U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 19:58   #2461
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziekuje Wam bardzo jutro rano jade z nim do Katowic
będzie dobrze

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:07   #2462
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
nie, ja mam w kamieniu, żeby mi się nie rozsypał w takim matowym opakowaniu, niestety nie znalazłam go na kwc, kosztował coś koło 40 zł, był też taki za 25 zł, ale babka go odradziła, bo podobno ciemnieje na skórze

Cytat:
A ja dzis wypoczelam w koncu. Nie bylismy w stanie wytrzymac tego upalu i nasz swiadek zaproponowal zebysmy pojechali na baseny do Andrychowa - troche kawalek od nas, ale bylo super Niestety ja mam dziwna skore, ktora ma limity. W polskich warunkach szybko sie opalam, ale do pewnego momentu i KONIEC, wlaczy sie limit i chocbym nie wiem ile lezala na sloncu to juz sie nie op0ale. Wiec wszyscy wrocili z basenu prawie poparzeni, a mnie slonko tylko lekko musnelo Jedyna szansa to dopiero gdzies na poludniu.
no i super, po co masz być spalona w dniu ślubu? a tak będziesz miała śliczną opaleniznę

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:16   #2463
DobraDusza88
Zakorzenienie

lady, jamee- trzymam kciuki

Jeśli chodzi o puder to ja z całego serca polecam matujący z KOBO- daje radę nawet w te upały, a koszt to ok 20 zł. Ma lusterko, natomiast nie ma puszka. Ale moim zdaniem za taką cenę warto

Uff 6 zaproszeń rozwiezionych Z dzisiaj zapraszanych wszyscy powiedzieli, że jak najbardziej będą Ucieszyli się bardzo, a jedno młode małżeństwo powiedziało od razu, że będą bez synka (latek 2), bo mają zamiar się wybawić, a wiadomo jak to z dzieciaczkiem

Teraz relaksik- gingers, bagietka i wizaż a później lulu, bo jutro będziemy jeździć i załatwiać wszelkie dokumenty potrzebne do spisania protokołu
Stary 2012-07-01, 20:22   #2464
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
do wesele się zagoi, tzn. wydobrzeje

pewko ze tak

ale tak zal mi jego teraz, po cholere tyle pic a pozniej zdychac

ja mam swoj wieczorek panienski w sobote

i jestem w szoku, jak na poczatku mi 3 najblizsze przyjaciolki sie wykrecily tak zmienilam towarzystwo i zapytalam sie czy przyjda laski ktore bede u mnie na weselu ( tz przyjaciol dziewczyny) to mi 3 potwierdzily ze na bank beda :jupi :

na "obce" dziewczyny moge liczyc

bedzie nas 8 lasek

dzisiaj zrobilam rogi z welonem

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:42   #2465
clara099
Raczkowanie

hej dziewczyny a ja znowu z pytaniami, bo mam mały problem..
- robicie podziękowanie dla najbliższych (rodziców, dziadków..)?
- jeżeli tak to dla kogo?
- co im wręczacie?
- kiedy powinno być podziękowanie?
sama już nie wiem czy robić. byłam kiedyś na weselu to było podziękowanie dla rodziców, dziadków i chrzestnych, trochę to trwało, dłużyło się, ale bez wątpienia jest to miły akcent dla najbliższych. a Wy jak rozwiązujecie sprawę z podziękowaniami?
pozdrawiam
clara099 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:42   #2466
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
2 wkleilam pod wczesniejszym postem, a reszte mialam w albumie ale juz usunelam bo nie chcialabym ich kiedys gdzies na necie znalezc wiec troszke sie spoznilas niestety.

Dziewczyny ktore juz sa po: pomyslalam ze wysle gosciom podziekowanie za prezenty, chcialabym wyslac nasze zdjecie slubne i zdjecia na ktorych sa osoby do ktorych bede wysylala, tylko nie wiem w jakiej formie to zrobic? robilyscie takie cos? macie jakis tekst na takie podziekowanie?
mysle zeby wywolac fotki, zrobic rezcnie jakies takie "ksiazeczki" z miejscem na zdjecia wkladane, szukam inspiracji
My coś takiego dostalismy po jednym weselu. Była to bardzo miła niespodzianka. Dostaliśmy płytki ze zdjęciami, filmem i to jedno zdjęcie wywołane: my + para młoda. Jeśli zdjęcie zostanie wywołane z ładną białą rasmką, to chyba nie ma potrzeby więcej dodatków... Chyba będę zamawiała coś z etsy, z http://www.etsy.com/shop/blinggarden?ref=af_you_favitem ktoś chętny?

Fablous, ja jednak nie będę brała tego grzebyka.

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:55   #2467
megan713
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!
za nai intensywny weekend... 2 razy kurs tańca i rozwożenie zaproszeń.... moi rodzince są nienormalni... mamy cały miesiąc na rozwiezienie zaproszeń a oni się za przeproszeniem s**ją jakby wesele było za tydzień... mówię im - rozwieziemy jak będzie wygodnie dojechać. Jadąc do rodziny w Piasecznie zahaczymy o Ursynów... a Ci swoje. utłukę ich chyba...

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki z całych sił!!

Nena, śliczny storczyk!

Czy to prawda, że osoby niskopienne (160cm), w lejącej sukni powinny mieć takie wydłużone bukiety, typu 5 kwiatków z długimi łodyżkami???
no nie jesteś moją ukrytą siostrą też mam 160cm wzrostu i w dodatku kochamy te same perfumki!

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 20:56   #2468
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
lady, jamee- trzymam kciuki

Jeśli chodzi o puder to ja z całego serca polecam matujący z KOBO- daje radę nawet w te upały, a koszt to ok 20 zł. Ma lusterko, natomiast nie ma puszka. Ale moim zdaniem za taką cenę warto
4

niestety ja niepodzielam tej opinii... mam ten puder i na codzień jest super ale na takie upały + wesele to nie zbyt... wczoraj go nałożyłam i strasznie się zbierał w grudki jak się zgrzałam

wiecie jak się wkurzyłam odpadło nam właśnie 8 osób z wesela... potwerdzili przybycie przy rozdawaniu zaproszeń właśnie TŻ dzwonił zapytać czy jego kuzynka i kuzyn przychodzą z kimś a wujek mu na to że oni w ogóle nie przyjadą nawet nie zadzwonili powiedzieć gdyby TŻ nie zadzownił to pewnie w nast tygodniu dopiero byśmy się dowiedzieli a już sobie doprosiliśmy osób że było 100 to teraz wraz jest mniej noż ludziewynikie m tego z rodizny TŻ będzie 10 osób
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-07-01 o 20:57
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:59   #2469
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
4

niestety ja niepodzielam tej opinii... mam ten puder i na codzień jest super ale na takie upały + wesele to nie zbyt... wczoraj go nałożyłam i strasznie się zbierał w grudki jak się zgrzałam

wiecie jak się wkurzyłam odpadło nam właśnie 8 osób z wesela... potwerdzili przybycie przy rozdawaniu zaproszeń właśnie TŻ dzwonił zapytać czy jego kuzynka i kuzyn przychodzą z kimś a wujek mu na to że oni w ogóle nie przyjadą nawet nie zadzwonili powiedzieć gdyby TŻ nie zadzownił to pewnie w nast tygodniu dopiero byśmy się dowiedzieli a już sobie doprosiliśmy osób że było 100 to teraz wraz jest mniej noż ludziewynikie m tego z rodizny TŻ będzie 10 osób
o kurcze!!! tylko 10

Mia i Tosia <3

Stary 2012-07-01, 21:02   #2470
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
o kurcze!!! tylko 10
no tak 2 osoby wcześniej odmówiły i to jest najbliższa rodzina bo żadnej innej nie zna może jakby jego mama żyła

no i jeszcze kilku kolegów będzie

Stary 2012-07-01, 21:03   #2471
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
4

Pewnie wszystko zależy od rodzaju cery

A co do rodzinki to brak słów... Ludzie na prawdę są bezczelni...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 21:05   #2472
ona8686
Zakorzenienie

Witam dzisiejsza pogoda była straszna.. jak nie gorac to grad, a teraz znowu grzmi.

Wczorajszym PMką spełnienia marzeń, cudownych chwil u boku męża i ciągłego uśmiechu na twarzy

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam nad wyczyszczeniem sukni w domu w wannie Czytam różne fora i są same pozytywne opinie na ten temat. Suknia była czyszczona przez pierwszą właścicielkę i w sumie tylko dół wymaga odświeżenia od mojego ciągłego mierzenia. Przynajmniej nie bałabym się o kryształki. Co Wy myślicie o tym?
Ja przeprałam sukienkę w pralce ma ozdobne koraliki u góry które sa przyszyte i z nimi nic sie nie stało, ale było kilka przyklejonych i te odpadły i z tego akurat sie ciesze

Cytat:
dziewczyny, mam fotki od fotografki:lo ve: wrzucilam pare do albumu, jesli nie macie jeszcze fotografa to z calego serca polecam Agnieszke zreszta jak zobaczycie to same bedziecie wiedzialy:P troche sie balam ze wydamy kase a zdjecia jak zdjecia, ale naprawde nie zaluje jeszcze tylko czekamy na fotoksiazki. A tu mala probka fotek:P
Piekne zdjęcia

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:06   #2473
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ludzie sa podli i bezczelni

na kilka dni przed nawet sami nie raczyli powiedziec

Mia i Tosia <3

Stary 2012-07-01, 21:07   #2474
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dacie wiarę że na przyszłą sobotę prognozują dokładnie tyle stopni i ile jest dzisiaj
Przeraża mnie ten fakt
masakra! chłopcy moi dzisiaj wypili po 3 piwa i faza jak nie raz po 9

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
właśnie Tż przysłał mi sms, że dostał lepsze warunki umowy o pracę niż miał do tej pory

muszę poszukać czegoś specjalnego na kolację
super gratulacje

A my dzisiaj rozwieźliśmy OSTATNIE zaproszenia

A to Nasza lista to do na 20 DDŚ
1. oddać obrączki do wygrawerowania i zaręczynowy do odświeżenia
2. zrobić u introligatora napis na auto od Marylki
3. kupić wino do obiadu
4. zamówić plany na stoły jak potwierdzimy liczbe gości BTW. potwierdzenia były do dzisiaj, wczoraj odezwał się kuzyn TŻta i tyle. Od znajomych nie liczyłam bo z nimi mam kontakt codzienny, z rodziny ani ode mnie ani od TŻta NIKT nie dzwonił
5. prezenty dla świadków
6. pudełko na koperty
7. podać dokładną liczbe gości do tortu
8. podać dokładną liczbę gości na salę
9. ustalić z dziewczynami od muzyki na ślubie dokładny repertuar
10. ustalić ubiór kościoła
11. iść do księcia zapłacić i dogadać wszystko
12. iść do spowiedzi W KOŃCUU!!
Stary 2012-07-01, 21:10   #2475
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A my kupiliśmy garnitur dla TŻta Niestety nie pozwolił mi pokazać wam zdjęć

Cytat:
Poza tym martwie sie
Nie wiem czy pamietacie - moj brat mial w styczniu przeszczep rogowki i wszystko bylo w porzadku do wczoraj - zaczal widziec biala plamke i oko bylo lekko zaczerwienione, dzisiaj obudzil sie z calym zaczerwienionym i spuchnietym okiem, nie wiadomo czy nie ma odrzutu jutro jedzie do szpitala - gorzej jesli bedzie musial miec operacje bo jesli tak to zapewne natychmiast tak mi smutno, choc przy nim tego nie pokazuje zeby sie nie martwil
Wiec prosze o Wasze magiczne kciuki, zeby jutro okazalo sie ze to nic powaznego
Na pewno bedzie dobrze. A kciuki sie trzymaja

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy Wasi TŻ mają kamizelki? Bo babka w sklepie z garniturami powiedziała, że to przeżytek, a jak oglądam zdjęcia ze ślubów znajomych, to każdy ma :/ no i moja mama sie upiera ze musi byc.
Mój ma. Byłam przeciwna jej, ale z nią wygląda bardziej jak Pan Młody

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Kochana to przez stres będzie dobrze przecież się Kochacie... pewnie już po emocje opadną i sytuacja się poprawi

wróciłam od fryzjera z mieszanymi uczuciami... pi pierwsze nie wyszedł gładki koczek ale raczej fantazja na ten temat ale fryzura jest na prawdę śliczna... z tyłu.... nie wiem czemu ja mam taki kompleks z tymi ściągniętymi włosami do tyłu... wydaje mi się że moja twarz jest jeszcze większa wstawiam fotki... nie sugerujcie się tym zdjęciem przodu bo jest robione od góry więc moja twarz wyszła podłużna bardziej i chudziutka a mam okrągłą i pyzowatą... jest mi bardzo wygodnie to fakt ale sama nie wiem chyba zostaną loki dla mojego spokoju ale sama nie wiem luuudzieeee

EDIT
włożyłam welon przy takiej fryzurze da się tylko od dołu a mój ten zdobiony fatalnie tak wygląda... więc raczej zostanie tak jak miało być
Bardziej podobały mi sie loczki, choc w tej fajnie jest przód zrobiony

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Więc wstawiam

Tylko wiadomo, suknia nie dokończona- bez zamka i za duża... Ale coś tam już widać

Buzię wymazałam, jak kiedyś zasłużę na dostęp do poczty to Wam tam wstawię z twarzą
Bardzo ładna i welon koronkowy bedzie pieknie sie komponował z suknią

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:24   #2476
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ludzie sa podli i bezczelni

na kilka dni przed nawet sami nie raczyli powiedziec
i to mnie dobija bo w środę zawozimy listę gości i jakby TŻ nie zadzwonił to byśmy ie wiedzieli nic

Stary 2012-07-01, 21:27   #2477
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Tyle podałyście tych pudrów ,że sama jestem głupia i nie wiem który wybrać :P
Najbliższe osoby nas zawodzą,czasem osoba obca jest lepsza od rodziny...taka prawda ;/

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:29   #2478
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
i to mnie dobija bo w środę zawozimy listę gości i jakby TŻ nie zadzwonił to byśmy ie wiedzieli nic
no nie dziwie sie, ja mam potwierdzenie do 15 lipca, ciekawe co u mnie wyjdzie

go Spain!!!!
3 gooooooooool : jupi:

Mia i Tosia <3

Stary 2012-07-01, 21:46   #2479
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam prośbę, czy jest ktoś wśród Nas kto zna niemiecki?
Ja znam kali jeść kali pić, a potrzebuje napisać kilka słów do szefa przyjaciela Naszego, który pracuje za granicą, szef go nie bardzo chce puścić na Nasze wesele, więc muszę mu posłać kilka miłych słów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 21:48   #2480
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę, czy jest ktoś wśród Nas kto zna niemiecki?
Ja znam kali jeść kali pić, a potrzebuje napisać kilka słów do szefa przyjaciela Naszego, który pracuje za granicą, szef go nie bardzo chce puścić na Nasze wesele, więc muszę mu posłać kilka miłych słów

Koziczka

Stary 2012-07-01, 21:49   #2481
carmelova
Zakorzenienie

Właśnie wygrałam 170 zł! Zajęłam pierwsze miejsce (ex aequo) w firmowych typowaniach
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:49   #2482
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Wczorajszym PM gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Odebraliśmy wczoraj obrączki Są z białego złota a w środku mają malutki grawer w postaci znaku nieskończoności
Wybraliśmy ostatecznie smak tortu (będzie czekoladowo-malinowy) prostokątny przybrany świeżymi owocami Kupiliśmy buty i krawat dla tż-ta. Całkiem owocna sobota to była. No ale czasu coraz mniej więc musimy przyśpieszyć. No i byliśmy na kawie w naszej sali. Uwaga byłam w niej pierwszy raz :dzie kuje: Bo jak podpisywaliśmy umowę z hotelem to dobudowywali tę część i tylko szkielet stał a potem jedynie przez szybę widziałam No ale podoba mi się więc liczę, że będziemy zadowoleni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0040.jpg (48,9 KB, 55 załadowań)

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2012-07-01 o 21:55
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:51   #2483
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Właśnie wygrałam 170 zł! Zajęłam pierwsze miejsce (ex aequo) w firmowych typowaniach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 21:53   #2484
(kicia)
Zakorzenienie

a my z TŻtem zdecydowaliśmy że nie będzie zakładał kamizelki... w tym zestawie ten muszniko- krawat jest ładny biały długi jak normalny krawat wiec założy tylko to i będzie git przynajmniej nie zgrzeje się tak

Stary 2012-07-01, 21:54   #2485
carmelova
Zakorzenienie

Aleks super! Idealne

Cytat:
a my z TŻtem zdecydowaliśmy że nie będzie zakładał kamizelki... w tym zestawie ten muszniko- krawat jest ładny biały długi jak normalny krawat wiec założy tylko to i będzie git przynajmniej nie zgrzeje się tak
Dobra decyzja
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:55   #2486
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Poza tym martwie sie
Nie wiem czy pamietacie - moj brat mial w styczniu przeszczep rogowki i wszystko bylo w porzadku do wczoraj - zaczal widziec biala plamke i oko bylo lekko zaczerwienione, dzisiaj obudzil sie z calym zaczerwienionym i spuchnietym okiem, nie wiadomo czy nie ma odrzutu jutro jedzie do szpitala - gorzej jesli bedzie musial miec operacje bo jesli tak to zapewne natychmiast tak mi smutno, choc przy nim tego nie pokazuje zeby sie nie martwil
Wiec prosze o Wasze magiczne kciuki, zeby jutro okazalo sie ze to nic powaznego
dla brata. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Cytat:

właśnie ogarnęłam się po weselu więc zdaję relację

Ogólnie wesele udane nie licząc tych kilku wpadek w załączniku bukiet PM
Niestety w takie upały łatwo o zmęczenie A klimatyzacja i wiatraki to trzeba z rozsądkiem serwować, bo łatwo o takie dolegliwości

Cytat:
Dziewczyny ktore juz sa po: pomyslalam ze wysle gosciom podziekowanie za prezenty, chcialabym wyslac nasze zdjecie slubne i zdjecia na ktorych sa osoby do ktorych bede wysylala, tylko nie wiem w jakiej formie to zrobic? robilyscie takie cos? macie jakis tekst na takie podziekowanie?
mysle zeby wywolac fotki, zrobic rezcnie jakies takie "ksiazeczki" z miejscem na zdjecia wkladane, szukam inspiracji
Bardzo fajny pomysł Goście na pewno będą zachwyceni

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dacie wiarę że na przyszłą sobotę prognozują dokładnie tyle stopni i ile jest dzisiaj
Przeraża mnie ten fakt
Mnie też Mimo że nie mam wtedy ślubu

Cytat:
Cześć evoonia

Dziewczyny my mamy spore okrągłe stoły i takie świeczniki http://allegro.pl/swiecznik-aluminiu...449312691.html tylko ze 3 razy większe. Nie bardzo wiedziałam jak w to wkomponować wazony z kwiatami, bo te świeczniki są piękne, srebrne i naprawdę okazałe. Z florystką i menagerką sali stwierdziliśmy, że zrobimy dekoracje kwiatowe... na świecznikach. Myślicie, że to dobry pomysł? Widziałam jedno takie zdjęcie i fajnie to wyglądało.
Widziałam już dużo pomysłów tutaj, myślę, że coś wybierzesz Ale na pewno coś delikatnego do tego, bo całość wyjdzie topornie.

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja mam już dzis dosyć rozwożenia zaproszeń,boli mnie głowa zjadłam już 3 tabletki i nic nie pomaga
Jest strasznie duszno,cieszę się że nasze wesele będzie we wrzesniu,może nawet padać oby tylko nie było takiej duchoty
Reszta zaproszeń musi zaczekać do przyszłego tygodnia
A oto nasze obrączki
Obrączki dość szerokie, ale bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Moim skromnym zdaniem wesele nie jest dla dzieci,żadna 3 letnia dziewczynka nie wytrzyma do rana,a rodzice mają się bawić a nie zajmować zmęczonym dzieckiem,dlatego nie zapraszamy małych dzieci,sama bym też nie zabrała dziecka na całą noc
Ja mam czyste sumienie bo ich zaprosiłam a jak oni się do tego dostosuja to już nie moja sprawa,to moja impreza i ja dyktuje warunki
Też uważam, że bez sensu jest zabierać małe dzieci na wesele, bo rodzice się nie wybawią za bardzo a dziecko nie wytrwa do końca. Ale... postanowiłam tą decyzję pozostawić rodzicom. Jeśli stwierdzą, że zabierają dzieci, to muszą się liczyć z tym, że będą musieli się nim zajmować.

Cytat:
Napisane przez clara099 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny a ja znowu z pytaniami, bo mam mały problem..
- robicie podziękowanie dla najbliższych (rodziców, dziadków..)?
- jeżeli tak to dla kogo?
- co im wręczacie?
- kiedy powinno być podziękowanie?
sama już nie wiem czy robić. byłam kiedyś na weselu to było podziękowanie dla rodziców, dziadków i chrzestnych, trochę to trwało, dłużyło się, ale bez wątpienia jest to miły akcent dla najbliższych. a Wy jak rozwiązujecie sprawę z podziękowaniami?
pozdrawiam
My będziemy mieć tylko podziękowanie dla rodziców. Co dostaną to jeszcze nie wiem i kiedy jeszcze też. Myślę, że trzeba to załatwić zanim alkohol zadziała na gości

Cytat:
4

No spoko... Dobrze, że zadzwonił...

Mi też odpadło 6 osób - 2 małżeństwa z małymi dziećmi. Ale właściwie od początku wiedziałam, że prawdopodobnie tak będzie, bo jedni mieszkają w Australii i przylot to ogromna kasa, a drudzy w Irlandii, ale żona kuzyna pracuje na lotnisku i ma problem z wolnym w wakacje.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:57   #2487
aleksandrettaa
Zakorzenienie

A Carmi te kandelabry z kwiatami będą super wyglądać! A stoły okrągłe?

Stary 2012-07-01, 21:58   #2488
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

dzisiaj zrobilam rogi z welonem
kupujecie sobie drugi welon na panieński? czy skąd je macie - czy dziewczyny wam załatwiają?
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:59   #2489
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Koziczka
o senkju

Cytat:

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wczorajszym PM gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Odebraliśmy wczoraj obrączki Są z białego złota a w środku mają malutki grawer w postaci znaku nieskończoności
Wybraliśmy ostatecznie smak tortu (będzie czekoladowo-malinowy) prostokątny przybrany świeżymi owocami Kupiliśmy buty i krawat dla tż-ta. Całkiem owocna sobota to była. No ale czasu coraz mniej więc musimy przyśpieszyć. No i byliśmy na kawie w naszej sali. Uwaga byłam w niej pierwszy raz :dzie kuje: Bo jak podpisywaliśmy umowę z hotelem to dobudowywali tę część i tylko szkielet stał a potem jedynie przez szybę widziałam No ale podoba mi się więc liczę, że będziemy zadowoleni.
super
widzę że zdecydowaliście sie na taki sam grawer
U nas będą Nasze inicjały a będzie łączył znak nieskończoności
Stary 2012-07-01, 22:02   #2490
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
super
widzę że zdecydowaliście sie na taki sam grawer
U nas będą Nasze inicjały a będzie łączył znak nieskończoności
Fajnie. My na spontanie wybraliśmy bo oczywiście idąc zamawiać obrączki zapomnieliśmy to ustalić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości