|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
To w takim razie dlaczego Ty sie wypowiadasz o studiach, skoro nie masz na ten temat zielonego pojecia,? Bo nie rozumiem? Na temat polityki sie nie mozna wypowiedziec, bo nie pracuje sie w Sejmie, tak? Jakze sie ciesze, ze jestes spelniona matka, oby wszystko w zyciu tak super Ci szlo dzieki dobrej organizacji.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-10 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ostatnio przed piątkowa imprezą miałam zrobić parówy w cieście francuskim, potem jak wszyscy się napili to je zauważyli, wstawili do piekarnika i zeżarli surowe ![]() Cytat:
![]() Nooo moi rodzice łazili po mieszkaniach i wybrzydzali, które kupić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem jak w dzisiejszych czasach nadal można uważać ciążę po 30stce za mało możliwą i wyczerpującą organizm do granic. Dla mnie ciąża przed 30stką wyczerpałaby mój organizm,ale psychicznie bo wątpię,że w przeciągu np.:5 lat będzie mnie stać na dziecko ![]() No bo ... co z tego,że facet zarabia. Dla mnie nie wiem ile powinien przynosić do domu,żeby utrzymać żonę i dziecko, dom, samochód, mieć odłożone na czarną godzinę i nie liczyć się z każdym groszem. A ja nie wiem kiedy w dzisiejszych czasach dostanę umowę na czas nieokreślony, kiedy nie będę się bała zajść w ciążę bo mnie wywalą. I kiedy będę miała na umowie tyle,żeby potem nie siedzieć na macierzyńskim z tysiakiem w kieszeni. Nie wspomnę o jakimś stałym kącie, daj Boże chociaż na kredyt. Niestety dziadkowie nie pozostawiali nam mieszkań w spadkach ![]() I jestem egoistką, która chce mieć czas tylko dla siebie, która chce podróżować, spać w weekendy do 11:00,a kasę wydawać na buty,a nie pieluchy ![]() Na szczęście sa ludzie stworzeni do bycia egoistami i do bycia matkami, o :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Monia, nie wiem czy takie uff, bo nadstawilam karku ;D W sumie wiekszosc sie ze mna zgadza, ale jako autorka postu, to ja dostaje joby, jakbym byla jedyna przedstawicielka tego pogladu na swiecie
![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-10 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle uświadomiłam sobie właśnie, że jestem już dwa lata na tym wątku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Bo Ty jesteś fajterem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, fajter nie fajter, ale nie lubie jak laska starsza ode mnie 3 lata prawi mi tonem mojej matki ;D jakby sie uprzec, tez bym juz dziecko mogla urodzic przeciez, to chyba jakies poglady na ten temat moge miec. Kurde ludzie sie moga wypowiadac na temat zwiazkow na odleglosc i jakos tez to musze przebolec mimo ogolnej opinii w stylu "to nie ma szans" albo "ja bym tak nie mogla". A ja moge, to mam caly swiat przekonywac do mojego pogladu tekstami "gadasz bzdury, jak wejdziesz w taki zwiazek to zrozumiesz" ? xD
gdzie nasza Psyholka? buja sie po kolezankach i po chrzcinach, czy to nie teraz? Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-10 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
nic tu więcej nie skomentuje. nie będę się denerwować
![]() ![]() dzisiaj pierwszy dzień pracy, wiec nie bede sie wkurzać z samego rana, bo jakaś gówniara uważa się za najmądrzejszą na świecie ![]() miłego dnia laski ![]()
#2467 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Miałam się wczoraj wieczorem odezwać, ale nie chciałam wchodzić w sam środek burzy ![]() Cytat:
![]() ![]() No i spotkanie z kolegą też ![]() Dzisiaj mam drugie wieczorem (dzisiaj albo w czwartek w sumie...), ale to z kimś innym :P A poza tym to uczę się do poprawki ;/;//;/;/ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Agnesuk, ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-09-11 o 06:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Psycholu, do nauki,a nie romansować!
![]() Agnesuk, nie gówniarzymy sobie tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Monia spokojnie mam na to i na to czas :P Chociaż tak czy siak więcej poświęcam ostatnio nauce niż znajomym czy rodzinie czy jakiemukolwiek chłopakowi..
Należy mi się chwila relaksu ![]()
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, kiedy piszesz ten egzamin? No i opowiadaj jakiego przystojniaka wyrwałaś sobie na wieczór
![]() Agnesuk, trzymam kciuki ![]() ![]() Odnalazłam w Lidlu swoją nową miłość ![]() Do tego rano obudziłam się z okiem większym od głowy, w środku mam jakiś wielki ropień i wieczorem jadę do szpitala ![]()
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, czemu ja nie mam lidla? ![]() Kiedyś mnie pająk ugryzł w oko (tak mi pani doktor powiedziała) i miałam mega spuchnięte i wyglądałam jakby mi ktoś przywalił i to porządnie ![]() Ty chyba już kiedyś pisałaś, że miałaś coś z okiem? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do oka, tez tak kiedys mialam. Budze sie a oko sie nie otwiera ![]() ![]() moja ciocia pracuje w pepco, tam mozna znaleźć tyyyyyyyyle fajnych rzeczy ![]() powodzenia! Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Agnes, powodzenia w pracy!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() masakra, bardzo boli? ![]() ![]() ![]() ![]() przytyłam, kuwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, juz Twoje gowniarzenie zostawiam bez komentarza, bo sama dalas popis swojej dojrzalosci
![]() spadam z tego wątku. loffciajcie się misiaczki Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-11 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co tam masz w tym oku ![]() Cytat:
![]() A spróbuj tylko! To nie oddam Ci rodziców jak przyjada do Białego na wesele ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
ale nerwusy na watku
![]() ja tez ![]() ale ale dzisiaj sie wazylam. Niecałe 56 kg ufff. Nienajgorzej ale chciałabym 5 kg mniej! utrzymanie wagi tez jest trudne, zeby nie rosla ![]() Cytat:
![]() moja siostra kiedys opowiadala, albo szwagier, juz nie pamietam. Ich znajomy byl szpitalu bo mu pajak wszedl do ucha ![]() ![]()
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Ja mam już tak szczerze dość pająków i robali,że masakra
![]() Dzisiaj, siedziałyśmy sobie z szefową na schodach, potem wchodzimy do środka,a tam popyla jakis obrzydliwy wielki robal z łbem. Poleciałam po kierowce autubusu (szkolnego,obok jest szkoła ![]() ![]() ![]() I teraz pytanie,skąd przylazł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2479 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi oczami jest taka historia, że często robią mi się ropnie, ale malutkie i płaskie, które same się wchłaniają. Ten niestety jest wypukły i to w stronę gałki ocznej, więc boli. Cytat:
![]() Nie wiem czy jechać dzisiaj do szpitala, bo jutro rano jadę oglądać mieszkanie i wiadomo - ważne jest pierwsze wrażenie, a ja wyskoczę z opatrunkiem na pół oka. Cytat:
![]() Boli przy każdym mrugnięciu, bo czuję to zgrubienie. Fajnie, gdybym miała kogoś ![]()
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisałam się na listę 22 ![]() Wiecie co? Marzy mi się romantyczny weekend w Krakowie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedz, moglas chociaz isc do okulisty, ja wtedy dostalam antybiotyk w masci, przynajmniej stan zapalny zszedl i opuchlizna, a potem wycieli ropniaka. To sie czesto robi od zanieczyszczen, wystarczy że wiatr zawieje, albo kredka do oczu jest niezbyt czysta ![]()
![]() |
#2482 | |||
Zakorzenienie
|
ej
![]() masz rację, jesteśmy wszystkie w praktycznie w tym samym wieku, nie wylatujmy tu z jakimiś strasznymi różnicami w doświadczeniu życiowym ![]() Cytat:
![]() To jaki duży on był? Cytat:
![]() z kim? ![]() Cytat:
![]() nie wychodzę z domu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
![]() Cześć Słodziaczki ![]() kuwa, wracam z wypoczynku i rekreacji i co spotykam ![]() Rzuciłam okiem na bieżącą stronę i póki co nie wiem o co poszło, ale nasuwa mi się tylko jeden wniosek, że my wszystkie mamy po 17 latek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście żartuje :P każźda ma swoje poglądy, i o co tam Wam nie poszlo, to nie ma sensu się kłócić, bo i jedna i druga przyzna, że szanuje cudze poglądy :P A nie raz już było tak, że jedna napisała coś trochę z sarkazmem, trochę z ironią, druga odebrała coś tam zbyt do siebie i co wtedy? wtedy przypominamy, że mamy na forum do czynienia z pisemną formą przekazu ![]() cium cium robaczki, teraz idę Was nadrabiać. Kochajcie mnie ![]()
#2484 |
Zakorzenienie
|
jesteeeeeeeeeeeees
![]() ![]() nie pozegnalas sie przed wyjazdem ![]()
#2485 |
Zakorzenienie
|
Ach, tak Was kocham Rybcie, i tak się za Wami różowo stęskniłam, że nie wiem, czy najpierw nadrobić wątasek, czy klubasek
![]() ![]() A! Aga, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, doczytałam, że ma to być Pepco ![]() ![]() ![]()
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi się wydaje, że te kłótnie to kwestia forum pisanego, wiadomo,ż e każdy ma inne poglądy, doświadczenia życiowe i inne wyobrażenie o danych sprawach ... Też czytałam o tym jedzeniu pająków FUUUUJ! Ostatnio u mnie się znalazł taki gigant WIELKOŚCI MOJEJ DŁONI, bleeeeeeeeeeeeee! nie wiem skąd go przywiało, w moim pięknym, czyściutkim pokoju ![]()
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Bania, w końcu
![]() Trzymajcie kciuki, zostałam przegłosowana i jadę do szpitala, bo w oku pojawiły się nowe cuda i żarty się skończyły! Kto mnie zechce bez jednego oka! ![]() A co do pająków - w domu wołam psa, bo uwielbia je jeść! ;x
#2489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winyl, chyba masz malusią rączkę! ;d Cytat:
Cytat:
![]() aaa apropo pw ;D my nie chodzimy do kościoła! a już ostatnio mnie zaskoczyło to, że widziałaś u siebie podobiznę mojego tza ;d do lekarza jedź koniecznie, bez gadania w ogole ![]()
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Jestem po zabiegu. Rozcinali i czyścili. Dostałam antybiotyk w kroplach. Z racji tego, że mam to średnio co rok mozliwe, że będzie konieczne wycinanie jakiejś tam torebki.
Mnie stanowczo wystarczy - dzisiaj zobaczyłam wielką igłę nad okiem i zemdlałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.