kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 20:50   #2461
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

To w takim razie dlaczego Ty sie wypowiadasz o studiach, skoro nie masz na ten temat zielonego pojecia,? Bo nie rozumiem? Na temat polityki sie nie mozna wypowiedziec, bo nie pracuje sie w Sejmie, tak? Jakze sie ciesze, ze jestes spelniona matka, oby wszystko w zyciu tak super Ci szlo dzieki dobrej organizacji.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-09-10 o 20:51
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:09   #2462
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Jupi! Jesteś drugą osobą która w ciągu ostatnich dni sie o mnie martwi

A ja robie sobie tydzień wolnego od wszystkiego... Do pracy ide dopiero w piątek, w sobote i niedziele szkola. Musze troche dojść do siebie, a potem biore sie za prace kontrolne itd....
Przyszłam dzis z pracy po nocce i w ogóle nie spałam, za to wysprzatałam mieszkanie, wstawiłam właśnie 3 pranie, odwiedziłam ciotke, babcie i zagniotłam ciasto do zapiekania parówek Do tego spacerowałam z córcią, trochę się bawiłysmy na dworze, póki jest jeszcze ładna pogoda. I mam ochotę na pifffo :P
O jaaa ja też chcę tydzien luzu jak zapiekasz parówki? Ja w gęstym naleśnikowym albo w francuskim,masz inny patent
A ostatnio przed piątkowa imprezą miałam zrobić parówy w cieście francuskim, potem jak wszyscy się napili to je zauważyli, wstawili do piekarnika i zeżarli surowe

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
(Coś tu było i już nie ma, bo szkoda sobie głowę zawracać, kto mial przeczytac ten przeczytal. Byeeee girls )
Uff dobrze,że wstawiłaś ponownie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
no wlasnie, było łatwiej!
Nooo moi rodzice łazili po mieszkaniach i wybrzydzali, które kupić a ja łaziłam i wybrzydzałam ... które wynająć

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Serio uważacie, że 30-letnia kobieta nie będzie miała sił zajmowac się noworodkiem? Przecież to jest młody wiek! Moja mama urodziła mojego brata zaraz przed 40 i jakoś nie było problemu
No pewnie, moja mama urodziła mnie mając 32 lata, zobacz na kogo wyrosłam A ojciec?! 35lat już miał, jedną noga na emeryturze
Ja nie wiem jak w dzisiejszych czasach nadal można uważać ciążę po 30stce za mało możliwą i wyczerpującą organizm do granic.

Dla mnie ciąża przed 30stką wyczerpałaby mój organizm,ale psychicznie bo wątpię,że w przeciągu np.:5 lat będzie mnie stać na dziecko
No bo ... co z tego,że facet zarabia. Dla mnie nie wiem ile powinien przynosić do domu,żeby utrzymać żonę i dziecko, dom, samochód, mieć odłożone na czarną godzinę i nie liczyć się z każdym groszem. A ja nie wiem kiedy w dzisiejszych czasach dostanę umowę na czas nieokreślony, kiedy nie będę się bała zajść w ciążę bo mnie wywalą. I kiedy będę miała na umowie tyle,żeby potem nie siedzieć na macierzyńskim z tysiakiem w kieszeni. Nie wspomnę o jakimś stałym kącie, daj Boże chociaż na kredyt. Niestety dziadkowie nie pozostawiali nam mieszkań w spadkach

I jestem egoistką, która chce mieć czas tylko dla siebie, która chce podróżować, spać w weekendy do 11:00,a kasę wydawać na buty,a nie pieluchy
Na szczęście sa ludzie stworzeni do bycia egoistami i do bycia matkami, o :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 21:12   #2463
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, nie wiem czy takie uff, bo nadstawilam karku ;D W sumie wiekszosc sie ze mna zgadza, ale jako autorka postu, to ja dostaje joby, jakbym byla jedyna przedstawicielka tego pogladu na swiecie Szczerze, to mi to zwisa. Nie moje zycie, nie moja sprawa. Dzieki Bogu, tez moge uwazac mlode matki za glupie i gadajace bzdury i brednie, bo malo wiedza o zyciu, a dziecko powoduje pieluchowe zapalenie mozgu. Mile? Raczej nie. wiec nie wiem czemu tylko matki maja wylacznosc w temacie o posiadaniu dzieci i wytykaniu innym, ze gadaja bzdury, bo maja inny poglad niz same one.

Czas edycji: 2012-09-10 o 21:20
Stary 2012-09-10, 21:26   #2464
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
No pewnie, moja mama urodziła mnie mając 32 lata, zobacz na kogo wyrosłam A ojciec?! 35lat już miał, jedną noga na emeryturze
Ja nie wiem jak w dzisiejszych czasach nadal można uważać ciążę po 30stce za mało możliwą i wyczerpującą organizm do granic.

Dla mnie ciąża przed 30stką wyczerpałaby mój organizm,ale psychicznie bo wątpię,że w przeciągu np.:5 lat będzie mnie stać na dziecko
No bo ... co z tego,że facet zarabia. Dla mnie nie wiem ile powinien przynosić do domu,żeby utrzymać żonę i dziecko, dom, samochód, mieć odłożone na czarną godzinę i nie liczyć się z każdym groszem. A ja nie wiem kiedy w dzisiejszych czasach dostanę umowę na czas nieokreślony, kiedy nie będę się bała zajść w ciążę bo mnie wywalą. I kiedy będę miała na umowie tyle,żeby potem nie siedzieć na macierzyńskim z tysiakiem w kieszeni. Nie wspomnę o jakimś stałym kącie, daj Boże chociaż na kredyt. Niestety dziadkowie nie pozostawiali nam mieszkań w spadkach

I jestem egoistką, która chce mieć czas tylko dla siebie, która chce podróżować, spać w weekendy do 11:00,a kasę wydawać na buty,a nie pieluchy
Na szczęście sa ludzie stworzeni do bycia egoistami i do bycia matkami, o :P
doookładnie tak!

w ogóle uświadomiłam sobie właśnie, że jestem już dwa lata na tym wątku

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Monia, nie wiem czy takie uff, bo nadstawilam karku ;D W sumie wiekszosc sie ze mna zgadza, ale jako autorka postu, to ja dostaje joby, jakbym byla jedyna przedstawicielka tego pogladu na swiecie Szczerze, to mi to zwisa. Nie moje zycie, nie moja sprawa. Dzieki Bogu, tez moge uwazac mlode matki za glupie i gadajace bzdury i brednie, bo malo wiedza o zyciu, a dziecko powoduje pieluchowe zapalenie mozgu. Mile? Raczej nie. wiec nie wiem czemu tylko matki maja wylacznosc w temacie o posiadaniu dzieci i wytykaniu innym, ze gadaja bzdury, bo maja inny poglad niz same one.
pogrubione-

Bo Ty jesteś fajterem
Stary 2012-09-10, 21:29   #2465
agniesikk
Zakorzenienie

Wiesz, fajter nie fajter, ale nie lubie jak laska starsza ode mnie 3 lata prawi mi tonem mojej matki ;D jakby sie uprzec, tez bym juz dziecko mogla urodzic przeciez, to chyba jakies poglady na ten temat moge miec. Kurde ludzie sie moga wypowiadac na temat zwiazkow na odleglosc i jakos tez to musze przebolec mimo ogolnej opinii w stylu "to nie ma szans" albo "ja bym tak nie mogla". A ja moge, to mam caly swiat przekonywac do mojego pogladu tekstami "gadasz bzdury, jak wejdziesz w taki zwiazek to zrozumiesz" ? xD

gdzie nasza Psyholka? buja sie po kolezankach i po chrzcinach, czy to nie teraz?

Czas edycji: 2012-09-10 o 21:32
Stary 2012-09-11, 06:33   #2466
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

nic tu więcej nie skomentuje. nie będę się denerwować bo po co? co nie powiem i tak będziesz wiedziała lepiej

dzisiaj pierwszy dzień pracy, wiec nie bede sie wkurzać z samego rana, bo jakaś gówniara uważa się za najmądrzejszą na świecie

miłego dnia laski

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 06:39   #2467
psyhe666
Zakorzenienie

Miałam się wczoraj wieczorem odezwać, ale nie chciałam wchodzić w sam środek burzy

Cytat:
Wiesz, fajter nie fajter, ale nie lubie jak laska starsza ode mnie 3 lata prawi mi tonem mojej matki ;D jakby sie uprzec, tez bym juz dziecko mogla urodzic przeciez, to chyba jakies poglady na ten temat moge miec. Kurde ludzie sie moga wypowiadac na temat zwiazkow na odleglosc i jakos tez to musze przebolec mimo ogolnej opinii w stylu "to nie ma szans" albo "ja bym tak nie mogla". A ja moge, to mam caly swiat przekonywac do mojego pogladu tekstami "gadasz bzdury, jak wejdziesz w taki zwiazek to zrozumiesz" ? xD

gdzie nasza Psyholka? buja sie po kolezankach i po chrzcinach, czy to nie teraz?
Miałam w niedzielę chrzciny
No i spotkanie z kolegą też
Dzisiaj mam drugie wieczorem (dzisiaj albo w czwartek w sumie...), ale to z kimś innym :P

A poza tym to uczę się do poprawki ;/;//;/;/
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ok, oficjalnie mam dauna
Cytat:
Wróciłam do postawówki, tam najlepiej pasuje moja mentalność :
Niby mam, ale w sumie to nie mam
Haha, ja moją emocjonalność szacuję na mniej więcej poziom 1 gimnazjum

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Agnesuk, za pracę wierzymy w Ciebie :P
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-09-11 o 06:46
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 07:08   #2468
moooniaaaa
Zakorzenienie

Psycholu, do nauki,a nie romansować!

Agnesuk, nie gówniarzymy sobie tutaj powodzenia w pracy!
Stary 2012-09-11, 07:15   #2469
psyhe666
Zakorzenienie

Monia spokojnie mam na to i na to czas :P Chociaż tak czy siak więcej poświęcam ostatnio nauce niż znajomym czy rodzinie czy jakiemukolwiek chłopakowi..
Należy mi się chwila relaksu
so trójka maybe.

Stary 2012-09-11, 09:17   #2470
Loriette
Zakorzenienie

Psyhe, kiedy piszesz ten egzamin? No i opowiadaj jakiego przystojniaka wyrwałaś sobie na wieczór
Agnesuk, trzymam kciuki Będzie dobrze! )

Odnalazłam w Lidlu swoją nową miłość Lody w Ballino za 99gr w pudełeczku. Do wyboru - z serkiem mascarbone i polewą leśną, tiramisu posypane obficie kakao + biszkopt nasączony winem na spodzie, owocowe i orzechowe. PYCHA! JESTEM W RAJU!

Do tego rano obudziłam się z okiem większym od głowy, w środku mam jakiś wielki ropień i wieczorem jadę do szpitala

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 09:30   #2471
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Psyhe, kiedy piszesz ten egzamin? No i opowiadaj jakiego przystojniaka wyrwałaś sobie na wieczór
Agnesuk, trzymam kciuki Będzie dobrze! )

Odnalazłam w Lidlu swoją nową miłość Lody w Ballino za 99gr w pudełeczku. Do wyboru - z serkiem mascarbone i polewą leśną, tiramisu posypane obficie kakao + biszkopt nasączony winem na spodzie, owocowe i orzechowe. PYCHA! JESTEM W RAJU!

Do tego rano obudziłam się z okiem większym od głowy, w środku mam jakiś wielki ropień i wieczorem jadę do szpitala
Mam dwa terminy 15 i 22, ale chyba pójdę 22 :P

Ej, czemu ja nie mam lidla?
Kiedyś mnie pająk ugryzł w oko (tak mi pani doktor powiedziała) i miałam mega spuchnięte i wyglądałam jakby mi ktoś przywalił i to porządnie
Ty chyba już kiedyś pisałaś, że miałaś coś z okiem? Coś mi się kojarzy......
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 10:37   #2472
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

lody brzmi apetycznie!!! musze powiedziec mamie to kupi!

a co do oka, tez tak kiedys mialam. Budze sie a oko sie nie otwiera tak spuchlo. Miałam gradowke, moj pierwszy i ostatni zabieg w szpitalu. Trwal 3 minuty ciekawe co u Ciebie znajdą.
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
dzisiaj pierwszy dzień pracy
moja ciocia pracuje w pepco, tam mozna znaleźć tyyyyyyyyle fajnych rzeczy
powodzenia!
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Kiedyś mnie pająk ugryzł w oko (tak mi pani doktor powiedziała) i miałam mega spuchnięte i wyglądałam jakby mi ktoś przywalił i to porządnie
pająk ugryzł w oko umarłabym gdyby mi tak ktoś powiedział. Ale co we śnie?? boje sie

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
w ogóle uświadomiłam sobie właśnie, że jestem już dwa lata na tym wątku [
taaaaaa, ja to nawet nie wiem ile ale kupe czasu. Ile schudłaś?
Stary 2012-09-11, 10:46   #2473
bita smietana
Zakorzenienie

Agnes, powodzenia w pracy!
Cytat:
Agnesuk, nie gówniarzymy sobie tutaj powodzenia w pracy!

Cytat:

uwielbiam te lody dobrze, że mi o nich przypomniałaś

masakra, bardzo boli?

Cytat:
taaaaaa, ja to nawet nie wiem ile ale kupe czasu. Ile schudłaś?

przytyłam, kuwa.
Stary 2012-09-11, 12:47   #2474
agniesikk
Zakorzenienie

Agnesuk, juz Twoje gowniarzenie zostawiam bez komentarza, bo sama dalas popis swojej dojrzalosci niestety nie wszyscy musza sie z Toba zgadzac, a az taka wiekowa to Ty nie jestes, wiec nie masz wylacznosci na wyrazanie pogladow

spadam z tego wątku. loffciajcie się misiaczki

Czas edycji: 2012-09-11 o 13:04
Stary 2012-09-11, 13:38   #2475
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

O jaaa zajadę dzisiaj po lody jak będę miała czas bo mam Lidla po drodze

ciekawe co tam masz w tym oku

Cytat:
pająk ugryzł w oko umarłabym gdyby mi tak ktoś powiedział. Ale co we śnie?? boje sie
A wiecie co, kiedyś miałam taką książkę,w której byly ciekawostki i m.i.n. to,że człowiek w ciągu życia pożera ileś tam pająków, we śnie

Cytat:
A spróbuj tylko!
To nie oddam Ci rodziców jak przyjada do Białego na wesele
Stary 2012-09-11, 14:13   #2476
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ale nerwusy na watku
Cytat:
przytyłam, kuwa.
ja tez

ale ale dzisiaj sie wazylam. Niecałe 56 kg ufff. Nienajgorzej ale chciałabym 5 kg mniej! utrzymanie wagi tez jest trudne, zeby nie rosla
Cytat:
A wiecie co, kiedyś miałam taką książkę,w której byly ciekawostki i m.i.n. to,że człowiek w ciągu życia pożera ileś tam pająków, we śnie
slyszalam o tym
moja siostra kiedys opowiadala, albo szwagier, juz nie pamietam. Ich znajomy byl szpitalu bo mu pajak wszedl do ucha
Stary 2012-09-11, 14:26   #2477
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja mam już tak szczerze dość pająków i robali,że masakra
Dzisiaj, siedziałyśmy sobie z szefową na schodach, potem wchodzimy do środka,a tam popyla jakis obrzydliwy wielki robal z łbem. Poleciałam po kierowce autubusu (szkolnego,obok jest szkoła), wziął go na łopatę i wywalił na boisko Chyba nie muszę dodawać,że teraz cały czas chodzę i oglądam się za siebie,jak stuknięta, ble
I teraz pytanie,skąd przylazł
Stary 2012-09-11, 14:56   #2478
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ja mam już tak szczerze dość pająków i robali,że masakra
Dzisiaj, siedziałyśmy sobie z szefową na schodach, potem wchodzimy do środka,a tam popyla jakis obrzydliwy wielki robal z łbem. Poleciałam po kierowce autubusu (szkolnego,obok jest szkoła), wziął go na łopatę i wywalił na boisko Chyba nie muszę dodawać,że teraz cały czas chodzę i oglądam się za siebie,jak stuknięta, ble
byl tak duzy że trzeba bylo go brac na łopate??
Stary 2012-09-11, 15:10   #2479
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dwa terminy 15 i 22, ale chyba pójdę 22 :P

Ej, czemu ja nie mam lidla?
PAJĄK W OKO? Boże, chyba bym je sobie wydłubała, bo tak się boję tych robali!

Z tymi oczami jest taka historia, że często robią mi się ropnie, ale malutkie i płaskie, które same się wchłaniają. Ten niestety jest wypukły i to w stronę gałki ocznej, więc boli.
Cytat:
lody brzmi apetycznie!!! musze powiedziec mamie to kupi!

a co do oka, tez tak kiedys mialam. Budze sie a oko sie nie otwiera tak spuchlo. Miałam gradowke, moj pierwszy i ostatni zabieg w szpitalu. Trwal 3 minuty ciekawe co u Ciebie znajdą.
Lody są świetne

Nie wiem czy jechać dzisiaj do szpitala, bo jutro rano jadę oglądać mieszkanie i wiadomo - ważne jest pierwsze wrażenie, a ja wyskoczę z opatrunkiem na pół oka.
Cytat:
uwielbiam te lody dobrze, że mi o nich przypomniałaś

masakra, bardzo boli?
Nie ma sprawy

Boli przy każdym mrugnięciu, bo czuję to zgrubienie.
Cytat:
ciekawe co tam masz w tym oku
Fajnie, gdybym miała kogoś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 15:28   #2480
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Agnesuk, juz Twoje gowniarzenie zostawiam bez komentarza, bo sama dalas popis swojej dojrzalosci niestety nie wszyscy musza sie z Toba zgadzac, a az taka wiekowa to Ty nie jestes, wiec nie masz wylacznosci na wyrazanie pogladow

Nie puścimy Cię nigdzie

Zapisałam się na listę 22

Wiecie co? Marzy mi się romantyczny weekend w Krakowie
so trójka maybe.

Stary 2012-09-11, 15:31   #2481
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Z tymi oczami jest taka historia, że często robią mi się ropnie, ale malutkie i płaskie, które same się wchłaniają. Ten niestety jest wypukły i to w stronę gałki ocznej, więc boli.

Nie wiem czy jechać dzisiaj do szpitala, bo jutro rano jadę oglądać mieszkanie i wiadomo - ważne jest pierwsze wrażenie, a ja wyskoczę z opatrunkiem na pół oka.
:
ale gorzej bedzie jak z zamknietym okiem tam wpadniesz
jedz, moglas chociaz isc do okulisty, ja wtedy dostalam antybiotyk w masci, przynajmniej stan zapalny zszedl i opuchlizna, a potem wycieli ropniaka. To sie czesto robi od zanieczyszczen, wystarczy że wiatr zawieje, albo kredka do oczu jest niezbyt czysta raz to olałam, zeszlo, ale drugim razem lekarz mi powiedział że bedzie sie odnawiać.
Stary 2012-09-11, 15:48   #2482
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
ej zostań!
masz rację, jesteśmy wszystkie w praktycznie w tym samym wieku, nie wylatujmy tu z jakimiś strasznymi różnicami w doświadczeniu życiowym

Cytat:
Poleciałam po kierowce autubusu (szkolnego,obok jest szkoła), wziął go na łopatę i wywalił na boisko Chyba nie muszę dodawać,że teraz cały czas chodzę i oglądam się za siebie,jak stuknięta, ble
Łopatę?
To jaki duży on był?

Cytat:
PAJĄK W OKO? Boże, chyba bym je sobie wydłubała, bo tak się boję tych robali!
teraz nie będziemy mówiły chuy Ci w oko, ale pająk Ci w oko

Cytat:
Wiecie co? Marzy mi się romantyczny weekend w Krakowie
z kim?

Cytat:
ale gorzej bedzie jak z zamknietym okiem tam wpadniesz
jedz, moglas chociaz isc do okulisty, ja wtedy dostalam antybiotyk w masci, przynajmniej stan zapalny zszedl i opuchlizna, a potem wycieli ropniaka. To sie czesto robi od zanieczyszczen, wystarczy że wiatr zawieje, albo kredka do oczu jest niezbyt czysta raz to olałam, zeszlo, ale drugim razem lekarz mi powiedział że bedzie sie odnawiać.
serio od takich pierdół może się coś takiego zrobić?

nie wychodzę z domu
Stary 2012-09-11, 16:31   #2483
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cześć Słodziaczki

kuwa, wracam z wypoczynku i rekreacji i co spotykam :

Rzuciłam okiem na bieżącą stronę i póki co nie wiem o co poszło, ale nasuwa mi się tylko jeden wniosek, że my wszystkie mamy po 17 latek nie ma gówniar jedna jest mądra w jednej, inna w innej kategorii życiowej Wyjątki stanowią: Andzia Bandzia i Sandej Andzxia bandzia w zadnej nie jest mądra, a Sandej, dla kontrastu, we wszystkich
Oczywiście żartuje :P każźda ma swoje poglądy, i o co tam Wam nie poszlo, to nie ma sensu się kłócić, bo i jedna i druga przyzna, że szanuje cudze poglądy :P A nie raz już było tak, że jedna napisała coś trochę z sarkazmem, trochę z ironią, druga odebrała coś tam zbyt do siebie i co wtedy? wtedy przypominamy, że mamy na forum do czynienia z pisemną formą przekazu i należy pamiętać o tym, ze inaczej jest jak się z kimś rozmawia, a jak się kogoś czyta.

cium cium robaczki, teraz idę Was nadrabiać.

Kochajcie mnie

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 16:35   #2484
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

Cześć Słodziaczki
jesteeeeeeeeeeeees
nie pozegnalas sie przed wyjazdem
Stary 2012-09-11, 16:37   #2485
aniabaniaa
Zakorzenienie

Ach, tak Was kocham Rybcie, i tak się za Wami różowo stęskniłam, że nie wiem, czy najpierw nadrobić wątasek, czy klubasek Powietrze pachnie słodkością, gdy tu z Wami przebywam. Nie kłóćmy się

A! Aga, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, doczytałam, że ma to być Pepco za.☠☠☠ioza, mają tam ładne rzeczy, no i chętnie poczekam na to, aż zdradzisz tajemnicę tych tanich kosmetyków markowych oraz kluczu rozmieszczania ich (bo wszędzie są inne )

Stary 2012-09-11, 16:54   #2486
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Ach, tak Was kocham Rybcie, i tak się za Wami różowo stęskniłam, że nie wiem, czy najpierw nadrobić wątasek, czy klubasek Powietrze pachnie słodkością, gdy tu z Wami przebywam. Nie kłóćmy się

A! Aga, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, doczytałam, że ma to być Pepco za.☠☠☠ioza, mają tam ładne rzeczy, no i chętnie poczekam na to, aż zdradzisz tajemnicę tych tanich kosmetyków markowych oraz kluczu rozmieszczania ich (bo wszędzie są inne )
Nie kochamy Cię, jest wk.ur.w za nie pożegnanie się!
Też mi się wydaje, że te kłótnie to kwestia forum pisanego, wiadomo,ż e każdy ma inne poglądy, doświadczenia życiowe i inne wyobrażenie o danych sprawach ...

Też czytałam o tym jedzeniu pająków FUUUUJ! Ostatnio u mnie się znalazł taki gigant WIELKOŚCI MOJEJ DŁONI, bleeeeeeeeeeeeee! nie wiem skąd go przywiało, w moim pięknym, czyściutkim pokoju . Ale podejrzewam, że to kwestia non stop otwartego okna -.-

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 17:09   #2487
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Też czytałam o tym jedzeniu pająków FUUUUJ! Ostatnio u mnie się znalazł taki gigant WIELKOŚCI MOJEJ DŁONI, bleeeeeeeeeeeeee! nie wiem skąd go przywiało, w moim pięknym, czyściutkim pokoju . Ale podejrzewam, że to kwestia non stop otwartego okna -.-
moj kolega pracuje w jakiejs tam firmie, i przylecialy do nich jakieś częsci z Brazyli. I z kontenera wyszedl pająk ogrom. Sami sie wystraszyli, bo zawsze kazda dostawa jest dezynfekowana, psikana po to zeby zabic robale, kiedys mieli niespoddzianke w postaci pajączka tzw. CZARNA WDOWA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 17:11   #2488
Loriette
Zakorzenienie

Bania, w końcu

Trzymajcie kciuki, zostałam przegłosowana i jadę do szpitala, bo w oku pojawiły się nowe cuda i żarty się skończyły! Kto mnie zechce bez jednego oka!

A co do pająków - w domu wołam psa, bo uwielbia je jeść! ;x

Stary 2012-09-11, 18:16   #2489
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
jesteeeeeeeeeeeees
nie pozegnalas sie przed wyjazdem
Cytat:
Nie kochamy Cię, jest wk.ur.w za nie pożegnanie się!
Też mi się wydaje, że te kłótnie to kwestia forum pisanego, wiadomo,ż e każdy ma inne poglądy, doświadczenia życiowe i inne wyobrażenie o danych sprawach ...

ejjj bo nie chciałam pisać na wątku ogólnym, a w klubie nie chciałam sobą absorbować i wcinać się w poważne sprawy swoimi planami wakacyjnymi :P Później chciałam napisać, że wyjeżdżam, i do zobaczenia, ale już nie miałam na to czasu, bo za późno zaczęłam się pakować

Winyl, chyba masz malusią rączkę! ;d
Cytat:
moj kolega pracuje w jakiejs tam firmie, i przylecialy do nich jakieś częsci z Brazyli. I z kontenera wyszedl pająk ogrom. Sami sie wystraszyli, bo zawsze kazda dostawa jest dezynfekowana, psikana po to zeby zabic robale, kiedys mieli niespoddzianke w postaci pajączka tzw. CZARNA WDOWA
ooo nnie , padłabym ze strachu O_O
Cytat:
Bania, w końcu

Trzymajcie kciuki, zostałam przegłosowana i jadę do szpitala, bo w oku pojawiły się nowe cuda i żarty się skończyły! Kto mnie zechce bez jednego oka!

A co do pająków - w domu wołam psa, bo uwielbia je jeść! ;x
!
aaa apropo pw ;D my nie chodzimy do kościoła! a już ostatnio mnie zaskoczyło to, że widziałaś u siebie podobiznę mojego tza ;d

do lekarza jedź koniecznie, bez gadania w ogole

Stary 2012-09-11, 19:41   #2490
Loriette
Zakorzenienie

Wróciłam. Jestem po zabiegu. Rozcinali i czyścili. Dostałam antybiotyk w kroplach. Z racji tego, że mam to średnio co rok mozliwe, że będzie konieczne wycinanie jakiejś tam torebki.
Mnie stanowczo wystarczy - dzisiaj zobaczyłam wielką igłę nad okiem i zemdlałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości