|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
witam z kawką
![]() w środku nocy obudził mnie straszny ból
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
On nie odbiera, to nie jest starosta pełnoetatowy, on nim jest, kiedy jemu się chce
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tylko chciałam wam mojego G pokazać .... ale ja na początku tez sie przy tej piosence wzruszałam...
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
hejkaaaaaaaaaaaaaaaaa aniołki
![]() jednak z pęcherzem mam wszystko ok ufffff
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jemy na śniadanko ?
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
nic
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
i jeszcze 4 zastrzyki ale wczoraj już nie było innego wyjścia---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- obejrzałam właśnie Przepis... i Układ warszawski i jeszcze zarzucę poczętek top model, bo oglądałam wczoraj od połowy i czekam aż dziecko przyśnie i też idę spać
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Padłam wczoraj koło 21, a teraz piję już drugą kawkę...tym razem mrożoną straciatella... Jednak moja uczennica ma niewielką infekcję pęcherza, więc Furagin i kontrola...lecę zaraz z malutką na spacer...na wieczór zostawię sobie Top Model...nie piszcie za dużo żebym zdążyła obejrzeć... Miłego dnia!Co do relacji z rodzicami to ja nie rozumiem dzisiejszej postawy nastolatek...dla mnie zawsze było jasne że jak się mieszka z rodzicami trzeba się dostosować, a przede wszystkim szanować rodziców...może mi łatwo tak mówić, bo mam wspaniałych rodziców i NIGDY nie przeszło mi przez myśl drzeć się na Nich lub wyzywać...
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Cześć.
Tż dostał 3 zastrzyki i kroplówkę i mu przeszło... Tylko wykryli mu wadę serca przy osłuchaniu. Dostał skierowanie na badania i teraz tylko czekać. Jestem zła bo był w grudniu w szpitalu przez 3 tyg i zbagatelizowali serce bo miał minimalne odchyły od normy wyników a teraz k**** wada się powiększyła.
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2474 | ||
|
szeryfcio
|
CZeee dziewczęta
![]() A u nas znowu wody nie ma, no ja zwariuję w tym bloku Ja też wolę poród niż dentystę ![]() Cytat:
Zawsze przy mnie dentysta się męczy. Albo korzeń nie taki albo zakręcony gdzieś... no tak się męczą i dłubią mi przy zębach, pocą się, obcęgi się ześlizgują (mówię już o wyrywaniu) .... zawsze....![]() Cytat:
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam was z pepsi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|||
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
chyba źle się wyraziłam - chodziło mi o rośnięcie przed wstawieniem do piekarnika
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
![]() spałam 2,5 godziny, a tu tylko 3 posty gdzie pouciekałyście
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczęta
moja mała coś dziś w nocy spać nie mogła...obudziła sie cos ok 3 w nocy i płakała i wierciła się aż do śwituCytat:
mi te bułeczki też nie chciały rosnać więc owinęłam ciasto w miesce w ścierkę i włożyłam do piekarnika ale na niską temp. ale że bałam się, że w końcu całkiem to spier***ę to wyjęłam takie nie całkiem wyrośnięte i z tego ukulałam bułeczki. Dobre wyszły ale małe
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
ja też przechodziłam okresy buntu... i tak mega masakryczne... a teraz jak przypomnę to mi głupio
![]() sytuacja i pogląd na nią zmienia się tak naprawde gdy same zostajemy rodzicami.. bo zarówno krzyczenie na dzieci czy karcenie ich gdy zrobią coś źle wynika tylko z troski o nie popieram Zalotnicę .... ja teraz mogę bez stresu wyrażać swe opinie bo nie mieszkam z nimi ( z rodzicami)ani nijak nie jestem na ich utrzymaniu- żadnych prezentów mi nie robią U mnie na razie stresujące są zakupy - bo przyznam że jak robię zakupy z córką typu ubrania i buty to dla mnie ważna jest cena ... bo wiem że ona to zniszczy ... mimo to ostatnio kupiłam jej nowe buty zimowe z najnowszej kolekcji Lasocki i wydałam na to 300zł.. ale wkurza mnie że bluzka którą jej proponuję za 30-50zł jest do kitu.. a bluzka podziurawiona z firmówek za 200zł to szczyt marzeń A dziś rano wydzierałam się na nią bo rano prysznic brała i tak zachlapała całą łazienkę (z wczoraj położoną fugą na podłodze) - więc się darłam że mop nie gryzie i można chyba po sobie sprzatnąć.. a nie że ja wchodzę w kałużę po 30minutach od jej prysznicowania się Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-09-15 o 14:38 |
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
ohhh powiem jednak wam że jednak zapalenie mnie dopadło
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() nie mam dzisiaj pomysłu na obiad :/
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
Boże wiecie co się stało? pewnie, że nie wiecie, bo niby skąd...
zajrzałam do małej bo jak już pisałam nie chciała zasnać, wchodzę iiii....mało nie padłam na zawał! mała zrobiła kupę a że miała spać w samym body to se ręką "tam" sięgła bo widocznie ja to gryzło i wszystko w kupie! Boże jedyny wszystko w kupie!ona normalnie dziś pobiła samą siebie! Uprzątnęłam to wszystko, nastawiłam pranie i już się jakoś uspokoiłam.... Ale wiecie co? moja siostra jak była mała zrobiła kiedys taki sam numer naszej mamie tylko z opowieści wiem, ze moja siostra to zrobiła totalny hardkor bo była CAŁA w tym tak niesamowicie umaziana łącznie z mordziatką i się w tym gównie bawiła, że mamie się dżwigało na jak ją przebierała.
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja się rozchorowałam Mam 39 stopni, katar, a płuca to zaraz wypluję Lekarka stwierdziła że mam zapalenie oskrzeli no i zwykły katar do tego
|
#2485 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hejka Piękności Avonowe
![]() Cytat:
Cytat:
powiem szczerze że na dźwięk "Ziyo" to mi się kojarzy jedynie piosenka "Magiczne słowa",tę znam najlepiej A dziewczyny poznajecie tę modelkę z teledysku? ona często jest w katalogach Avonu,kiedyś ją znalazłam w jakiejś gazecie z modą,pisało z jakiej agencji jest,oglądałam jej zdjęcia,zdaje się ze Beata ma na imię ![]() biedulku... ja miałam raz zapalenie pęcherza,zaraz po tym jak miałam atak kolki nerkowej,ale dawno to było-17 lat temu,i od tej pory odpukać nie mam problemów z nerkami i pęcherzem ![]() zjadłam obiad,idę umyć gary i puszczę sobie "Przepis na życie" a potem z braciszkiem umówiłam się na zakupy
|
||
|
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co, zimno mi, idę napalić w piecu a potem na habatkę do babci i dziś będę znów piec bułeczki ale tym razem inne, znalazłam mnóstwo przepisów na bułeczki i chlebek
o tutaj podaję- chlebki http://www.goscinneprogi.pl/ku_chleb_2.html a tu bułeczki http://www.goscinneprogi.pl/ku_bulka.html#bulka40 ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- oo i jestem już zadomowiona
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze nigdy nie słyszłam żeby mój mąż był taki zły...będzie się działo jak wróci z pracy...trochę przegięłam pałkę(w przenośni
)i tak myśle czy na wstępie przeprosić czy walczyć mimo ze wiem że popelniłam błąd...okropna jestem...![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Na dodatek zauważyłam, że starsza córcia ma pęknięte naczynko w oku i nie wiem czy to nie jakas infekcja, mniejsza kaszlała całą noc...och zła jestem strasznie! |
|
|
|
#2488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj był strasznie zakręcony dzień. Dziś w sumie też, ale wyruszyliśmy w cześniej i już jesteśmy w domu ![]() Nie mam tu aparatu jedynie w telefonie, ale nie wiem jak wyjdzie... Szukałam na ich stronie, ale nie ma B. dziś chciał mi zafundować jeszcze jeden (ja biegam po sklepach, a On czyta w Empiku), ale do H&Mu już nie szłam Najwyżej kiedyś kupię taki sam jak wczoraj, ale czarny![]() Cytat:
alytjow , jest taka jedna "legenda" związana z PŚK Przed budynkiem jest "pomnik" w kształcie przekrojonej na pół piramidy, przez którą się przechodzi. Piramida ma się złączyć na nowo, jeśli jakaś studentka przez okres swoich studiów pozostanie dziewicą Jeszcze się nie złączyła do tej pory![]() Też myślałam, że dziś się rozkręcicie i Was nie dogonię... Na szczęscie myliłam się ![]() Dokiu, moja Młoda bardzo podobnie się zachowuje. Ma swoje pieniądze, ale sępi na rodzicach. W sklepie i na bazarze mogą być takie same tenisówki tylko z różnicą cenową 50zł, to i tak woli ze sklepu, bo oryginalne ![]() Miałam je w ręce, ale w ostatniej chwili zdecydowałam się na inne ![]() http://mmo.pl/544-eveline-slim-extre...FYS_zAodBGT1IA Oczywiście B. jest od nakładania i wcierania ![]() Ale jestem zmęczona... Jak koń po westernie A wiecie, że tego powiedzonka nauczyłam się od Was?
|
|||
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytalam Was tylko ale ciekawosc sprawila ze przemowilam, co zrobilas??? ![]()
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ale trafiłam w czuły punkt mojego męża(i nie chodzi tu o penisa )...więc gadałam rano z teściową i jej powiedziałam jakie kwoty mąż mi zostawia na zakupy i że nie wiem co ja za to mam kupować...ona-papla wszystko mu powiedziała i teraz mam przechlapane...może w końcu mąż mi wygarnie żebym zbierała swoje zgrabne 4litery i do roboty szła... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

wtedy się dowiesz konkretnie 

ale wczoraj już nie było innego wyjścia

i powiedziała na koniec, że jestem ciężki przypadek

jak ją przebierała.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)