|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
Cytat:
![]() od kiedy biegam zero słodyczy, minimum tłuszczyku, no i nawet herbaty nie słodzę . Wydawało mi sie że po miesiącu powinno być już coś widać trok temu też byłam zdesperowana i biegałam połowe tego co teraz i w miesiąc 3 kg mi spadło a teraz nic... fakt ze jędrniejszy brzuchol mam i jak to TŻ zaobserwował tyłeczek też ale koleżanka waga wciąż dołuje. Hmmm może po prostu się starzeje:PCytat:
też próbowałam zero pieczywka ale na dłuższą metę jak dla mnie nie wykonalne to było. Ale ciemny chlebek jak najbardziej
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co tu waga ma do rzeczy kochana można mieć 65 kg i sexi wyglądac a można 40 i być flakiem albo suszydłem:P
|
|
|
|
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie myślę nad 8'legs (przed wakacjami był to jeden z elementów mojego treningu), chciałabym też a6w i dalej bieg i hh, ale nie wiem jak znaleźć na to czas... mam niezły zapierdziel w szkole... możesz dać mi link do tych, które Ty robisz? Cytat:
![]() ćwiczenia na pewno dołożę i będę biegać 5x/tydzień tylko nie wiem jakie ćw... żeby dużo czasu nie zajmowały, bo go po prostu nie mam - przez szkołe
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2010-09-05 o 13:32 |
||
|
|
|
#2464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Co do szkoły to jeździsz autobusem, korzystasz z windy? Co do ćwiczeń to na pewno masz wf w szkole, więc te 3 godziny to bardzo dużo. Ja miałam śliczne nogi w liceum bo dużo graliśmy w kosza i hokeja na sali Byłam w tym beznadziejna, ale ganiałam po całej sali |
||
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana wszystko 8 minut legs jest to samo ja sobie wpisuje 8 minut legs i my wysakuje co chce bo wkurza mnie jego,,nice and easy"spokojnie dasz rade powolutku![]() Cytat:
jeszcze nie jestem gotowa na dołożenie ![]() także mysle jeszcze miesiąc ćwiczyć w tym trybie![]() ![]() albo dokladac po 2-3 powtórzenia więcej
|
||
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, czy takie same, bo ja u siebie na pc mam 2 czy nawet 3 wersje 8'legs, które nie są do końca takie same
i nie wiem, czy dam radę wszystkie ćwiczenia robić, bo to by wyszło 2,5-3,5h... a w połączeniu tego z porannym wstawaniem, wracaniem koło 16, sprzątaniem, gotowaniem, odrabianiem lekcji, nauką - to jest naprawdę dużo czasu
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=HhqkcwkvG20 ja ćwicze ten program
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
malenka ja Was wcale nie olewam po prostu nie było mnie przy kompie dłuugo. a zaraz lece na obiadek. dzis daruje se cwiczenia ;p ale jutro wracam do nich!! ważyc sie nie bd na razie bo mam @ i nie chce sie załamywac, a i tak mam juz zryty humor
poleccie mi jakies cw na teą cholerna oponke na dole brzucha.. bo robie to a6w, biegam i nic łeeeeeHoney: ja tez uwielbiam przeglądac sie w wystawie tyle, ze rzadko jestem zadowolona z efektów ;/ chociaz powim wam, ze ost mam chudsze uda i zauwazyłam ze pupa jest jędrniejsza i dość ponętnie wygląda w dresikach, w których biegam za jakis miesiąc to juz w ogole chyba sama bede sie chciała ze sobą umówic jak tak dalej pojdzie. kurna pocwiczyłabym ale trza se zrobic 1 dzien przwerwy, dac miesnaczkom odpocząć nie??całuję Was i kocham ![]() i witam nowe nabytki na tym wątku, fajnie ze sie przyłączyły
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Maleńka!
i po 2tyg z ud ubyło Ci 4 cm?! i nic więcej wtedy na nogi nie robiłaś? to właśnie te ćwiczenia wykonywałam podczas mego treningu kiedyś robiłam je codziennie, ale zero efektów, a przed wakacjami to wiadomo, schudłam i w ogóle, ale ja też jeździłam rowerem i dużo biegałam ![]() ale to w takim razie z większą ochotą do nich wrócę - do nich na pewno, bo to tylko 8min, samo w sobie tylko, ale w całym dniu to aż przy takim braku czasu, ale coś trzeba robić yssabell, co Ty mówisz! ja jestem zachwycona Twoimi efektami po a6w! spójrz na zdj zrobione na samym początku, a na to po 20dniach! to właśnie ono tak mnie kusi, aby zacząć a6w! wiadomo, ono oponki nie zbije, ale ładnie kształtuje brzuszek, ale zresztą, Ty nie ma oponki ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Limone, ja ogólnie na lekcjach nie mam czasu, aby zajmować się innymi przedmiotami taka szkoła zachciało mi się najlepszej w mieście to i mam poranny prysznic to nie jest mój rytuał, ponieważ nie mam na to czasu, ale głowy nie mogę myć dzień wcześniej, bo następnego dnia będę mieć już jak po co najmniej jednym dniu,, a w dodatku włosów w ogóle nie ułożę i nie będę się nadawać na wyjście z domu, muszę myć rano, pianka, guma do włosów, szczotka na suszarkę i prostownica- wtedy wyglądają dobrze. A prysznic wieczorem po ćwiczeniach i tak i tak biorę najgorsze jest to, że teraz coraz wcześniej robi się ciemno ![]() ćwiczyć pewnie i tak będę, bynajmniej bieg, hh i 8'legs, ale chciałabym jeszcze coś... nie wiem jak to ze sobą zgrać
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
No a co z wf w szkole? Ćwiczysz? Ja też byłam w najlepszej szkole u mnie, a i tak czas się na lekcjach jakoś znaleźć udało
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dziewuszki
![]() TŻ pojechał
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
zjadłam se obiadek: 4 ziemnaczki, troszke fasolki szparagowej, kotlet schabowy w panierce z otreb i ziołach i marchewka gotowana. zjadłam naprawde niewiele a czuje sie jak słoń. ja też szybko schudłam w udach: 4 cm w 19dni
dzięki nożycom przede wszystkim ;D ja chce poćwiczyc, a nie moge
|
|
#2475 |
|
Przyczajenie
|
Jejjj
![]() Ja się dołączam, też jestem nowa i też chciałam założyć taki wątek ![]() Mam 170 wzrostu i ważę 66 kg, niby nie jest to jeszcze nadwaga, ale źle się czuję z wystającymi boczkami. Chcę dojść do 60 kg i będzie to dla mnie najlepszy wynik ![]() Od 3 tygodni razem z mamą zmieniłysmy sposób odżywiania, jemy przede wszystkim zdrowo. Mimo to waga nie spada. Kupiłam więc karnet na siłownię ale byłam dopiero 2 razy ![]()
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jaki sposób ćwiczysz na siłowni? Masz ułożony plan? Ja też ćwiczę
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a powiedz ile czasu robisz te nożyce codziennie??
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Na w-f nie ćwiczyłam, ale teraz na siłę znalazłam sposób, aby trochę ćwiczyć (kontuzja ręki wyklucza mnie z wielu ćwiczeń) i we wtorki mam blok z w-f i będę albo biegać, albo na siłowni ćwiczyć
a w pt mam znowu, ale na pierwszej lekcji, to raczej będę spać, bo i tka jak mam na 9, to muszę wstawać przed 7 coś mi się zdaje, że i tak i tak będę ćwiczyć...choćby kosztem niektórych przedmiotów, w końcu i tak miałam z nich zrezygnować fakt faktem na rzecz innych, ale jak schudnę to wtedy będę wagę utrzymywać, tym samym mniej czasu poświęcać na ćwiczenia, bo nie będzie to potrzebne dziękuję ![]() Witaj Jutrzenko
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
merry22 i jutrzenka87 witajcie!!!
Ja po wczorajszych grzeszkach miałam rano za swoje... normalnie nie zjadłam śniadania tak mnie mdliło... ![]() No ale to nie nauczyło mnie na przyszłośc, bo dzisiaj tez już nagrzeszyłam
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Limone! mam 2 wolne lekcje w tyg - na pewno je wykorzystam
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- a nawet 3 może to nie dużo, ale zawsze coś zrobię heroine, o Ty niedobra! ![]() ![]() ![]() nieładnie! ile razy mamusia mówiła, aby nie wkładać palca do gniazdka? :baick: ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- aaaaaaaaaaa! talia zmalała o 2cm! źle zapamiętałam poprzedni wymiar i myślałam, ze dziś jest tyle samo! ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- I postanowiłam: - od jutra 5x/tydzień bieg + 30'hh + 8'legs + a6w opcjonalnie, zawsze coś może dojść lub zostać wydłużone
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
codziennie 120 powtórzen nozyc pionowych i 120 poziomych
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jednak jest szansa, aby poukładać wszystko tak jak chcesz |
||
|
|
|
#2483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- ło jak fajnie czyli jestem na dobrej drodze, bo już robię po 100 powtórzeń. Z czasem dojdę do tych 120 i będę miec nogi jak ta lala Dzieki
|
|||
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, wcześniej mogłam ostro trenować po 3-4 godziny to i teraz dam radę
fakt faktem, to już był koniec roku, a ja w większości przypadków miałam jasną sytuację, ale dla chcącego nic trudnego, nieprawdaż?
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowa koleżanke:P:P
ja jade na 16 na basen nie umiem pływac ale bede się uczyć i będziemy tam 2 godziny prawdopodobnie. jakis ruch w basenie będzie na pewno mam przynajmniej zamair z deską popłyac i pomachac nogami. ja tez musze sie do nozyc przyłozyć. paula a widzisz?? Heroinka przynajmniej go miałaś na week ja jak zwykle obliczyłam ciasta składniki i wcięłam 120 kcal ale co tam:P na basenie odrobię. mam ochotę na kebaba zawsze chodziłyśmy po basenie na kebaby;( ale chyba nie moge co??![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- ech mój brzuch wygląda okropnie.. mam nadzieje, że temu, że przed @... ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- dodałam foto w stroju kąpielowym w jakim będe na basenie.. mam nadzieje, że nie będe straszyć ludzi. możecie się smiać ale się boje tam jechać
|
|
|
|
#2486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mówię Ci to ja - weekendowa grzesznica
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2010-09-05 o 15:24 |
||
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie jak biustonosz na wcześniejszym zdjęciu? Wydaje mi się że za duże są w obwodzie bo odstają troszeczkę (albo tak na zdjęciu to widać) i za małe miseczki |
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Biustonosz faktycznie za mały i akurat ostatnio go wyrzuciłam
co do stroju to jest ok tylko odnosi takie wrażenie oki lecę na basen. Zobaczymy co z kebabem
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Maleńka brzuszek piękny!
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka co?:O PRZECIEŻ on już napuchł przed okresem...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

. Wydawało mi sie że po miesiącu powinno być już coś widać
trok temu też byłam zdesperowana i biegałam połowe tego co teraz i w miesiąc 3 kg mi spadło
a teraz nic... fakt ze jędrniejszy brzuchol mam i jak to TŻ zaobserwował tyłeczek też

<3

może to nie dużo, ale zawsze coś zrobię 

czyli jestem na dobrej drodze, bo już robię po 100 powtórzeń. Z czasem dojdę do tych 120 i będę miec nogi jak ta lala
zawsze chodziłyśmy po basenie na kebaby;( ale chyba nie moge co??