Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 08:48   #2461
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom
Ja wczoraj byłam z mamą na spacerek, w końcu zrobiłam sobie pamiątkową fotkę z moim brzusiem.... bo jeszcze żadnej ładnej nie mam
wkońcu się nam ujawniłaś ślicznie
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:05   #2462
sylviasol
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Bassienka przesłała mi wiadomość od męża Misiulki:

"21:25 przyszła na świat nasza Lilianka, waży 3430g i ma 54 cm. Wszystko ok. Pozdrawiamy. Michał"
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Cześć Dziewczynki!

Ja wczoraj byłam z mamą na spacerek, w końcu zrobiłam sobie pamiątkową fotkę z moim brzusiem.... bo jeszcze żadnej ładnej nie mam
))) ślicznie nareszcie się pokazałaś)))
a u nas caaałą noc padało i teraz też jest przyjemnie - zero słońca i fantastyczny chłodek))))))))
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:07   #2463
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

agravka śniło mi się, że pisałaś nam że ci wody pociekły
i że jeszcze 2 diewczyny tez pisały, że czopy im odchodzą ale nie wiem które
ooo. jakbym chciala tak napisac, ale niestety nie chce Was oklamywac NIC sie nie dzieje!!! pospalam do teraz, a tz jeszcze lezynie mam serca go budzic. Pogoda znosna i to mi poprawia humorek. MI juz jest wszystko jedno, bo i tak max za 9 dni bede miala na zewnatrz swoje malenstwo, takze ... myslalam tylko ze Adusia urodzi sie pierwsza od dziecka brata Tz, ktorego zona zaszla w ciaze miesiac po mnie, ale ich dzidzia sie nie obrocila i beda rodzic przez cc w 38 tyg czyli ok 26 lipca... wiec szanse jeszcze jakies sa, ale...

czop dalej idzie, czyli co?az tak zatkana bylam???

Bajeczko!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!
kasha-sliczne foto, fajnie ze je zrobilas, bo bedziesz napewno chciala sobie przypomniec jak wygladalas
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:08   #2464
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kochane,u nas 25stopni. I duchota. Choć słońca nie ma. Poce się jak dzik. Mam zdjęcia od Misiulki,zaraz komuś prześle. A potem wrzuce info co słala

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:09   #2465
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
fajna piłeczka

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
a u nas caaałą noc padało i teraz też jest przyjemnie - zero słońca i fantastyczny chłodek))))))))
a u mnie nadal pada!!
dawno tak sie z deszczu nie cieszyłam hehe
na dworze 18 stopni!! w domku 21.. IDEALNIE
niech tak zostanie jak najdluzej

ubieram polarek i lece z pieskiem hihi
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:18   #2466
pszczolka87
Zadomowienie

hej dziewczęta
kashha super zdjęcie w ogole same ladne babeczki mamy tu na forum
Bajka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!

W Szczecinie dzis przyjemny chłodek... super się spało- po raz pierwszy od dłuższego czasu nie obudziłam się mokra jak kura

I apropos snów to dzis mi się sniło po raz pierwszy że karmię mojego synka piersią, obudziłam się i zobaczylam na przescieradle wielką plamę na wysokości cycka (śpię nago) hehe... pierwszy raz mi tak pociekło

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość

czop dalej idzie, czyli co?az tak zatkana bylam???
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:21   #2467
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry
ale się za Wami stęskniłam

U mnie ciężko.
Ból, Ból, ból.
Od dwóch dni mam tak napięty brzuch ... jak skała. Do tego ból jak przy zaparciu. Czasem w ogóle nie mogę się ruszyć. Obawiam się, że to zasługa przemieszczającego się mięśniaka. Mam wrażenie, że uciska na odbyt. Sorry za takie szczegóły ale nie wiem jak to lepiej opisać...

Oczywiście jakoś sobie radzę ale dzisiaj w nocy to juz było przegięcie. Obudziłam sie o 2:20 z takim bólem, że myślałam, że zejdę z tego świata. Intensywny ból trwa kilkanaście minut i pojawia się ok. co godzinę. Miałam takie 3 serie. Wstałam, postanowiłam pospacerować i zadzwonić do szpitala gdy pojawi sie kolejny. Na szczęście się nie pojawił.

Jeden dzień - tylko jedna noc - PROSZĘ POSIEDŹ W MOIM BRZUSZKU JEDEN DZIEŃ

Wstałam i czuję się całkiem całkiem ale plan na dzisiaj - leż i się nie ruszaj.

Idealne - GRATULACJE. Uff...jak dobrze, że masz to już za sobą.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:24   #2468
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Lazurka kciuki!

za ktg

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam
lazurowa

trzymam kciuki za przeplywy

u nas byla burza i padalo a teraz jest cudnownie na dworzu, moglam spac choc dzis mnie meczyly bolesne przepowiadacze wiec sen byl urywany

U mnie w nocy była burza. Dwie godziny. Oczywiście nie spałam. Jak się skończyła to otwarłam okno i drzwi balkonowe- ale mi się dobrze spało w takim świeżym powietrzu. Teraz też jest przyjemnie.

Kashha- jak Wojtuś odziedziczy urodę po Tobie to na bank będzie moim zięciem

Po badaniu przepływów:
Jeszcze na takim sprzęcie nie miałam robionego USG. Byłam w szoku...
A więc.. pan doktor mierzył Małą według różnych skal i waga wychodziła w przedziale 1600-1900g. Czyli zgadza się z tym co pokazywało USG w jego gabinecie. Jeśli chodzi o wiek ciąży to różne części ciała wahały się między 31 a 34 tygodniem ciąży i to też różnie według różnych skal. Ogólnie dziecko jest zdaniem doktora proporcjonalne i nie jest to taka typowa dystrofia. Jego zdaniem dziecko jest po prostu genetycznie zaprogramowane w ten sposób. Niby ma trochę dłuższe nóżki- ale nie mam pojęcia po kim
Co jeszcze... aha.. łożysko już praktycznie dojrzałe jest. Przepływy w porządku.
Doktor mówił, że 28go wyciągamy krążek i mam jak najszybciej rodzić i niech Mała rośnie już na moim pokarmie.

A teraz wieści od Papi:

"Mnie jeszcze nic nie ruszyło Wczoraj miałam małe skurcze wieczorem i plamiłam ale dziś już mnie nic nie boli i nie plamię. Chyba po niedzieli zdecydują co dalej. Buziaki :-*"
Stary 2010-07-18, 09:26   #2469
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

my za Toba tez sie stesknilysmy!!! i to jak!!! ale Ty teraz pewnie nie bedziesz miala dla nas za bardzo czasu, bo Szymus wychodzi juz jutro. Mowilam Ci juz, ze zazdroszcze Ci, ze on NAPEWNO wyjdzie jutro?...eh...tz wrocil?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

o matko, a ja juz mam na liscie palacy plomien...jestem przeterminowana...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:28   #2470
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

Hania super że jesteś znami ) a psiapsióły fantastyczne )))
u nas żłobek przyjmuje dopietro roczne dzieci.......a do tego czasu rodzice muszą sobie sami radzić - i oczywiściemiejsc jest tylko 15........
tak sa kochane. Wczoraj o 8:30 miałam pierwszy tel y wszystko jest OK a potem juz cykliczne w ciągu dnia. Na koniec to sama już się meldowałam co jakiś czas
Wieczorem spotkałam się z jedną z nich Pośmiałyśmy się, zjadłyśmy lody Dobrze, że ze mną była

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:34   #2471
sylviasol
Rozeznanie

Ja właśnie zjadałam maminy rosołek mniammmmmm) mąż pojechał do naszego mieszkania dalej grzebać coś poprawiać naprawiać itp. Wiecie że on jest takprzerażonyże nawet nie chce mnie nigdzie zabrać - dziś się śmiał że najlepiej by było żeby już mnie do szpitala wzieeii żebym tam czekałaboon się boi
)))

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
tak sa kochane. Wczoraj o 8:30 miałam pierwszy tel y wszystko jest OK a potem juz cykliczne w ciągu dnia. Na koniec to sama już się meldowałam co jakiś czas
Wieczorem spotkałam się z jedną z nich Pośmiałyśmy się, zjadłyśmy lody Dobrze, że ze mną była
) faktycznie kochane ))
a ja strasznie puchnę........nawetpowiek i mam zapuchnięte ręce mam prawie takie jak mąż! o nogach nie wsp[ominam.... dobrze że ide się jutro umawiać ta tą cesarkę ........bo powiem wam że trochę się tego puchnięcia boję.........
Stary 2010-07-18, 09:37   #2472
kashha
Zadomowienie

Cytat:
wkońcu się nam ujawniłaś ślicznie
Cytat:

))) ślicznie nareszcie się pokazałaś)))
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
kasha-sliczne foto, fajnie ze je zrobilas, bo bedziesz napewno chciala sobie przypomniec jak wygladalas
Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
fajna piłeczka
Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
kashha super zdjęcie w ogole same ladne babeczki mamy tu na forum
Oj dziewczyny bo się zarumienię. Powiem Wam, że dopiero na zdjęciach widzę jaki mam brzuchol i jaka WIELKA jestem, a wcale się tak nie czuję!!

Cytat:
Dzień dobry

U mnie ciężko.
Ból, Ból, ból.
Od dwóch dni mam tak napięty brzuch ... jak skała. Do tego ból jak przy zaparciu. Czasem w ogóle nie mogę się ruszyć. Obawiam się, że to zasługa przemieszczającego się mięśniaka. Mam wrażenie, że uciska na odbyt. Sorry za takie szczegóły ale nie wiem jak to lepiej opisać...

Oczywiście jakoś sobie radzę ale dzisiaj w nocy to juz było przegięcie. Obudziłam sie o 2:20 z takim bólem, że myślałam, że zejdę z tego świata. Intensywny ból trwa kilkanaście minut i pojawia się ok. co godzinę. Miałam takie 3 serie. Wstałam, postanowiłam pospacerować i zadzwonić do szpitala gdy pojawi sie kolejny. Na szczęście się nie pojawił.

Wstałam i czuję się całkiem całkiem ale plan na dzisiaj - leż i się nie ruszaj.

Hania już niedługo... mam nadzieję, że niedziela minie Wam spokojnie, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze poszło jutro. Zakładam najbardziej optymistyczną opcję

Cytat:

Kashha- jak Wojtuś odziedziczy urodę po Tobie to na bank będzie moim zięciem

Po badaniu przepływów:
A więc.. pan doktor mierzył Małą według różnych skal i waga wychodziła w przedziale 1600-1900g. Czyli zgadza się z tym co pokazywało USG w jego gabinecie. Jeśli chodzi o wiek ciąży to różne części ciała wahały się między 31 a 34 tygodniem ciąży i to też różnie według różnych skal. Ogólnie dziecko jest zdaniem doktora proporcjonalne i nie jest to taka typowa dystrofia. Jego zdaniem dziecko jest po prostu genetycznie zaprogramowane w ten sposób. Niby ma trochę dłuższe nóżki- ale nie mam pojęcia po kim
Co jeszcze... aha.. łożysko już praktycznie dojrzałe jest. Przepływy w porządku.
Doktor mówił, że 28go wyciągamy krążek i mam jak najszybciej rodzić i niech Mała rośnie już na moim pokarmie.

A teraz wieści od Papi:

"Mnie jeszcze nic nie ruszyło Wczoraj miałam małe skurcze wieczorem i plamiłam ale dziś już mnie nic nie boli i nie plamię. Chyba po niedzieli zdecydują co dalej. Buziaki :-*"

Oj Wariatko moja Kochana... mamusia piękna i urocza
Cieszę się, że wszystko z Twoją Dziewczynką ok

Papi mam nadzieję, że dziś coś Cię weźmie

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:38   #2473
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

) faktycznie kochane ))
a ja strasznie puchnę........nawetpowiek i mam zapuchnięte ręce mam prawie takie jak mąż! o nogach nie wsp[ominam.... dobrze że ide się jutro umawiać ta tą cesarkę ........bo powiem wam że trochę się tego puchnięcia boję.........
ciesz się kochana że masz takie jak mąż... bo ja np mam 2 razy takie jak mój chudzielec... o nogach juz nie wspomnę... normalnie wstyd mi jest sie przy nim pokazać bo czuję się jak slonica...
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 09:38   #2474
sylviasol
Rozeznanie

zaraz wrzucę zdjątka Misiulkowej Lilki)
Stary 2010-07-18, 09:44   #2475
sylviasol
Rozeznanie

Misiulkowa Córeczka))kl aski:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 09:50   #2476
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
ciesz się kochana że masz takie jak mąż... bo ja np mam 2 razy takie jak mój chudzielec... o nogach juz nie wspomnę... normalnie wstyd mi jest sie przy nim pokazać bo czuję się jak slonica...
Ja widziałam Twoje zdjęcia i wcale tak nie jest))) jesteś super młoda śliczna laska z połkniętym arbuzem)))

Lazurka
SUUUUUUUPER widzisz moze ona po prostu taka drobniutka jest? a w piątek rozmawiałam z moją ginką i ona urodziła 27 lat temu synka z dystrofią 2 kg wagi w 40 tygodniu i wszystko dobrze jest chłopak studia skończył i kawał chłopa z niego jest! Mówiła że jak tylko wyszedł z brzuszka to tak nabierał że duuużo szybciej niż te dzieci co większe się rodziły ))
Stary 2010-07-18, 09:56   #2477
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Ja widziałam Twoje zdjęcia i wcale tak nie jest))) jesteś super młoda śliczna laska z połkniętym arbuzem)))

Lazurka
SUUUUUUUPER widzisz moze ona po prostu taka drobniutka jest? a w piątek rozmawiałam z moją ginką i ona urodziła 27 lat temu synka z dystrofią 2 kg wagi w 40 tygodniu i wszystko dobrze jest chłopak studia skończył i kawał chłopa z niego jest! Mówiła że jak tylko wyszedł z brzuszka to tak nabierał że duuużo szybciej niż te dzieci co większe się rodziły ))
Tak, tak- racja co do Pszczółki.

Widocznie taka ma być. Wszystko będzie wiadomo jak urodzę.
Ginek mówił, że jak wyciągnie krążek to mam szybko rodzić tylko jak to zrobić jak nie będzie chciała ruszyć akcja... będę biegać po schodach... i mam okno do umycia
Stary 2010-07-18, 10:06   #2478
pilotka f16
Rozeznanie

HD daliscie rade 9 miesiecy to dacie jeszcze 24 godziny.. juz w sumie 21 zostalo tylko
Ty juz jutro a ja od jutra rowno za 2 tygodnie... chcialabym zeby bylo juz za 2 tygodnie ech

Cytat:
slodka! jak patrze na zdjecia takich maluszkow to zawsze mnie to dziwi jak to mozliwe ze tak doskonale istotki siedza w naszych brzuszkach
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:07   #2479
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:
Tak, tak- racja co do Pszczółki.

Widocznie taka ma być. Wszystko będzie wiadomo jak urodzę.
Ginek mówił, że jak wyciągnie krążek to mam szybko rodzić tylko jak to zrobić jak nie będzie chciała ruszyć akcja... będę biegać po schodach... i mam okno do umycia
ja mam podłogi do wypastowania to w razie czego..........

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 10:43   #2480
alisa32
Raczkowanie

dzien dobry dziewc

MISIULKA-GRATULUJE CÓRCIA ŚLICZNA

IDEALNECIALO -również gratulacje

HD-nic sie niemart jeszcze tylko kilka godzin wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki

ja dzis po nieprzespanej nocy naszczescie troche sie ochłodziło i juz czuje sie lepiej w nocy drętwiała mi reka i bardzo bolała niewiem co to sie z nią dzieje

lazurka -wszystko bedzie okj pamietam jak rodziłam moje pierwsze dziecko lekarze też mówili ze bedzie malutki bo przybrałam tylko 7 kg także sie martwiłam bo wszystko na to wskazywało po [porodzie okazało sie że dziecko waży 3kg wszyscy byli zdziwieni

milego dnia
alisa32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:44   #2481
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Śliczna

HD - juz naprawde niedaleko

U nas za oknem 23 stopnie, po prostu super
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:48   #2482
Zuziunia
BAN stały

Gratulacje nowym mamusiom
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:49   #2483
Siala_Bala
Zakorzenienie

Najlepsze jest to, że dziecko Misiulki bym rozpoznała odrazu bo leży na tej samej pościeli, którą ja miałam w szpitalu
Łubinowa rulezzz

Gratulancje wielkie klask i:

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:49   #2484
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

"21:25 przyszła na świat nasza Lilianka, waży 3430g i ma 54 cm. Wszystko ok. Pozdrawiamy. Michał"
GRATULACJE!!!!!!!

Cytat:
Cześć Dziewczynki!

sliczna mamuska z ciebie. wreszcie sie nam pokazalas

Cytat:
Dzień dobry
biedna musisz sie nacierpiec mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej
no i oczywiscie mega za jutro. bedzie dobrze. MUSI byc

Cytat:
Po badaniu przepływów:

A teraz wieści od Papi:

dobrze ze z malutka w porzadku

papi oby sie rozkrecilo

Cytat:
slicznotka

my sobie siedzimy w domku. syncio spiocha a my ogladamy tv. zaraz biore sie za rosol no i prasowanie mnie czeka ale damian powiedzial ze uprasuje no i jeszcze jakies 2 danie trzeba zrobic ale nie bardzo wiem co. poszperam w zamrazarce.
u nas dzis chlodniej i nie ma slonca nawet Michas w pajacu lezy a nie w bodziaku

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-07-18 o 10:50
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:51   #2485
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Dzień dobry w kolejny upalny dzień o nocy nie wspomnę bo to była masakra :mur : a u mnie dziś zaczął się 37tydzień
Cytat:

gratulacje kochana
Cytat:
Cześć Dziewczynki!

super wyglądasz
Cytat:
Ślicznotka po mamusi

lazurku-dobrze że wszystko z małą w porządku
papeteria agravka - no co z Wami kochane?
hd- oby do jutrai wszystko będzie dobrze

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-07-18 o 10:57
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:57   #2486
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Tutaj i tak cisza więc oddaję laptopa w ręce brata. Ma przeinstalować system, bo mam vistę, teraz będę miała xp. Ja się już przyzwyczaiłam do visty ale brat mówi, że za bardzo obciąża komputer i na xp będzie lepiej chodził.
Oby mu się udało bezproblemowo, bo podobno asusy lubią być problemowe pod tym względem...
Stary 2010-07-18, 11:05   #2487
ola_k11
Zadomowienie

agravka

Cytat:
śliczna!!!

lazur to super!!

hd psiapasióły rewelacyjne! jeszcze troszkę i będziesz tuliła swoje maleństwo... "zazdroszczę"

U mnie w nocy były burze, padał deszcz, rano powietrze było rozrzedzone i było super, nawet chłodno ale teraz znowu duchota, choć tylko 26st i nie ma słonca...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:10   #2488
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia dzięki śliczne a jeszcze pytanko czyli ta śmietana ma być "zwykła" 18 % ?
No tak. Osieł ze mnie- 12%. Ale jak dasz 18% to też się zrobi, tyle że będzie "cięższe".

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ja to się obudziłam tak mokra że myślałam że to wody,ale nie. Chyba jeszcze nie hihi. U nas jest masakra. Niby wokół krążyły burzę,ale za chwilę uciekały. Szlag człowieka może trafić. Deszcz nawet się ruszył przez chwilę,i nic nie dał. To najgorsza noc od jakiegoś czasu. Budze się co chwilę
A u nas dzisiaj tylko 20 stopni na dworzu i zeeeero słońca!!! Nareszcie. A spałam jak suseł . Poza porankiem, kiedy znowu zaczęła się miednica rozstępować i musiałam leżeć na wznak, bo inaczej była megakicha. Ból jak sk...

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
u mnie bogu dzieki, dzisiaj poki co tylko 20 stopni!! mam nadzieje ze sie zbytnio nie podniesie i bedzie lalo caly dzien marze o tym! wczoraj byla cudowna burza...
hehe... STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Tyle miesięcy był grzeczny, to i dziś będzie, zobaczysz!!!

Cytat:
Po badaniu przepływów:
......................... ..........
A teraz wieści od Papi:

Czyli jednak miałam trochę racji. Taka uroda. Wszystko będzie dobrze, a po porodzie zacznie nadganiać na maminym mleczku

Papeteria-chorercia, co to kurna ma być? Pobiegaj po schodach!!!!!!!!!

Cytat:
Słodka, do Mamusi podobna

Cytat:
Heh, jak wczoraj powiedziałam Ł., że ma mi jedno okno zostawić na wywoływanie, to powiedział, że sobie drugi raz najwyżej umyję

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Gratulancje wielkie klask i:
Kiedy Mamuśka pokażesz się razem z synusiem?

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:17   #2489
wiolek1
Zadomowienie

HD już tak niedługo wytrzymasz na pewno

lazurowa cieszę się, że ok z malutką widocznie taka jej "uroda"

papi no niech coś ci ruszy żebyś nie leżała tyle w tym szpitalu

misiulka córeczka słodka kurcze ja jak dalej patrze na wasze dzieciaczki to mi się wydają duże a nie takie noworodki

a ja zaczynam juz poważnie myśleć jak strasznie chciałabym urodzić :/ :/
i to tylko z tego powodu, że tż przez tą jego ręke siedzi w domu chyba do 5 sierpnia ( dowiemy się jutro dokładnie ) a potem do roboty.
a ja mam termin na 4 sierpnia. więc jeśli przenosze to będe sama a on nie będzie miał możliwości "oswoić" się z malutkim ( pracuje od 6.30 do 18 fizycznie więc jak przychodzi to tylko kolacja i spać ) a o urlopie może zapomnieć przez kolejne pół roku.
więc jakby mi się udało urodzić "na dniach" to byśmy spędzili troche czasu razem i tez bym miała pomoc w tym pierwszym tygodniu.
a tu objawów zero więc pewnie nie uda się :/

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

dzidzia o super, że mi napisałas bo właśnie się wybieram do sklepu i miałam kupić 30 % bo patrzyłam na necie i w niektórych takich podobnych przepisach 30 dawali
no ale już wiem to dam 12

bajka wszytskiego najlepszego
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 11:25   #2490
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Kiedy Mamuśka pokażesz się razem z synusiem?
Chyba nigdy xD
Ja to bardzo paskuda jestem i niefotogeniczna strasznie, więc żeby mieć jedno ładniejsze zdjęcie nadające się do ludzi to musiałabym nacykać ich z 50 ;]

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości