|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a u nas caaałą noc padało i teraz też jest przyjemnie - zero słońca i fantastyczny chłodek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czop dalej idzie, czyli co?az tak zatkana bylam??? ![]() Bajeczko!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! kasha-sliczne foto, fajnie ze je zrobilas, bo bedziesz napewno chciala sobie przypomniec jak wygladalas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane,u nas 25stopni. I duchota. Choć słońca nie ma. Poce się jak dzik. Mam zdjęcia od Misiulki,zaraz komuś prześle. A potem wrzuce info co słala
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dawno tak sie z deszczu nie cieszyłam hehe na dworze 18 stopni!! w domku 21.. IDEALNIE ![]() niech tak zostanie jak najdluzej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ubieram polarek i lece z pieskiem hihi
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
hej dziewczęta
![]() kashha super zdjęcie ![]() ![]() Bajka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!! ![]() W Szczecinie dzis przyjemny chłodek... super się spało- po raz pierwszy od dłuższego czasu nie obudziłam się mokra jak kura ![]() I apropos snów to dzis mi się sniło po raz pierwszy że karmię mojego synka piersią, obudziłam się i zobaczylam na przescieradle wielką plamę na wysokości cycka ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- ![]()
#2467 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale się za Wami stęskniłam ![]() U mnie ciężko. Ból, Ból, ból. Od dwóch dni mam tak napięty brzuch ... jak skała. Do tego ból jak przy zaparciu. Czasem w ogóle nie mogę się ruszyć. Obawiam się, że to zasługa przemieszczającego się mięśniaka. Mam wrażenie, że uciska na odbyt. Sorry za takie szczegóły ale nie wiem jak to lepiej opisać... Oczywiście jakoś sobie radzę ![]() Jeden dzień - tylko jedna noc - PROSZĘ POSIEDŹ W MOIM BRZUSZKU JEDEN DZIEŃ ![]() ![]() ![]() ![]() Wstałam i czuję się całkiem całkiem ale plan na dzisiaj - leż i się nie ruszaj. Idealne - GRATULACJE. Uff...jak dobrze, że masz to już za sobą. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie w nocy była burza. Dwie godziny. Oczywiście nie spałam. Jak się skończyła to otwarłam okno i drzwi balkonowe- ale mi się dobrze spało w takim świeżym powietrzu. Teraz też jest przyjemnie. Kashha- jak Wojtuś odziedziczy urodę po Tobie to na bank będzie moim zięciem ![]() Po badaniu przepływów: Jeszcze na takim sprzęcie nie miałam robionego USG. Byłam w szoku... A więc.. pan doktor mierzył Małą według różnych skal i waga wychodziła w przedziale 1600-1900g. Czyli zgadza się z tym co pokazywało USG w jego gabinecie. Jeśli chodzi o wiek ciąży to różne części ciała wahały się między 31 a 34 tygodniem ciąży i to też różnie według różnych skal. Ogólnie dziecko jest zdaniem doktora proporcjonalne i nie jest to taka typowa dystrofia. Jego zdaniem dziecko jest po prostu genetycznie zaprogramowane w ten sposób. Niby ma trochę dłuższe nóżki- ale nie mam pojęcia po kim ![]() Co jeszcze... aha.. łożysko już praktycznie dojrzałe jest. Przepływy w porządku. Doktor mówił, że 28go wyciągamy krążek i mam jak najszybciej rodzić i niech Mała rośnie już na moim pokarmie. A teraz wieści od Papi: "Mnie jeszcze nic nie ruszyło ![]()
![]() |
#2469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- o matko, a ja juz mam na liscie palacy plomien...jestem przeterminowana... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wieczorem spotkałam się z jedną z nich ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Ja właśnie zjadałam maminy rosołek mniammmmmm
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja strasznie puchnę........nawetpowiek i mam zapuchnięte ręce mam prawie takie jak mąż! o nogach nie wsp[ominam.... dobrze że ide się jutro umawiać ta tą cesarkę ........bo powiem wam że trochę się tego puchnięcia boję......... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hania już niedługo... mam nadzieję, że niedziela minie Wam spokojnie, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze poszło jutro. Zakładam najbardziej optymistyczną opcję ![]() Cytat:
Oj Wariatko moja Kochana... mamusia piękna i urocza ![]() Cieszę się, że wszystko z Twoją Dziewczynką ok ![]() Papi mam nadzieję, że dziś coś Cię weźmie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
zaraz wrzucę zdjątka Misiulkowej Lilki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Rozeznanie
|
Misiulkowa Córeczka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lazurka SUUUUUUUPER widzisz moze ona po prostu taka drobniutka jest? a w piątek rozmawiałam z moją ginką i ona urodziła 27 lat temu synka z dystrofią 2 kg wagi w 40 tygodniu i wszystko dobrze jest chłopak studia skończył i kawał chłopa z niego jest! Mówiła że jak tylko wyszedł z brzuszka to tak nabierał że duuużo szybciej niż te dzieci co większe się rodziły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widocznie taka ma być. Wszystko będzie wiadomo jak urodzę. Ginek mówił, że jak wyciągnie krążek to mam szybko rodzić tylko jak to zrobić jak nie będzie chciała ruszyć akcja... będę biegać po schodach... i mam okno do umycia ![]()
![]() |
#2478 |
Rozeznanie
|
HD daliscie rade 9 miesiecy to dacie jeszcze 24 godziny.. juz w sumie 21 zostalo tylko
![]() Ty juz jutro a ja od jutra rowno za 2 tygodnie... chcialabym zeby bylo juz za 2 tygodnie ech ![]() slodka! jak patrze na zdjecia takich maluszkow to zawsze mnie to dziwi jak to mozliwe ze tak doskonale istotki siedza w naszych brzuszkach
#2479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Raczkowanie
|
dzien dobry dziewc
MISIULKA-GRATULUJE CÓRCIA ŚLICZNA IDEALNECIALO -również gratulacje HD-nic sie niemart jeszcze tylko kilka godzin wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki ja dzis po nieprzespanej nocy naszczescie troche sie ochłodziło i juz czuje sie lepiej w nocy drętwiała mi reka i bardzo bolała niewiem co to sie z nią dzieje lazurka -wszystko bedzie okj pamietam jak rodziłam moje pierwsze dziecko lekarze też mówili ze bedzie malutki bo przybrałam tylko 7 kg także sie martwiłam bo wszystko na to wskazywało po [porodzie okazało sie że dziecko waży 3kg wszyscy byli zdziwieni milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Śliczna
![]() HD - juz naprawde niedaleko ![]() U nas za oknem 23 stopnie, po prostu super ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
BAN stały
|
Gratulacje nowym mamusiom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze jest to, że dziecko Misiulki bym rozpoznała odrazu bo leży na tej samej pościeli, którą ja miałam w szpitalu
![]() Łubinowa rulezzz ![]() Gratulancje wielkie ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() biedna musisz sie nacierpiec ![]() no i oczywiscie mega ![]() ![]() Cytat:
papi ![]() ![]() my sobie siedzimy w domku. syncio spiocha a my ogladamy tv. zaraz biore sie za rosol no i prasowanie mnie czeka ![]() ![]() u nas dzis chlodniej i nie ma slonca ![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-07-18 o 10:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry w kolejny upalny dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ślicznotka ![]() ![]() lazurku-dobrze że wszystko z małą w porządku ![]() papeteria agravka - no co z Wami kochane? ![]() hd- oby do jutra ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-07-18 o 10:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Tutaj i tak cisza więc oddaję laptopa w ręce brata. Ma przeinstalować system, bo mam vistę, teraz będę miała xp. Ja się już przyzwyczaiłam do visty ale brat mówi, że za bardzo obciąża komputer i na xp będzie lepiej chodził.
Oby mu się udało bezproblemowo, bo podobno asusy lubią być problemowe pod tym względem...
#2487 |
Zadomowienie
|
agravka
![]() śliczna!!! lazur to super!! hd psiapasióły rewelacyjne! jeszcze troszkę i będziesz tuliła swoje maleństwo... "zazdroszczę" ![]() U mnie w nocy były burze, padał deszcz, rano powietrze było rozrzedzone i było super, nawet chłodno ale teraz znowu duchota, choć tylko 26st i nie ma słonca... |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Papeteria-chorercia, co to kurna ma być? Pobiegaj po schodach!!!!!!!!! Słodka, do Mamusi podobna ![]() Cytat:
![]() Kiedy Mamuśka pokażesz się razem z synusiem?
![]() |
#2489 |
Zadomowienie
|
HD już tak niedługo wytrzymasz na pewno
![]() ![]() lazurowa cieszę się, że ok z malutką widocznie taka jej "uroda" ![]() papi no niech coś ci ruszy żebyś nie leżała tyle w tym szpitalu misiulka córeczka słodka ![]() ![]() a ja zaczynam juz poważnie myśleć jak strasznie chciałabym urodzić :/ :/ i to tylko z tego powodu, że tż przez tą jego ręke siedzi w domu chyba do 5 sierpnia ( dowiemy się jutro dokładnie ) a potem do roboty. a ja mam termin na 4 sierpnia. więc jeśli przenosze to będe sama a on nie będzie miał możliwości "oswoić" się z malutkim ( pracuje od 6.30 do 18 fizycznie więc jak przychodzi to tylko kolacja i spać ) a o urlopie może zapomnieć przez kolejne pół roku. więc jakby mi się udało urodzić "na dniach" to byśmy spędzili troche czasu razem i tez bym miała pomoc w tym pierwszym tygodniu. a tu objawów zero więc pewnie nie uda się :/ ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- dzidzia o super, że mi napisałas bo właśnie się wybieram do sklepu i miałam kupić 30 % bo patrzyłam na necie i w niektórych takich podobnych przepisach 30 dawali ![]() no ale już wiem to dam 12 ![]() bajka wszytskiego najlepszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Chyba nigdy xD
Ja to bardzo paskuda jestem i niefotogeniczna strasznie, więc żeby mieć jedno ładniejsze zdjęcie nadające się do ludzi to musiałabym nacykać ich z 50 ;]
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.