|
|
#2461 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"
|
|
|
|
#2462 |
|
Konto usunięte
|
On jest straszny. Gada ze baby na kase leca. Jakby chociaz mial ladne wnetrze. Ale jego wnetrzr jest tak ladne jak jego zeby
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Staśkowa hacjenda:
picasaweb.google.com/117040231224817823145/DropBox?authkey=Gv1sRgCOn p-M7KzKHdYA to coś w łazience wygląda jak gigantyczne g.....wno |
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Miuoshowa
|
Cytat:
![]() A wracajac do poprzedniej strony i przyspiewki Jarusia - tam bylo "jak pan z pania chodzi", a nie zadna faja
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Przyczajenie
|
Siostra Kampio jest fajna, miła dziewczyna wg mnie.
troszkę wieśniacko czasem się wysławia, ale to nie powód do tego, aby jej nie lubić.Obczajcie fanpage na facebooku, już się na koszulkach ekipa dorabia, bo nafaszerowany odcinek reklamami nie wystarczy
|
|
|
|
#2468 |
|
Konto usunięte
|
nie mój typ kobiety ale jest normalnym człowiekiem. nie jest żadną patologią, poetką też nigdy nie będzie ale szkoda mi jej bo coś sobą reprezentuje
natomiast zauważyłyście jak mama drania dobrze wyczuła aśkę i alkohol? ta się kajała że no już trochę nie pije a ta ją tak prosiła, żeby chociaż jedno przestało pić... |
|
|
|
#2469 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktos widzial co Rysiek powiedzial do Asi w zapowiedziach do nastepnego odcinka? Spoiler :
'Dwa razy dostalas i juz teraz sie nauczylas' czy cos takiego... Serio? Coraz bardziej przekonuje sie ze Rysiek to jest dno. Po co ta Aska z nim jest? Czy nie o tym czasem jego mama wspominala w ostatnim odcinku? 'Po co wam slub? To nie jest milosc,' etc. Edytowane przez czechowianka Czas edycji: 2015-10-28 o 16:20 |
|
|
|
#2470 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 |
|
Raczkowanie
|
Seroxatomanka- czyżby głodnemu chleb był na myśli????
A swoją drogą pan bez faji??? hmmm- dziwne. A pani z fają- normalne- sandrashemale .
Edytowane przez Haneczka Czas edycji: 2015-10-28 o 21:35 |
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś mi podsunął ostatnio profil tej siostry, ma fatalne zdjęcia w niedwuznacznych pozach, dzióbki itp, takie wczesne gimnazjum trochę. I teksty pt "paznoketki pryma sort"
Ale dziewczyna musiała być mocno poturbowana, stąd jej teksty na temat jacy to straszni są faceci, wszyscy wokół chcą wykorzystać, omamić i porzucić Bardzo naiwna do tego jest i dziecinna, pewnie dlatego tak wszyscy się po niej przejechali w przeszłości.Matka Rysia to najbardziej ogarnięta osoba w tej rodzinie, fakt, jej obserwacje są trafne. Na komentowanie Asi i R. to już brak słów więc się powstrzymam. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-10-29 o 03:15 |
|
|
|
#2474 |
|
Konto usunięte
|
widzicie, czyli oboje sobie lubią wypić
o masakra |
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
Super Mario z nim jest cos nie halo jesli chodzi o zwiazki z kobietami,przeciez on od poczatku programu byl szalenie zakochany juz chyba w kilku dziewczynach, ktore do niego pisaly lub dzwonily. Albo jest bardzo samotny albo zbyt
Pani Teresa, kobieta skrzywdzona zyciowo, ale bardzo madra . Jej obawy sa prawdziwe, pijaca Aska i Rysiek plus dziecko!Sylwia bylam w szoku, ze ma takie duze dziecko, wydaje mi sie taka dziecinna, lub ja tak pokazuja. mi osobiscie ciezko uwiezyc, ze kobieta nie wie, ze facet ma dziecko i zone, mieszkali razem. Chyba, ze pochodzil z drugiego konca Polski Smutne zycie maja ich rodzice, corka samotna matka i syn, z pocieta reka
|
|
|
|
#2476 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja go nie krytkuje, ale tym sposobem panny sobie nie znajdzie, Edytowane przez vita675 Czas edycji: 2015-10-29 o 19:49 |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Przyczajenie
|
Czy Asia w ogóle jest piśmienna? Bo pewnie jakoś się tam przewinęła przez 5-6 klas podstawówki, ale jak zaczęła prosić "teściową" o pomoc w napisaniu podania do więzienia - padłam. Ona chyba nie jest w stanie postawić więcej niż trzy kulfony a tu problem, bo trzeba złożyć kilka całych zdań, ło matko!!! Albo wóda jej zryła bańkę albo tępa dzida od pokoleń.
Kocham SuperMaria za porządek wokół jego gospodarstwa. Jak widać mimo błota, gnoju i ciężkiej pracy na roli, można wyglądać jak człowiek i nie nosić żałoby za pazurami. Szkoda chłopa, że taki afektowany, faktycznie co chwila zakochany na zabój i zawsze nie w tej odpowiedniej. I ta Sylwia od Kampia też ma pod górkę. Pewnie faceci myślą, że skoro ma nieślubne dziecko, to już ja można traktować jak szlauch; polski wioskowy standard. Zwłaszcza, że wygląda na wioskową gwiazdę. Prosta dziewuszka ale dobrze jej z oczu patrzy. |
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po przejrzeniu profilu Sylwii na fb mam wrazenie, że jest na etapie podstawówki - zdjecia paznokci i 10 identycznych sweet foci a o Asi, która ciążę rozpoznaje po bólu zęba, zero lekarzy i badan. Sama jestem w ciazy i jak ja słysze i widze z tym papierochem to mi sie krew gotuje. (Przy okazji dobrze, ze lekarz mi ciążę potwierdził, bo zęby nie bolały i juz mysłalam, że nie jestem )
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę Zanim powiesz, zrozum, bądź Nigdy nie burz, buduj, twórz Smakuj, milcz, myśl i czuj Edytowane przez ania_z_wzgorza_marzen Czas edycji: 2015-10-30 o 11:56 |
|
|
|
|
#2481 |
|
Pyskatka
|
Oto nasz Michas ten od chery chery lady wlasnie transmituje http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/michalpl
|
#2482 |
|
Przyczajenie
|
A co do bicia Asi przez Ryśka to jest bardzo możliwe. Pamiętacie ja w jednym odcinku miała siniaka w okolicach ust. Mnie też to wydaje się dziwne, że po bólu zęba wnioskować, że jest się w ciąży. Szkoda bardzo, że nie ma już Franka i jego nauki angielskiego. Jaruś tych swoich tekstów to musiał nauczyć się od swojej matki... Cóż takim się stajesz z jaki przystajesz.
|
|
|
|
#2483 |
|
Konto usunięte
|
Kto jada sałatki, ten piękny i gładki, tego.
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2485 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
No czego łuuuczysz? czego? To to ja wiem.
Albo wóz albo czewóz.
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Bandziorek i jego sponsporowanie hot doga... Facepalm
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Ja mysle,ze tu nie do konca chodzi o tego hot doga, podejrzewam, ze Bandziorek jest teraz na tyle "znany"ze dzwonia lub spotykaja sie z nim dziewczyny i sie po prostu z niego nasmiewaja albo tylko naciagaja na male co nieco i znikaja, i wlasnie o to mu chodzi, inwestuje chociaz by w glupiego hot doga a one nie daja nic w zamian, nie chca znajomosci . wiele razy on gdzies jechal sie spotkac i laska nie przychodzila i nie odbierala telefonu, a przez telefon gadala z nim przez jakis czas, ja mysle,ze poprostu to jest bledne kolo, ilez razy mozna byc wystawionym do wiatru.
i jeszcze raz do tych co kreca ten program, zarobiliscie co nieco na postaci Bandziorka, prosze zrobcie mu te zeby. bo to jest masakra A wiecie co u Wojtka jest sam czy z kobieta, zapomnialam jak miala na imie |
|
|
|
#2490 |
|
Przyczajenie
|
Ta dziewczyna to Ola. Też jestem ciekawa, co u nich. Wie ktoś może?
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Zauważyliście, jak Jarusiowi ostatnio dupa odżyła?

. Jej obawy sa prawdziwe, pijaca Aska i Rysiek plus dziecko!
Smutne zycie maja ich rodzice, corka samotna matka i syn, z pocieta reka