Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 02:36   #2461
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Już nawet 'I have no fu**ing idea' byłoby lepsze niż to cholerne 'nie wiem', co 3 słowa..
w gimnazjum uczysz?

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
I znów się witam późną porą.
Pytanie do mam : kiedy zaczęłyście kompletować wyprawkę dla dziecka?
Ja zaczelam ciuszki kupowac jak poznalismy plec Pozniej kupilismy meble i rzeczy do pokoju , a reszte wyprawki dostalam w prezentach na Baby Shower .

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 07:40   #2462
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter
Cytat:
Hehhee... pamiętam, ale nie pamiętam czemu...ale mam nadzieję, że Ty pamiętasz, że to był żart
bo napisałam że mój TŻ tylko praca, jedzenie, szkoła i spać.

Amani,
Cytat:
Strong, super ze jestes! w odnoszeniu sie do wszystkich to masz mistrza ja jeszcze w PL, odliczam dni. Dieta w porzadku, powoli w dol, a jak u Ciebie??? Ciesze sie, ze z TZem lepiej
u mnie dieta wygląda tak że w ciągu 3 tygodni diety nie schudłam ani grama.. ale też nie przytyłam jeszcze w Pl a potem stany na stałe?

Kotek, przykro że ne zdałaś ale co tam jak nie teraz to za następnym Ja też zdawałam rano, miałam teorie na 8 i koło 10 mnie brali do autka bo ja za pierwszym podejściem to machłam.

Stripii, pewnie Ci się ciężko przestawić że masz taki luz do południa

Debrah, ja jakos w 15tyg kupiłam na all paczke ciuszków, bo była okazja, i na tym koniec. I od 25tyg. co miesiąc coś kupowałam, wszystko prócz ciuszków bo dostałam multum.

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

U mnie plany na czwartek to szczepienie, wycieczka do miasteczka oddać naczynia z cateringu i przeładowanie lodówki, bo kupiliśmy nową, już wczoraj miała być ale pan dostawca miał opóźnienie i żeby nadgonić, darował sobie nasz domek. Kamilek sobie leży koło mnie i kopie mnie po ręce. Powiem szczerze, że mam wrażenie że mi to na złość robi bo im mocniej kopnie to tym bardziej się cieszy ale to cwaniak i wiem to już 3 miesiące
Stary 2012-10-11, 08:15   #2463
onyks
Zakorzenienie

Hej

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:20   #2464
201606201204
Konto usunięte

Witam. Strasznie dziś nie chciało mi się wstać.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:21   #2465
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Ja długo, długo nic nie miałam, ale jak tylko Strong urodziła (3 tygodnie przed terminem) to w tydzień miałam wszystko skompletowane
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:23   #2466
(t)asia
Zadomowienie

Hej dziewczyny. Ja kontynuuje nadrabianie =) no nie daruje, muszę wiedzieć co się działo jak ja szykowałam się do ślubu!Ale widząc wasze tempo pisania pewnie zanim będę na bieżąco wy zaczniecie kolejną część =)

U was też jest tak nieprzyjemnie jak nad morzem? Zimno, wieje... Strach wyjść. A ja mam robić sesję ślubną na dworze =/ jakoś tego nie widzę.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:26   #2467
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witaj Onyks

Od dziś masz wolne jak w pracy zareagowali na L4???
Tą różnicą się nie przejmuj, to tak jak Emilce zawsze wychodziło, że gigant z niej będzie, bo ciągle wagę miała na 2 tygodnie więcej niż ma..... no i co, wszystko się wyrównało. Będzie dobrze

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Bika, Emilka dalej mieszka u Ciebie? gniazdko uwite? jak się czujesz? mąż już schizuje?
Strong Już odpowiadam Emilka w brzuszku, gniazdko uwite, czuję się baaardzo dobrze a co do schizowania to nic z tych rzeczy, właśnie wczoraj rozmawialiśmy i oboje pełen luz

A Twój schizował???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-11, 08:27   #2468
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Ty Madzia to jestes inna inkszosc, hasalas jak dzika lania w ciazy i po porodzie nic sie nie zmienilo
hehe

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Madzia i Żabcia a powiedzcie mi czy karmicie w nocy dzieciaczków?bo Lenka to tak jak w dzień chce co 3 godziny
W dzień karmię co 3 godzinki, ale czasami i mam dłuższe lub krótsze przerwy, zalezy od dnia. Jak było gorąco, to mała częściej chciała pić, teraz rzadziej. A w nocy jak zje o 20 to potem o 3 i o 7.
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Emilka

Oj będę będę, nawet innej opcji nie dopuszczam, muszę karmić piersią i już

Cytat:
Madzia w piątek mam spotkanie z położną, więc pewnie będzie ktg i badanie - to w szpitalu, a do swojego lekarza mam przyjść na ktg w poniedziałek, bo jak nie urodzę do niedzieli, to będzie mi musiał L4 przedłużyć.
aha to trzymam kciuki abyś jednak urodziła w tym tygodniu .
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A to chyba nie bolalo jak igly co chwile nie wbijala tylko pojemniczek zdejmowala.
Bolało, bo jak zakładała pojemniczek to musiała go do igły docisnąć i mi ta igłą szarpała w żyle, poza tym kręciła nią i dłubała wrrr.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
cudownie się to czyta
ja też miałam mnóstwo chwil, kiedy chciałam odpuścić kp, ale się zawzięłam i po 3 miesiącach było juz super. I karmienie piersią to dla mnie jeden z cudowniejszych elementów macierzyństwa
Oj tak
Cytat:
Madzia, zrobiłaś w końcu jakiś test ciążowy? na badaniach byłaś? cytologia odebrana? co u Majeczki ? i jak mąż czuje się w nowej pracy.
Mąz w nowej pracy czuje się świetnie, tak więc zmiana baaardzo na plus Mamy teraz bardzo dużo czasu dla siebie. Majeczka rośnie, zaczęła już pełzać i turlać się Na badaniach byłąm wczoraj A jak mój zięć się ma
Onyks dobrze, że wszystko ok. To teraz leniuszkowanie
Cytat:
Od 30 tygodnia

Zostawiłam małą na macie, poszłam zrobić śnaidania. Wracam a ta leży pod TV i ogląda TVN style Przeturlała się skubana.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:32   #2469
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Onyks

Od dziś masz wolne jak w pracy zareagowali na L4???
Tą różnicą się nie przejmuj, to tak jak Emilce zawsze wychodziło, że gigant z niej będzie, bo ciągle wagę miała na 2 tygodnie więcej niż ma..... no i co, wszystko się wyrównało. Będzie dobrze [COLOR="Silver"]
A no wolne Ale już mi się trochę nudzi
A w pracy chyba ok, koledzy z działu pisali że tęsknią, kierownik że nie mam się niczym martwić i odpoczywać, ale pytają czy tłumaczenia mogę z domu robić związane z tym projektem w którym brałam udział Ale liczyłam się z tym więc mnie nie zaskoczyli

Pamiętam, jak się cieszyłaś że się wyrównało Dziękuję za miłe słowa Po prostu jakoś tak...jak powiedział, że mamy mu na to zwrócić uwagę na następnej wizycie..to się zaniepokoiłam.

Stary 2012-10-11, 08:33   #2470
mysia1986
Zakorzenienie

Cześć,
Wczoraj poszalałyście wieczorkiem
Ja po pracy pojechałam na zakupy, jak juz się konczy to wszystko na raz i chemia i spożywak, wysztko naraz. Tyle kasy pękło przy kasie a i tak doszłam do wnoisku , że nic konkretnego nie kupiłam.
Onyks, nic sie nie przejmuj, lekarz wie co robi. Dobrze , że już na zwolnienu jestes Odpoczniesz i sie polenisz troche

Ide na kawkę
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:34   #2471
tomalinka
Wtajemniczenie

Hej

Onyks nie martw się - jakby lekarz uznał, że jest to coś niepokojąco poważnego to kazałby Ci przyjść wcześniej na dodatkowe usg/badania.
Pewnie chodzi tylko o to, żeby to kontrolować. Cieszę się, że sobie teraz trochę odpoczniesz

Strong czeeeeść Bez Ciebie to ten wątek już nie jest taki sam Także wpadaj częściej Co do starań to my się dzielnie staramy praktycznie co 2 dni Ale czy coś z tego wyjdzie
Mój mąż był u lekarza rodzinnego po antybiotyk, bo mu w nasieniu wyszły jakieś bakterie. Dostał zastrzyki i teraz jeździ codziennie do przychodni, żeby mu pielęgniarka zaaplikowała zastrzyk A ja na razie nie mam żadnych badań - mamy się starać jeszcze 5 cykli i jak się nam nie uda to wtedy wrócić do lekarza na wizytę.

Mrowinko nie dziwię się, że jesteś sfrustrowana. Mimo wszystko trzymam jeszcze mocno kciuki za ten cykl. Co do prowadzenia listy to jeżeli jednak nie będziesz chciała to może Stokrotka albo Butter??

Emilko milo się czyta to co piszesz o karmieniu A Twoja Mała jest przeslodziutka

Pisałyście o tym, że istnieje prawdopodobieństwo, że kobieta jest w ciąży mnogiej, gdzie dzieci mają różnych ojców - nigdy wcześniej o tym nie słyszałam ale wczoraj oglądałam lekarzy i tam taki przypadek właśnie był Także coś w tym chyba jest

Ktoś się pytał jeszcze o szczepienia przeciw grypie. Ja nie szczepię się w ogole i nie pamiętam kiedy ostatnio miałam grypę. Natomiast mój mąż zawsze się szczepił i potem leżał 2 tygodnie w łóżku chory. I dopiero rok temu nie zaszczepił się i była to pierwsza zima gdzie nie zachorował.
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:34   #2472
onyks
Zakorzenienie

Ale muszę się przypilnować i jeść zdrowsze rzeczy, bo morfologia jak zwykle zła i za dużo kg. Muszę te tony słodyczy ograniczyć

Stary 2012-10-11, 08:35   #2473
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
w gimnazjum uczysz?
A wiesz, że ta dziewczyna akurat jest w gimnazjum. W ostatniej klasie.
W ogóle jej się wydaje, że ja jestem potwornie stara...spytałam ją ile się ma lat w ostatniej klasie gimnazjum, bo jak ja chodziłam do szkoły, to nie było gimnazjum, to mi powiedziała 'Jezu, to kiedy pani chodziła do szkoły???' eheheh...

Cytat:
Butter bo napisałam że mój TŻ tylko praca, jedzenie, szkoła i spać.
Aaaa...faktycznie,było coś takiego.
Strong, a jak w ogóle z TŻ?I jak ślubne przygotowania?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:37   #2474
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Ja zmykam, chciałam dziś ogarnąć chatkę (mimo iż i tak jest ogarnięta ) ale rodzice przyjadą więc wiecie..... no i dziś akcja sernik

Będę podczytywać, ale nie piszcie za dużo
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-11, 08:37   #2475
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
cudownie się to czyta
ja też miałam mnóstwo chwil, kiedy chciałam odpuścić kp, ale się zawzięłam i po 3 miesiącach było juz super. I karmienie piersią to dla mnie jeden z cudowniejszych elementów macierzyństwa
no ja mialam nieco inne odczucia co do karmienia, ale tez walczylam i mialam wiele chwil kiedy chcialam to rzucic

Cytat:
B
Blonde, jesteś już zdrowa? co z Sebą? dostał się do nowego przedszkola? chodzicie do logopedy?
Strong witaj
Dziekuje, kaszel mam jeszcze, ale juz znacznie lepiej
A Seba ok, dzis na 9.00 idziemy do nowego przedszkola, ale pierwsze 2 dni po godzinie zostanie
U logopedy bylam sama na spotkaniu ogolnym, teraz czekam na wizyte z Seba...
zreszta ostatnio mam jakiegos dola i kryzys wychowawczy

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Wróciłam, wszystko obejrzane, zdjęcia nie wyszły za bardzo bo mała nie chciała pokazać buźki
Ale trochę się zmartwiłam bo jak mierzył to mu wyszło, że kość udowa jest "młodsza" o 2 tygodnie w stosunku do reszty narządów. 4 razy go pytałam czy to coś złego, mówił że nie i że mam się nie przejmować bo taka rozbieżność jest w normie. Ale powiedział, że mam mu na to zwrócić uwagę na następnej wizycie żeby sprawdził i to zasiało we mnie ziarenko niepokoju

No i powiedział, że trochę dużo przytyłam jak na 25 tydzień - 10 kg

I tak jakoś mi smutno

Cytat:
Onyks, jeśli lekarz powiedział, żeby się nie przejmować, to nie myśl o tym przesadnie! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
dokladnie, podpinam sie

Cytat:
Jutro postaram sie Wam wrzucic album z wszystkimi fotkami. Musze je wczesniej powybierac Narazie wrzucam Wam foteczke Domino w tym waznym dla Niego dniu.
slicznosci

Cytat:
[
[/COLOR]U mnie plany na czwartek to szczepienie, wycieczka do miasteczka oddać naczynia z cateringu i przeładowanie lodówki, bo kupiliśmy nową, już wczoraj miała być ale pan dostawca miał opóźnienie i żeby nadgonić, darował sobie nasz domek. Kamilek sobie leży koło mnie i kopie mnie po ręce. Powiem szczerze, że mam wrażenie że mi to na złość robi bo im mocniej kopnie to tym bardziej się cieszy ale to cwaniak i wiem to już 3 miesiące
Powodzenia na szczepieniu
jej juz 3 miesiace

Czesc
Stary 2012-10-11, 08:38   #2476
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
.

Onyks dobrze, że wszystko ok. To teraz leniuszkowanie

Od 30 tygodnia

Zostawiłam małą na macie, poszłam zrobić śnaidania. Wracam a ta leży pod TV i ogląda TVN style Przeturlała się skubana.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Cześć,
Wczoraj poszalałyście wieczorkiem
Ja po pracy pojechałam na zakupy, jak juz się konczy to wszystko na raz i chemia i spożywak, wysztko naraz. Tyle kasy pękło przy kasie a i tak doszłam do wnoisku , że nic konkretnego nie kupiłam.
Onyks, nic sie nie przejmuj, lekarz wie co robi. Dobrze , że już na zwolnienu jestes Odpoczniesz i sie polenisz troche

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Hej

Onyks nie martw się - jakby lekarz uznał, że jest to coś niepokojąco poważnego to kazałby Ci przyjść wcześniej na dodatkowe usg/badania.
Pewnie chodzi tylko o to, żeby to kontrolować. Cieszę się, że sobie teraz trochę odpoczniesz

A co u Ciebie Tomalinko?

Stary 2012-10-11, 08:38   #2477
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tomalinko ja się pytałam. Ja też się nie chcę szczepić. Tylko mąż mi wierci dziurę w głowie.

Onyks oj tam, potem szybko zrzucisz

Muszę kupić wielki dywan do salonu, bo mi Maja się na panelach ślizga i się wkurza.

Na 12.20 idziemy na szczepienie. Całe szczęście, że Maja jest dzielna, to idę tam z przyjemnością.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:38   #2478
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle jej się wydaje, że ja jestem potwornie stara...spytałam ją ile się ma lat w ostatniej klasie gimnazjum, bo jak ja chodziłam do szkoły, to nie było gimnazjum, to mi powiedziała 'Jezu, to kiedy pani chodziła do szkoły???' eheheh...

Stary 2012-10-11, 08:42   #2479
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Czy któraś zauważyła jak prosiłam, żebyście nie pisały za dużo
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-11, 08:43   #2480
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś zauważyła jak prosiłam, żebyście nie pisały za dużo
Ja nie prosiłam, ale miałam nadzieję, że sie troche pohamują
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:43   #2481
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
A co u Ciebie Tomalinko?
wiesz w miarę ok. W pracy tylko dużo nieciekawych tematów.
Trochę mnie to dobija.
No i ciekawa jestem jak staranka nam w tym miesiącu wyszły
Najgorsze jest te czekanie do terminu@.

Miłego dnia dziewczyny
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:52   #2482
gochaa_p
Zakorzenienie

hej, jestem, ale jakoś czasu nadal brak :/

dziewczyny powiedzcie mi, wiecie może gdzie można oddać wózek do prania???
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:59   #2483
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Mrowinko nie dziwię się, że jesteś sfrustrowana. Mimo wszystko trzymam jeszcze mocno kciuki za ten cykl. Co do prowadzenia listy to jeżeli jednak nie będziesz chciała to może Stokrotka albo Butter??

Pisałyście o tym, że istnieje prawdopodobieństwo, że kobieta jest w ciąży mnogiej, gdzie dzieci mają różnych ojców - nigdy wcześniej o tym nie słyszałam ale wczoraj oglądałam lekarzy i tam taki przypadek właśnie był Także coś w tym chyba jest
.
Serio?? Hehehe... ale się wstrzeliłysmy z tematem

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
No widzisz... ona myśli pewnie, że jestem na maksa stara

Hania

Stary 2012-10-11, 08:59   #2484
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam z roku na rok tych samych uczniów, więc dobrze się znamy i fajnie się z nimi pracuje, ale kiedyś miałam dziewczynę z takim podejściem jak opisujesz, zachowywała się jakby była wielce obrażona na mnie, że "coś od niej chcę" Szybko zrezygnowałam

Cytat:
Strong witaj
Dziekuje, kaszel mam jeszcze, ale juz znacznie lepiej
A Seba ok, dzis na 9.00 idziemy do nowego przedszkola, ale pierwsze 2 dni po godzinie zostanie
U logopedy bylam sama na spotkaniu ogolnym, teraz czekam na wizyte z Seba...

dokladnie, podpinam sie

A co się dzieje kochana?

Stary 2012-10-11, 09:00   #2485
Gucia0987
Zakorzenienie

Onyks na pewno wszystko będzie dobrze, nie smutaj się
A waga pewnie pomału będzie stawać w miejscu, także głowa do góry!

Odpoczywaj na L4!

Kotek mam nadzieje, że termin będzie w miarę szybko!
A co do kanapki, to z ciemnego chleba z kiełkami, camembertem i pomidorem

Tomalinka trzymam kciuki za Was!

Żabcia Dominik słodziak!

Strong super zdjęcia! Pozytywnie!

Witajcie,

coś marnie mi ostatnio wbicie się w rozmowę, ale podczytuję Was Dzisiaj mamy gości, moja sis z facetem do nas przychodza. Fajnie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 09:08   #2486
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam z roku na rok tych samych uczniów, więc dobrze się znamy i fajnie się z nimi pracuje, ale kiedyś miałam dziewczynę z takim podejściem jak opisujesz, zachowywała się jakby była wielce obrażona na mnie, że "coś od niej chcę" Szybko zrezygnowałam
Ja też zawsze tak miałam...lubiłam właśnie tych stałych uczniów. Ale w zeszłym roku odpuściłam ze wzgl. na studia i miałam tylko jedną dziewczynę...no i teraz zbieram od początku
Ale uczniowie bywają różni...i niestety trafiają się tacy, którzy uważają uczenie się za stratę czasu...

Hania

Stary 2012-10-11, 09:10   #2487
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Onyks oj tam, potem szybko zrzucisz
No ja myślę

Powodzenia na szczepieniu

Cytat:
wiesz w miarę ok. W pracy tylko dużo nieciekawych tematów.
Trochę mnie to dobija.
No i ciekawa jestem jak staranka nam w tym miesiącu wyszły
Najgorsze jest te czekanie do terminu@.

Miłego dnia dziewczyny
Czekamy razem z Tobą z zaciśniętymi kciukami
I wzajemnie miłego dnia

Stary 2012-10-11, 09:26   #2488
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
ja też....

Cytat:
Muszę kupić wielki dywan do salonu, bo mi Maja się na panelach ślizga i się wkurza.
a nie lepiej własnie mate / puzzle piankowe?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 09:29   #2489
ButterBear
Zakorzenienie

Blonde, Natala...jaki dół wychowaczy? Czemu?

Hania

Stary 2012-10-11, 09:36   #2490
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Ja już kiedyś o tym słyszałam, natura jest niesamowita.

Tomalinka bądź dobrej myśli.

Ja już mam jeden "kurs" z papierami za sobą.Wolę tak niż caly czas siedzieć z tyłkiem przed komputerem. Dziś już czwartek i zaraz weekend.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości