|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
To w takim razie dlaczego Ty sie wypowiadasz o studiach, skoro nie masz na ten temat zielonego pojecia,? Bo nie rozumiem? Na temat polityki sie nie mozna wypowiedziec, bo nie pracuje sie w Sejmie, tak? Jakze sie ciesze, ze jestes spelniona matka, oby wszystko w zyciu tak super Ci szlo dzieki dobrej organizacji.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-10 o 21:51 |
|
|
|
#2462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zapiekasz parówki? Ja w gęstym naleśnikowym albo w francuskim,masz inny patent ![]() A ostatnio przed piątkowa imprezą miałam zrobić parówy w cieście francuskim, potem jak wszyscy się napili to je zauważyli, wstawili do piekarnika i zeżarli surowe Cytat:
![]() Nooo moi rodzice łazili po mieszkaniach i wybrzydzali, które kupić a ja łaziłam i wybrzydzałam ... które wynająć ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem jak w dzisiejszych czasach nadal można uważać ciążę po 30stce za mało możliwą i wyczerpującą organizm do granic. Dla mnie ciąża przed 30stką wyczerpałaby mój organizm,ale psychicznie bo wątpię,że w przeciągu np.:5 lat będzie mnie stać na dziecko ![]() No bo ... co z tego,że facet zarabia. Dla mnie nie wiem ile powinien przynosić do domu,żeby utrzymać żonę i dziecko, dom, samochód, mieć odłożone na czarną godzinę i nie liczyć się z każdym groszem. A ja nie wiem kiedy w dzisiejszych czasach dostanę umowę na czas nieokreślony, kiedy nie będę się bała zajść w ciążę bo mnie wywalą. I kiedy będę miała na umowie tyle,żeby potem nie siedzieć na macierzyńskim z tysiakiem w kieszeni. Nie wspomnę o jakimś stałym kącie, daj Boże chociaż na kredyt. Niestety dziadkowie nie pozostawiali nam mieszkań w spadkach ![]() I jestem egoistką, która chce mieć czas tylko dla siebie, która chce podróżować, spać w weekendy do 11:00,a kasę wydawać na buty,a nie pieluchy ![]() Na szczęście sa ludzie stworzeni do bycia egoistami i do bycia matkami, o :P |
|||
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, nie wiem czy takie uff, bo nadstawilam karku ;D W sumie wiekszosc sie ze mna zgadza, ale jako autorka postu, to ja dostaje joby, jakbym byla jedyna przedstawicielka tego pogladu na swiecie
Szczerze, to mi to zwisa. Nie moje zycie, nie moja sprawa. Dzieki Bogu, tez moge uwazac mlode matki za glupie i gadajace bzdury i brednie, bo malo wiedza o zyciu, a dziecko powoduje pieluchowe zapalenie mozgu. Mile? Raczej nie. wiec nie wiem czemu tylko matki maja wylacznosc w temacie o posiadaniu dzieci i wytykaniu innym, ze gadaja bzdury, bo maja inny poglad niz same one.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-10 o 22:20 |
|
|
|
#2464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle uświadomiłam sobie właśnie, że jestem już dwa lata na tym wątku ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Bo Ty jesteś fajterem
|
||
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, fajter nie fajter, ale nie lubie jak laska starsza ode mnie 3 lata prawi mi tonem mojej matki ;D jakby sie uprzec, tez bym juz dziecko mogla urodzic przeciez, to chyba jakies poglady na ten temat moge miec. Kurde ludzie sie moga wypowiadac na temat zwiazkow na odleglosc i jakos tez to musze przebolec mimo ogolnej opinii w stylu "to nie ma szans" albo "ja bym tak nie mogla". A ja moge, to mam caly swiat przekonywac do mojego pogladu tekstami "gadasz bzdury, jak wejdziesz w taki zwiazek to zrozumiesz" ? xD
gdzie nasza Psyholka? buja sie po kolezankach i po chrzcinach, czy to nie teraz? Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-10 o 22:32 |
|
|
|
#2466 |
|
Wtajemniczenie
|
nic tu więcej nie skomentuje. nie będę się denerwować
bo po co? co nie powiem i tak będziesz wiedziała lepiej dzisiaj pierwszy dzień pracy, wiec nie bede sie wkurzać z samego rana, bo jakaś gówniara uważa się za najmądrzejszą na świecie miłego dnia laski
|
#2467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miałam się wczoraj wieczorem odezwać, ale nie chciałam wchodzić w sam środek burzy ![]() Cytat:
No i spotkanie z kolegą też ![]() Dzisiaj mam drugie wieczorem (dzisiaj albo w czwartek w sumie...), ale to z kimś innym :P A poza tym to uczę się do poprawki ;/;//;/;/ Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Agnesuk, za pracę wierzymy w Ciebie :P
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-09-11 o 07:46 |
||
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Psycholu, do nauki,a nie romansować!
![]() Agnesuk, nie gówniarzymy sobie tutaj powodzenia w pracy!
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Monia spokojnie mam na to i na to czas :P Chociaż tak czy siak więcej poświęcam ostatnio nauce niż znajomym czy rodzinie czy jakiemukolwiek chłopakowi..
Należy mi się chwila relaksu
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, kiedy piszesz ten egzamin? No i opowiadaj jakiego przystojniaka wyrwałaś sobie na wieczór
Agnesuk, trzymam kciuki Będzie dobrze! )Odnalazłam w Lidlu swoją nową miłość Do tego rano obudziłam się z okiem większym od głowy, w środku mam jakiś wielki ropień i wieczorem jadę do szpitala
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, czemu ja nie mam lidla? Kiedyś mnie pająk ugryzł w oko (tak mi pani doktor powiedziała) i miałam mega spuchnięte i wyglądałam jakby mi ktoś przywalił i to porządnie Ty chyba już kiedyś pisałaś, że miałaś coś z okiem? Coś mi się kojarzy......
|
|
|
#2472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi apetycznie!!! ![]() a co do oka, tez tak kiedys mialam. Budze sie a oko sie nie otwiera ciekawe co u Ciebie znajdą.moja ciocia pracuje w pepco, tam mozna znaleźć tyyyyyyyyle fajnych rzeczy powodzenia! Cytat:
umarłabym gdyby mi tak ktoś powiedział. Ale co we śnie?? boje sie ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, powodzenia w pracy!
Cytat:
![]() masakra, bardzo boli? przytyłam, kuwa. |
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, juz Twoje gowniarzenie zostawiam bez komentarza, bo sama dalas popis swojej dojrzalosci
niestety nie wszyscy musza sie z Toba zgadzac, a az taka wiekowa to Ty nie jestes, wiec nie masz wylacznosci na wyrazanie pogladowspadam z tego wątku. loffciajcie się misiaczki Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-11 o 14:04 |
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co tam masz w tym oku ![]() Cytat:
![]() A spróbuj tylko! To nie oddam Ci rodziców jak przyjada do Białego na wesele
|
||
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
ale nerwusy na watku
![]() ja tez ![]() ale ale dzisiaj sie wazylam. Niecałe 56 kg ufff. Nienajgorzej ale chciałabym 5 kg mniej! utrzymanie wagi tez jest trudne, zeby nie rosla ![]() Cytat:
moja siostra kiedys opowiadala, albo szwagier, juz nie pamietam. Ich znajomy byl szpitalu bo mu pajak wszedl do ucha ![]()
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam już tak szczerze dość pająków i robali,że masakra
![]() Dzisiaj, siedziałyśmy sobie z szefową na schodach, potem wchodzimy do środka,a tam popyla jakis obrzydliwy wielki robal z łbem. Poleciałam po kierowce autubusu (szkolnego,obok jest szkoła ), wziął go na łopatę i wywalił na boisko ![]() I teraz pytanie,skąd przylazł
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi oczami jest taka historia, że często robią mi się ropnie, ale malutkie i płaskie, które same się wchłaniają. Ten niestety jest wypukły i to w stronę gałki ocznej, więc boli. Cytat:
Nie wiem czy jechać dzisiaj do szpitala, bo jutro rano jadę oglądać mieszkanie i wiadomo - ważne jest pierwsze wrażenie, a ja wyskoczę z opatrunkiem na pół oka. Cytat:
Boli przy każdym mrugnięciu, bo czuję to zgrubienie. Fajnie, gdybym miała kogoś
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisałam się na listę 22 Wiecie co? Marzy mi się romantyczny weekend w Krakowie
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedz, moglas chociaz isc do okulisty, ja wtedy dostalam antybiotyk w masci, przynajmniej stan zapalny zszedl i opuchlizna, a potem wycieli ropniaka. To sie czesto robi od zanieczyszczen, wystarczy że wiatr zawieje, albo kredka do oczu jest niezbyt czysta raz to olałam, zeszlo, ale drugim razem lekarz mi powiedział że bedzie sie odnawiać.
|
|
#2482 | |||
|
Zakorzenienie
|
ej
zostań!masz rację, jesteśmy wszystkie w praktycznie w tym samym wieku, nie wylatujmy tu z jakimiś strasznymi różnicami w doświadczeniu życiowym ![]() Cytat:
![]() To jaki duży on był? Cytat:
z kim? ![]() Cytat:
![]() nie wychodzę z domu
|
|||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cześć Słodziaczki kuwa, wracam z wypoczynku i rekreacji i co spotykam Rzuciłam okiem na bieżącą stronę i póki co nie wiem o co poszło, ale nasuwa mi się tylko jeden wniosek, że my wszystkie mamy po 17 latek ![]() Oczywiście żartuje :P każźda ma swoje poglądy, i o co tam Wam nie poszlo, to nie ma sensu się kłócić, bo i jedna i druga przyzna, że szanuje cudze poglądy :P A nie raz już było tak, że jedna napisała coś trochę z sarkazmem, trochę z ironią, druga odebrała coś tam zbyt do siebie i co wtedy? wtedy przypominamy, że mamy na forum do czynienia z pisemną formą przekazu cium cium robaczki, teraz idę Was nadrabiać. Kochajcie mnie
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
jesteeeeeeeeeeeees
nie pozegnalas sie przed wyjazdem
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, tak Was kocham Rybcie, i tak się za Wami różowo stęskniłam, że nie wiem, czy najpierw nadrobić wątasek, czy klubasek
A! Aga, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, doczytałam, że ma to być Pepco za.☠☠☠ioza, mają tam ładne rzeczy, no i chętnie poczekam na to, aż zdradzisz tajemnicę tych tanich kosmetyków markowych oraz kluczu rozmieszczania ich )
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi się wydaje, że te kłótnie to kwestia forum pisanego, wiadomo,ż e każdy ma inne poglądy, doświadczenia życiowe i inne wyobrażenie o danych sprawach ... Też czytałam o tym jedzeniu pająków FUUUUJ! Ostatnio u mnie się znalazł taki gigant WIELKOŚCI MOJEJ DŁONI, bleeeeeeeeeeeeee! nie wiem skąd go przywiało, w moim pięknym, czyściutkim pokoju . Ale podejrzewam, że to kwestia non stop otwartego okna -.-
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, w końcu
![]() Trzymajcie kciuki, zostałam przegłosowana i jadę do szpitala, bo w oku pojawiły się nowe cuda i żarty się skończyły! Kto mnie zechce bez jednego oka! ![]() A co do pająków - w domu wołam psa, bo uwielbia je jeść! ;x
|
#2489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winyl, chyba masz malusią rączkę! ;d Cytat:
Cytat:
aaa apropo pw ;D my nie chodzimy do kościoła! a już ostatnio mnie zaskoczyło to, że widziałaś u siebie podobiznę mojego tza ;d do lekarza jedź koniecznie, bez gadania w ogole
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Jestem po zabiegu. Rozcinali i czyścili. Dostałam antybiotyk w kroplach. Z racji tego, że mam to średnio co rok mozliwe, że będzie konieczne wycinanie jakiejś tam torebki.
Mnie stanowczo wystarczy - dzisiaj zobaczyłam wielką igłę nad okiem i zemdlałam
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

od wszystkiego... Do pracy ide dopiero w piątek, w sobote i niedziele szkola. Musze troche dojść do siebie, a potem biore sie za prace kontrolne itd....
Do tego spacerowałam z córcią, trochę się bawiłysmy na dworze, póki jest jeszcze ładna pogoda. I mam ochotę na pifffo :P

za pracę 

powodzenia w pracy!
Piekarnik Laury
Coś mi się kojarzy......

brzmi apetycznie!!!
umarłabym gdyby mi tak ktoś powiedział. Ale co we śnie?? boje sie

. Ale podejrzewam, że to kwestia non stop otwartego okna -.-