|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
w koncu logicznie nie zmienili pitow dla pracownikow i moge robic na starych, to mi odejdzie wprowadzanie danych personalnych i juz jeden zrobilam
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to jednak Ty? ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
zatkalo ruskie kakao
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() no meile mamy tylko moje, to i tak jak P. sie gdzies loguje to ma jednego mojego, bo ja jednego malo uzywam ![]() i tez mu nieraz pomoge jakby co ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- u was tez tak cieplo, jak dzis szlam z domu, to jak wiosna normalnie, az 4 stopnie ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- a ognisty ptak to od firebird pontiac, tez milosc mojego P., wczoraj nawet z nim ogladalam Mistrza kierownicy ten stray film, bo oni wlasnie tam takim caly film jada tylko czarnym ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- kisielek wcinam ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- teraz juz sobie was P. poczyta i bedziemy oboje nadawac wieczorem, zabraknie nam czasu na co innego
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I będzie: Groch: Mężu idź wstaw wode na herbatę P. Już idę, żono! ![]() Big brader za freee
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Ognisty ptaku!
o matko ![]() nie wierzę ![]() Ptak mutant ![]() nie no.. Sto lat !!! (z Grochem )
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
5 zdrapek po 2zł.
Nic nie wygrałam. kfaa
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu z grochem dalas na bialo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- a myslalam, ze zdaze, a tu @ znow na czas i co teraz z prezenetem
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Grochu, a od czego jest Ori
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Może być prezent z niespodzianką
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
do babci chyba dzis zajrze
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- od odwrocenia uwagi, ze zona kocha MJ ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- no tak : oto niespodzianka, popatrzec tylko mozesz
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaz się spipczył
Pozwólcie, że zrobię sobie dobrze ![]() i to nie po Śmierdzielowemu. 1ca6eda00006aa4a4d270439.jpg 9ffb9ae00027a0544d270445.jpg d0f27eb1000dcd884d270450.jpg ![]() łoter
|
#2474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ooooo maaamaaaaa, Dirty! Nie wiem, jak ten koleś się nazywał, ale lubię piosenki Maroon5, a od dziś lubię JEGO A patrzcie na co trafiłam: ![]() Kocham gościa
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ja nie jestem modelką na tym zdjęciu? ![]() Ej no wizaż się spipczył wcześniej ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Brunoooo jeeeest niezłyyyy I nawet nie drażni mnie fakt, że spiewa Majkola Kiedys też coś widziałam to się woził z Majkolową koszulką
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Nazywa się Adam Levine i jara mnie dopicznie
![]() A Bruno ma fajny głosik Ogólnie taki słodki chłopaczek, ale do Diany wolę bardziej zadziorne głosy.
|
#2477 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24225959]Ja tam oszalałam na jego punkcie
Noooo, ale ten cały Adam podobno dobrze wie o tym, jak działa na laski i skrzętnie to wykorzystuje, co czyni z niego skurczybyka w moich oczach [/QUOTE]Zabiło mnie to, że dodałaś to na końcu ![]() Bruno jest słitaaaaaśny Adam tez jest fajny |
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, ja nawet nie chcę wiedzieć co on robi itp.
U mnie w głowie (i w mych fantazjach ) jest inny
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No powiem Ci, że na takiego nie wygląda
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie o to chodzi ![]() po prostu mimo tylu fanek i w ogóle kręcę go tylko ja ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- albo jest gejem
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmierdziel też tak nam przecież gada...ale on przecież nie ma fanek ![]() Co innego Adam ![]()
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pewna!
Śmiesz wątpić? ![]() patrz na to ciałko
|
#2484 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety wydaje mi się, że koleś jest z 10cm niższy ode mnie, więc to na mnie działa anty Ale piosenki lofciam ![]() Cytat:
To są właśnie plusy wyobraźni, nawet z największego madafakera można zrobić cudownego gościa ![]() Cytat:
edit: O kutfa
|
|||
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Dupa Ci się spiekła na solarze
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24226337] edit: O kutfa [/QUOTE]Dibra, dobra nie zwalaj na foty |
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Bo on jest dobry
Nie płaci mi za zaruchunek bo to z miłości
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=CLqiNduD3Sk
ja ciem taką gierkę
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno jest gdzies na necie
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Mata
![]() http://mastersystem8.com/game/434/mo...ackson's)/ ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Tu jest chyba lepsza...na dwóch graczy nawet ![]() http://www.thesmartass.info/play/gen...ons+Moonwalker ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- I można se opcje zmieniac...muzeeee i w goole...dawac drugi link
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.