|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
. Ale popatrz, nie masz rzeczy, za to masz jego. Chyba nie wolałabys na przemian?
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Malla a te uszy to u Ciebie, czy u mnie? Bo się stresuję
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Malla cicho
![]() ehh robiło się akcje z rzeczami exa ![]() Kiedys temu ex ex, chciałam "oddac jego rzeczy" pretekst by tylko się spotkać bo to były gacie i skarpetki ze 3pary innemu pamiętam zapakowałam wszystko co mi dał i zawiozłam taxą do domu i oddałam jego mamie. ![]() WYDOROŚLAŁAM AMEN. bo to tego ex nawet się nie odezwałam 8)
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale czemu odpukać? bo się zmieni i będzie dobry dla innej? |
||
|
|
|
#2466 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja mam uszy, Ty masz uszy... Nie cierpię niezdecydowanych facetów, którzy na co dzień są słodcy jak miód, a potem wypalają z hasłem "bo od paru tygodni/miesięcy coś tam coś tam, ale nie chciałem ci mówić"... Ja już naprawdę jestem za stara na takie zabawy.
![]() Cytat:
Bo zmieniłby się powierzchownie, przekonał Cię do siebie i potem by było znowu to samo...
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, coś o tym wiem, dlatego powiedziałam swojemu, że jak kolejny raz miesiącami będzie mówił, że wszystko jest super a potem wybuchnie i zacznie mi wygarniać wszystko co złe udało mi się w życiu zrobić, to nawet mi się nie będzie chciało tego słuchać. Albo na bieżąco, albo nie słucham tego.
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
jakież było jego zdziwienie gdy dostał reklamówkę z ów rzeczami" a to co jest?" na co ja" no oddaje ci bo w domu mało ich masz przecież"
ale jest co wspominać teraz i jest się z czego śmiać
|
|
#2469 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - dlatego wyłączyłam oba telefony, ale i tak będę musiała włączyć jeden, żeby ustawić budzik...
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-10 o 01:20 |
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Fubizka, ja mojemu od początku związku mówiłam o szczerości, że jak tylko będzie coś nie tak to ma mi mówić, a ten wywalił brudy z ostatniego pół roku w ciągu 5 minut i sajonara. Też mi szczerość i zaufanie .
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zjadłam kisiel na kolacje sukces mzoe zara mija smialam się ze ex i jego luba rzucili ma mnie klątwe czemu ich nic nie dopadło tylko mnie
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopy ![]() Idę spać, bo siedzę totalnie bez sensu, mam ostatnie 2 dni sesji, roboty po pachy a ja siedzę i nie umiem otworzyć folderu z tą robotą. I cały dzień zmarnowany jeśli chodzi o uczelnię Nienawidzę prokrastynacji.---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- I wielka chęć pracy nad związkiem
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Przyczajenie
|
Tak na początek to chciałam się z Wami przywitać. Podczytuję ten Wasz wątek już od jakiś 2 miesięcy, tzn. od momentu gdy rozstałam się się z moim ex-TŻ
![]() Już kilka razy zabierałam się za to by tu napisać, ale nie mogłam... W zasadzie cały czas bardzo ciężko jest mi pogodzić się z tą sytuacją, gdyż jakby nie było, spędziliśmy razem dużo czasu. Mam całą masę wspomnień których nie mogę się pozbyć. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że u nas, powodem rozstania nie była żadna zdrada, ani nic takiego, tylko takie obustronne przekonanie że z nas jednak już nic nie będzie. Wiele razy próbowaliśmy 'ratować' tę naszą relację, ale nic nigdy z tego nie wyszło. teraz, z perspektywy czasu, wiidzę że jednak ani ja, ani on nie staraliśmy się dostatecznie. To było takie gadanie, że się zmienimy i nic z tego nie wyszło, bo nikomu się nie chciało! Nie chciałabym zrzucać całej odpowiedzialności na niego, ale ja od pewnego momentu czułam się mocno zaniedbywana przez niego i jakoś tak chyba mi się udzieliło. Cóż, gdy teraz czasem o tym mówimy, on czuł to samo z mojej strony. Nie ma to jak rozmowa o sobie. Wiem, że do tej sytuacji przyczyniło się to, że zamieszkaliśmy razem, to od początku było powodem wielu kłótni między nami. Każde z nas miało swoje nawyki, mnie strasznie denerwowało jego wieczne siedzenie przed komputerem, niesprzątanie po sobie. Ja z kolei mam o tyle inny charakter że uwielbiam ciągle gdzieś wychodzić na spacer, pobiegać, do klubu, kina, kawiarni... I głupia wszędzie go ze sobą, czasami prawie siła (żeby to nie brzmiało głupio ), ciągnęłam. Wszędzie. Mimo iż wiedziałam ze to jest najgorsza droga, wszędzie chciałam być z nim. Oczywiście, to nie było tak, że ja ze wszystkimi innymi zerwałam całkowicie kontakt. Wychodzilam ze znajomymi na imprezy, czy gdzieś do kina, ale to były doslownie promile wszystkich moich wyjśc ![]() Sama nie wiem jak do tego doprowadziłam. A przecież to nawet nie było tak, że przesiadywałam cały czas w domu! Od początku studiów chodziłam na aerobik, biegałam, i do tego jeszcze kurs językowy. Ale co z tego, skoro zzawsze to robiłam sama, nawet zbytnio nie starałam się kogoś poznać wtedy (mam na myśli znajomych) i szybko po zajęciach wracałam do domu, by pobyć z nim. Teraz czuję się wyalienowana do granic możliwości, chyba już oduczyłam się rozmawiać poważniej z kimś innym, prócz niego ![]() Cały czas załuję, że nie odważyłam się przerwać tej sytuacji, ograniczyć nasze 'bycie razem" nawet o połowę. Taka ciągłość to jest chyba najgorsza rzecz jaką można zrobić. U mnie oczywiście, z pełną świadomością, że robi się źle. Oboje przeprowadziliśmy się na studia do innego miasta i razem zamieszkaliśmy i co tu dużo mówić, tak długo się kisiliśmy we własnym towarzystwie, aż się ukisiliśmy. I tak jak na poczaatku nasza relacja była olbrzymią podporą dla mnie, w tym nowym dużym światku, tak z upływem czasu stała się wszystkim. Jedyną możliwością spędzania z kimś czasu
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczyny
miłego dnia ale piekna pogoda u mnie...słoneczko świeci ...jakby wiosna
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no zaraz chyba szału dostanę , ex ustawił na opis buziaka Boże... skoro ma laskę to po ch*j robił mi sceny zazdrosci w górach i z***a* mi tam humor !! No po co , po co to robił ???? Mam go dość . Idiota jakich mało ! Nie chcę go znać ! Boże... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kumpel próbuje coś odzyskać z dysku, ale kiepsko mu to idzie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
dolce odezwal sie Potencjalny?
elve ja jestem pod wrazeniem twoich technik manipulayjno-strategicznych. Siedze i się ucze . Nadrobila was, teraz siedze w pracy, szef dalej chory. Ide zalozyc fb. milego dnia
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2478 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() Na świecie jest od cholery manipulantów, nie namawiam do dołączenia do ich grona, natomiast ich zagrywki warto znać. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- U mnie też...gorzej, że na zewnątrz -8
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Ale na każdym??
|
|
|
|
#2480 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Nokia, sonyeryk, lg sprawdzone. Reszta nie wiem, ale co za problem ustawić budzik na za 5 minut i go wyłączyć?
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
Ciaaao..Dziewczyny..
Możecie mnie zlinczować.. Nikt poza mną nie potrafi zrozumieć magii, która łączyła mnie z Moim TŻ.. Dla mnie to nie była zwykła miłość.. zauroczenie..to było na tyle magiczne, że chciałabym jeszcze mimo wszystko o to zawalczyć.. Taaak..wczoraj się nagadałam..wylałam złe emocje.. A w ogole.. to chciałabym..żeby cały świat przestał istnieć..żebyśmy zostali tylko On i Ja..! Może.. się mylę.. może po raz kolejny dostanę po dupie.. ale jeśli nie spróbuje.. to.. może do końca życia będę żałować.. Znam wiele par, które .. po czymś takim wyszły na prostą.. i .. są..razem.. kilkanaście lat.. trwają w wielkiej wzajemnej miłości.. Może Nam też się uda! ![]() Na moście Zakochanych we Wrocku wisi nasza kłódka.. i mam nadzieje,żee.. żadne z Nas nie powiesi kolejnej..
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-10 o 08:56 |
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
. Ale nie sprawdzę, bo nie wyłączę tel. Siedzę jak na szpilkach i czekam na wiadomość od M., bo jest na rozmowie w sprawie pracy. Pół nocy nie spałam tak się stresowałam. Kurczę, za samą siebie się tak nigdy nie stresowałam jeszcze
|
||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Zabijcie mnie.. czuję się koszmarnie.. psychicznie i fizycznie.
Zamiast w miarę czasu się leczyć to jest jeszcze gorzej.. beczeć chce mi się non stop.
|
#2484 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Doskonale o tym wiem, ale nie da się go ustawić bez włączenia telefonu
![]() Cytat:
Może już zrezygnował, może jego zamiary nie były prawdziwe, tylko był to jedynie efekt urażonego ego... Gdyby sytuacja dotyczyła mnie, przy takich dziecinnych zagrywkach, jakie on uskutecznia, usunęłabym go z gg i nie pozwoliłabym mu na żadne powroty i sceny. Cytat:
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam elaborat, ale mi wcielo.
elve - eks tez byl manipulantem, ale uczen przerosl mistrza OtTakaJa - motorola tez ma ta funkcje ZALOZYLAM FACEBOOKA.
JAK MAM WAS ZNALEZC?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
Wkurzyłam się, wstałam rano aby się przyszykować na spotkanie ze snowboardzistą a napisał mi, że mnie przeprasza bardzo i mu nie pasuje
znowu olewka... CrazyOlcia Nie wiedziałam, że jest most zakochanych we Wrocku ? w którym miejscu ?? :P:P Mieszkam tam 3 lata z przerwami i takich rzeczy nie wiem
|
|
|
|
#2487 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmniebejbe - przejdzie kiedyś... Zajmij się sesją, a potem zadbaj o swój organizm, poruszaj się, pospotykaj ze znajomymi...
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
a mój eks dalej ma zdjęcia ze mną i nie wiem o co mu chodzi
![]() a ja uparcie sprawdzam codziennie czy dalej je ma
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie potrafię wykasować tego numeru.. Cytat:
Cytat:
Boże nie trzymam się.. co sie ze mną dzieje |
||
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nk?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

. Ale popatrz, nie masz rzeczy, za to masz jego. Chyba nie wolałabys na przemian?

czemu ich nic nie dopadło tylko mnie 

Chłopy
Nienawidzę prokrastynacji.