|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie wiesz co wczoraj pisałam sms do TŻ do Niemiec i mi nic nie zabrało a jemu 50 gr także nie wiem czemu tak dlatego że On ma włączony roaming ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Cocktail zobaczysz przyzwyczaisz się i na pewno da to lepsze efekty niż te na aerobiku
![]() ![]()
#2464 |
Zakorzenienie
|
hej chudzinki
![]() Ja dzis strasznie spaica, po tych Waszych wczorajszych opowiastkach niespokojna noc miałam. Koszmary mi sie snily ![]() Moje menu I- platki z mlekiem II- 2 kromki razowca z serkiem topionym szynka i pomidorem III - kromka razowca z serkiem topionym szynka i pomidorem IV - bedzie golabek z marchewka z groszkiem V - serek wiejski |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
witam dzisiaj
![]() moja dietka tu ---> http://dziennik.ilewazy.pl/mojeprodukty/27e227 do tego pewnie dojdzie jakis jogurt na podwieczorek i moze jajka na kolacje ![]() jedne zajecia na uczelni juz zaliczone, godziny spacer z cora tez, jeszcze tylko jedna zajecia wieczorkiem i mam weekend ![]() ![]() a! i kolejny spadek odnotowalam..;D juz jest 60,2kg.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() Proszę doradźcie mi co powinnam zrobić, żeby ten mój brzuch jakoś wyglądał chodzi mi szczególnie o przód i o boczki ![]() ![]() ![]() Przepraszam, za jakoś zdjęć ale musiałam jakoś sama sobie z nimi poradzić.
Chudniemy! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kselijka Czas edycji: 2012-01-11 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Rozeznanie
|
Witam dzisiaj
![]() Dziś dieta idzie mi jak na razie bezproblemowo, co bardzo mnie cieszy bo wczoraj umierałam z głodu ![]() Moje menu: Śniadanie: kawa z łyżeczką cukru i mlekiem 0,5, pół grahamki z pasztetem pomidorowym i potem jeszcze raz mała kawa z łyżeczką cukru i mlekiem II śniadanie: 150 ml Pycholandii banan-truskawka Obiad: 50g ryżu białego na 200ml mleka z 2,5 łyżeczkami cukru i łyżką kakao Podwieczorek: pół grahamki, plasterek polędwicy wieprzowej i pół pomidora Kolacja: 4 gotowane kotlety sojowe duszone z 200g warzyw na patelnię na odrobince oleju rzepakowego wyszło ok. 1000 kcal więc będzie ok o ile nic nie podjem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Kselijka śliczny masz brzusiu i nie narzekaj
![]() ![]() ![]()
#2470 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W koncu w domku po pracy ![]() z dietka dobrze dzisiaj 1300 kcal ![]() ![]() linuska33 ![]() ![]() ![]() kselijka jak dla mnie masz bardzo fajny brzuszek ![]()
#2471 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero niedawno wróciłam z zajęć
![]() ![]() ![]() ![]() P.S kupiłam w końcu tą koronkową sukienkę nie z p&b ale też fajna ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-01-11 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
hej chudzinki
![]() Ale ja mam przerąbane ![]() ![]() ![]() A jeszcze musze się wykąpać i umyć włosy a nie mam juz siły ![]() Z dietką całkiem dobrze.... śniadanie - garstka Just fitów, łyżka otrębów pszennych, łyżka otrębów granulowanych śliwkowych, pół garstki zdrowego błonnika + szklanka mleka 2% śniadanie 2 - kawa rozpuszczalna z odrobinką mleka i 3 tabl.słodzika + murzynek w polewie czekoladowej na wafelku - 85 kcal miał. (resztki słodyczy niemieckich wyjadam ![]() obiad - miseczka zupy grochowej gotowanej na żeberkach + kawalątek żeberka kolacja - 1,5 małej bułki grahamki tej z Biedronki z plastrem x2 szynki konserwowej, zielonym ogórkiem i pomidorem + herbata malinowa ze słodzikiem ![]() Jak na 3 dzień "luźnej" diety to chyba nie ma tragedii :P Dziś skonczył mi sie okres to jutro się zważę.... nie spodziewam się dużego spadku ale mam nadzieję że chociaż 5 z przodu ujrzę ![]()
#2473 |
Raczkowanie
|
linuska33 - mam ok. 158cm, wiec nawet taki brzuch robi ze mnie troche "kuleczkowata"
![]() meeedzik - dziekuje za mile slowa! ![]() ![]()
#2474 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do smsa to zabrało bo on ma roaming. A Tobie nic nie zabrało? Ty nie masz roamingu będąc w Anglii? Czy masz angielską karte? ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Naprawdę spać nie mogłaś? :P a czego się przestraszyłaś? Przecież nic takiego strasznego nie pisałyśmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- A ja się wykąpałam, umyłam włosy i siedzę w ręczniku przed kompem ![]() Idę się ubierać, balsamować i spać. Może pooglądam jeszcze coś o duchach na ID ![]() ![]() ![]() ![]() No to lecę, dobranoc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Hej pieknotyyy moje
![]() Wybaczcie mialam bardzo ciezki okres w pracy... Innym razem opowiem Wam co sie wydarzylo, bo tak z rana wolalabym o tym nie pamietac, jednakze sytuacja w ktorej sie znalazlam jest fatalna nie wiem co z tego wszytskiego bedzie... ![]() Dzisiaj zakonczylam oficjalnie zjadanie swoich problemow i juz Wiem ze nie moge sie z Wami rozstawac na dluzej bo niestety wpedzam sie tylko w dola, pozatym strasznie caly czas za Wami tesknie ![]() Wstalam dzisiaj z ciezka glowa, ciezko mi ostatnio na duszy poprostu ale wiem ze trzeba ten stan zazegnac... Zjadlam wlasnie owsianeczke na sniadanko, lece teraz wziasc prysznic i pocwiczyc. Dla nie ruch z rana jest zbawienny moze poprawi mi sie humor ![]() Dopiero wieczorkiem postaram sie Was nadrobic i doczytac co u Was sie dzieje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratki ![]() A właśnie, po ilu dniach diety waga zaczyna spadać? Dziś zaczynam trzeci dzień i zastanawiam się kiedy się zważyć, coby nie załamać się że dieta nic nie daje? ![]() Tak poza tym właśnie kończę kawę i zaczynam się zastanawiać jak tu rozplanować jedzenie na dziś... Pewnie nabiorę wprawy, ale na razie to mam niezłą łamigłówkę- jak tu zmieścić się w limicie kcal i nie chodzić głodnym? ![]() ![]() No i jeszcze okres mi się zaczął i już czuję że dziś będzie ciężko, na pewno będę miała ochotę na jakieś słodkości... Silnej woli życzę Wam wszystkim Dziewczynki (obym i ja ją miała ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zadomowienie
|
Moniaa póki co to mam angielska kartę
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Poprosze o rade ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
CORELIPS
|
Dzisiejszy poranny posilek dosc kaloryczny, ale zdrowy i smaczny. Około 80g paprykarza + 25 orzechów laskowych i 3 łyżki płatków owsianych górskich (pół miękkie) Uwielbiam płatki owsiane górskie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilkę, bo zaraz uciekam do pracy.cięzki mam ten tydzień niestety ![]()
#2480 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ale ja głupia jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś kolejny dzień w domu.... na samą myśl mam doła i chce mi się spać! Nie mam w sobie a ni grama życia ![]()
#2481 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ja też jakaś taka dziwna chodzę, wczoraj @ dostałam i jem jak smok, ciągle słodycze jakieś wcinam. Nie ważę się nawet bo teraz @ jest i dużo jem i nie chcę się załamywać. Zelka zgrabne masz nóżki ![]() Kamikadze jej strasznie mi przykro, trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło ![]() Monia nie poddawaj się, przecież to tylko jeden raz. Pomału wracaj na dobre tory i na razie staraj się utrzymać wagę, a ruszysz w marcu. Ja też coś w zimie nie umiem się odchudzać, niby teraz schudłam ale już czuję, że przytyłam, bo jem teraz wszystko na co mam ochotę i pizze i słodycze itp ehh... szkoda gadać. No trudno jak przytyję teraz to na wiosnę znów wrócę do diety.
#2482 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś wstałam z ciężką głową.... mam tyle problemów na głowie że masakra....tak bardzo bym chciała aby mąż był przy mnie ![]() Z dietą mi tez nie wychodzi i musze sobie odpuścić. Nie mam teraz głowy do odchudzania i ochoty. Oczywiście zrobię wszystko aby już nie przytyć ale czy schudnę cokolwiek to wątpie. Zacznę taką ostrą dietę i ćwiczenia 1 marca. My też tęsknimy za Tobą więc nie opuszczaj już nas i pisz koniecznie wszystko co Ci leży na sercu! ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o jego rozmowy to za minutę bierze mu 50 gr a za pół minuty jeśli nie ma sekundowego naliczania to też mu weźmie 50 gr. Co do nóg to wydaje Ci się. Masz ładne szczupłe nogi choć przyznam szczerze, że na tym zdjęciu nie widać zbyt dokładnie bo stoisz bokiem. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z pracą teraz ciężko niestety ![]() Pewnie teraz Wam ciężko ![]() ![]() Mi z dietą też nie idzie więc nie jesteś sama.....
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ja w pracy jeszcze. Ale tylko do 15,30 i do domku. Sprawozdania dzis robiłam i juz mam dosc. Zmeczona potwornie. Ale mam nadzieje ze skoncze to juz jutro. Tzn musze skonczyc bo termin mam do 13 ![]() ![]() Moje dzisiejsze menu: I- platkiz mlekiem II- 2 kromki chleba wiejskiego z serkiem topionym i pomidorem III - kromka chleba z serkiem IV- pol jablka V - zupa kalafiorowa i filet z kurczaka - tylko nie wiem z czym??? doradzcie VI serek albo jogurt Odezwe sie pozniej |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko szybko Wam naskrobie, dzisiaj o 5:30 zbudził mnie telefon tż przyjechał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak milo jest przeczytac ze ktos podtrzymuje na duchu. Dziekuje Ci słonce ze jestes ![]() Napisze napewno co sie wydarzylo ale to nie jest jeszcze odpowiedni moment... Wspolczuje z mezem, tesknota to straszna trwoga tymbardziej ze ostatnio tak Wam sie uklada, szkoda ze to co piekne zawsze tak krotko trwa. Ciezko w takich stytuacjach wytrwac z dieta nie dziwie sie, mi tez nie jest latwo.. Siedze wlasnie w pracy czekam na ostatnia klientke. Zjadlam dzisiaj na sniadanie owsianke a na obiad kanapke z pasztetem na kolacje bedzie wiesniak i wiecej juz nie planuje. Mam ochote dzisiaj napic sie jakiegos alkoholu zeby troche sie wyluzowac... Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-01-12 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Przyczajenie
|
Hejcia,U mnie też lipaaaa dopiero 74,7 gdzie tu do 60
![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
Cocktail super kochana
![]() ![]() A ja siedzę i obżeram się chipsami ![]()
#2488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- ogólnie to Wam powiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Głowa do góry. Ja też myślałam że nie dam rady a już jestem 3 miesiąc na diecie i prawie I cel osiągnięty. Dziś było na wadze 65,8 a zaczynałam 72 kg.
![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.