|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Cytat:
no i standardowo rozwalila mnie Heather, siostra Kate Wampsow mam 3 zalegle odcinki i bede nadrabiac dzisiaj, bo wczoraj nie wiem dlaczego, ale nie zapuscilam
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Jola gdzie oglądałaś ??? ja nie widzałam ost. napisów na videofiles więc mam 3 zaległe
![]() edit. Pięknej też nie oglądałam. ledwie pół odcinka po przyjęciu - też bez napisów. |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.nowvideo.eu/video/40f0344cca063
jeden odcinek tu a dwa ostatnie chyba z video anyfiles zawsze wchodzę z tej stronki i lecę po kolei stronki na których nie trzeba się logować http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ogladaj/ |
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Nowaken ja Ci wysłałam zaproszenie, moje inicjały to K.D.
![]() Ja mam jajcarski poniedziałek... tzn. rano humor miałam wyśmienity, potem wpłatomat zechlał mi kasę, pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. Teraz czekam na, jak to pani nazwała "rozpatrzenie reklamacji", mogą mi ją uznać lub nie, ale raczej uznają bo zrobią rozliczenie wpłatomatu i będzie nadwyżka. Muszę czekać na to 7 dni, jak będą mieć jakieś wątpliwości, albo nie uznają to mają do mnie dzwonić a m.in 10 zł mi podarło i babeczka w banku od razu mi wymieniła ten banknot. Wiecie, kupiłam Oli buty w sobotę, tyle że one są nierozmagnesowane(babeczk a próbowała rozmagnesować, ale nie dała rady) i teraz piszczymy na każdej bramce. Poważnie się zastanawiam nad odniesieniem ich do sklepu i domaganiem sie rozmagnesowania, bo jak wiecie bramki są teraz wszędzie i będę się tłumaczyć co sklep Zamówiłam wczoraj musi z tej strony : http://musli.takjakchcesz.pl/ Czekam
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2013-02-18 o 17:25 |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wyslalam Nowaken
BM to ja ![]() witam birdsy mnie rozwalaja na maxa ta gra sie kiedys konczy? Anisia kiedy sie spotykamy? pewnie bez tz bo z tym raczej ciezko. w kazdym razie ja na babsko-dziwciowe spotkanko jestem chetna zamowilam gre uno i mamy ci robic super gierka , polecam nirznajacym Sama poznalam dopiero teraz w Zakipcu jak bylismyNowaken duzy rzeczywiscue Antek. Myslalam ze moze starszy jest od naszych dzieciakow. Przyznaje sie bez bicia ze uzaleznilam sie od kawy w wieku 34 lat mnie dopadlo ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Hahaha dziwciowe spotkanko
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
w uno tez rżnę, co najlepsze Piotrek tez to gra
Jowisz, to karciana gra ![]() banalna i fajna ![]() Takusna, kiedy masz wolne? to zgramy sie jakos
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogarnęłam obiad tz pojechał na drugi etat, na jutro obiad mam a jutro będę musiała dwa ugotować na środę dla nas i dla Ani
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia my tez gramy wszyscy. w sumie za wzgledu na Wiki kupilam, szybko zalapala i jest kupa smiechu. A wolne jesli pasuje Ci tylko weekend to dopiero w marcu bo Wiki w sobote znowu jedzie w gory na tydzien. Taka to pozyje
ja nadrobilam VD troche na urlopie. obejrzalam dopiero 8 jeszcze tyle do ogladania
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
zielona jestem w grach
ja się zatrzymałam na tetris i mario swoją drogą jakąś edukacyjną grę na telefon mogłabyś polecić Aniu dla Igi przyda się w razie czego w pociągu bo pewnie zdarzy nam się do dzieadków pojechać pkp jak będziemy same.Iga na codzień jest zupełnie nieobeznana z kompem i telefonem. a nie przepraszam, na mojej starej nokii, którą ma teraz małż jest jakaś gra - wyścigi. i parę razy grała. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-02-18 o 21:14 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze by mi piatek kolo 17 pasowal, bo nastepnego dnia nie idzie nigdzie, wiec moglby dluzej sie pobawic
![]() Jowiszowa, przejrze asortyment i dam ci znac
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszq a mahjonga znasz? Polecam random mahjong, Wiki czasem grywa.
Anis ja mam teraz cale weekend wolny ale w piatek bede panne pakowac wiec czasu nie bedzie. Grafik na marzec jeszcze niewiadomą jest a co w ogole z tym Wriclawiem? wiosna tuz tuz a my nic nie myslimy
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
testuje
Bobas Judi
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia pozostawiam bez komentarza moja ciemnote ciazowa
teraz pisze z komórki. Jutro na gg zerkne co ty mi tam naszkrobalas wstyd
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2013-02-18 o 23:52 |
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale przysypało śniegiem i cały czas pada ![]() Cytat:
ale na telefonie jeszcze nie umie grać
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciaza cie calkowicie usprawiedliwia Czesc Marta
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiem Ci Anisia że większość zczaiłam wiem o co chodzi ale mi ten podpis nie chce wejść. Skopiowałam to od Ciebie, bo zaraz wyjdę z siebie i stanę obok![]() Robię dokładnie wg Twoich instrukcji, wchodzi mi ten link, ale jak daję "zapisz podpis" to nic się nie zapisuje, nie wychodzi żadne błąd więc nie mogę poznać powodu. Mniejsza spórbuję później heheh (jak ochłonę )idę umyć włosy
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak chcesz inne slowo to ci moge zrobic na inne ![]() Daj znac ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- aaaa, bo jak chcesz kopiowac link sam, to za dluga sciezka i sie nie zapisze, wiec lepiej ukryc to w slowie, tak jak ja to zrobilam w Bobas Judi, albo zrob sobie na nowo w poscie na wizazu i skopiuj w podpis.
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chyba tu oszaleję z nudów. Nie macie pojęcia, jak strasznie człowiek się męczy- nic nie robiąc. Rano trochę latania, a potem to tylko czekanie na posiłki, no i zabawianie dzieciaków, by i oni nie zwariowali. Wieczorem zacznę się pakować, jutro ok południa wracamy do domu. Nowaken ja też cię dodałam |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia jak znajdziesz chwilę to plis
Om 16 grudzień, może zamiast dni do porodu odliczanie typu 8w 3 day. ja sobie skopiuję ![]() ![]() Trudno mam zaćmienie a założę się, że to banalne ![]()
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi, gazetki, ksiazke poczytaj, moze necik przegladaj jak masz dostep w telefonie czy innym urzadzeniu
![]() Dasz rade
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ooooo mam samo bobas ![]() dzięki Anisia
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neta mam i w laptopie i w telefonie, książki też, gry różne- od groma, ale problem w tym Że człowiek chodzi tu taki przymulony, jak siadam i czytam, to mi się spać chce. Oczy same się zamykają, nawet kawa nie pomaga. Jutro jeszcze będę miała spotkanie z szanownym doktorkiem, będę się powstrzymywać, by czegoś nie palnąć ( bo facio mnie trochę drażni ) Bardzo jestem ciekawa jak zakończy naszą niby diagnostykę. Judi no dobrze, właśnie najgorszy chyba jest ostatni dzień |
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
To jak ma sie wyswietlac, to juz jak odpalisz linka z podpisu i klikasz na napis np 265days to go i wtedy ci sie przelaczaja formaty
tymczasem zrobilam ci cos takiego Drugie serduszko ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- gdzie OM jest 16 grudzien ![]() wiec chyba sie dobrze wyswietla ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
|
#2489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja jestem ciekawa czy zdołam wykonać w domy mój ambitny plan. Wracam do domu koło 17 lecę zrobić obiad bo tz na 18 idzie sobie uczyć kursantów i mam w planie zrobić zupę fasolową, ugotować obiady dla Ani na wynos do babci, pranie wstawić i padnę na twarz ale jak nie ugotuję obiadku dla Anusi to będzie dziecko głodować muszę się spiąć
|
|||
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia może i tak.
Pozostaje mi tylko wietrzenie pokoju, bo młodsi mają siedzieć w budynku. Więc się kisimy. Jowiszku mam prośbę przeglądałam twój przepisik -sałatka warstwowa z makaronu sojowego Czy mogłabyś napisać proporcję, czego ile dajesz, no i ile dajesz tego majonezu z jogurtem między warstwy W sobotę albo w niedzielę będziemy odprawiać urodziny dla rodzinki ( tzn Krystian i tz, tz ma w piątek )więc dumam co to przygotować aaaa ktoś kiedyś robił, mówił o sałatce gyros według jakiego przepisu robiliście, jaki polecacie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

no i standardowo rozwalila mnie Heather, siostra Kate 

a m.in 10 zł mi podarło i babeczka w banku od razu mi wymieniła ten banknot.

BM to ja