Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 10:16   #2461
dudipopka
kobieta za ladą

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

hej
u mnie też śnieg pada ale za to ciepło w domu
ide zmywać i czytać bo skońzcyłam w takim miejscu to milenium ze spać nie mogłam w nocy ,kompa chciałam odpalić i dokończyć heheheh

paulinia bespiecznej podróży i miłego wypoczynku z bliskimi

laski miłego dniaa!!!

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:28   #2462
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Juuuuuhuuuu! Niniona na Dyrektora.
Jak już nim zostaniesz, to zapewne będziesz potrzebować zastępcy? Bo, wiesz - Kash szuka nowej pracy.
Z jednej strony tak, ale z drugiej jak już takie coś wpisywać w CV to powinno mieć to poparcie w "dyrektorskich" obowiązkach inaczej to na nic.
własnie, własnie dzieki Sis ze o mnie pamiętasz i mi dobry PR robisz
Ninionka gratuluje! natomiast mam takie samo zdanie jak Ijaa koordynator chyba lepiej pasuje do tego stanowiska dla mnie ze stanowiskiem Dyrektor wiąże sie przede wszystkim cała struktura osób podwładnych i umiejętność zarządzania tym zespołem a u Ciebie chyba nie ma czegoś takiego? nie wyobrażam sobie ze mozna byc Dyrektorem samego siebie, dla mnie dyrektor= zwierzchnik iluś tam osób często mający jeszcze pod sobą kierownika wiem, ze to brzmi dumnie, ale mozesz sama sobie zrobic kuku bo pewnie duzo osob pomysli, ze to nie dzieki umiejetnosciom a "znajomosciom" awansowalas ze stazysty na dyrektora ale tak jak mowie bardzo, bardzo sie ciesze, zycze sukcesow i 3mam za Ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Kash musiałaś być przemęczona

chyba bardzo to wszystko dlatego, ze wybyłam wczoraj po pracy na zakupy prezentowe do 2 centrów handlowych a tam oczywiscie tłumy, gorączka swiatecznych zakupow trwa w najlepsze, ale bylam dzielna zaliczylam kilka sklepow, przede wszystkim superpharm i empik i mam juz wiekszosc prezentow na gwiazdke plus prezent dla najlepszej przyjaciolki bo ma w niedziele imieniny chciałam Wam sie pochwalic ze w superpharm kupilam perfumy dla brata i cioci (ktora jest dla mnie jak druga mama ) i dostalam gratis kulkę antyperspirant Vichy która normalnie kosztuje 40zł a slyszalam ze jest bardzo dobra, tak wiec jestem happy

dzisiaj uskuteczniamy leniwa sobote, przed chwilą sie razem kąpaliśmy i nie tylko z P. zaraz bedziemy jesc sniadanie, pozniej lece do biedro i apteki a o 13 wyjezdzamy do moich rodzicow na caly dzien sprzatac bedziemy chyba jutro a zdaniem P. wcale (akurat! ja mu dam ) bo "przeciez wcale nie jest brudno" milej soboty SPD! wpadne do Was wieczorem

201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:38   #2463
doriiiis
Raczkowanie

Hej Kobitki Tak czytam i czytam i wszystkie mamy podobnie, mało kasy i nerwy z tym związane i jak pisałam miesiąc temu dlatego właśnie nie lubię świąt bo one są fajne dla ludzi bogatych-wtedy jest czysty relaks a dla przeciętnych, nie wspominając o biednych jest to czas nerwówki i przygnębienia, bo każdy chciałby spędzić ten czas spokojnie bezstresowo i niby mówi się że najważniejsze żeby z rodzina spędzić , pieniądze nie ważne to g*wno prawda jak nie ma kasy to człowiek czeka żeby było juz po wszystkim i żeby do wypłaty dobić I wiecie co ja nie mówie o tym żeby mieć tyle żeby nie wiadomo było co z pieniędzmi zrobić, ale żeby spokojnie wydatkować na potrzebne podstawowe rzeczy i nie stresować się, że braknie do wypłaty, o szaleństwie nie mówię.

Ale trzeba mieć nadzieję, że nowy rok będzie lepszy.

Ja dzisiaj wolne i jutro też i żeby mieć więcej czasu dla siebie to wczoraj po pracy narobiłam gołąbków na dwa dni, dzisiaj tylko sosik pieczarkowy do nich dorobię i placka upiekłam biszkopta z bitą śmietaną coby do kawusi było, zaraz biorę się za sprzątanie i mam zamiar relaksować się w domciu. TŻ w pracy do piętnastej,a potem razem się pobyczymy. Wy jak czytam macie dzieciaczki maluszki bo o mojej tego powiedzieć nie mogę bo ma już 12 lat więc pannica całą gembą

Wczoraj jak tak stałam przy garach to mówię do TŻ, że ja jakbym miała kasę to bym mogła tak pichcić i pichcić tak to lubię, ale niestety trzeba dobrze kalkulować co by się nie zagalopować.

Kobitki ja kręcę hula hop już drugi rok codziennie bo też mam taką figurę boczki i opona, ale ja zainwestowałam hehehe i kupiłam taki za 100zł , waży 2 kg i ma takie bulwy od środka i na początku strasznie bolało zanim ciało sie nie przyzwyczaiło, ale po dwóch tygodniach pełen relaksik i najważniejsze ze działa i pozbyłam się opony jest jeszcze wiadomo jakaś tam otoczka hehehehe ale to nie to co kiedyś-to naprawdę działa ale systematycznie trzeba kręcić bo moja ciotka ma ale kręci raz na 2 tygodnie to wiadomo efektu nie ma. A po drugie to teraz też te spodnie takie płytkie są, naprawdę to jest koszmar dostać spodnie żeby ładnie leżały jak ktoś ma w talii więcej ciałka. Za to bluzki nietoperze fajnie tuszują

Osiak podaj mi proszę przepis na kuleczki rafaello sama nazwa brzmi apetycznie

Dobra spadam do roboty, ja jak nie pisze to nie piszę a jak już mnie weźmie to zaraz rozprawka.
Motylek gratuluję obrony
Lili Tobie też że dzielnie dotrwałaś do wypłaty.
Na razie potem zajrzę. miłego dnia
doriiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:52   #2464
Haniula
Zakorzenienie

Ależ miałam nadrabiania szalejecie

Zaznaczyłam, co mialam cytować, i nie ma
No ale troche pamiętam, wiec

motylku gratuluje zdanej obrony ! oczywiscie to była oczywista oczywistość, a jakże

paulunia szef twojego TZ to naprawde bez serca,tak ludzi zostawiać przed świetami bez pieniedzy ktore ciezko wypracowali Ale ciesze się, ze sie troche sytuacja polepszyła

Lili widze, że gorsze czasy minęły , ciesze sie bardzo !

Pani Dyrektor Niniona Gratuluuuujeee !

Wczoraj weszłam na chwile, ale jak zobaczylam ile mam do nadrobienia to poszłam spać
Cały dzien z małą Jagódką mnie wymęczył. Taki niemowlak to naprawde ciezka robota. Mała sie nauczyła, że ciagle na rekach jest i w centrum uwagi bo inaczej płacz ale jest przesłodka. Cały wieczor TZ opowiadałam i stwierdził, że czas zrobić sobie Leona no, ale to po ślubie

Dodam zdjęcie do albumu zaraz z małą Jadzią

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

edit : zdjecie dodane

teraz czas na porzadki, bo tż biega z miotłą a ja siedze z wami
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:04   #2465
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Ależ miałam nadrabiania szalejecie

Zaznaczyłam, co mialam cytować, i nie ma
No ale troche pamiętam, wiec

motylku gratuluje zdanej obrony ! oczywiscie to była oczywista oczywistość, a jakże

paulunia szef twojego TZ to naprawde bez serca,tak ludzi zostawiać przed świetami bez pieniedzy ktore ciezko wypracowali Ale ciesze się, ze sie troche sytuacja polepszyła

Pani Dyrektor Niniona Gratuluuuujeee !

Wczoraj weszłam na chwile, ale jak zobaczylam ile mam do nadrobienia to poszłam spać
Cały dzien z małą Jagódką mnie wymęczył. Taki niemowlak to naprawde ciezka robota. Mała sie nauczyła, że ciagle na rekach jest i w centrum uwagi bo inaczej płacz ale jest przesłodka. Cały wieczor TZ opowiadałam i stwierdził, że czas zrobić sobie Leona no, ale to po ślubie

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

edit : zdjecie dodane

teraz czas na porzadki, bo tż biega z miotłą a ja siedze z wami
Jaka słodka kruszynka!

A ja już wyczyściłam kabinę, lustro w łazience, umywalkę, zalałam kibelek domestosem i starłam kurze w pokoju i parapet

Na więcej mi Diego nie pozwolił A teraz mała przerwa, bo zgłodniałam Odgrzeję sobie kawałek zapiekanki z wczoraj w wracam do pracy Myślę czy jeszcze dzisiaj rosołu na jutro nie ugotować...
Stary 2010-12-11, 11:11   #2466
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doriiiis Pokaż wiadomość
jakoś się udało
to ty masz dużą córę, 12 lat nie wyobrażam sobie, że moja tyle też będzie kiedyś miała

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:11   #2467
201608051010
Konto usunięte

witam

my dziś od rana zabraliśmy się do roboty, rozmroziliśmy i umyliśmy lodówkę i zamrażarke, wyczyściliśmy całe mieszkanie a teraz odpoczywamy

za jakieś pół godzinki zjemy obiad (pierogi mrożonki) no i wybywamy

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
własnie, własnie dziekig Sis zoe o mnie rpamiętasz i mi dojbry PR robisz
Ninionka gratuluje! natomiast mam takie samo zdanie jak Ijaa koordynator chyba lepiej pasuje do tego stanowiska dla mnie ze stanowiskiem Dyrektor wiąże sie przede wszystkim cała struktura osób podwładnych i umiejętność zarządzania tym zespołem a u Ciebie chyba nie ma czegoś takiego? nie wyobrażam sobie ze mozna byc Dyrektorem samego siebie, dla mnie dyrektor= zwierzchnik iluś tam osób często mający jeszcze pod sobą kierownika wiem, ze to brzmi dumnie, ale mozesz sama sobie zrobic kuku bo pewnie duzo osob pomysli, ze to nie dzieki umiejetnosciom a "znajomosciom" awansowalas ze stazysty na dyrektora ale tak jak mowie bardzo, bardzo sie ciesze, zycze sukcesow i 3mam za Ciebie kciuki

chyba bardzo to wszystko dlatego, ze wybyłam wczoraj po pracy na zakupy prezentowe do 2 centrów handlowych a tam oczywiscie tłumy, gorączka swiatecznych zakupow trwa w najlepsze, ale bylam dzielna zaliczylam kilka sklepow, przede wszystkim superpharm i empik i mam juz wiekszosc prezentow na gwiazdke plus prezent dla najlepszej przyjaciolki bo ma w niedziele imieniny chciałam Wam sie pochwalic ze w superpharm kupilam perfumy dla brata i cioci (ktora jest dla mnie jak druga mama ) i dostalam gratis kulkę antyperspirant Vichy która normalnie kosztuje 40zł a slyszalam ze jest bardzo dobra, tak wiec jestem happy
ja również zgadzam się i z Tobą i ijaa o czym już wczoraj wspominałam
stąd też od razu zaprotestowałam, owszem miło mi ale uważam, że to nie jest dobry pomysł, ani nie jestem na to gotowa, ani nie zasługuje no i stanowisko też nie do końca tak jak pisałyście wymaga nadania takie 'tytułu'

z tym, że to jest organizacja pozarządowa ona się rządzi trochę innymi prawami niż 'świat biznesu'.....

a my jeszcze nie mamy prawie żadnego prezentu (dla moich rodziców, rodziców Tżta, wujka Tżta, mojej chrześniaczki i przyjaciela Tżta) i nie mam zielonego pojęcia kiedy je kupimy bo zupełnie nie ma na to czasu
ale jako, że dziś dzień bez narzekania i samych dobrych informacji to napiszę, że na pewno jakoś damy radę

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-12-11 o 11:13
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-11, 11:14   #2468
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

słodka Jagódka wiesz co, ale albo mi się wydaje, albo ona jak na swój "wiek" dość duża jest ile teraz ma nie tak dawno się rodziła hmmm? 2 miesiące ?

Haniulka minęły najgorsze czasy, wprawdzie ten miesiąc jest naprawdę bez rewelacji, ale spokojnie mogę normalne jedzenie kupić, natomiast jeśli dostanę te bony z pracy, to będzie dużo lepiej podobno mają być, tzn. przelew na konto, ale wiadomo- nie wiem ile i póki nie ma to się nie cieszę
tak samo z paczką z pracy Tż dla małej i bonem jaki zawsze miał- 1o0 zł - też nie wiadomo
jakby to wszystko było to by było cudnie

aha kupiłam sobie choinkę za 25 zł
jesteście ciekawe ?

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-11 o 11:15
Stary 2010-12-11, 11:18   #2469
Nadia5
Zakorzenienie

ALe sypie, gdyby nie to że zabrakło mi mąki i ręczników papierowych to nie ruszyłabym się z domu
ale już wróciłam, wskoczyłam w dres i robię pierogi

Lili pochwal się choinką

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:23   #2470
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
słodka Jagódka wiesz co, ale albo mi się wydaje, albo ona jak na swój "wiek" dość duża jest ile teraz ma nie tak dawno się rodziła hmmm? 2 miesiące ?

Haniulka minęły najgorsze czasy, wprawdzie ten miesiąc jest naprawdę bez rewelacji, ale spokojnie mogę normalne jedzenie kupić, natomiast jeśli dostanę te bony z pracy, to będzie dużo lepiej podobno mają być, tzn. przelew na konto, ale wiadomo- nie wiem ile i póki nie ma to się nie cieszę
tak samo z paczką z pracy Tż dla małej i bonem jaki zawsze miał- 1o0 zł - też nie wiadomo
jakby to wszystko było to by było cudnie

aha kupiłam sobie choinkę za 25 zł
jesteście ciekawe ?
pewnie, że jesteśmy ciekawe! Mam nadzieję, że uda Wam się z tymi bonami i będziecie mieli wesołe Święta
Stary 2010-12-11, 11:32   #2471
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Lili pochwal się choinką
jest już w albumie "choinka" i dołączyłam 2 zdjęcia małej robione w przeciągu 3 dni

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
pewnie, że jesteśmy ciekawe! Mam nadzieję, że uda Wam się z tymi bonami i będziecie mieli wesołe Święta
ja też liczę na bony, bo to by było 300 zł moich w formie przelewu+100 Tż'a w formie bonu

trzymajcie kciuki żeby były tak jak mają być

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

w ogóle to Tż dziś musiał iść do pracy, ja jutro do szkoły idę

robię dziś na obiadek bułki zapiekane z filetem w przyprawie do kebabu do tego sos czosnkowy i ketchup
w Piotrze i Pawle byłam, bo mleko dla małej musiałam kupić, a PiP to najbliższy sklep, w którym mleko jest najtaniej

kawuchę sobie robię właśnie
myślałam, że się wykąpię, bo mała już usypiała, ale się obudziła
z kąpieli nici no ale może za niedługo uśnie

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-11 o 11:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-11, 11:33   #2472
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
jest już w albumie "choinka" i dołączyłam 2 zdjęcia małej robione w przeciągu 3 dni

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

ja też liczę na bony, bo to by było 300 zł moich w formie przelewu+100 Tż'a w formie bonu

trzymajcie kciuki żeby były tak jak mają być
Jaka ślicznota I ile włosków ma!

Bardzo ładna choinka Ile ma wysokości? Ja będę szukała takiej 60-70 cm chyba...

Będę trzymać kciuki
Stary 2010-12-11, 11:36   #2473
Anastazja86
Zakorzenienie

Witam
nie było mnie trochę ale nadrobiłam
mamy remont w domu, tzn kładziemy kafelki w kuchni ale wczoraj z Tż wzięliśmy się też za malowanie sufitów
sutuacja finansowa kiepska mimo że były wypłaty,trochę ze względu na ten remont czekamy na pieniądze z ubezpieczenia za te straty co nam się sprzęt popalił w domu no i na bony od Tż z pracy które ponoć mają być we wtorek
dzisiaj na obiad spaghetti z wczoraj zostało, w sumie dobrze bo w kuchni wszystko poodsuwane, tylko zlew i lodówka czynne
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:46   #2474
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka ślicznota I ile włosków ma!

Bardzo ładna choinka Ile ma wysokości? Ja będę szukała takiej 60-70 cm chyba...

Będę trzymać kciuki
zmierzyłam i ma 50 cm

dziwna sprawa jest z małej włosami- na jednej fotce była tuż po kąpieli i ma kręcone, bo ona przed uczesaniem ma loki, a po uczesaniu proste chociaż te proste jej się czasem też pokręcą ma dwu funkcyjne włosy

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Witam
nie było mnie trochę ale nadrobiłam
mamy remont w domu, tzn kładziemy kafelki w kuchni ale wczoraj z Tż wzięliśmy się też za malowanie sufitów
zazdroszczę remontu, tzn. nie samego remontu, a efektu
pochwalisz się nam

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-11 o 11:45
Stary 2010-12-11, 11:48   #2475
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
zmierzyłam i ma 50 cm

dziwna sprawa jest z małej włosami- na jednej fotce była tuż po kąpieli i ma kręcone, bo ona przed uczesaniem ma loki, a po uczesaniu proste chociaż te proste jej się czasem też pokręcą ma dwu funkcyjne włosy

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

pochwalisz się nam
dobrze że ma dwu funkcyjne włosy,w końcu kobieta zmienną jest
pochwalę się jak będzie po kafelkowaniu ale to chyba dopiero koło wtorku
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:50   #2476
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
zmierzyłam i ma 50 cm

pochwalisz się nam
Jak będzie duża to wystarczy jej pianka po myciu plus grzebień z kilkoma zębami i laska gotowa do wyjścia Oczywiście o ile jej się włoski nie zmienią, bo ponoć tak czasem bywa

Kurcze dziewczyny mam problem z Wigilią... w sensie gdzie ją spędzać
Stary 2010-12-11, 11:54   #2477
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
dobrze że ma dwu funkcyjne włosy,w końcu kobieta zmienną jest
pochwalę się jak będzie po kafelkowaniu ale to chyba dopiero koło wtorku
ja mam proste włosy, a bardzo bym chciała mieć jeden dzień loki, jeden dzień proste

poczekamy do wtorku ja piszę, żebyś wstawiła fotki, a ja Cię w kontaktach nie miałam

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Jak będzie duża to wystarczy jej pianka po myciu plus grzebień z kilkoma zębami i laska gotowa do wyjścia Oczywiście o ile jej się włoski nie zmienią, bo ponoć tak czasem bywa

Kurcze dziewczyny mam problem z Wigilią... w sensie gdzie ją spędzać
my spędzamy sami ze sobą w tym roku

no włoski mogą jej się zmienić, nie wiadomo. ja jak byłam mała to miałam taki piękny blond jasny , a później jak szarej myszce mi się zrobiły , ale kręconych nie miałam nigdy

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-11 o 11:52
Stary 2010-12-11, 11:56   #2478
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam proste włosy, a bardzo bym chciała mieć jeden dzień loki, jeden dzień proste

poczekamy do wtorku ja piszę, żebyś wstawiła fotki, a ja Cię w kontaktach nie miałam

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

my spędzamy sami ze sobą w tym roku

no włoski mogą jej się zmienić, nie wiadomo. ja jak byłam mała to miałam taki piękny blond jasny , a później jak szarej myszce mi się zrobiły , ale kręconych nie miałam nigdy
A my mamy zaproszenie i do rodziców i to rodziców TŻ... pierwszy dzień Świąt na pewno spędzamy u rodziców TŻ, a drugi u moich. No i na logikę biorąc to Wigilia by pasowała u rodziców TŻ, żeby nie jeździć w tą i z powrotem... Ale jakoś tak mi dziwnie spędzać Wigilię nie z rodzicami
Stary 2010-12-11, 12:03   #2479
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
A my mamy zaproszenie i do rodziców i to rodziców TŻ... pierwszy dzień Świąt na pewno spędzamy u rodziców TŻ, a drugi u moich. No i na logikę biorąc to Wigilia by pasowała u rodziców TŻ, żeby nie jeździć w tą i z powrotem... Ale jakoś tak mi dziwnie spędzać Wigilię nie z rodzicami
nie wiem co doradzić
jedźcie tak, żeby Wam było po drodze bardziej
nie lubię takich świąteczno- rodzinnych zagadek

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-11 o 12:04

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-11, 12:04   #2480
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Albo na jajka

Ładny kolorek, lubię rudości.
A dziękuję

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
właśnie przeglądam zdjęcia na moim komputerze, patrzcie- oto Dżonsi:

aż mi się spać zachciało

Cytat:
Osiak podaj mi proszę przepis na kuleczki rafaello sama nazwa brzmi apetycznie

Dobra spadam do roboty, ja jak nie pisze to nie piszę a jak już mnie weźmie to zaraz rozprawka.
Motylek gratuluję obrony
Na razie potem zajrzę. miłego dnia
Proszzz:
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=732

I szczerze polecam wypróbowanie tylko ostrzegam że uzależniają gady jedne
Stary 2010-12-11, 12:07   #2481
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=732

I szczerze polecam wypróbowanie tylko ostrzegam że uzależniają gady jedne
a wychodzą wizualnie faktycznie jak Rafaello czy inaczej wyglądają
przepis też sobie skopiowałam bardzo lubię Rafaello

w ogóle to czego ja nie lubię
jak tak wszystko będę lubiła, to ani się obejrzę, a będzie +15 kg
trzeba się opamiętać

Stary 2010-12-11, 12:18   #2482
Haniula
Zakorzenienie

Lili Jagódka wczoraj skonczyła 5 tygodni i wazy 5 kg troche ponad

Wygląda na zdjęciu na duża ale ogolnie kruszynka z niej tak mi sie wydaje, ale nie znam się na dzieciach
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 12:24   #2483
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili Jagódka wczoraj skonczyła 5 tygodni i wazy 5 kg troche ponad

Wygląda na zdjęciu na duża ale ogolnie kruszynka z niej tak mi sie wydaje, ale nie znam się na dzieciach
to moja w takim razie tez tak ważyła

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

pokroiłam filety i leżakują w przyprawie pokrojone na drobne paski

Stary 2010-12-11, 12:26   #2484
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co doradzić
jedźcie tak, żeby Wam było po drodze bardziej
nie lubię takich świąteczno- rodzinnych zagadek
no musimy to przegadać jeszcze

Lili nie martw się- ja też wieleee rzeczy lubię i to niestety wszystkie należą do tuczących
Stary 2010-12-11, 13:03   #2485
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
no musimy to przegadać jeszcze

Lili nie martw się- ja też wieleee rzeczy lubię i to niestety wszystkie należą do tuczących
ja lubię i tuczące i nietuczące

mała usnęła, a ja mogłam się wykąpać
cieszę się, że w usnęła i że w końcu się mogłam ogarnąć
przy okazji zmopowałam podłogę w łazience, kuchni, pokoju, korytarzu
ubrałam się, nakremowałam i w końcu siedzę nie jak żul
nałożyłam dziś odżywkę na dłużej niż zawsze, bo miałam więcej czasu i dużo łatwiej włosy się rozczesały, ale bez gliss kur płynnego by się i tak nie obyło- to moje wybawienie

Stary 2010-12-11, 13:06   #2486
doriiiis
Raczkowanie

Osiak dzięki za przepis na kulki rafaello.Ja właśnie pomyłam podłogi ,poodkurzałam, wannę, zlewy poszorowałam od razu lepiej się czuję zaraz biorę się za sosik do gołąbków i można odpoczywać, w miedzy czasie pranie puszczę, ale to już robota pralki.

Lili zobaczysz zleci jak z bicza i będzie pannica jak się patrzy, tylko nie myśl że ja już starucha jestem mam 32 lata dopiero, bo większość tu to chyba takie młodziutkie dziewuszki co? po dwudziestce że tak dodam
doriiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 13:11   #2487
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dobry

Ja dziś sprzątałam odkurzyłam i wytarłam kurze wszędzie prócz sypialni bo tam tż śpi nocnych wojażach z kuzynem na ps3
wymyłam podłogi na strychu podłogę wymył za mnie robot, a ja w tym czasie posprzątałam łazienkę i toaletę wymyłam tam płytki kibelki pralkę wytarłam no generalne porządki. Został mi jeszcze prysznic i lustra do wyczyszczenia a później trzeba będzie meble w kuchni a prędzej jeszcze wytrzeć akwarium. A jak tż wstanie to w sypialni ale nie wiem czy już dziś dam radę bo padam.
Na obiad jest bigos który późniejpopakuję w słoiki, i pierś z indyka też wczoraj zrobiona przez tż

Ehh dobra idę dalej brać się do roboty
miłego dzionka

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

doriiiis no ja póki co jeszcze 26 ale już niedługo jak ten czas leci
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 13:15   #2488
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Lili zobaczysz zleci jak z bicza i będzie pannica jak się patrzy, tylko nie myśl że ja już starucha jestem mam 32 lata dopiero, bo większość tu to chyba takie młodziutkie dziewuszki co? po dwudziestce że tak dodam
ja wiadomo ile mam (nick) - 23
młoda mama z Ciebie po prostu młodsza niż ze mnie
nie strasz mnie, że tak zleci upływający czas mnie dobija :

Stary 2010-12-11, 13:16   #2489
Paulunia8713
Zadomowienie

Zrobiłam kolejne pranie, posprzątałam łazienkę na błysk i odpoczywam
Mała mi przed chwilą zasnęła wiec za bardzo nie chce hałasować żeby jej nie obudzić.
Lili choineczka sliczna
Haniula piękna Jagódka Kiedy Julia taka była Ślicznotka

Doriiis nas tu dużo i po 20 i po 30 także wesoło jest

Za 10 min TŻ wraca a ja siedze z recznikiem na głowie i jeszcze w ubraniach roboczych, że tak powiem. Szok
Stary 2010-12-11, 13:35   #2490
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Zrobiłam kolejne pranie, posprzątałam łazienkę na błysk i odpoczywam
Mała mi przed chwilą zasnęła wiec za bardzo nie chce hałasować żeby jej nie obudzić.
Lili choineczka sliczna

Za 10 min TŻ wraca a ja siedze z recznikiem na głowie i jeszcze w ubraniach roboczych, że tak powiem. Szok
ja się właśnie wystroiłam zawsze chodzę w dresie to niech będzie 1 dzień odmiany

ja też muszę jeszcze pranie wstawić (ale się tego zbiera), ale nie chcę małej obudzić, także poczekam

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

wyczytałam, że korzystając z różnych przeglądarek można nakarmić psa w szerloku z jednego kompa kilka razy
udało mi się nakarmić z mozilli i explorera
wyczytałam na forum-gazeta
chciałam sobie pierdy poczytać, a na to natrafiłam
http://forum.gazeta.pl/forum/w,20012..._klikajac.html

kurcze, chciałabym jakieś świecące na niebiesko lampki na choinkę
jak znajdę tanio to kupię
w ogóle to stoi na ławie ta choinka i fajny klimat daje

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-11 o 13:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości