Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-05-10, 12:09   #2461
Iti
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

4 kilo marzenie ja chce zgubiæ 6 i co i nic jak by mi spad³y chocia¿ 2 to ju¿ by mi by³o lepiej a tu nic kompletnie nic i coraz bardziej zaczynam w±tpiæ czy ten cel jest do osi±gniêcia do lipca no ale có¿ do do lipca wytrzymam choæ by nie wiem co ¿eby siê przekonaæ.
A tak na marginesie co do zazdro¶ci mój T¯ jest zazdrosny tylko o mojego by³ego ch³opaka którego notabene nie zna, a je¶li chodzi o pozosta³ych mê¿czyzn to raczej nie jest zazdrosny bynajmniej tego nie okazuje czasem tylko co¶ burknie pod nosem ¿e widzê ze troszkê go ruszy³a jaka¶ sytuacja ja oczywi¶cie udaje ze nie mam pojêcia o co mu chodzi i pod nosem siê ¶mieje , ale wydaje mi siê ze to ja jestem bardziej o niego zazdrosna no ale staram siê nie popadaæ w paranoje wiec nawet jak udziela mi siê jaka¶ dziwna zazdro¶æ to daje sobie na wstrzymanie idê spaæ i nastêpnego dnia ju¿ o niej zapominam i jest ok.

pocz±tek diety 26.04.2011

koniec diety 30.06.2011
Iti jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 14:17   #2462
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Iti na pewno Ci siê uda, do lipca jeszcze trochê czasu zosta³o

A mój T¯ jest zazdrosny, bo ja to jestem taki typ, ¿e z wszystkimi bajeruje, jako¶ nie potrafiê sobie dpu¶ciæ
Kole¿anki zawsze mówi³y, ¿e mi zazdroszcz± takiej ³atwo¶ci do rozmów z facetami.
Ale u mnie to normalne, bo od ma³ego zawsze z ch³opakami, jestem jedynaczk± i mieszkam w tym samym domu z trzema kuzynami no i zawsze tak siê z nimi trzyma³am i z ich paczk± kumpli no i tak mi chyba ju¿ zosta³o
Mo¿e dlatego nie mam ¿adnej serdecznej przyjació³ki, bo ja ma³o kolegowa³am siê z dziewczynami, nawet w szkole itp.
A zazdro¶æ o by³ego to ju¿ nie wspomnê, tym bardziej ¿e on chce do mnie wróciæ.

A ja przed chwil± wróci³am z podwórka, tak gor±co ¿e siê opala³am i ju¿ mam ¶lady, brzuszek mi z³apa³o, na nogach paski od spodenek
Fajna pogoda.
Stary 2011-05-10, 14:37   #2463
alora00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149

Dziewczyny chcia³am siê Wam pochwaliæ ¿e dosta³am dzisiaj swój pierwszy w karierze kierowcy mandat!

Moja waga nie rusza, no ale to dopiero pierwszy tydzieñ, jestem dobrej my¶li

Pogoda piêkna ale ja jaka¶ nie do ¿ycia dzisiaj, mo¿e niskie ci¶nienie jest
Stary 2011-05-10, 14:55   #2464
sylwia871003
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

ja od 3 tygodni walczê z moj± wag±...Zdrowsze jedzenie, mniej s³odyczy i przede wszystkim ruch -ktorego w moim przypadku brak.ale jest juz maly sukces -1.5kg.moj wzrost 164/waga 63,5 (bylo 65) a bedzie 55
sylwia871003 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 15:09   #2465
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Wiadomo¶ci: 10 081

Hej Dziewczyny!

Mogê siê przy³±czyæ? Wa¿e jakie¶ 67kg, przy 170 wzrostu. Chcia³abym schudn±æ tak do 60 Pierwszy raz w swoim ¿yciu siê odchudzam, wiêc s³abo mi to idzie. Wg jakiego¶ internetowego kalkulatora wysz³o mi, ¿e powinnam je¶æ 1400 kcal.

¦NIADANIE:
1. kawa³ek chleba razowego - 130 kcal
2. twaróg t³usty - 70 kcal
3. na to jakie¶ miêsiwo od te¶ciowej - 100 kcal
RAZEM: 300kcal

¦NIADANIE II:
1. chupa chups lizak - 30kcal
RAZEM: 30kcal

OBIAD:
1. de volaille - 350 kcal
2. surówki - 50 kcal
3. pol porcji frytek - 100 kcal
RAZEM: 500kcal

PODWIECZOREK:
1. 1,5 piwa z sokiem - 550 kcal
RAZEM: 550kcal

KOLACJA:
1. 5 kostek czekolady - 135 kcal
RAZEM: 135kcal

OGÓLNIE : 1515 KCAL

to z wczoraj jak widaæ, ciê¿ko mi idzie, wiêc muszê siê przy³±czyæ do jakiego¶ w±tku. Wogóle to muszê sobie wagê kupiæ, nie wiecie czy np w tesco bêd± mieli? Zale¿y mi ¿eby by³a tania

a, jeszcze mia³am pytaæ: ile kalorii mo¿e mieæ takie ciastko które sk³ada siê z 2 herbatników a miêdzy nimi jest taka masa z kaszy manny, wiorkow kokosowych, cukru, margaryny itp? bo ja nie mam pojecia
Stary 2011-05-10, 17:38   #2466
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

kubiowo bez takich my¶li, oczywi¶cie ¿e wszystkie siê cieszymy ¿e tu piszesz i nie wa¿ siê przestawaæ!
monia no koniecznie id¼ do ginekologa, nie ma co siê ci±gle zamartwiaæ je¶li mo¿na sobie tego oszczêdziæ

u mnie dzi¶ te¿ super pogoda, 30 stopni na s³oñcu. niestety nie mia³am czasu siê poopalaæ, bo po szkole od razu do miasta posz³am na zakupy. ile ja siê nachodzi³am! ale warto by³o, bo kupi³am sobie ¶wietne spodnie za kolano takie kremowe i ksi±¿kê, chcia³am te¿ sanda³y ale pójdê jutro kupiæ bo nie by³am dzi¶ pewna czy je braæ a wola³am pó¼niej nie ¿a³owaæ i jeszcze japonki jutro kupiê jak znajdê. aah te zakupy, zawsze tak mnie wprawiaj± w dobry nastrój!

a w ogóle to brzuch znów mam napompowany, mimo ¿e okres w³a¶nie mi siê koñczy. nie lubiê tego bo zawsze jak spojrzê w lustro to bierze mnie z³o¶æ. idê zaraz zrobiæ a6w i pokrêciæ, a jak mi siê nie chce
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 18:05   #2467
meeedzik
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe odchudzaj±ce

Ja przed chwil± wybra³am siê z mam± i z psem na zakupy na nogach, taki spacerek sobie zrobi³y¶my
A teraz jem kolacjê, kupi³am w koñcu ser feta i zrobi³am sobie sa³atkê z 2,5 plasterka fety i jeden pomidor i do tego kromeczka z szynk±

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 18:06   #2468
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

ja to na nic dzis niemam czasu ;( zalatana od rana jestem - ci±gle co¶ robiê, a to sprzatam, a to gotujê itd. Jestem ju¿ strasznie zmêczona a jeszcze na noc do pracy idê.... p³akaæ mi siê chce normalnie!!!!!!
A by³am dzi¶ u ginekologa i on ¿adnej ci±¿y nie znalaz³ u mnie Dosta³am receptê na Nuvaring wiêc teraz ju¿ tylko czekam na @ i wypróbujê to nowoczesne cudo. Mam nadziejê, ¿e nie bêdê umiera³a tak jak po tabletkach....

Agniesia ja jestem przera¿ona twoim jedzeniem.... piwo,frytki,czekolada,liz aki,twaróg t³usty????????? No masakra jaka¶. Poczytaj to co my jemy to zobaczysz ró¿nicê.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 18:40   #2469
amadziaz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 376

hej
Dzisiaj:
kanapka z twaro¿kiem wiejskim
pomarañcz
pó³ dro¿d¿ówki
ryba gotowana z marchewk± i broku³ami
sok cappy
jogobella light

Pytanko: Czy nie zaszkodzi mi zje¶æ sobie ze dwa paluszki rybne ? ( oczywi¶cie nie dzisiaj)
Stary 2011-05-10, 18:47   #2470
meeedzik
Zakorzenienie

Aaa ja zapomnia³am, ¿e w po³udnie dosta³am ju¿ @ zdziwi³am siê, bo zawsze mia³am równo co miesi±c a teraz 5 dni szybciej i do tego, ¿adnych objawów, nawet brzuch mnie nie boli

A moje podsumowanie dzisiejszego dnia wygl±da tak:
¦niadanie p³atki + mleko
II ¶niadanie activia
Obiad omlet z 2 jajek z warzywami na patelnie
jab³ko
kawa mro¿ona i knopers
Kolacja kromka z szynk± bez mas³a i sa³atka z jednego pomidora i 2,5 plasterka fety.

Æwiczenia 100 przysiadów.
Stary 2011-05-10, 19:05   #2471
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389

Hej Kochane..ja ju¿ po je¼dzie...nie pytajcie jak by³o. Po prostu jestem za³amana na maksa...czujê siê jakbym zaczyna³a wszystko od pocz±tku
Masakra..Ten instruktor te¿ siê dar³, ¿e nie rozumie takich ludzi, ¿e przerywaj± jazdê na taki d³ugi okres(u 3lata) wiêc w ge¶cie rozpaczy dokupi³am jeszcze 4godziny= 160z³. Zrobi³am zakupy w Rossmanie(najpotrzebniejs zych rzeczy) i jestem sp³ukana..do pi±tku mam prze¿yæ za 10z³.. Kupi³am sobie t± g±bkê Syrena, na cellulit. I z Ziaji reduktor cellulitu- serum drenuj±ce rebulid. Ma dzia³anie silnie rozgrzewaj±ce. Dzi¶ wypróbuje podczas biegania to Wam zdam jak±¶ recenzje. Na naszym cudownym portalu KosmetykWszechCzasów wyczyta³am, ¿e bardzo pomaga, same ekstra opinie. Oczywi¶cie nie sugerowa³am siê opiniami w stylu: siedzê, nie robiê nic i siê codziennie smaruje- nic nie widaæ

Kubiowo, nie przeszkadzasz Nam, zauwa¿amy Twoje posty, ale nie udzielasz siê towarzysko, nie piszesz o sobie, o swoich problemach tylko wstawiasz menu- wiêc co mamy Ci odp.? Sama wiesz, ¿e jak Ciê nie by³o to ka¿da z Nas pisa³a, ¿eby¶ siê opamiêta³a i do Nas wróci³a

Moje menu:
-b³onniki, otrêby, fitnessy, mleko
- jogoblella light
- jogobella light
- a teraz 2gar¶ci warzyw na patelniê, jeden plasterek sera ¿ó³tego, pó³ plasterka szynki, 1jajko, 1ma³a kromka chleba razowego.
Polecam Wam warzywa na patelniê z Tesco, firmy Tesco. Tanie jak barszcz, a warzyw jest naprawdê du¿o i ró¿norodnych..nie sama marchew i broku³y.

Dzi¶ tak nieproporcjonalnie przez t± jazdê..jutro siê poprawiê

Allle dzisiaj nie chce Mi siê biegaæ..to jest masakra!

I patrze na prognozê pogody, a tam weekend zimny i ma laæ...ju¿ po prostu chcê Mi siê ¶miaæ z tego wszystkiego..od 4tygodni to samo..w tygodniu gor±co, weekend zimny...nie mogê tego poj±æ!!

Amadziaz, co z bieganiem?
Agniesia, patrz±c na Twoje menu to powiem szczerze, ¿e masz racjê pisz±c, ¿e masz problemy ze skomponowaniem menu.
Po co taki du¿y posi³ek de vollile plus frytki. Nie mog³a¶ jednemu powiedzieæ stop? Albo to, albo to. Piwo, i w ogóle alkohol- TRZEBA wyrzuciæ z menu jak siê chcê schudn±æ. Ja dajê sobie limit- jedno na tydzieñ. A do tego jeszcze s³odki sok, jak ju¿ piwo to bez soku- w ¿adnym barze nie dadz± Ci dobrego, zdrowego soku- tylko najs³odsz±, czyst±, najtañsz± chemiê.
Czekolada te¿ oczywi¶cie do wyrzucenia, tym bardziej na kolacjê. Kolacja ma byc ma³o kaloryczna, lekka, najlepiej bia³kowa.

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-05-10 o 19:17
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 19:18   #2472
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
Agniesia ja jestem przera¿ona twoim jedzeniem.... piwo,frytki,czekolada,liz aki,twaróg t³usty????????? No masakra jaka¶. Poczytaj to co my jemy to zobaczysz ró¿nicê.
no wiem, wiem, w³a¶nie widzê ró¿nicê ale pierwszy raz w moim zyciu czuje potrzebe sie odchudziæ, wiec ciezko mi jest strrrasznie, dotychczas jad³am wszystko na co mia³am ochotê

¦NIADANIE: kawa³ek chleba razowego, twaróg t³usty, na to jakie¶ miêsiwo od te¶ciowej RAZEM: 300kcal

¦NIADANIE II: kawa z mlekiem RAZEM: 80kcal

OBIAD: schabowy, marchewka z kukurydza, kasza jêczmienna RAZEM: 630kcal

PODWIECZOREK: 2 ciastka herbatnikowe z kremem RAZEM: 200

KOLACJA: kawa³ek chleba razowego z jajkiem RAZEM: 130

OGÓLNIE : 1340 KCAL do tego trochê pobiega³am

co lepiej je¶æ do obiadu? Wiem, ¿e nie ziemniaki i makaron, ale co lepiej - jak± kaszê? jêczmienna? kuskus? czy mo¿e ry¿?

ja staram sie nie je¶æ makaronu, ziemniakow, bia³ego pieczywa, chipsow itp i fast foodow. Na razie dobrze mi idzie s³odyczy nie umiem sobie odmówiæ
Stary 2011-05-10, 19:21   #2473
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Hej

Dzisiaj z mojego jad³ospisu nie jestem dzisiaj zadowolona. Bo z grzeszków trafi³ siê lód ¶mietankowy i na obiad by³a domowa tortilla, niby o 100 razy zdrowsza od takiej kupnej, no ale jednak sos i ciasto przy diecie siê nie nadaj±.

Ehh mierzy³am siê dzisiaj i po tygodniu krêcenia po 25 min na twisterze, codziennego szybkiego marszu po 30-40min, od sb próbuje z hh i nie spad³ mi ani CM, nie mówi±c o wadze.

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Poka¿ wiadomo¶æ
Iti, anniaczyrek, najwa¿niejsze to siê nie poddawaæ!! Mi waga sta³a ponad miesi±c...mia³am ju¿ do¶æ...a teraz ruszy³a, i w ci±gu 1,5tygodna a¿ 1kg..trzeba po prostu przetrwaæ ten moment, gdy organizm siê broni...Na pewno po jakim¶ czasie odpu¶ci
Mam nadziejê ¿e u mnie siê ruszy, bo nie motywuje mnie to ¿e nic mi nie spada ani waga ani cm.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
hej laseczki ;*
Ja od rana mam do³a.... na wadze ponad 1,5 kilo wiêcej!!!!!!!!! albo mi siê waga popsu³a ZNOWU albo to tak przed okresem..... sama nie wiem.... normalnie mi siê p³akaæ chce..... I
U mnie przed okresem pokazuje oko³o 1,5 kg wiêcej.
Cytat:
Napisane przez kubiowo89 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczyny!
Na pocz±tku chcia³am napisac, ¿e widzê, ¿e ogólnie to nikt nie zauwa¿y³, ¿e tutaj piszê i tak siê zastanawiam czy w ogóle pisac... ;/
Cieszê siê bo na waze JU¯ 66kg - od 3 maja - dzisiaj mamy 10 maja a wiêc w tydzieñ 4 kg... Wiem, ¿e bardzo du¿o jak na tak krótki czas ale mnie to cieszy.
Gratulujê

Cytat:
Napisane przez alora00 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny chcia³am siê Wam pochwaliæ ¿e dosta³am dzisiaj swój pierwszy w karierze kierowcy mandat!

Moja waga nie rusza, no ale to dopiero pierwszy tydzieñ, jestem dobrej my¶li

Pogoda piêkna ale ja jaka¶ nie do ¿ycia dzisiaj, mo¿e niskie ci¶nienie jest
Haha tobie równie¿ gratulujê
A co tego 2 to ja te¿ jestem dobrej my¶li, ale przyda³oby mi siê ¿ebym zauwa¿y³a efekty moich starañ

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Poka¿ wiadomo¶æ
no wiem, wiem, w³a¶nie widzê ró¿nicê ale pierwszy raz w moim zyciu czuje potrzebe sie odchudziæ, wiec ciezko mi jest strrrasznie, dotychczas jad³am wszystko na co mia³am ochotê

¦NIADANIE: kawa³ek chleba razowego, twaróg t³usty, na to jakie¶ miêsiwo od te¶ciowej RAZEM: 300kcal

¦NIADANIE II: kawa z mlekiem RAZEM: 80kcal

OBIAD: schabowy, marchewka z kukurydza, kasza jêczmienna RAZEM: 630kcal

PODWIECZOREK: 2 ciastka herbatnikowe z kremem RAZEM: 200

KOLACJA: kawa³ek chleba razowego z jajkiem RAZEM: 130

OGÓLNIE : 1340 KCAL do tego trochê pobiega³am

co lepiej je¶æ do obiadu? Wiem, ¿e nie ziemniaki i makaron, ale co lepiej - jak± kaszê? jêczmienna? kuskus? czy mo¿e ry¿?

ja staram sie nie je¶æ makaronu, ziemniakow, bia³ego pieczywa, chipsow itp i fast foodow. Na razie dobrze mi idzie s³odyczy nie umiem sobie odmówiæ
Tak samo mam i ze s³odyczami mam równie¿ ogromnyyyyyy problem

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 20:11   #2474
murka04
Zadomowienie

ale dzi¶ ciê¿ko mi idzie zebranie siê do æwiczeñ, hh jeszcze nie ruszy³am ... w dodatku zjad³am dzi¶ 2 lody, w tym jednego ga³kowego a niepotrzebnie bo by³ okropny! ale nie ma co siê oszukiwaæ lodów nie dam rady sobie odmówiæ
a wiêc dzi¶:
¶:tatar z kromk± chleba
2¶:kanapka z wêdlin± i ogórkiem + lod z 2 ga³ek
o:kilka ³y¿ek szczawiowej + tatar z kromk± chleba
k:lód Arietta z biedronki

za³o¿e siê, ¿e jutro te¿ bêdzie jaki¶ lód. czemu one s± takie pyszne?!
ale super by³ dzi¶ dzieñ, tak dobrze nam siê z T¿ rozmawia³o bez ¿adnej k³ótni, ca³y dzieñ razem ... uwielbiam to
Stary 2011-05-10, 20:12   #2475
Magdzia94
Zakorzenienie

Lody s± bardzo kaloryczne?

Stary 2011-05-10, 20:50   #2476
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez anetaszym84 Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie ostatnio udalo sie pozbyc 6 kg w zaledwie 2-3 tyg.Nawet nie wiem, jakim cudem.Wprowadzilam w swoje zycie prosta zasade.Jesc mniej, ale nie rezygnowac z niczego.Pozniej sa takie efekty, ze rzucamy sie po diecie(albo jeszcze w trakcie)na wszystko, z czego rezygnowalysmy.
w³a¶nie mam nadziejê, ¿e ten mechanizm zadzia³a w moim przypadku
Stary 2011-05-10, 20:54   #2477
_Baletnica_
Zadomowienie

Za mn± 7min. ABS, 45min. biegania

Madzia, lody nie s± bardzo kaloryczne.. je¶li jest ¶mietankowy i bez dodatków..taki big milk ma 120kcal, ale ju¿ cezar w polewie czekoladowej prawie 300kcal
Co do przytoczonej przez Ciebie wypowiedzi to ja np. mam zamiar byæ ca³e ¿ycie na diecie. Kto¶, kto ma tendencje do tycia niestety musi siê z tym pogodziæ, ¿e nigdy nie bêdzie jad³ tak jakby tego chcia³..Wiem, ¿e je¶li bêdê chcia³a zachowaæ wymarzon± wagê to mogê zapomnieæ o wieczornych kebabach i pizzach... ale ju¿ siê z tym pogodzi³am..WIÊCEJ RADO¦CI DAJE MI TO, ¯E DOBRZE SIÊ CZUJE W SWOIM CIELE, NI¯ ZJEDZENIE KEBABA i tego siê trzymajmy.

Agniesia, ziemniaki, kasza, ry¿- nic z tych rzeczy nie jest niekaloryczne.. no i nie powinno siê ³±czyæ tych wêglowodanów z t³uszczami(czyli w Twoim przypadku ze schabowym) lepiej schabowy z jak±¶ sa³atk±, czy z warzywami na parze..czêsto powtarza siê to, ¿eby nie ³aczyc ziemniaków z miêsem.

A propo loda, ja jeszcze nie zjad³am w tym roku

Czas edycji: 2011-05-10 o 21:07
Stary 2011-05-10, 20:55   #2478
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko zauwa¿y³am, ¿e lubisz tatar ja ju¿ wiele razy próbowa³am, bo wszyscy u mnie go lubi± ale co¶ mi nie podchodzi a mój T¯ uwielbia
A co do lodów to ja te¿ je uwielbiam i ciê¿ko mi z nich zrezygnowaæ ale staram siê i nawet mi to wychodzi

Kubiowo cieszê siê, ¿e jeste¶ z nami i pisz nam wiêcej co u Ciebie ?

Agniesia proponuje wybraæ sobie jakie¶ menu z tych które my tutaj piszemy oczywi¶cie bez grzeszków
Ja normalnie jem ziemniaki na obiad, tyle ¿e bez t³uszczu, makaron te¿ raz w tygodniu (rosó³) po prostu staraj siê je¶æ mniejsze ilo¶ci, ja tak robiê no i schud³am
Stary 2011-05-10, 20:56   #2479
kubiowo89
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 258

Hejka, ja tylko na chwilkê, bo chcê jeszcze sobie u³o¿yc jad³ospis na jutro, a du¿o czasu to zajmuje bo wszystko liczy itd a jestem bardzo zmêczona...
Fajnie, ¿e chcecie ¿ebym tutaj pisa³a .
Ja tak sobie my¶lê, kiedy¶ tutaj jak±s dziewczyna pisala, ¿e chyba nie bdzie biega³a bo wkurzaj± ja ludzie, którzy siê na nia patrz± a nie pomy¶la³a¶, ¿e mo¿e patrz± siê na Ciebie bo Ci zazdroszcz± i podziwiaj±? Ja tam zawsze wszystko na ró¿owo widzê
Spadam
Buzi
kubiowo89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 21:16   #2480
Magdzia94
Zakorzenienie

Baletnico ja jeszcze 2 lata temu by³am chudziutka jednym s³owem mówi±c PATYK. Jednak od tego czasu dojrzewanie itd z p³askiej deski mam 92 cm w biu¶cie , oponkê i boczki W jad³ospisie nic nie zmienia³am a tu nagle siê zrobi³o 59kg Ja wiem dojrzewanie itd, no ale jako¶ nie u¶miecha mi siê tyæ, dlatego postanowi³am temu zapobiec i wróciæ chocia¿ do tych 55 kg

Wiadomo ¿e z pizzy, kababu czy innych fast foodów nie zrezygnuje siê w 100%, uwa¿am ze je¿eli siê pozwoli raz w miesi±cu czy tam 2 razy to nic siê nie stanie. Wa¿ne ¿eby to kontrolowaæ i dbaæ o to co siê je, a nie pakowaæ byle co.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Jak my¶licie mogê zje¶æ na ¶niadanko jajecznicê z 2 jajek i do tego ma³a kromka chleba wieloziarnistego ?

Stary 2011-05-10, 21:22   #2481
murka04
Zadomowienie

Baletnico ani jednego loda? jak Ty to zrobi³a¶, ja nie mogê siê oprzeæ kiedy przechodzê obok budek z lodami amerykañskimi, albo w biedronce te pyszne i tanie ..
meeedzik o tak uwielbiam tatar, wielu ludzi nie chce nawet go spróbowaæ bo to surowe miêso, ale mi naprawdê smakuje no i ma w sobie du¿o bia³ka a prawie wcale wêglowodanów
magdzia no tak, raz na jaki¶ czas mo¿na zje¶æ pizzê i to na pewno nie zaszkodzi

pokrêci³am, nie obijam siê
Stary 2011-05-10, 21:25   #2482
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja nie krêci³am po nadal nie umiem chyba to nie ma sensu z tym moim 70cm ¶rednicy muszê kupiæ wiêksze hh.

Stary 2011-05-10, 21:46   #2483
_Baletnica_
Zadomowienie

Murka, jako¶ s³odko¶ci potrafiê sobie odmówiæ..no chyba, ¿e pojedziemy do drugiego miasta, a tam s± lody najlepsze w województwie, kolejki jak za komuny!!no to wtedy siê na pewno nie oprê..gorzej u mnie z piwem i fast- foodami. A powiedz mi Murka, jak przyrz±dzasz ten tatar? Tyle razy mia³am go w koszyku, ale za ka¿dym razem nie kupi³am. Waha³am siê. Co dodajesz, z czym jesz? nawet nigdy nie widzia³am tatara na talerzu..

A ja naszykowa³am sobie na jutro zaje***te ¶niadanie..serek homogenizowany naturalny, light i do tego ³y¿ka d¿emu wi¶niowego niskos³odzonego. Wysz³o pycha!! Polecam Wam, a szczególnie ³asuchom potrzebuj±cym co¶ na s³odko..do tego szklaneczka kakao.

Madzia, ¶niadanie jak najbardziej.. oczywi¶cie sma¿one na teflonie, bez t³uszczu i boczku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 22:01   #2484
murka04
Zadomowienie

Baletnico to zale¿y, je¶li mama robi w³asnorêcznie to mieli miêso wo³owe, przyprawia je pieprzem, sol±, dodaje olej i cebulkê w drobn± kostkê i .. tyle. i taki smakuje mi najbardziej ale mo¿na te¿ kupiæ gotowy w opakowaniu, wtedy ju¿ nic nie trzeba z nim robiæ tylko cebulê dokroiæ. mo¿na te¿ je¶æ z ogórkiem kiszonym i wystarczy naprawdê malutko tego tatara ¿eby siê naje¶æ.
Stary 2011-05-10, 22:37   #2485
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Hej Dziewczyny!!!!
Od razu przepraszam, ¿e nie pisa³am, ale mia³am kupê spraw na g³owie. Musia³am za³atwiæ bilety do Polski (które ju¿ mam!!! 11 sierpnia lecimy ), nastêpnie umówiæ siê na spotkanie do ambasady, ¿eby Benjaminkowi paszport wyrobiæ. Poza tym ca³y czas rozszerzam ma³emu dietê, a jest to ciê¿kie, bo jest alergikiem i ka¿da nawet najmniejsza plamka mnie do³uje... Oprócz tego pogoda u nas fatalna, wiêc trochê przygnêbiona chodzê.... K³ócê siê z T¿tem o byle co, ale dzi¶ powiem Wam, ¿e nast±pi³ prze³om. By³a wielka awantura, po której posz³am sobie zapaliæ. T¿ wyszed³ na ogródek przytuli³ mnie i przeprosi³!!!! Co siê mu nie zdarza. Spêdzili¶my fajny dzieñ razem. Powyrywali¶my chwasty z ogródka , pograli¶my w pi³kê... Niby takie pierdo³y, a jednak zbli¿aj±...
Diety trzymam siê piêknie. Codziennie jem piêknie roz³o¿one na 5 posi³ków 1000 kcal (albo i mniej) , pijê du¿o wody, jem owoce. Tak¿e mogê spokojnie powiedzieæ, ¿e jestem z siebie dumna.
Mam nadziejê, ¿e nie jeste¶cie na mnie z³e, ¿e siê nie udzielam czêsto, ale naprawdê mia³am trochê ba³agan ... Teraz jest ju¿ ok, tak¿e mam nadziejê, ¿e mnie przyjmiecie z powrotem

Nie odpiszê Wam, ale za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki i wierzê w nasze sukcesy!!! Pozdrawiam cieplutko!! Do jutra!!

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 22:40   #2486
_Baletnica_
Zadomowienie

oooo..widzê, ¿e Lajla jest z Nami? Co tam Kochanie u Ciebie? Jak z Beniaminkiem?
Muka, czyli to co¶ podobnego jak przygotowuje siê miêso na mielone? NA weekendzie spróbuje..

Idê Kochane spaæ, dobranoc.
Stary 2011-05-10, 22:55   #2487
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Ja na moment.
Koñczê z u¿alaniem siê nad sob± i od jutra wracam do was bo inaczej to nigdy nie schudnê:ma d:
Baletnica pisa³a¶ kiedy¶ o tym Aqua slim pomaga to co¶??
Stary 2011-05-11, 08:19   #2488
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki

Kubiowo no pewnie, ¿e siê cieszymy Pisz czê¶ciej
Murka mój tata robi w³a¶nie z ogórkiem kiszonym i cebulk±, wszystko kroi w drobn± kosteczkê i dodaje do tego jeszcze ¿ó³tko pieprz i sól.
Lajla cieszymy siê, ¿e siê odezwa³a¶ no i ¿e dzielnie trzymasz siê diety
o do Polski przylatujesz dzieñ po moich urodzinach

A ja dzi¶ czujê siê fatalnie, brzuch jak balon i strasznie mnie boli :/
a pogoda u mnie ¶liczna ju¿ teraz w s³oneczku 26 stopni, a od czwartku och³odzenie i deszcze
Stary 2011-05-11, 09:11   #2489
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

hej dziewczynki ja nie wiem jak to ju¿ ze mn± jest bo zawsze jak dzieñ wcze¶niej nagrzeszê to waga spada w dó³ wczoraj niechc±cy pofolgowa³am z diet± - nieco alkoholu + 2 kawa³ki ciasta ( niespodziewana go¶cinka ) a dzis na wadze 68,30 kg jak siê ucieszy³am bo przez ostatnie 3 dni to zamiast spada ros³a a tu checa, oj kobitki jak ja zazdroszczê co poniektórym efektów - u mnie mordêga z t± diet± a dzisiejsze menu
¶: 250 ml mleka + p³atki
2¶: jogurt owocowy 200 g
o: barszcz czerwony z jajkiem (o ile ugotujê)
k: kanapka z serem bia³ym

kubikowo gratulujê i zazdroszczê!!! - 4 kg w tydzieñ - mi zajê³o miesi±c ;/ ale mnie ostro zmotywowa³a¶ i biorê siê za siebie jeszcze bardziej

pogoda piêkna wiêc rower i w teren
mi³ego dnia kobitki

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:18   #2490
_Baletnica_
Zadomowienie

Witajcie Kochane.

U mnie dzisiaj na wadze 51,7 wreszcie siê ruszy³o..
Kurcze, wczoraj widzia³am siê z kole¿ankami, które maj± tak± wagê jak ja i wygl±daj± o wiele szczuplej...chyba muszê mieæ baaardzo grube ko¶ci, szczególnie na brzuchu

Lajla, cieszymy siê, ¿e u Ciebie wszystko w porz±dku A z k³ótniami tak bywa..jak zacznie siê waliæ to potem wystarczy ju¿ pierdo³a i k³ótnia murowana. Wspaniale siê m±¿ zachowa³, ¿e przeprosi³ Ciê, ie ka¿dego staæ na taki gest
Sandera, ja ju¿ aquaSlimu nie pijê, bo mam tak± siln± wolê i chêæ schudniêcia, ¿e nie jest Mi ju¿ potrzebny..ale uwa¿am, ¿e on pomaga i to bardzo..szczególnie dla ³asuchów. Woda jest bardzo s³odka, opijesz siê jej ca³y dzieñ 1,5l. i nawet nie pomy¶lisz o s³odkim. I uwa¿am, ¿e dziêki niej ³atwiej Mi by³o przetrwaæ pierwszy, najtrudniejszy miesi±c na diecie.

Dzi¶ na ¶niadanko:
-10.00 wspomniany serek homogenizowany, light, naturalny z ³y¿k± d¿emu nieskos³odzonego i kakao, pó³ kromki Dukana. Mniam!
- 12.30 pó³ grejpfruta
- 14.30 udko najpierw ugotowane, a potem obsma¿one na teflonie z przyprawami(których nie potrafiê sobie odmówiæ) z ³y¿k± buraczków
- 16.30 serek wiejski ze szczypiorkiem i po³ow± kromeczki Dukana
- 18.30 1pomidor w jogurcie naturalnym z cebulk± i kromk± Dukana

jak wypiszê sobie godziny, bêdzie Mi ³atwiej trzymaæ siê posi³ków i o ¿adnym nie zapomnieæ. Buziaki Kochane, spadam siê uczyæ

Czas edycji: 2011-05-11 o 09:34
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.