![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() A tak przy okazji, moje dziecko wypija na dobę 4 butelki mleka - ok. 700 ml, czy to wystarczy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No, moja starsze dziecię ma takie rozwalające teksty, ale ten mnie rozłożył na łopatki po prostu. Dziś mnie tak naszło, że cały dzień ją sobie podśpiewywałam. Widzę, że dziś humorki nie dopisują na forum. Ja mam dobre samopoczucie, więc wszystkim mamusiom, które tego potrzebują przesyłam pozytywne fluidy. ![]() ![]() ![]() A ja idę pisać, bo praca się sama nie zrobi. Nawiasem mówiąc, chwaliłam się, że mam pracę z domu?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Matall, Grazin
![]() mamaoptymistka ![]() Lolka Do Hamburga jedziemy bo tam polski konsulat jest ![]() ![]() ![]() A Wy kiedy wyruszacie na wycieczke? |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
ide chyba spac, cos mnie U pobolewa, nie ten co ostatnio, ale wymasowalam, mam nadzieje ze przejdzie. bo sie martwie ze znowu cos mi sie bedzie dzialo, schiza mam.
Cytat:
mamooptymistko co sie dzieje, ze masz taki zly dzien? franus dokazuje? Myszko kochana, przytulam mocno, nie moze byc tak zle, pamietaj, jutro tez jest dzien i zawsze po deszczu wychodzi sloneczko ![]() ejj zmuscie mnie zebym sie zbierala spac nooo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mieliśmy jutro jechać, ale przesunęło się o jeden dzień i w piątek jedziemy.. od razu na tą wyspę, a później już sam Berlinek.. nie chcieliśmy w weekend na tą wyspę jechać, bo wiadomo największe oblężenie.. no, ale tak się porobiło ![]() Mamaoptymistka trzymaj się dzielnie.. coś widze, że dzisaj jakiś felerny dzionek dla wielu osób ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
Piszę krótkie teksty jako copywriter dla pewnej firmy, działającej w tej dziedzinie. Praca fajna, bo mogę sobie wybierać tematy spośród różnorodnej tematyki. Dziś pisałam na przykład teksty o cukrzycy w ciąży
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Raczkowanie
|
HEj,
przeczytałam, ale nie wiem czy odpiszę wszystkim. Andziot, Dziewczonka - kciuki za męża!!! Oby si ę udało... Weredka - tekst Ani nie do pobicia ![]() Gusia - super, że rodzinka Cię odwiedzi ![]() Mamaoptymistka - ![]() Anulinka - pewnie, że starczy... Ile Ty byś chciała, żeby Pepe jadł? Matal - niech moc będzie z Tobą... Przyjeżdżaj, pomożemy przy Edziku. Grazin - trzymaj się Kochana... Lolka - ![]() Agus - jak się ma nasza mała solenizantka? Ja już po pracy, po zakupach, dziecię śpi, musi się porządnie wyspać przed długą podróżą... Identyfikatory wydrukowane, które z Was na pewno nie jadą? Dajcie mi znać na PW, to Wam powysyłam identyfikatory. Idę spać też, jutro długa droga... Nie piszcie za dużo jak Nas nie będzie ![]()
#2469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedyś ZOsia już też miała chwilowe problemy z zasypianiem możesz spróbować karmić przed kąpielą, ale jak wtedy ją wyciszysz ??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tuzia ech jak nie urok to sraczka a wysypka to krostki czy plamy czerwone ? a kotek go nie lizal ?? bo mi dermatolog mowila, ze slina kota jest toksyczna dla niemowlat.... ![]() Cytat:
![]() generalnie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może mój tż dorobiłby też do naszego budżetu pisząc ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Juz wiem, co było powodem złego spania w nocy i marudzenia caly dzisiejszy dzien... ZĄBEK!!!!
![]() ![]() Poza tym zasnęła dopiero po 21 ![]() wlasnie przegladalam allegro i zamówilam soczewki, i chyba na nic więcej nie mam siły......... idę zaraz spać.... spokojnej nocy i bezpiecznych podróży na jutrzejszy zlot ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Czemu nie, oferty w necie się pojawiają. Ja dodatkowo piszę jeszcze teksty na pewien portal lokalny. Tam lepiej płacą, ale na razie są ograniczeni małą kwotą. Mogę się pokazać w K, co tam nabazgrałam
![]()
![]() |
#2474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
To wrzucę jutro w K. Dziś już powoli uciekam spać...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wieczór...
Oleńko ![]() ![]() Nadrobiłam... i wsio mi się pomyliło, co kto pisał i wogóle... lata lecą - pamięć nie ta... ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- acha... Bezproblemowych podróży życzę zlotowiczkom i udanego spotkania ![]()
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Loluś-przestałam karmić ponieważ iż me dziecię rzucało się przy UU odkąd skończyła dwa miesiące..W dzień ciężko było ją nakarmić U natomiast w nocy super jadła,ale z racji tego że ciumkała tylko w nocy to pokarmu było coraz mniej i którejś nocy podałam jej butle,bo co 20 min budziła się z płaczem a przyczyną tego był głód,więc dałam sobie spokuj z UU ale żałuje bardzo,bo lubiałam jak wisiała mi na cyckach ![]() ![]() Dziewczyny przytulam was mocno- co dziś za felerny dzień,,dużo pozytywnej energii ![]() aguś-a próbowałaś kąpać Oleńke w samej wodzie bez żadnych płynów,itp i nie kremować jej itp..kurcze dziś pół dnia zastanawiałam się co może dolegać Oli. gusia-nie było ani jednego słoiczka Holle w reforhaus ...same kaszki-na moje oko wyboru w ogóle nie było...Może u ciebie będzie większy asortyment...Super że rozwiązanie się znalazło odnośnie paszportów.Cieszę się że rodzinka cię odwiedzi....A ile km dzieli was do miasta rodzinnego w PL?
10.06.2011 Alicja Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2011-10-19 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a moze go ta wysypka swedzie i taki marudny? Cytat:
![]() ja rowniez mega zazdroszcze ![]() ![]() ![]() Najwspanialszego dla Olenki ![]() Moje dziecko pokochalo soczki najbardziej marchewke chyba by sie w niej kapac mogla. jak sie konczy to jest mega ryk i wielka tragedia. Zjadla dzisiaj obiadek ziemniaczki z dynia i chyba jej zasmakowal (nie chcialo mi sie zupki gotowac) Dobrej nocki bezpiecznych podrozy jutro i sloneczenej pogody ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske Edytowane przez SiLLee Czas edycji: 2011-10-20 o 05:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
Loluś -dziękuję.Ja już od dłuższego czasu czaiłam się
![]() ![]()
![]() |
#2480 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Życze udanej wycieczki ![]() Cytat:
![]() ![]() KOCHANE DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM UDANEGO ZLOTU, SUPER POGODY I ŻEBY DZIECIACZKI BYŁY GRZECZNE ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Wtajemniczenie
|
Dobrej nocki moje kochane
![]() DOBRANOC ![]()
#2482 |
Raczkowanie
|
Dziecko mi podmienili
![]() ![]() ![]() Oddajcie mi moje grzeczne spiace do 8-9 dziecko ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od 2giej jojczenie, od 5 tej nie spi wogole poprostu bosko nie bylo sensu go zmuszac do spania to od 5tej sie bawilismy. wlasnie go odlozylam
![]() |
#2484 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze tak wcześnie tu mnie nie było ![]() Miłego dnia dziewczyny i nie piszcie za dużo, bo nie będę miała jak ogarnąć wątku... Idę sobie spakować kanapki z SAŁATĄ... ![]()
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
![]() Zlotowiczki, bawcie się dobrze, róbcie mnóstwo fotek i jedźcie bezpiecznie. Czekamy tu na Was ![]() U nas nocka standard, czyli jestem niewyspana ![]() Pietrkowi marudzenie włączyło się już koło 2, koło 2.30 zjadł, o 3 jeszcze nie spaliśmy ( u nas w wyrku ), a od 5 co chwilę się budził i popłakiwał ![]() Czy ja się w tym roku wyśpię?? Gdzie moje dziecko, które potrafiło w jednym kawałku spać do 4 czy nawet 5. Niech się ten cholerny skok skończy, bo ja się wykończę. Pogoda do ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
Łączę się w bólu z mamami, których dzieci nie śpią od piątej i witam w klubie. Mała wereda wstała na karmienie o 5,25 i stwierdziła, że to już rano. DLa odmiany teraz zasypia. Oby pospała, bo ja się chcę kimnąć jak wyprawię Anię do przedszkola.
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To są takie plamy-wysypka. Tzn. Wielka plama czerwona, na której są krostki (nie jak od przegrzania, zresztą nie miał by jak się przegrzać...). A z przodu małe plamy z krostkami. ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- A, dziś nocka fajna ![]() Pobudka o 2 i od razu zasnął. Potem 4:30 się przebudził, ale dałam smoka i o 5:30 się obudził i nie chciał spać. O 6:30 zasnął i śpią chłopaki nadal ![]() A ja o 6 wstałam ogarniać się na wyjazd i teraz nie wiem, czy czekać aż się obudzą, czy ich budzić... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Rozeznanie
|
Mam załamkę
![]() Padło nam auto. Sprzęgło jest do wymiany ![]() ![]() Do tego TŻ się rozchorował ![]() Laptop cały czas w naprawie ![]() Wali się, no wszystko na raz, jak na złość ![]()
![]() |
#2489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas też wszelkie problemy chodzą parami albo wręcz tabunami. Będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Leżała i sama w łóżeczku pobawiła sie na chwile potem jeki stekanie i ryk wzielam do siebie tak samo. Pabawilysmy sie ponosilam przebralam ech pospała 30min łałłł ![]() ale sie pogoda zepsuła u mnie szaro ponuro i pada i jeszcze bardzie chce mi sie spac a z tego wszystkiego to nawet Dzien Dobry nie napisalam .. ale ze mnie ..(piiii) Dzien Dobry ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske Edytowane przez SiLLee Czas edycji: 2011-10-20 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.