|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XX- 20-częście długości i zdrowia czas zacząć!
Dzień Dobry panie
Dzisiaj ciąg dalszy nadrabiania waszych bazgrołków. Siedzę sobie jeszcze z olejem na włoskach, potem go zmyję. Chcę już wykończyć to olej winogronowy, bo nie działa na mnie dobrze tak jak kokosowy ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Hah nadrobiłam wszystko Ale widzę że podczas mojej nieobecności ogólnie tutaj taka cisza panowała. No nie ładnie, pisać dziewczyny
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Jadę dziś na ta całonocną inwentaryzację do Tesco. Wczoraj dzwonili do mnie z tej agencji, a ja chwilowo nie mogłam odebrać. Mają zastrzeżony, więc oddzwonić tez nie mogę. I teraz się denerwuję tylko, bo nie wiem czy godzina wyjazdu się nie zmieniła, albo coś w tym stylu Witam Magdzia po wakacjach |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
Też strasznie nie lubię jak ktoś dzwoni do mnie z zastrzeżonego numeru. A ja zmieniłam zdanie co do zmywania oleju, bo nigdzie nie wychodzę, więc zmyję dopiero wieczorem. Niech włosy się regenerują. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Kurde, pranie mi nie chce schnąć a tu nastęone już w kolejce
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1022301,...wiadomosc.html
film: http://www.youtube.com/watch?v=UFewVLSW0tU powiedzcie mi co o tym myślicie bo ja nie wiem czy jestem nienormalna czy co, ale ja tam nie widzę żadnej agresji, braku szacunku, przemocy, po prostu musieli ich stamtąd usunąć siłą skoro nie reagowali na prośby. Dla mnie gorsze są te baby, mają dzieci na plecach a kładą się na ziemi wiedząc, że to dziecko przygniatają!
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zabralam sie dzisiaj za porzadki - narazie zaczelam od torebki ale srednio mi to idzie
![]() ![]() jeszcze dduuuzo mi zostalo bo troche si nazbieralo tego ale jestem jakas nieprzytomna niby spalam te 8 h ale czuje sie jakos osowiale zmeczona jestem taka bleee zasypiam na siedzaco a juz kawke wypilam moze sobie cisnienie zmierze od dzisiaj zaczne oprzegladac oferty pracy moze cos uda mi sie znalezc - ale szczerez trohe w to watpie bo wakacje trwaja i wyzko praktycznie jest juz obsadzone, gdybym siedziala krocej na praktykach to wtedy moglabym zaczac wczesniej a tak....ale i tak nie zaluje ![]() :brzyda l: jeszcze bym pochodzila na te praktyki - wiem jestem dziwna![]() musze w ogole kase policzc bo nawet nie wiem ile mam ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- w ogole nie chce mi sie dzisiaj myslec ![]() :roll eyes:rano sobie zrobilam liste co musze natychmiast na juz zrobic troche dluga wyszla - cala strona a 4 a pranie tez musze zrobic ale wczesniej musze zrobic wielki porzadek w szafach i w komodzie i wybrac co mam do prania kurcez no ;/ |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę sprzątać kuchnię, bo jesteśmy sami z bratem więc nie trudno się domyślić jak wygląda
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ja bym zrobiła wielkie porządki w szafie, ale pranie nie chce wyschnąć i nie mam po co sie zabierać.
|
|
#2467 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jaka u Ciebie pogoda? Na wschodzie znowu gorąco. Dzisiaj do 30 stopni ma dobić.
Cytat:
Cytat:
już mam poupychane po brzegi... Muszę wybrać ubrania do oddania/sprzedania/wyrzucenia. Ale ciężko mi się rozstawać z rzeczami. Wiem, że nigdy danej rzeczy nie założę, ale zostawiam
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
otako u mnie jest 20 stopni bez słońca, pochmurno i deszczowo.
|
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry
Zaraz idę na spacer ze słodkim dwu i pół latkiemSoleika, w sprawie kolczyków(nr. konta) pisz mi na PW, bo raczej nie będę nadrabiać |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Zamień się! U mnie na dworze już jest 30 stopni
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Magdziu albo przegapiłam albo w ogóle nie pisałaś jak wakacje mineły ?
![]() A jednak jest w klubie
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak samo ubran przybywa niektorych juz nie zakladam po kilka lat ale niestety mam do nich sentyment :brzyda l:![]() ale obawiam sie ze musze skomponowac nowa liste potrzeb - ubraniowe, dodatkow kosmetykow itd i zaczac je realizowac bo w niektorych kwestiach u mnie jet bieda ;p - np w torebkach :rolle yes: i podejrzewam ze wtedy troche powywalam rzeczyostatnio nawet nie zrealizowalam bonu urodzinowego orsaya- nic mi sie nie podoba klurcze no obnizka 20 zl przeleciala mi kolo nosa ![]() :roll eyes: no ale na sile kupowac nie bede a z nowej kolejkcji bluzki xs sa na mnie za duze kurcez jaka ja senna jestem ![]() musze jedna z torebek wyprac ![]() mamy tak samo :p zazdroszcze, od tygodnia mam taka pogode jak Magdzia napisala wyzej |
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ładnie i cieplutko 26 stopni
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wam, bo ja chodzę poubierana w bluzy. Odzwyczaiłam się od takiego zimna jakie mnie tu zastało.
Malinko dobrze że mi przypomniałaś, mama za niedługo dostanie ten bon, a ja muszę kupić spodnie ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Dziewczyny, owsiankę jadacie głównie z mlekiem czy zalewacie wodą?
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez musze sobie kupic spodnie ale za chiny nic na mnie nie pasuje w orsayu wszytko ze mnie spada ![]() jak juz cos znajde w moim rozmiarze to zas cena![]() dziewczyny wlasnie postanowilam w sierpniu ide do fryzjera ![]() ![]() na................ podciecie koncowekw ofole jeden minus w tych praktykach byl takiz e zaczelam myc wlosy codziennie i teraz mi sie mega szybko przetluszczaja i musze jakos ponownie powrocic do mycia co 2 dni |
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Z samym mlekiem jesz, czy dodajesz coś jeszcze?
![]() Wypytuję się tak bo chciałabym zacząć jeść. Malinko a ja dojrzałam chyba do tego, aby powrócić do prostej grzywki. Jednak w grzywce na bok nie czuję się tak dobrze.
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja owsianke jem raczej rzadko i z samym mlekiem
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak mialam rozne rodzaje grzywek to moge powiedziec z czystym sumieniem ze ja preferuje na bok ale teraz jestem bez grzywki nie korci mnie ponowne jej zrobienie a podciecie wlosow dlatego mi sie szykuje bo widzez e cos nie rosna mam brzydkie koncowki :brzydal :i od dzisiaj posnatowilam stosowac olejek rycynowy na rzesy widze ze mam rzesy dosc slabe troche mi wypadaja takie feee sa |
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie teraz potwisteruję trochę
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Malinko ona jest tak troszkę na skos ścięta i nakrótsza warstwa sięga trochę przed brwi a najdłuższa jakies 2 cm za brwiami. Jej chyba i tak nie zrozumiałaś W każdym razie da sie z niej zrobić grzywkę prostą.
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :hahaha : a to dlatego ze nie pomyslalam ze moje krecone wlosy sie uniosa i musialam ja prostowac codziennie przez to polowe grzywki mi wylecialo :brzyda l:
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
tak tylko wtrącę dla dziewczyn które tutaj walczą z cellulitem i brakiem jędrności (tak jak ja
) - znalazłam kosmetyki idealne serum drenujące i masło do ciała Ziaja Rebuild, te takie czarne, niesamowite są! Tak mi się pupa i uda wygładziły teraz żeby zobaczyć cellulit muszę się dokładnie przyjrzeć a wcześniej aż mi się odechciewało patrzeć na siebie naprawdę redukują go, normalnie szok
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo kusisz ![]() ![]() ja musze sie wziasc za moja pupe i uda reklame niezla robisz
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Z mlekiem
Dodaję orzechy włoskie, albo rodzynki, albo śliwki suszone, albo drobno pokrojone jabłko. Trochę cynamonu i cukru wanilinowego ![]() Narku - mam do Ciebie prośbę mogłabyś w wolnej chwili zrobić sobie zdjęcie z Iko z etorebki? jestem ciekawa jak ona wygląda na ramieniu niewysokiej osoby. (i na zgięciu łokcia też ) Bo z tego co zauważyłam ona ma dosyć długie uszy a ja mam zaledwie 160 cm. wzrostu, a coraz bardziej jestem skłonna ją kupić na nowy rok szkolny tylko obawiam się, że będzie mi sięgać nie wiem dokąd
Edytowane przez otako Czas edycji: 2010-08-01 o 12:54 |
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
22 min zaliczone
Otako dziękuję za opis, jutro kupię płatki owsiane. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Mleko i trochę cukru
ale ja kupuje takie fajne, których nie trzeba gotować ani nic, po prostu wsypuje do mleka i jem. Bardzo dobre są. W lidlu takie sprzedają Cytat:
![]() ![]() Zastanawiam się nad odżywką na wyjazd. Tydzień ekstremalnych warunków, słońca, wiatru i kąpieli pewnie tylko w jeziorach. Więc oleje i maseczki nie wchodzą w grę. Najlepiej do spłukiwania, z jakimś sylikonem. HE, loreale, gliss kury odpadają. Waham się nad emulsją glorią, ale ona nie ma żadnego sylikonu. Chyba że na to dawałabym później fructals bez spłukiwania.. Sama nie wiem. Chciałabym nie musieć obcinać 10 cm po powrocie z żagli Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-08-01 o 13:06 |
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie masz odżywki, wypisz to cos wybierzemy
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko mam czymś wypchać torebkę, żeby układała się normalnie, czy ma być taka luźna?
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra. Maski pominę. Odżywki : Garniera pomarańczowa (marna reszta, więc nie wezmę), fructals BS fioletowy (tego nikt nie zna.. dostępne w oszołomie, kiedyś dawałam linka, mam wrażenie że pokrywa włosy warstwą ochronną więc zabiorę), psik psik biowax latte i krem Nivea do blondu z filtrem.
W zasadzie żadnej odżywki do spłukiwania nie mam, same maski albo fructals i biowax. Chciałam sobie zamówić coś z oriflejmu z tych do spłukiwania (ale nie Hair X tylko z serii Naturals) ale nie wiem czy zdążę zebrać jakieś zamówienie. ![]() W sumie chętnie coś kupię, ale nie mogę się zdecydować. Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-08-01 o 13:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

bo ja nie wiem czy jestem nienormalna czy co, ale ja tam nie widzę żadnej agresji, braku szacunku, przemocy, po prostu musieli ich stamtąd usunąć siłą skoro nie reagowali na prośby. Dla mnie gorsze są te baby, mają dzieci na plecach a kładą się na ziemi wiedząc, że to dziecko przygniatają!

teraz żeby zobaczyć cellulit muszę się dokładnie przyjrzeć a wcześniej aż mi się odechciewało patrzeć na siebie
mogłabyś w wolnej chwili zrobić sobie zdjęcie z Iko z etorebki?