Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 23:33   #2461
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XII

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Jakie książki możecie mi polecić?
Lubię czytać książki raczej problematyczne (narkotyki, patologia itp.) ale nie pogardzę też jakimiś romansidłami.
Poszukuje czegoś o perypetiach młodych dziewczyn, coś ze śmiechem, miłością a nawet i płaczem.
Lubię książki pisane w formie pamiętnika.

Po prostu szukam czegoś fajnego do czytania dla 20-latki.
Na pewno nie może to być nic science fiction czy jakieś coś historyczne.

Tak na prawdę dopiero zaczynam przygodę z książkami, wcześniej ich po prostu nienawidziłam.
Człowiek zmienia się na starość.
Polecam Joyce Carol Oates "Moja siostra, moja miłość". Historia inspirowana autentycznymi wydarzeniami. O tym jak pod przykrywką sielankowej amerykańskiej rodziny czai się przerażająca historia,

Polecam też "Opowieść wdowy" tej samej pisarki. To forma pamiętnika, w którym autorka opowiada swoje autentyczne życie po śmierci męża. Książka o tyle dobra, że po raz pierwszy ktoś opisuje to , co się dzieje po śmierci bliskiej osoby w zderzeniu z czynnościami życia codziennego...

W tym temacie polecam jeszcze książkę "Nostalgia anioła". Często wracam do tej ksiązki, bo pozwala mi wierzyć, że ci, których kochałam, i którzy odeszli mają się dobrze, tam gdzieś wysoko i nade mną czuwają cały czas

Jeżeli szukasz czegoś o kobiecej przyjaźni to polecam Antoninę Kozłowską "Czerwony rower". Opowieść o 3 przyjaciółkach, które po latach znów złączy los, aby rozwiązać mroczną zagadkę ich przeszłości, o której każda chciałaby zapomnieć....

Jestem książkomaniaczką i kinomaniaczką, więc wal do mnie jak w dym!

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko

Edytowane przez khloe
Czas edycji: 2012-02-08 o 23:36
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 23:37   #2462
Disnejova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kada69 Pokaż wiadomość
Sama zdejmowałaś pazury? Skoro bolą, to zostały niewłaściwie zdjęte.
Jedyne co zostaje to czekać, aż odrosną całe na nowo...
zdjęłam je delikatnie nie uszkadzając swoich ... a ból jest straszny trudno widocznie poboli i przejdzie ajj;/ nigdy więcej żeli

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

święto pizzy O ja pierwsze słyszę .. hm nie źle w tym dniu powinni robić promocje w pizzeriach od razu bym pobiegła
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 23:40   #2463
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Polecam Joyce Carol Oates "Moja siostra, moja miłość". Historia inspirowana autentycznymi wydarzeniami. O tym jak pod przykrywką sielankowej amerykańskiej rodziny czai się przerażająca historia,

Polecam też "Opowieść wdowy" tej samej pisarki. To forma pamiętnika, w którym autorka opowiada swoje autentyczne życie po śmierci męża. Książka o tyle dobra, że po raz pierwszy ktoś opisuje to , co się dzieje po śmierci bliskiej osoby w zderzeniu z czynnościami życia codziennego...

W tym temacie polecam jeszcze książkę "Nostalgia anioła". Często wracam do tej ksiązki, bo pozwala mi wierzyć, że ci, których kochałam, i którzy odeszli mają się dobrze, tam gdzieś wysoko i nade mną czuwają cały czas

Jestem książkomaniaczką i kinomaniaczką, więc wal do mnie jak w dym!
Dziękuję Ci bardzo za propozycje.

Dziś jako pierwsza nawinęła mi się w ręce lżejsza i łatwa do czytania książka raczej dla młodzieży "Świat do góry nogami" Beaty Ostrowskiej. Opisywała życie 16-latki po tragicznej śmierci mamy.
Mimo, że jest ona o młodej dziewczynie, to podobał mi się problem jaki był tam opisywany, czyli właśnie jakie problemy spadają na ludzi po śmierci bliskich osób, ta dziewczyna miała różne perypetie m.in. związane z miłością.
I szukam właśnie czegoś w ten deseń. Czegoś łatwego i przyjemnego do czytania. Coś takiego, żeby mnie wciągnęło tak jak ta książka, którą przeczytałam w kilka godzin.
Stary 2012-02-08, 23:58   #2464
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś jako pierwsza nawinęła mi się w ręce lżejsza i łatwa do czytania książka raczej dla młodzieży "Świat do góry nogami" Beaty Ostrowskiej. Opisywała życie 16-latki po tragicznej śmierci mamy.
Mimo, że jest ona o młodej dziewczynie, to podobał mi się problem jaki był tam opisywany, czyli właśnie jakie problemy spadają na ludzi po śmierci bliskich osób, ta dziewczyna miała różne perypetie m.in. związane z miłością.
I szukam właśnie czegoś w ten deseń. Czegoś łatwego i przyjemnego do czytania. Coś takiego, żeby mnie wciągnęło tak jak ta książka, którą przeczytałam w kilka godzin.
może cykl "Jeżycjada" Musierowicz? seria typowo dla dziewcząt.

(ja tam lubię Pana Samochodzika, ale jak nie chcesz z książek z elementami historycznymi, to nie sugeruje )
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 00:10   #2465
dziolcha86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro jest tłusty czwartek ?
Nie, ale już za tydzień, 16 lutego
Stary 2012-02-09, 00:37   #2466
emelie
Wtajemniczenie

Kupowała może któraś z Was coś w Dedalusie?
Stary 2012-02-09, 00:52   #2467
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość

(ja tam lubię Pana Samochodzika, ale jak nie chcesz z książek z elementami historycznymi, to nie sugeruje )
Ooo ile ja sie naczytalam Jezycjade bardzo ja lubilam

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 01:20   #2468
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:

Seria Niefortunnych Zdarzeń Lemonego Snicketa Ale nie jestem pewna czy ci się spodoba - to typowo dziecięco-młodzieżowe, o tym co dzieje się z trójką dzieciaków po śmierci ich rodziców.
Trzy metry nad niebem i pozostałe książki Frederico Moccia - o mniej więcej 20-latkach w Rzymie.
Może Ala Makota w ogóle byłaby spoko? Mnóstwo jest takich książek, tylko najłatwiej je jednak znaleźć w bibliotekach dla dzieci/młodzieży a nie w tych dla dorosłych.
Stary 2012-02-09, 06:14   #2469
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Może ktoś się orientuje jak wygląda dobór soczewek w Vision?
Mam zamiar przerzucić się na jednodniowe, tylko nie wiem u kogo dobierać: Fielmann czy Vision Express?
ja bym przede wszystkim patrzyla na marke soczewek, jakie dobieraja

Cytat:
Napisane przez Kachulec Pokaż wiadomość
Ja mam podobnie. Pies ma katar, a ja już szału dostaje A tak apropo Czy Wet zalecił Wam coś innego na katar u psa niż rutinoscorbin?
watpie
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
A ja pizze zjadłam dzis :/
falstart :p

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:40   #2470
effcia82
Zakorzenienie

Co do cen w Vision to mojej mamie wycenili tam okulary (same szkła) na 3900zł, w innym optyku 1900zł - z oprawkami. Jest różnica
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:53   #2471
_kokeshi_
Rozeznanie

Cytat:

Tak więc pytam: gdzie napisałam, że kupione gdziekolwiek indziej/u optyka/w zwykłym sklepie/znalezione/dostane od cioci Krysi będą złej jakości bo są tanie?
A gdzieś tak napisałam?

_kokeshi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:00   #2472
el_vestido_rojo
beach please

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
Jeżycjada Kocham Uwielbiam Mój ulubiony cykl książek,czytałam wszystkie po kilka razy
Świetnie się je czyta, ja np. jak zacznę czytać to nie odpuszcze póki nie skończę polecam jak najbardziej
a ja czekam na najnowszą książkę z tej serii - McDusie

Edytowane przez el_vestido_rojo
Czas edycji: 2012-02-09 o 09:02
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:07   #2473
martynusia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziolcha86 Pokaż wiadomość
Nie, ale już za tydzień, 16 lutego
Tak, tak już wiem

Khloe zgadzam się, "Nostalgia anioła" cudowna książka
Stary 2012-02-09, 10:06   #2474
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Różnie, dużo zależy od jakości oprawek. Ja noszę okulary cały czas, mam tylko jedną parę. Dwa lata temu kupiłam w Vision jakieś oprawki za 150zł - po 3 miesiącach były do wyrzucenia. Pani w salonie powiedziała, że mają bardzo dużo skarg na te tanie.
Około rok temu zainwestowałam w droższe, razem ze szkłami wyszło około 800zł.
Wybrałam firmę Brendel - komfort noszenia, stabilność, jakość, po prostu cud i malina.
Teraz leci im podajże 15 miesiąc użytkowania przez 12h na dobę codziennie a wyglądają jak nowe i nosi się je tak samo komfortowo jak na początku.
Polecam wykupienie sobie ubezpieczenia, do roku czasu możesz sobie wybrać szkła i oprawki za 20% ceny. Są tylko 3 haczyki: wada musi być taka sama, oprawki nie mogą być droższe niż poprzednie, trzeba oddać stare okulary (ponieważ ludzie chodzili do różnych salonów z jedną parą i wykupowali kilka razy nową za 20%).

Może ktoś się orientuje jak wygląda dobór soczewek w Vision?
Mam zamiar przerzucić się na jednodniowe, tylko nie wiem u kogo dobierać: Fielmann czy Vision Express?
Cytat:
Rozumiem, ale ja:
a) cały czas pisałam o Vision, kilkakrotnie wspominając nazwę
b) zaznaczyłam, że Pani w salonie powiedziała = to chyba logiczne, że mam na myśli okulary dostępne w tych salonach
c) wyraźnie napisałam, że moje (które wytrzymały 3 miesiące) były z Vision
d) główne pytanie było o cenę w Vision

Tak więc pytam: gdzie napisałam, że kupione gdziekolwiek indziej/u optyka/w zwykłym sklepie/znalezione/dostane od cioci Krysi będą złej jakości bo są tanie?

Mam mnóstwo szklanych pojemniczków po świeczkach, jak mogę je wykorzystać?

a widzisz, ja się z Tobą nie zgodzę!

mam oprawki właśnie z Vision Express.
dałam za nie 180zł z tego co pamiętam i jestem mega zadowolona.
są zwykłe najzwyklejsze, bo nie szukam żadnych fanaberii w oprawach, metalowe.
mam je od października 2010 roku i nic się z nimi nie dzieje.

może Ty po prostu trafiłaś na jakieś felerne i dlatego Ci się popsuły?

(btw w tekst, ze mają dużo skarg na tanie oprawki podzieliłabym na dwa, bo to może służyć tylko i wyłącznie temu, żeby namówić kogoś na droższy zakup)
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:53   #2475
reverse
Zadomowienie

Mam problem z programem GIMP. Na początku wszystko fajnie działało, a teraz, gdy mam już wybrane tło i dodane napisy, nie potrafię używać pędzla. Tzn. niby mogę go wybrać, ale gdy klikam na tło i chcę, żeby tam się pojawił wybrany znaczek, to nic się nie wyświetla. Gdy zmieniłam warstwę, to wyświetliło się, że te znaczki są tam odbite (wyświetla mi się zaznaczenie), ale tak to nic nie widać. Może ktoś wie, co jest grane...

Mam nadzieję, ze w miarę sensownie to wyjaśniłam :P
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:17   #2476
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Zatrudnilam się przez agencje pracy tymczasowej w firmie produkcyjnej. Umowa na 2 tygodnie miala mi przyjsc poczta. Wczoraj bylam pierwszy dzien w pracy. Okropnosc! Przelezalam wczorajsze popoludnie I wieczor w domu, rano nadal mnie plecy I nogi bolaly. Postanowilam, ze tam wiecej nie pojde. Ze nie podpisze tej umowy. Jednak dowiedzialam się przez telefon od posredniczki pracy, ze umowe musze podpisac, bo musze miec zaplacone za jeden dzien pracy. A ja wolalabym nie dostawac tych groszy I w ogole zapomniec o tej firmie. Na umowie widnieje zapis, ze pracownik moze odstapic od umowy z zachowaniem trzydniowego okresu wypowiedzenia. A ja juz na drugi dzien nie przyszlam do pracy. Niby kobieta mowila, ze podpiszemy porozumienie stron z dniem dzisiejszym... Jak myslicie-moge miec jakies problemy w zwiazku z tym, ze nie zjawilam się na drugi dzien w pracy? Musze podpisywac te umowe, czy moge w jakis sposob tego uniknac?
Stary 2012-02-09, 11:35   #2477
semantique
Zadomowienie

Podpisz umowę, a następnie podpisz rozwiązanie umowy za porozumieniem stron. Problemów mieć nie będziesz, skoro agencja chce się z Tobą dogadać, ale umowę podpisać musisz, żeby dostali za Ciebie pieniądze za ten 1 dzień.
Stary 2012-02-09, 11:35   #2478
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
Zatrudnilam się przez agencje pracy tymczasowej w firmie produkcyjnej. Umowa na 2 tygodnie miala mi przyjsc poczta. Wczoraj bylam pierwszy dzien w pracy. Okropnosc! Przelezalam wczorajsze popoludnie I wieczor w domu, rano nadal mnie plecy I nogi bolaly. Postanowilam, ze tam wiecej nie pojde. Ze nie podpisze tej umowy. Jednak dowiedzialam się przez telefon od posredniczki pracy, ze umowe musze podpisac, bo musze miec zaplacone za jeden dzien pracy. A ja wolalabym nie dostawac tych groszy I w ogole zapomniec o tej firmie. Na umowie widnieje zapis, ze pracownik moze odstapic od umowy z zachowaniem trzydniowego okresu wypowiedzenia. A ja juz na drugi dzien nie przyszlam do pracy. Niby kobieta mowila, ze podpiszemy porozumienie stron z dniem dzisiejszym... Jak myslicie-moge miec jakies problemy w zwiazku z tym, ze nie zjawilam się na drugi dzien w pracy? Musze podpisywac te umowe, czy moge w jakis sposob tego uniknac?
jeśli nie podpisałaś jeszcze umowy, to nie musisz jej podpisywać. nie zmuszą cię.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:48   #2479
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
mam oprawki właśnie z Vision Express.
dałam za nie 180zł z tego co pamiętam i jestem mega zadowolona.
są zwykłe najzwyklejsze, bo nie szukam żadnych fanaberii w oprawach, metalowe.
mam je od października 2010 roku i nic się z nimi nie dzieje.

może Ty po prostu trafiłaś na jakieś felerne i dlatego Ci się popsuły?
To chyba sporo mają tych ferelnych oprawek... Mój brat miał stamtąd też zwykłe metalowe i śrubka się odkręcała, co brat nie poszedł z tym do nich, to dokręcali i to była dla nich sprawa załatwiona. Ja miałam stamtąd okulary z przyciemnianymi szkłami, przeciwsłoneczne. Jedno szkło notorycznie wypadało, a jak u nich była 2 czy 3 razy, to gość je wepchnął i tak samo twierdził, że już jest ok. Tyle to sama potrafiłam zrobić Nigdy więcej niczego od nich nie kupię, choćby szmatki. Jakość pozostawiająca dużo do życzenia i traktowanie klientów jak debili.

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-02-09 o 11:50
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:31   #2480
malina885
Zadomowienie

czy na ebook.pl znajdę podręczniki do języków obcych? ( chodzi mi o podręczniki szkolne) Bo patrze i nie widze ;/
malina885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:54   #2481
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja plecam książkę Grażyny Bąkiewicz "O Melba!"
pochodzi z serii Literatura na obcasach

lapida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:55   #2482
makao33
Raczkowanie

niedawno moj tz zapytal co chce na walentynki wic mupowiedzialam,ze chce zawieszke do bransoletki z jego imieniem na sznutku (taka z lilou albo bydziubeka mam nadzieje, ze wiecieoco chodzi) powedzial ze sam znjdzie w internecie. no i przezprzypadek zobaczyłam ze zamówil calkiem cos innego- grube serduszko do naszyjnika. nie ejstem fanką srebrnej bizuteriidlatego cicialam taka na sznurku bardzie spotowa bo tak sie ubieram. wiem ze nie będe nosic tego co on zamówil. i co teraz mam zorbic?on nie wie ze ja wiem co zamówił. moze mu pokazac strone jaka bym chciala?
makao33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:12   #2483
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez makao33 Pokaż wiadomość
niedawno moj tz zapytal co chce na walentynki wic mupowiedzialam,ze chce zawieszke do bransoletki z jego imieniem na sznutku (taka z lilou albo bydziubeka mam nadzieje, ze wiecieoco chodzi) powedzial ze sam znjdzie w internecie. no i przezprzypadek zobaczyłam ze zamówil calkiem cos innego- grube serduszko do naszyjnika. nie ejstem fanką srebrnej bizuteriidlatego cicialam taka na sznurku bardzie spotowa bo tak sie ubieram. wiem ze nie będe nosic tego co on zamówil. i co teraz mam zorbic?on nie wie ze ja wiem co zamówił. moze mu pokazac strone jaka bym chciala?
a czy tż widział wcześniej jaką dokładnie zawieszką być chciała, pokazywałaś mu ją? bo jeśli nie, to się nie dziwię, że znalazł coś innego, facet to facet, wiadomo jeśli uważasz, że nie będziesz nosić zamówionego przez niego serduszka i udawać, że jest to, to ja bym na Twoim miejscu pogadała z chłopakiem. myślę, że na pokazywanie mu stronek teraz jest już za późno, bo może powiedzieć, że już znalazł coś dla Ciebie. może pogadaj z nim, powiedz, że przez przypadek zobaczyłaś co Ci kupił, delikatnie zasugeruj, że miałaś na myśli coś innego. wiadomo, trzeba to załatwić delikatnie, żeby się nie obraził, ale może jest szansa na zmianę zamówienia?

ja mam inne pytanie: mam możliwość dostania dodatku mieszkaniowego do stypendium, ale moja właścicielka na hasło 'umowa najmu' reaguje stwierdzeniem, że mam sama napisać umowę i walnąć jej podpis, to wtedy jakby co nie będzie na nią. rzecz jasna chodzi o to, że nie odprowadza podatku za wynajmowanie mieszkania. no i zastanawiam się, czy dać sobie spokój, czy jednak działać. wszyscy dookoła mówią, że skoro sama kazała walnąć swój podpis, to tak mam zrobić, ale jednak boję się ewentualnych konsekwencji. z drugiej strony czy szkoły sprawdzają wiarygodność tych umów? i czy w umowie muszą być takie dane jak pesel najemcy? szkoda mi tych pieniędzy, bo to 2/3 mojego miesięcznego czynszu, ale z drugiej strony bez sensu robić kłopot i sobie i właścicielce.
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:16   #2484
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
ja mam inne pytanie: mam możliwość dostania dodatku mieszkaniowego do stypendium, ale moja właścicielka na hasło 'umowa najmu' reaguje stwierdzeniem, że mam sama napisać umowę i walnąć jej podpis, to wtedy jakby co nie będzie na nią. rzecz jasna chodzi o to, że nie odprowadza podatku za wynajmowanie mieszkania. no i zastanawiam się, czy dać sobie spokój, czy jednak działać. wszyscy dookoła mówią, że skoro sama kazała walnąć swój podpis, to tak mam zrobić, ale jednak boję się ewentualnych konsekwencji. z drugiej strony czy szkoły sprawdzają wiarygodność tych umów? i czy w umowie muszą być takie dane jak pesel najemcy? szkoda mi tych pieniędzy, bo to 2/3 mojego miesięcznego czynszu, ale z drugiej strony bez sensu robić kłopot i sobie i właścicielce.
Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania, ale zawsze możesz jej zagrozić, że jeśli sama nie da Ci umowy, to ją zgłosisz do US.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:21   #2485
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania, ale zawsze możesz jej zagrozić, że jeśli sama nie da Ci umowy, to ją zgłosisz do US.
tylko wtedy istnieje ryzyko, że mi wypowie umowę, a jednak lubię to mieszkanie. mam dobry dojazd do szkoły, cisza, spokój, dobre warunki, ciężko było mi znaleźć coś tak fajnego. nie rozumiem, babka ma dobrą pracę, jej mąż ma dużą firmę, wydają lekką ręką dziesiątki tysięcy złotych na zachcianki (zostałam uraczona takimi opowieściami), co chwilę zagraniczne wakacje, ale głupiego podatku płacić nie mogą, bo zbiednieją
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:28   #2486
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
To jak przysla Ci umowę to możesz ja podpisać na jeden dzień. Nawet jeżeli będzie wypełniony okres pracy - przekreslasz piszesz odpowiednia datę i obok dajesz swoją parafke.

Tak naprawdę to oni maja problem, bo powinni z Tobą podpisać umowę przed Twoim przystąpieniem do pracy.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
ja bym przede wszystkim patrzyla na marke soczewek, jakie dobieraja

watpie

falstart :p
W sumie logiczne... Leczony katar trwa siedem dni, a nieleczony tydzień...

To jak to jest z tym dniem pizzy? Jest dzisiaj? Był wczoraj? Czy przedwczoraj?

Rożne źródła mówią mi inaczej

Stary 2012-02-09, 13:30   #2487
Dotka90
Zakorzenienie

Dzisiaj ponoć jest Dzień Pizzy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:35   #2488
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dzisiaj ponoć jest Dzień Pizzy
To sie bardzo ciesze

Stary 2012-02-09, 13:48   #2489
martynusia222
Zakorzenienie

Na 1OO % dziś 9 lutego
Stary 2012-02-09, 13:49   #2490
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

enamour jeżeli chcesz coś o śmierci rodzica.. to może Dom przy Hope Street
jest tam sobie małżeństwo i mają dzieci i ojciec umiera i tam ta żona rozpacza trochę ale musi żyć dla dzieci i dzieci jej w tym pomagają itd..
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości