![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
Chyba tak, bo ja przezylam szok. Z rozmiaru 75 b/c przeszlam na 75f hehe, a zanabylam wczoraj 70e. Wrocilam z lumpka i zanabylam rowniez Freye (Ania, chyba sie wkrecilam :P ) 32e, zobacze rozmiar i puszcze moze na all, bo wyglada jak nowka i zaplacilam 10zl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Witam się
u nas rano było -11 a teraz jest -6 wszystko białe oszronione Ja się wizażuję a Kajo słucha muzyki u nas się ferie skończyły /i nie macie pojęcia jaki spokój w domu od rana // Veronko wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() no i mam nadzieję że dziś popijemy wirtualnie ![]() Cytat:
no ciekawy sen ![]() co do lat to ja w wieku 26 to byłam już 5 lat po ślubie i miałam 3 letniego synka anka z tego co mówisz, jak się czujesz, to nie wygląda to dobrze, dobrze że dziś masz wizytę koniecznie zdaj relację ja po fenoterolu nie miałam żadnych akcji /tak choćbym nic nie brała/ i zdaje się brałam 3 razy dziennie po całej tabletce - a skurcze i tak odczuwałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja na pewno popije, kawke co najwyzej ![]() NO to ja podobnie do Ciebie 27 i 3 lata po slubie i 3 letnie dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem czy jak będziesz w moim teraźniejszym wieku- też będziesz miała podobnie jak ja?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze nosiłam 75B... wg kalkulatora ma być 65E (bryt. DD) ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-01-31 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
ja nie wierzę w te kalkulatory
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, ja jak wczoraj bylam w sklepie, to ofkors wybor ogrooomny od a-c , ale takie wlasnie jak e, f, g itd... to wisialy na osobnym wieszaku jako duze rozmiary. Rozsmieszylo mnie to w sumie, bo u nas to uznawane jako duze rozmiary, a to przeciez sa normalne rozmiary, bo nie sadze, zebym miala nie wiadomo jak duzy biust (tym bardziej, ze bylam przekonana, ze mam b/c) hehe. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
co za smarki tu z nami siedzą , phi
![]() 100 latek Veronko ![]() ja w wiekku 27 lat jeszcze o dzieciach nawet nie myslałam ![]() dzien dobry w ogóle, mrozny dzien , ostatnio sie zmarzluch zrobiłam straszny. Byłam z Wiki w przedszkolu, w koncu trafiłam na dyrektorkę ale szybko szybko bo za bardzo czasu nie miała. Babka fajna, raczej nieproblemowa, dowiedziałam sie ze z listy rezerwowej to nie kto pierwszy ten lepszy tylko za kazdym razem rozpatruje wnioski od nowa ![]() ![]() ![]() ![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
zapakowałam do torby równowartość wycieczki do Egiptu,z objazdówką włącznie i liczę,że dojadę bez przeszkód. niedługo wychodzę, trzymajcie kciuki
![]() mam nadzieję,że wrócę do 18stej (tak,tak,mam omało co 33lata i jestem fanką Bobka ![]() jeśli o biuścik chodzi to nie narzekam, uwielbiam moje małe wypierdki i za nic nie chcę większych, choćby za to płacili ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
a to 33 latki kochają bobka
![]() ![]() ja tam na moje tez nie narzekam ![]() ![]() ![]() ![]() spadam do pracy ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Zyjesz?
![]() To już jest dopsz ![]() Też jestem fanką Bobka ![]() ![]() Biedny (Bobek) śnił mi się w sytuacji jakby nie patrzeć ekhm... wiadomej... - dobrze że o tym nie wie ![]() ![]()
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wizyta luzik. teraz się zaczyna bo już wosk przy policzkach musiałam nałożyć. zęby też już czuję, w nocy będzie maaaaaaasaaaaaaaaaa. no ale chciałaś babo to cierp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
hello
wróciłam wypadku nie spowodowałam , zatankowane nawet ![]() tż co prawda siedział z boku, ale i tak sama w końcu prowadziłam ![]() tak stanowczo muszę cześciej gdzieś jeździć, chociażby do marketu co tydzień ![]() to mi pomoże z dalszym oswajaniem się z kółkiem ![]() Veronka wklej foto na ogrodzie, tam podpowiem co i jak z freyą ![]() ![]() dziewczyny wszak niektóre biustonosze sie rozciągają , to i ja w niektóre 65 bym sie wcisnęła, ale nie zawsze można zaniżać bo konstrukcja inaczej sie układa, powiedzmy że taka 65 mogłaby mnie ocierac w pachy tudzież te fiszbiny (jeśli są za elastyczne) by się odkształcały i lądowały na plecach , miałam ostatnio taki biustonosz Pour Moi, niby się zapięłam w 70 , ale to nie to tak więc każdy model zachowuje sie inaczej, rozciągliwość, szerokość fiszbinów, różna każdemu pasuje ![]() Mała ja Ci ciągle mówię zajrzyj na balkonetkę tam są fotki lasek co maja po 80-siąt parę w biuście i dobrze dobrany biustonosz robi im ładne walory ![]() ![]() musiałabyś nabiustnie i naocznie przetestować to i owo, to byś sie przekonała słuchaj ja przed laty biegałam w gąbczastych biustonoszach , a potem myk na miękkuski się przerzuciła, i optycznie tak samo to wyglądało, więc po co sie gacić gąbką ![]() ![]() moją mamę i ciotki już ostatnikowałam , nic im na plecach już się nie luzuje biustonosz ma być stabilny, nie jeździć, ale też nie cisnąć , nie robić baleronów ![]() mam L4 na cały luty ![]() brzuch obejdzie sie na razie bez fenoterolu, mam leżakować więcej, nospa i magnez w diecie endo , powiedziała że wyniki ok, nic nie wskazuje na zmiany tarczycowe, przy okazji mogę zrobić sobie usg tarczycy, i te przeciwciała tarczycowe oznaczyć, to bez pośpiechu, ale dla pewności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jowisz - ależ jestem ciekawa twojego żelaznego uśmiechu ![]() ![]() Ania - ja jakoś nie wierzę w takie cuda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
ależ możesz Maluśna, nie krępuj się
![]() byłam w szkole i na piwku (niestety byłam autem i kawkowałam ![]() ![]() ![]() tż znów cherlawy i znów te zatoki niedoleczone ![]() no i dostałam propozycję awansu - nie skorzystałam na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Mała
![]() ![]() ![]() Wersta a czemu nie przyjęłaś awansu |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
nie czuję się gotowa Kristi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, nie podjudzajcie mnie
![]() ![]() czytam o tych dobrze dobranych stanikach i normalnie gały wywalam ![]() ![]() ![]() Wersta - prędzej czy później będziesz mieć ten awans w kieszeni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
o
Wersta wszystko przed Tobą ![]() ![]() skończysz mba, nabędziesz nowych wiadomości, i potem popłynie jak z płatka , nie będziesz miała już oporów ![]() ![]() tak Mała, trzeba się przekonać nabiustnie to zmienia kąt widzenia prawidłowych walorów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
![]() e tam brafiterka by z tego wyciągnęła maximum ![]() miałam podobne wymiary ![]() ![]() widać mamy ten sam typ urody ![]() ![]() zaczęłam przygody z angielskimi rozmiarami 70d, 70dd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
kontynuujcie temat, proszę, bo może wreszcie sie wezmę i coś w tej kwestii zrobię
![]() ![]() Mała - nie krępuj się... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Mała jak widać nie jest tak źle
ja też niedowiarek jestem ale po tych zachwaleniach jestem w stanie sama to sprawdzić //ale raczej poczekam na okazję kiedy pojadę w stronę BB bo tam to jeżdżę z tz sama się nie puszczam w tak zatłoczone pełen korków i chamliwych kierowców miasto |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Wersta a ja już myślałam że ty się niczego nie boisz i wszystkiemu podołasz
![]() ![]() a tak serio to co się odwlecze to....... ale i tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Ania, dobrze ze na wizycie wszystko ok i ze z tarczyca nie ma problemow! Odpoczywaj mamuska, bo pozniej juz nie bedzie czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.