|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
ma być ujawniona A. i koniec serii ?
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze farbowanie za mną
Nie było źle ale trochę syfu narobiłam w łazience![]() Ogólnie to chyba dobrze pofarbowałam chociaż nie widzę tyłu No i kolor wyszedł za ciemny:/ prawie czarny... a ja źle w takim wyglądam:/ Jak taka dziunia ![]() Zbieram się Do jutra kochane---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Ilsa w ostatnim odcinku teraz widzowie mają się dowiedzieć kim jest A. ale dziewczyny nie Więc nawet fajnie W czerwcu rusza nowa sezon!Vicky tak jak pisałam wcześniej może być tak jak w książcę, że Alison żyje a jej siostra bliźniaczka nie żyje A te rzekome "sny" gdzie dziewczyny widzą Ali to naprawdę ją widzą
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Joł biczes! Łocap?
![]() Leżę sobie w łóżku, zimno mi cholernie i nudnooooooooo czekam aż mi się oprogramowanie na konsoli zaktualizuje i zagram w końcu w Heavy Rain, chyba że znajdę jakieś fajne demo czegoś innego w sieci
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie mogę sobie tej gry wymazać z pamięci i zagrać jeszcze raz na czysto
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha, i chciałam stwierdzić, że jestem nienormalna, mam maść na tego palucha, która jak zaschnie, to się łuszczy jak skóra po opalaniu, więc siedzę i sobie tak skubię płateczki bezkarnie, muehłehłehłe
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
no zwyczajnie każdy element domu musiałam obczaić.
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Wracałam dzisiaj do domu z zakupami, patrzę, a koło bloku ktoś idzie. Patrzę dalej i stwierdzam, że taki fajny chłopak idzie.
...patrzę znowu i widzę, że to mój Mąż ![]() Czyli wszystko w najlepszym porządku ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mąż siostry W. parę lat temu tak nam opowiada: "Jadę przez miasto, patrzę, a na pasie obok jedzie za☠☠☠ista laska w za☠☠☠istym samochodzie. I tak patrzę, patrzę... a to moja żona" ![]() A ile Ci zajęło przejście?
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja co prawda nie grałam, ale wiernie kibicowałam P., lubiłam patrzeć, jak on w to gra ![]() A teraz lubię z nim się ścigać w Gran Turismo Co prawda trochę mi się daje, ale i tak jest fajnie
|
|
#2472 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super to wyglada na zdjeciu i pewnie gosciom bylo milo ![]() alez oczywiscie ze bywam i an wszystkich koncertach Closterkellera w okolicach - tym razem pierwszy raz od 6 lat opuscilam jesienna trase Clostera, bo bylam w Dani w tym czasie - ale niedlugo graja w Legnicy to pojade - po raz 24 chyba czyli na CP bedzie 25 -ty - ale wcale nie jestem maniaczka Closterowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale ty nei dziewczynom masz wierzyc tylko TZtowi swojemu... Cytat:
![]() wrocilam z zakupow - nabylam karte 4 GB do telefonu - nagram sobie duzo muzyki na podroz ![]() winko na zlot i jedzonko na droge ![]() i wyszperalam na przecenach w tesco 2 ksiazki - o Salvadorze Dali za 5 zl i kontynuacje Draculi pisana przez potomka Brama Stokera za 7 zl ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- 4 - jeszcze gothka przeciez
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Arrakis dziękuję Taka normalna dziołcha ![]() Mi też by się karta przydała do tel, a zawsze przypomniam sobie o tym jak już gdzieś daleko jadę pociągiem Ja robię jutro zapas gazet rano, bo czeka mnie 5 godzin w pociągu
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zapasu gazet nie mam co robic bo jade w nocy i ja spedze w pociagu 11 godzin
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-03-15 o 19:42 |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Na górze jest jakaś reklama "Jak zostać boginią kuchni?" i co przeczytałam? "Jak zostać boginią seksu?"
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
A Ty to co? Brzydka jesteś? Wszystkie Zazdrośnice jak się patrzy to laski, że hej! O ranyyyy A jedziesz jutro? O której? Nie boisz się sama? To podziwiam, ja bym nie dała rady chyba 11 godzin, przeraża mnie te 5
|
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sppoko - ja ostatnio zamiast "diagnostyka organizmu" na gruponie przeczytalam "diagnostyka orgazmu" ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
mam do wyboru 9 godzin PKSem lub 11 pociagiem to jednak wole pociag.... wiec wyjezdzam jakos ok 19.30 a bede o 6.30 w wawie, PKS mialabym o 20.30 i bylabym o 5.30 na miejscu... Moglabym jeszcze autem ale to w jedna strone bym na podroz wydala tyle co pociagiem w dwie...
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-03-15 o 19:49 |
||
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w aucie trzeba być non stop skupionym. Masz bezpośredni z Jeleniej?
|
|
#2478 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zwłaszcza jak ubiorę się jakoś wyzywająco czy coś ![]() Cytat:
To może zrobimy jakiś mini zlocik w Bolkowie? ![]() Ja Closterkellera słucham od podstawówki ale na tylu koncertach nie byłam... Super
|
||
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ogólnie lubi jak ubieram się seksownie i jak każdy na mnie patrzy ![]() Widziałyście: http://demotywatory.pl/3734697/Nie-p...ow-graficznych ?? Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-03-15 o 20:02 |
|
|
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za duzo to sobie w nocy nie poczytam ale mam nadzieje ze troche pospie choc u mnei ciezko ze spaniem w podrozy. Ale bede miala muzyke wiec jakos dam rade wyjscia raczej nie mam ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
a rok temu bylam z kolezanka za free bo moj tato nam wygral karnety dwa w konkursie radiowym
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie każdy. Znałam takich co najchętniej by swoją kobietę w czador ubrali i nie puszczali samopas z domu
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie mogę
Masakra ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-03-15 o 20:06 |
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Rozeznanie
|
Zrób fotkę
I jakiej farby użyłaś?Cytat:
Niech klęka a nie rozkminia! Cytat:
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, żegnam się i idę zmolestować Męża. Zobaczymy jak tam z jego koncentracją, bo właśnie gra w te swoje czołgi
|
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Siema Ziomale
![]() Frezi mam prośbe Kituś Zastanawiam sie, czy jakbym wzieła na zlot wszystkie swoje cienie (mało mam bo nie umiem sie malowac ) to nauczyłabys mnie robic takie śliczne oko jak Ty zawsze masz... ja jestem lewus wiec każda wskazówka mi sie przyda ?Stefcia potrzebuje otrzymac mega ważną wiadomość: czy TY masz KOTA w domu??? Madziula a kolega- ciacho, czy budyń? ![]() ![]() Ilsa 15 centrów handlowych... a ile przecen... ile nowych miejsc pracy - dla galerianek ![]() ![]() - gdzieś trzeba doświadczenie zawodowe zdobywac, nie?Karolinek też to kiedyś słyszałam. A generalnie jest tak, ze jak facet nie chce to każda wymówka dobra. ide żreć lazanjeeeeee
|
|
|
|
#2486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od lazanii, czy od podwózki? ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Miało być od lecza Wiosna idzie, bo zakręcona jestem jak słoik ostatnio
|
|
#2488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty szukasz chłopa w ogóle? coś sie tam u Cię ruszyło?
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jej raz sprawdzilam busa z jeleniej do wrocka ale nie sprawdzilam,z e w ten dzien akurat nie jezdzi.
I jak jechalysmy na wiosne do Dani to sprawdzalam jej PKS z Wrocka do jeleniej bo mialam ja z Jeleniej zabrac autem - i sprawdzilam ze ma jakos ok 5 ona dzwoni rano, ze nie ma go na rozkladzie. Sprawdzam jeszcze raz w necie - jest, kaze jej czekac - za chwile mnie cos tknelo - sprawdzam jeszcze raz - i fakt, autobus jest ale z Jeleniej do Wrocka ![]() Sprawdzilam inne polaczenia, znalazlam jej pol godziny pozniej pociag do Boleslawca, bo byl na naszej trasie i stamtad ja odebralam jestem masterem ale gdzie byl moj mozg w momencie jak szukajac pksu z wrocka do jeleniej weszlam na strone www.pks.jgora.pl to do dzis nie wiem
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam tragiczną odżywkę do włosów, którą sama kupiłam... Tragedia. Włosy mają po niej taki dziwny film na sobie, jakby klejące były, mega się kołtunią i trudno je rozczesać...
Nie polecam odżywek "artiste" mimo tego, że składy wyglądają na super... Ble ble ble. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

ale nieważne
Dowiemy się w sobotę

13.03.2008

czekam aż mi się oprogramowanie na konsoli zaktualizuje i zagram w końcu w Heavy Rain, chyba że znajdę jakieś fajne demo czegoś innego w sieci 

i to tamta siostra nie żyje a Ali się mści na dziewczynach bo nie zauważyły jak jej siostra się podszywała pod nią i że zabrała jej miejsce
nikt nie wiedział o istnieniu tej jej siostry

super to wyglada na zdjeciu i pewnie gosciom bylo milo 
I jakiej farby użyłaś?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)