|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Cytat:
Jest jeszcze JennyAniolek, ale ma błędną datę @. Powinna mieć parę dni przede mną, bo powinnyśmy testować w tym samym czasie z tego co pisała
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Agi Super, że wypoczywacie, przywieźcie piękne wspomnienia!
Rene Mam nadzieję, że przegadaliście z TŻem to co wczoraj tak Cię wkurzyło. Mężczyżni tak już mają, że nawet jeśli jesteśmy w 100% pewni, że możemy na nich liczyć i świetnie ich znamy to potrafią zaskoczyć w najmniej przyjemny sposób. Na szczęście szczera rozmowa jest najlepszym lekarstwem. Wierzę, że szybko dojdziecie do porozumienia w tym co Was poróżniło. Madzia Gratuluję świetniej postawy na parapetówce cieszę się, że się udała ![]() Koronku Hurra! Super, że wszystko idzie tak, jak natura tego chciała Czarna i Kicia dalej w Waszych rodzinach panują podstępne wirusy czy udało się je zwalczyć? Wszystkim obecnie testującym, bądź intensywnie starającym się wysyłam ciążowe fluidki! Ja przeżyłam weselem dużo lepiej niż się tego spodziewałam. Trochę potańczyłam, trochę pojadłam, mimo, że wczoraj przez pół dnia miałam masakryczne mdłości. A najlepsze, że spokojnie wytrzymałam do 2.30 na nogach. Niedzielę spędziłam na odsypianiu i powrocie do domu. Czas na trochę wiecej odsypiania ![]() Wiem, że koniec weekendu to nie jest zwykle dobra nowina, ale mogę już mówić : tylko 2 tygodnie do USG |
|
|
|
#2463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest przejściowe... sama wiesz,że często tak bywa ![]() Cytat:
miłego pobytu ![]() Cytat:
Teraz działają tabletki i całe szczęście,bo długo tak bym nie pociągnęła Mai przeszła temperatura i teraz tylko chodzi zasmarkana i kaszle...mam nadzieję,że obejdzie się bez wizyty u lekarza,bo nie chce jej fundować antybiotyków ;/
Edytowane przez 87czarna Czas edycji: 2012-09-16 o 20:09 |
|||
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Puk puk
jak testowania wczorajsze???
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
87czarna Szybkiego powrotu do zdrowia!
Też jestem ciekawa jak tam testujące! ![]() Miałam wczoraj super dzień, zaprosiliśmy Rodziców z okazji naszej rocznicy i powiem Wam, że to był taki piękny dzień! Było tak uroczyście i rodzinnie Nie żałuję, że nie byliśmy wtedy tylko myA tak poza tym - znowu poniedziałek
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
Witam przy kawusi.
U mnie niestety te plamienia, które miałam od soboty zamieniły się w @. @ dostałam w 26 dc gdzie ostatnio moje cykle trwały 31-34 dni. Owulację miałam około 14-15dc więc @ spodziewałam się dopiero we wtorek lub środę. Nie wiem czemu tak szybko przyszła. Gdzies czytałam że od owulacji zawsze za 14 dni dostaje się @. Co o tym myślicie? Wczoraj się załamałam totalnie przepłakałam cały wieczór. Postanowiliśmy z Tż że dajemy na luz. Nie spieszy nam się z dzieckiem, jak sie uda to się uda. Nie będę już robiła testów owulacyjnych ani liczyła dni ani mierzyła temperatury. Miałam takie głupie nastawienie że chcę urodzić dziecko na wiosnę, ale teraz sobie myślę co to za różnica czy wiosną czy inna porą roku! No nic , na razie jestem nastawiona pozytywnie. Poprostu co ma byc to będzie. Miłego dnia Renessme możesz mi wpisać 4cs, a @ to nie wiem kiedy, bo same widzicie jaki ten mój cykl jest pogmatwany. |
|
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
Witam weszlam tylko dac znac ze u mnie jedna kreska wejde pozniej buziaki
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Witam was dziewczyny troche sie nie odzywalam ale na bieżąco was podczuje... )Nie pisalam bo w sumie u mnie bez zmian czekam na @ 23.09 takze zobaczymy Mam do was pytanie .. otóż mierze sobie tempke i np dzis zmierzylam i byla 37,02 i po 10 minutach mowie sobie a zmierze jeszcze raz i juz bylo tylko 36,88 czy ma to jakies znaczenie? mam pierwsza temperature sobie zapisac? niepotrzebnie zmierzylam ta temperature drugi raz i tylko sie zestresowalam....
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się tym drugim pomiarem
|
|
#2470 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
agi_82 to życzę żeby @ przyszła szybciej niż myślisz i koronek super że wszystko w porządku
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez wiazalam to z ciaza lal sie ze mnie sluz teraz sucho prwnie @ przyjdzie przyznam sir jestem zalamana testowalam dzis moze jutro wstapi we mbie optymizm poki co zalamka.. I nir ludze sie ze za wczesnie. Jak ma przyjsc ten @niech przychodzi nie chce znoe tak dlugiego cyklu jak ostatnio...zmykam do pracy
Ciało jest moją świątynią a rodzina bogiem.... ![]() Edytowane przez FD_nika Czas edycji: 2012-09-17 o 12:50 |
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
FD_nika szkoda,że to nie ten cykl...
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
przykro mi
Czarna jak zdrówko Twoje i Majki??? 111kicia111 ja też planowałam na wiosnę urodzić . Przykro mi
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
|
#2476 | ||
|
Podróżniczka
|
U mnie 18 dc i nadal brak tych okropnych plamień (odpukać
) Za to pojawił się silny ból podbrzusza Ale nie świruję Jedynie te dni tak wolno lecą, jeszcze tyle czasu do terminu spodziewanej @ ...Cytat:
Trzymam nadal, jeśli nie teraz to za następny cyklCytat:
|
||
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do mierzenia tempki zawsze mierze o tej samej porze i nim wyjde z łożka tylko dzis mnie tak pokusilo zeby po 10 min sprawdzic jeszcze raz bo mialam taka wysoką tempke;P |
|
|
|
|
#2478 |
|
Podróżniczka
|
Cykle mam 28 dniowe. Mierzyłam tempkę i robiłam testy owu i wyszła mi owulacja w 13 dc także raczej nie, bo bolało mnie 18 dc, 5 dni po owu.
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2480 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Weekend zleciał nam bardzo szybko i zapowiada się, że dziś i jutro będą równie zabiegane ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
a na opinię czekam, bo jak wszystko będzie ok to namiar zawsze się na przyszłość przyda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby to nie był @ Cytat:
, tylko że z Paryża nie będę umiała Wam nic napisać, bo chyba że dorwiemy gdzieś hot spota
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-09-18 o 11:30 |
||||||||
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Koronku fantastycznie
Czarna - duużo zdrówka! jesień niestety taks już jest :/ mój tż też choruje a mnie ucho boli... u mnie nie jestem w stanie nic zaobserwować, po odstawieniu dziwnie to działa na razie. pierwszy test owu robiłam z ciekawości w 7dc, wyszedł negatywny. dziś 10 dc, rano zrobiłam test i ... invalid. jedna bladziucha kreska. wczoraj były przytulanki i po miałam dość mocne plamienie (nie brązowe a jasno czerwone). tłumaczę sobie, że organizm się zdziwił, że nie biorę tabsów i jeszcze coś tam oczyścił trochę... z drugiej strony to, że tak powiem, wchłonęłam wszystkie żołnierzyki, nic nie wyciekło
|
|
#2482 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() A co do plamienia to u mnie też się takie pojawiło, tyle że było to po @ i trochę się zdziwiłam o co chodzi ...---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
A 2 tyg szybko zlecą, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że następnym razem się uda ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
ale nie ma ![]() Cytat:
![]() --- Nadrobiłam wszystko, teraz biorę się za ogarnięcie pokoju i muszę wstawić jeszcze jedno pranie przed pakowaniem. Za 2 dni Paryż Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-09-18 o 11:41 |
||||||||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,mam nadzieję,że teraz posypią się same dwie kreseczki
My w tym miesiącu na razie odpuszczamy.. nie wiem jak będzie dalej...
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Podczytuję Was, ale czasami nie wiem co odpisać, trzymam cały czas za Was kciuki!Moje dni wyglądają ostatnio bardzo podobnie, praca, powrót do domku, jedzonko i byczenie się przed tv. Prawie ciągle spać mi się chce, w tym momencie mam znowu kryzys przysypiania. Ale ogólnie czuje się ok ![]() Mam dzisiaj warsztaty Bezpieczny Maluch, jedziemy z TŻtem Ciekawe jakie niespodzianki nam szykują ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- czarna może z tego Waszego odpuszczenia jednak coś się wykluje ![]() Jenny spakuj i mnie do Paryża Jeszcze dużo miejsca nie zajmuję
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój dodatkowo jak wie, że jest jego wina to tym bardziej omija temat i udaje, że nic się nie stało. a w złym humorze lub małej sprzeczce potrafi zrobić naprawdę ogromną przykrość, która sprawia że myślę, że ja nie będę z nim zawsze, że nie jesteśmy sobie pisani. i to idiotyczne uczucie, że owszem, jeszcze parę lat będziemy razem, ale nie tyle, ile sobie obiecaliśmy.
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
Jenny, też mi się wydaje, że jak kiedyś robiłam przerwę to po 28 dc była @. jeśli teraz też tak będzie, to na dniach powinnam wchodzić w dni płodne. zrobię jeszcze wieczorem owutest. i zapisuję, że testowani 7.10.
|
|
#2487 | |
|
Podróżniczka
|
Jutro wybieram sie na bdanie na progesteron - oby wyszło dobrze !
![]() Chciałabym Ale boje sie, że to mogą sie zacząc te same plamienia co w zeszłym miesiacu, a wtedy to nie pozostaje nic innego niz wizyta u gina i jakies tabletki Ale mam nadzieję, że oby nie - wszystko musi być w porządku! Cytat:
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Wpisz mi proszę Renessme następną @ na 15.10
Mam już dość
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
Renessme wpisz mi następną @ na 10.10
u mnie nic nowego... od niedzieli biorę CLO dzisiaj 3 tabletka jeszcze tylko dwie.. w poniedziałek idę na monitoring jak będzie ok to znów dostanę pregnyl tylko podwójną dawkę...i działamy....ale nie czuję że w tym cyklu się uda...
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczęta
![]() wróciłam nie do końca wypoczęta ale z jak najbardzij pozytywną energią i nadzieją która mam nadzieje i Wam się udzieli a i zaczełam lekko plamic na brązowo czyzby @ ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- i tak stwierdzam jeszcze że cos trzeba zrobic bo jakoś smutaśno tutaj
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

jak tam dziewczyny ??

więcej napisze po powrocie do domku
głowa do góry zobaczysz że to chwilowy kryzys
miłego pobytu
Teraz działają tabletki i całe szczęście,bo długo tak bym nie pociągnęła

przyznam sir jestem zalamana testowalam dzis moze jutro wstapi we mbie optymizm poki co zalamka.. I nir ludze sie ze za wczesnie. Jak ma przyjsc ten @niech przychodzi nie chce znoe tak dlugiego cyklu jak ostatnio...zmykam do pracy
nadal, jeśli nie teraz to za następny cykl

ale nie ma
- 09.06.2006