|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
mi też nie działa waga i tak naprawdę to ja nie wiem ile waże bo za każdym razem co innego wskazuje ale głównie oscyluje ok. 55 kg :/ przy 160 - to za dużo!!!
a co oświadczyn to mówi,o nich juz od roku. i co?! i NIC on się zaręczył ale ze swoimi perkusjami ale opcja grania to doby pomysł, sama o tym myslałam ale jak narazie mam tylko opanowane do perfekcji trzymanie pałeczek (pałeczki) ![]() ide do szkoły ![]() ![]() ![]() Pa Laski Chudnijcie trochę i za mnie ![]() p.s.a rano zjadłam babę witaminową tak na lepsze samo poczucie - warzywka i owoce
![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Ja zaraz idę poorbitować
![]() Dzisiaj nie mniej niż 10km.! ![]()
![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() przez prawie 5 lat zycia z bebniarzem/perkusista mozna to sobie opanowac w perfekcji - i doslownie i w przenosni ![]() 3. matko, szkola do 19 :| a za oknem slonko, ptaszki cwierkaja ![]() ok. ja dzisiaj zaczynam walke z paszteciarstwem, wewnetrzynym i zewnetrznym. wczoraj zrobilam mostek i jak zobaczylam zwaly cellulitu ktore zwisaja mi z udzicha, to az mi sie zachcialo zygac. KONIEC Z TYM! co z tego ze jestem w miare szczupla, jak moje cialo to jedna wielka galareta :| starzeje sie i bycie chudym juz nie wystarcza ![]() takze na sniadanie zjadlam owsianke, pozniej nie wiem co bedzie z moim menu, bo wiadomo - w niedziele bywa ciezko ![]() za chwile sie ogarniam i zaczynam cwiczenia ![]() a wiecie co. ? zaskocze was :P w sumie to sama sie zaskoczylam :P TZ namawia mnie do... prowadzenia bloga ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
A swoją drogą..... Mojemu orbitrekowi można w miarę ufać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Baniak, to oprócz TŻta masz jeszcze innych fanów... NAS! ![]() I antyfanów pod postacią dziwnej sprawy ![]()
![]() |
![]() |
#2465 |
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Jestem w dzisiaj tak beznadziejnym humorze,że aż brak słów.... ![]() zaczyna mnie dołować fakt,że siedzę w domu,że nie mogę nigdzie wyjść, z nikim się spotkać... tż jak chcę to ubiera się i wychodzi. oczywiście wcześniej się mnie zapyta, ale co powiem ,że nie, nie możesz iść.... ![]() wczoraj spotkałam się z koleżanka, i musiałam po 3 godz. wracać do domu, bo Oli się obudziła i była w panice,że mnie nie ma w domu...że mnie nie widzi, nie słyszy. czuję,że wariuje i dziczeje!! ![]() po wczorajszym obżarstwie, dzisiaj grzecznie. śniadanie : 3 kromki ciemnego chleba z serkiem ziołowym, szynką, rzodkiewką. II śniadanie : jabłko. obiad : ![]() podwieczorek : prince polo. kolacja: sałatka + 2 kromki chleba + zielona herbata. idę się ubierać i cisnę na spacer. super dzień sie zapowiada ![]() posty wszystkie przeczytałam i stwierdzam,że jesteście pozytywnie nienormalne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Sandej dziołszko wszystkiego naaaaaaaajlepszego
![]() Agnesuk to nic dziwnego, że Mała jest z Tobą tak zżyta - spędzasz z Nią większość czasu. Dlatego powinnaś wychodzić i robić bejbasowi coraz dłuższe przerwy od siebie, żeby mogła się przyzwyczaić do tego, że ma nie tylko seksowną mamę, ale i fajnego ojca ![]() Weszłam na wagę, 61,5kg! ![]() ![]() Na domiar złego w nocy śniła mi się matura i M był moim egzaminatorem z USTNEGO POLSKIEGO! Ten dzień będzie zły ![]()
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Loriette, co to za metoda z zeszłego roku?
![]()
![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Skuteczna na mój organizm, ale MEGA MEGA nieodpowiedzialna, bo skończyło się tak, jak się skończyło
![]()
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Napisz mi pw jak nie chcesz tutaj
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Zaraz napiszę
![]() ![]()
![]() |
#2471 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A czego życzy Julian cioci Sandej? "Dużo Kinder Bueno". ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale sen ![]() ![]() ![]() Agnesuk, kochana ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() żadnej durej metody ![]() jedz trochę więcej i zacznij ćwiczyć, efekty zobaczysz na pewno ![]() Cytat:
oczywiscie,że mam prawo do zycia towarzyskiego, ale najpierw niech wrócą wszyscy moi znajomi ze studiów ![]() wszyscy pojechali i tylko na weekendy wracają ![]() Sunday - wszytkiego, naj naj lepszego ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-03-04 o 12:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Naoglądałam się tych reklam o programie płaskiego brzucha i sama postanowiłam przejść na mój własny program, ale bez płatków fitness :P MŻ-WR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z biedry i kupiłam sobie jogurt, płatki i heinekena
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Moje menu póki co wygląda tak: -kromka żytniego chleba z szynką i papryką -jeden gołąbek z ogórkiem korniszonym i trochę papryki -kromka żytniego chleba z szynką i papryką -piwo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam kochane
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Sandej, dzisiaj możesz sobie jeść
![]()
![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj
I: Pół bułki z wędliną i serem białym z czosnkiem i cebulą + pół szklanki napoju jogurtowo-serwatkowego o smaku truskawka-kiwi z Bakomy II: Reszta tego a'la jogurtu III: Kawałek kurczaka z ziemniakami i buraczkami IV: Jeden krokiet + kubek domowego barszczu Sandej, byle smakuje! ![]()
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
ja "już" w domu ale mi tatuś zrobił obiadek warzywka i pierś na parze smakowalo troche jak trawa ale czuje że żoładek wypelniony tylko jak długo można się tak żywić jak w domu babcia gotuje ...
![]() powiedzmy że jest wytlumaczenie bo mam okres i była cały dzien w szkole... ale co to za tłumaczenie ![]()
![]() |
![]() |
#2479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak tylko skończysz przesiadywać z książkami, to wracaj do Nas jak najszybciej : * a ja zeżarłam dzisiaj garstkę frytek z sosem czosnkowym. nie mogłam się powstrzymać! za bardzo kocham frytaski ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2480 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. hhhehehehe dzieki, na wasze wsparcie zawsze moge liczyc! Cytat:
![]() ![]() Dzis robilam pierwszy dzien TJ ![]() ![]() ![]() no i co sobie uswiadomilam - ze jestem chuda, ale obtluszczona ;p zasapalam sie po kwadransie, cialo mi sie telepalo, oblesnie trzęsło, fe. od jutra zaczynam biegac, postanowione. budzik mam nastawiony na 6.30, mam nadzieje ze nie bedzie padalo. za kare za to ze sie tak zapuscilam bede biegala w starcyh brzydkich trampkach, a jak przez miesiac w miare regularnie bede trzymala sie joggingowych postanowien, to kupie sobie super fajne buty do biegania. Cytat:
sen parszywy ;/ a dzien paskudny i najgorszy. Cytat:
![]() te platki fitness to niezly szit ale lubie ta reklame, bo wierze ze majac jakis tam program mozna schudnac ;p ale na pewno nie w diecie opartej o ich przeslodzone platki ;p apropo reklam..........!!!!!!!!! !!!!!! ![]() ![]() ![]() jezu dziewczyny widzialyscie ibisza w reklamie hedenszolders? ![]() ![]() Cytat:
-owsianka -kawalek ciasta -3 michalki -kruche ciastko z cukrem, szklanka soku -makflary -pomarancz ![]() ![]() Kto jest mistrzem scholi? Agniesik ![]() kto jest mistrzem mistrzow? Krzysztof Ibisz ![]() kto jest mistrzem paszteciarstwa? aniabaniaa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Jestem dziś najbardziej pozytywnym superbohaterem dnia, nie wiem co musialybyście zrobić, żeby mnie przebić
![]() wstałam o 6.30 i... biegalam ![]() w sumie mam doła, bo biegałam krótko i się zasapałam, ale słucham wlasnei rmf max przy porannym ogarnianku i pan trener od biegania mowi, ze dobrze zrobilam ![]() musze sie rozgrzac i biegac max 20 minut dziennie, i to na zasadzie przeplatanki - 2 minuty marszu i 2 minuty biegu ![]() ja to wiedzialam pierwsza, zanim on to powiedzial, pf. tez mi odkrywcze. nic mi sie nie chce. jestem lekko zdolowana (klub) i nadal mam dola spowodowanego lipna garderobą i niedocenianiem samej siebie. o nie. dzis wszystko sie zmieni. o tak. b edzie super ekstra ![]() wiecie, ze przebisniegi juz są? i bazie? widzicie pierwsze symptomy wiosny? rozejrzyjcie sie, zamknijcie oczy, posluuchajcie spiewu ptakow ![]() i powiedzcie sobie: jestem super. jestem super. ![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Bania, wstałaś tak wcześnie?!
![]() ![]() Od dzisiaj koniec z alkoholem! ![]()
![]() |
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś Wielka!! Gratulacje za zapał!!! ![]() Ja tez mam zacząć biegć z koleżanką, ale ona chyba średnio wie o co chodzi bo odrazu wybiera takie dystanse że ja na samą myśl jestem już zmęczona, no i oczywiście ona ma zawsze inny pogląd na szysko niz ja ![]() i najlepiej jak byśmy biegały o 21 to nikt nas nie zobaczy ![]() Aniabaniaa Ty biegłas tak na przemiennie? da sie to znieść? a wiosne czuć , czuć ja rano jak wstaje to słysze ptaków śpiew - kocham to! a tak mało kto to dostrzega, nie potrafi sie zatrzymac i posłuchać, a jak zaczynam coś mówic na ten temat to sie kazdy patrzy jak na idiotke - ptaków śpiew?! no i co z tego.. a ja staram się to doceniac.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
W ogóle jest strasznie
![]() Wiecie, że ja chodzę spać po 22 i najczęściej wstaję po 8 czasem po 9?! ![]() Muszę się przestawić na dawny tryb... Kładłam się spać koło 00 albo 1, a wstawałam przed 8. Było wtedy cudnie. ![]()
![]() |
![]() |
#2485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja codziennie chodze spać o 22 ale wstaje o 6:30 a czasem tak bym chciała dużej pobuszować ale sie nie da ogrganizma tak juz sie przyzwyczaił.. kicham jak opetana!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Monisssska, uczę się, ale zaocznie więc nie powinnam być niewiadomo jak zmęczona
![]()
![]() |
![]() |
#2487 |
Rozeznanie
|
Hej wam pamiętacie mnie jeszcze. Ja się ostro za siebie wzięłam. Ważę 58kg
![]() 3 razy w tygodniu chodzę na zumbe jest super a 2 razy w tyg na godzinkę na siłownię z koleżanką. Weekend zawsze odpoczywam. Poza tym w pracy ciągle stoje coś robię, przekładam tu się schylam tu podnoszę i jest super. Moje menu sobota: śn: 3 kromki chleba pełnoziarnistego własnego wypieku z pieczoną w ziołach piersią z indyka + sałatka jarzynowa 1 łyżka II śn: jabłko jogo naturalny do picia Obiad: miseczka zupy kremu z papryki Kolacja: 2 skrzydełka z grilla plus dużo sałatki gyros Menu niedziela: śn: 2 kromki chleba własnego z jajkiem na twardo i szczypiorem Obiad: kubek czystego rosołu(bez makaronu), ziemniak, roladka ze schabu nadziewana pieczarkami, łyżka sosu pieczarkowego pół talerza surówki z białej kapusty, marchwi, natki pietruszki, jabłka Podwieczorek: drożdżowiec taty Kolacja: surówka z obiadu puls plaster pieczonej piersi z indyka Menu dzisiaj: śn: jajecznica z 2 jaj ze szczypiorkiem i kanapka z własnego chleba z masłem i pomidorem IIśn: drożdżowiec taty Obiad: zupa pomidorowa z brązowym ryżem, kasza jęczmienna z gulaszem wołowym, gotowane mini marchewki i buraczki Kolacja: sandwich z własnego chleba z serem, pieczarką, szynką i sałatka z pomidorów koktajlowych w jogurcie naturalnym i dużo ziół do smaku A teraz spadam do gina ![]() ![]()
![]() |
#2488 | ||
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() dzisiaj kolejny dzień zmęczenia. Oliwka zasnęła o 21, wstała o 2 na jeść i postanowiła się trochę pobawić... najgorsze było to,ze nie chciała leżeć w łóżeczku i patrzeć na karuzele, tylko włączył jej się turysta i po raz kolejny chciała zwiedzać mieszkanie ![]() ajjjj... śniadanie : bułka ze słonecznikiem + szynka i pomidor. II śniadanie : dwie kostki czekolady z oczechami i rodzynkami. obiad : makaron ze szpinakiem i startym żółtym serem. podwieczorek: jabłko. kolacja: dwie kanapki ciemnego chleba z szynką , ogórkiem i pomidorem. ćwiczenia: 30min 3T + 20 min ab jam. pora zacząć kolejne 4 tyg ćwiczeń!! yeeeeah ![]() ![]() Cytat:
![]() hehe, spokojnie, to dopiero pierwszy dzień. jak się nauczysz wszystkich ruchów, to już będzie szło dużo sprawniej i szybciej. Ja z początku też machałam rękami w każdą stronę i się gubiłam, ale na drugi dzień szło już znacznie lepiej, także spoooko ![]() kocham Twist ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Psyhe - no to spróbuj siedzieć na siłę do tej 1 i wtedy się połóż. Jak przetrwasz godzinę kryzysu - 22 to już jakoś pójdzie ![]()
![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, może to jakaś myśl, ale pewnie bym wstała o jakiejś 10-11 wtedy
![]() Budzik nastawię na 7.45 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.