|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
a można zapytać ile chcesz przytyć?
![]() ![]()
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
zazwyczaj ważę 47kg (od 3 liceum) przy 167. Wczoraj odkryłam, że przekroczyłam 50kg ale to pewnie efekt poświąteczny + PMS. Raz udało mi się roztyć do 54kg ale wyglądałam jak bym napuchła - w miesiąc jedząc o połowę miej wróciłam do starej wagi. Myślę, że właśnie chciałabym ważyć z 54kg ale żeby to były mięśnie a nie tłuszcz lub woda. Dobrze, że tż mnie pilnuje to może coś z tego będzie.
Dobrze wiem jak ciężko jest zmienić swoje przyzwyczajenia. Np niby mogę zjeść pizzy ile dusza zapragnie ale wiem, że jest to bezwartościowy posiłek na którym masy nie zrobię jedynie brzuch mi urośnie. Wszystko idzie mi w cycki lub brzuch, pół biedy jak w pierwsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
o kurcze... Naprawdę mało ważysz
![]() ![]() ![]() ![]()
#2464 |
Zakorzenienie
|
Ja też dobiłam do 54, ale przy wzroście 170. W sumie się ciesze, bo przed weselem ważyłam z 50 i wyglądałam jak kościotrup
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Same chuchra
![]() ![]() Odkryłam plus mego pozębnego chorowania ![]() ![]() ![]() ![]()
#2466 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie jestem sama
![]() blusky a przytyłaś ot tak sobie czy coś robiłaś specjalnie? bo mi zależy bym na weselu nie wyglądała jak szkieletor. talk widziesz chorowanie ma też swoje plusy - najlepiej nakup na zapas, a później będziesz miała wymówkę, że przecież musisz zjeść bo się zepsują. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczynki
![]() Od wczoraj miałam migrenę i co najciekawsze 3 dni temu też miałam i po raz pierwszy (a teraz już drugi) nie przeszło mi po nocy, dzisiaj przeszło dopiero koło 12-tej, a miałam jeszcze wizytę u lekarza. Ledwo co się zwlekłam z łóżka i dobrze, że nic nie jadłam od wczoraj bo miałam straszne mdłości... Ale wróciłam do żywych!! Najlepszy jest czas jak człowieka nic nie boli ![]() Talk - mam nadzieję, że się trzymasz... z tą dietą trzeba tak jak mówisz wszystko z głową ![]() KateNoir - słyszałam opinie, że wbrew pozorom czasami jest trudniej przytyć niż schudnąć, bo mój tż bardzo by chciał, ale nie może... choć troszkę przytył odkąd jesteśmy razem Ja słyszałam o tych ćwiczeniach na czczo, ale uważam że to troszkę wyniszczające organizm, poza tym tutaj dziewczyny nie mają wielkiej nadwagi, tylko im się wydaje, że muszą zgubić parę kg ![]() a to forum, które polecasz jest bardzo fajne Po dukanie, mojej mamy koleżanka strasznie zniszczyła sobie nerki... i powiedziała, że 100 razy bardziej wolałaby być tęższa niż teraz chorować. A powiem wam jeszcze ciekawostkę, moja babcia miała kiedyś anoreksję (dziwne w tamtych latach co nie?) i powiedziała mi, że ona woli być gruba niż przechodzić to co wtedy. Po 3-cim dziecku, zaraz po porodzie ważyła niecałe 48 kg... ze szpitala od pociągu to dziadek musiał ją nieść na rękach (a jest dobre pół km) bo jak się przewróciła to nie miała siły wstać... więc chyba musimy się cieszyć z tego co mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Małgoś - jakim cudem w takim stanie urodziła?! O kurcze, ale historia!
Ja tam nie narzekam ![]() ![]() ![]() ![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego że boli Cię zawias to ja podobnie nie mogłam otwierać szczęki a później zostało mi tak że słyszę i czuję jak ten zawias przeskakuje przy szerokim otwieraniu ![]()
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
moja sis jest po 2 ciążach i waży max 45kg a nie ma anoreksji - takie geny. Miała nadzieję, że po ciąży zostanie jej się troszkę a ona momentalnie wróciła do swojej wagi. Mama też w jej wieku tak wyglądała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Gerberków - wiem, wiem... Tak jest ze wszystkim ![]() ![]() ![]() Kate - jeśli tak macie "genetycznie". to nie nie chcę Cię straszyć, ale pewnie bardzo ciężko będzie Ci przytyć... Ale pociesz się tym, że większość dziewczyn pewnie marzy o takich wymiarach ![]()
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
KateNoir - a ile twoja siostra ma lat? ale chyba jakby się przewróciła to miała by siłę wstać? moja babcia była po 30-tce jak urodziła 3-cie dziecko...poza tym musiała ważyć koło 40 kg zanim zaszła w ciąże... ona nie jadła zupełnie nic, wystarczył brzęk talerza żeby jej od razu się odechciało... ale najważniejsze, że teraz nie ma już tego problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
bo anoreksja jest w psychice , nie w kilogramach
![]()
#2474 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś u pani gin, żeby sprawdzić czy wsio OK i powiedziała, że nic tylko dzieci robić
![]() ale w poczekalni zawołała mnie po nowym nazwisku i nie zaskoczyłam ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-01-09 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Kate, nic szczególnego nie robiłam, poza tym, stres minął, to i apetyt mi wrócił
![]() A jeśli to genetyczne, to tak jak dziewczyny piszą, będzie Ci ciężko przytyć. Ja sobie odgrzewam fasolkę właśnie, bo się głodna zrobiłam i później muszę jeszcze odkurzyć i jestem obrobiona ![]() ![]() kupiłam też sobie sweterek i takie małe upominki dla siostrzenic TŻa, już na wyjazd do Pl, ciuszki dla przyszłej bratanicy i chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Blue - dobra z ciebie żona
![]() kiedy lecicie do PL? |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
a to jedziecie na święta... fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Ponad dwa miesiące, ale mam nadzieje, że zleci
![]() No tak postanowiliśmy, bo nie byliśmy na BN, poza tym, bratowa ma termin na 20 marca, także będzie maleństwo już ![]() Chcemy kupić auto w Pl i TŻ już przegląda ogłoszenia, bo to co mieliśmy w Pl, już się do jazdy nie nadaje, a nie możemy zostać bez auta, bo nawet przyjeżdżając na urlop bylibyśmy zdani na pks albo musielibyśmy prosić kogoś, żeby nam auto pożyczył. Także mam nadzieje, że upolujemy coś fajnego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Blue - a zastanawialiście się, żeby kupić sobie coś w Anglii, albo coś z kierownicą po lewej stronie, albo coś z możliwością przekładki, bo tak to rozumiem, że w PL miałby stać jak was nie ma?
Zresztą w Anglii są strasznie tanie... ostatnio prównywałam np dziewczyna chce kupić auto mazdę 6 z 2003r. Tutaj takie autko można spokojnie do 2500 euro a w PL 20 tys, gdzie jeszcze trzeba zapłacić podatek od wzbogacenia, przekładać tablice tysiąc razy itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Tu podatki są na auto takie, że nam, z najniższą krajową nie opłacałoby się kupować, tym bardziej, że TŻ nie ma jeszcze skończonych 25 lat.
Poza tym, nawet jeśli kupilibyśmy tutaj, to sami do Pl autem i tak byśmy nie jechali, więc auto zostałoby w UK, a w Pl dalej bylibyśmy bez niczego. Auto na pewno byłoby używane, bo brat jeździ do pracy a bratowa teraz siedzi w domu, więc na pewno czasem skorzysta no i tata też nie raz gdzieś podjedzie, więc auto nie stałoby cały czas. Myśleliśmy nad takim rozwiązaniem, ale jak TŻ to przeliczył tak mniej więcej, to nam się to nie opłaca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
A w takim razie rozumiem, jeśli ktoś z niego skorzysta to wiadomo. Ja teraz niby wszystko mam na miejscu, ale życia bez autka już sobie nie wyobrażam, strasznie szybko człowiek robi się wygodny
![]() Tutaj też ubezpieczenie przed 25-tym rokiem życia jest dość drogie, ale kobietki mają taniej. Poza tym ja już mam ponad 12 lat prawko i tutaj też już zdobyliśmy jakieś zniżki na ubezp. Jak na razie zżera nas tylko tax drogowy i będziemy musieli pomyśleć o mniejszym silniku |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
a też macie taniej dla kobiet?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
bo tak na serio to ciężko powiedzieć jaka jest różnica, zależy od ubezpieczalni, tym gdzie mieszkasz (ja po przeprowadzce do Dublina musiałam dopłacić), ile was jest do ubezpieczenia, ile macie lat, ile lat prawko, a nawet czy jest irlandzki czy inne rodzaj ubezp it itd itd przynajmniej tutaj tak jest, więc czasami ciężko komuś doradzić, gdzie powinien poszukać ubezp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kochany ten Twój mąż ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja dziś byłam na zajęciach, potem chwilę w labie i jakoś tak dzień zleciał... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Paula - zapchałam się tabsami przeciwbólowymi więc już funkcjonuje
![]() ![]() ![]() ![]() Paula - co do tego odchudzania - no , okropne to to.. Np siostra mojego TŻ to nie wiem od kiedy nie jadła czegokolwiek słodkiego... Chyba w ogóle w ciagu całego życia! ![]() ![]() ![]() ![]()
#2489 |
Zakorzenienie
|
a ja się będę nacierać formaliną i też zostanę wiecznie młoda! A co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Ona z twarzy juz nie taka Młoda...
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.