Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 20:11   #2461
Mary Louu
Zakorzenienie

Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)

Cytat:
Napisane przez asik175 Pokaż wiadomość
spokojnie, spokojnie ja za małolata to nawet nie umiałam ziemniaków dobrze posolić z wiekiem nauczyłam tego i owego - praktyka czyni mistrza

Ja od zawsze dogadywalam się lepiej z facetami niż z babkami. Chociaż kilka lat temu zmieniłam swoje nastawienie (bo doszłam do wniosku, że dla kobiet jestem dość sukowata i czasem skreślam je na wstępie tak o bez powodu) i staram się być bardziej otwarta do płci pięknej - co wyszło mi na dobre bo mnie ludzie lepiej odbierają
Jeśłi chodzi o stracone przyjaciółki - to ja rozumiem jeszcze akcję, że się z kimś ktoś pokłócił - bo takie przypadki tez miałam w życiu, ale nie umiem zakumać dlaczego rozwaliła się moja ostatnia przyjaźń. Pojęcia bladego nie mam. Maiłam przyjaciółkę w polsce, wszystko było ładnie pięknie, potem ja wyjechałam tutaj (zrozumiałabym gdyby sie wszystko popsulo przez odległość) i wykrakałam jej , że ona też będzie pracować w nl. Tak też i się stało - mieszka ode mnie ok 200km - co jest sporą odległością jak na wielkość holandi, ale na pewno jest mniej niż do pl. Na początku kontakt miałysmy, ona była u mnie parę razy, ja u niej. Tylko po czasie okazało się, że ona odzywa się do mnie tylko wtedy gdy ma problem ze swoim facetem. Na początku to tolerowałam , potem przeprowadzałam z nią rozmowy, że wolałabym abyśmy miały częstszy kontakt choćby mailowy (no bo ile to jest czasu maila napisać??) ale najwidoczniej jej to nie pasowało bo odzywała się raz na pół roku - oczywiście tylko gdy miala problem z Tż. Obecnie sytuacja wygląda tak, że nie pisałyśmy ze sobą już kilka miesięcy a nie widzimy się conajmniej 1,5 roku. Żal mi tej przyjaźni - no ale samemu nie da się czegoś utrzymać.
Uff się wyżalilam..
Szkoda przyjaźni ale jak sama napisałaś sama przyjaźni nie utrzymasz - ona nie była zainteresowana najwidoczniej. A szkoda, bo super mieć taką psiapsiółę z którą możesz o wszystkim pogadać bez zahamowań.
Ja swoją przyjaźń też straciłam. Do dziś nie wiem czy to była moja wina czy jej . Ale chyba za bardzo dumnie się zachowałam i nie starałam się jej zrozumieć kiedy mnie przepraszała.
A teraz przyjaźni nie da się raczej odbudować
Szkoda ,bo nikogo już takiego pewnie mieć nie będę

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:15   #2462
drusia
Zakorzenienie

Asik takiej znajomości przyjaźnią nazwać nie można. Przyjaciółka nie zachowałaby się tak

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Mary, zapomniałabym. Rozmawiałam z kolegą grającym na weselach o Twojej piosence. Nie wiedział o co mi chodzi

Nie liczę dni,
Sprawiam, że to dni się liczą...

drusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:15   #2463
A taka jedna
Zakorzenienie

W końcu mogę z czystym sumieniem posiedzieć na Wizażu- wszystko robi się samo
Mówię prawdę szczerą,
Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie,
Służę pomocą, nie na każde zawołanie,
Mam własne zdanie i szereg racji,
Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji

Reggae

BLESS!
A taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:19   #2464
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie, spokojnie ja za małolata to nawet nie umiałam ziemniaków dobrze posolić z wiekiem nauczyłam tego i owego - praktyka czyni mistrza

Ja od zawsze dogadywalam się lepiej z facetami niż z babkami. Chociaż kilka lat temu zmieniłam swoje nastawienie (bo doszłam do wniosku, że dla kobiet jestem dość sukowata i czasem skreślam je na wstępie tak o bez powodu) i staram się być bardziej otwarta do płci pięknej - co wyszło mi na dobre bo mnie ludzie lepiej odbierają
Jeśłi chodzi o stracone przyjaciółki - to ja rozumiem jeszcze akcję, że się z kimś ktoś pokłócił - bo takie przypadki tez miałam w życiu, ale nie umiem zakumać dlaczego rozwaliła się moja ostatnia przyjaźń. Pojęcia bladego nie mam. Maiłam przyjaciółkę w polsce, wszystko było ładnie pięknie, potem ja wyjechałam tutaj (zrozumiałabym gdyby sie wszystko popsulo przez odległość) i wykrakałam jej , że ona też będzie pracować w nl. Tak też i się stało - mieszka ode mnie ok 200km - co jest sporą odległością jak na wielkość holandi, ale na pewno jest mniej niż do pl. Na początku kontakt miałysmy, ona była u mnie parę razy, ja u niej. Tylko po czasie okazało się, że ona odzywa się do mnie tylko wtedy gdy ma problem ze swoim facetem. Na początku to tolerowałam , potem przeprowadzałam z nią rozmowy, że wolałabym abyśmy miały częstszy kontakt choćby mailowy (no bo ile to jest czasu maila napisać??) ale najwidoczniej jej to nie pasowało bo odzywała się raz na pół roku - oczywiście tylko gdy miala problem z Tż. Obecnie sytuacja wygląda tak, że nie pisałyśmy ze sobą już kilka miesięcy a nie widzimy się conajmniej 1,5 roku. Żal mi tej przyjaźni - no ale samemu nie da się czegoś utrzymać.
Uff się wyżalilam..

Cóż pozostał mi tylko wizaż i moje Parófczanki
Dokładnie miałam ostatnio to samo Jak wszystko jest cacy to koleżanki nie mam, a jak już nie cacy to koleżankę mam. 8 lat się kumplujemy, teraz się nie odzywa, tak to ta, co ostatnio opowiadałam. Ja też się nie odzywam pal licho

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
ja swojemu też się mogę zwierzyć ze wszystkiego ale raczej nie powiedziałabym aby był on moim ulubionym przyjacielem.
Miałam innego kolegę z którym mogłam pogadać o wszystkim- dosłownie - ale to całkiem inna bajka

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Slonko a dlaczego B jest ostatnio dziwny ?
Ja z B. o wszystkim rozmawiam, dosłownie
Ale on jakiś jest dziwny ostatnio. Wcześniej to napisał smsa, to pogawędził ze mną na gg, to zadzwonił. Teraz jak wyślę smsa w ciągu dnia jednego z zapytaniem jak minął dzień to dobrze, często to ja piszę. Nie wymagam, żebyśmy non stop rozmawiali, ale nie widzimy się, to jakoś tą swoją "tęsknotę" mógłby okazać, a on ostatnio nic.
W sumie nieładnie się do niego odezwałam, bo mnie zdenerwował, ale zrozumiał, że to przez tą cholerną odległość i że się nie widzimy. W ogóle czasem odnoszę wrażenie jakby mu nie zależało.

Szyciolandia
slonko8918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:21   #2465
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez A taka jedna Pokaż wiadomość
My z moim zaczynaliśmy od takiej prawdziwej przyjaźni i tak nam zostało do dziś
Słonko dlaczego B. jest dziwny?
czasami z przyjacielem wychodzi. Ja w swoim życiu miałam już 'incydent"z przyjacielem.
Na początku on się we mnie zakochał ,był przy mnie zawsze , pomagał, nosił zakupy bagaże z dworca a ja myślałam że to ze zwykłej koleżeńskości.
Po sobotnich imprezach , w niedziele rano, przynosił mi pod drzwi wodę mineralną i chleb abym miała co jeść na śniadanie

Nie raz się ze mną drażnił, mówił mi że mam okropny charakter że mąż ze mną nie wytrzyma a ja mu na to ,że całe szczęście że on nim nie będzie, bo nigdy na niego nawet nie spojrzę
a potem okazało się że się we mnie kochał.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Asik takiej znajomości przyjaźnią nazwać nie można. Przyjaciółka nie zachowałaby się tak

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Mary, zapomniałabym. Rozmawiałam z kolegą grającym na weselach o Twojej piosence. Nie wiedział o co mi chodzi
szkoda ale dziękuję drusiu za pamięć

Stary 2011-03-02, 20:22   #2466
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
czasami z przyjacielem wychodzi. Ja w swoim życiu miałam już 'incydent"z przyjacielem.
Na początku on się we mnie zakochał ,był przy mnie zawsze , pomagał, nosił zakupy bagaże z dworca a ja myślałam że to ze zwykłej koleżeńskości.
Po sobotnich imprezach , w niedziele rano, przynosił mi pod drzwi wodę mineralną i chleb abym miała co jeść na śniadanie

Nie raz się ze mną drażnił, mówił mi że mam okropny charakter że mąż ze mną nie wytrzyma a ja mu na to ,że całe szczęście że on nim nie będzie, bo nigdy na niego nawet nie spojrzę
a potem okazało się że się we mnie kochał.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

szkoda ale dziękuję drusiu za pamięć
Ja mam swego też takiego przyjaciela, ale on wyjechał teraz do Warszawy mieszkać

Szyciolandia
Stary 2011-03-02, 20:23   #2467
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slonko8918 Pokaż wiadomość

Ja z B. o wszystkim rozmawiam, dosłownie
Ale on jakiś jest dziwny ostatnio. Wcześniej to napisał smsa, to pogawędził ze mną na gg, to zadzwonił. Teraz jak wyślę smsa w ciągu dnia jednego z zapytaniem jak minął dzień to dobrze, często to ja piszę. Nie wymagam, żebyśmy non stop rozmawiali, ale nie widzimy się, to jakoś tą swoją "tęsknotę" mógłby okazać, a on ostatnio nic.
W sumie nieładnie się do niego odezwałam, bo mnie zdenerwował, ale zrozumiał, że to przez tą cholerną odległość i że się nie widzimy. W ogóle czasem odnoszę wrażenie jakby mu nie zależało.
może jest zapracowany, chociaż uważam że nie jest to dobre usprawiedliwienie aby się nie kontaktować ze swoją dziewczyną

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 20:23   #2468
A taka jedna
Zakorzenienie

Nam wyjdzie, musi wyjść
Mówię prawdę szczerą,

Reggae

BLESS!
Stary 2011-03-02, 20:24   #2469
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Asik takiej znajomości przyjaźnią nazwać nie można. Przyjaciółka nie zachowałaby się tak[COLOR="Silver"]
(
No właśnie po wszystkim co razem przeszłyśmy koniec naszej znajomości najbardziej mnie zaskoczył. Bo ani nie było kłótni, nic po prostu takie oddalanie się od siebie.
urywała powoli kontakt a potem dzwoniła i przepraszała, że się nie odzywała bo przepracowana bo to bo tamto bo sram to.....
mam dość przeprosin i durnych wymówek - jeszcze jak mi napisała ostatnio, że jedzie do polski spotkać się z dziewczyną na którą najeżdżała po prostu od zawsze (wszelkie psy na niej wieszała) to już mi całkiem ręce opadły - że dla kogoś takiego ja ta panna czasu jej nie szkoda a na napisanie do mnie maila to juz tak.
Nic pozostało mi się pogodzić z owym faktem, który nie powiem swój czas bolał
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:24   #2470
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
może jest zapracowany, chociaż uważam że nie jest to dobre usprawiedliwienie aby się nie kontaktować ze swoją dziewczyną
Bardziej jest podłamany, bo teraz martwy sezon i ludzików nie ma, pieniążków mniej. Zapracowany też. Tzn. kontaktuje się, ale tak jakby od niechcenia

Szyciolandia
Stary 2011-03-02, 20:26   #2471
Mary Louu
Zakorzenienie

Wiecie, ja chyba zawsze dogadywałam się fajnie z facetami bo dobrze ich bajerowałam- nie chwaląc się oczywiście. Nawet koleżanki mi często gadały że mam w sobie coś co przyciąga facetów. Ja sama nie wiem co to jest- ale nie chodzi o urodę czy figurę - bo jakaś nadzwyczajnie piękna nie jestem. Ale umiem z nimi postępować
Nawet ten kolega mi czasami mówi że ja mam w sobie coś takiego co jest fajne i przyciąga.

A lasek tak zbajerować niestety nie umiem . Ale a taką jedną mi się udało nawet przez internet poderwać.

Co do tego podrywu i bajerowania to mam też lekko wrażenie że trochę już zatraciłam tą umiejętność Może dlatego że jestem w związku i niepółświadomie już nikogo nie bajeruje

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2011-03-02 o 20:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 20:26   #2472
hekateprincess95
Zadomowienie

Ja nie mogę, myślałam, że już pójdę spać i obudzę się jutro cała happy ale wątpię. moja rodzina mnie załamuje a moi rodzice konkretnie. Ale już się wyrabiam, żeby ich po prostu olać bo nie ma co się stresować niepotrzebnie, sami niech załatwiają sprawy między sobą a mi to wisi.

A co do dogadywania się - pamiętam, że w przedszkolu zawsze trzymałam z chłopakami, a od podstawówki już się przyjaźnię z dziewczynami. Czytałam ostatnio w glamour taki artykuł, że dziewczyny ze sobą nie mogą żyć w takiej totalnej przyjaźni, bo zawsze się pokłócą a to kradną sobie chłopaków czy ciuchy czy coś w sumie racja.

Don't be a drag , just be a queen.

Hey baby I ain't no lying
Lady, I can see you like playing with fire

FashionVicteam

Edytowane przez hekateprincess95
Czas edycji: 2011-03-02 o 20:28
hekateprincess95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:31   #2473
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Bardziej jest podłamany, bo teraz martwy sezon i ludzików nie ma, pieniążków mniej. Zapracowany też. Tzn. kontaktuje się, ale tak jakby od niechcenia
wydaję ci się , ma teraz problemy z pracą, mało ludzi mało kasy i pewnie się przejmuje. Głowa do góry słońce.

Stary 2011-03-02, 20:31   #2474
drusia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie po wszystkim co razem przeszłyśmy koniec naszej znajomości najbardziej mnie zaskoczył. Bo ani nie było kłótni, nic po prostu takie oddalanie się od siebie.
urywała powoli kontakt a potem dzwoniła i przepraszała, że się nie odzywała bo przepracowana bo to bo tamto bo sram to.....
mam dość przeprosin i durnych wymówek - jeszcze jak mi napisała ostatnio, że jedzie do polski spotkać się z dziewczyną na którą najeżdżała po prostu od zawsze (wszelkie psy na niej wieszała) to już mi całkiem ręce opadły - że dla kogoś takiego ja ta panna czasu jej nie szkoda a na napisanie do mnie maila to juz tak.
Nic pozostało mi się pogodzić z owym faktem, który nie powiem swój czas bolał
Takie sytuacje zawsze bolą,ale warto pomyśleć sobie, że nie ma sensu marnować swojego czasu na myślenie o kimś kto na to nie zasługuje
Cytat:
Napisane przez hekateprincess95 Pokaż wiadomość
Ja nie mogę, myślałam, że już pójdę spać i obudzę się jutro cała happy ale wątpię. moja rodzina mnie załamuje a moi rodzice konkretnie. Ale już się wyrabiam, żeby ich po prostu olać bo nie ma co się stresować niepotrzebnie, sami niech załatwiają sprawy między sobą a mi to wisi.
Coś się stało konkretnego ?

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-02, 20:33   #2475
A taka jedna
Zakorzenienie

Rzono rzeczywiście dobra w tym jesteś
Nawet nie spostrzegłam, kiedy zostałam Twoim menrzem
Mówię prawdę szczerą,

Reggae

BLESS!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 20:33   #2476
drusia
Zakorzenienie

Mary a w YCD Twoje okolice, Gdańsk

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-02, 20:33   #2477
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hekateprincess95 Pokaż wiadomość
A co do dogadywania się - pamiętam, że w przedszkolu zawsze trzymałam z chłopakami, a od podstawówki już się przyjaźnię z dziewczynami. Czytałam ostatnio w glamour taki artykuł, że dziewczyny ze sobą nie mogą żyć w takiej totalnej przyjaźni, bo zawsze się pokłócą a to kradną sobie chłopaków czy ciuchy czy coś w sumie racja.

zgadza się zazdroszczą sobie a to ciucha a to urody , a to innych rzeczy . Między facetem a kobietą takiej zazdrości nie ma.

natomiast jest też teoria że między dziewczyną a mężczyzną nie ma do końca przyjaźni ponieważ zawsze jedno z nich liczy na coś więcej . jak jest naprawdę to nie wiem

Stary 2011-03-02, 20:34   #2478
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
wydaję ci się , ma teraz problemy z pracą, mało ludzi mało kasy i pewnie się przejmuje. Głowa do góry słońce.
Pewnie na zapas się martwię Chciał, żebym teraz przyjechała, ale nie mogę praktyki odbywać muszę, a weekend on nie może i znowu dupka

Szyciolandia
Stary 2011-03-02, 20:36   #2479
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez A taka jedna Pokaż wiadomość
Rzono rzeczywiście dobra w tym jesteś
Nawet nie spostrzegłam, kiedy zostałam Twoim menrzem

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Mary a w YCD Twoje okolice, Gdańsk
zaraz zobaczę , może ktoś znajomy będzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 20:36   #2480
hekateprincess95
Zadomowienie

Cytat:
Nic takiego, musiałam tylko to napisać bo się wkurzyłam. Już jest ok, włączyłam you can dance i podziwiam tą cudowną zmianę z rusin na kazadi jako prowadzącą.

Don't be a drag , just be a queen.

Hey baby I ain't no lying
Lady, I can see you like playing with fire

FashionVicteam
hekateprincess95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:37   #2481
drusia
Zakorzenienie

Słońce skoro chciał, żebyś przyjechała to znaczy, że nic złego się nie dzieje. Może po prostu czasu miał mniej na kontaktowanie się.

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-02, 20:37   #2482
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie na zapas się martwię Chciał, żebym teraz przyjechała, ale nie mogę praktyki odbywać muszę, a weekend on nie może i znowu dupka
a ile już razem jesteście ??

Stary 2011-03-02, 20:38   #2483
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Takie sytuacje zawsze bolą,ale warto pomyśleć sobie, że nie ma sensu marnować swojego czasu na myślenie o kimś kto na to nie zasługuje

Spokojnie już sie o tym wystarczająco namyślałam - teraz to mnie to wisi totalnie i powiewa - skoro mną się nikt nie przejmuje to ja też nie zamierzam

No właśnie co się stało??

Slonko nie panikuj to na pewno przejściowe nie ma co sobie wyolbrzymiać problemów. Zawsze tez możesz, że swoim Tż pogadać.
Stary 2011-03-02, 20:38   #2484
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Słońce skoro chciał, żebyś przyjechała to znaczy, że nic złego się nie dzieje. Może po prostu czasu miał mniej na kontaktowanie się.
no właśnie

chyba jednak nie obejrze sobie ycd co mi tvn online nie działa
ale i tak mnie ten program jakoś nie kręci

Stary 2011-03-02, 20:42   #2485
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie

chyba jednak nie obejrze sobie ycd co mi tvn online nie działa
ale i tak mnie ten program jakoś nie kręci
Mary jestem z Tobą.
Też nie będę oglądać YCD a co tam
Stary 2011-03-02, 20:43   #2486
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Mary jestem z Tobą.
Też nie będę oglądać YCD a co tam
w kupie siła

Stary 2011-03-02, 20:44   #2487
asik175
Zakorzenienie

dziefczyno moja a co Ty dzisiaj taka milcząca jesteś?? jeśli tak Cię wyciszyło te 64 km z Tż to co będzie jak dojdziecie już do tych 200 km??

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
w kupie siła
od zawsze
Stary 2011-03-02, 20:44   #2488
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
Spokojnie już sie o tym wystarczająco namyślałam - teraz to mnie to wisi totalnie i powiewa - skoro mną się nikt nie przejmuje to ja też nie zamierzam

No właśnie co się stało??

Slonko nie panikuj to na pewno przejściowe nie ma co sobie wyolbrzymiać problemów. Zawsze tez możesz, że swoim Tż pogadać.
Masz rację asik, po co masz sie przejmować kimś, kto nie jest tego wart.
słonko to napewno przejściowe, z pewnością B ma na głowie wiele spraw i zmartwień że nie ma na nic głowy. Szkoda że nie masz czasu bo napewno przydało by się żebyś zrobiła mu niespodziankę i pojechała go wesprzeć.

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:44   #2489
drusia
Zakorzenienie

Nic nie tracicie nie oglądając YCD. Już wiem, że nie polubię Kazadi w roli prowadzącej i program będzie mnie wkurzał.

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-02, 20:45   #2490
A taka jedna
Zakorzenienie

Ja chyba też nie obejrzę
TV jest włączony na HBO, a do pilota daleeeko
Mówię prawdę szczerą,

Reggae

BLESS!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości