|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
Cytat:
to super za wygraną w totka ja też już idę pod prysznic i spać... mam nadzieję, że dziś uda mi się prędzej zasnąć bo wczoraj chyba dwie godziny przewracałam się w łóżku Potti na pewno jak porządnie posprzątacie to bedzie tam o niebo lepiej kiedy parapetówa? Dobranoc Stokroteczki Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-07-21 o 21:22 |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2
ma.ko TŻ szukał dobrego klucza.. mamy 4 nie wiadomo do czego i zaden nie pasuje do skrzynki a zapchana jest...
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
, dobranoc ma.ko za suknię.. ja też chcę znaleźc wymarzoną
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko dzięki
zazdroszczę tego mierzenia. Ja po 12 sierpnia idę jak moja przyjaciółka z Anglii przyleci ![]() Meg powodzenia w sprawie pracy Moje ostatnie panieńskie urodziny dobiegają końca, a szkoda
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny normalnie czułam sie jak jakas księżniczka hihi.
ela mnie jeszce czeka mierzenie u nas w jednym salonie z mamą
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
Potterka ja mysle ze z mieszkaniem dojdziecie do ładu troche bedzie trzeba sie sprezyc ale mysle ze sie uda
jak sobie odremontujecie po swojemu to sama zobaczysz trzeba byc dobrej mysli ![]() Elunka ja w przyszlym roku bede miala ostatnie panienskie urodziny
|
#2466 |
|
Wtajemniczenie
|
ma.ko- super uczucie towarzyszy mierzeniu sukni
![]() pije zimnego leszka odrazu lepiej
|
|
#2467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ELU wszystkiego najlepsiejszego!!! ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
ja tam pijanych kelnerów nie widziałam, jedzenia zostało nam bardzo dużo - było bardzo dobre obsługa miła---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- gratulacje!!! |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Elu kochana - wszystkiego naj naj najlepszego! Dużo radości, uśmiechu i miłości To teraz mogę się przywitać i ponadrabiać
![]()
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym razem zdasz! Meg - za pracę ma.ko - jak znajdziesz już zdjęcie sukni, to pokaż koniecznie! pojechaliśmy w końcu do tej castoramy w ogóle, na drzwi ponoć 4 tygodnie się czeka... Nie wiem, czy serio, czy tylko był zły, że po czasie chciałam je zamówić a D. poza tym, że zrezygnował z grania, to wkurzył mnie jeszcze dodatkowo (takiego gratisa dostałam) - mówił mi, że ma sobotę wolną, więc umówiłam się na wizytę do ortodontki na założenie aparatu na dół na sobotni ranek, a on mi, że mam sobie sama jechać, bo on pracuje i nie ma się z kim zamienić kiedy kto inny się chce zamienić, to D. zawsze idzie, a on już nie może. No to znowu na niego nakrzyczałam, zadzwonił do kolegi z pracy i okazało się, że ma wolne! :/ On jest takim borokiem, że nawet nie wie, kiedy idzie do pracy
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
ide kąpu and nynu
do jutra
|
|
#2471 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale tak na serio to nawet go nie zaczelam bo mi auto 2 razy zdechlo także nie martw się bo teraz smigam 130 km/h (na autostradzie ) wiec te egz sa glupie a nastepnym razem bedzie lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
musi byc kilka ich i musza byc wlaczone wiem ze to smieszne ale znajoma byla na weselu gdzi ebyla klima ale ywlaczona "bo goscie ciagle wchodzili i wychodzili i i tak ciep,lego powietra wpuszczali" u nas na sali jest 6 punktow z klima i wiem z pierwszej reki ze dziala Cytat:
oby to byla ta suknia i z tata wszystko w porzadku ![]() Cytat:
Póki jeszcze Ela swój wianek trzyma ![]() Następne jej urodziny będą świętować obie rodziny... Roczek szybko zleci a obrączka na Eli palcu zaświeci ![]() ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-07-21 o 22:24 |
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik, Twoje wyszukane rymy przypominają mi radosną twórczość mojej koleżanki ze studiów
może na poczekaniu napisać wiersz. Kiedyś napisała odę do Tuska mam też wierszyk, który napisała o mnie z okazji Mikołajek w antyramie (ale nie powiesiłam go na ścianie, bo wydaje mi się niecenzuralny idę też spać, bo mnie głowa boli dobranoc
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
nie smiej sie z moich rymow
edit: chetnie bym przeczytala ten niecenzuralny wierszyk
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-07-21 o 22:31 |
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za twórczość
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
to chlusniem
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
mowisz ze tego sie nie da czytac bez wypicia
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
nic takiego nie powiedziałam
chwalę Cię za nie ![]() kurcze coś mi szwankuje wizaż i nie mam jak nadrobić
|
|
|
|
#2479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i też wolę sama wszystko załatwić, bo TŻ szybko zmienia decyzje i trzeba go trochę stopować![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślałam, że za całe popołudnie będzie więcej do nadrabiania, a tu tylko 3 strony
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
a to ide spac
![]() Dobranoc! Kończę rymy moje daremne i dziękuję za opinie chwalebne ![]() proszę o zrozumienie a w zamian ofiaruję me milczenie ![]() odpoczynku ode mnie kilka godzin będziecie miały, ale przygotujcie się na jutrzejszy dzień cały ![]() Dzień dzisiejszy już skończony, przyszłe Wy szczęściarzy żony... ja zaraz wszystkie barany policzę... Dobrej nocki więc Wam życzę
|
#2481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ostatecznie jedziemy Noclegi już porezerwowane, ale żeby było ciekawiej w osobnych pokajach będziemy z B. spaćGratulacje ![]() ![]() Cytat:
Pisze to ta, co zdała za pierwszym i nie jeździ ![]() Cytat:
![]() Justi - gratuluję pracy ![]() Natalontko - wróć do nas
|
|
#2482 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
no wiesz, jakbym miała rodzić w okolicach 17-go, a dziecko by nie chciało się dobrze ułożyć i byłaby koniecznośc cesarki Cytat:
ja płacę 1/4 z tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zmieńcie temat bo mnie nakręcacie na dziecko przechodzę kryzys z tym związany ![]() dziewczyny a gdzie Natalontko, T'ai...?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-07-21 o 23:28 |
|||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Tak już późno więc spadam spać. Dobrej nocy
|
#2484 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Stysik;20818446] Elaaa! Żebyś do kościoła chodziła co niedziela Zawsze uśmiechnięta i z życia zadowolona, i jako przykładna żona, po ślubie nie marudziła, a Grzesia na rękach nosiła (Do tego czasu, możesz z nim chodzić do lasu ) W pracy żebyś nie próżnowała i z nami plotkowała Byś poczuciem humoru zawsze mogła nas zabawiać, a szefa często spławiać. Aż porządnie go zaskoczysz i innego, lepszego bossa zauroczysz... Tak co pracę wypasioną będziesz miała, do domu szybko wracała, a w dodatku czasu bez endu, na handel rajtkami nie-z-second-handu Magistra bez problemu zrobisz i się na tym fortuny dorobisz Rodzinę wielką obyś miała i spokojnie na wsi mieszkała... Żebyś szczęśliwa zawsze była, a bratowa z zazdrości zgniła Moje rymy zakapiła i cin cina postawiła [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
za kredyt i mieszkanieCytat:
![]() jakby się udało to byłby to 5 urodziny w ciągu miesiąca ... najpierw ma Teść, dzień później ja, potem pod koniec ma P., a na początku października ma dziadek P. ... dzidzi mogłoby się wstrzelić w środek miesiąca ![]() Cytat:
![]() cześć GRATULACJE !!!
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-07-21 o 23:49 |
|||||
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze nie wchodze w żadne ![]() a co do szamponu, to na necie pisze, że starcza na 2 miesiace przy codziennym stosowaniu Cytat:
![]() dopiero wylazłam z kuchni a jutro dalej ![]() pottera, nie przejmuj się, na pewno jakiś menelek tam mieszkał, ale już wywietrzało ziort
|
||
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prawde mówiąc to te tabletki musujące to taki pic na wodę |
|
|
|
|
#2487 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe ile jeszcze razy zmienią zdanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc Stysiu ![]() Cytat:
![]() odeszły ?
|
||||||||||
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
mam dla Wam nowinę
![]() jeszcze jutro do pracy idę a później weekend
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
a co ty za imprę szykujesz??
|
|
|
|
#2490 |
|
Konto usunięte
|
Bosh,nie mogłam się zalogować w ogóle
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

za pracę super kochana 
Ale bbyłam podekscytowana. Znalazłam tą jedną, jedyną wymarzoną. Super sie sobie w niej podobam tylko nie moge jej nigdzie w necie znaleźć, a właścicielka mówiła, że maja strone www, chyba jutro do niej zadzwonię. Kosztuje 1900zł. Jest śliczna ekri
, dekolt w serce, gorsetowa, sztywna, od bioder puszczona na kształt litery A, z małym kołem. Cała zrobioną ekri koronką w jakimiś błyskotkami i na lewej nodze rozcięta w trójkąć i tam jest ta koronka ze zdobieniami jak wyżej. Do tego dała mi bolerko podobne i delikatny welon. Wyglądałam bosko i chciałam uciec w sukni sesese.
za wygraną w totka

, dobranoc

klask i:

następnym razem zdasz!
w ogóle, na drzwi ponoć 4 tygodnie się czeka... Nie wiem, czy serio, czy tylko był zły, że po czasie chciałam je zamówić
kiedy kto inny się chce zamienić, to D. zawsze idzie, a on już nie może. No to znowu na niego nakrzyczałam, zadzwonił do kolegi z pracy i okazało się, że ma wolne! :/ On jest takim borokiem, że nawet nie wie, kiedy idzie do pracy
a że my mamy maj to pewnie nie będzie upałów .. 

Noclegi już porezerwowane, ale żeby było ciekawiej w osobnych pokajach będziemy z B. spać
ja płacę 1/4 z tego