30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 07:56   #2461
Kamlisa
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

co tak pusto...? wszystkie na grillu...?
Miszka, moja recenzja la prairie, ciekawa jestem Twojej
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...#review-668642

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-07-28 o 09:29
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 16:07   #2462
201608151053
Konto usunięte

Grill albo odsypianie inauguracji olimpiady...Nie mogłam sobie odmówić zobaczenia Jamesa Bonda
Całość mnie znudziła, acz do końca dotrwaliśmy z tż-em.
Znicz piękny
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 19:35   #2463
Michell72
Zakorzenienie

hej..zamawiam chłodKama jeszcze nie wyrobiłam sobie zdania o La prairie..w sumie raz tylko zaaplikowałam ów cudo..ale jesli piszesz ze solo to hm nie zbyt to przyjazne dla mniedam znac ,narazie warunki klimatyczne patrz i czytaj afrykanie sprzyjają kolorówce

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

puchatego kociaka och wziełabym z rozkoszą i postawiła męża przed faktem dokonanymKam jak Armani???Beti Bond Twe oczyska połechtałwarto było czekac
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 09:14   #2464
Kamlisa
Zakorzenienie

dzis szaro, ponuro mi juz dosc chlodno, upały sie skonczyły Kawa...?
O serum armaniego jeszcze nie mam zdania, ale nie powala - zapach, konsystencja...
Stary 2012-07-29, 15:42   #2465
kropeczka74
Zadomowienie

Czy któraś mnie jeszcze pamięta? Czy któraś tu za mną tęskniła, bo jakoś nie zauważyłam
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 17:05   #2466
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka74 Pokaż wiadomość
Czy któraś mnie jeszcze pamięta? Czy któraś tu za mną tęskniła, bo jakoś nie zauważyłam
Kropeczko , pewnie , że pamiętamy

I tęskniłysmy , a jakże ...
Pisz, gdzie byłaś i dlaczego tak długo ?

Hej , ja powróciłam z bardzo udanego weekendu u znajomych ....
Upał okrutny, ale jakoś za pomocą zraszacza do trawy, dało się przeżyć
Teraz poodpoczywam do wieczora
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 17:10   #2467
Michell72
Zakorzenienie

zniknełas jak kamfora kobieto..co sie stało Krop???Jej wrocilam dopiero..Kama u nas zamiast burz ,potworna duchota,nie wiem czy miałam jakies mce ktore sie nie spociło oglądnijcie sobie hotel Poziom 511 w Ogrodziencu..Desing powala..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-29, 19:06   #2468
Kamlisa
Zakorzenienie

chlodno i pada cały dzien na pomorzu Ludzie dłuuuugim korkiem wracaja znad morza, z kierunku kolobrzegu konkretnie Nam sie udało, bo w połczynie pojechalismy bocznnymi uliczkami, miast sie wlec na poznan
Krop, witamy z powrotem, u nas sezon ogorkowy, Lapi zaglada z wysp, Abi znikneła, Szati zniknela, Xnika sporadycznie, wiec puchy
A w ogrodziencu zamek bym wolała zobaczyc, design hotelu...jakos nie w moim kregu zainteresowan
Stary 2012-07-29, 19:23   #2469
xnika
Rozeznanie

Zaglądam do was, wczoraj byliśmy na weselu naszych znajomych, nie lubię tego typu imprez ale nawet fajnie było. Teraz własnie z moją koleżanką, która ma biuro podróży rezerwujemy urlop w Egipcie, krucho z hotelami. Wybrałam Radisson Blu w Sharmie z wylotem 7.08 a powrotem 22.08, rok temu byłam w hotelu obok Radissona, mam nadzieję że nie będzie gorszy, w końcu to sieciówka.
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 19:52   #2470
Michell72
Zakorzenienie

To z moim męzem Kama bys wypoczeła czynnie,on tez lubi zamczyska..a desing fajny,nowoczesny..Zastana wiałam sie czy nie kupic na grouponie 2 noclegow wraz z bonem do spa..ale ostatnio cienko z kasą..trzeba pasa przycisnąć!!!Xsinka to sie troche wybawiłas..Egipt to sie szykuje u nas..pogoda długoterminowa na 2 tyg przewiduje tropiki..szik..Kama La prairie mnie roczarowywuje..dzis uzywałam,slepiłam sie i ..czy ja wiem ....czemu to słuzy???dosc skomplikowany ten produkt..dla idealnych cer..ale takich jak Twoja jest mało..więc chyba dla wybrancow

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Tig a jak u Was interesy?lepiej?w ogóle tak mało piszeszjuz mąz sie nacieszyłto wracaj do elaboratów
Stary 2012-07-29, 20:02   #2471
xnika
Rozeznanie

Ja tam uwielbiam upały, nawet jak w domu 25 stopni to ja w piżamce flanelowej, taki ze mnie zmarzluch, w Egipcie czuje się jak w raju.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-29, 20:05   #2472
Tigerr
Zadomowienie

Xnika , byłam w Radissonie na Sharmie 2 lata temu .
Mnie się podobało, pokoje bardzo duże , łazienki też, schludnie i czysto...
No i położony na terenie pięknego ogrodu pełnego egzotycznej roślinności ...
Jedyne zastrzeżenie mam do restauracji.Niezbyt fajny wystrój i obsługa taka sobie ...
Plaża prawie bezpiaskowa , ale baseny 3 i żadnego obłożenia - cisza i spokój ...więc ja nie plażowałam nad morzem ...
Ale warto pójść posnurkować , bo piękna rafa przy brzegu - zejście z pomostu ...

Xnika , czy na wtorek na transport kotecka mogłybyśmy się wstępnie umawiać ? Bo my jedziemy na kilka dni w Bieszczady potem , a z kolei w przyszłym tyg. Ciebie już nie będzie ...Myślę , ze w Kielcach moglibyśmy się spotkać ...
Stary 2012-07-29, 20:11   #2473
Kamlisa
Zakorzenienie

toz pisałam, Miszka, w swojej recenzji - BARDZO dyskretny kosmetyk meteorytopodobny Jak mam cere w dobrym stanie - to on to jeszcze troche podkresli, wszystko, powodow do Bambi-owego zachwytu nie widze A dzis mnie cos zatkało, musze posledzic Armaniego, bo nie mam skłonnosci do zapychania porow...
A dla zamkow własnie jedziemy w pazdzierniku z przyjaciołka do czech - duuuzo zamkow do zwiedzania, bogaty program Moj tz by umarł - ja sam to okreslił
Jutro i pojutrze u nas pogoda przyzwoita 23-25, czyli teneryfa Potem znow cieplej...
Miszus, podoba mi sie poprawiony po mezo owal twarzy

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-07-29 o 20:13
Stary 2012-07-29, 21:21   #2474
kropeczka74
Zadomowienie

Jestem jestem
Nie miałam co pisać, nie miałam czasu bo mnóstwo projektów musiałam oddać przed wyjazdem do mojej ukochanej Chorwacji na wakacje potem byłam na 2tygodniowych wywczasach no i właśnie wróciłam

Miszka, jeśli byłaś w poziomie511 to znaczy, że byłaś dosłownie rzut beretem ode mnie Hotel jest rewelacyjny, świetnie zaprojektowany z najlepszym designerskim wyposażeniem, który jest absolutnie z mojej bajki
Zaprojektował go syn właścicieli, chłopak w moim wieku. Fajny

Co do kosmetyków to zachwyciłam się serum Hyal Defence, rewelacja, razem z Hydra Fillerem (oba z Filorgi rzecz jasna) tworzą duet mistrzowski.
Natomiast kompletnie zawiodłam się Lancasterem do twarzy, porażka...
Jedynym pocieszeniem jest fakt, że piegów mam z 5 na krzyż, bo inaczej to bym się pochlastała, gdyż widać je bardziej niż kiedykolwiek wcześniej, a podobno miał nie dopuścić do powstania nowych ( nie jestem tego taka pewna, chyba ze 3 nowe mam) a nawet miał zlikwidować stare hahaha Dax do twarzy działa o niebo lepiej, nic mi nie powyłaziło na twarz po zeszłorocznych wakacjach, no i cena nieporównywalna
Mam nadzieję, że jednak to trochę zblaknie, bo jak nie to chyba .......... się zdenerwuję
Stary 2012-07-29, 23:23   #2475
Michell72
Zakorzenienie

Kam mezo głebsza tak..szkoda ze to jakiejs fachowej nazwy nie ma..bo swięcie wierze w działanie ,tego typu..nieprzyjemne to fakt,ale nic za uszami nie mamy zawiązane..Swoją drogę Ewa Minge to przesadziła..z med estet..Wygląda okropnie...Krop paskudo nie znikaj tak bez słowa,bo dostaniesz..brako wało mi tej doupy

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

a komórkową la pririe to sobie pesel cofniemy Kam..a co...jesli juz nie mamy z tego bazy czy rozjasnienia..spijemy śmietankę z wnętrza

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

tez mnie Chorwacja doprawiła..moze Budapeszt ..bo tam to była sauna..pigmanormic sie bede jak tylko słonce ciut zgasnie..cholera z tymi uva i uvb...

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Tig tu masz Helenkę z pipetką w dobrej cenie http://allegro.pl/helena-rubinstein-...525078769.html I wyszedł nowy podkład z YSL..zwolenniczki kultowego rozswietlacza
TOUCHE ECLAT ,powinny byc zadowolone..

YSL LE TEINT TOUCHE ECLAT..opis...

Wszyscy doskonale znamy legendarny już rozświetlacz Touche Éclat Yves Saint Laurent. Ten kultowy produkt do makijażu, uwielbiany przez makijażustów, sprzedawany jest na świecie z częstotliwością co 10 sekund. Teraz marka, po 20 latach od pojawienia się na rynku Touche Éclat wykorzystuje nowoczesną technologię w nim ukrytą i zamyka jej rozświetlającą moc w nowym podkładzie Le Teint Touche Éclat nadającemu świetlistość całej twarzy.
Le Teint Touche Éclat to unikalna i ambitna formuła modelująca twarz i korygującą strefy uporczywych cieni. Płynna, wygodna w aplikacji konsystencja pozwala modelować twarz bez tworzenia efektu ciężkości. Le Teint Touche Éclat nie zawiera bowiem matujących substancji pudrowych, a mimo to ładnie ujednolica cerę, tuszuje niedoskonałości i wydobywa jej naturalny blask.
Stary 2012-07-30, 08:18   #2476
xnika
Rozeznanie

Tigii, wtorek ja mam obronę, środa by nie pasowała?

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Tigerr Pokaż wiadomość
Xnika , byłam w Radissonie na Sharmie 2 lata temu .
Mnie się podobało, pokoje bardzo duże , łazienki też, schludnie i czysto...
No i położony na terenie pięknego ogrodu pełnego egzotycznej roślinności ...
Jedyne zastrzeżenie mam do restauracji.Niezbyt fajny wystrój i obsługa taka sobie ...
Plaża prawie bezpiaskowa , ale baseny 3 i żadnego obłożenia - cisza i spokój ...więc ja nie plażowałam nad morzem ...
Ale warto pójść posnurkować , bo piękna rafa przy brzegu - zejście z pomostu ...

Xnika , czy na wtorek na transport kotecka mogłybyśmy się wstępnie umawiać ? Bo my jedziemy na kilka dni w Bieszczady potem , a z kolei w przyszłym tyg. Ciebie już nie będzie ...Myślę , ze w Kielcach moglibyśmy się spotkać ...
A co do hotelu, to rok temu byłam w hotelu obok radissona, w Grand Plaza
Stary 2012-07-30, 08:22   #2477
Michell72
Zakorzenienie

Witam z kawą zaspana jeszcze..Meldowac sie dziewuszki prosze
Stary 2012-07-30, 09:15   #2478
Tigerr
Zadomowienie

Kawa i brzuch boli .....
Cholera jasna z tym moim wypróżnianiem , a właściwie z jego brakiem ....
Żyć się odechciewa ...
Bez przeczyszczaczy ani rusz ...
I tak noszę tygodniami ...

Xnika , ja sklerotyczka jestem ,nie sprawdziłam , że wtorek to 31 ...
We wtorek mieliśmy jechać w Bieszczady , ale w takim razie przełożymy na środę ..
I wtedy spotkalibyśmy się gdzieś za Tarnowem (Pilzno) , to będzie w połowie drogi

Kot jest cudowny , opanowany , spokojny , z psami naszymi żyje w przyjaźni, a kotami obojętnie ...
Odchudzamy się , maleńkie procje karmy light i jakaś saszetka , albo kawałeczek mięska i saszetka i tyle ...
Ale jemu to wg mnie w zupełności wystarcza , bo on ma mało ruchu , chodzi sobie statecznym krokiem po całym domu , od czasu do czasu wskakuje na parapet i tyle jest jego ruchu

To jest typowy arystokrata - zarówno z wyglądu, jak i z zachowania ...
Stary 2012-07-30, 11:26   #2479
kropeczka74
Zadomowienie

Urlop jest strasznie.........męczący
Nic mi się nie chce, drugą kawę piję.
Już klienci wydzwaniają z moimi ulubionymi pytaniami typu: to tak to ma być??? na pewno to jest ładne??? a nie za jasno będzie???
Panie Boże, daj mi siły
Stary 2012-07-30, 13:11   #2480
xnika
Rozeznanie

Tigi, jutro ugadamy się dokładnie co do miejsca i godziny. A powiedz mi, mam zabrać transporter czy ma własny?
Stary 2012-07-30, 13:16   #2481
LAPIEL
Zakorzenienie

hej ....a raczej hola ! ....oj urlopik mi się kończy za niedługo , jeszcze dziś i jutro i w środę wio, do domu lecimy popołudniu ...kurcze wydawało nam się ,że 17 dni to tak długo ....będę płaczyć , wcale nie chcę do domu ....

po powrocie tak - po pierwsze cosmelan zamawiam , po drugie dieta ...ja tu pasuje do tych hiszpanek hihi....wczoraj mąż mi fotkę na basenie zrobił i stwierdzil ,że wyglądam jak Monica Bellucci ....chyba phptoshop włączył w Iphonie ale nawet nawet wyglądam ladnie na tym foto ...

no nic korzystam i oby te ostatnie tutaj dni trwały długo długo ....

pozdrowionka laseczki i fajnie Krop ,że z Filorgi te kremidła są fajne , będą moje jak tylko się uporam z cosmelanem ....papa
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 16:06   #2482
Kamlisa
Zakorzenienie

te podkłady YSL sa juz na all, cena nawet, 149. ale ja oczywiscie nie jestem zainteresowana , poczekam na probki albo gotowe albo z perfumerii...Poki co - zuzywam armaniego albo invisible lauder probki, nakładajac wczesniej na krem albo mieszajac z podkładem - ta baze z la prairie, ktora rozczarowala Miszke
Stary 2012-07-30, 16:16   #2483
Michell72
Zakorzenienie

.nie rozczarowała.. .tylko szczęsciaro mając normalną cerę..to kpina jakas jak bozie kochammiec normalną ,bezproblemową cerę nowięc mając ta cerę idealną efekt zauwazysz a u mnie ja wiem..zadbana niby,pręzna,bez oznak starosci ..ale niejednolita kolorem i podkład must have..sama baza..to za mało ..niestety..ale pomieszawszy ,czuję powiew luskusua powiew wskazany ,bo gorąco...Dzis testuje mojego ślimaka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-30, 17:49   #2484
Kamlisa
Zakorzenienie

ja tez testuje slimaka - mam koreanska emulsje, pokazywałam linka. pono znana koreanska marka, PRAWIE jak Kanebo 150 ml, fajny skład, opakowanie ladne...tylko jakis ciezki kretyn nie dał pompki Wiem, kanebo tez nie ma, ale tam emulsja była rzadsza - a tu - tragedia - wytrzasanie i to usilne
Stary 2012-07-30, 20:57   #2485
Tigerr
Zadomowienie

A ja dziś znów w ogórkach siedziałam ...
Zrobiłam dziś z czosnkiem , chili z miodem i ziołowe ...
Cała pachnę octem i czosnkiem ....

Xnika , ten transporter okazuje się , że fundacyjny , więc zabierz swój , przepakujemy go
Tak sobie właśnie myślę , ze facet oddawał kota na zawsze bo wyjeżdżał do Anglii, to mógł go dać z cała wyprawką : transporterem , kuwetą , miseczkami , kojcem , kocykiem zabawkami ...Bo przecież po co mu to ?

Może wyszedł z założenia , że jak oddaje za darmo takie cudo , to i tak nadto ...

Myślimy , żeby się tak spotkać w tym Pilźnie ok 12-tej w południe .My mamy 220 km , i droga paskudna , więc myślę , ze ponad 4 godziny nam trzeba. Zumi mówi , że 4 godz. 20 min.
Martwię się trochę , jak on zniesie tę podróż , ale on chyba podróżował samochodem ze swoim panem , bo wpisy w książeczce ma z Poznania i z Konina , więc przeprowadzał się ...Wezmę go trochę może na kolana ....
Zobaczymy , jak się nasz Książę będzie sprawował ...

Ciężko mi się będzie z nim rozstać , bo fajny jest , ale nie pierwszy i nie ostatni raz to przeżyję ....

Opalenizna mi blednie
i łuszczy się skóra ...
A taka byłam pienkna ...

Lapi , daj jakieś fotki z Teneryfy
Stary 2012-07-30, 22:03   #2486
kropeczka74
Zadomowienie

Ależ grypsem gadacie laski, co za ślimak??

Odkąd wróciłam mamy gości codziennie Fajnie, lubię gości
Tylko wszystkie moje szumne plany co do porządków generalnych w domu poszły w las
Stary 2012-07-31, 08:56   #2487
Tigerr
Zadomowienie

Kawa .... i upał ...

Krop, ślimak, to jakiś koreański krem ze śluzem ślimaka, dziewczyny zakupiły .....

W nocy słabo śpię , budzę się przez te moje bóle ...
Eh... po wakacjach pewnie się będę operować znów ...
Stary 2012-07-31, 09:47   #2488
kropeczka74
Zadomowienie

Hello
I że niby ten śluz ślimaka ma sprawić, że będziesz jak milion dolców wyglądać? Ciekawe
Co za bóle Tigg??
Stary 2012-07-31, 10:21   #2489
Michell72
Zakorzenienie

Dołaczam z kawą.. KROP-ten oto kremik zakupiłam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...spf45-pa-.html
Tig ale co tak boli?
Stary 2012-07-31, 13:58   #2490
Tigerr
Zadomowienie

Wszystko boli ...
Plecy , brzuch , podbrzusze , bark prawy (?!)...
Wciąż kręci mi się w głowie i siły na nic nie mam ...
Najchętniej to bym się w ogóle nie ruszała , bo każdy ruch powoduje ból ...
Jestem wściekła na to , wiec domownicy mają ze mną niefajnie ...

Xnika , wg mnie Książę ( to ja go tak nazwałam chwilowo) zdecydowanie za mało pije Prawie wcale , to w przypadku wykastrowanego kocura szybko może skończyć się SUK-iem ...
Rano do saszetki , która zawsze raczej chętnie zjadał , dodałam mu sporo wody i troszkę masełka dla lepszego zapachu i dziad nie zjadł
Chciałam go z tym przetrzymać i nic mu więcej nie dać jeść ,aż zje tę paciaję z miski , ale oczywiście nie zamknęłam drzwi i któreś zwierzę koto- lub psio-podobne nie pogardziło ....

Suchej karmy zjada bardzo mało .Mam wrażenie , że on czeka na smakołyki ..typu paróweczki , wędlinka , no ale niestety takich rzeczy to on u mnie nie dostanie ...
Wg mnie zgubił u mnie już ok. kilograma

Xnika , daj znać jak tam na obronie poszło
No i pamiętaj , że opijać dziś z TŻ nie bardzo możecie , bo rano trzeba w trasę

Kurde dziewczyny , gdzie Wy jesteście ?!
Szati , marcelinka , Abiś i cała reszta ?
Meldować się !!!!!

Marcelinka , napisz czy wyjeżdżasz w wielki świat , czy zostajecie na miejscu ?

Piszcie coś !!!!

Ja się wzięłam po troszę za posprzątanie sypialni , ale idzie mi jak po grudzie .... Kosmetyki mi się kurzą , bo leżą poodkrywane ...
Postanowiłam zakupić sobie takie cuś, sztuk dwie...
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40216357/

Tylko w L. Ikei nie ma , więc pewnie jakoś gdzies przy okazji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości