Zazdrośnice część 52 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 18:47   #2461
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 52

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Nie rozumiem Twojego rozumowania ale nieważne Dowiemy się w sobotę
ma być ujawniona A. i koniec serii ?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
A skąd A. wie tyle o dziewczynach, o ich tajemnicach i o szczegółach ich relacji z Alison. Tzn takie rzeczy, które ona im powiedziała np. na osobności, jednej z nich bo takie info byly też we wiadomościach do nich. Skąd wiedzialby o tym Ezra czy ktokolwiek inny? Bo ja nie mam pomysłu a myślałam o tym ostatnio
no Ezra miałby przynajmniej szansę wiedzieć bo jest z Arią od samego początku (mogła mu paplać) i pracował w szkole. Ale zdarzenia, które obserwuje A. dzieją się także poza nią

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:54   #2462
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ma być ujawniona A. i koniec serii ?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

no Ezra miałby przynajmniej szansę wiedzieć bo jest z Arią od samego początku (mogła mu paplać) i pracował w szkole. Ale zdarzenia, które obserwuje A. dzieją się także poza nią
Chodzi mi o to, że w sms były takie info o których wiedziały tylko same zainteresowane i Alison, czasami nie wiedziała nawet pozostala trójka dziewczyn, tylko ta której to dotyczyło i Ali. W takiej sytuacji Alison musiałaby komus opowiadać o każdym szczególe ich wszystkich rozmów, spotkań. A to troche głupie. No i jeszcze A. nie może być Melissa, Garret, Jenna, Caleb, Ezra, bo pamiętacie jak np była impreza u Hannah i A. ukradło pieniądze jej matki z pudelka po makaronie, więc A musiało tam być. No chyba, że A to kilka osób. Skomplikowane to ale bardzo się wciągnęłam w ten serial
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:57   #2463
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Moje pierwsze farbowanie za mną Nie było źle ale trochę syfu narobiłam w łazience

Ogólnie to chyba dobrze pofarbowałam chociaż nie widzę tyłu

No i kolor wyszedł za ciemny:/ prawie czarny... a ja źle w takim wyglądam:/ Jak taka dziunia więc proszę się nie śmiać w sobotę

Zbieram się Do jutra kochane!!

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Ilsa w ostatnim odcinku teraz widzowie mają się dowiedzieć kim jest A. ale dziewczyny nie Więc nawet fajnie W czerwcu rusza nowa sezon!

Vicky
tak jak pisałam wcześniej może być tak jak w książcę, że Alison żyje a jej siostra bliźniaczka nie żyje A te rzekome "sny" gdzie dziewczyny widzą Ali to naprawdę ją widzą
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:05   #2464
justyna_dt
Zakorzenienie

Joł biczes! Łocap?

Leżę sobie w łóżku, zimno mi cholernie i nudnooooooooo czekam aż mi się oprogramowanie na konsoli zaktualizuje i zagram w końcu w Heavy Rain, chyba że znajdę jakieś fajne demo czegoś innego w sieci

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:07   #2465
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Joł biczes! Łocap?

Leżę sobie w łóżku, zimno mi cholernie i nudnooooooooo czekam aż mi się oprogramowanie na konsoli zaktualizuje i zagram w końcu w Heavy Rain, chyba że znajdę jakieś fajne demo czegoś innego w sieci
Ja bym zagrała
Szkoda, że nie mogę sobie tej gry wymazać z pamięci i zagrać jeszcze raz na czysto
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:09   #2466
justyna_dt
Zakorzenienie

Aha, i chciałam stwierdzić, że jestem nienormalna, mam maść na tego palucha, która jak zaschnie, to się łuszczy jak skóra po opalaniu, więc siedzę i sobie tak skubię płateczki bezkarnie, muehłehłehłe

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja bym zagrała
Szkoda, że nie mogę sobie tej gry wymazać z pamięci i zagrać jeszcze raz na czysto
Grałaś??? Kuuuurde, szacun, ja zaczęłam kiedyś, ale siedziałam chyba godzinę i zdążyłam zejść do kuchni no zwyczajnie każdy element domu musiałam obczaić.

Stary 2012-03-15, 19:09   #2467
magda2109
Zakorzenienie

Stary 2012-03-15, 19:11   #2468
raingirl
Zakorzenienie

Wracałam dzisiaj do domu z zakupami, patrzę, a koło bloku ktoś idzie. Patrzę dalej i stwierdzam, że taki fajny chłopak idzie.

...patrzę znowu i widzę, że to mój Mąż
Czyli wszystko w najlepszym porządku

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Grałaś??? Kuuuurde, szacun, ja zaczęłam kiedyś, ale siedziałam chyba godzinę i zdążyłam zejść do kuchni no zwyczajnie każdy element domu musiałam obczaić.
Jak zaczęłam to nie mogłam się oderwać
Stary 2012-03-15, 19:13   #2469
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Wracałam dzisiaj do domu z zakupami, patrzę, a koło bloku ktoś idzie. Patrzę dalej i stwierdzam, że taki fajny chłopak idzie.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Jak zaczęłam to nie mogłam się oderwać

To mąż siostry W. parę lat temu tak nam opowiada: "Jadę przez miasto, patrzę, a na pasie obok jedzie za☠☠☠ista laska w za☠☠☠istym samochodzie. I tak patrzę, patrzę... a to moja żona"

A ile Ci zajęło przejście?

Stary 2012-03-15, 19:14   #2470
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś dwa dni
Stary 2012-03-15, 19:17   #2471
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też coś tam podejrzewam ale też mnie to też jakoś zawiedzie bo wiem, że w książce na początku A. to była Mona właśnie Więc jak zrobią ją to może trochę rozczarować widzów, którzy czytali książkę No i według książki Mona powinna zginąć w następnym odcinku

Chciałabym, żeby to był ktoś, kogo się kompletnie nie spodziewam
Cytat:
Nie czytałam książek bo podobno nic ciekawego Słyszałam tylko, że najpierw to Mona(ona później zginęła jak się szarpła ze Spencer to spadła z jakiejś skały czy coś) a później Allison... Nie wiem o co chodzi za bardzo
Cytat:
Już wiem W książce do 4 tomu A. to Mona później się okazuje, że Ali miała siostrę bliźniaczkę i to tamta siostra nie żyje a Ali się mści na dziewczynach bo nie zauważyły jak jej siostra się podszywała pod nią i że zabrała jej miejsce nikt nie wiedział o istnieniu tej jej siostry Chore
A ja chciałam kupić sobie książkę

Cytat:
Joł biczes! Łocap?

Zagraj Ja co prawda nie grałam, ale wiernie kibicowałam P., lubiłam patrzeć, jak on w to gra

A teraz lubię z nim się ścigać w Gran Turismo Co prawda trochę mi się daje, ale i tak jest fajnie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:26   #2472
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
miła pamiątka, ale fakt, że warto poprosić świadkową/świadka o przypominanie gościom... albo orkiestra pod koniec setów może przypominać

my dodatkowo przygotowaliśmy 60 wywołanych zdjęć z sesji narzeczeńskiej (różnych) i koperty.... oraz na stole gdzie była księga jedno duże zdjęcie w ramce z dopiskiem, że za wpis do księgi prosimy o zabranie naszego zdjęcia na pamiątkę

fajowo to wyszło
genalny pomysl super to wyglada na zdjeciu i pewnie gosciom bylo milo

Cytat:
Napisane przez CzarnaKocurka Pokaż wiadomość
Hmm i pewnie bywasz na CP! Zresztą dla Ciebie to rzut beretem
alez oczywiscie ze bywam

i an wszystkich koncertach Closterkellera w okolicach - tym razem pierwszy raz od 6 lat opuscilam jesienna trase Clostera, bo bylam w Dani w tym czasie - ale niedlugo graja w Legnicy to pojade - po raz 24 chyba czyli na CP bedzie 25 -ty - ale wcale nie jestem maniaczka Closterowa

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Nie wiem

A dziś Prezes jednej ze spółek gdy weszłam do biura mówi: "Jezu!!! Pani pieknieje z dnia na dzień jak Kleopatra!" Myślałam, że padnę
ty to masz fajnie

Cytat:
Magda pokaż się bo jeszcze chyba nie widziałam Twojego zdjęcia Kurde magnes na facetów normalnie Zdradź tajemnicę!!

Siedzę z farbą na głowie i mam stresa
madzia jest przesliczna

Cytat:
Napisane przez FioletowyAnanas Pokaż wiadomość
Anitii, Ilsa Lund, arrakis to było beznadziejne posunięcie z jej strony dlatego wole jak on ma więcej kolegów niż koleżanek ) Bo dziewczynom to w ogóle wierzyć nie można! xD Grzecznie podziękował za propozycję i przypomniał jej, że on jest już zajętym facetem więc żeby spadała na drzewo ..

P.S nie chce mi sie nadrabiać
no to bardzo ladnie sie zachowal

ale ty nei dziewczynom masz wierzyc tylko TZtowi swojemu...

Cytat:

hehe dobre

wrocilam z zakupow - nabylam karte 4 GB do telefonu - nagram sobie duzo muzyki na podroz
winko na zlot i jedzonko na droge
i wyszperalam na przecenach w tesco 2 ksiazki - o Salvadorze Dali za 5 zl i kontynuacje Draculi pisana przez potomka Brama Stokera za 7 zl

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:

Oooo Swojaczka
To jest nas razem z Arrakis już trzy
4 - jeszcze gothka przeciez
Stary 2012-03-15, 19:32   #2473
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:

To mąż siostry W. parę lat temu tak nam opowiada: "Jadę przez miasto, patrzę, a na pasie obok jedzie za☠☠☠ista laska w za☠☠☠istym samochodzie. I tak patrzę, patrzę... a to moja żona"

Ostatnio jak wracałam z uczelni do mieszkania TŻ-a to On coś robił na korytarzu i nie spodziewał się, że to ja wracam. Widział mnie od tyłu jak po schodach wchodziłam i pomyślał: "Oooooo, jakaś fajna sąsiadka", po czym odwróciłam sie i zobaczył, że to ja Ale się zdziwił

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Arrakis dziękuję Ale bez przesady, pięknością nie jestem Taka normalna dziołcha

Mi też by się karta przydała do tel, a zawsze przypomniam sobie o tym jak już gdzieś daleko jadę pociągiem Ja robię jutro zapas gazet rano, bo czeka mnie 5 godzin w pociągu
Stary 2012-03-15, 19:39   #2474
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Arrakis dziękuję Ale bez przesady, pięknością nie jestem Taka normalna dziołcha

Mi też by się karta przydała do tel, a zawsze przypomniam sobie o tym jak już gdzieś daleko jadę pociągiem Ja robię jutro zapas gazet rano, bo czeka mnie 5 godzin w pociągu
wcale nie normalna bo przesliczna nawet ostatnio ogladalam twoje fotki na fejsie i tak sobie pomyslalam, ze chcialabym byc tala ladna

ja zapasu gazet nie mam co robic bo jade w nocy i ja spedze w pociagu 11 godzin

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2012-03-15 o 19:42
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:43   #2475
magda2109
Zakorzenienie

Na górze jest jakaś reklama "Jak zostać boginią kuchni?" i co przeczytałam? "Jak zostać boginią seksu?"

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
wcale nie normalna bo przesliczna nawet ostatnio ogladalam twoje fotki na fejsie i tak sobie pomyslalam, ze chcialabym byc tala ladna

ja zapasu gazet nie mam co robic bo jade w nocy i ja spedze w pociagu 11 godzin

A Ty to co? Brzydka jesteś? Wszystkie Zazdrośnice jak się patrzy to laski, że hej!

O ranyyyy A jedziesz jutro? O której? Nie boisz się sama? To podziwiam, ja bym nie dała rady chyba 11 godzin, przeraża mnie te 5
Stary 2012-03-15, 19:47   #2476
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Na górze jest jakaś reklama "Jak zostać boginią kuchni?" i co przeczytałam? "Jak zostać boginią seksu?"
hehe mu chleb na mysli

sppoko - ja ostatnio zamiast "diagnostyka organizmu" na gruponie przeczytalam "diagnostyka orgazmu"

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
O ranyyyy A jedziesz jutro? O której? Nie boisz się sama? To podziwiam, ja bym nie dała rady chyba 11 godzin, przeraża mnie te 5
no jutro jade. Moge jechac na wieczor dopiero bo rano musze do UP sie zarejestrowac, bo nie mam ubezpieczenia na razie - a nie moglam wczesniej bo jak mnie wykreslili to moglam dopiero po 120 dniach sie zarejestrowac a 120 dni minelo dzisiaj. A na 12 przychodzi klientka na probny a przyjezdza z Wrocka i jest tez u fryzjerki umowiona wiec nie moge jej przelozyc - wiec zostaje mi podroz nocnym.
mam do wyboru 9 godzin PKSem lub 11 pociagiem to jednak wole pociag....

wiec wyjezdzam jakos ok 19.30 a bede o 6.30 w wawie, PKS mialabym o 20.30 i bylabym o 5.30 na miejscu...

Moglabym jeszcze autem ale to w jedna strone bym na podroz wydala tyle co pociagiem w dwie...

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2012-03-15 o 19:49
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:52   #2477
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
hehe mu chleb na mysli

sppoko - ja ostatnio zamiast "diagnostyka organizmu" na gruponie przeczytalam "diagnostyka orgazmu"

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

no jutro jade. Moge jechac na wieczor dopiero bo rano musze do UP sie zarejestrowac, bo nie mam ubezpieczenia na razie - a nie moglam wczesniej bo jak mnie wykreslili to moglam dopiero po 120 dniach sie zarejestrowac a 120 dni minelo dzisiaj. A na 12 przychodzi klientka na probny a przyjezdza z Wrocka i jest tez u fryzjerki umowiona wiec nie moge jej przelozyc - wiec zostaje mi podroz nocnym.
mam do wyboru 9 godzin PKSem lub 11 pociagiem to jednak wole pociag....

wiec wyjezdzam jakos ok 19.30 a bede o 6.30 w wawie, PKS mialabym o 20.30 i bylabym o 5.30 na miejscu...

Moglabym jeszcze autem ale to w jedna strone bym na podroz wydala tyle co pociagiem w dwie...
No fakt, benzyna teraz masakrycznie droga... A tak to coś poczytasz, podumasz i zleci A w aucie trzeba być non stop skupionym. Masz bezpośredni z Jeleniej?
Stary 2012-03-15, 19:55   #2478
CzarnaKocurka
Rozeznanie

Cytat:
Mój P. lubi jak się jakiś facet za mną obejrzy jak idę na imprezę to za każdym razem się pyta później "no i jak, ILU tym razem?"
No mój też ma takie "zboczenie" hihi Zwłaszcza jak ubiorę się jakoś wyzywająco czy coś

Cytat:
alez oczywiscie ze bywam

i an wszystkich koncertach Closterkellera w okolicach - tym razem pierwszy raz od 6 lat opuscilam jesienna trase Clostera, bo bylam w Dani w tym czasie - ale niedlugo graja w Legnicy to pojade - po raz 24 chyba czyli na CP bedzie 25 -ty - ale wcale nie jestem maniaczka Closterowa
To może zrobimy jakiś mini zlocik w Bolkowie?

Ja Closterkellera słucham od podstawówki ale na tylu koncertach nie byłam... Super
CzarnaKocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:57   #2479
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Cytat:
No mój też ma takie "zboczenie" hihi Zwłaszcza jak ubiorę się jakoś wyzywająco czy coś
To chyba każdy tak ma mój ogólnie lubi jak ubieram się seksownie i jak każdy na mnie patrzy

Widziałyście: http://demotywatory.pl/3734697/Nie-p...ow-graficznych ??

Edytowane przez FioletowyAnanas
Czas edycji: 2012-03-15 o 20:02
FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:59   #2480
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
No fakt, benzyna teraz masakrycznie droga... A tak to coś poczytasz, podumasz i zleci A w aucie trzeba być non stop skupionym. Masz bezpośredni z Jeleniej?
mam bezposredni - najlepsze jest to, ze jechalam kiedys do wawy z kolezanka z Opola - i spotkalysmy sie we Wrocku i stamtad pociagiem mialysmy jechac - i kupujac bilety zauwazylam,z e on przez Opole jedzie - wiec kolezanka niepotrzebnie do Wrocka jechala - a potem dopiero sie zorientowalam, jak mialam do D. jechac, ze ten pociag jedzie bezposrednio z Jeleniej a my sie we Wrocku spotkalysmy zamiast ja z Jeleniej jechac a ona dolaczyc w Opolu - jestem miszczem sprawdzania polaczen

i za duzo to sobie w nocy nie poczytam ale mam nadzieje ze troche pospie choc u mnei ciezko ze spaniem w podrozy. Ale bede miala muzyke wiec jakos dam rade wyjscia raczej nie mam

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:

To może zrobimy jakiś mini zlocik w Bolkowie?

Ja Closterkellera słucham od podstawówki ale na tylu koncertach nie byłam... Super
pewnie, ze zrobimy
a rok temu bylam z kolezanka za free bo moj tato nam wygral karnety dwa w konkursie radiowym
Stary 2012-03-15, 20:00   #2481
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba każdy tak ma
Oj nie każdy. Znałam takich co najchętniej by swoją kobietę w czador ubrali i nie puszczali samopas z domu
Stary 2012-03-15, 20:03   #2482
magda2109
Zakorzenienie

No nie mogę Gadałam dziś na fb z kolegą z poprzednich studiów i pisał mi, że leczo robi. No i pochwalił się teraz w sms-ie, że pyszne mu wyszło, na co odpisałam mu, że poprosze w takim razie na wynos za tydzień, bo się na kawkę umówiliśmy, a On mi napisał, że dla mnie doda jeszcze paprykę i pieczarki tak jak lubię Masakra

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
mam bezposredni - najlepsze jest to, ze jechalam kiedys do wawy z kolezanka z Opola - i spotkalysmy sie we Wrocku i stamtad pociagiem mialysmy jechac - i kupujac bilety zauwazylam,z e on przez Opole jedzie - wiec kolezanka niepotrzebnie do Wrocka jechala - a potem dopiero sie zorientowalam, jak mialam do D. jechac, ze ten pociag jedzie bezposrednio z Jeleniej a my sie we Wrocku spotkalysmy zamiast ja z Jeleniej jechac a ona dolaczyc w Opolu - jestem miszczem sprawdzania polaczen

i za duzo to sobie w nocy nie poczytam ale mam nadzieje ze troche pospie choc u mnei ciezko ze spaniem w podrozy. Ale bede miala muzyke wiec jakos dam rade wyjscia raczej nie mam

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

pewnie, ze zrobimy
a rok temu bylam z kolezanka za free bo moj tato nam wygral karnety dwa w konkursie radiowym
Padłam! RZONDZISZ!

Edytowane przez magda2109
Czas edycji: 2012-03-15 o 20:06
magda2109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 20:08   #2483
Maalini
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję To też tak zrobię Idę działać!!!
Łisz mi lak!
Zrób fotkę I jakiej farby użyłaś?

Cytat:
Napisane przez karoline3ek Pokaż wiadomość
Mój J. właśnie mi powiedział, że on się boi mi oświadczać bo nie wie czy nie będę potem narzekać, że zrobił to nie tak jak chciałam
Ja wcale nie jestem taką zołzą
Niech klęka a nie rozkminia!

Cytat:

Ale fajnie
Stary 2012-03-15, 20:11   #2484
raingirl
Zakorzenienie

Dobra, żegnam się i idę zmolestować Męża. Zobaczymy jak tam z jego koncentracją, bo właśnie gra w te swoje czołgi
Stary 2012-03-15, 20:17   #2485
Zuzik06
Wtajemniczenie

Siema Ziomale

Frezi mam prośbe Kituś Zastanawiam sie, czy jakbym wzieła na zlot wszystkie swoje cienie (mało mam bo nie umiem sie malowac ) to nauczyłabys mnie robic takie śliczne oko jak Ty zawsze masz... ja jestem lewus wiec każda wskazówka mi sie przyda ?

Stefcia potrzebuje otrzymac mega ważną wiadomość: czy TY masz KOTA w domu???

Madziula a kolega- ciacho, czy budyń?

Ilsa 15 centrów handlowych... a ile przecen... ile nowych miejsc pracy - dla galerianek - gdzieś trzeba doświadczenie zawodowe zdobywac, nie?

Karolinek też to kiedyś słyszałam. A generalnie jest tak, ze jak facet nie chce to każda wymówka dobra.

ide żreć lazanjeeeeee
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 20:21   #2486
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
łał mega!!
Cytat:
geniusz
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 20:25   #2487
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Siema Ziomale

Frezi mam prośbe Kituś Zastanawiam sie, czy jakbym wzieła na zlot wszystkie swoje cienie (mało mam bo nie umiem sie malowac ) to nauczyłabys mnie robic takie śliczne oko jak Ty zawsze masz... ja jestem lewus wiec każda wskazówka mi sie przyda ?

Stefcia potrzebuje otrzymac mega ważną wiadomość: czy TY masz KOTA w domu???

Madziula a kolega- ciacho, czy budyń?

Ilsa 15 centrów handlowych... a ile przecen... ile nowych miejsc pracy - dla galerianek - gdzieś trzeba doświadczenie zawodowe zdobywac, nie?

Karolinek też to kiedyś słyszałam. A generalnie jest tak, ze jak facet nie chce to każda wymówka dobra.

ide żreć lazanjeeeeee
Ale który? Od lazanii, czy od podwózki?

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Miało być od lecza

Wiosna idzie, bo zakręcona jestem jak słoik ostatnio
Stary 2012-03-15, 20:27   #2488
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Miało być od lecza

Wiosna idzie, bo zakręcona jestem jak słoik ostatnio
chodziło mi o podwózke, ale potem doczytałam o leczu, wiec opowiedz o obu - godni uwagi?? a Ty szukasz chłopa w ogóle? coś sie tam u Cię ruszyło?
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 20:30   #2489
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Padłam! RZONDZISZ!
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

geniusz
jeszcze jej raz sprawdzilam busa z jeleniej do wrocka ale nie sprawdzilam,z e w ten dzien akurat nie jezdzi.
I jak jechalysmy na wiosne do Dani to sprawdzalam jej PKS z Wrocka do jeleniej bo mialam ja z Jeleniej zabrac autem - i sprawdzilam ze ma jakos ok 5 ona dzwoni rano, ze nie ma go na rozkladzie. Sprawdzam jeszcze raz w necie - jest, kaze jej czekac - za chwile mnie cos tknelo - sprawdzam jeszcze raz - i fakt, autobus jest ale z Jeleniej do Wrocka
Sprawdzilam inne polaczenia, znalazlam jej pol godziny pozniej pociag do Boleslawca, bo byl na naszej trasie i stamtad ja odebralam jestem masterem ale gdzie byl moj mozg w momencie jak szukajac pksu z wrocka do jeleniej weszlam na strone www.pks.jgora.pl to do dzis nie wiem
Stary 2012-03-15, 20:37   #2490
P-o-n-y
Zakorzenienie

Ale mam tragiczną odżywkę do włosów, którą sama kupiłam... Tragedia. Włosy mają po niej taki dziwny film na sobie, jakby klejące były, mega się kołtunią i trudno je rozczesać...
Nie polecam odżywek "artiste" mimo tego, że składy wyglądają na super... Ble ble ble.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Dobra, żegnam się i idę zmolestować Męża. Zobaczymy jak tam z jego koncentracją, bo właśnie gra w te swoje czołgi
Mój też gra w te czołgi... Może razem grają?
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości