|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
u mnie jest tak zimno że bez rękawiczek nie da rady wyjść
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj trochę lepiej ale i tak beznadziejnie
![]() Po pracy lecę do dentysty
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Konto usunięte
|
Hej Dziewuszki,
matko, ale ja jestem zabiegana. Kocham swoją pracę ;-) nie będę się publicznie wypowiadać, bo zwątpicie. Dopiero dojechałam i biorę się za robotę... |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37247750]Hej Dziewuszki,
matko, ale ja jestem zabiegana. Kocham swoją pracę ;-) nie będę się publicznie wypowiadać, bo zwątpicie. Dopiero dojechałam i biorę się za robotę...[/QUOTE] Serio? A co to za odmiana?
|
|
|
|
#2467 |
|
Konto usunięte
|
Hej, dziewczyny
Widzę, że rozmawiałyście o wyjazdach do domu w okolicy Wszystkich Świętych... Ja miałam jechać od środy do niedzieli w przyszłym tygodniu, ale szkoła ułożyła mi zjazd na 3-4.11, więc niestety ![]() No, ale chyba pojadę w ten weekend, no i w nast. tygodniu w czwartek ![]() Ja też nadal nie mam płaszcza zimowego (nie lubię kurtek na zimę), mój jest ładny i nawet niezużyty z wyglądu, ale noszę go kilka lat i mam dość. Ostatnio oglądałam w cashe cashe piękny, ale niestety dla mnie krój za długi, na tyle, że żaden rozmiar ładnie na mnie nie wyglądał. A szkoda, bo się w nim zakochałam Aha, Behind, pytałaś o prezenty dla rodziny Tż-ta: no u nas my się różnie dogadujemy z pieniędzmi, nie mamy takiego konkretnego podziału z rachunkami. Jeśli chodzi o prezenty, ja płacę zwykle za prezent dla mojej rodziny, a On dla swojej, ale zwykle potem dajemy jako od nas ![]() Nie tylko przy imprezach, gdzie jest się zaproszonym. Np. Siostra miała urodziny, kupiliśmy jej książkę i czekoladki, w dedykacji napisałam, że od nas. Teraz chcemy coś kupić chrześniakowi Tż-ta, który mówi do mnie od kiedy zaczął mówić "ciociu", to jasne, że dostaje prezent od nas. Nawet jeśli przekazuje go Tż, a mnie nie mogło być, to mówi, że to też od cioci Nie prezentujemy dalszej rodziny, także nie ma problemu z tym, że co wtedy jak Tż albo ja mniej kogoś znam ![]() Moon, przypadkiem natknęłam się na Twój wpis w wątku o tabletkach drożdżowych, jak długo je brałaś? Jakiej firmy? Polecasz? Na coś Ci pomogły? Ja chcę zacząć łykać, czytałam o firmie Lewitan i chyba się na te zdecyduję. Zależy mi na poprawie stanu cery i włosów, no i ogólnie - mało witamin z grupy B dostarczam ostatnio swojemu organizmowi, to się przyda chyba ![]() Tusia, ja już nie ogarniam To chyba było pisane na "kwaśno", że kochasz swoją pracę...? A może coś się zmieniło na lepsze?
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Tu chyba chodziło o coś całkiem przeciwnego
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po kilka tak jak na opakowaniu pisało. No i na tym się skończyło bo akurat wtedy strasznie rozbolał mnie żołądek, do tej pory nie wiem czy to z tych tabletek czy coś innego mi siadło. Miałam robić drugie podejście do tych tabletek ale boję się trochę ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Nie wiem, ja już nie ogarniam Tusia przyjdzie to może powie coś więcej
|
|
|
|
|
#2470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uważam,że póki jesteśmy parą to bez sensu zrzucać się na gifty dla najbliższych. Każdy kupuje dla swoich ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Ale pomagało
|
|
#2471 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No tak, to nie miały prawa w ogóle zacząć działać Ale ja Cię rozumiem, bo np. uwielbiam dania z papryką w roli głównej. I już nie raz jakoś mi tam wywoływała ta papryka rewolucje, ale ostatnio po leczo tak bardzo, że nie tykam jej już kilka tygodni ![]() Pewnie jak skojarzyłaś ten żołądek z tabletkami, to już ich nie ruszysz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednak ja mam tak rozchwiany żołądek, że nie będę ryzykować, że znów mnie będzie boleć kilka dni... A takie piekarnicze podobno trawią się dużo trudniej, niż piwne w tabletkach.... Ale w praktyce jak jest to się dopiero przekonam
|
|||
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam te tabletki na cerę i włosy ale nie wiem.. Są okropne! Tak dziwnie pachną. Jak... kupa jakaś
A mam je z firmy DroVit
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na wydatki 'jedzeniowe', jakieś wyjścia na miasto itp
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed slubem piłam drożdże jakieś 2 tygodnie i więcej nie dałam rady. zależało mi na ładnych włosach ale smak i zapach drożdży odrzucał mnie od razu
|
|
|
|
#2475 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zero zorganizowania i wszystko na wczoraj. grrrrrrr! ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37249735]oczywiście, że kwaśno....
zero zorganizowania i wszystko na wczoraj. grrrrrrr! ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- ja piłam sok z marchwi [/QUOTE]Nie zmienił Ci się kolor skóry? Ja kiedyś piłam właśnie te soki w szklanych butelkach marchwiowo-jakieś tam to moment po butelce tak mi cera ciemniała.. I to nie był ładny opalony odcień
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Kocham swoją pracę - i mam to szczęście że mówię serio Niestety, szkoda że tak słabo płatną ;/ No i mam weekend już prawie (jeszcze 2 godzinki korków i już). Podsunęłam TŻowi pomysł romantycznego wieczoru dzisiaj, zobaczymy co z tego wyjdzie. Byłam wczoraj u fryzjera i jestem odmieniona - skróciłam włosy trochę i czuję się lepiej. Aaa i przyszły perfumki, wię csame przyjemności A co do składek na prezenty, to nas ten problem nie dotyczy, bo mamy całkowicie wspólną kase A na początku związku faktycznie sie nie składaliśmy, choć dość szybko zaczęlismy mówić że to od obojga.
|
|
|
|
#2478 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sama robiłam te soki, mieszałam też z jabłkiem i bananami, mniam![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37251205]nie, nic mi się nie zmieniło, byłam tylko bardziej "żywa" i nie chciało mi się spać, lepiej się czułam ect
sama robiłam te soki, mieszałam też z jabłkiem i bananami, mniam![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- ja też muszę, wyglądałam już strasznie Ja też biorę się za włosy niedługo, bo już nie mogę na nie patrzeć
|
|
|
|
#2480 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37249735]oczywiście, że kwaśno.... zero zorganizowania i wszystko na wczoraj. grrrrrrr![/QUOTE] A jednak ![]() Odpoczywaj teraz, w końcu popołudnie, jeszcze jutro i weekend ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37249735]ja piłam sok z marchwi [/QUOTE]Ja mogłabym codziennie takie soczki sobie robić ![]() Kocham. Tylko, że nie mam sokowirówki, a i bez zmywarki to mycie przy każdym użyciu wszystkich części jest uciążliwe ![]() Cytat:
![]() Zadowolona z pracy, po metamorfozie u fryca, z nowymi perfumkami i jeszcze szykuje się miły wieczór ![]() Super A my się wczoraj pogodziliśmy w końcu i wyjaśniliśmy parę spraw. Ale jak to dalej będzie, nie wiem...
|
||
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
sunflower - cieszę się,że doszliście do porozumienia
TŻ poczuwał się do winy ? ![]() teacherka - fajnie tak czytać o zadowoleniu ze swojej pracy ![]() Co do włosów to ja sobie obiecałam,że zaczne je olejować bo mi straaasznie wypadają. Ale póki co na gadaniu się skończyło
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę coś zrobić żebydodać włosom objętości. Mam takie klapnięte, bez życia...
Aaaa no i właśnie mam romantyczny wieczór :P ale faktem jes,t ze Tż sprzątnął i ustawił świece
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez ostatnie pare dni są takie korki,że zamiast 15min jadę do pracy 40
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu aż takie korki są, remonty jakieś? ![]() Masakra, @ dostałam, jak zwykle nie w porę (jeden dzień za wcześnie), bo u mnie pierwszy dzień najgorszy a ja spędzę go w busie Do tego rozlałam zupę, i coś czuję że dziś taki pechowy dzień już będzie do końca, może do autobusu się nie zmieszczę, albo w ogóle się spóźnię..
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Raz,że remonty, a dwa,że to Poznań..pod względem komnikacji-tragedia
![]() Cytat:
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam się przywitać i lecę sprzątać, żeby jutro mieć wolny dzień
![]() dobra wiadomość to taka, że jeśli dobrze pójdzie to Tż będzie miał wolne w pracy 1,2,3,4 listopada |
|
|
|
#2488 | |
|
Konto usunięte
|
piątek!!!!!
piąteczek!!!! piątunio!!!!!!! rany, dopiero dojechałam do biura... musiałam kupić peruki muszę się ogarnąć, bo w pon rwanie zęba i mnie nie będzie. jak będe się kijowo czuć, to i we wtorek powiedziałam, że nie przyjdę. jutro obiad u teściów, mniam ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2489 | |||||
|
Konto usunięte
|
Hej
Cytat:
![]() Stwierdził, że "potraktowałam go jak psa" w niedzielę zjeżdżając przy sąsiadach, którzy byli w kuchni wtedy (nawet ich nie zauważyłam). I że mogłam normalnie powiedzieć... A ja powiedziałam, że owszem, mogłam, ale on nie zna mnie od wczoraj żeby nie wiedział, że bywam wybuchowa i mogliśmy sobie od razu wyjaśnić tę sprawę. No i generalnie mówił, że totalnie się wyłączył jak rozmawiałam z mamą, pracował, to nie słuchał co mówiłam... ![]() Szczerze mówiąc na ten moment zbyt pogodzeni nie byliśmy... Ale później porozmawialiśmy na spokojnie o innych sprawach, co nas boli, co przeszkadza, czego brakuje... I dlaczego robimy to co robimy... I mam nadzieję, że wyciągniemy oboje z tego wnioski Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Oby już nic nie stało się złego dziś u Ciebie Cytat:
![]() Super, będziecie mieli dłuższy weekend i parę dni tylko dla siebie My dziś planujemy zakupy ![]() Mam zamiar poszukać kurtki, iść do Rossmanna, w aptece kupić te drożdże w tabletkach, no i jakieś jedzeniowe... |
|||||
|
|
|
#2490 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- na pewno! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

A co to za odmiana?

I to nie był ładny opalony odcień