|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2461 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
4 kilo marzenie ja chce zgubiæ 6 i co i nic jak by mi spad³y chocia¿ 2 to ju¿ by mi by³o lepiej a tu nic kompletnie nic i coraz bardziej zaczynam w±tpiæ czy ten cel jest do osi±gniêcia do lipca no ale có¿ do do lipca wytrzymam choæ by nie wiem co ¿eby siê przekonaæ.
A tak na marginesie co do zazdro¶ci mój T¯ jest zazdrosny tylko o mojego by³ego ch³opaka którego notabene nie zna, a je¶li chodzi o pozosta³ych mê¿czyzn to raczej nie jest zazdrosny bynajmniej tego nie okazuje czasem tylko co¶ burknie pod nosem ¿e widzê ze troszkê go ruszy³a jaka¶ sytuacja ja oczywi¶cie udaje ze nie mam pojêcia o co mu chodzi i pod nosem siê ¶mieje ![]()
#2462 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Iti na pewno Ci siê uda, do lipca jeszcze trochê czasu zosta³o
![]() A mój T¯ jest zazdrosny, bo ja to jestem taki typ, ¿e z wszystkimi bajeruje, jako¶ nie potrafiê sobie dpu¶ciæ ![]() Kole¿anki zawsze mówi³y, ¿e mi zazdroszcz± takiej ³atwo¶ci do rozmów z facetami. Ale u mnie to normalne, bo od ma³ego zawsze z ch³opakami, jestem jedynaczk± i mieszkam w tym samym domu z trzema kuzynami ![]() ![]() Mo¿e dlatego nie mam ¿adnej serdecznej przyjació³ki, bo ja ma³o kolegowa³am siê z dziewczynami, nawet w szkole itp. A zazdro¶æ o by³ego to ju¿ nie wspomnê, tym bardziej ¿e on chce do mnie wróciæ. A ja przed chwil± wróci³am z podwórka, tak gor±co ¿e siê opala³am i ju¿ mam ¶lady, brzuszek mi z³apa³o, na nogach paski od spodenek ![]() Fajna pogoda.
#2463 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Dziewczyny chcia³am siê Wam pochwaliæ ¿e dosta³am dzisiaj swój pierwszy w karierze kierowcy mandat!
![]() Moja waga nie rusza, no ale to dopiero pierwszy tydzieñ, jestem dobrej my¶li ![]() Pogoda piêkna ale ja jaka¶ nie do ¿ycia dzisiaj, mo¿e niskie ci¶nienie jest
#2464 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
ja od 3 tygodni walczê z moj± wag±...Zdrowsze jedzenie, mniej s³odyczy i przede wszystkim ruch -ktorego w moim przypadku brak.ale jest juz maly sukces -1.5kg.moj wzrost 164/waga 63,5 (bylo 65) a bedzie 55
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Lady of Harley-Davidson
Wiadomo¶ci: 10 081
|
Hej Dziewczyny!
Mogê siê przy³±czyæ? Wa¿e jakie¶ 67kg, przy 170 wzrostu. Chcia³abym schudn±æ tak do 60 ![]() ¦NIADANIE: 1. kawa³ek chleba razowego - 130 kcal 2. twaróg t³usty - 70 kcal 3. na to jakie¶ miêsiwo od te¶ciowej - ![]() RAZEM: 300kcal ¦NIADANIE II: 1. chupa chups lizak - 30kcal RAZEM: 30kcal OBIAD: 1. de volaille - 350 kcal 2. surówki - 50 kcal 3. pol porcji frytek ![]() RAZEM: 500kcal PODWIECZOREK: 1. 1,5 piwa z sokiem ![]() RAZEM: 550kcal KOLACJA: 1. 5 kostek czekolady ![]() RAZEM: 135kcal OGÓLNIE : 1515 KCAL to z wczoraj ![]() ![]() a, jeszcze mia³am pytaæ: ile kalorii mo¿e mieæ takie ciastko które sk³ada siê z 2 herbatników a miêdzy nimi jest taka masa z kaszy manny, wiorkow kokosowych, cukru, margaryny itp? bo ja nie mam pojecia ![]()
#2466 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
kubiowo bez takich my¶li, oczywi¶cie ¿e wszystkie siê cieszymy ¿e tu piszesz i nie wa¿ siê przestawaæ!
![]() monia no koniecznie id¼ do ginekologa, nie ma co siê ci±gle zamartwiaæ je¶li mo¿na sobie tego oszczêdziæ ![]() u mnie dzi¶ te¿ super pogoda, 30 stopni na s³oñcu. niestety nie mia³am czasu siê poopalaæ, bo po szkole od razu do miasta posz³am na zakupy. ile ja siê nachodzi³am! ale warto by³o, bo kupi³am sobie ¶wietne spodnie za kolano takie kremowe i ksi±¿kê, chcia³am te¿ sanda³y ale pójdê jutro kupiæ bo nie by³am dzi¶ pewna czy je braæ a wola³am pó¼niej nie ¿a³owaæ ![]() a w ogóle to brzuch znów mam napompowany, mimo ¿e okres w³a¶nie mi siê koñczy. nie lubiê tego bo zawsze jak spojrzê w lustro to bierze mnie z³o¶æ. idê zaraz zrobiæ a6w i pokrêciæ, a jak mi siê nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe odchudzaj±ce
![]() Ja przed chwil± wybra³am siê z mam± i z psem na zakupy na nogach, taki spacerek sobie zrobi³y¶my ![]() A teraz jem kolacjê, kupi³am w koñcu ser feta i zrobi³am sobie sa³atkê z 2,5 plasterka fety i jeden pomidor i do tego kromeczka z szynk± ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
ja to na nic dzis niemam czasu ;( zalatana od rana jestem - ci±gle co¶ robiê, a to sprzatam, a to gotujê itd. Jestem ju¿ strasznie zmêczona a jeszcze na noc do pracy idê.... p³akaæ mi siê chce normalnie!!!!!!
A by³am dzi¶ u ginekologa i on ¿adnej ci±¿y nie znalaz³ u mnie ![]() Agniesia ja jestem przera¿ona twoim jedzeniem.... piwo,frytki,czekolada,liz aki,twaróg t³usty????????? No masakra jaka¶. Poczytaj to co my jemy to zobaczysz ró¿nicê.
#2469 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 376
|
hej
![]() Dzisiaj: kanapka z twaro¿kiem wiejskim pomarañcz pó³ dro¿d¿ówki ryba gotowana z marchewk± i broku³ami sok cappy jogobella light Pytanko: Czy nie zaszkodzi mi zje¶æ sobie ze dwa paluszki rybne ? ![]()
#2470 |
Zakorzenienie
|
Aaa ja zapomnia³am, ¿e w po³udnie dosta³am ju¿ @
![]() ![]() A moje podsumowanie dzisiejszego dnia wygl±da tak: ¦niadanie p³atki + mleko II ¶niadanie activia Obiad omlet z 2 jajek z warzywami na patelnie jab³ko kawa mro¿ona i knopers Kolacja kromka z szynk± bez mas³a i sa³atka z jednego pomidora i 2,5 plasterka fety. Æwiczenia 100 przysiadów.
#2471 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
Hej Kochane..ja ju¿ po je¼dzie...nie pytajcie jak by³o. Po prostu jestem za³amana na maksa...czujê siê jakbym zaczyna³a wszystko od pocz±tku
![]() Masakra..Ten instruktor te¿ siê dar³, ¿e nie rozumie takich ludzi, ¿e przerywaj± jazdê na taki d³ugi okres(u 3lata) wiêc w ge¶cie rozpaczy dokupi³am jeszcze 4godziny= 160z³. Zrobi³am zakupy w Rossmanie(najpotrzebniejs zych rzeczy) i jestem sp³ukana..do pi±tku mam prze¿yæ za 10z³.. Kupi³am sobie t± g±bkê Syrena, na cellulit. I z Ziaji reduktor cellulitu- serum drenuj±ce rebulid. Ma dzia³anie silnie rozgrzewaj±ce. Dzi¶ wypróbuje podczas biegania to Wam zdam jak±¶ recenzje. Na naszym cudownym portalu KosmetykWszechCzasów wyczyta³am, ¿e bardzo pomaga, same ekstra opinie. Oczywi¶cie nie sugerowa³am siê opiniami w stylu: siedzê, nie robiê nic i siê codziennie smaruje- nic nie widaæ ![]() Kubiowo, nie przeszkadzasz Nam, zauwa¿amy Twoje posty, ale nie udzielasz siê towarzysko, nie piszesz o sobie, o swoich problemach tylko wstawiasz menu- wiêc co mamy Ci odp.? Sama wiesz, ¿e jak Ciê nie by³o to ka¿da z Nas pisa³a, ¿eby¶ siê opamiêta³a i do Nas wróci³a ![]() Moje menu: -b³onniki, otrêby, fitnessy, mleko - jogoblella light - jogobella light - a teraz 2gar¶ci warzyw na patelniê, jeden plasterek sera ¿ó³tego, pó³ plasterka szynki, 1jajko, 1ma³a kromka chleba razowego. Polecam Wam warzywa na patelniê z Tesco, firmy Tesco. Tanie jak barszcz, a warzyw jest naprawdê du¿o i ró¿norodnych..nie sama marchew i broku³y. Dzi¶ tak nieproporcjonalnie przez t± jazdê..jutro siê poprawiê ![]() Allle dzisiaj nie chce Mi siê biegaæ..to jest masakra! I patrze na prognozê pogody, a tam weekend zimny i ma laæ...ju¿ po prostu chcê Mi siê ¶miaæ z tego wszystkiego..od 4tygodni to samo..w tygodniu gor±co, weekend zimny...nie mogê tego poj±æ!! Amadziaz, co z bieganiem? Agniesia, patrz±c na Twoje menu to powiem szczerze, ¿e masz racjê pisz±c, ¿e masz problemy ze skomponowaniem menu. Po co taki du¿y posi³ek de vollile plus frytki. Nie mog³a¶ jednemu powiedzieæ stop? Albo to, albo to. Piwo, i w ogóle alkohol- TRZEBA wyrzuciæ z menu jak siê chcê schudn±æ. Ja dajê sobie limit- jedno na tydzieñ. A do tego jeszcze s³odki sok, jak ju¿ piwo to bez soku- w ¿adnym barze nie dadz± Ci dobrego, zdrowego soku- tylko najs³odsz±, czyst±, najtañsz± chemiê. Czekolada te¿ oczywi¶cie do wyrzucenia, tym bardziej na kolacjê. Kolacja ma byc ma³o kaloryczna, lekka, najlepiej bia³kowa.
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-05-10 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() ¦NIADANIE: kawa³ek chleba razowego, twaróg t³usty, na to jakie¶ miêsiwo od te¶ciowej RAZEM: 300kcal ¦NIADANIE II: kawa z mlekiem RAZEM: 80kcal OBIAD: schabowy, marchewka z kukurydza, kasza jêczmienna RAZEM: 630kcal PODWIECZOREK: 2 ciastka herbatnikowe z kremem ![]() KOLACJA: kawa³ek chleba razowego z jajkiem RAZEM: 130 OGÓLNIE : 1340 KCAL do tego trochê pobiega³am co lepiej je¶æ do obiadu? Wiem, ¿e nie ziemniaki i makaron, ale co lepiej - jak± kaszê? jêczmienna? kuskus? czy mo¿e ry¿? ja staram sie nie je¶æ makaronu, ziemniakow, bia³ego pieczywa, chipsow itp i fast foodow. Na razie dobrze mi idzie ![]() ![]()
![]() |
#2473 | |||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 143
|
Hej
![]() Dzisiaj z mojego jad³ospisu nie jestem dzisiaj zadowolona. Bo z grzeszków trafi³ siê lód ¶mietankowy i na obiad by³a domowa tortilla, niby o 100 razy zdrowsza od takiej kupnej, no ale jednak sos i ciasto przy diecie siê nie nadaj±. Ehh mierzy³am siê dzisiaj i po tygodniu krêcenia po 25 min na twisterze, codziennego szybkiego marszu po 30-40min, od sb próbuje z hh i nie spad³ mi ani CM, nie mówi±c o wadze. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co tego 2 to ja te¿ jestem dobrej my¶li, ale przyda³oby mi siê ¿ebym zauwa¿y³a efekty moich starañ ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
ale dzi¶ ciê¿ko mi idzie zebranie siê do æwiczeñ, hh jeszcze nie ruszy³am ... w dodatku zjad³am dzi¶ 2 lody, w tym jednego ga³kowego a niepotrzebnie bo by³ okropny! ale nie ma co siê oszukiwaæ lodów nie dam rady sobie odmówiæ
![]() a wiêc dzi¶: ¶:tatar z kromk± chleba 2¶:kanapka z wêdlin± i ogórkiem + lod z 2 ga³ek o:kilka ³y¿ek szczawiowej + tatar z kromk± chleba k:lód Arietta z biedronki ![]() za³o¿e siê, ¿e jutro te¿ bêdzie jaki¶ lód. czemu one s± takie pyszne?! ale super by³ dzi¶ dzieñ, tak dobrze nam siê z T¿ rozmawia³o bez ¿adnej k³ótni, ca³y dzieñ razem ... uwielbiam to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Lody s± bardzo kaloryczne?
![]() |
#2476 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Za mn± 7min. ABS, 45min. biegania
![]() Madzia, lody nie s± bardzo kaloryczne.. je¶li jest ¶mietankowy i bez dodatków..taki big milk ma 120kcal, ale ju¿ cezar w polewie czekoladowej prawie 300kcal ![]() Co do przytoczonej przez Ciebie wypowiedzi to ja np. mam zamiar byæ ca³e ¿ycie na diecie. Kto¶, kto ma tendencje do tycia niestety musi siê z tym pogodziæ, ¿e nigdy nie bêdzie jad³ tak jakby tego chcia³..Wiem, ¿e je¶li bêdê chcia³a zachowaæ wymarzon± wagê to mogê zapomnieæ o wieczornych kebabach i pizzach... ![]() ![]() Agniesia, ziemniaki, kasza, ry¿- nic z tych rzeczy nie jest niekaloryczne.. no i nie powinno siê ³±czyæ tych wêglowodanów z t³uszczami(czyli w Twoim przypadku ze schabowym) lepiej schabowy z jak±¶ sa³atk±, czy z warzywami na parze..czêsto powtarza siê to, ¿eby nie ³aczyc ziemniaków z miêsem. A propo loda, ja jeszcze nie zjad³am w tym roku ![]()
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-05-10 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Mureczko zauwa¿y³am, ¿e lubisz tatar
![]() ![]() ![]() A co do lodów to ja te¿ je uwielbiam ![]() ![]() Kubiowo cieszê siê, ¿e jeste¶ z nami i pisz nam wiêcej co u Ciebie ? ![]() Agniesia proponuje wybraæ sobie jakie¶ menu z tych które my tutaj piszemy ![]() ![]() Ja normalnie jem ziemniaki na obiad, tyle ¿e bez t³uszczu, makaron te¿ raz w tygodniu (rosó³) po prostu staraj siê je¶æ mniejsze ilo¶ci, ja tak robiê no i schud³am ![]()
#2479 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
Hejka, ja tylko na chwilkê, bo chcê jeszcze sobie u³o¿yc jad³ospis na jutro, a du¿o czasu to zajmuje bo wszystko liczy itd a jestem bardzo zmêczona...
Fajnie, ¿e chcecie ¿ebym tutaj pisa³a ![]() Ja tak sobie my¶lê, kiedy¶ tutaj jak±s dziewczyna pisala, ¿e chyba nie bdzie biega³a bo wkurzaj± ja ludzie, którzy siê na nia patrz± a nie pomy¶la³a¶, ¿e mo¿e patrz± siê na Ciebie bo Ci zazdroszcz± i podziwiaj±? Ja tam zawsze wszystko na ró¿owo widzê ![]() Spadam ![]() Buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Baletnico ja jeszcze 2 lata temu by³am chudziutka jednym s³owem mówi±c PATYK. Jednak od tego czasu dojrzewanie itd z p³askiej deski mam 92 cm w biu¶cie
![]() ![]() ![]() ![]() Wiadomo ¿e z pizzy, kababu czy innych fast foodów nie zrezygnuje siê w 100%, uwa¿am ze je¿eli siê pozwoli raz w miesi±cu czy tam 2 razy to nic siê nie stanie. ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Jak my¶licie mogê zje¶æ na ¶niadanko jajecznicê z 2 jajek i do tego ma³a kromka chleba wieloziarnistego ?
![]() |
#2481 |
Zadomowienie
|
Baletnico ani jednego loda? jak Ty to zrobi³a¶, ja nie mogê siê oprzeæ kiedy przechodzê obok budek z lodami amerykañskimi, albo w biedronce te pyszne i tanie ..
meeedzik o tak uwielbiam tatar, wielu ludzi nie chce nawet go spróbowaæ bo to surowe miêso, ale mi naprawdê smakuje no i ma w sobie du¿o bia³ka a prawie wcale wêglowodanów ![]() magdzia no tak, raz na jaki¶ czas mo¿na zje¶æ pizzê i to na pewno nie zaszkodzi ![]() pokrêci³am, nie obijam siê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Ja nie krêci³am po nadal nie umiem
![]()
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
Murka, jako¶ s³odko¶ci potrafiê sobie odmówiæ..no chyba, ¿e pojedziemy do drugiego miasta, a tam s± lody najlepsze w województwie, kolejki jak za komuny!!no to wtedy siê na pewno nie oprê..gorzej u mnie z piwem i fast- foodami. A powiedz mi Murka, jak przyrz±dzasz ten tatar? Tyle razy mia³am go w koszyku, ale za ka¿dym razem nie kupi³am. Waha³am siê. Co dodajesz, z czym jesz? nawet nigdy nie widzia³am tatara na talerzu..
![]() A ja naszykowa³am sobie na jutro zaje***te ¶niadanie..serek homogenizowany naturalny, light i do tego ³y¿ka d¿emu wi¶niowego niskos³odzonego. Wysz³o pycha!! Polecam Wam, a szczególnie ³asuchom potrzebuj±cym co¶ na s³odko..do tego szklaneczka kakao. Madzia, ¶niadanie jak najbardziej.. oczywi¶cie sma¿one na teflonie, bez t³uszczu i boczku ![]()
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
Baletnico to zale¿y, je¶li mama robi w³asnorêcznie to mieli miêso wo³owe, przyprawia je pieprzem, sol±, dodaje olej i cebulkê w drobn± kostkê i .. tyle. i taki smakuje mi najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Hej Dziewczyny!!!!
Od razu przepraszam, ¿e nie pisa³am, ale mia³am kupê spraw na g³owie. Musia³am za³atwiæ bilety do Polski (które ju¿ mam!!! ![]() ![]() ![]() Diety trzymam siê piêknie. Codziennie jem piêknie roz³o¿one na 5 posi³ków 1000 kcal (albo i mniej) , pijê du¿o wody, jem owoce. Tak¿e mogê spokojnie powiedzieæ, ¿e jestem z siebie dumna. Mam nadziejê, ¿e nie jeste¶cie na mnie z³e, ¿e siê nie udzielam czêsto, ale naprawdê mia³am trochê ba³agan ... Teraz jest ju¿ ok, tak¿e mam nadziejê, ¿e mnie przyjmiecie z powrotem ![]() Nie odpiszê Wam, ale za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki i wierzê w nasze sukcesy!!! Pozdrawiam cieplutko!! Do jutra!! ![]()
#2486 |
Zadomowienie
|
oooo..widzê, ¿e Lajla jest z Nami? Co tam Kochanie u Ciebie? Jak z Beniaminkiem?
Muka, czyli to co¶ podobnego jak przygotowuje siê miêso na mielone? NA weekendzie spróbuje.. Idê Kochane spaæ, dobranoc.
#2487 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Ja na moment.
Koñczê z u¿alaniem siê nad sob± i od jutra wracam do was bo inaczej to nigdy nie schudnê ![]() ![]() ![]() Baletnica pisa³a¶ kiedy¶ o tym Aqua slim pomaga to co¶?? ![]()
#2488 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Kubiowo no pewnie, ¿e siê cieszymy ![]() ![]() Murka mój tata robi w³a¶nie z ogórkiem kiszonym i cebulk±, wszystko kroi w drobn± kosteczkê i dodaje do tego jeszcze ¿ó³tko pieprz i sól. Lajla cieszymy siê, ¿e siê odezwa³a¶ ![]() ![]() o do Polski przylatujesz dzieñ po moich urodzinach ![]() A ja dzi¶ czujê siê fatalnie, brzuch jak balon i strasznie mnie boli :/ a pogoda u mnie ¶liczna ju¿ teraz w s³oneczku 26 stopni, a od czwartku och³odzenie i deszcze ![]()
#2489 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
hej dziewczynki ja nie wiem jak to ju¿ ze mn± jest bo zawsze jak dzieñ wcze¶niej nagrzeszê to waga spada w dó³
![]() ![]() ![]() ![]() ¶: 250 ml mleka + p³atki 2¶: jogurt owocowy 200 g o: barszcz czerwony z jajkiem (o ile ugotujê) k: kanapka z serem bia³ym kubikowo gratulujê i zazdroszczê!!! - 4 kg w tydzieñ - mi zajê³o miesi±c ;/ ale mnie ostro zmotywowa³a¶ i biorê siê za siebie jeszcze bardziej pogoda piêkna wiêc rower i w teren ![]() mi³ego dnia kobitki
#2490 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane.
U mnie dzisiaj na wadze 51,7 ![]() Kurcze, wczoraj widzia³am siê z kole¿ankami, które maj± tak± wagê jak ja i wygl±daj± o wiele szczuplej...chyba muszê mieæ baaardzo grube ko¶ci, szczególnie na brzuchu ![]() Lajla, cieszymy siê, ¿e u Ciebie wszystko w porz±dku ![]() ![]() Sandera, ja ju¿ aquaSlimu nie pijê, bo mam tak± siln± wolê i chêæ schudniêcia, ¿e nie jest Mi ju¿ potrzebny..ale uwa¿am, ¿e on pomaga i to bardzo..szczególnie dla ³asuchów. Woda jest bardzo s³odka, opijesz siê jej ca³y dzieñ 1,5l. i nawet nie pomy¶lisz o s³odkim. I uwa¿am, ¿e dziêki niej ³atwiej Mi by³o przetrwaæ pierwszy, najtrudniejszy miesi±c na diecie. Dzi¶ na ¶niadanko: -10.00 wspomniany serek homogenizowany, light, naturalny z ³y¿k± d¿emu nieskos³odzonego i kakao, pó³ kromki Dukana. Mniam! - 12.30 pó³ grejpfruta - 14.30 udko najpierw ugotowane, a potem obsma¿one na teflonie z przyprawami(których nie potrafiê sobie odmówiæ) z ³y¿k± buraczków - 16.30 serek wiejski ze szczypiorkiem i po³ow± kromeczki Dukana - 18.30 1pomidor w jogurcie naturalnym z cebulk± i kromk± Dukana jak wypiszê sobie godziny, bêdzie Mi ³atwiej trzymaæ siê posi³ków i o ¿adnym nie zapomnieæ. Buziaki Kochane, spadam siê uczyæ ![]()
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-05-11 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.