|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ![]() Misku, szarości też mi brakuje w sklepach, dobrze ze chociaż mój kochanego czarnego sporo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ty też zauważyłaś że Zara w Koronie ma zupełnie inny asortyment niż Zara w Echo? Czy ja nie umiem się odnaleźć w Echo i nie widzę wszystkiego ![]()
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
a ja z kolei kompletnie nie rozumiem zachwytu nad Zarą, ciuchy przeciętne, ceny bardzo wysokie - zwłaszcza porównując do jakości i materiałów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Plus wszystko jest na mnie za małe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolekcja letnia np. w ogóle mi się nie podobała. Kupiłam 2 zwykłe bluzki za 30 zł, spodnie za 70 zł i sweterek za 30 zł. Wszystko przecenione o 70% ![]() Za to zawsze jestem totalnie zakochana w kolekcjach dla dzieci- żadna firma nie robi takich ciuchów. Ja generalnie kupuję w pull&bear- ceny normalniejsze , dobra jakość- fajne fasony. ![]()
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Hej!
Zaliczyłam wczoraj lekki dołek, hormony buzują... ![]() W weekend robimy z dziewczynami-mamami babski dzień i noc bez dzieci i mężów - planujemy zakupy, obiad, kino, spacer, drinki w knajpce z czasów naszej młodości i solidne drinkowanie u mnie w domu. Mąż został wyekspediowany 350 km od Wwy. Bardzo się cieszę, że wreszcie spędzimy trochę czasu "jak za dawnych lat" ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Ale za to uwielbiam Zara Home!!! Nie powinnam wchodzić do tego sklepu, bo po prostu wyniosłabym stamtąd połowę asortymentu. I polecam bardzo perfumy do mieszkania - takie z patykami. Zapachy są cudowne i bardzo trwałe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2469 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zara to tylko w koronie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Emilko plany super
![]() Betti ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym w Koronce jest PiP no i wypasiony SMYK ![]() aaa..ah no i moja fryzjerka ![]()
![]() |
#2472 |
Wtajemniczenie
|
mnie się zara nigdy nie podobała, aż do czasu jak 2 lata temu mieszkałam w Portugalii. Oczywiście mieli tam inne ubrania niż u nas i do tego (!) tańsze o jakieś 20-30%. Jak wróciłam do PL od razu poszłam porównać
![]() Kiedy teraz powinny być wyprzredaże? po świętach pewnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Ja też - jeśli Zara to na wyprzedażach.
Bo zarówno dla mnie jak i dla mojego Tż fasony są świetne w większości. Chociaż ja się lubię ubierać "z rockową nutą" więc nie może być "za bardzo pańciowato". Jeśli Tż brakuje czegoś w szafie to na pewno znajdzie to w Zarze bez chodzenia godzinę po CH. Ale fakt, ceny zdecydowanie za wysokie są - warto polować na obniżkach. Kolory które wymieniłyście jako brakujące tej jesieni - widywałam jednak, chociaż teraz dominują khaki, bordowy, sporo jest czerni. Tylko, że ja też się w tym odnajduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Mai dziś przebił się drugi ząbek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Znowu przepadłam na jakiś czas. Zuza Wy już po przeprowadzce, fajnie, że odnajdujecie się w nowej rzeczywistości ![]() Haniu spóźnione ale szczere życzenia ![]() Emilko jak się udał weekend? Zapowiadał się fantastycznie ![]() Sanetko bardzo mało przytyłaś w ciąży, na kiedy masz termin? Debrah ależ ten czas leci, za Tobą już ponad połowa ciąży. Madzia gratulacje dla Maji za kasownika ![]() Misku fajna ta promocja w Pandorze :/ Szkoda, że przegapiłam bo akurat mogłam przeznaczyć kasę urodzinową a po tym jak pokazujecie swoje nabytki to nabrałam chęci na sprawienie sobie takiej biżu, tylko teraz trochę kasy brak :/ U mnie po staremu, czasu mało, Dawid i Oliwka zapewniają mi masę atrakcji ![]() A właśnie, nie orientujecie się jak to jest ze znieczuleniem u dentysty w trakcie karmienia piersią? Ja byłam przekonana, że nie ma przeciwwskazań a tu dentystka mi powiedziała, że muszę zrobić przerwę ok 4 godzin w karmieniu od podania znieczulenia, a taka przerwa to u nas tylko w nocy ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Cześć poniedziałkowo!
Weekend miałam świetny! Całą sobotę spędziłam z przyjaciółkami, spacery, podróże sentymentalne po "naszych" miejscach, zakupy (kupiłam świetny żakiet i sweter) i pogaduchy do 4.30 przy malibu.... Nadrobiłyśmy kilka lat braku takich rozmów/czasu/klimatu! Przy okazji dotarło do mnie, że to, co dla mnie jest normalne, oczywiste, zwyczajne - w sumie nie jest takie częste i powszechne, w skrócie: mocno doceniłam to, co mam i mnie spotyka (pracę, męża, przyjemności, niezależne decyzje)... Niu, fajnie, że się odezwałaś! Walka z uzębieniem słuszna, ale kwestia znieczulenia rzeczywiście kłopotliwa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
cześć
Ja też miałam dość udany weekend, choć krótszy niż zakładałam, bo pojechałam nad morze dopiero w sobotę (odbierałam dla taty jakieś rzeczy do firmy w sobotę i zawoziłam), ale najeździłam się porządnie na rowerze wczoraj i przedwczoraj, więc wykorzystałam pogodę |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Czesc
Madzia gratuluje drugiega zebicha...fajny kasowniczek z Mai ![]() Niu ja mialam leczonego zeba jak karmilam i mialam znieczulenie tyle ze slabsze wiec nie mam pojecia jak to do konca jak to jest ![]() wczoraj na spontanie pojechalismy na wies do Tzta. Wszystko fajnie tyle ze pobudke mielismy o 3:30 zeby o 4:30 wyruszyc w droge. Niestety samochod walnal fochem i nie chcial odpalic bo mu padl akumulator ![]() ![]() I przywiezlismy 130 jajek i 3 wiadra 20 litrowe podgrzybkow i jedno opienkow i do 24 je obieralismy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziękuję za życzenia ![]() Weekend miałam w miarę udany, choć nie ukrywam, że dziwnie się czuję ostatnio. Chyba jednak zawitam do lekarza, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Zazdroszczę grzybów. Myślicie, że w następny weekend jest jeszcze szansa na pójście na grzyby i znalezienie czegoś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Niu dziękuję
![]() Emilko super, ze weekend udany. Kotku o matko.. a co Ty z tymi jajkami zrobisz?? ![]() asiuk co sie dzieje?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Madzia Ty sie nie smiej tylko lepiej podpowiedz co z tym jajkowym fantem zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
hejka,
Kotku to szaleństwo z grzybami- tak myślałam że obrodziły bo wilgotno a do tego ciepło. Jaja ze wsi to jest to- możesz jeść codziennie omlety ![]() Ja ostatnio mam fazę na takie biszkoptowe na słodko ![]() Takiego ciepłego końca października to nie pamiętam ![]() ![]() Fajny weekend bo spędzony w 100% z dzieckiem - nacieszyłam sie nią więc mam lepszy humor. Poza tym Kochana dala mi się wyspać...2 noce tylko z 3 pobudkami- do tego i w sobotę i wczoraj poszłam spac o 20:30 więc naładowałam baterie ![]() Dziś tylko miałam zgrzyt z rodzicami...albo inaczej rozmowę o teściach i mężu- dość emocjonującą. Czeka mnie poważna wymiana zdań z mężem - nie wiem jak to ugryźć żeby się z nim nie kłócić ![]()
#2489 |
Zakorzenienie
|
Dzięki...to może uda mi się męża namowić na grzyby w weekend
![]() Oj...a co się stało?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napiszę w klubie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.