny przyznac sie... ktora podeslala zdj na meila i nie dala znac ze cos wyslala??:P ja dopiero dzisiaj je tam odkrylam...

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

no i Aneczka najleszego!!!
Mloda ja wysłałam ale się podpisałam

Cytat:

Gmrelka nie strasz
Drcron-kobieto trzymaj się!dobrze,że się tak skończyło
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:22   #2482
Darusiaaaa
Zakorzenienie

od nas wlasnie wyszla chrzestna malej, dzis ja wykapalam wczesniej troszke i kima sobie juz , tz idzie spac a ja znowu bede czekac ale to pewnie dlatego ze bardzo o 1 lubie ogladac na zone reality interwencje i zawsze do nich czekam.

drcronik to sie ciesze ze z mala ok, ale te siuski to daj komus Pop ma racje.
Ja juz wymiekam z tą buzią Oliwki a wizyta dopiero w przyszlym tygodniu;/ ehhhh.... caly czas ma zasypana buzie zwlaszcza to na bokach tragedia no az czerwone cale te boczki ma;/ i na brzusiu tez ma wysypke....

tez musze sie zarejestrowac na te strony bo nawet nie wiedzialam ze tak mozna i ze wysylaja jakies rzeczy dla maluszkow.
A.Camus
Stary 2010-08-04, 20:30   #2483
drcron
Zakorzenienie

a ja dzisiz\aj dalam Julce soczek rozcienczony woda i byla glodna ale go wypic nie chciala nawet bez wody nie chciala za to na cyca sie rzucila i w dodatku dzis zas zmarzlam i porobily mi sie zastoje na piersi juz nie mam sily chyba sie poddam z tym karmieniem bo jeden dzien mam spokoju dwa dni cierpie z bolu

Stary 2010-08-04, 20:33   #2484
P0P70
Zakorzenienie

Drcron- śliczny pamietnik. Kiedy Ty masz czas na to wszystko??

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 20:41   #2485
drcron
Zakorzenienie

Darusia a nie jest to jakas alergia kontaktowa ? np. na proszek albo plyn do plukania jakis wasz kosmetyk ? albo na wasz proszek czy plyn moze alerfia na jakies zwierze w domu
co o tym mowi lekarz ??

daja jak dziecko skonczy 4 miesiace jeden rok i pozniej 2 lata chyba tak albo cos namieszalam

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Drcron- śliczny pamietnik. Kiedy Ty masz czas na to wszystko??
dziekuje ale jeszcze nie skonczony
a czasm mam np. teraz
Julka usypia jedna reke mam obok niej ona ja nogami oplata trzyma swoja reka i dotykam jej buzi < taki maly kleszcz > a druga pisze z wami i robie inne rzeczy na laptopie

a tak powaznie to wiecie co ja uwazam ze kobieta jest niedoskonala w kazdym badz razie ja jestem wadliwym egzemplazem bo czesto brakuje mi 3-ciej reki jak bym miala 3 rece bylabym idealna bo czesto na jednej trzymam Julke druga pcham wozek a brakujaca reka bym mogla otworzyc sobie drzwi

tak piszecie ze macie cudnych Tztoe hehe moj mimo ze mnie czesto denerwuje to tez jest kochany i tez bym go nie zamienila na zadnego innego dzisiaj dzwoni co pol godziny pytac czy wszystko ok i jak sie czujemy a jak nie odbieram to dzwoni do tescia albo sasiadki by ta przyszla sprawdzic

Stary 2010-08-04, 21:03   #2486
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dziewczyny a jesli mala wcina juz jablko to moge tez jej dawac sok jablkowy ten z HiPP-a? rozcienczac i dawac? czy to za duzo na razie

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

drcron pamietenik jest przepiekny, wiesz co no idziemy dopiero prywatnie 10 sierpnia bo takie kolejki byly do ( po opiniach najlepszej) alergolog , nie wiem wlasnie co to bo nie bylo nie bylo i nagle jest i to schodzi i za dzien czy dwa znowu;/
schodzi po tym kremie z ziajki ale znowu sie pojawia i tak ciagle i nie wiem co o tym myslec, nasza pediatra powiedziala ze to skazowe ale z drugiej strony przeciez ma mleko dla alergkiow prawda? wiec chyba nie powinno nic jej wychodzic.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

10 tez idziemy do okulisty dzieciecego bo oczko znowu zaczelo ropiec;/

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

tz sie martwi drcronik kazdy by sie martwil ale to takie mile, moj jak jest w pracy i ma przerwe to tez zawsze dzwoni, nasza najdluzsza klotnia w sensie nie odzywania sie trwala pol godziny czy moze to bylo cos kolo 40 minut

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

dzis mija rowno rok jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

drcronik nie wiem ale chyba w pamietniku masz pomylke - w "Juz jestem" nie powinno byc Julia Danuta?
A.Camus
Stary 2010-08-04, 21:15   #2487
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Oliwka ja nie strasze... na serio boli jak pieron... zwłaszcza że to są takie pofalowane kujące czubki zębów

Drcron Ty jak dla mnie jesteś kobietą idealną Masz czas na wszystko!! Ja nawet połowy tych rzeczy co Ty nie robie, a i tak na nic czasu nie mam Pamiętnik piękny tylko też mi się wydaje że masz błąd w imieniu Luśki

Dziękuję za gratulacje w imieniu syna

Stary 2010-08-04, 21:23   #2488
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Pamiętnik rewelacyjny
Macie chyba błąd w drugim imieniu
Stary 2010-08-04, 21:32   #2489
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

mojemu maluchowi coś się odmieniło, i już drugi dzień smoczek jest bee. jak czuje potrzebe ssania bierze pieluchę i ssie, dziwne no nie?
mój tz wrócił z delegacji a więc miłego wieczoru

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:40   #2490
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moja bierze wszystko do buzi co ma pod reka, odtatnio palce od jednej i drugiej dloni wetknela w paszcze:P az sie krzytusic zaczela....
pieluchy, przytulanki, smoczki, miski- trzeba jej pilnowac jak nie wiem co
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości