|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
hej
u mnie też śnieg pada ale za to ciepło w domu ![]() ide zmywać i czytać bo skońzcyłam w takim miejscu to milenium ze spać nie mogłam w nocy ,kompa chciałam odpalić ![]() paulinia bespiecznej podróży i miłego wypoczynku z bliskimi ![]() laski miłego dniaa!!!
#2462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ninionka gratuluje! natomiast mam takie samo zdanie jak Ijaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj uskuteczniamy leniwa sobote, przed chwilą sie razem kąpaliśmy i nie tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki
![]() ![]() Ale trzeba mieć nadzieję, że nowy rok będzie lepszy. ![]() Ja dzisiaj wolne i jutro też i żeby mieć więcej czasu dla siebie to wczoraj po pracy narobiłam gołąbków na dwa dni, dzisiaj tylko sosik pieczarkowy do nich dorobię i placka upiekłam biszkopta z bitą śmietaną coby do kawusi było, zaraz biorę się za sprzątanie i mam zamiar relaksować się w domciu. TŻ w pracy do piętnastej,a potem razem się pobyczymy. Wy jak czytam macie dzieciaczki maluszki bo o mojej tego powiedzieć nie mogę bo ma już 12 lat więc pannica całą gembą ![]() Wczoraj jak tak stałam przy garach to mówię do TŻ, że ja jakbym miała kasę to bym mogła tak pichcić i pichcić tak to lubię ![]() Kobitki ja kręcę hula hop już drugi rok codziennie bo też mam taką figurę boczki i opona, ale ja zainwestowałam ![]() ![]() Osiak podaj mi proszę przepis na kuleczki rafaello sama nazwa brzmi apetycznie ![]() Dobra spadam do roboty, ja jak nie pisze to nie piszę a jak już mnie weźmie to zaraz rozprawka. Motylek gratuluję obrony ![]() Lili Tobie też że dzielnie dotrwałaś do wypłaty. ![]() Na razie potem zajrzę. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Ależ miałam nadrabiania
![]() ![]() Zaznaczyłam, co mialam cytować, i nie ma ![]() No ale troche pamiętam, wiec motylku gratuluje zdanej obrony ! ![]() ![]() paulunia szef twojego TZ to naprawde bez serca,tak ludzi zostawiać przed świetami bez pieniedzy ktore ciezko wypracowali ![]() ![]() Lili widze, że gorsze czasy minęły , ciesze sie bardzo ! Pani Dyrektor Niniona Gratuluuuujeee ! Wczoraj weszłam na chwile, ale jak zobaczylam ile mam do nadrobienia to poszłam spać Cały dzien z małą Jagódką mnie wymęczył. Taki niemowlak to naprawde ciezka robota. Mała sie nauczyła, że ciagle na rekach jest i w centrum uwagi bo inaczej płacz ![]() ![]() ![]() Dodam zdjęcie do albumu zaraz z małą Jadzią ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- edit : zdjecie dodane ![]() teraz czas na porzadki, bo tż biega z miotłą a ja siedze z wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja już wyczyściłam kabinę, lustro w łazience, umywalkę, zalałam kibelek domestosem i starłam kurze w pokoju i parapet ![]() Na więcej mi Diego nie pozwolił ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
jakoś się udało
![]() to ty masz dużą córę, 12 lat ![]() ![]()
![]() |
#2467 | |
Konto usunięte
|
witam
![]() my dziś od rana zabraliśmy się do roboty, rozmroziliśmy i umyliśmy lodówkę i zamrażarke, wyczyściliśmy całe mieszkanie a teraz odpoczywamy ![]() za jakieś pół godzinki zjemy obiad (pierogi mrożonki ![]() ![]() Cytat:
stąd też od razu zaprotestowałam, owszem miło mi ale uważam, że to nie jest dobry pomysł, ani nie jestem na to gotowa, ani nie zasługuje no i stanowisko też nie do końca tak jak pisałyście wymaga nadania takie 'tytułu' z tym, że to jest organizacja pozarządowa ona się rządzi trochę innymi prawami niż 'świat biznesu'..... a my jeszcze nie mamy prawie żadnego prezentu (dla moich rodziców, rodziców Tżta, wujka Tżta, mojej chrześniaczki i przyjaciela Tżta ![]() ale jako, że dziś dzień bez narzekania i samych dobrych informacji to napiszę, że na pewno jakoś damy radę ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-12-11 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Haniulka minęły najgorsze czasy, wprawdzie ten miesiąc jest naprawdę bez rewelacji, ale spokojnie mogę normalne jedzenie kupić, natomiast jeśli dostanę te bony z pracy, to będzie dużo lepiej ![]() ![]() tak samo z paczką z pracy Tż dla małej i bonem jaki zawsze miał- 1o0 zł - też nie wiadomo ![]() jakby to wszystko było to by było cudnie ![]() aha kupiłam sobie choinkę za 25 zł ![]() jesteście ciekawe ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-11 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
ALe sypie, gdyby nie to że zabrakło mi mąki i ręczników papierowych to nie ruszyłabym się z domu
![]() ale już wróciłam, wskoczyłam w dres i robię pierogi ![]() Lili pochwal się choinką ![]()
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
jest już w albumie "choinka" i dołączyłam 2 zdjęcia małej robione w przeciągu 3 dni
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() trzymajcie kciuki żeby były tak jak mają być ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- w ogóle to Tż dziś musiał iść do pracy, ja jutro do szkoły idę ![]() robię dziś na obiadek bułki zapiekane z filetem w przyprawie do kebabu ![]() ![]() ![]() w Piotrze i Pawle byłam, bo mleko dla małej musiałam kupić, a PiP to najbliższy sklep, w którym mleko jest najtaniej ![]() kawuchę sobie robię właśnie ![]() myślałam, że się wykąpię, bo mała już usypiała, ale się obudziła ![]() z kąpieli nici ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-11 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładna choinka ![]() Będę trzymać kciuki ![]()
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() nie było mnie trochę ale nadrobiłam ![]() mamy remont w domu, tzn kładziemy kafelki w kuchni ale wczoraj z Tż wzięliśmy się też za malowanie sufitów ![]() sutuacja finansowa kiepska mimo że były wypłaty,trochę ze względu na ten remont ![]() dzisiaj na obiad spaghetti z wczoraj zostało, w sumie dobrze bo w kuchni wszystko poodsuwane, tylko zlew i lodówka czynne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziwna sprawa jest z małej włosami- na jednej fotce była tuż po kąpieli i ma kręcone, bo ona przed uczesaniem ma loki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() pochwalisz się nam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-11 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwalę się jak będzie po kafelkowaniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze dziewczyny mam problem z Wigilią... w sensie gdzie ją spędzać ![]()
![]() |
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekamy do wtorku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() no włoski mogą jej się zmienić, nie wiadomo. ja jak byłam mała to miałam taki piękny blond jasny ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-11 o 11:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedźcie tak, żeby Wam było po drodze bardziej ![]() nie lubię takich świąteczno- rodzinnych zagadek ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-11 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | ||
Zadomowienie
|
A dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=732 I szczerze polecam wypróbowanie tylko ostrzegam że uzależniają gady jedne ![]()
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepis też sobie skopiowałam ![]() ![]() w ogóle to czego ja nie lubię ![]() ![]() jak tak wszystko będę lubiła, to ani się obejrzę, a będzie +15 kg ![]() trzeba się opamiętać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Lili Jagódka wczoraj skonczyła 5 tygodni
![]() ![]() Wygląda na zdjęciu na duża ale ogolnie kruszynka z niej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- pokroiłam filety i leżakują w przyprawie pokrojone na drobne paski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lili nie martw się- ja też wieleee rzeczy lubię ![]() ![]()
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mała usnęła, a ja mogłam się wykąpać ![]() cieszę się, że w usnęła i że w końcu się mogłam ogarnąć ![]() przy okazji zmopowałam podłogę w łazience, kuchni, pokoju, korytarzu ![]() ubrałam się, nakremowałam i w końcu siedzę nie jak żul ![]() nałożyłam dziś odżywkę na dłużej niż zawsze, bo miałam więcej czasu i dużo łatwiej włosy się rozczesały, ale bez gliss kur płynnego by się i tak nie obyło- to moje wybawienie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
Osiak dzięki za przepis na kulki rafaello
![]() ![]() ![]() Lili zobaczysz zleci jak z bicza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja dziś sprzątałam odkurzyłam i wytarłam kurze wszędzie prócz sypialni bo tam tż śpi nocnych wojażach z kuzynem na ps3 ![]() wymyłam podłogi na strychu podłogę wymył za mnie robot, a ja w tym czasie posprzątałam łazienkę i toaletę wymyłam tam płytki kibelki pralkę wytarłam no generalne porządki. Został mi jeszcze prysznic i lustra do wyczyszczenia a później trzeba będzie meble w kuchni a prędzej jeszcze wytrzeć akwarium. A jak tż wstanie to w sypialni ale nie wiem czy już dziś dam radę bo padam. Na obiad jest bigos który późniejpopakuję w słoiki, i pierś z indyka też wczoraj zrobiona przez tż ![]() Ehh dobra idę dalej brać się do roboty miłego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- doriiiis no ja póki co jeszcze 26 ale już niedługo jak ten czas leci |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() młoda mama z Ciebie po prostu ![]() ![]() nie strasz mnie, że tak zleci ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam kolejne pranie, posprzątałam łazienkę na błysk i odpoczywam
![]() Mała mi przed chwilą zasnęła wiec za bardzo nie chce hałasować żeby jej nie obudzić. Lili choineczka sliczna ![]() Haniula piękna Jagódka ![]() ![]() ![]() Doriiis nas tu dużo i po 20 i po 30 także wesoło jest ![]() Za 10 min TŻ wraca a ja siedze z recznikiem na głowie i jeszcze w ubraniach roboczych, że tak powiem. Szok ![]()
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też muszę jeszcze pranie wstawić (ale się tego zbiera ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- wyczytałam, że korzystając z różnych przeglądarek można nakarmić psa w szerloku z jednego kompa kilka razy ![]() udało mi się nakarmić z mozilli i explorera ![]() wyczytałam na forum-gazeta ![]() chciałam sobie pierdy poczytać, a na to natrafiłam ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/w,20012..._klikajac.html ![]() kurcze, chciałabym jakieś świecące na niebiesko lampki na choinkę ![]() jak znajdę tanio to kupię ![]() w ogóle to stoi na ławie ta choinka i fajny klimat daje ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-11 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.