|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2011 :)
No to i ja sie przylacze
![]() buty zakupione, sukienka do mnie jedzie ![]() ale coz.. sama nie wiem buty zakupilam wczesniej i mialy byc do innej sukienki i teraz siedze i marudze czy aby na pewno pasuja i do tej..
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem pasują idealnie
Ja to mam co marudzić, bo mam granatową sukienkę i czarne buty :p Ale przynajmniej są wygodne
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bez dwóch zdań
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
uff
to dobrze teraz musze dobrać dodatki ,myslalam zeby zalozyc takie "diamentowe" kolczyki z avonu(dokladnie te co w zalaczniku), pierscionek-kwiatuszek ( moj tylko nie ma tych dodatkowych cyrkonii po bokach) i jakas ciekawa bransoletke ![]() no bo w sumie te kolczyki i pierscionek to juz mam, nie musialabym kasy dodatkowej jeszcze wykladac. tak wiec pozostaje mi jeszcze kwestia bransoletki, torebki i czegos co mozna zarzucic na ramiona
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bransoletkę najlepiej kupić w takim stylu jak kolczyki i pierścionek będzie klasycznie
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam o takiej charmsowej bransoletce
jak myslicie?a moze widzialyscie gdzies jakies fajne kopertowki? bo sama juz nie wiem gdzie ich szukac
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
charmsowa, moim zdaniem pasować nie będzie ;/ bo reszta elegancka, a te charmsy to dla mnie takie trochę codzienne
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
no to juz nie wiem jaka
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
taak, kiedys
ale satyna na mnie nie dziala ;p a tam sa w wiekszosci takie. zreszta ja wolalabym pojsc i pomacac
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oryginalna sukienka!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
mam nadzieje ze wsrod jednokolorowych sukienek moja bedzie sie wyrozniac
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Już za tydzień moja studniówka, a 3 stycznia próba generalna poloneza! (to nic, że nie byłam jeszcze na żadnej próbie układ jest podobno prosty ).
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dość wcześnie macie studniówkę, podziwiam ze udało się ją zorganizować bo gdyby u mnie w szkole miała być zaraz po nowym roku to pewnie nie za ciekawie by to wyglądało.. ![]() Dziewczyny, życzę Wam duuuużo szczęścia w nowym roku I udanej studniówki!
|
|
|
#2475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.No, rzeczywiście mamy wcześnie, ale teraz się z tego cieszę. Będzie po prostu już po studniówce, po tych przygotowaniach i ... będę mogła zając się nauką do matury .Myślę, że mojej szkole udało się tak wcześniej zorganizować tą studniówkę dlatego, że zaczęli ją już planować w zeszłym roku. ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie nauka.. przyznac sie czy ktos juz zaczal?
bo moi WSZYSCY znajomi planuja zabrac sie od stycznia :P |
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety rozszerzona biologia czeka, ja tak od końca listopada zaczęłam ^^
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_203018140
od dłuższego czasu mam dylemat: co do tej sukienki? póki co mam czarne peep toes na platformie, także potrzebuje jeszcze czegoś na wierzch + dodatki. mam też problem z fryzurą - mam dosyć krótkie włosy, do ramion i nie bardzo mam pomysł co z nimi zrobić, także liczę na Waszą pomoc
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam takiego lenia.. uczysz sie codziennie? ile mniej wiecej czasu godzinowo sie uczysz? ja chodze na kurs, no ale wiadomo, ze jak sama nie przysiade w domu to bedzie ciezko
|
|
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Moja studniówka już za tydzień!! A jeszcze nie wszystko mam ;/ I nie mam pojęcia jak ja zatańczę poloneza...
Dziewczyny, co sądzicie o wkładkach żelowych do butów? Mam sandałki na wysokim obcasie i trochę zsuwa mi się stopa... Ja też zdaję rozszerzoną biologię... Muszę się wziąć do nauki... Ja mam specjalizację z biologii w szkole Pomimo to mam wrażenie, że nic nie wiem... Jigoku podziwiam, że już zaczęłaś się uczyć do matury. Ryby... nie znoszę ich... Powodzenia ![]() Szczęścia i udanych studniówek... I oczywiście wspaniale zdanych matur
Edytowane przez DarknessAngel Czas edycji: 2011-01-01 o 17:20 |
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to od pazdziernika chodze na kurs i co sobote mam po 3 godz wykladow glupieje od tego niemilosiernie teraz ost mialam np szkielety (praktycznie wszystkich form zycia), no i tak patrze zaczynamy od stawonogow, niby nic dwie minuty na to, a pozniej w domu zagladam do repetytorium a tam takie szczegoly na ich temat patrze w drugie wademekum a tam jeszcze co innego i wez czlowieku badz tu madry co jest najwazniejsze ? co warte wkuwania ? jesli wszystko to codziennie powinnam zakuwac od 1 klasy szkoda tylko ze wtedy nie mialam pojecia ze bede zdawala mature rozszezona z biologii |
|
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziękuję Biologia to w ogóle jest taki przedmiot, że można się nawkuwać i nie napisać jakoś super, rozszerzenie z biologii akurat zazwyczaj jest trudne. I kursy, korki nie wiele dadzą, bo na to po prostu trzeba umieć, trzeba mieć wiedzę i umieć ją wykorzystać.Cytat:
No i robienie doświadczeń trzeba mieć ogarnięte, bo to jest zawsze i za sporo punktów. Ogólnie są takie pewniki: komórka, metabolizm, rośliny, krzyżówki genetyczne, związki organiczne. Ja też powinnam codziennie od 1 klasy, teraz bym tylko powtarzała, ale jak się nie chciało to teraz jest... A muszę na minimum 70 % zdać. |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Podziwiam Was za wybór rozszerzonej biologii
chylę czoła, oby efekt nauki był zadowalający
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w pon lece kupic podr rozszezona biologia WSIP- wykladowca na kursie wiele obrazkow z niego pokazuje i w ogole bardzo chwali - widac ze opracowany tam material bardzo mu sie podoba, wiec chyba skorzystam z jego rad i zakupie i ten podr. operon mi sie juz troche przejadl kurcze dziewczyny zszedlysmy troche z tematu tu mialo byc o sukienkach moze powinnyśmy zalozyc watek tylko dla maturzystek zdajacych biologie? ktos jest za?
|
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem za
|
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
Jestem ciekawa już pierwszych recenzji z balów studniówkowych ;p
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?czy to wystarczy: "Maturzystki zdające BIOLOGIĘ 2011" ??? w sumie to poetkami byc nie musimy, no chyba ze kogos najdzie jakas wena to niech napisze |
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
o to ja się do biologiczek też przyłączę
z tym, że ja muszę zdać na min 80-85 % a dziewczyny na co się wybieracie?
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

buty zakupilam wczesniej i mialy byc do innej sukienki
i teraz siedze i marudze czy aby na pewno pasuja i do tej..

Ja to mam co marudzić, bo mam granatową sukienkę i czarne buty :p Ale przynajmniej są wygodne

będzie klasycznie 

patrze w drugie wademekum a tam jeszcze co innego i wez czlowieku badz tu madry co jest najwazniejsze